|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Sesshou Heikichi 7. Osztag
Hozzászólások száma : 31 Age : 31 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Jan. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, 3. tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/10000)
| Tárgy: Re: Kert/park Hétf. Feb. 15, 2010 3:01 am | |
| // Sakata-san és a Sors! Új barát érkezik?! //
Amint leültünk egy padra újdonsült barátom feltett egy igen jól megfogalmazott kérdést. - Igen jól gondolod, hogy nagyobb ranggal, nagyobb felelősség jár, azonban, mindenki aki része ennek az egész világnak, annak felelőssége van és nem az szablya meg a felelősség súlyát, hogy mennyi időt töltesz velük, hanem az hogy milyen nehéz neki cipelni. - Próbáltam észjárásomat kifejteni, majd a padon közelebb csúsztam hozzá és rámutattam, egy nem rég érkező Shinigamira. - Amint látod, ő róla le lehetne olvasni, hogy új és a kis dolgok hatalmas felelősséget nyomnak a vállán. - Ezután egy másik felettesemre mutattam: - Ő amint látod felettem áll és kitűnően végzi a dolgát, annak ellenére, hogy több ezerszer nehezebb dolog szakad rá. Úgy gondolom, hogy nemcsak a tárgyilagos felelősség, de az ember hozzáállás is kell ahhoz, hogy minél nagyobb felelősséget tudjon elviselni. - Fejeztem be végleg a mondandómat, és elmosolyodtam. ~ Régen beszéltem már ilyen komolyan valakivel, mégis úgy éreztem, hogy ő is ugyanezt gondolja, vagy legalábbis érti miről beszélek. - Siklott át az agyamon a gondolat, majd visszatértem a jelenbe. - És te mit gondolsz Sakata-san? - Tettem fel a kérdést barátságosan, és feszülten figyeltem a reakcióját. |
| | | Sakata Yaken 8. Osztag
Hozzászólások száma : 77 Age : 30 Tartózkodási hely : Soul Society/Seireitei/8. osztag területe Registration date : 2009. Dec. 27. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 8. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Kert/park Hétf. Feb. 15, 2010 7:42 am | |
| // Sesshou-san és a Sors! Új barát érkezik?! // Figyelmesen hallgattam végig, amint a 7.Osztag 3.Tisztje elmesélte saját gondolatmenetét, amire egy mélyet bólintottam. - Véleményem szerint tökéletesen igaza van. Mindenki csak addig törekedjen további felelősségek elvállalásában, amíg tudja élni annak következményeivel és követelményeivel. Nemde?- érdeklődtem, mialatt egy halvány mosoly jelent meg a számon, majd egy lenge szellő csapott meg. - Nagyszerű időnk van ma...- jelentettem ki, majd egy kicsit hátradöntöttem a fejemet a padon. Jól esett volna egy kis frissítő, mindegy a vissza úton majd veszek magamhoz egy kis üdítőt, teát, vagy hasonló szomjcsillapító dolgot. Hirtelen egy kis csönd következett be, igazából erősen elgondolkodtam. Szemeim az égboltra szegeződtek, mialatt szemhéjaim összehúzódtak egy kicsit. A régi élmények kezdtek végigmenni az agyamon, jók és rosszak egyaránt. - Emlékszem, amikor először megpillantottam az Akadémiát.- szólaltam meg végül kicsit csendesen, majd folytattam a beszédet: - Olyan helynek tűnt, aminek egy hihetetlen kisugárzása volt, ami mindenkit átjárt azon a helyen. De mégis, mielőtt átléptem volna a küszöböt még felmerült bennem a kérdés: Kell ez nekem? Biztosan kockára akarom tenni a túlvilági életemet olyan személyekért, kiket még csak nem is ismerek? Sosem voltak olyan céljaim, amiket nem tudtam volna elérni, mert nem is terveztem annyira előre, előtte pedig felmértem a képességeimet. Akkor és ott úgy döntöttem, egy próbát megér... Ilyen felfogással belépni Shinigaminak, furcsa igaz?- mosolyodtam el, miközben megvakartam a tarkómat. - Viszont ilyen voltam... Azóta egyre inkább kezdem azt érezni, helyesen döntöttem.- mondtam, mialatt előre dőltem a padon, majd két könyökömet a térdemen megtámasztva, a földet kezdtem figyelni. - Nekem egyenlőre tökéletesen megfelel az a pozíció, ahol jelenleg állok. A kapitányom egy nagyszerű ember, s láttam már milyen sok gonddal is jár, ha valakinek komoly rangja van a Gotei 13-ban. Azt hiszem, én egyenlőre még nem kérek abból.- ráztam meg a fejemet, miközben a hangsúlyomat is megváltoztattam. - Te hogyan vélekedsz a rangokról és a létrán való előretörésről Sesshou-san? Vannak esetleg nagyobb terveid a jövőre tekintve?- érdeklődtem, mialatt arcomat a mellettem ülő 3.Tiszt felé fordítottam. |
| | | Sesshou Heikichi 7. Osztag
Hozzászólások száma : 31 Age : 31 Tartózkodási hely : Soul Society Registration date : 2009. Jan. 11. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 7. osztag, 3. tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/10000)
| Tárgy: Re: Kert/park Pént. Feb. 19, 2010 9:45 pm | |
| // Sakata-san és a Sors! Új barát érkezik?! // Ott ültünk a padon Sakata-san és én, miközben észre sem vettünk, hogy szinte már a politikáról beszélünk, mivel úgy belemerültünk és komoly témákat feszegettünk. - A ranglétra mi?...Hmmmm...Azt gondolom róla, hogy a Gotei 13 már időtlen időkig állni fog és állt is, ugyan én változtatnék, de lehet akkor már nem lenne képes ezt a tiszteletet, félelmet fenntartani. Ez a kapitányos dolog nagyon jól ki van gondolva, viszont én még szeretnék feljebb lépni a ranglétrán, mivel csak így tudok minél több embert megmenteni, de ez még nem minden, erősebbnek is kell lennem, hogy erőben felérjek a rangomhoz... - Mondtam komoly hangnemben, de amikor Sakata-sanra néztem mér csak mosolyogtam. - Nagyon bonyolult dolgok, ezek még néha szerintem a kapitányok sem értik, nem hogy a hadnagyok, de én szeretem ezt csinálni, mivel itt a túlvilágon vagy meghalsz, vagy csak céltalanul bolyongsz, mint a Rukongai körzetekbe. - Mondtam és elnéztem abba az irányba ahol az egyik hatalmas kapu nyúlt az égbe. - Gyerünk adjuk le ezeket a papírokat utána edzünk egy kicsit. - Kacsintottam az újonnan megismer barátomra és felvettem az egyik papírtömeget. |
| | | Sakata Yaken 8. Osztag
Hozzászólások száma : 77 Age : 30 Tartózkodási hely : Soul Society/Seireitei/8. osztag területe Registration date : 2009. Dec. 27. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 8. osztag hadnagya Hovatartozás: Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Márc. 13, 2010 5:47 am | |
| // Sesshou-san és a Sors! Új barát érkezik?! // Sesshou-san még közölte velem, hogy ő nem elégedett meg jelenlegi helyével a Gotei 13-ban, bár ezt meg is tudtam érteni, elvégre, aki már eljutott egy 3.Tiszt erejéig, az többre is képes lehet, ha akarja. - A jövőben minden ki fog derülni. Az idő majd gondoskodik mindenről, s talán évek múlva már ön is azon személyek közt fog szerepelni, akik irányítják Seireitei védelmét. - jelentettem ki, mialatt egy halvány mosoly jelent meg az arcomon. - Valószínűleg a halál is jobb a jelentéktelen életnél.- bólintottam egyetértően, mialatt megvakartam a fejem búbját. Nem sokkal később a társaságomban lévő Shinigami szóba hozta, indulni kellene, valamint egy edzést is felajánlott. - Nagyszerű!- helyeseltem, ezután felálltam, nyújtózkodtam egyet, s magamhoz vettem a dokumentumokat. - Na, akkor útra fel!- adtam az ötletet, és ballagni kezdtem a 7.Osztag 3.Tisztje mögött.
// Köszönöm szépen a közös írogatást! // |
| | | Mazaki Kaito 7. Osztag
Hozzászólások száma : 36 Tartózkodási hely : hátt... ha én azt elmondanám meg kellene öljelek... Registration date : 2010. Oct. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: Kert/park Pént. Dec. 31, 2010 11:13 am | |
| //A kapitány fagyit vesz nekem ?!? // Meleg tavaszi nap volt amikor Kaito úgy döntött, hogy sétál egyet a kertben. Egy kis tavacska mellett lefeküdt a fűbe, kardját letette maga mellé majd kihúzta a tokjából és elkezdte végighúzni az ujját a rideg fémen. Majd miután megunta visszatette a tokjába és hátradőlt. A tarkójára tette a kezét és behunyta a szemét. Azt tervezte, hogy egész nap ott fog lustálkodni és cseszik a napi teendőkre... De egy óra elteltével túl unalmasnak bizonyult ezért felültem és elkezdtem valami izgalmasat keresni. Észrevettem amint a Nagano kapitány a kert kapujában áll és valamit nagyon keres. Eléggé gondterheltnek tűnt ezért úgy gondoltam oda megyek hozzá hátha tudok segíteni neki valamiben ezért felkeltem a puha fú és mohapárnákról fel vettem a kardomat az oldalamra akasztottam és elindultam a kapitány felé |
| | | Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Kert/park Vas. Jan. 02, 2011 2:23 am | |
| || Szupereksön duplán - Kapitány fagyizni viszi az újoncát ||
Furcsa, roppant furcsa dolog történt körülötte. Hino-chan a szokottnál is energikusabb, boldogabb, tündöklőbb volt és attól sem lett mérges, lábát lógatva alszik megannyi hivatalos papíron. Ez, még neki is sokat mondott, hogy gyanakodni kezdjen. Valami nem stimmelt! Már csak arra kellett rájönnie mi is a szóban forgó dolog. Eleinte próbált kútfőből megvilágosodni, de órák múlva is tanácstalanul tépkedve haját mászkált fel-alá. Nem tudott rájönni! Az meg, hogy nézett volna ki, ha odaáll elé, aztán ártatlan kétségbe eséssel, ujjait tördelve rákérdez?! Csípőből érkezett a belsőhang válasza, amitől még nyomorultabbul érezte magát! Biztos elfelejtett valamit és biztos hozzá, vagyis kettőjükhöz van köze. MÉGIS MI LEHETETT?! Fogalma sem volt róla, hiába tett meg minden emléket csalogató fejtörést. Csak kongó üresség, meg néhány szívet szaggató dallam fogalmazódott meg benne, amiket szipogva kottázott le kávéval félszárazra varázsolt papírkötegekre. Melankóliával egybe kötött irkálása szép lassan kitöltötte a délelőttöt, ő pedig szembesülhetett vele, nem jutott egyről a kettőre. Ettől a hírtől megsemmisülten szédült be az ajtó és sarok közötti zugba. Feladta. Már nem volt ideje bármit tenni. Fel kellett készülnie, örökre magára haragítja Hino chan-t. Csendes szomorkodása, persze nem maradhatott sokáig két szem között. Az irodája köztudottan felért egy átjáró házzal és rövidesen érkezett az egy órás dömping, mely alatt percenként vágták hátsón a kinyíló ajtóval. Szólni, nem volt mersze. Akkor magyarázkodhatott volna, mit keres ott. Nem volt hozzá kedve. Senkivel sem akart beszélni. Csak egyedül szeretett volna maradni. Ezért, hűségesen kitartott! Száját fájdalmasan csócsálva gubbasztott könnybe lábadt szemekkel. Jobban mondva a verés hatékony következményeként arcára egyre nagyobb erővel ült ki a bárgyú mosoly. Az otthoni naptár! Minden bajára megoldás lehetett, elvégre az ő okos Aino-ja minden jeles napot bekeretezett színes filccel. -EZ AAAA~agyajahaaaaaj!- Fogta milliomodjára sérült orrát, miután boldog felpattanását újra nyíló ajtó akadályozta meg. Nyöszörgött néhányat, ám hajtotta a rejtély felgöngyölítése, ezért hősiesen kihúzta majd két méterét, már amennyire sajgó hátsója eresztette és öles léptekkel megindult a hálók felé. Azon a részen elegánsan átugrom hány baleset történt vele útközben, legyen annyi elég, kissé megszakadt a kapitányi haori, illetve kósza gally és falevél utasok éktelenkedtek hajában. Onnan indulok tovább, több perces ezer százalékos-nyelvnyújtásos-szuggerálós koncentráció után rátalált kulcsára, majd a zárat is sikerült kinyitnia. Már csak az volt hátra, eszét vesztve jusson el a papírhalomig, amin bizony ott virított a vörös kör. Szerencséjére élete szerelme ismerte annyira, ettől még nem bukkan rá a megoldásra, így készített számára puskát. Ez azt jelentette, hogy minden nemes alkalmat más színnel jelölt és hátlapon feltüntette, melyik mihez tartozik. Innentől fogva, néhány lapozás, aztán voálá, megkönnyebbülten sóhajthatott fel. -Oh, csak az évfordulónk...NANI?!- Sikított fel sóbálvánnyá meredve. Totálisan elfelejtkezett róla és már alig maradt ideje felkészülni rá. Egyáltalán, mit csinálhatott volna?! Délután délután volt! Néhány óra és végzett Hino chan. Vége volt! Nem volt visszaút. Komolyan meg fogják utálni. Megérdemli, mert elfelejtette, de akkor is. Ha kell térden csúszva könyörög megbocsátásért. Igen, ezt teszi! Odamegy Aino elé és bevallja bűnét! Most azonnal! Jobb, nem húznia. Este hideg lesz, hogy az utcára kerüljön. Lepte el a sötét aura már a gondolattól is, miközben fejét lehorgasztva döcögni kezdett a hadnagyi irányába. Valahogy, az elhatározás könnyebbnek bizonyult és valahol még az ajak piercing-je is kiesett. Ilyen már tényleg nem létezett. Imádta azt az ékszerét, de olyan reménytelen volt az eset, mint tűt keresni a szénakazalban. Épp ezen szomorkodva pöckölt minden földön heverő tárgyat, amikor valaki a segítségére érkezett. -Nehehem találooom! Jöttem vagy mentem és ez csak úgy platty kiesett, de nem tudom hol és merre! Itt fogok megőszülni!- Hajazva arra a bizonyos Sikoly című festményre drámázott, ám látványos halála előtt, beugrott az egyetlen lehetősége. Ha már odajötthozzá, biztos szívesen segítene neki és lenne a megmentője. Ketten, csak könnyebben megtalálnák, meg hasonlóak. Majd cserébe elhívja valamerre, vagy ad neki kimenőt. Ebből a kilátástalan helyzetből más már úgy se húzta ki. Ha már elhagyják, legalább a piercing-je legyen meg. Tehát, rákoncentrált a célra, feltornázta magát, rátette valakicsoda vállára a tenyerét és kivert kutyuska szemeivel, szavak nélkül is könyörgött segítség után. Sőt, félre dobva a férfias büszkesége nyomokban fellelhető mennyiségét mélységesen meghajolva fohászkodott, akár egy istenséghez. -Fogalmam sincs ki vagy...amúgy hogy hívnak? Meg, izé...hova...kihez...micsodához tartózol? De,de,de kérlek...szépen kérlek, ments meg!- |
Hozzászólások száma : 36 Tartózkodási hely : hátt... ha én azt elmondanám meg kellene öljelek... Registration date : 2010. Oct. 22. Hírnév : 1
| Tárgy: Re: Kert/park Hétf. Jan. 03, 2011 2:28 am | |
| //A kapitány fagyit vesz nekem ?!? Smile// Amikor odaértem a kapitány még csapzottabbnak tűnt. Levelek,gallyak voltak a hajába akadva és a kapitányi haorija is elszakadt. Huh mi történhetett vele hogy ennyire lesüllyedt az önbecsülése... Most már tényleg segítenem kéne neki meg kérdezem tőle hogy mi a baj. Ekkor a vállamra tette a kezét aztán térdre borulva hajolgatott és fohászkodott és mindenfelé hajlongott. Ezen elégé elcsodálkoztam hiszen nem vártam tőle hogy ilyesmit tesz. Tényleg segítenem kéne neki. Gondoltam még mindig hülye fejet vágva a a hajlongásától és a kivert kutya tekintetétől. Felállítottam majd bemutatkoztam: -Üdvözlöm kapitány úr a 7. osztag tagja Mazaki Kaito vagyok!- Mondtam majd megkérdeztem:-Mi az ami ennyire felzaklatta kapitány úr?- majd újabb kérdésrohammal bombáztam:-és mi ez a meghajlás? Mi lenne ha egy másik osztagtól jönnék? Megalázná magát ezért azt tanácsolom, hogy ne hajoljon meg az alárendeltjei előtt- Hát első pillantásra nem valami határozott típus. A kapitány fura... vontam le a következtetést, de viszont nem is olyan nagy probléma lehet az is hogy jófej. Majd megismerjük most segítek neki. Szerencsétlennek tényleg valami nagy baja lehet. -Kapitány úr! válaszoljon. Mi történt magával? kapitány úr....... |
| | | Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Kert/park Kedd Jan. 04, 2011 3:49 am | |
| || Szupereksön duplán - Kapitány fagyizni viszi az újoncát ||
Továbbra is óriási szemekkel pislogott az érkező félre, aki még reményvesztettebb arcot vágott. Kezdte úgy érezni, vége lesz. Nincs menekvése! Se testékszer, se élete szerelme, se segítség! Ott maradhatott egy szál maga a hatalmas és poros világban! Ezt nem lehetett kibírni ép ésszel, úgyhogy matatni kezdett felsőjében. Elvégre csodálatos szerelme, aki már csak az exe, belevarrt egy kicsi zsebet, hogy abban tárolja a cigijét. Olyan kedves volt tőle, ő pedig könnyedén elfelejti az évfordulójukat! Máris érkezett az újabb sötét vonalas hullám, amit az információk szerint saját tisztje kergetett el rövidke időre. Eleinte fel se fogta miket mondott neki, csak széles mosollyal kinyújtotta karját és megrázta bemutatkozó fél pracliját. Igazán örvendett a szerencsének, főleg, ha tényleg kimenti szorult helyzetéből! Már-már ott tartott lelkesen viszonozza a bemutatkozást, amikor szöget ütött fejében, tulajdonképpen kicsodával is áll szemben. Nos, helyzete szerint, hetedik osztag, nála szolgál, nem emlékszik rá, vagyis teljes képzavar! A kirakós elemei nem passzoltak és a sikertelen összeillesztési kísérletektől mást sem bírt tenni, csak bamba fejjel meredni a fehér hajú férfire, miközben kobakja felett szorgalmasan gyűlt a pontokból építkező sorminta. Talán még a konkurens anime sorozatból ismeretes madárka is elsuhant "kretén" felkiáltással, ki tudja mi történhetett, amíg roskadozott a kínos tábla alatt! Végül megtörtét azért a fagyos hangulat, bár Nobu részéről nem túl kellemesen... -Hogy-mi-hogy-te...hogy...nálam...hogy szolgálsz...TE?! ÚRISTEN! Sa-sa-sa-sajnálom! Nem emlékeztem, te nálam, szóval tisztem lennél, hogy találkoztunk...anoo...Mi már találkoztunk?- Hadonászott kétségbe esetten próbálva felidézni, miért nem dereng neki, van ilyen nevű és kinézetű beosztottja. Nem lett okosabb, de ezt megszokhatta környezete, majd rájön Kaito san is. Szórakozottsága nem ismert határokat, viszont az keményen szíven találta, amit ezután kapott. Megalázkodott. Azt mondták lealacsonyodott az alárendeltjei előtt. Nem pontosan értette miről is van szó, de érezte a dolog hatványozottan negatív kicsengését, szóval gyermekien elszégyellte magát. Lehorgasztotta kobakját és megsemmisülten dünnyögte orra alatt az egyetlen elfogadható szót: értettem, uram! Túl se jutott az újabb tragédián, máris kapta a következő kérdéssort. Beszédes a tiszte szó, mi szó, de nem bánja! Szereti, ha van miről beszélni, vagy épp akad mit hallgatni. Legalább nem fog unatkozni, amikor találkoznak. Kivéve, ha képtelen követni miről is folyik a beszélgetés, mint most. Annyira elveszett a dorgálás, melankólia és amnézia hármasában, hirtelen nem értette miért kérdezik, mi baja. Szóval újabb bamba fejjel elmerengett, majd boldogan csettintve fordult Kaito-hoz. -PIERCING! ELVESZTETTEM! Anoo...valahol erre, bumm, kiesett és jó, igen, nagyon jó lenne megtalálni. Tudom...kicsi ez a kert meg óriási. Nagyon reménytelen próbálkozás volna megkeresni?- Pislogott tanácstalanul vakarászva fejét. Lehet jobban tenné, ha vérző szívvel lemondana róla, átmenne Karakura-ba és venne másikat. Amúgy sem ártana egy lehetetlen kísérletet tennie, hogy ajándékot találjon Hino chan-nak. Na, de micsodát?! Még mindig nem volt sejtése, mit kéne vásárolnia és az idő rohamléptekkel fogyott. Viszont nem hagyhatta minden felvezetés nélkül faképnél a tisztjét! Nagy úr a pánik, de nincs szíve lelécelni. Amúgy se ismerte. Talán, ha elhívná magával, segítene neki a vásárlásban és kicsit meg tudnának egymással barátkozni. Ez volt az, amire szüksége volt! Máris jobban érezte magát. Annyira felbuzdult a leleményességén, keresztül kasul kezdte magyarázni, mit is szeretne. Persze a végére már ő se teljesen értette miről is hadovál, de remélte a velős lényeg eljut a célszemélyhez. -Ano...Kaito san...Ne-nem bánod, ha így szólítalak? Szóval...megkérhetnélek, ano...mit szólnál...lenne kedved elkísérni? Tu-tu-tudod...sok volt a munkám, elfelejtettem milyen nap van és, hát...nem vettem semmit a barátnőmnek, pedig nem akartam! Ihizé...eljönnél valamit nézni? Cserébe! Öhm...kérhetsz valamit? Igen, kérhetsz valamit!- |
| Tárgy: Re: Kert/park Kedd Jan. 04, 2011 4:51 am | |
| A kapitány össze vissza dadogott és alig értettem mit beszél. Aztán egy kis idő elteltével sikerült kivenni a szavaiból hogy nem nagyon tudja azt hogy ki vagyok. -Kapitány úr mi még nem nagyon találkoztunk szóval nem csoda hogy nem emlékszik rám- mondtam neki de még mindig nem nyugodott le és teljesen be volt pörögve. Mint az aki három liter energia italt ivott és leöblítette hat liter sörrel és még mindig nem józanodott ki. Tovább hadonászott és dadogott össze vissza majd hirtelen azt vettem ki a dadogásából, hogy PIERCIING!! ELLVESZTETTEM!!erre én-milyen pirszing??- kérdeztem majd észrevettem a lyukat az ajkain. Ezután a kapitány a fejét vakargatta és rám pislogott a az óriási szemeivel. Megint értelmetlen dadogásba kezdett. ÚÚÚ ha mindig ilyen hogy választhatták meg kapitánynak kezdtem bele a hülye gondolatmeneteimbe mikor a dadogásból ez jött ki: -Ano...Kaito san...Ne-nem bánod, ha így szólítalak? Szóval...megkérhetnélek, ano...mit szólnál...lenne kedved elkísérni? Tu-tu-tudod...sok volt a munkám, elfelejtettem milyen nap van és, hát...nem vettem semmit a barátnőmnek, pedig nem akartam! Ihizé...eljönnél valamit nézni? Cserébe! Öhm...kérhetsz valamit? Igen, kérhetsz valamit!- -Ano?!? az finom? na mindegy legalább már tudom hogy mi a probléma de mit kell ezen annyira kiakadni? természetesen szívesen elmegyek önnel karakurába ajándékot választani és nem is fontos, hogy adjon valamit csak nyugodjon meg mert ellnézést kérek ,hogy ilyet mondok de kikészít ezzel a viselkedésével- Ezután elmosolyodtam és azt válaszoltam- deeee-villant fel egy sunyi,mohó kis fény a szememben-ha már tényleg adni akar valamit akkor meghívhat egy fagyira- mondtam vigyorogva. -Na akkor kapitány induljunk és vegyük meg azt az ajándékot a barátnőjének... de ki is a barátnője?-
(folyt.köv. a candy shopban) |
| | | Nara Shizune Daitenshi
Hozzászólások száma : 111 Age : 31 Registration date : 2011. May. 19. Hírnév : 11
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Aug. 04, 2012 12:46 am | |
| Változások szele
*Milyen régen volt már, milyen sok minden történt azóta. Elhagytam Soul Society berkeit. Távol az otthonomtól pedig azóta kétszer olyan erőssé váltam. Birtokában állok valaminek, ami normális körülmények közt tiltott lenne, ha a Daitenshi nem kötött volna szövetséget a Gotei Juusantaial. Így aztán nem mindegy most jelen pillanatban, hogy hol is vagyok? Csak arra gondolhatok, hogy hogyan is lesz tovább. Változott azóta a tükörképem, s feltehetőleg egyből még Shiratori sem ismerne fel, vagy az ikertestvérem. Csak azt nem tudom, hogy meddig fog még változni a kép, amibe nap, mint nap nézek. Nincs bennem félelem, most már nincs. Legalább egy hete érzékelhette Yukezo, hogy eltűntem. természetesen hagytam számukra üzenetet, hogy egy fontos elintézni valóm akadt, s ideje, hogy ő vigyázzon egy kicsit Reire. Bizonyára magával hozhatta Soul Societybe, hogy a régi életét megossza a lánnyal is. Mindenesetre, mikor megnyílik a senkai kapu, amelyen belépek a Juunibantainál, már érezhetően nagyobb a lélekenergiám, mint eddig valaha is volt. Csak egy pillanat az egész, s máris ismételten azt a levegőt szívhatom, amit régen. Eleinte Raiden különösnek vélheti ezt a fajta alakomat, de elintézem annyival, hogy ezzel később zaklasson; most más dolgom van. Ennek elégtételt nyerve pedig megkapom az információt, hogy Ő hol van jelenleg. Így tehát villámlépésekkel haladva az osztagok területén át végül megérkezek a várva várt osztaghoz. Kicsit megváltozott azóta a lélekenergiám, ami azt illeti. Feltűnhet, hogy nem shinigami eredetű, de változtak a dolgok. Mind a zanpakutom formája, szintje; mind a maszkom terén. Túl sokat küzdöttem azért ezen a héten, hogy megint fejlődjek. Így érkezésem kicsit meglepheti, hiszen sokkal határozottabb az a lélekenergia, ami belőlem sugárzódik némelyest, amikor a kertre téved lábam. Hajamat kissé meglibbenti azaz áthatolhatatlanul sűrűnek tűnő szél, ami jellegzetesen erre a városra jellemző. Megsimítom katanáim élét, az is mennyit változott.* - Lám, lám.. le vagyok maradva. *Billentem félre arcomat némelyest, amikor két- három nőszemély társaságában pillantom meg Yukezot. Mennyire rá jellemző ez, szinte számítottam erre. S hazudnék, ha mélyen valahol tekintetemben nem villózna féltékenység. De ennek még nem igazán vagyok tudatában, így csak szimplán oda sétálok hozzájuk. Akármennyire sem tetszhet a két nőnek a jelenlétem. Na persze, biztosan most magasztalják, hogy nemes meg mi egyebek. Hah, kit érdekel, én most nem ezért jöttem.* - Jobb lesz, ha kinyögöd, hogy hol van Rei. *Érdeklődöm, ugyanis nekem már hiányzik a kislány. Észrevettem, hogy ahogy egyre távolabbi helyekre megyek, egyre több időre hagyom otthon...annál jobban hiányzik. Nem értem mi ez az űr, amit képes bennem hagyni; már- már olyan, mintha csak az anyja lennék. Pedig reálisan nézve a dolgot kissé abszurd ez, azonban nem lehetetlen. Hiszen itt ebben a valóságban egy kortalan, mégis huszon éves vagyok. Míg máshol azt a húsz évet igenis megéltem, csak más szabályok alatt. Más fajta tapasztalatokra tettem szert, más dolgokon kellett keresztül mennem. Így aztán csak most kezdek elboldogulni ebben a világban. Tekintetemet egy kicsit végig futtatom a lányokon, de aztán egyikükre sem nézek. Talán egy kicsit undokul is festhetek, de engem nem érdekelnek ezek. Legalább is próbálom magamban elültetni ezt a gondolatot, hogy ez is csak a báros munkámra hasonlít. Én csak kiszolgálom őket a pénzemért. A pénzből pedig cuccokat veszek Reinek és magamnak. Na meg feltűnhetett a karakuraiaknak, hogy mostanában a képeim egyre többet szerepelnek a divatlapokon. Muszáj felfutnom azért, hogy odaát önerőmből is boldoguljak. Az egy dolog, hogy Yuke a mentorom, aki dús gazdag... én attól mindig is gyűlöltem másokra támaszkodni. Nem lenne szégyen az sem, de szülő nélkül kezdtem ott az utat, szülő nélkül is szeretnék boldogulni. Szerencsére el lesznek küldve a lányok, így kicsit bizalmasabb stílusba válthatok.* - Most érkeztem, de holnap már megyek is. A Gotei felkért egy küldetésben való segítségre. *Nem veszély nélküli küldetésről lehet szó, ha számítanak a Daitenshi egy tagjának támogatására; ezt maga is leszűrhette. De minek is fecsegnék arról, hogy hova megyek és mit csinálok? Ginryuu olyan furcsán viszonyul Yukehoz mióta volt azaz Andokos edzést. Hiába kérdezem róla, ő azt mondja nem mondja meg, mert ennek úgyis lesz még folytatása. Az én dolgom csak annyi, hogy ne idegeskedjek. Ha tudná, hogy pontosan ettől idegesít, hogy valamit nem mond el a saját zanpakutom. Noha nem pikkelhetek rá ezért, hiszen lassan majd jön AZ. De AZT egyelőre titokban fogom tartani. Leülök a shinigamival szemben.* |
| | | Tamachi Yukezo Daitenshi
Hozzászólások száma : 552 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol Registration date : 2009. Apr. 20. Hírnév : 25
Karakterinformáció Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (52100/65000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Aug. 04, 2012 2:32 am | |
| Változások szele A mai nap menete viszonylag egyszerű. Tegnap érkeztem, mert nem igazán hagynám otthon Reit. Shizne valamiért egy hétre eltűnt, de végülis ő dolga. Valamiért nem érdekelt, hogy hova ment, azt mondta sürgős dolga akadt. Ha segítségre lenne szüksége, akkor a Sukuival szólt volna. Az még működik, és hála Hitominak, valóban használható, immáron a tenshikkel is. Visszatérve a mai napra, egész egyszerűen csak szólni szeretnék Nobu-taichounak, hogy rendelkezhet velem, mint hetedik osztagos. Befolyásom sosem elég nagy, így szépen terjeszkedni kell. Meg ahogy Nobut ismerem szerintem neki a Daitenshi, mint olyan új információ lesz... Könyörgöm hogy lehet egy kapitány ennyire baah. Semmi gond. Szóval a Daitenshis egyenruhámban indulok útnak, és mit sem sejtve nézek magam mögé, reflexből tulajdonképpen. Mivel semmit sem veszek észre, letudom óvatosságnak, bár minek is? Mindegy. Kicsit zavarodott vagyok valamiért, és ezt nem tudom. Mióta a Kagami ház gyakorlatilag szélesebb pórázra fogott, és nem kell mindig mindent jelentenem nekik, valamiért kezdem valóban szabadnak érezni magamat, mint a régi szép időkben. Az utcákat róva eljutottam a régi ház romjaihoz, ahol még most sem takarítottak mindent ki. Nem is értem, hogy miért. Utána gondolkodás nélkül vitt a lábam, és a hetedik osztag területéhez érkeztem. A kapura felrótt szám látványa nosztalgiázásra sarkallt. Mikor először léptem be a kapukon hatalmas önérzettel sosem gondoltam volna, hogy még lesznek gondok. Mayával is voltam már itt, kábé egy-két éve. És ez még a legkevesebb számomra. Intésemre nyílik az ajtó, bár egy kicsit lassabban, mintha még tiszt lennék. Csúnyán néznek rám, mikor belépek a területre. Az egyik katona mosolygott rám, és egy papírt fogott a kezében. Megmutatta nekem is, és egy aláírást kért rá. Én voltam a képen, viszonylag egész jól megrajzolva. Alatta a felirat élve, vagy halva, és az élve át volt húzva, valamint az összeg a fejemért, és hozzáírva egy 15 nullás összeg. Az utolsó négy szintúgy hozzá volt rajzolva. Felvontam a szemöldökömet, hogy ezt mire véljem, erre csak annyit reagált, hogy még sosem beszélt olyan emberrel, akinek ennyi pénz van a fején. Fiatal volt még. Megpaskoltam a fejét, és csak annyit mondtam, hogy a pénzt úgyis be kellett volna szolgáltatnia a nemeseknek. A harmadik osztag hasonló díjakat szabott ki rám. Na mindegy. Tovább haladok, és egyből a parkba jutok ki. Megpillantom a helyet, ahol még anno Mayával feküdtem a füvön. Odasétálok, és leülök. Elszívtam egy-két cigit, majd csak ültem, és vártam. A felhőket bámultam. Miért is vagyok itt? Már el is felejtettem. Jó érzés volt itt lenni, és gondtalanul elmélkedni a múlton. Ekkor megszólított két lány. Ők sem voltak olyan idősek, hogy tudják milyen shinigaminak lenni. Vagy csak az életet élvezik? Ki tudja? Amúgy meg nagyon szép arcuk van. Beszélnek hozzám, talán a nevüket is említették, de engem ez most annyira nem érdekel. Csakis Shizune jár a fejemben, meg Rei. Még mindig nem emlékszem arra a napra, amikor Shizunével leittuk magunkat a sárga földig. Élvezem a vele való létet. A két lánnyal nem igazán folytatok értelmi beszélgetést. Nem igazán dolgom velük. Pedig szépek voltak. Igazán szépek... sőt! Én már régen voltam nővel. - Egy kedd este nálam? Tudjátok hol lakom, vagy jöjjek el én?- esett ki a számon. Ismét a farkam szólt belőlem, pedig ez nagyon ritka. Ekkor felcsengettek Kagami Ai szavai, mikor nálam volt.
- Azt mondják, hogy nem egy shinigami nővel volt már dolgod. S most, mint tudjuk a Daitenshi tagja vagy. Árulj el nekem valamit Yukezo! Ugye sokszor érzed magad magányosnak? Ugye sokszor vágynál arra, hogy legyen egy társad, egy nő, aki valóban megért téged mindenféle fenntartás nélkül?
Áhh! Szavai, mint kísértet kerget engem, és folyton folyvást igazolódik. Szükségem van valakire, akivel megoszthatom az érzéseimet. Hihetetlen módon felidegesít az, hogy nekem tényleg kell valaki. Vándor vagyok, nem köthetem meg magamat, különben odaveszik az út, amit járnom kell. Lehet az életemmel kell azért majd fizetnem, ha megállapodok. Ez a múltkor is kiderült. Átkozlak Kagami Ai ezekért a szavakért, de mégis kívánom, hogy boldog legyél. Az nő! Annyira egymásnak illünk, hogy veszélyesnek érzem őt, és tudom soha nem tudnék olyan érzéseket táplálni iránta, amit kellene egy ilyen okán. Pedig micsoda érdek házasság lenne a mienk! Egy csapásra lennék főnemes. Mintha nem tudnák, hogy erre vadászik minden férfi nemes. Mondjuk ott a gond, hogy tudják azt, hogy én Tamachi Yukezo ettől megvédem a két lányt. A virággal érkező férfiúk hányszor botlottak már belém, és szavaim súlya hányszor vette el kedvüket a nőktől majdnem egy életre. Hehhe. Amúgy a két lány belement abba, hogy a kedd estét nálam töltsék. Bakker ezt hogyan magyarázzam majd később ki. A fejemet fogtam hülyeségem okán, és arcomat ugyan elrejtettem, de ha látták volna, a sötétségük miatt nem igazán sikerült volna felfogniuk. A mély megvetés az, amit szemeim sugároztak a földre. Itt ültem, és Maya szerelmét élveztem. Erre tessék. A sors ironikus. Felnézek rájuk, és ekkor egy furcsa reiatsu kerül színre. Nem igazán Shinigami, és nem igazán Hollow. De egy magabiztos érzetet sugároz mindenfelé. Hát visszatértél. Furcsa nemdebár? Odapillantok, és a már ezüstös haj láttán elmosolyodok, pedig az arckifejezése meglepettséget mutat. A két hölgyre pillantok. Még csak köszönni se köszön. Megüdvözölt vigyor az, ami kiüld pofázmányomra. A két hölgyemény pedig köpni nyelni nem tud a stíluson, és már éppen szólnának is, mikor hát tulajdonképpen beléjük fagy a szó Reit említve. Nem is igazán tudom, hogy most mit gondolnak, de mikor válaszolok abszolút nem értenek semmit. Válaszom egyszerű. Bemondtam az otthoni címemet. - Egyszóval nálam. Nazo vigyáz most rá. Csak nem képzelted, hogy elhozom Soul Societybe?- mondtam egyhangúan, majd elküldtem a két luvnyát. Én hátradőltem, és a felhők kötötték le ismét a figyelmem. Mit is mondhatnék. Megmentett. Igen nagyon honorálom ezt a tetted Shizune. Egy cigi pöccent a számba, majd Shizune alakját figyeltem. Nem tűnt letörtnek. Sőt! Igazán fel van dobva valamiért, ezt majd a későbbiekben rendezném is. Tulajdonképpen mit is akar tőlem? Ha csak Reit szeretné látni, hát akkor menne is, de amit mond, attól a torkomon akad a füst. Köhögésbe kezdek, és azon nyomban fel is ülök. Hogy micsoda? A Gotei megbízta valamivel? Az egyeztetésünk nélkül? Yuu tudhatott róla, de ő azonnal szólt volna. Meg amúgy is... tudniuk kellene, hogy ő az én tenshim, nekem szólniuk kellett volna róluk... sőt Engem kellett volna küldeniük. Azt hittem szóltam, hogy a tenshiket még nem küldjük el veszélyes küldetésekre. És az első Daitenshis bevetést egy tenshire bízzák? Ahelyett, hogy az egész Daitenshit el nem küldenék helyette? Egyáltalán nem értem, hogy ez most mire volt jó. Mindenesetre ez most lényegtelen. Megfogom a két vállát, és a szemébe néztem. - Egyáltalán nem örülök annak, hogy a Gotei azt szeretné, hogy egyedül menj a Daitenshiből, de remélem tudod, hogy megbízok benned, és sohasem mondanék neked nemet ilyesmiről, csak hadd aggódjak egy kicsit érted na!- mondtam, és elengedtem. Szeretném, ha tudná, hogy semmi olyasmiről nincs szó, hogy én korlátozzam a dolgaiban. Ezért sem kerestem az elmúlt egy hétben. Azt viszont nem ígérem, hogy felügyelet nélkül hagyom. Villámvándorként fogom őt követni, és ha baja esne, hát kimentem. Vagy hát nem is tudom. - Javaslom akkor, hogy az estét itt töltsd, és Reit egyelőre még hanyagold, akármennyire is hiányzik. Visszaviszem a Vaizardokhoz, mivel nekem is most sok dolgom van itt. De az biztos, hogy nem fogom ide elhozni őt. Azon dolgozunk, hogy az anyukáját elfeledje... mégis mit gondolsz azon a helyen ahol te állsz, hajdan ki állhatott?- teszem fel a kérdést, és valóban. Pont ott áll, ahol hajdan Maya állt még mikor együtt voltunk. Valami van a levegőben, és nem igazán értem hogy mi. Mindenesetre azért odabököm neki: - Hiányoztál már Shizune, és üdv itthon |
Hozzászólások száma : 111 Age : 31 Registration date : 2011. May. 19. Hírnév : 11
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Aug. 04, 2012 10:21 pm | |
| Változások szele
*Ahogyan leülök vele szemben, eszembe jutnak bizonyos dolgok azokból az időkből; amikor még a vaizard lakban voltam. Vannak dolgok, amik hiányoznak belőle. Viszont vannak olyanok, amelyek meg nem. Kicsit hiányzanak azok a verekedések, de a magány, az egyedüllét adta kényszerérzetek nem hiányzanak. Mióta megszabadultam tőle, azt hiszem, napról- napra erősödök. Nem tudom, hogy ez gyakorlatilag mire visz majd, de legalább a napjaim sem lesznek unalmasak. Még mindig nem tudom mi hajt igazából, csak annyit tudok, hogy mit kell tennem a megfelelő pillanatokban. Az eget bámulom meg, nyugodtabb vagyok ettől. Néha, néha Yukera pillantok.* - Sokkal erősebb vagyok, mint egy héttel ezelőtt. Többnyire ezért is kellett lelépnem. Nem kell aggódnod, most már minden rendben lesz. *Sóhajtok egyet, az érintése kicsit szokatlan nekem még mindig. Pedig még az apám sem ölelt meg ennyiszer, mint Yuke. Mindenesetre ideje lenne hozzászoknom, hogy változott a világom, s még mennyit változni fog. Jobban tenném, ha igazodnék hozzá. Vagy nem, talán az sem volna annyira jó ötlet. Teljesen bezavar ez az előbbi szituáció. Nem hiszem el, hogy haza jön ez a hülye, és máris a nőcskéken jár az esze! >.> Meg is lepődök, amikor a hiányomat ecsetelgeti. Noha ettől még nem fogok elszállni, inkább csak megrántom a vállamat és felállok.* - Igazából..nem hiszem, hogy annyira hiányoztam volna. Reinek, esetleg. De az itt látottakból..nos, elég jól elvoltál. *Nyújtózkodom ki, míg egy nyuszikás karcolásra leszek figyelmes az egyik fánál. Jézusom, itt ilyen személyek is léteznek? @.@ Ki az a hülye, aki képes nyuszikat rajzolni egy fára? Bár a rajzolkról csak még jobban Rei jut eszembe, meg persze a vele töltött feladataim. Leteszem a földre mind a kettő katanamat, ami már eltérő az eddigi zanpakutomnak a kinézetétől. Valóban, más képességgel bír; mert eddig csak rejtegette magában az igazságot. Ahogyan a maszkom lidércét is végül sikerült betörnöm Shinji segítségével, ha már a ruhagalacsint nem foglalkoztatta a dolog.* - Még hogy ki állhatott ezen a helyen? Nem mindegy már? Nem hiszem el, hogy te még mindig Mayán rágod magad. Kezd idegesíteni Yuke, hogyha Reiről van szó...te folyvást felhozod Mayát is. Rei már az enyém, nem pedig Mayáé. *Sétálni kezdek a kertben, anélkül, hogy félteném a zanpakutomat. Jobb volt már egy kicsit letenni, mert az utóbbi időben már herótom is volt tőle. Valahogyan túl sok volt ez most így egyszerre. Először az Andok, aztán meg Shinji. Miért érzem azt, hogy velem többet foglalkoznak, mint mással? De miért? Nem vagyok én különb senki fiánál, csak vaizard vagyok. De ennyi bőven elég is, ami azt illeti. Sokszor tán még soknak is tűnhet.* - Mellesleg még mindig nem emlékszem egy napra az Andokban. Tegnap óta piszkálja a csőrömet, hogy a zanpakutom sem képes elárulni. Te nem emlékszel esetleg? *Terelem el a témát inkább ide. Valahogyan minden tiszta homályos, inkább csak érzetek maradtak meg. Érzésfoszlányok, amik igen kevesek ahhoz, hogy rájöjjek egyedül, hogy mi is történt. Pedig jó lenne, ha megtudnám, mert akkor legalább tisztán láthatnék Yuke ügyében. Tökre zavaros nekem, egyre jobban.* |
Hozzászólások száma : 552 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol Registration date : 2009. Apr. 20. Hírnév : 25
Karakterinformáció Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (52100/65000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Aug. 04, 2012 11:02 pm | |
| Változások szele Azt hiszi, hogy nekem bármit is jelent még Maya. Az Antarktiszon történtek után, valahogy semlegesen gondolok már rá. Ha bárkinek elmondanám, hogy számomra semleges gyermekem anyjának a gondolata, akkor egyből rámvághatják, hogy nyomorult nemes. Pedig... valóban szerettem, és Yuu a tudója mindannak, amilyen érzéseket csak a puszta említése okozott. Hát Shizunét is majdnem megtámadtam érte, miközben nem is tudott arról, hogy mi miért történik. Most már csak annyi gond támadott, hogy elég tételt vett Shizune. Mi ez a hisztis viselkedés? Ez tőle szokatlan. Valóban határozott lett, és kerek-perec megmondta azt, amit gondol, és nem csak dühösen puffogott egy sort. Vannak dolgok, amiket sosem fogok megérteni vele kapcsolatban. Vajon mi történt az elmúlt egy hétben? Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy a női ügyeimet megfújja. Mégis mi köze neki ehhez? Felvonom a szemöldökömet, és sziszegő hangon odaszúrom neki. - Maguktól jöttek ide, nem hívtam őket. Amúgy meg szórakoztatott jelenlétük- mégis miért van ő oda azért, mert beszélgettem két lánnyal. Nem vagyunk mi házastársak, hogy megcsalás vádjával üssön engem! Ehh. Viszont az a témája, miszerint van egy vakfolt az andoki egy hétből, engem is foglalkoztatott. Bárhogy töröm azóta a fejem, sehogy sem sikerült, akár egy emlékfoszlányt is kihúzni a koponyámból. Kérdésére megcsóválom a fejemet. Viszont van egy stratégiám, ami mindig beválik... szinte mindig. Elképzelem a helyzetet, hogy elkezdek vele inni. >Szemem előtt áll a pillanat, hogy az első korty erős whiskey miatt gyakorlatilag leköp engem, amire én hangosan káromkodok, hogy drága lőrét nem köpködünk, és magamat is szidom, hogy miért adok erős piát egy ilyen kezdőnek. Azután amint visszafordultam, egyből azt láttam, hogy tölti a poharakat magának. Ez az én tanítványom!< Ennyit tudtam felidézni hirtelen. Én is iszogattam utána az italból. Ezt a kis foszlányt el is mesélem neki, majd elmagyarázom, hogy én úgy szoktam felidézni ezeket, hogy elképzelem a helyzetet, majd azt, hogy mit tennék rá, majd egy idő után magától jönnek a képek. Javasoltam neki, hogy próbálja ki, addig is én magamba zuhantam egy kicsit. Még mindig furcsa nekem az, hogy kitörlődött belőlem pár olyan dolog, ami fontos volna számomra. Érzem, hogy történt valami akkor, amiért Paragon nagyon elragadtatva érzi magát. Miért is ne kérdezném meg ismét? ~Na mesélj mit tudsz!~ rivallok rá magamban, amitől ő röhögő görcsöt kap, és artikulálatlan szavakkal dobálózik. Amit megértek, az csak annyi, hogy te szerencsétlen, életed dobását felejtetted el, krónikák szólhatnának balfaszságomról. Szóval nem sokra megyek vele. Félrehúzottan mosolygok, majd Shizura nézek. - Nem érdekel már Maya, csak te érdekelsz- szavaim automatikusnak tetszettek. Ijedten pattanok fel, hiszen mondatomat nem én formáltam- Ne ijedj meg, de én ezt már mondtam neked akkor. De miért?- valóban a miértek azok, amik most nagyon számítanak. Fájni kezd a fejem, amint ezt a mondatot próbálom meg elképzelni. Vannak olyan dolgok, amiket jótékony kéz takar el előlünk, és van egy olyan tippem, hogy ez azok közé tartozik. Akkor egy új emlék felidézésével próbálkozzunk. Mi történik akkor, ha felállok... megszédülök! >Kissé a fejembe szállt az alkohol, így kissé nehézkesen vagyok képes csak felemelkedni. Oldalra botorkálok egyet a barlang közepén lévő kis szigeten, ahol üvegek sorja van. Kezemben egy Old Thunderstream nevű igazán jófajta brandy. Egy cigi kerül a számba, és vele kínálom Shizunét is. Elég nagy kislány már a dohányzáshoz nemde? Bár mintha egyszer már elutasított volna. Node ez most az alkohol estje, hát nehogy már. - Fuuh... úgy érzem Vex-szel való csatám óta nem indítottam így< Itt ér véget a kis információm. Ezt is elmeséltem neki, amitől egyre inkább furcsább és furcsább arckifejezések ülnek ki ránk, így előre is leszögezem, hogy bármit is tettünk akkor, előre is bocsánatot kérek, mert nem magam voltam, és ha bármi Olyat tettem volna, akkor az vagy csak a véletlen, vagy csak az alkohol miatt történt... Természetesen tiszteletben tartom őt. Jahm. Valamelyest. |
| Tárgy: Re: Kert/park Vas. Aug. 05, 2012 8:48 pm | |
| Változások szele
*Megváltoztak a dolgok, szinte gyökerestül. Még nem igazán tudom, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel, ez a legnagyobb gond. Mármint tudom, hogy itt a Daitenshi és a világ megváltása, de nem gondolom úgy, hogy az életemnek csak ebből kell állnia. Kell ez mellé még valami, amivel kicsit elszakadhatok a hősködéstől. Valójában semmi gondom nincs vele, csak éppen baromi fárasztó folyton azon agyalni, hogy mikor robbantják fel a földet. >.> Valami "normális" dolgot is kellene ez mellett csinálnom. Talán, ha sikerülne felfutnom Touma kezei által, akkor híres valaki is lehetek. De, az nekem miféle előnyökkel is járna? nem feltétlen jó, ha felismernek az emberek; mertha történik valami gixer, akkor meg könnyen támadhatóvá válok; pláne a divatiparban. Egyelőre Reivel kéne foglalkoznom, valamit mégis hiányolok az életemből, csak még nem jöttem rá, hogy mit. Hosszas gondolataim alatt sem jutok előrébb, ezért inkább hagyom a francba, majd kiderül. Felhúzom szemöldökömet a kijelentésére, hogy ez szórakoztatta. Majd aztán elmosolyodom.* - Hát..ha így érzed magad jól. *Rántom meg vállamat. Elgondolkodom azon, hogy én hogyan is érezhetném jól magam egy ilyen közeg után. Szinte azonnal megfogalmazódik bennem, hogy mit szeretnék még a holnap előtt csinálni. Ehhez csak annyi kellene, hogy visszamegyek Karakurába és felhívom a volt főnökömet.* - Lehet nekem sem ártana olyan dolgot tennem, ami kicsit feldob. Valószínűleg este lenézek a bárba és beállok a lányokhoz. Érdekes dolgot szoktak ott művelni a betévedő nőkkel. *Véletlenül hangosan gondolkodtam, amitől elharapom a szám szélét. Nem igazán akartam Yukeval megosztani, hogy mi az amire készülök. Persze ez nem visszavágás, csak éppen ha a mentorom jól érezheti magát, akkor én miért ne? Nem csak neki jár ki a jó! >.>* - Ne is figyelj rám, csak egy kósza gondolat volt, amit véletlen hangosan ecsetelgettem. *Nagyon nem volt gondolat, s általában én nem is vagyok az a fajta, aki csak úgy csevegne. Szerintem ő már erre rájött, de nem baj. Ha itt végzek, ezt fogom tenni. Lerakom a zanpakutomat és megyek szórakozni. Végül is, ha úgy nézzük éppen eléggé fiatal felnőttnek számítok már; ideje kihasználni az előnyeit is. *.* Oldalra sandítok, amikor meglátom, hogy valamin nagyon gondolkodik. Rövidesen meg is tudom, hogy most neki is az Andokos estén jár a feje. Ez egy kicsit tényleg ködös. Én is gondolkodni kezdek ezen, de bármennyire is próbálom, én egyszerűen nem tudok emlékezni. Habár azt tudom, hogy álmodtam róla és Rei szerint vigyorogva keltem az álmomból, de nagyon nem emlékszem rá, hogy mi volt benne. Jobb lenne tényleg visszagondolni arra, hogy mi is történt. De egyáltalán miért is fontos az, hogy tudjuk mi történt? Na jó, belekezdek a sétálós meditálós cuccba. Bemagolom magamnak a "képzel, képzel" mondatokat; ám minél tovább gondolkodok rajta, annál jobban szembeötlik, hogy én nagyon nem akarom tudni, hogy mi is történt. Főleg azért, mert ahogy előrébb jutok a gondolataimban, annál jobban kezdek emlékezni. Igazi meghökkenésemet pedig Yuke szava hozza, mert ettől egy egész képsor kerül a szemeim elé. Elvörösödve fordulok el tőle. Becsukom a szememet és a két kezemet már helyből készítem is ki. Furcsán érint ez a mondata. Nem természetes dolgok pedig táródnak fel. ha belegondolnék, hogy ez még csak lehet nem is a teljes része annak a napnak, akkor itt valami nagyon nincs rendben. Veszek egy nagy levegőt, és megszabadulok az arcbéli változásoktól. Fagyos tekintetemmel pillantok rá, amint megfordulok.* - Érdekes, hogy te minden nőnek csapod a szelet. Ha részeg vagy, ha nem... Ebből viszont engem jó lenne, ha kihagynál. Nem bírom, ha játszanak velem; főleg azt nem bírom, hogy az a gyerek majd ezt fogja eltanulni az apjától. Rémes alak vagy Yuke. *Nyílt, nyers őszinteséggel beszélek hozzá. Sajnos én nem vagyok az a fajta, aki magába tudná teljes mértékben fojtani bizonyos témákban a véleményét. Ez valahol mindig is jellemzett. Most miért is hazudnék arról, hogy micsoda üzletember apuka? Valóban igazi üzletember, aki nem bír megállapodni, mint az igazi idea. Visszasétálok a zanpakutomhoz, hogy felvegyem azt. Közben az összefogott hajamat kiengedem kicsit. Eléggé hosszú már a hajam, ideje lenne ebből is vágatni. Szóval lenne mit elintéznem majd Karakurában.* - Bár mindehhez nekem semmi közöm, szóval azt csinálsz, amit akarsz. *Rántom meg vállamat, bár szarkazmusomból kihallható az irónia. Sajnos ez csak egy védekező közöny a témát érintően; valójában azért bánt a dolog egy ideje már. Az andok óta nem tudok puszta mentorként Yukera pillantani, ez pedig valahol zavar. Zavar, mert most már valóban tud bántani az, hogy valaki ennyire elkeseredett legyen. Hazugságnak gondolom mindazt a dumát, hogy én mentettem meg őt. Én nem tehetek érte semmit, bárhogyan is napról- napra jobban szeretném.* |
| Tárgy: Re: Kert/park Vas. Aug. 05, 2012 11:33 pm | |
| Változások szele Kissé feszültté vált köztünk a hangulat. Én folyton azt gondolom, hogy nincs igaza, ő pedig nem tud arról semmit, hogy igaza legyen. Mondjuk a szórakozására csak egy halk kuncogást ejtek el. Komolyan azt hiszi, hogy én ekkora nőcsábász vagyok? Csak a látszatot mutatom ezzel mindenkinek, főleg Nazonak. Aztán egy időben tényleg le is feküdtem azokkal a lányokkal, de az eredeti terv sosem az volt. ”Megvédelek Nazotól, és az én szobámban biztosak vagytok. Komolyan, láthatjátok, hogy bennem megbízhattok” bukik fel bennem a gyakran elmondott szavak. - Figyelj Shizune, én részegen még sosem voltam nővel. Inkább elutasítom, mert félek, hülyeséget csinálnék. És azt is tudnod kell, hogy én inkább megvédtem azokat a nőket, akik az ágyamban ébredtek fel tudatlanságukból. Jó pár többször is megfordult már. És ha ez megtörténik, sosem alszom a szobámban. Igazándiból nem érdekelnek annyira a nők, bár férfi vagyok. Nekem egy elég lenne sokáig, mint sok egy éjszakáig. Szerintem pontosan tudod, hogy miért, és éppen ezért tudni fogod, hogy most igazat beszélek- és sóhajtok egyet a végére. Való igaz mindez. Mikor már a kezemben volt a gyűrű, annyira egyszerűnek tűnt az élet. Komolyan semmi több. Házasság, Rei, Daitenshi. Most nem így állnék Shizune előtt. Miért kell nekem folyton eldobnom a boldogságom? Rei pedig sohasem fogja megtudni, hogy miket kellett kiállnom érte. De talán ő a kulcsa a megállapodásomnak. Talán sosem kell tovább vándorolnom. Akkor viszont Shizune... Fölösleges még szólnom hozzá. Még nem is tudom mit mondjak. Ha elmondanék mindent, amit kigondolok, akkor talán már megölt volna. Talán bátran kimondhatom, hogy szebb mindenkinél, akikkel eddig találkoztam. Remekül megélhetne modellként, vagy ahogy mondta a bárjában, bár sosem tűrte, hogy ha valaki jobban megbámulja, meg azt én se tűrném. Őt csak ne bámulja senki! Egyre inkább én leszek zavarodott az ő közelében, mintsem, hogy ő az enyémben. Ez így nagyon rossz. Miért is jó az, hogy hagyom, hogy így befolyásoljon? Lehunyom a szemem, és inkább az emlékek tengerébe mártózok meg, minthogy több időt töltsek a jelenben. A mostani kép az, hogy próbálok feltámolyogni a lépcsőn, ééééééés elesek. >Kacaj tör ki mögüllem, mikor megbotlásom után még szenvedek egy kicsit a földön. A faszom akar följebb menni, mikor itt is jó. Lassan a sötétbe meredek, és arcokat képzelek bele, de inkább ismeretleneket, mint ismerteket. Mit is törődnék ezekkel. Felér Shizune, és én nem hagyom, hogy álljon, inkább üljön le. Magamhoz hajtottam a fejét, ha hagyja, márpedig biztos nehéz lehet neki. - Ha kívánhatnál valamit tőlem, mi lenne az? Bármit megtennék érted< a választ már nem kaptam meg, így az ismét eltűnik előlem. Mit kívánhatott? Meg kell tudnom. Paragon biztos tudja, de ő nem mondja el, mert egy szemét ribanc. Nyújtózkodok egyet, majd Shizura pillantok. Szóval azt csinálok amit akarok? És mit is akarok? Egy hirtelen ötlettől vezérelve megragadom a kezét, és lerántom a földre... pontosabban magamhoz. Elkapom, és most félig átölelve tartom a karomban. Ha ez nem sikerül, akkor inkább felpattanok, és hátulról ölelem át. Hogy miért? Tulajdonképpen nem tudom. Nem is gondoltam arra, hogy ez jó ötlet-e vagy sem, de reflexből dolgozok most. Saját magamon nem igazodok ki, és itt a legnagyobb hibám. Ha ez megvan, akkor talán tudni fogom mit kell tennem, és azt is tudni fogom, hogy miért fáj annyira a jobb bokám, de ez most tényleg mellékes. Ismerős volt a lerántásos mozdulatom, mintha már csináltam volna vele, és tudom, hogy működik ez ellene. Merőlegesen lefelé húzom, így ha reflexből megállna, akkor a saját védekező stabil állása fog elborulni, és lám a karjaimban végzi, de még mindig nem tudom miért csináltam. Nyugodtan nézek le rá, vagy csak simán rá. - Ha azt csinálhatom, amit akarok, akkor mit mondanál rá, ha azt mondanám téged akarlak, mondjuk... gondolkodjunk egyenesen, feltételesen, mert azt csinálom, amit akarok, szóval mondhatom is. Mit teszel, ha azt mondom, hogy szükségem valakire, aki nem csak jelen van Rei életében, hanem az enyémben is úgy, ahogy kell. Ha nem ketten külön neveljük, hanem ketten egyszerre. Tudnom kell, hogy mit válaszolsz, mert magamban nem tudom letenni a kérdést veled kapcsolatban, és igazándiból a kérdés sincs meg. Semmim sincs veled szemben, minél inkább megismertelek, annál kevesebb- fakadtam, viszonylag lágy és kedves hangon, de láthatja a szavaimból, hogy miként is gondolkozok, talán az is leesik neki, hogy most hangosan gondolkoztam, kábé úgy, ahogy ő az előbb. Szemeimben a kíváncsiságot látja, míg ha mélyebben belenéz, talán reményt is talál valamire, de hogy mire, arra még a szempár gazdája sem tudja a választ. Szemének tükröződése emlékeztet valamire. >Fenn voltunk már a szobában, és az ágyon feküdtünk Az ölemben tartottam a fejét, és a fejét simogattam. Egyre lazábban éreztem magam, így azt mondtam, hogy igyunk még. Hoztam is italokat, és húzóra ledöntöttem az összest, és ezt ajánlottam a lánynak is. Lassan kezdett nagyon melegem lenni. Megmozgattam a nyakamat, majd kigomboltam az ingemet. Fújtam egyet vagy kettőt, azután ismét töltöttem magunknak, és zutty, már le is ment az ital. Talán most már vodkára váltottunk, de már annyira kivoltam, hogy ez egyáltalán nem fogott az alkohol íze, csak úgy fájt. Azután letettem a poharakat. Egymás mellett ültünk, és nekem széles vigyor húzódott a számra. Villámgyorsan odahajoltam, és Shizune fülé leadtam egy igen érzelmes csókszerűséget. Pontosan tudtam mire való ez, most már csak azt nem tudtam, hogy ez hat-e a lányra. Egy két pillanat múlva...< Összehúzódik a szemem erre az emléksorozatra, felültetem, mielőtt még válaszolna. - Hagyjuk felejtsd el. Nem tudom miért mondtam- felálltam, és rágyújtottam. Kezembe temettem az arcomat. Mit művelek bakker. Még 50 sem múlt, nem hogy az én korosztályom. Plusz a Daitenshibe sem kéne egy ilyen dolog. Komolyan reménykedtem abban, hogy igent mond? Bűntudatom van ezért az előző emlékért. Tényleg az erogén zónáját kerestem? El sem hiszem, én teljesen nem vagyok normális. A cigit szinte rekord sebességgel szívom. Muszáj magányosnak maradnom. Az egyetlen nő, akivel hajlandó lennék bármit is csinálni, vele nem szabad. - Bocsáss meg nem akartam, a vodkát amúgy sem szeretem- bukik ki belőlem, és hogy ha elképzeli a vodkát, akkor talán beugrik neki. Ha meg faggatna róla, akkor nem mondanám el, mert már ennyit sem akartam volna elmondani. Lehet, hogy a további emlékek inkább káromra esnének, mint javulásomra. Hihetetlenül kellemetlen a helyzet most nekem. Nem tudok úgy ránézni, hogy ne jusson eszembe az, hogy rámozdultam. Talán meg tudok magamnak majd bocsátani valaha? |
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Aug. 18, 2012 7:11 pm | |
| Változások szele *Jelenleg senki sem értheti, hogyan is érzek igazán. Senki nem tudhatja azt a dolgot, amin keresztül megyek. Nem igazán tudhatom, hogy mit is kezdhetnék a helyzettel. El akarok érni valamit, míg még mielőtt késő lenne. Viszont ez az egész annyira friss, annyira bizonytalan még nekem. Nem vagyok biztos magamban egyáltalán, nem tudhatom, hogy hogyan és miképpen cselekedhetnék. Hiányzik az életemből az a személy, akivel ténylegesen megoszthatok mindent. Mert Yukezo nem az a személy, akivel tényleg mindent megoszthatnék, ha megtenném; lehet, holnap már nem lennék a tenshije. S bármennyire is tűnhetek büszkének, vagy sokszor durvának...ezt én sem akarom. Azt hiszem, nem véletlen lettem én az ő tenshije. Mindkettőnkben van valami közös érzés, amitől sokszor egymásra vagyunk utalva. Ő úgy gondolja én megmentettem, én pedig úgy érezhetem, hogy ő mentett meg. Csak még mindig ott van azaz aprócska titok, ami miatt lehet, hogy lassan ez mind mindhiába. Tán úgy vélheti, hogy az élete veszélyben a nyaklánc miatt, de még csak nem is sejti, hogy egy cipőben járunk. Csak én éppen más miatt. Muszáj volt valamilyen szinten elengednem Reit, hogyha majd eljön az a pillanat; legyen ki a gondját viseli.* - Talán nem voltam még férfival, de pontosan tudom azt, hogy mit jelent. Legyen az én titkom, hogy miért nem maradtam meg gyereknek, hogy miért egyenértékű az éveim száma a külsőmmel. A lényeg az Yuke, ha magányosnak érzed magad, miért ápolsz felszínes kapcsolatokat? Miért védesz meg éppolyan nyomorult nőket, mint te magad? Csak egy védőnek érzed magad, egy másra nem jó személynek? Szerintem benned több van. Itt mindenkinek szar volt és lesz is a múltja. De mindig lehet találni olyat, aki képes téged meggyógyítani. Én ezért haragszom rád. Napról- napra jobban teszed tönkre magad, én pedig a tenshid vagyok. Mér meg ne haragudj, de nekem nem olyan mentorra van szükségem, aki csak az élet árnyas felét mutatja meg. Már pedig, ha rád nézek, folyvást eszembe jut a szenvedésed. Folyton az jár a fejemben, hogy nőcskékkel randalírozol, mikor ennél többet érdemelsz. Eleget tettél már a világért ahhoz, hogy végre a saját világodat is fel merd vállalni. Ehhez nem kell több csak néhány lépés a fény felé, amíg megteheted. *Sóhajtok egyet.* - Lehet, hogy Rei a boldogságod része; viszont személyiségedből adódóan nem szűntél meg te sem fiatalnak lenni. Így hát a nő neked nem csupán semleges dologként működik. Társra vágysz véleményem szerint, de nem olyan szintűre, mint egy tenshi, aki én vagyok. *Itt volt a pillanat, hogy végre nyugodt őszinteséggel beszéljek neki. Ez már egy ideje bennem volt, csak éppen nem tudtam, hogy hogyan mondjam meg neki. Noha nem vagyok én annyira jó emberismerő, csak éppen észreveszek dolgokat. Bár könnyű az ő problémáit latolgatni, amikor nekem is lenne problémám. Csak erről viszont nem tudok neki beszélni, nem is beszélhetek róla. Pedig szívesen megosztanám vele, szívesen elmondanám neki az érzéseim...csak éppen nem lehet. Ez a dolog túlmutat rajta, s én addig örülök, míg nem tudja meg. Azok az átkozok jelek a szobában, azok lehet végérvényesen béklyóban fognak tartani. Tán gyerekként hagytam el akkor ezt a világot, de fiatal felnőttként tértem vissza. Kínok közt és kétségbeesve vergődtem lelkem próbáján, rá voltam minderre kényszerítve, amit most láthatnak. Csak így élhettem túl, s ezzel Karakurába is szabadítottam valakit, akit nem lett volna szabad. Egy nap még úgyis találkozok vele, feltehetőleg az lesz az utolsó napom. Mély elgondolkodásom alatt Yuke erős karjának rántását érzem meg. Reflexből igyekszek valamit tenni, de személyiségének erejével lep meg igazán. Érthetetlenül állok a rántása előtt, s tekintetem csak lassan veszít a ködösségéből. Maga a mozdulat olyan ismerős, és a tekintete is. Úgy érzem, mintha az Andokban folytatott egy nap eseményeit, mintha tekintetén keresztül látnám. Látom a lépcsőt, az italt, végül pedig az együtt töltött pillanatokat. El áll a lélegzetem, némelyest rám tör a sápadtság. Testem kissé remegni kezd, mikor felfogom a jelenben elhangzó szavainak értelmét. Válaszolnék, de válasz nem tör ki belőlem. Ő csupán elenged, és megint csak meggondolja magát.* - Yuke..én.. *Kissé fagyottan állok egy helyben. Néhány levegővételt követően végre sikerül kicsit kijózanítanom magam. Tudnám, hogy mit mondana a lelkem, de azt is, hogy az eszem teljesen mást. Rémisztő ez a bennem levő kettősség, s ennek hatására elfelejtek egy feltétlen szabályt, amitől bajba is kerülhetek. Lesütöm oldalra könnybe lábadó szemeim.* - Bár mondhatnám, hogy ezt mennyire szeretném. De nem csak nem lennék elég neked, hanem nem is tehetem. Az én lelkem..az én lelkemet már eladtam. Az én lelkem már a... *Szavaim ekkor teljesen befagynak és egy sosem érzett érzés lesz rajtam úrrá. A hidegség végig járja a testemet, s tekintetem akaratlanul is a senkai kapu felé téved, ami a kert túlsó felén helyezkedik el. Olyan érzés ez, mintha akaratlanul is ezt kéne tennem. Hátrálni kezdek.* - Gomenasai... *Nehezen ejtem ki a szavakat, és még mielőtt látható lenne a külső jel; addig egy elég merész dolgot teszek meg. Valaki éppen betér a 7. osztag senkaimonán, míg én otrombán rontok be a Dangaiba. Muszáj most az emberek világába mennem. Azt hiszem, Soul Society levegője most nem tesz nekem jót. Vagy legalább is valahogy meg kell próbálnom eltűnni. Remélhetőleg a bajt, csak majdnem idéztem meg. Még mindig ostoba vagyok. Teljesen összezavart ez a helyzet, nem is tudom mit vártam tőle. Kissé ironikus, hogy Yuke szavai teljesen elgyengítettek ugyanakkor igent sem mondhattam rá. Nyomós okom van rá, hogy most gyakorlatilag előle próbálok menekülni.* |
| Tárgy: Re: Kert/park Szer. Aug. 29, 2012 7:16 am | |
| Változások szele Megáll a szívem egy pillanatra, mikor beszél hozzám. A hangja körbecsavar, és hidegben hagy. Nem tudok mosolyogni, egy cigarettára rágyújtok. Én ehhez értek. Kiborítom az embereket, szinte teljesen. Érzelmek hurrikánja tombol bennem, és tudom, hogy benne is. Háttal vagyok neki, mégis tudom, hogy mi történik vele. A hangja törékennyé válik, nem képes erőteljes szavakat mondani. Azt mondja, amit Ai is mondott, mintha ő beszélne belőle. Utállak Kagami Ai. Lesütött szemekkel füstölgök csupán. Mit is tehetnék, kihez is fordulnék. Shizune azt hiszi, hogy nem nyúlhatok utána. Úgy gondolja, hogy az én kezem túl rövid ahhoz, hogy elérjem, mikor a kocsi elé ugrik. Nevetséges. Én vagyok a leggyorsabb shinigami a világon. Dimenziók közt is másodperc töredékrésze alatt futok át. Sóhajtok egyet, és szívom tovább a cigimet. Mi történik veled te lány? Mi az, amit ennyire eltitkolsz előlem. Pedig nincs rá okod, bennem megbízhatsz. Kiben másban, ha nem bennem. Úgy látszik sokat kell még tanulnod, és talán a következő lecke most jön. Megnyílik egy kapu, és ő át is fut rajta. Lassul az idő, és én a belső világomban ülök, és dohányozgatok. A trónterem most teljes pompájában állt, és virult. Odakintről vörös láva fénye szökik be. Nincs mit furcsálnom, ez van, ha tombol bennem valami. Shizune ne hagyj el! Nélküled én tönkre megyek. Csak veled van esélyem a túlélésre, és te ilyeneket beszélsz, hogy eladtad a lelked. Ugyan kinek, és miért? A te harcod már az én harcom is, tudnod kéne. A Mazoku ránk vadászik, a Daitenshikre, mégis harcolsz te is. Most már elfogott a méreg. Szívem gondterhesen dobogott. Megszámlálható minden ütése. Kipattan a szemem, és előttem Ő állt, Paragon. Vértezete teljében. - Állítsd meg. Úgy, ahogy régen tetted volna. Cselekedj!- mondtam neki jól súlyozott hangon. Shizune… most meglátod mit jelent Daitenshinek lenni. Most meglátod, hogy a terhed érdemtelen dolog volt eddig. Az igazi súlyt azt jelenti, hogy elfogadd nem vagy egyedül. És ha bármit magadban teszel, akkor könnyen meghalhatsz. Az esküszegést halállal díjazzuk, nem véletlenül. Testvérek nem árulják el egymást. Kipattan a valóvilágban is a szemem. Narancssárga reiatsu szikrázik belőlem. Kardomat előrántom, parancsszó nélkül váltja át magát shikaiba. Az érzés, ami kirobban bennem, szinte nosztalgikus. Csak ahogyan a kert is. Odateleportálok a megilletődött tiszthez. Megragadom jó erősen, majd a rég nem hallott hangon szólok hozzá. Paragon és az én hangom keveréke. - Hová megy pontosan ez a járat- miután kinyögi, én azonnal elteleportálok oda, mielőtt még Shizune átért volna. Mikor látom, hogy ő átlép rajta, a torkához szegezem Paragon hegyét, és őrült kacajba kezdek. - Előlem te nem menekülhetsz- robbant ki a hangommal együtt a reiatsum is. Vihogok egy kicsit, és leveszem róla a pengémet. Félrefordítom a fejemet, és a szemébe nézek. Az én szememben gonoszság, düh és vérszomj látszik. Ha találkozott már Paragonnal, akkor felismerheti, ha nem, akkor nagyon megijedhet. A Vaizardok tekintete hasonlít ehhez még, mikor megőrülnek. Most megmutatom neki az erőmet, az érzéseim erejét, milyen az, hogy ha szeretek valakit, és ő ezt semmibe próbálja venni. - És akkor most elmondom mi a helyzet te lány. Ha megpróbálsz lelépni, akkor le is vághatom a lábaid akár. Vissza tudjuk varrni, ha kellene még. Azon gondolkozz, hogyan tudjak megbízni valakiben, aki nem mond el egy-két olyan dolgot, amiért érdemes könnyeket hullatni, és elrohanni. Előlem HÁHHÁÁ nevetséges vagy. A lelked az enyém, nem adom másnak, a legféltettebb kincsem. Aki érinteni próbálja, azt megölöm, bárki legyen is az. Bárkit lemészárolhatunk mi ketten tudod?- vihogok még, és mögé teleportálok, és átölelem hátulról. Hátha nem kezdi el fojtogatni a lélekenergiám. Mondjuk az is mindegy, ha igen. A bal kezemmel, amin egy kesztyű van, végig simítom a hasát a derekáig. Jobb kezemmel az állánál fogom meg. Az őrület az, ami érezhető belőlem. - Nem érdekel, ha rádtör a ribanci hisztérika, ha semmibe veszel, engem, Tamachi Yukezot és Paragont. Életed legnagyobb hibáját követed el, ha egyedül mész harcolni valakivel. Megértetted? Mindig veled leszek kiscsillag, felejtsd el azt, hogy ha valaki ártani próbál neked, az nem a mennyek seregét haragítja magára. Háhhhhh. Nézz csak körbe, emberek mindenütt. Őket védjük, ők a mi kegyenceink. Ha egy angyal ezt a feladatot nem képes elvégezni, széttépik a szárnyaikat. Azért van társad, hogy gyorsan elintézzünk bárkit, és bármit- meglököm, és eltűnök Paragonba. Hiába keresne, úgysem találna. Szaporán lihegek, kezdek lenyugodni. Paragon lép mögém. - Eléggé nagy lendületet adtam, Yukezo?- kifulladva bólogatok, és a kezemmel is ezt jelzem. Még nem mész el kiscsillag, még mondok valamit, amitől ezt az egészet úgymond megpecsételem. Erőt veszek magamon, és ismét mögé teleportálok, de most sunyin, és érezhetetlenül. Nyoma sincs az előző gonosz kisugárzásnak. Halkan nyugodtan, a saját hangomon szólok most már hozzá. - Hiszen szeretlek te lány- és azonnal eltűnök onnan is, és a hetedik osztag kertjébe kerülök ismét. A tiszt, akire az előbb a frászt hoztam, lenyugtatom, hogy csak egy kis nézeteltérés volt a Daitenshiben, nem az ő dolga. Érdeklődni kezdek a munkájáról, és haverkodok vele egy kicsit. Kérdezgetem az osztagról, mesélek neki a rég múlt időkről. Viszonylag kellemetlen kezdést, végül sakéval zártuk. |
| | | Tamachi Hanazo 6. Osztag
Hozzászólások száma : 24 Age : 52 Registration date : 2012. Dec. 27. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (14000/15000)
| Tárgy: Re: Kert/park Vas. Dec. 30, 2012 4:40 am | |
| "Csak az ellenfelednek teszel szívességet azzal, hogy lebecsülöd."
Végtelen hosszúságúnak tűnik az út az osztagok között, ahogy a hűvös őszi időben semmit sem elsiető léptekkel haladok az úton. Nincs hová sietnem, már nincs. Ha évekkel ezelőtt történik meg ez a találkozás, akkor most mosollyal az arcomon, ugrándozva közelednék a cél felé, de nem lehet visszafordítani az időt, nem lehet meg nem történté tenni dolgokat, még ha a Negyvenhatok ezt másként is gondolják. Fehértincseimbe bele-belekap a szél, de ezt most nem érzem zavarónak, talán egy kicsit le is hűt a séta, míg oda érek. Nem bírok nem arra gondolni, hogy majd milyen arcot fog vágni, ha meghallja, ki is vagyok, és ez talán majd elégedettséggel fog eltölteni. Bár ha őszinte akarok lenni, akkor valahol mélyen sejtem, hogy nem így lesz. Hogy a meglepettsége ellenére sem fogok tudni rá úgy gondolni, ahogy régen. Végig pillantok a hetedik osztag épületén, és mély levegőt véve lépek be, biccentve a tiszteknek. El sem tudom képzelni, hogy miként tudnak úgy tenni, mintha mi sem történt volna, mintha nem árulta volna el ezt az osztagot, az egyenruháját, egész Seireiteit. A helyükben én nem tudnám elviselni, hogy egy ilyen személy tartózkodjon azon a helyen, ahol szolgálok, egyszerűen nem menne. Persze sokszor mosolygom annak ellenére is, hogy belül teljesen mást gondolok, azonban kénytelen vagyok, hiszen máshogy sosem érnék célt. Nem baj, majd helyettük is kiélvezem a fölényes pillanatokat, amik el fognak jönni, hamarabb, mint azt ő gondolná. Percekig tart, amíg elérek a kertbe, nem kell most rohannom, pontosan tudom, hogy hol lesz. Ma már jártam a birtokon, azon, amit utólag építettek, miután Yukezo az előzőt a földdel tette egyenlővé. Ironikus, hogy mégis mennyi időt tölt most itt, annak ellenére, hogy életek árán távozott innen… Végig megyek az ösvényen, közben meg-megérintem a növényeket, csak hogy el ne vesszek a feltörő emlékek között, most sokkal inkább arra van szükségem, hogy észnél legyek, hogy gondolkodni tudjak. Arra kell koncentrálnom, hogy minden egyes pillanatban jelen legyek, mert aki egy percre is sebezhetővé válik, azt meg is sebzik. Ezt valószínűleg még nálam is jobban tudja, így nem adhatok neki támadó felületet, nekem kell keresnem rajta, ami nem lesz nehéz, hiszen rengeteget pletykálnak róla, csupán csak képesnek kell lenni meghallani a lényeges dolgokat. Ráadásul velem kevésbé bizalmatlanok mások, csupán egy törékeny lányt látnak, aki mindenre kíváncsi, amit csak tudnak sosem látott bátyjáról! Milyen naivak és hiszékenyek, talán már sajnálom is őket. Nem lehet könnyű úgy, hogy mindig túljárnak az eszükön egy kis mosollyal, vagy éppen könnyekkel. Aztán megpillantom fehér üstökét, ami talán másé is lehetne, ha nem ismerném fel az egyenruháját, amit csak a Daitenshi tagjai hordanak. Magasabb, mint gondoltam, mint ahogy egy festményen mutatta nekem nagymama, ráadásul egészen furcsán fest rajta a kalap is, ami teljesen szokatlan öltözet, még ha már kívülálló is. Nem szólalok meg, percekig csak figyelem némán, és próbálom megfejteni a feltörő érzéseket. Gyűlölet, megvetés? Talán, de most nem ez van soron, nem ezzel kell foglalkoznom. Ez az első pillanatom, amikor még én irányítok, amikor még több információval rendelkezem, helyzeti előnyömből adódóan, ezen a lépésen múlik az, hogy a végjátszmában miként fognak alakulni a dolgok, akár egy sakkjátszma, már a nyitó lépéséből megpróbálod felismerni az ellenfelet. Megköszörülöm a torkomat, hogy felhívjam magamra a figyelmét, és a lehető legbátortalanabb arckifejezésemet veszem fel. Jól vigyázz Yukezo, ez nem lesz sétagalopp számodra… - Elnézést, ugye Tamachi Yukezo vagy? – Még a hangom is megremeg, mintha a feszültségtől, és zavartól nem tudnék megszólalni, és kicsit bizonytalanuk közelebb is lépek, megvárom, hogy megforduljon. – Ne haragudj, hogy megzavarlak, én csak…- Ajakremegés, mintha csak próbálnám visszatartani a könnyeimet, elfúló hang. Egészen olyan, ahogy elképzeltem kiskoromban, de akkor még őszinték lettek volna ezek a reakciók, és a vallomás végén megöleltem volna. Most nem lesz boldog vég, legalábbis neki biztosan nem… - A nevem Tamachi Hanazo, a húgod vagyok. – A kijelentés végén szemeimet ráemelem, és várakozóan fürkészem vonásait. Igen, tökéletes nyitány egy totális győzelem felé. Mire vége lesz, azt fogja kívánni, bár sose hallott volna egyáltalán a Tamachi házról sem… Erősen kényszerítenem kell magam, hogy el ne mosolyodjak, hiszen most törékeny, és zavart bakfis vagyok, aki éppen megtalálja sosem ismert bátyját. Milyen megható, a mesékben most jönne a boldogan éltek, amíg meg nem haltak rész, de ez nem mese, ő pedig nem lesz boldog… |
| Tárgy: Re: Kert/park Kedd Jan. 01, 2013 10:51 am | |
| Üdvözöllek Csodaországban, Alice
Emlékeim? Hová lettetek, hogy oly sokat kell keresgéljelek titeket nap, mint nap. Próbálom megerőltetni az agyam, de valahogyan nem fér a fejembe, hogy ez hogyan történhetett meg. Elvileg egy öreg még emlékszik nagyon sok mindenre, talán ott buktam el, hogy én már nem vagyok se öreg, se fiatal. Arcom, és bőröm inkább arról árulkodik, hogy huszon éves vagyok, de tisztán emlékszem a fáradtságra, amit a 800 év terhe nyom a vállra, és térdrerogyva, csak lihegni tudsz, és emlékezni a régen dicső múltra. Hát kérdem én… HOVÁ LETETTEK?! Még csak nem is elegáns öltözéket vettem fel, hanem a Daitenshi egyenruhát, hátha könnyebben elhiszik az emlékeim, hogy nem változtam semmit, és nem ijednek meg tőlem, mikor visszatartanak hozzám. Talán még énekelnének is nekem? Olyan madárcsicsergés hangja van, mint amikor egy rég várt tavaszi napsütés megnyalja az arcodat, és nem igazán tudsz másra gondolni, mint hogy ez életed egyik legszebb órája. Az én lelkem is hasonlóan jókedvvel repdesett a madárcsiripelés után. Az utcán igaz furcsán néztek rám, mikor látták, hogy minden egyes lépésem egy táncsorozatot követ, és néha ha az utcasarkon kell befordulni, akkor egy jó eredeti becsúszással érkezek, megpördülök, és meghajolok az éppen elhaladó emberek felé, majd miután megrökönyödve próbáltak tudomást sem venni egy őrültről, akkor sejtelmesen vigyorgok rájuk, és folytatom ütemekkel kicsipkézett utamat. Hogy hová tartok? Nem is tudom. Az előbb még hallottam a madarakat. Odalépek az első feketeruhás rabszolgához, és megmarkolom a jobb karját, és odarántom a falhoz. Kalapot emelek neki, majd hihetetlen széles vigyorral kérdezem meg tőle. - Rabszolgák csapatába tartozol, te biztosan tudod, hogy merre találok legközelebb itt csicsergő madarakat, akik úgy nyaldossák a lelkemet, mint a márciusi első felhőoszlás- mondom halkan, és töretlenül mosolyogva. Nem igazán óhajtott szóhoz jutni, ezért elengedtem a faltól, még le is poroltam a ruháját, majd a botommal kétszer fejbe böktem. - Válaszolj kérlek…- utasítom, majd rá is mutat egy irányra, ahol egy magasabb épületet pillantok meg. Na ez a döfi. Valahogyan minden léptemet a madarak vezették, de ezt bárki megmondhatta, hiszen teljesen egyértelmű volt, hogy nosztalgikus örömmámor az, ami melengeti a keblemet. Ránézésből… Ez a nap, tuti sikeres lesz, semmi sem ronthatja el a kedvemet, még egy eső sem! No azért az esőt azt nem kérem. Egészen a hetedik osztagig vezetnek a csicsergő szárnyak, majd ott is egy kertbe. Mint egy széllöket, úgy hasít rám egy erőteljesen negatív érzés. Egy pillanatra az arcomra fagy a mosolyom, de utána töretlenül igazat állított a görbület, ajkaimból. Pusztán szemem kezdett el egyre inkább hóbortosan festeni. A napfény úgy simogatja az arcom, akár az esőcseppek. Még azt is érzem, hogy kopognak a kalapomon. Lehunytam a szemeimet, és karjaimat kitárva pörögtem, és élveztem a vágyaim kiélésének lehetőségét. Mit nekem nők! Tök felesleges idő, és energia pocsékolás velük szórakozni, mikor elég csak becsukni a szemed, az égre pillantani, és átérezni hogyan éltet a Nap… még borult idő esetén is. Mikor kinyitom a szememet, sűrű komor felhőket látok. Kicsit megszottyanok, mikor tudomásul vettem, hogy se a madarak, se a napsütés nem létezik. Pedig most igazán megérdemelném. Nem kötöttem rossz alkukat az elmúlt napokban, de nem ám! - A maffia hatalmat szeretne? Megoldjuk! Ára az örökös szerelme! Új szervet keressek? Megoldjuk! Igyon a véremből, hogy koporsót is nézhessek! Gyereket óhajt? Hozok! Úgy hallottam kannibálék nem kennek a kenyérre vajt... Nincs oly kívánság, vágy vagy álom, amit a hazugok ne kérhetnének, csak azt az egyet szánom, hogy nem adnak borravalót a szakácsnének!- énekelek kifakadva magamból. Fejemben szól a zene, nem kell alá zenekar nekem. Igen megvetően pillantanak rám, pedig az utolsó felkiáltó jelre még kacsintottam is. Úgy érzem nem alkut kötni szeretnének. Ezek a halálistenek sosem kötnek alkut. Valamiért pontosan tudják, hogy miért nem szabad. Pedig annyi hazug él itt is. Ahogy körbenézek. Oda is ugrok valakihez, és folytatom provokatív, erőteljes nótámat. - Hazudsz, ide látom. Az ilyenektől otthon a padlót tele hányom! Hát nem szégyelled magad? Inkább húzz magad elé egy falat! és hangos kacajjal lépek el tőle, és táncolva a kert közepére szállingózok, majd megszédülök, és a földre esek. Lihegek, iszonyatos eufória látszott az arcomon. Percek alatt kiürült a kert. Ültem a földön, és néztem ahogyan kúsznak az égen a felhők. Számomra igazán megnyugtató volt a tudat, hogy sosem fognak visszajönni. Elmennek, és ők fájdalom nélkül ott maradnak, ahol maradnak. Én miért jöttem haza? A szerelemért? Az állítólagos szerelmem gyűlöl… Szórakozásért? Végülis otthon bármit megtehetek, és az nem annyira izgalmas, mint azt megtenni, amit vendégségbe nem tehetek meg. Kuncogni kezdek-e gondolatra, majd megcsapja az orromat, valami förtelmes bűz. Fulladozni akarok, de eléggé erős vagyok ahhoz, hogy ezt kibírjam. Ránéztem az emberre, és egyből beugrott. Cigaretta. Anno én is dohányoztam, de most már inkább teázok. Csak nem ül le senkise teázni a kalapossal? Alice? Én úgy láttam a mesében, hogy teázol velem. Magammal nem köthetek alkut? Felesleges lenne. Különben is biztos vagyok benne, hogy undorító íze van a véremnek. Miért lenne finom? Ekkor valaki mögém lép. Egy zavart lány, zavar meg, az avaron. Azt kérdi én vagyok-e a Tamachi Yukezo. Hát nem ismer? Ki ez a lány… valahogy frusztrál a jelenléte. Van valami ismerős a szemeiben. Ujjammal már nyúlnék is felé, hogy kivegyem őket, és megnézhessem közelebbről, de szavaival teljesen elkápráztat. - Hanazo? Örvendek- nicsak, van egy húgom. Miatta jöttem volna talán vissza? Ááá dehogy. Sosem jöttem volna ki jól egy testvérrel. Nem volt testvérem. Ott is hagyom helyben, és elindulok a kert egyik padja felé. Alig teszek 5 lépést, azonnal megfordulok, és rámeredek. - Tulajdonképpen azért vagy most itt, mert az elmúlt fél évben annyira hiányoztam? Hát nem emlékszem teljesen, hogy lett volna testvérem. De biztos igazad van. A magadfajta nők csak akkor hazudnak, ha a lábuk közé akarják csavarni valami nagy hatalmú úriembert háháháhá- szakadok a röhögésen, a vállán támasztom meg magam, majd könnybe lábadt szemekkel nézek vissza rá. Gyorsan kitörlöm a cseppeket belőle. - A program a következő. Játszunk olyat, hogy ki vagyok én? Mi történt az emlékeimmel, miért nem emlékszem rád, és mit is szeretnék én tőled?- majd elkezdem böködni a botom fejével a kezét, hogy minél hamarabb reagáljon.
|
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (14000/15000)
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Feb. 02, 2013 10:29 pm | |
| Ne zökkenhettem ki egy pillanatra sem, így a felém nyúló kezet sem söpörtem félre, holott legszívesebben így tettem volna. Elképzelésem sem volt, mit akarhatott megérinteni, hiszen ha néhány centivel közelebb ér, pont a szemeimbe kap bele, aminek semmi értelme nem lett volna, mint ahogy reakciójának sem volt. Olyannak éreztem, mint azok a régi, érzéketlen porcelánbabák voltak. Mesterien megmunkált arcuk már-már megszólalt, de élettelen, ijesztő szemük egyszerűen teljesen életidegenné tette őket. Valahogy effélének éreztem az előttem magasodó férfit is, aki bár külsőleg hasonlított arra a képre, amit oly sokáig őriztem róla, már nem volt az többé. Szavaim meg sem lepték, semmilyen általam várt reakciót nem mutatott, elvégre akár lehetnék csaló is, vagy bármi… Meg se kérdőjelezi a szavaimat, csak köszön? Tudtam, hogy még óvatosabbnak kell lennem, hiszen ott lehetnek a legnagyobb csapdák, ahol nem is sejtenénk, én pedig nem kívántam senkinek sem előnyt adni azzal, hogy lebecsülöm, neki különösen nem. Csak figyeltem, ahogy távolodik, minden fajta közlés nélkül, és egy pillanatig éreztem valamit, mintha csak megismétlődne a múlt, de ezúttal nem voltam tehetetlen, bár végülis nem is kellett tennem semmit. Olyan hirtelenséggel fordult vissza, amellyel elindult, így kissé hökkenten húzódtam visszább. Nem is azért, mert megijedtem, csupán tudtam, hogy valahogy eképpen reagálnék, ha bakfisként még mindig reménykednék a család összetartásában, a testvéri szeretetben, és abban, hogy valójában az őrült csillogás mögött van még valami a szemében. De azt hiszem már jó néhány éve annak, hogy meg sem fordul olyasmi a fejemben, hogy egy nagy öleléssel elmúlik majd minden év keserűsége és fájdalma, és olyasmit tud tenni, ami semmissé tenné bűneit. Lehet, hogy néhányan felejtenek, megbocsátanak, de én biztosan nem fogok így tenni. Nem igazán tud felmutatni olyat, amivel kiérdemelné… Döbbenten nézek rá, és ezt most meg sem kell játszanom, mert valóban teljesen váratlanul ér néhány szava. Azt hiszem, sokkal jobb informátorokat kell ezentúl találnom, mert vannak részletek, amik nehezen jönnek át rajtuk, sajnálatosan. Természetesen lehet, hogy csupán tagadni próbálja előttem, hogy mindvégig tisztában volt a létezésemmel, csupán teljes mértékben hidegen hagyta, hogy valahol még vannak vérrokonai, akiket nem ölt meg… Nem vettem magamra amit mondott, akár sértésnek szánta, akár nem, inkább csak sajnálni tudtam, hogy csupán ilyesfajta nőkkel találkozott… vagy még azt sem? Csak nagyra nyílt szemekkel pislogtam vissza rá, és próbáltam csak a meglepettséget mutatni, miközben fegyelmeztem magam, hogy ne tegyek semmi olyat, amivel egyelőre elárulhatnám magam. - Talán ez segítségedre lesz – Válaszoltam még mindig kissé remegő hangon, és az egyenruhámba csúsztatva a kezem egy papírlapot vettem elő, amit át is nyújtottam neki. Csak néhány szó volt rajta, egy zavarodott elme utolsó sikolya a világ felé, amivel feloldozást, és talán megbocsátást is kért, amit azonban tőlem nem kaphatott meg. Természetesen nem az eredeti levelet nyújtottam át, sosem hagynám, hogy a származásomat igazoló dokumentumok a kezébe kerüljenek, hiszen ki tudja, mit tenne velük? Ez a másolat amúgyis csupán a levélről készült, de ő arra kíváncsi, mért nem emlékszik rám, ez pedig mindent megmagyaráz, anélkül, hogy nekem kellene szavakba öntenem. - Fogalmam sincs, hogy mi történt az emlékeiddel, hiszen sosem találkoztunk ezelőtt… - Sütöttem le kicsit a tekintetem, majd ismét rá emeltem. – Azt pedig most sem tudhatom, mit akarsz tőlem. Én csupán a tudomásomra jutott információkat közöltem, lévén a testvérem vagy. Lenéztem a kezemet kopácsoló botra, de nem tettem semmit. Ez volt jellemző ebben a percben mindenre, hogy nem hamarkodom el, nem teszem tönkre, kivárok. Nem érdekelt, mit is gondol rólam, hogy mit miért tesz, vagy tett. Az az egy dolog érdekelt, hogy a Tamachi házat visszaemeljem méltó helyére a független nemesi házak közé, ahová tartozik, ahová tartozunk. Ő csak egy apró kirakós darab, amit a helyére illesztek, és rálépve tovább haladok addig, amíg el nem érem azt, amit akarok. Megvártam, hogy mit tesz a levéllel, hiszen az sem volt biztos, hogy veszi a fáradtságot, hogy elolvass, de ez esetben biztosan újra kérdez. A legnagyobb talány azonban még mindig az, hogy meddig bírom még elviselni, hogy úgy kell tennem, mintha én magam sem tudnék semmit… |
| Tárgy: Re: Kert/park Vas. Márc. 31, 2013 12:59 pm | |
| Üdvözöllek Csodaországban, Alice
Szavai ismét mosolyra kényszerítenek, de sokkal inkább most egy gonoszabb vigyor jelent meg arcomon. Van egy újabb eszközöm, hogy megdöntsem ezt a birodalmat. Nem olyan rendíthetetlen ez, csak nincsenek még a megfelelő eszközeim. Nem sokára Belialt fogják sokan elfogadni vezetőjüknek, csak éppen még nem is tudják, hogy ez fog történni. Szótlanul álltam egy darabig, de a döbbenet egyetlen jelét sem mutattam. Talán ha meglettek volna az emlékeim, és nem változtam volna ilyesfajta szörnyeteggé, akkor meghatottként öleltem volna át őt, de a játékot most nekem kell játszanom, mert ahogy elnézem ez a nő tényleg tiszta, és visszatért, mit sem tudva erről a világról. Ámbátor körül lengi egyfajta gonoszság, az enyémhez hasonló. Tamachi, ezt nem vonhatom kétségbe. A vérében van a cselszövés, és az ármány, ahogyan az én szememben is inkább ez sugárzik. Egy valamit nem tudsz elbújtatni előlem húgom. Saját magamat. Ugyanaz a szűk szívűség jellemző rád is. Majdnem elkacagom magam, de megállom, és mozdulatlan, de démoni szemmel nézek vissza rá. Veszek egy mély levegőt, és egy sóhajtás formájában közlöm vele, hogy nem számítottam rá. - Hát akkor Tamachi Hanazo, üdvözöllek köztünk, méltó helyeden a fényben. Házunk a sötétségben is ragyog. Szemed tündöklése, csak emel a csodálatban- mondok egy gyenge bókot, de szavaim igazak voltak. És csupán csak azért így mondtam, mert a reakcióit könnyedebben megfigyelhettem. Ezáltal szándékait is. Mit is tehetnék most érte? Kezemet nyújtottam, és haját hátra simítottam. Ilyen gyönyörűség is csupán csak Tamachi vér lehet. Hófehér tincsei árulkodóak, szinte tagadhatatlan. Még az én hajam is szürkébbnek tetszett mellette. Bár az én üstököm is fehérebb volt még fiatalabb koromban. Sajnos halálom sokat öregbített rajtam. Kellemetlen. Kíváncsi vagyok viszont, hogy mennyit tud. - Mennyit hallottál rólam? Hogy milyen szörnyűségeket tettem, és milyen kálváriát kellett végig járnom?- hazudni fog. Kétségtelen, hogy hazudni fog. Bár senki sem tudhat róla gyakorlatilag, hogy egy démon vagyok. Árulásomat, viszont biztos hallotta. Miként reagált vajon rá? Miért most tért vissza, mikor én is. Hol volt eddig? Elbújtatva tartották előlem, most mégis felfedte magát. Talán apám halála volt a kiváltó ok. De hol volt mégis egészen eddig. Fordulat volt ez az életemben. Nem éppen a kiszámíthatóbbik fajta. Mindenesetre hatalmas feladatot szánok ennek a lánynak, és ha igazam van, akkor terve is van, de vajon mi lehet a célja? Mit óhajt tőlem? Talán nem is tudom kitalálni ennyiből, hogy mik a szándékai. Meg kell ismernem még mielőtt ő ismeri ki az én jellegzetességeimet. Ideje, hogy meglepjem hát egy kicsit. Kezemben anyánkról egy fénykép jelenik meg. Szép asszony volt ő is, még a maga idejében, de nekem látnom kellett megöregedni, és végül saját sötétségében elhalványulni. Gyorsan tette mindezt, bár lelkekre ez nem jellemző. Édesapámról talán többet tudott, mint azt gondolnám. Ámbátor mégis e kislány lenne az utolsó üzenete? Akkor hát tud mindent az édesapámról. Érdekel talán még engem? Hát hogyne érdekelne. Ez már csak egy utolsó rejtély, amiből talán régi életemet is meg tudom fejteni. Bár ő sem tud rólam semmi valószínűleg. Ő lesz akkor a kulcsa annak, hogy megfejtsem régi életem. - Ámbátor sok dolgunk van, hogy ismét régi tündöklésünk visszanyerjük. Igyekeznünk kell, mert fülem sok olyan hírt hallott, hogy sokkal több esélyünk lenne. Hamarosan konszolidálni fog a nemesség helyzete, és nekünk ki kell ugranunk az ismeretlenségből. Óvatosan kell eljárnunk minden nagy házzal, de éppen kettőnk fürgesége lesz elegendő ahhoz, hogy mi is nagy házzá váljunk. Elsőként támogatókat szerezz, és ahogy elnézem szépségeddel könnyen szerezni fogsz- ekkor kezemből eltűnt anyánk képe, semmivé foszlott. Én megráztam a kezemet, majd vidáman pillantottam az égre. Ezúttal a szerencse rám vigyorgott. Ahogyan én most vissza rá. A terv már készül a fejemben. Nem tud veszélyeztetni ez a kis csitri engem. Kalapom most eltakarta az arcomat, és hátat is fordítottam Hanazonak. - Vagy tán te nem vágysz arra amire én?- kérdeztem háttal tőle, majd magam elé bambultam. Most minden kiderül! |
| Tárgy: Re: Kert/park Hétf. Aug. 19, 2013 10:39 pm | |
| Hogy mit is kellett volna éreznem, azt hiszem, erre sosem fogok rájönni, mert egyszerűen arra kellett koncentrálnom, a megvetésem ne süssön le minden porcikámról. Kezdtem azt érezni, közel sem vagyok annyira érzéketlen, mint ahogy azt nagyszüleim feltételezték, talán csak azt nem vagyok képes kifejezni, hogy irántuk mit is érzek, mert valahogy közömbösek maradtak számomra. Ez talán kegyetlenül hangzik azok után, hogy ők neveltek fel, és évekig viselték gondomat, de éppen ez a momentum az, ami miatt nem vetettem meg őket, annak ellenére sem, hogy hagyták családjuk becsületét veszni. Mert bár anyai ágon rokonok, ettől függetlenül nekik is érdekük lett volna, hogy a lányuk, és annak családja ne maradjon szégyenben, és a felépített hatalom ne omoljon úgy össze, ahogy végülis tette. De nem gondolhattam most erre, hiszen ennek egyik, azonban talán legnagyobb oka éppen velem szemben állt. Milyen könnyű lenne elengednem magam, és szavakba önteni mindazt, amit gondolok felőle, de úgy éreztem, ennek még nem jött el az ideje, még néhány percig, óráig, talán napokig is meghagyom abban a hittben, hogy van hova tartoznia, és aztán, amikor már tényleg elhiszi… akkor veszem el tőle. Úgy, ahogy ők is tették velem, amikor még gyerek voltam, és erre nem mentség, hogy nem tudtak a létezésemről. Enyhe pír lepte el arcomat bókjára, ám kicsit inkábbnak a dühnek volt ez mondható, de mivel vonásaim nem árulkodtak haragról, remélhetőleg zavarnak tulajdonítja majd. Nem értettem, mire ez a felhajtás, lévén most mondtam el, hogy vérrokonok vagyunk, csak nem gondolja, hogy ettől függetlenül hazudok, és így tesz próbára? Akkor sem engedném, hogy így érjen hozzám, ha az utolsó lény lenne az univerzumban. Lehunytam a szemem, erőt véve undoromon, és kicsit el is mosolyodtam, a pillanatnyi remegést már nem sikerült elnyomnom, de amíg nem tudja, mihez is kapcsolja, addig biztonságban vagyok, talán ennyivel megelégszik. Még hogy ragyog… inkább tocsog a vértől és a szégyentől, azonban már nem sokáig. Meg kell tanulnia a férfinak, hogy minden tettének következménye van, főként, ha a családja ellen követi el őket. Sajnálhatja, hogy nem irtott ki mindenkit, veszélyes olyat életben hagyni, aki képes megbosszulni fájdalmát és veszteségét, és erre minden lélek, minden ember, minden tudattal rendelkező lény képes, és ha nem taposod el, bizony visszaharap. Nem szándékoztam szembe szállni most vele, vagy az életére törni, sokkalta szórakoztatóbb lesz látni, ahogy mindinkább vágyik arra, hogy meghaljon. - Azt hiszem eleget… - Motyogtam, bár szívesen felpofoztam volna magam, amiért képtelen voltam ebben a fontos helyzetben hallgatni, és uralkodni magamon. Felnéztem rá dacosan, immár semmi zavar nem látszott arcomon. – Miért? Ez a kérdés sokszor megfordult a fejemben, de sosem találtam rá megfelelő választ, hiszen mindene megvolt. Család, hatalom, tekintély, jómód. Mi hiányzott annyira, hogy nem csak az osztagát, a Gotei Jusantait, de még a családját is képes volt elárulni. Milyen őrületnek kell ahhoz végig söpörnie az elmén, hogy mindent eldobva azt tegye, amit ő is tett, amikor feltételezhetően végleg el szerette volna hagyni Seireiteit. - És azt gondolod mindenki képes felejteni? Nii~san, elfelejted, ki is vagy mások szemében… Talán a negyvenhatok amnesztiát adtak, de amnéziát sajnos nem osztogattak másoknak, nem mindenki lép olyan könnyedén túl az ilyen dolgokon, mint te magad. A fülem mögé simítottam egy rakoncátlan tincset, nem szándékoztam úgy tenni immár, mintha nem bántana semmi, vagy, mintha olyan naiv lennék, hogy ne tudnék egyet s mást a nemesekről. Talán a kisebbeket megfélemlítheti, másokat lefizethet, de hogy mindegyik behódoljon és elfogadja? Kisebb az esély erre, mint hogy az arrancarok balett előadást tartsanak. Előre szegtem az államat, nem szándékoztam segíteni egyáltalán, főként nem testemet használva, mégis minek néz engem? Talán az ő lelkiismerete elviseli a gondolatot, hogy bármit megtegyen a céljáért, de vannak olyan dolgok, amik egyáltalán nem szabadna, hogy beleférjenek. - Ha azt hiszed, hogy a szépség az egyetlen fegyver, amit egy nő forgatni tud, jobb ha vigyázol a szerelmi életedben, nehogy magadra haragíts valakit… - Bár talán úgy lenne a legjobb, mert nekem sem kellene többet tennem azért, hogy véglegesen eltűnjön. - Biztos vagyok benne, hogy teljesen mások a vágyaink, Nii~san. Nem akartam többet mondani, nem láttam értelmét, és az úgy is rajta múlik, ezeket miként értelmezi. Aggodalomnak talán? Minő meggondolatlanság lenne, de kétségtelenül az én malmomra hajtaná a vizet. Mit lépsz most Tamachi Yukezo? Játszani akarsz? Tudhatta volna, hogy családjában vannak, és lesznek méltó ellenfelei, engem nem ejtettek a fejemre, nem vagyok olyan gyenge, mint az anyánk, vagy az apánk, nem lesz olyan könnyű dolga, mint velük volt. |
| Tárgy: Re: Kert/park Szer. Márc. 19, 2014 5:04 am | |
| Üdvözöllek Csodaországban, Alice A szavaiban egyszerűen mutatkozik a jó nemesi Tamachi virtus. Valamit akar, és nem tudom, hogy mit. Egyáltalán fogalmam sincs, hogy miért itt és miért most. Egyszerűen most neki jár a pont. Nem bírok egyszerűen megbízni benne, de valószínűleg csak azért, mert tulajdon magamban sem vagyok képes. Védem Reit, meg magamat. Más egyelőre nem számít, mondjuk még az se kizárt, hogy számítani fog. A Nap most kezdett csak el igazán irritálni. Színpadias gyorsasággal megfordulok, és mindkét mutatóujjamat rászegezem. Amit az előbb mondott, azzal inkább úgy bánok, mintha meg sem hallottam volna… bár igenis megértettem. Ha nem ugyanazok, akkor mégis mi? - És azt elbírnád nekem árulni, hogy mi a fenét csináltál eddig? Hol voltál eddig? Képzeld, házunkat nagyobb veszély nem fenyegette, mint mostanság, szóval igazán örülök hogy végre akcióba lendültél. Miért vártál? Sokkal kisebb slamasztikában lennénk- kezdem el egy kicsit felvázolni azt, hogy ahol tartunk abban ő is bűnös. Hiába próbál azzal dobálózni, hogy nem, de igen. Megvédhette volna a családunkat. Akkor most ő lenne a ház feje, és engem már réges-régen nem kell hogy érdekeljen ez a dolog. Tiszta nyűg ez az egész mostanában nekem. Nem elég az, hogy éppenhogy visszatérek az életbe, és ezzel fogadnak. Visszakapom azt a házat, amit már szinte majdhogynem el is felejtettem. Ráadásul ez az egész helyzet kényszerít engem. Ránézek jó alaposan, keresem a tekintetében azt, hogy mit is akar igazán, de semmit sem vagyok képes kivenni belőle. Egyszerűen hiányoznak nekem az információk róla. Nem tudom, hogy ez az arc ez valóság-é avagy sempediglen. Meg kell tudnom a történetét. Ki más lenne jobb forrás, mint ő maga. Jaja! Úgysem fog mindent elmondani, mint ahogyan azt azonnal jópáran megteszik, ahogy elkapja őket egójuk hulláma, hogy ki kell tálalni mindent, de majd otthon utána nézek. Csak van valami feljegyzés, vagy utalás. Olyan nincs, hogy egyszerűen semmi sincs róla. Miért dugták el előlem. Mi volt a szándékuk. Apám megint meglepett valamivel, bár hogy mikkel lepett meg, azok még csak mostanság kerülnek elő a ködből, amit a memóriámnak nevezhetek. Valamiért érzem, hogy csak egy fél éve hagytam itt ezt a világot, de akkor 600 év tárolódott el bennem. Szinte semmi sem változott, ugyanabba a világba tértem vissza, de miért? Leveszem a kalapom, és kiveszek belőle egy teát. Kigondolta volna, hogy az én kalapomban ilyen is van. Ránézek, hogy ő is kérne-e egyet, csak az a baj, hogy ebben a csészében nincsen tea. Eldobom a csészét és pillangók formáját ötli fel, és körbe repkedik Hanazot, majd vissza a kalapomba. Visszateszem a fejemre. - És én nem tudnék segíteni neked? Semennyire se? Komolyan rejtély előttem, hogy te mit is szeretnél, de elvégre egy család vagyunk. És annak is kell lennünk. Remek terveim vannak arra, hogy a házunk újra fényezzék. Bocsánatot úgyse kérhetek, de nem is kérnék azért, amit amúgy velem tett a rendszer. Én azt hittem, hogy ha alázattal élem az életem, és soha nem csinálok semmi bajt, akkor majd problémák nélkül fogom élni az életem. Próbálj csak szerelembe esni, és családot alapítani. Szinte lehetetlen küldetés. Azonnal mindenki megmondja, hogy kibe essél szerelembe- ezzel utaltam, hogy én is képes vagyok erre, bár mondjuk ha megérti a fájdalmat, akkor talán sejtheti, hogy nem lennék rá képes. Mondjuk valóban a szerelmet tartom az egyik legfontosabb dolognak, és korlátolni azt, főben járó bűn… de mindez nem érdekel, ha a családomat veszélyeztetik. - Aztán persze fogadd el, és tartsd a fényűzést, ha már az apád elrontotta, és megölte a saját testvérét a hatalomért…És tudod mi a legjobb az egészben? Minden házban van egy ilyen történet. Minden ház megérdemelné azt a sarat, amit előszeretettel a mi házunkba törölnek bele folyamatosan. Ha ismered családunk történetét, talán tudhatod, hogy őseink támogatták a Rokungait. Beruházásokat indítottak, végül amiért szimpatizáltak velünk, a főfejek elvettek volna tőlünk mindent, csak tegyük őket tönkre, hogy utálhassanak. Én itt inkább a Rokungait választottam volna. Miután apám bezárt oda 3 hétig, és mindenki engem akart megölni, megértettem, hogy milyen könnyen gyűlöletet lehet szítani- ekkor közelebb léptem hozzá, és csak egy ideig meredtem a szemeibe, ahogy az én íriszem egyre jobban sárgult el. Bőröm ismét élettelen színű lett, ahogyan a gyűlöletet kezdtem el táplálni magamban. Vettem még egy utolsó jó nagy levegőt- Én gyűlölöm Őket Hanazo. Mindet! Amíg nem bizonyítják be, hogy nem egymás kifúrása az életük, hanem a feladatuknak élnek, addig én nem bocsátok meg nekik. Mindent elvettek tőlem, kezdve a saját apámmal. Ez az egész nemesi intrika, és szájkaratézás már az agyamra megy. Azért vagyunk nemesek, azért vagyunk mi kiválasztva, hogy együtt tudjuk összefogni a lelkeket, és a jó és stabil megélhetést biztosítsuk… de voltál már a Nyomornegyedekben? Szerinted jól végzik itt mind a dolguk? A nemesek dolga, hogy az ide megtérő lelkek folytathassák az életüket, és ha eljön az idő, mosolyogva inkarnálódjanak le ismét az Élők Világába. Rengeteg lélek inkább meghalna, és ismét újjá születne, de csak az évszázados szenvedés a jussuk. És csakis azért, mert akiknek a feladatuk lenne, azok egymást hatalmáért ácsingóznak… Jól van ez így? Kérlek mondd meg ha tévedek, és ha te is egy vagy közülük, hát inkább szúrj szíven, mert ennek így semmi értelme sincs. Dühösek lehetnek rám, tekinthetnek bolondnak, de csak azért, mert én tudom az igazságot Róluk, és inkább megbélyegeznek, minthogy változtassanak- fejezem be a szónoklatomat a nézőpontomról, majd odébb állok előle. Minden szavamat a tiszta düh és gyűlölet szőtte át halkan. Miért is vagyok én itt a 7. Osztagban? Talán azért, mert itt még emlékszem, hogy semmi ármány nem volt. Aztán utolért itt is. - Én arra vágyok… és arra viszont bármi áron! Mivel másra már nem tudok. Hogy védjem Tőlük a családomat. Reit ne érjék utol ezek az ocsmány játékok. A békét már nem érhetem el, mert elvették tőlem az esélyét. DE! Ha bárki egy ujjal hozzányúl Reihez azért, hogy engem fenyítsen. Vagy csak simán és egyszerűen rosszat akarnak nekem, Reinek, és most már Neked is, hiába minden egyezség, hiába az itteni életem. Nem fog érdekelni se Gotei, se a Lelkek Társadalma, se semmilyen hatalom. Eltűntetem az összes emberi érzésemet, és előhozom magamból a Poklot. Megölöm… és akit én megölök, az azt kívánja, bár más tette volna- sziszegem még hozzá haragos szemekkel. Utána elmosolyodok, és barátságosan leülök mellé. Kiterítem a haorimat, és azt kérem tőle, hogy tegyen ő is így. Elégedett voltam azzal, hogy végre kimondhattam valakinek. Nem is olyan rossz, hogy van egy húgom. |
| Tárgy: Re: Kert/park Szomb. Május 17, 2014 12:02 am | |
| Eszembe sem jutott, hogy lesz mersze számon kérni rajtam bármit is, azok után, ahogy elhagyta ezt a helyet. Furcsán naivnak éreztem magam, ahogy abból indultam ki, talán maga is bánja kicsit azokat a dolgokat, amiket tett. Kényszerítettem magam, hogy ne kacagjak fel hangosan, ahogy éreztetni próbálta velem, a felelősség nem csak őt illeti. Látszik, hogy valóban fogalma sem volt sem személyemről, sem arról, hogy eddig mi játszódott le Seireiteiben, ami még több előnyhöz juttat engem, ha sikerül kihasználnom ezeket a lehetőségeket. Bár talán kicsit sértőnek is érezhetném azt, hogy semmilyen említés nem esett rólam, holott valószínűleg a ház akkori feje is sejtette létezésemet, csupán nem vette a fáradtságot, hogy ennél jobban eltűntessen. Ökölbe szorult a kezem a gondolatra is, hogy olyannyira gyengének gondolhat valaki, hogy arra sem veszi a fáradtságot, hogy feltérképezze, mi is az, amiről leveszi figyelő szemeit. - Igen egyszerű oka volt a távolmaradásomnak… - Emeltem rá tekintetemet, amiből ezúttal eltűnt minden bizonytalanság. Szerettem volna még meghagyni abban a hitben, hogy esetlen vagyok, és könnyen sebezhető, de nehezebben őriztem meg a hidegvéremet, mint eddig bármikor. Úgy éreztem, hogy az eddig elnyomott düh, szinte kirobban a bensőmből. – Nekem bizonyítanom kellett származásomat, hiszen sosem nevelkedtem a birtokon, és néhány héttel ezelőttig még a Kimito nevet viseltem, ha mond ez neked egyáltalán valamit. Nem hiszem, hogy bármilyen lehetőségem is lett volna, hogy a családnak segítsek, amíg azt sem ismerték el, hogy egyáltalán a tagja vagyok. Nem vártam, hogy megértse, sosem kellett megkérdőjeleznie saját származását, sosem kellett átélnie azt, hogy elgondolkodjon, vajon miért is van a világon, ha senkinek sem kell. Furcsa fintora az életnek, hogy nekem azokban a percekben pont ő adott erőt, amikor ilyen gondolatok futottak keresztül elmémen, később pedig már csak a keserűség maradt, hogy annyi mindenki közül benne is csalódnom kellett. Figyeltem újabb kis műsorát, és igyekeztem kifürkészni, hogy mit akar ezekkel elérni. Csak arra lenne kíváncsi, hogy miként reagálok a bűvész trükkjeire, vagy valóban ennyire megváltozott volna, és immár ezek a kilengések lennének a mindennapjainak részei? Egyáltalán nem mozdultam a lepkék áradatára, amik a csészéből szabadultak el, mozdulatlanul tűrtem, ahogy hajam egy-egy tincsét felkavarva tesznek néhány kört, mielőtt visszatértek volna a kalapba. Majd, mielőtt Yukezo a fejére tette volna, egy utolsót kiszabadítottam hajam fogságából, óvatosan, nehogy megsértsem fátyolos szárnyát, és elengedve hagytam, hogy az is tovaszálljon. - Szerelembe esni… butaság ekkora fegyvert adni bárki kezébe is, ugye tudod? – Szenteltem ismét neki figyelmemet, teljesen átlendülve korábbi mondanivalóján, mintha azt meg sem hallottam volna. – Akik ki akarnak használni, mindig érzelmeken keresztül teszik, akik nem akarnak, azokat pedig te fogod meg ugyan ezen eszközzel. Kapzsiság, hatalomvágy, gyűlölet, bosszú… mindegyik abból születik, hogy azt gondoljuk, képesek vagyunk kézben tartani önnön vágyainkat és szenvedélyeinket, nem hagyva, hogy ellenünk fordítsák azokat. Oldalra fordítottam fejem, szememmel a ringatózó fákat kémleltem, és az arcomba hulló fehér tincsek ismét csak emlékeztettek származásomra. Ha akartam volna, tagadhattam volna, festékkel sok mindent el lehet tüntetni, és beilleszkedhettem volna nagyanyám családjába, elfogadva azt, hogy az igaziban nem volt rám szükség. A büszkeségem még sem engedte ezt, valamiért egészen addig hajszolt, mind jobb, és jobb hazudozó legyek, míg már magam sem igazán tudtam eldönteni, vajon mi igaz belőlem, és mi nem. Nem akartam álszent lenni, jól tudtam, hogy engem is az vezetett idáig, hogy engedtem naiv kislányként a rajongásnak, holott a tündérmesék nem igazak, a királyfi lova halott, a koronája csorba, ő maga pedig véres kézzel érkezik a csókért. - Nagyon naivnak kell lenned, ha azt gondolod, hogy csupán a nemeseknél van így. Az emberek szíve nem csupa jósággal van tele, a legtisztábbnak és ártatlanabbnak tetsző lelkét is ezernyi hiba súlyozza a mélybe. Felrovód apánknak, hogy megölte a testvérét, de te hány emberrel végeztél életed során? – Álltam dacosan a tekintetét. Gondolhat gyermeknek, hiheti azt, hogy nem tudok eleget, de ebben az esetben súlyos hibákat vétene. – Miben súlyosabb bűn saját véredtől elvenni az életet, mint másétól? Sosem gondoltam, hogy nem követek el hibákat, hogy tökéletes lennék, hogy az indokaim mindent felülírnak, vagy, hogy a velem történtek mentesítenek majd a tetteim alól. Mindig is úgy éreztem, hogy ha tennem kell valamit, azt meg fogom tenni, és majd vállalom annak a következményeit, mert így a helyes, mert abban a pillanatban én így láttam jónak. Annyi féle igazság van, ahány ember, de ha a saját igazságomban nem hiszek, kiében kellene? Talán kiderül majd, hogy tévedtem, talán nem, de legyen bármi is a vége, nem fogom megtagadni saját tetteimet, mert hozzám tartoznak. Következő kijelentéseire kénytelen voltam már visszafogni magam, hangosan felkacagtam. - Ne haragudj, kicsit elragadtattam magam, de úgy beszéltél, mint egy éretlen bakfis. – Takartam el mosolyom jobbommal. – Furcsa kérdés ez, mert ezek szerint fogalmad sincs, hogy hol fekszik a Kimito birtok… bár valóban, sosem jártál ott. – Rendeztem végül vonásaimat, és immár komolyabban is képes voltam beszélni. - A gyűlölet nagyon erős érzelem, amit nem érdemel meg mindenki, mert túl sok erőfeszítésbe kerül. A nemesek nincsenek kiválasztva, te annak születtél, én is annak születtem, ez ilyen egyszerű. Senkinek sem kell felelnie a tetteiért, minél nagyobb a hatalmad, vagy minél nagyobb hatalommal rendelkezik az, akinek te fontos vagy, annál inkább könnyű elrejteni, mennyi hibát is követtél el, nemde? Nem engedtem a csábításnak, hogy valóban kárt tegyek benne, pedig valóban, talán kedvem lett volna hozzá. Mély sóhajjal engedtem útjára a levegőt, mert olyan furcsa volt ennyi év után találkozni, és rájönni, túl sokat képzeltem róla. Valahogy úgy tűnt, önmagamat hitegettem csak, mikor azt képzeltem, valóban hős lesz, és nem csupán az udvari bolond. - Elkéstél, hosszú évekkel ezelőtt lekésted már a megmentő szerepét. – Válaszoltam fojtott hangon, mert régen vágytam arra, hogy efféle dolgokat mondjon, hogy eképpen érkezzen, és valóban így is gondolja. – A lányodat pedig jobb, ha elrejtve tartod, máskülönben rosszabb dolgok is történhetnek, minthogy szóbeszéd tárgya lesz. A nemesi világ kegyetlen, és a gyerekek nem értik még, miért történnek a dolgok, és ez addig jó, amíg így marad. Magam köré fontam a karjaimat, és nem vettem tudomást arról, ahogy hellyel kínált, nem akartam ennyire közel lenni hozzá, ebben a percben senkihez sem szerettem volna közel lenni. Nem akartam jó tanácsokat adni neki, sem pedig óvni őt, elvégre egészen eddig szerettem volna olyan mélyre lökni a kétségbe esésbe, hogy már ne tudjon kikapaszkodni, azonban ez nem jelenti azt, hogy ez mindenki felé irányulna. Sose kívánnék egyetlen gyereknek sem hasonlót, mint amit sokaknak át kellett élnie, akik nemesnek születtek. Akkor sem, Yukezo gyermekeként jött világra… |
| Tárgy: Re: Kert/park Hétf. Május 19, 2014 7:09 am | |
| Üdvözöllek Csodaországban, Alice Még mindig nem tudom elpalástolni magam elöl, hogy örömmel fogadtam Hanazo érkezését. Van egy húgom *-* . Egy pillanatra ismét kisfiúnak éreztem, aki az anyja mellett koslat, hogy láthassa a kistestvérét. Igaz ő egyáltalán nem kicsi, és anyánk sincs már, hogy ott lábatlankodjak. Mennyivel is jobb lett volna, hogy ha nem titkolják el előlem a létezését. Talán mindennaposak lennének a békés beszélgetéseket, és ő fogadna otthon, hogy ha fáradtan hazatérek, és nevetve szórakoztatnánk magunkat valami hülyeséggel. Aztán ez az egész, mint egy lufi kidurran, és hidegzuhanyként ér a gondolkodásmódjáról alkotott képzet. Kikerekedik a szemem, és a döbbenetem semmi sem tudta elrejteni előle. Ámbátor lehet, hogy azt hiszi, hogy ez neki csak jót jelent, de még fogalma sincs, hogy aláírta magát előttem. Szerelembe esni butaság? Semmit sem ért akkor még az életből, de valamiért ez nála most hirtelen olyannyira zavaró. Nem tudom megpaskolni a fejét, mint egy kisgyereknek aki még okításra szorul. Éreztem, hogy ez nála nem egyszerű tévedés, hanem igazi berögzült gondolat. Egy olyan sötét világba van szorulva, ahonnan ki kellene mentenem, de egyelőre még olyannyira lesújtva érzem magam, hogy nem vagyok képes megszólalni sem, pedig arra gondolni, hogy mivel is segíthetnék rajta. Ellenségeket lát maga körül, és ezzel bebizonyosodott, hogy számára én is az vagyok. Nincsenek szerettei, hiszen az érzelmekről mindent elmondott. Számomra már nincsen más magamból, mint az érzéseim. Az egyetlen dolog, amit biztosan tudok magamról, azok azok, hogy miket érzek. Az egész testem megfagyva létezett csupán, és a szememből szinte kiköhögött a sárgás írisz. Megremegtek a karjaim. Hogy lehet ennyire szívtelen valaki? És miért pont az én húgom? A képek, mikor a vállamon sírja ki magát, mert valami férfi megbántotta az érzéseit, átalakult egy olyan képpé, hogy a férfival ülök a kocsmában, és megveregetem a vállát, miközben a töményes poharakat félrelökve a pultba üvölti a fájdalmát, egy “kurváról” . Nem is emeltem rá a tekintetemet, csak elrévedtem, és azzal próbáltam nyugtatni magamat, hogy ezt nem is ő mondta, de végül csak bebizonyosodik, hogy valóság volt az egész. Ellenben, a megpróbáltatások… biztosan azok tették ilyenné. Nem lehet, hogy ő a lelke mélyétől fogva ezt a hitvallást vezeti. Innentől kezdve a szavai egy picsogó boszorkányt láttattak, és én undorodó szemmel néztem rá, amiben ott csillogott a démoni lét kikívánkozó szikrája. Lehunyom végül a szemeimet, és próbáltam nem elutasító lenni vele. Próbáltam sajnálni, de nem tudtam. A düh csak egyre inkább izzani kezdett, de amíg csak pár parázs az, ami világít, addig nem veszélyes. Ez még csak a kezdeti fázis abban, hogy tényleg kiakadjak, de ahogy nézem, tovább próbál provokálni engem. Tovább bizonygatja, és próbálja a lelkemre tenni, hogy minden az én hibám, és hogy én vagyok az, aki elrontotta azt, hogy ő ott volt ahol volt. Bárcsak ott maradt volna! Ahogy elnézem még azt is tudja, hogy az apánk halálához nekem nagyon is sok közöm volt. Ettől kezdve igazán veszélyes a lénye. - Mondd csak te…- a megfelelő jelzőt próbáltam rá kitalálni, de egyszerűen megakadtak a szavak a torkomon. Felállok, és izzó gyűlölet burjánzott ki belőlem, aminek a célpontja ő volt. Teljes egészében. Megcsóváltam a fejem, és elléptem tőle. Előre sétáltam pár lépést, de már messzebb voltam tőle, ráadásul háttal. Ökölbe szorítottam a kezemet. Nem tudom eldönteni, hogy buta, vagy hogy komolyan gondolja azokat, amiket mond. Aztán Rei is szóba került. A düh végül egy igazán groteszk módon buggyant ki, és a sötétség, ami bennem örvénylik egy pillanatra magával ragadott. Hangosan hahotáztam, de egyáltalán nem úgy, mint aki jól készül, hanem úgy, aki elveszíti az eszét, és másodpercek választják el a tömeges mészárlástól. Egy igazi Őrült, aki nem csak gyilkolt, de addig fogja folytatni, amíg beteges perverizóját ki nem éli. Megfordultam, az ördögi vigyort, ami a számra kerekedett, csak az tehette ijesztőbbé, hogy rászegeztem az ujjam. - Igazándióból el van rejtve, és aki megtalálja, az rájön, hogy sokkal veszélyesebb, mint társai- mondtam halkan nyugodtan, ahhoz képest, hogy mi is készülődik következni. Egy pillanat alatt előtte termettem egy igazán gyors shunpoval, és belekuncogtam az arcába, majd tovább suhantam. Tovább röhögcséltem, majd ismét felé fordulva vártam egy pár pillanatig. - Te egy gonosz lény vagy. A gyilkosságnál már csak egyetlen nagyobb bűn van, és te abban tanyázol. Nem csak, hogy fogalmad sincs arról, hogy gyilkoltam-e egyáltalán, vagy sem, de a rólam terjesztett hírekről tudsz csupán, és azzal kiáltasz ki engem a főellenségnek. Hadd mondjak valamit… Megérdemelted, hogy átéld most azokat, amiket te érzéseknek hívsz. Megérdemled, hogy szenvedj, és azt is, hogy a későbbiekben is átéld a kínok kínját. Még csak nem is kell beleavatkoznom, a világ mindig rád fog bosszulni, hiszen te valóban bűnös vagy. A legnagyobb sorozatgyilkost is hamarabb menteném fel, mint téged… Téged, aki a saját húgom vagy. Apánk gondolatait örökölted, és ő meghalt miattuk. Miből gondolod, hogy te nem vagy különb nála? Akármennyi vér is tapad akárki kezéhez, mindig tudd, hogy te rosszabb vagy náluk. Már csak azért is, mert a te bűnödet a törvény nem ítéli el- aztán elkomorodott tekintettel, és igazi megvetéssel a tekintetemben válaszolom hidegen - Az a baj, hogy nem menthetnek fel a veled történtek, ahogyan te is azzal kapálódzol a fulladozásodban, hogy mindegy miért öltem, öltem vagy nem? Akkor szörnyeteg vagyok… mindegy, hogy miért dobtad el az érzelmeidet, mindegy, hogy miért ölted ki magadból azokat a dolgokat, amik értelmet adnak a létezésédnek, fényt a sötétségben, célt a ködben. Mindegy teljesen mindegy, végülis igazad van, hogyne persze hehehe… Halni sem vagy érdemes. Mindenesetre adj hálát az égnek, hogy vannak még érzelmeim, mert képes leszek szeretni téged, hogy ha ezen változtatsz. Képes leszlek befogadni valóban a családomba, hogy ha felfogod, és megbánod a bűneidet. Már csak magadért is. Mert téged senki sem fog szeretni, és joggal. Utálni fog a világ, és nem lesz senki, hogy áldozatokat hozzon érted. A döntő pillanatokban fogod csak megtudni, hogy egyedül vagy, és amilyen bolond leszel, még logikusnak is fogod látni. Talán a halálsikolyodból azt hallhatják majd meg, hogy “Teljességgel egyetértek, köszönöm szépen!” - elnevettem magam, de az undort láthatta tovább is rajtam - Igazad van, naív és bolond voltam. Érted én a kisujjamat nem mozdítom meg, de ha megtudom, hogy nem azon munkálkodsz, hogy megbánást tanusíts magad felé, akkor egy olyan játékot fogunk játszani, amiből csak vesztesen jöhetsz ki, és inkább visszavennéd a Kimito nevet… Undorodom tőled- jelentem ki a végén, és hátat fordítok neki, majd távozok. Egyenest haza. Ha ezekért még megtámadna, akkor nagyon bolond lenne, hiszen alig telne bele 3 másodpercbe, hogy miszlikbe aprítsam. És jelen körülmények között, a legkevésbé sem fognám vissza magam. Tudom már hogy miért jöttél Hanazo, és ha nem fogod fel, hogy mit mondtam most neked, akkor letörlek, és meglásd pokollá teszem az életed. Nem Belial volt az egyetlen, aki tönkre tudott tenni egy komplett lényt. Jómagam sem szűkülködök az ármány, és a gonoszság eszközeiben. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kert/park | |
| |
| | | |
| |
|