Tiberio Grijan Arrancar
Hozzászólások száma : 50 Age : 30 Registration date : 2009. Apr. 10. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 77. Arrancar, Adán Scytacierto fracciónja Hovatartozás: Lélekenergia: (8000/10000)
| Tárgy: Tiberio Grijan Szomb. Ápr. 11, 2009 9:36 am | |
| Név: Tiberio Grijan
Kaszt: Arrancar
Kor: 164 (25-nek tűnök)
Nem: Férfi
Felszerelések: Zanpakuto Születési dátum: július 6.
Kinézet: 180 cm magas vagyok és vékony testalkatú Hosszú, barna hajam van és zöld szemem. A maszkom bal oldalt található a szemem alatt. A mellkasomon van egy lyuk, és arrancar egyenruhát viselek. A 77-es szám bal kezemen, pontosabban a tenyeremen található.
Zampaktó neve: Iel dragón de mares (Tengerek sárkánya)
Zanpaktó fajtája: víz
Parancsszó: Ihaga ondas! Iel dragón de mares! (Csinálj hullámot! Tengerek sárkánya!) Ressurection: Ha kimondtam a parancsszókat, fekete felhők gyülekeznek körülöttem és elkezd esni az eső. Majd feltartom a zanpakutómat, s pár másodperc múlva több millió esőcsepp egy sugárba jön le a fekete felhőből a kardomba, aztán a fegyverem pengéje kéken világít, valamint hatalmas vízhullám árad ki belőle, így nyugodtan folytathatom az átalakulást. Csontpáncél húzódik a testemre és lesz két szárnyam, mely szintén csontból áll. A Zanpaktóm teljesen átalakul. Majd ha befejeződött az átalakulás, a vízhullám teljesen abbamarad, kezdhetem a harcot.
technikák:
- las espadas rotativas de oscuridad (sötétség forgó kardjai) Ha kimondják ezeket a szavakat, akkor a képesség használója körött megjelenik 8 fekete kard a hasnál vízszintesen. Amik körülbelül 2 másodperc múlva elkezdenek forogni olyan gyorsaságban, hogy az ellenfél csak egy vékony fekete csíkot lát és, ha egy ellenség is nekirohanna a forgó kardoknak lehet, hogy kettévágnák. A képesség hatása körülbelül 30 másodpercig tart, aztán a kardok széttörnek.
- Bara - Negacion - Hierro - Pesquisa - Sonido - Gargantana - Claro de luna - Blanco carbúnculo
Lélekenergia: 8000
Pénz: 1500 ryou |
|