|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Szomb. Márc. 31, 2012 1:21 am | |
| Két apróbb módosítás kerül bevezetésre. - Első sorban a bankai használati lehetőséget érinti, ugyanakkor az arrancaroknak 15.000 LP után járó új resurrección, senbankai, resu II, satöbbi dolgokra is kihat. Ezentúl ezekre csupán engedéllyel lehet pályázni, amit valamelyik moderátortól vagy admintól kell beszerezni. Valamint egy júzernek csak egy olyan karaktere lehet, aki rendelkezik bankai/satöbbi képességekkel, és az adott karakternek nincs kapitányi rangja, vagy nem vaizard. A döntés meghozatalának indoka, hogy ne mászkáljon minden második karakter bankai-al, és egy több multis felhasználónak sincs szüksége minden karijánál erre. Erről bővebben itt lehet olvasni. A fenti szabály a kapitányi rangú karakterekre és vaizardokra nem vonatkozik.
- Egy pozitívabb hír: edzésekből immáron ryou-t is lehet szerezni, amennyiben technikát tanítasz egy tanoncodnak. Ha megtanítasz egy játékosnak IC egy olyan technikát (például kidout), amit az illető nem ismer, a játékos megkapja ingyen a technikát, te pedig visszakapod a technika árát, amit kifizettél érte, ha sikeres az edzés. Egy technika árát azonban csak egyszer kaphatod vissza, még ha többször is tanítod meg több játékosnak is. Technikatanítás esetén pont jutalmat se a tanító, se a tanítvány nem kaphat.
|
| | | Soifon Admin
Hozzászólások száma : 488 Age : 44 Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.* Registration date : 2010. Dec. 23. Hírnév : 24
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Pént. Ápr. 13, 2012 2:04 am | |
| Az április Japánban az új tanév kezdete is egyben, így minden, a Karakura High Schoolban tanuló diák évfolyamot lépett. A frissített Naplót ide kattintva találhatjátok meg. *** Mivel a hagyományos karácsonyi nyereményjáték tavaly elmaradt, így azt most, Húsvét alkalmából pótoljuk. Három kategóriában lehet nevezni, ezúttal próbára tehetitek a tudásotokat és a rajztehetségeteket is megmutathatjátok. A nyereményjáték díjazása a szokásos, a határidő április 21. Itt találjátok a részleteket. |
| | | Soifon Admin
Hozzászólások száma : 488 Age : 44 Tartózkodási hely : Yoruichi-sama karjaiban *.* Registration date : 2010. Dec. 23. Hírnév : 24
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Kedd Jún. 19, 2012 7:07 am | |
| Üdv!
Apró változások történtek a technikalistán, melyek ugyan mindössze három technikát érintenek, ettől függetlenül említésre méltók.
- A Bakudou #70 - Meimei Kamen nevű kidou számozása Bakudou #7-re módosult, lévén gyengébb mint a Bakudou #26 - Kyokkou nevű álcázótechnika. Ezzel együtt ki lett emelve a leírásában, hogy pusztán vizulis elrejtésre szolgál, a többi érzék elől nem lehet elbújni vele.
- Az Admiración (Bámulat) nevű arrancar-technika, illetve a Seishuku Dougi (Néma intés) nevű kasztfüggetlen technika hatása ezentúl nem körszámban, hanem percben van meghatározva. Akik használják ezt a két technikát, lessék meg az új leírást és ennek megfelelően módosítsák a használatukat.
Természetesen ez azt is jelenti, hogy ha hatóidőt szeretnél megadni egy-egy általad kitalált technikára, akkor azt (másod)percben, órában tedd, ne pedig körszámban. |
| | | Soifon Admin
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Hétf. Aug. 20, 2012 8:30 am | |
| Új, szórakoztató és játékos pénzszerzési lehetőség támadt az oldalon, csupán egy kevés kreativitást igényel. A részletekről ITT tájékozódhattok.
Jó játékot! |
| | | Ootoribashi Roujuurou Admin
Hozzászólások száma : 277 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 20
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Csüt. Szept. 06, 2012 7:15 am | |
| Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a FEHÉRÍTŐBŐRBEN című szülinapi nyereményjáték határidejét meghosszabbítottuk jövő vasárnapig, vagyis SZEPTEMBER 16-ig várjuk a pályázatokat - reméljük, minél több írást fogunk kapni ^^ |
| | | Soifon Admin
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Szer. Okt. 31, 2012 4:04 am | |
| Üdv!
A technikákkal kapcsolatban történt néhány kisebb változtatás ismételten.
- Hogy a kasztok helyváltoztató klóntechnikáit kiegyensúlyozzuk, a shunpo klóntechnika esetében a másolatok száma immár nem az LP-től, hanem a shunpóra tett pontok számától függ. Ugyan még így is több másolat hozható létre vele, mint a Gemelos Sonidoval, ám a shunpo-klónok érintésre egyszerűen szertefoszlanak, míg a Gemelos Sonido klónjai rendelkeznek az Utsusemi nevű shunpo-technika sajátosságaival is.
- A Raikou no Heki nevű technika átkerült a kasztfüggetlen képességek közé, így már nem csak arrancarok vehetik meg.
- A Kasztfüggetlen technikák közé bekerült egy-egy canon hakuda- és zanjutsu-technika, a Tesshou, illetve az Agitowari.
A részleteket a technikákat tartalmazó topikokban találjátok! |
| | | Urahara Kisuke Globális moderátor
Hozzászólások száma : 210 Age : 31 Registration date : 2011. Aug. 03. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: Kalapos tudós Hovatartozás: Független Lélekenergia: (0/0)
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Hétf. Dec. 17, 2012 1:12 am | |
| Üdv!
Nyomatékosan megkérnék minden kapitányt, és hadnagyát, hogy az alábbiakat pótolják osztagaik nyilvántartásában:
- Karakterekre mutató link
- Előtörténet link
- Adatlap link
- Wikia link (amennyiben van a karakternek)
Továbbá minden arrancart megkérnék, hogy a fenti linkeket illesszék be valamilyen módon az adatlapjukba. Ezzel nagyban segítenétek a staff munkáját, többnyire a fórum összesítés frissítésében.
Köszönettel.: Urahara |
| | | Urahara Kisuke Globális moderátor
Hozzászólások száma : 210 Age : 31 Registration date : 2011. Aug. 03. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: Kalapos tudós Hovatartozás: Független Lélekenergia: (0/0)
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Hétf. Dec. 24, 2012 12:53 am | |
| Ünnep, ajándék, díszek, csengők sok szeretettel, Gyermek játékát felbontja kezén a szemekkel. Szent a kis estély, adni örömmé válik e percen. Angyali kórust Jézuskája vezényli le tercen.
Hangja is, illata van, tán íze, meg érzete, fénye. Minden mozzanatát eltölti kis üdv leleménye. Hófedi tájban leplet nyomnak halk, puha léptek. Hangulat áhitatára szaladnak szádba az étkek.
Meghittség a családnak, méz jut friss süteménybe, Dallam száll - Száncsengő - meg had egyem` melegébe`. Édes idillben képet lát mazsolád a kalácson, Békés kellemeket kíván most újra karácsony.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! |
| | | Ayasegawa Yumichika Globális moderátor
Hozzászólások száma : 122 Age : 32 Registration date : 2012. Jan. 06. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Csüt. Ápr. 04, 2013 7:23 am | |
| Üdv!
Az oldal wikijén történt egy kis változás a karakter oldalokon használt sablont illetően. Ha bővebb információkat akarsz megtudni a változásokról, ITT olvashatsz róla részletesen. |
| | | Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Szomb. Ápr. 06, 2013 11:48 pm | |
| Adminisztrációs feladatokkal volt kedvem szöszölni az elmúlt időkben, jótékony agytompító hatásuk végett, ezekkel a következőkre jutottam: - Észrevettem, hogy az Összesítésben több hiba is található, például nagyon sok karakter nem volt bevezetve. Ezeket igyekeztem korrigálni, de még akadhat olyan karakter, aki valamiért nincs bent az Összesítésben. Próbáltam alapos lenni, de még mindig lehetnek benne hibák. Ha valaki talál még ilyet, akkor megköszönném, ha szólna róla. >.< Külön nagy ölelés annak, aki a módosított lelkeknél található link hibát is tudja orvosolni nekem, valamiért sehogy sem akar működni az egyik wikia link, még tinyurl-lel sem. Sok wikia link valószínűleg hiányzik is, gépproblémák miatt ezzel nem fárasztottam magam, de a legközelebbi frissítésnél próbálom azokat is pótolni.
- Az összesítés frissítés sok karakter inaktivizálásával is járt, ez pedig azt jelenti, hogy több avataralany is felszabadult. Így az avataralany választóból is kivettem az eltávozott karakterekéit. Ugyanezt igyekszem a színválasztó topicban is megcsinálni, és frissíteni azt is, ahogyan szöszölős kedvem és kifogásaim a beadandóim iránt engedik.
Bár ez nem igazán ide tartozik, de egyúttal ezúton szeretném megdicsérni Yorut a fejlécsávban lévő újításokért, valamint Yumichikát a wikiás közreműködéséért, nekem nagyon tetszik mindkettő tevékenység végeredménye. ^^ |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Szer. Jún. 12, 2013 7:32 am | |
| Egy kis tájékoztatót adnék arról a változásról, amit szerintem sokan észrevettetek már. A forumotion úgy döntött, hogy megmondja mindenkinek, hogy bekaphatjátok, ennek eredménye ez a csini kis postablak, amit újonnan láthattok. Tulajdonképpen eddig is létezett, csupán ezelőtt beállíthattad, hogy ezzel szeretnél postolni, vagy sem. A forumotion viszont úgy döntött, hogy mától mindenki ezzel postol, és adminilag nem lehet kikapcsolni sajnos. Ugyan ha a postablak legutolsó gombjára rákattintotok, ismételten a régi postfelületet látjátok, annyi eltéréssel, hogy a betűk valamiért feketék. Személy szerint nem örülök az újításnak, eddig csak kétszer omlott össze a böngészőm miatta, azonban azon kívül mást adminilag nem tudok tenni, mint hogy írok egy szívhezszóló levelet a forumotion staff számára. >.< *Megjegyzés: köszönet Kirának, amiért berakja nekem a postot, mivel nekem nem igazán megy az újítás miatt. |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Pént. Aug. 16, 2013 8:28 pm | |
| A forumotion újításáról írnék néhány további szót.
- Staff boardban szóltak, hogy tegyük közzé, worddel is megoldható a postok formázása. Ha wordben megformázod, színezed, és így rakod be a postod, akkor épp olyan lesz, mint ott. Nekem személy szerint annyira nem jött be, mert térközt hagyott az enterek után (a wordben nem volt ilyen beállítva), de lehet vele próbálkozni, hátha valakinek segít.
- Megbabráltam egy kicsit a post ablakot. Ha a legutolsó gombra rákattintasz, akkor kikapcsolod a WYSIWYG nézetet, és sima editor módban postolsz. Onnan tudod megkülönböztetni, hogy a háttér sötétszürkévé válik. A forumotion újítása miatt volt egy kis probléma a betűszínnel, amit közvetlenül a fórumtábor előtt megcsináltam. Aki a régi postablakot szerette, használja nyugodtan, így bizonyára könnyebbé válik a postolás.
|
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Kedd Feb. 25, 2014 5:58 am | |
| Postablakot javítottam kicsit. Szerettem volna megcsinálni sötét háttérrel és világos betűszínnel, de egyszerűen nem engedte, és nem tudom, hol volt a hiba. Mindenesetre a lényeg, hogy most már mindkét nézetben olvasható a post, miközben írod, és nem kell hozzá hunyorítanod a szemeddel, hogy kivehesd, amit leírtál. |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Csüt. Márc. 13, 2014 10:58 am | |
| Shinigamik technikás topicját frissítettem. A többi is frissítve lesz természetesen. Gyakorlatilag majdnem mindegyik technika módosult. A canonok esetében a követelmények és a technika árak módosultak. Van, ami nehezebb és drágább lett, van, ami könnyebb és olcsóbb. Kitalált technikák között ahol tudtam, megpróbáltam a leírást módosítani, hogy elfogadható legyen. Voltak azonban olyanok, amikkel nem tudtam mit kezdeni, és kivettem őket. Ezeket ebben a postban kilistázom. Aki megvette ezeket, természetesen visszakapja az árukat. A 12. osztagos találmányok pedig ezentúl minden 12. osztagosnak ingyenesek. Fontosabb változás emellett, hogy bevezettem a tiltott kidoukat. Ezek olyan kidouk, amik tér, vagy időhajlítással kapcsolatosak, VAGY veszélyesek a használó épségére. Ezeket (a 12. osztag időmegállító skilljét kivéve, de azt is csak engedéllyel használhatják indokolt esetben a karakterek) továbbra is meg lehet venni ugyanúgy, bármiféle engedély nélkül. Azonban ha használja valaki, az törvénysértésnek minősül Soul Society politikája szerint. A tiltott kidouknak tulajdonképpen csak IC jelentőségük van. Mivel azonban ez az animében is így van, ezért úgy gondoltam, színesítené a játékot, ha ezt belevennénk. Amennyiben valakinek olyan kidou-ja van, aminek a követelménye mostani szintjéhez képest túl magas, ugyanúgy használhatja azt, azonban nem teljes erővel. De dönthet úgy is, hogy leadja a kidout. Ebben az esetben ugyanannyi ryou-t kap vissza, amennyit ráköltött. Ebben az esetben azonban az összes kidou-jával el kell járnia ezt. Tehát ha valamit régebben olcsóbban kaptál meg, de most megdrágult, akkor azt is ki kell fizetned. Ha valaki visszaváltja a kidou-it, ennek az elszámolását be kell jelentenie a technikavásárlási topicban. A visszaváltogatás azonban nem kötelező. Ha valaki nem akar ezzel szenvedni, akkor egyszerűen nem teszi azt. Amit viszont mindenképp kötelező figyelembe venni, az a megváltozott kidou leírások, és a megszűnt technikák, találmányok. Megszűnésekhez igyekszem indokot is írni arra, hogy miért döntöttem így. Ez csak a kitalált technikákra vonatkozik. - Megváltozott leírású technikák:
Japán név: Bakudou 29: Shinkirou Magyar név: – Leírás: Illúzió technika melyben levelek kezdenek forogni, majd elesik az ellenfél, és onnantól kezdve azt látja, amit a technika irányítója akarja, hogy lásson. Legyen az egész családja lemészárolva előtte, vagy a szerelme szívében egy katana van. Ha a célpont felismeri, hogy illúzió hatása alatt van, vagy jóval magasabb a reiatsuja vagy képzettsége a használóénál, esetleg illúziót megtörő technikát alkalmaz, akkor kitörhet belőle. A használónak pedig ismernie kell áldozatát, hogy ténylegesen használjon a technika, s valódi pszichológiai terrort alkalmazhasson. Máskülönben az illúzió átláthatóvá válik, az áldozat pedig pillanatokon belül rájöhet, hogy illúzióval van dolga. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 5 pont
Japán név: Bakudou 10: Sherianô Kilefon Magyar név: Energia visszanyerés Leírás: A használó képes ezzel a kidouval visszanyerni elhasznált reishijének egy részét. Csatában nem ajánlott használni, ugyanis percekig tarthat a felkészülés. Ugyan esetleges sérüléseket nem lehet vele gyógyítani, jól jön a technika akkor, ha komoly csata előtt áll valaki, és már rengeteg energiáját felemésztette. Némi meditációt igényel a kidou elmondása előtt. Tapasztaltabb kidou használók energiájuk nagy részét visszanyerhetik. Ár: 1.000 ryou Kidou képzettség: 2 pont
Japán név: Bakudou 29: Shinkirou Magyar név: – Leírás: Illúzió technika melyben levelek kezdenek forogni, majd elesik az ellenfél, és onnantól kezdve azt látja, amit a technika irányítója akarja, hogy lásson. Legyen az egész családja lemészárolva előtte, vagy a szerelme szívében egy katana van. Ha a célpont felismeri, hogy illúzió hatása alatt van, vagy jóval magasabb a reiatsuja vagy képzettsége a használóénál, esetleg illúziót megtörő technikát alkalmaz, akkor kitörhet belőle. A használónak pedig ismernie kell áldozatát, hogy ténylegesen használjon a technika, s valódi pszichológiai terrort alkalmazhasson. Máskülönben az illúzió átláthatóvá válik, az áldozat pedig pillanatokon belül rájöhet, hogy illúzióval van dolga. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 5 pont
Japán név: Bakudou 41: Anei Eirou Magyar név: – Leírás: Megidézés után az áldozat egy sötét gömbben találja magát, ahol elveszti az érzékeit, nem lát és nem hall. Csak akkor tud kijutni ha az használója feloldja vagy ha nagyobb az áldozat lélekenergiája vagy reiatsu kezelése. Ennek megtörésére alkalmas technikákkal is ki lehet jutni. A hatás legfeljebb két körig tart. Ár: 2.000 ryou Kidou képzettség: 9 pont
Japán név: Hadou 50: Rei no kuron Magyar név: Lélekklón Leírás: A használója klónokat hozhat magából létre, amik ugyan rendelkeznek az eredeti minden képességével, de nem olyan erősek. Minél több klónt hoz létre, annál gyengébbek lesznek. Egy klón esetén a másolat fele olyan erős. Minden három kidou képzettségre tett pont után egy másolatot lehet létrehozni, tehát például 6 pont esetén kettőt, 9 pont esetén hármat, stb. A klónok három kör után szertefoszlanak. Ár: 2.500 ryou Kidou képzettség: 11 pont
Japán név: Hadou 77: Tenjin no kenbu, Zenhansa Magyar név: - Leírás: Az ellenfél támadása közben kántálva visszatükrözi a támadást az ellenfélre, lélekenergia kardok formájában, amik az ellenfél testébe hatolnak. A sebzés az eredeti támadás felével egyenlő. Legfeljebb 18 pont erősségű technikákat lehet visszatükrözni. Ár: 3.500 ryou Kidou képzettség: 18 pont
Japán név: Bakudou 49: Kuro Shitsui Magyar név: Sötét kétségbeesés Leírás: Megbénítja az áldozat öt érzékének egyikét. Küzdőtéren az áldozat maga döntheti el, melyik érzékszerve bénul le (vagy akár sorsolhatnak is). A hatás meghatározott körökön át tart. Azonban minél fontosabb érzékszerve bénul le, annál hamarabb szabadul a kidou fogságából. Látás - 1 kör Hallás - 2 kör Tapintás - 3 kör Szaglás - 4 kör Ízlelés - 5 kör Ár: 2.500 ryou Kidou képzettség: 10 pont
Japán név: Bakudou 58: Kounoroi Magyar név: Ellenvarázs Típus: Kidou Leírás: Egy kellően képzett halálisten nem csak megkötések teremtésére használhatja a bakudout, hanem ezek megszüntetésére is; erre való ez a technika. A segítségével a használó szétoszlathat különböző reiatsu-irányításon alapuló technikákat, természetesen a maga korlátain belül: ezeknek az ereje nem lehet nagyobb a használó kidou képzettségének felénél, továbbá a szétoszlatásuk energiaköltsége egyenesen arányos a beléjük fektetett lélekenergiával. Kidou képzettség: 12 Ár: 2.500 ryou
Japán név: Bakudou 65: Toransu Samenkyou Magyar név: Háromoldalú átalakító tükör Leírás: A használót hátulról egy három oldalú tükör veszi körül, ami a támadást elnyelhető lélekenergiává alakítja és a használó felé továbbítja. Hátránya viszont, hogy csak a lélekenergiával rendelkező támadásokat tudja átalakítani, és az átalakításra az energia egy része elhasználódik (a használó gyakorlottságától függ: egy magas szintű shinigami majdnem az egész energiát fel tudja használni). Ár: 3.000 ryou Kidou képzettség: 15 pont
Japán név: Bakudou 67: Satsu mizu eirou Magyar név: – Leírás: Az ellenfél alatt víz jelenik meg. Ezek után a víz felemelkedik, és négy falat alkot, ezáltal csapdába ejtve az ellenséget. A négy fal tulajdonképpen magas nyomású víz, amik ráadásként egyre inkább közelítenek a célpont felé. A tér így egyre kisebb lesz. Megfelelő gyorsasággal (minimum 15-ös helyváltoztató képesség), minél hamarabb érdemes kitérni belőle. Kisebb helyváltoztató képességgel is ki lehet törni, azonban ebben az esetben a magas nyomású víz már sérülést okozhat az ellenfélben. Ár: 3.000 ryou Kidou képzettség: 15 pont
Japán név: Bakudou 78: Riku Burakkuho Magyar név: Föld börtön Leírás: A használó magas földfalat emel, ami elválasztja az ellenséget tőle, vagy egy területről. A fal kizárólag egyenes lehet, arra pedig tökéletes, ha a célpontot meg akarja akadályozni abban, hogy eljusson valahová. Így ugyanis annak vagy hosszú kerülőutat kell tennie, vagy meg kell másznia a falat, vagy pedig meg kell próbálnia lerombolni azt. Ár: 3.500 ryou Kidou képzettség: 18 pont
- Technikailag inkorrekt canon kidouk:
Ez két olyan kidout takar, amikért nem kellene fizetni. Hiszen az egyik nem maga a technika, csak az összefoglalója annak, hogy három részre osztható az adott kidou. A másik pedig egy kombináció, amit elvileg magas szintű kidouval és az ismert technikákkal már meg lehet csinálni. Ezeknek az árát visszakapja az, aki megvette őket. Japán név: Bakudou 99: Bankin Magyar név: Nagy Pecsét Leírás: Ezen kidou hatásai három "énekre" oszthatók Ár: 4.000 ryou Kidou képzettség: 22 pont Lélekenergia: 25.000
Japán név: Shiji no Saimon Magyar név: Négy Szörny Kapuja Leírás: Ryubi no Jomon, Koko no Jomon, Kikai no Jomon és Hoyoku no Jomon technikák kombinálásával hoz létre egy erős, téglalap-alakú, börtönszerű erőteret. Ár: 3.000 ryou Kidou képzettség: 15 pont Lélekenergia: 15.000
Valamint nem canon, de rossz helyen lévő gyógyító technika. A technika mostantól nem számít bakudou-nak, azonban átraktam a gyógyítóakhoz.
Japán név: Bakudou 59: Kurenai ribon Magyar név: Mélyvörös szalag Leírás: Kisebb sebeket lehet meggyógyítani ezzel a kidou-val. Hatásos módszer, bár enyhe fájdalommal jár. A használó lélekenergiájának egy része vörös szalagként jelenik meg, majd a sebesült felületre tekeredik egyre szorosabban, végül „beleolvad” a sebbe, ezzel eltüntetve azt.
Az alábbi technika pedig Bakudou 10-es lett: Japán név: Bakudou 68: Sherianô Kilefon Magyar név: Energia visszanyerés Leírás: A használó képes ezzel a kidouval visszanyerni elhasznált reishijének egy részét. Csatában nem ajánlott használni, ugyanis percekig tarthat a felkészülés. Ugyan esetleges sérüléseket nem lehet vele gyógyítani, jól jön a technika akkor, ha komoly csata előtt áll valaki, és már rengeteg energiáját felemésztette. Némi meditációt igényel a kidou elmondása előtt. Tapasztaltabb kidou használók energiájuk nagy részét visszanyerhetik. Ár: 2.000 ryou Kidou képzettség: 9 pont
Ez pedig 84-esről 50-es sorszámot kapott: Japán név: Bakudou 84: Tenpi Magyar név: Napfény Leírás: A használó kezéből a napnál is erősebb fény sugárzik, ezzel elvakítva ellenfelét. Nem jól használva a használóját is el tudja vakítani. Ár: 2.500 ryou Kidou képzettség: 11 pont
- Kivett technikák:
Az alábbi technikák megszűntek
Japán név: Bakudou 64: Maindokonroru Sakkaku Magyar név: Elmekontroll illúzió Leírás: Az ellenfelet hallucinációra készteti, a legnagyobb félelmét jeleníti meg előtte, és azzal kínozza. Rendkívül erőteljes kidou, de csak addig tart a hatás, amíg a használó teljes figyelemmel tud koncentrálni az áldozatra. Ha megzavarják, a hatás gyengül, majd szertefoszlik. Ár: 2.000 ryou Kidou képzettség: 7 pont Indok: már van egy majdnem ugyanilyen kitalált kidou
Japán név: Hadou 93: Sangai Korihuno Magyar név: Pusztítás Fekete Tüze Leírás: Az ellenfélre célozva lehet használni erős koncentráció után, minek hatására bármit elpusztító, fekete tűz jön létre. Hátránya azonban, hogy ha nem használják sikerrel, akkor a használó magát sértheti meg. Ár: 4.500 ryou Kidou képzettség: 24 pont Lélekenergia: 40.000 tiltott kidou
Japán név: Bakudou 74: Kohaku Enjintou Magyar név: Lélek Szike Leírás: Ezt a technikát elsősorban akkor használják, ha a csatatéren gyors operációt kell végrehajtani. A használó erős lélek energiát hoz létre a keze körül, ami képes keresztül vágni az izmokon, artériákon és akár csontokat is törhet anélkül, hogy ténylegesen megvágná a bőrét a páciensnek. Támadásként is lehet használni. Ár: 1.500 ryou / A 4. osztag tagjainak ingyenes Kidou képzettség: 1 pont Indok: A shinigamik nem műtétekkel gyógyítanak. Lehet, azt se tudják, mik azok az artériák.
Japán név: Hadou 20: Kakeru Pjouma Magyar név: Rohanó Puma Leírás: Főleg távolra vagy mozgó célpontra alkalmas használni. Miután kezében megidézi a fekete pumát, eltűnik, és bárhonnan feltűnhet az ellenség körül. Gyors, hatékony és pontos támadás. Az ellenség csak egy villanást lát, amikor átfut rajta a puma, ezzel megsemmisítve azt. Ár: 2.500 ryou Kidou képzettség: 10 pont Indok: Nem illik a világba
Japán név: Hadou 21: Boruto Magyar név: Villámcsapás Leírás: A kinézete és mérete hasonlít egy Cero-re, de ez villámból épül fel. Nagyon ritkán és csak a végső esetben használják, mert a használójának is sérülést okoz az erejénél gyengébb villámcsapásokkal. Ár: 2.500 ryou Kidou képzettség: 10 pont Indok: ilyen jellegű támadások nem illenek a kidouk közé
Japán név: Hadou 22: Ittou Rakurai Magyar név: Kék villám Leírás: A használónak a tenyerét az ellenfél fejére kell raknia majd koncentrálnia. A támadáshoz nem kell nagy szellemi energia. Ha nagyon sok lélek energiát add bele a használó. Akkor az ellenfél szó szerint megsül. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 3 pont Indok: 1. már van hasonlónk, 2.
Japán név: Hadou 25: Ikusa no hane Magyar név: Harci szárnyak Leírás: A használó lélekenergia szárnyakat kap a hátára, így könnyebben harcolhat a levegőből támadó ellenfelekkel. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 5 pont Indok: inkább nem kommentálom
Japán név: Hadou 29: Aka Fenikkusu Magyar név: Vörös főnix Leírás: Ez a Kikou kicsi mása egy kisgyerek méretű főnix jelenik meg, ami nyílegyenesen hasít a támadó felé addig, amíg a használója erősen tud rá koncentrálni. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 4 pont Indok: ilyen jellegű támadások nem illenek a kidouk közé
Japán név: Hadou 53:Rakurai Shikon Magyar név: – Leírás: A használója az ujjaiba gyűjti a lélekenergiáját és onnan villámok ereszt az útjára maximum 10 villámot tud szórni 10 különböző helyre de sok gyakorlást kíván és nagyon kimerítő tud lenni. Indok: még egy villám...
Japán név: Hadou 67: Rakurai tama Magyar név: – Leírás: Lélek energiát kell gyűjteni a kézbe aminek hatására egy elektromos gömb jelenik meg ami szikrázik. Ezt a gömböt közel harcra lehet használni. Ha a használó kellő lélek energiát használ fel halálos is lehet. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 6 pont Indok: meg még egy...
Japán név: Hadou 71: Hametsu no Hana Magyar név: Pusztulás virága Leírás: A használó kezéből egy fényes szál lő ki egyenesen az ellenfélre. Amikor ez megtörtént, a kidou alkalmazója képes lesz elszívni ellenfele lélekenergiájának egy részét egészen addig, amíg a két fél közti kapcsolat fennáll. Elég veszélyes technika, mivel ha erőszakkal vágják el a szálat, a használó is megsérülhet. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 5 pont Indok: nem illik a kidouk közé
Japán név: Hadou 76: Kuro Jaza Magyar név: - Leírás: Az, aki használja, az akár mit képes széthasítani ha erősen koncentrálnak közben akkor halálos is lehet Ár: 2.000 ryou Kidou képzettség: 8 pont Indok: inkább ezt se kommentálom
Japán név: Hadou 89: Itami no kenshi Magyar név: A fájdalom selyemfonalai Leírás: A használó kezéből kiindulva egy selyemfonal tekeredik az áldozatra, amibe a használó a fonal végét a kezében tartva nagy mennyiségű lélekenergiát küldhet, amit az áldozat fájdalomként érzékel. Erőssége szintén a használó lélekenergia szintjétől függ. Ár: 2.000 ryou Kidou képzettség: 10 pont Lélekenergia: 10.000 Indok: Ezt sem tartom kidoukhoz illőnek
Japán név: Hadou 92: Siro Seidou Magyar név: Fehér Templom Leírás: Az ellenséget fehér fénysugarak egy szabályos kocka alakba zárják, kezeit és lábait átfúrva. Az alakzat egyre jobban szűkül, végül összeroppantja az áldozatát. Ár: 4.000 ryou Kidou képzettség: 20 pont Lélekenergia: 22.000 Indok: van már egy ilyen technikánk, csak fekete színben, ráadásul canon
Japán név: Meue shin buresuretto Magyar név: Felsőbb akarat karperec Leírás: A szerkezet tulajdonsága, hogy képes a használó telekinetikus energiáit megnövelni. Ennek köszönhetően kisebb súlyú tárgyakat (1,5 kg max) vagy egy katanát képes mozgásra bírni. Hasznos, ha a használót lefegyverezték és Zanpakutuoja több méterre repült tőle. Ár: 2.000 ryou
Japán név: Rūn moji (ルーン文字 ) Magyar név: Rúna Leírás: A leírt rúnakörben kidou-kat foglalhat be. Minden 6. kidou szinten 1 kidout képes tárolni. Aktiválása egy egyszerű feltételhez kötött. Rajzolása időigényes, ezért harc közben majdnem kivitelezhetetlen.( 1-4 perc). Valamint mérete sem kicsi, 40 centiméter átmérőjű kör. Függ: minden belezárt kidou 1 percet igényel. A feltételnek 1, maximum 2 mondatban megfogalmazhatónak kell lennie. Egy egyén csak a kapacitásának megfelelő rúnát birtokolhat. Azaz: 6. kidou szinten: 1db rúnában 1 kidou, 12. kidou szinten: 1db rúna amiben 2 kidou van, vagy 2 amikben 1-1. A 18. szinten 3 kidout képes elzárni, tetszés szerinti elosztásban, a 24. kidou szinten pedig 4-et. Kidou: 6 pont Ár: 2.000 ryou
Japán név: Hi kessho Magyar név: Tűzkristály Leírás: Zanpakuto erősítő. Egy vörösen izzó kristály, amit ha összetörnek a Zanpakuton egy vörösen izzó Lélekölőt kapnak, aminek vágásai tűznyalábokat bocsátanak ki magából. - Tartóssága a használó lélekenergiájától függ. Legkevesebb lélekenergiával maximum 15 percig tartható meg a kristály ereje. 5.000 lp-től 1000 lp-ként +10 perc. Ár: 100 ryou/db +1 zanjutsu
Japán név: Shimo kesshou Magyar név: Fagykristály Leírás: Zanpakuto erősítő. Egy kéken izzó kristály, amit ha összetörnek a Zanpakuton egy kéken izzó Lélekölőt kapnak, aminek vágásai fagyott kristályokat bocsátanak ki magából. - Tartóssága a használó lélekenergiájától függ. Legkevesebb lélekenergiával maximum 15 percig tartható meg a kristály ereje. 5.000 lp-től 1000 lp-ként +10 perc. Ár: 100 ryou/db +1 zanjutsu
Japán név: Doku Kesshou Magyar név: Méregkristály Leírás: Zanpakuto erősítő. Egy zölden izzó kristály, amit ha összetörnek a Zanpakuton egy zölden izzó Lélekölőt kapnak, aminek pengéje mérgező. - Tartóssága a használó lélekenergiájától függ. Legkevesebb lélekenergiával maximum 15 percig tartható meg a kristály ereje. 5.000 lp-től 1000 lp-ként +10 perc. Ár: 100 ryou/db +1 zanjutsu
Japán név: Tairyoku Kesshou Magyar név: Erőkristály Leírás: Zanpakuto erősítő. Egy rózsaszínen izzó kristály, amit ha összetörnek a Zanpakuton egy rózsaszínen izzó Lélekölőt kapnak, ami így sokkal pusztítóbb fizikai csapásokra képes. - Tartóssága a használó lélekenergiájától függ. Legkevesebb lélekenergiával maximum 15 percig tartható meg a kristály ereje. 5.000 lp-től 1000 lp-ként +10 perc. Ár: 150 ryou/db +2 zanjutsu
Japán név: Dountai hikitoru Magyar név: Test áthelyezés Leírás: Egy különleges gyűrű segítségével a harcos, harc közben, öt méter távolságban képes a tőle nem messze lévő ellenfelet/támadást nagyon rövid idő alatt kimozdítani a helyzetéből és máshova átrakni. Ez a módszer főleg előre elkészített csapdáknál, vagy kikerülhetetlen támadásoknál jön jól, mivel a felhasználó szintjétől függ a hatékonysága. Nevezhetjük úgy is, hogy kis távolságú teleport technika. Ár: 2.000 ryou
Japán név: Fuukin Fukamaru Magyar név: Érzékszerv felerősítő Leírás: Egy folyadék, ami rövid időre hihetetlenül felerősíti az érzékelést. Ha valaki eleget gyakorol, képes a saját testét felerősíteni vele, de egy harcban is tökéletes fegyver. Hiszen, ha az ellenfél érzékei felerősödnek, a figyelme másra összpontosul. Ár: 1.000 ryou
Japán név: Meue shin buresuretto Magyar név: Felsőbb akarat karperec Leírás: A szerkezet tulajdonsága, hogy képes a használó telekinetikus energiáit megnövelni. Ennek köszönhetően kisebb súlyú tárgyakat (1,5 kg max) vagy egy katanát képes mozgásra bírni. Hasznos, ha a használót lefegyverezték és Zanpakutuoja több méterre repült tőle. Ár: 2.000 ryou
Japán név: Heriotoro-pu satou Magyar név: Lilás-rózsaszín cukor Leírás: Ennek a cukornak a segítségével csökkenthető a testi fájdalom, a seb vérzése, és segíti a regenerálódás felgyorsulását. Ár: 1.500 ryou
És akkor valami egyéb aktuális. Akik chatre járnak viszonylag rendszeresen, azoknak először is szeretném megköszönni, hogy kifejezett kérésem ellenére sem hagyták abba a témát. Mint a szabályzat is kimondja, ez egy 12 éven felüliek által már látogatható fórum. Elég sokszor szokott elszaladni chaten az a bizonyos ló, ezt pedig jó lenne, ha vissza tudnánk fogni. Nem véletlenül van bent a szabályzatban az, ami. Nem csak a netikettről van szó, de lehetőleg ne chaten tárgyaljuk ki, hogy ki mikor éppen mennyi kisnyuszikát boncolt és milyen csecsemő halálokkal kell foglalkoznia. Semmi bajom ezekkel a témákkal, ha azok IC maradnak - vagy egy olyan közegben, ahol ennek ott a helye. Például privát beszélgetés. Azonban ez egy nyilvános fórum. Nem ma szóltam először, hogy ezt a témát tessék befejezni, de remélhetőleg ez lesz az utolsó ilyen. Nem mindenkinek van olyan lelkülete, hogy a kisállatok boncolgatását tudja gyomorfelforgatás nélkül olvasgatni. Tessék erre mostantól tekintettel lenni, az ilyen beszélgetéseket pedig privátban intézzék el azok, akiket ez érdekel. Ellenkező esetben figyelmeztetést fogok osztani, ha még egyszer ilyet látok. ^^ Lehet emiatt utálni, és szépeket mondani rám, azonban ez a fórum nem az a hely, ahol az ilyen témáknak helye van. A szabályzat alól nincs kivételezés. Én nem vagyok a bannolás híve, hiszen nem vagyok én TK admin, és inkább annak a híve vagyok, hogy a játékosokkal megbeszéljem a dolgokat, ha valami nem stimmel. Azonban nem szeretném, ha megint ezt a témát látnám chaten. Egy nyilvános fórumon, ahová gyengébb lelkületű emberek is járnak. A témában nem vitatkozom. Mint azt fentebb már leírtam, nem érdekelnek a kedves, vagy nem kedves szavak. Nem egy embertől hallom vissza privátban, hogy nem bírják elviselni ezt a mostanság folyton visszatérő témát, mert egyszerűen felfordul a gyomruk. Azt hiszem, én itt ezt a boncolgatós dolgot lezártam. |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Pént. Márc. 21, 2014 6:41 am | |
| Új rabszolgám titkos fegyverem lett Tia Harribel személyében, miután egyeztettem ezt Yoruichivel is. Tia eddig is sokat segített nekem a háttérben, ezentúl pedig moderátorként fogja megállni a helyét. |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Hétf. Márc. 24, 2014 5:09 am | |
| Szervezetek Visszajelzés hiányában, vagy egyéni kérésre megszűnik: - Kaguság
- Mazoku Szindikátus
- LNIS
Egyéb módosítások: - A Seitokai megmarad, mint iskolai szervezet, azonban bónusz pontot ezentúl nem kapnak.
- Az Exequias új vezetőt kap, a júzerrel pedig, aki vállalná a szervezet irányítását, már beszéltem is erről.
- A Shinigami Gyerekegylet megmarad szervezetként, azonban új vezetőre lesz szükség Miyoko inaktívsága miatt. Pályázni erre nálam lehet, a Soul Societyben élő gyerek karakterek pályázhatnak rá.
Az összes többi szervezetről kaptam visszajelzést, ezek pedig nagyrészt aktívak is, így természetesen akadálytalanul mehet tovább a működésük. Új szervezet alapítását azonban ezentúl admini engedélyhez fogom kötni. Ha valakinek bármi problémája van a fentiekkel kapcsolatban (például megszüntetett szervezet), arról személyesen nekem írjon pü-t, és változtatunk rajta. ^^
Megszületett egy új kezdeményezés a fórumon, mellyel első sorban azoknak szeretnénk segíteni, akik mesélni szeretnek. Minden admin és moderátor hozzáférést kapott a fórumhoz, ezen kívül viszont bárki igényelheti, hogy szeretné látni a topicot. Ehhez nekem, vagy Tia Harribelnek küldjetek egy üzenetet, és hozzáférést biztosítunk a topic tartalmához. A Mesélők Tárháza lényegébe véve az, amit a neve elmond róla - mesélői tárház. Azon júzerek, akik szeretnek mesélni, segítséget, ötletet kaphatnak a meséléseikhez, véleményt kérhetnek, vagy éppen írhatnak, sőt, még a küldetések értékelését is nyilvánossá tettem számukra. Így jobban látják ők is, hogy mik azok a szempontok, amiknek egy igazán jó küldetésnek meg kell felelnie. A topicot első sorban Tia felügyeli, szépen lassan pedig lesznek oda felpakolva dolgok. Remélem, ezáltal hatékonyabbá válik a mesélők közötti kommunikáció. |
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról Vas. Május 04, 2014 10:32 pm | |
| Számítottam rá, hogy küldetések terén fennakadások lesznek az új küldetés limit miatt. Emiatt egy kis könnyítést vezetek be, hogy az emberkéknek legyen küldi helyük. Minden mától számítva 1 évnél régebben kezdődő küldetés nem számít bele a limitbe. Tehát ha van olyan küldid, ahova az első mesélés/post 2013. május 5.-e előtt volt, akkor nem kell beleszámolnod a maximum 5 küldi/fő limitbe. Ennek azért némi hátulütője is lesz, jutalmazásnál ugyanis fixen 1000 LP és ryou kerül levonásra ezen küldetéseknél. Cserébe viszont - remélhetőleg - sokkal több embernek szabadul fel küldetéshelye anélkül, hogy túlvállalná magát. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hírek az oldalról | |
| |
| | | |
| |
|