Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Shio kreatívkodásai Szomb. Szept. 06, 2008 9:49 pm | |
|
A hozzászólást Kawazoe Hanae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 16, 2010 3:18 am-kor. |
|
Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Shio kreatívkodásai Szer. Május 13, 2009 9:45 pm | |
| Már nagyon régóta tervezem lerajzolni milyen is lehet az a híres raktár ^^" Most megpróbálkoztam vele. Remélem mindenki felismeri a szobáját XD a következő jobb lesz ^^" |
|
Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| Tárgy: Re: Shio kreatívkodásai Vas. Május 30, 2010 10:19 am | |
| Ide se sűrűn postolgatok a devi miatt ^^" De most azt hiszem bepakolom ide ezt az unaloműzést, mivel amiatt, hogy kb a háromnegyed alapanyag a deviről származik, oda nem akarom feltenni. Egyszer lehet csinálok majd belőle aláírást, ha meguntam a mostanit.
Ma végre sikerült megnéznem a Hakuouki második évadának első résézét, és annyira megfogott az op, hogy muszáj volt kiírkálni belőle a szöveget és lefordítani >.< Nekem nagyon tetszik T.T
Yoshioka Aika - Maikaze (TV-size)
Ahelyett, hogy életek ezreit élném, Én ebben a percben akarok erős lenni. Még a pokol tornácán is táncoló szellőként suhanok végig, Amíg melletted vagyok A kardok csatájának korában, Hiába sérülök meg és taposnak porba Én hiszek a fényben amiről mindig álmodtam. Feltekintek a holdra, Oh, ha meg kell védjelek Akár saját magam is megváltozhatok. Imám orkánná erősödik, A sors kereke mozgásba lendül És a sötétség ajtaját hajnali fuvallattá változtatva tépi fel ez a szél.
A hozzászólást Hanabi Shiori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 26, 2010 7:04 am-kor. |
|
Daemon Nagai Ember
Hozzászólások száma : 224 Age : 39 Tartózkodási hely : Filmstúdió, Dojo, klubok, hotelek, otthon, macskalakban Registration date : 2009. Feb. 16. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: színész/idol Hovatartozás: Független Lélekenergia: (17000/26000)
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shio kreatívkodásai | |
| |
|