Delora Hernandez Arrancar
Hozzászólások száma : 37 Tartózkodási hely : Ereskigal/Karakura town Registration date : 2009. Apr. 27. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Tadeo Dellomeurtre fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Delora Hernandez Kedd Ápr. 28, 2009 2:47 am | |
| Név: Delora Hernandez Kaszt: arrancar (Tadeo Dellomeurtre fracciónja) kor: 319 (22 évesnek néz ki)
Kinézet:A haja kékeszöld, a szemei közül az egyik zöld a másik vörös. A maszkjának darabjai a kulcscsontján találhatók, és szorosan ez alatt középen a léleklánc elszakadásával keletkezett hollowlyuka.
Jellem: Az esze mindig azt súgja hogy kövesse a szabályokat, és ragaszkodjon hozzájuk, de a sokszor a szíve győz a józan esze felett. Sokat vívódik azon, hogy helyes-e amit tesz. A munkáját próbálja teljesen különválasztani a személyes érzelmeitől, és csak arra koncentrálni amikor küldetést kap. Ha szabadnapja van, akkor viszont nagyon kedves és lelkesedő típus tud lenni.
Zanapakutou: Gato Negro (fekete macska) Resurrection: Civato Gato Negro (lopakodj, fekete macska) A kinézetem csak kevéssé változik meg. A látásom, és a reflexeim viszontk átlag felettire javulnak, és árnyékdárdákat tudok megidézni a kezembe, amiket az ellenfél felé hajítva, az körbefonja őket, majd hegyes tüskéet mereszt belé, mintha csak macskakarmok lennének. Bizonyos időre láthatatlanná is tudok válni, de a lélekenergiámat nem tudom teljesen elrejteni, így ha az ellenfelem rájön erre a hibámra, akkor könnyen rájöhet hogy hol vagyok.
Szint: 1 Lélekenergia: 5000 Kezdőtőke: 4000 ryou |
|