| Usake Tedeko vaizarddá válása | |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:30 am | |
| Mivel van még egy olyan vaizardunk, aki még nem igazán tudja uralni belső hollowját, ezért arra gondoltam, hogy ki lehetne játszani. Várom a jelentkezőket, szerda estig. Aki addig nem jelentkezik, az nem vesz rész benne. Leginkább vaizardok jelentkezését várom, de olyanok is jöhetnek, akik shinigamik, és jól megvannak a vaizardokkal. |
|
| |
Usake Tedeko Vaizard
Hozzászólások száma : 28 Age : 32 Tartózkodási hely : Jelenleg 70 méterre lebegek a földtől Registration date : 2008. Sep. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (15000/35000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:34 am | |
| őőő, én jelentkezem. Mivel én leszek a szenvedő alany xD |
|
| |
Kikuchi Aya Shinigami
Hozzászólások száma : 77 Age : 37 Tartózkodási hely : legtöbbször a vaizardocskákkal együtt, a raktárban *.* Registration date : 2009. Feb. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag volt kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:35 am | |
| Én jelentkezek! |
|
| |
Kawaguchi Yasu Vaizard
Hozzászólások száma : 112 Age : 31 Registration date : 2008. Oct. 23. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:38 am | |
| Szívesen részt vennék én is, tehát jelentkezek! |
|
| |
Atori Isuka Vaizard
Hozzászólások száma : 27 Tartózkodási hely : A pokol legmélyebb bugyra... Registration date : 2008. Dec. 30. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Lélekenergia: (10000/15000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:40 am | |
| Hát ide jelentkeznem kell... erős késztetést éreztem rá! |
|
| |
Ashigaka Bannolt/Halott
Hozzászólások száma : 34 Registration date : 2009. Apr. 14. Hírnév : -1
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:46 am | |
| Ha lehet a 6. oszatag 3. tisztje is jelentkezik. Én jól megvagyok a vaizardoká nekem nem ellenségeim, mindenben segítek nekik, ha nem kerül a saját életembe. |
|
| |
Wakahisa Shun Vaizard
Hozzászólások száma : 264 Age : 37 Registration date : 2008. Oct. 01. Hírnév : 9
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (21000/30000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:51 am | |
| Ezt nem hagyhatom ki... Jelentkezek! |
|
| |
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 7:55 am | |
| Acélbetétes bakancs idegesítő kopogása a nyikorgó padlón. A csurkás halálosztó szemöldökének idegrángása még a napszemüveg mögül is látszódik. Csorbacsík szokott vigyorral mered az ajtó felé, ahol lassan felbukkan egy talpig feketébe öltözött...pap?!O.o Hosszú fekete bőrkabátot visel, viszont ha a nadrágja még egy számmal kisebb lenne határozottan keresztapának se vennék fel. -Whoaaaa! Odasüss, hogy fest a mi Ördögűző atyánk!- -Baszottul Bénán mint mindig!- -Kuss....ssss-vet gyorsan egy keresztet- Mi a szarnak engem bújtattatok ilyen őskori gengszter terminátor keverék faszságba?!-megint vet pár keresztet -De menőőőn festeeeeeeesz Masaki atyaaaaaa!-dühös morgás az érintett részéről, majd lazán orrba vágja a pattogó gumilabdaként ugráló neoncsövet -Mingyá jobb...Ki a megszállt alany?- -Egyre jobban megy a szöveg...-hallatszik a háttérből. Pápaszemes vörös seggű pávián most sem bírta ki kommentár nélkül a manga olvasása közepette. Ez a szemfüles luvnya még egy gombostű leestét is észrevenné. Rosszabb mint egy tetves radar. -Usake Tedeko.- -Életemben nem hallottam róla.- -Most fogsz róla eleget! Szóval szedd magad rendbe te szefós idióta!-anyai pofonok, természetesen a papucsokkal végrehajtva. -Szerencséd, hogy vesztettem fogadáson és nem káromkodhatok, meg ebben a...aaaa...vacakban kell mászkálnom. Viszont a hitem nem bünteti, hogy...-orrba rúgja a vakító fogpaszta reklámot-...valakit megüssek!- -Keh...asszed betojok a műsorodtól!-maga elé húzza a sipítozó demonstráció áldozatot.- Inkább azt vakeráld, bevállalod?- -Be hát! Megfingatom a...kis....fiúkát!-kuncogások a háttérben.-Csend! Ha nem hagytok érvényesülni Isten szavait sem tudom hirdetni! Kezdjük ott, hogy mossatok fogat, gyermekeim! Leszédülök a szájszagotoktól...-elbattyog az emelet felé.-Jah! JELENTKEZEM!-ordítja vissza. |
|
| |
Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 8:07 am | |
| *az emeletről hallgatta végig az előző műsort*
Jahaj, mivel még nem láttam Masakit ördögűzni, ezért nem hagyhatom ki az alkalmat *.* Különben is ha már mindenki megy, mit csinálnék én itthon egyedül.... XD Sosem árt egy kis gyakorlás, tehát Jelentkezem!
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 04, 2009 8:47 am-kor. |
|
| |
Lucho Privaron Espada
Hozzászólások száma : 82 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Oct. 09. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Primera Espada Hovatartozás: Lélekenergia: (11000/30000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 8:53 am | |
| Ennyi erős lény egy helyen. :dance2: Rajtaütésért kiállt. :elpirul: |
|
| |
Sierashi Yuusuke Daitenshi
Hozzászólások száma : 914 Age : 31 Tartózkodási hely : Karakura városa Registration date : 2009. Jan. 19. Hírnév : 127
Karakterinformáció Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (68000/100000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Vas. Május 03, 2009 11:13 pm | |
| Höh? Ha már minden vájzárd gyepálni megy, akkor én se maradhatok otthon. JELENTKEZEM! XD |
|
| |
Viola Kriess 9. Osztag
Hozzászólások száma : 96 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 9.osztag 3. tiszt Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Hétf. Május 04, 2009 12:10 am | |
| Mivel nem nagyon utálom a vaizardokat ezért jelentkezem ha nem zavar senkit |
|
| |
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Hétf. Május 04, 2009 4:54 am | |
| Hjajj... azt hiszem, hogy nem fogalmaztam elég érthetően... Olyan shinigamik jelentkezését várom, akik JÓ KAPCSOLATBAN VANNAK A VAIZARDOKKAL. Ehelyett olyanok jelentkeztek, akik elméletileg még csak hírből se kéne, hogy ismerjék őket, tehát Ashigaka és Komoki jelentkezését elutasítom! Lucho... A küldi nagyon nem kiált rajtaütésért. ^^ Bocsi, de a te jelentkezésedet is elutasítom, mivel most csak vaizardokat, és vaizardbarát shinigamikat keresünk. |
|
| |
Katai Siraseru 8. Osztag
Hozzászólások száma : 146 Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda Registration date : 2008. Dec. 04. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 8. osztag - Hadnagy Hovatartozás: Lélekenergia: (9500/10000)
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Hétf. Május 04, 2009 5:09 am | |
| Mivel mindenhová követnem kell... - nyel egy nagyot - a 8-dik osztag ka...pi..tá...nyát - nagy nehezen kinyögi végre-, ezért ennél a küldetésnél is mögötte leszek. És jelentkezem golyó, akarom mondani hollowfogónak. A kockázatok és mellékhatások tekintetében minden felelősség Yuusukéra hárul. *gonosz kacaj* |
|
| |
Shihouin Yoruichi Admin
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása Csüt. Május 07, 2009 6:20 am | |
| Remélem mindenkinek sikerült jelentkeznie, de ha nem, akkor az pech ^^ Na jó... ha valaki még szeretne csatlakozni, az szól nekem pmben ^^ A jelentkezést lezárom! |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Usake Tedeko vaizarddá válása | |
| |
|
| |
| Usake Tedeko vaizarddá válása | |
|