-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Arimoari Katekarin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Arimoari Katekarin

Arimoari Katekarin

Hozzászólások száma : 12
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Arimoari Katekarin Cl0te5000/10000Arimoari Katekarin 29y5sib  (5000/10000)

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptySzomb. Ápr. 04, 2009 8:05 am

Név: Arimoari Katekarin
Kaszt: Shinigami, 6. osztag 8. tisztje
Nem: Férfi
Kor: 30
Tulajdonsága: Magányos farkas, aki szereti a veszélyt. De ha szükséges segítőkész és mindenkit meg tud nevettetni.
Születés: 1979. Augusztus 8-án
Kinézet: A magassága 170cm barna hajú néhol világos barna tincsekkel. A szeme színe vöröses, a zanpakutója a derekára van kötve. Családjának ismertető jele a ball vállára van tetoválva egy sárkány.
Zanpakuto: shimo (jégvirág)
Zanpakuto fajtája: Jég
Képessége: ha kiengedik a kard shikaiát, akkor a kard jéggé változik és ahányszor az ellenfél kardjával érintkezik, annál jobban megfagyassza végül ketté töri a kardot.
Zanpakuto kinézete: Alap formában: egy egyszerű, hagyományos katana
Shikai formában: http://kepfeltoltes.hu/090406/kard_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Zanpakuto parancs szava : gekiretsu shimo (tombolj jégvirág)
Technikák:nincsenek
A perem vidéken nőttem fel, a szüleimmel éltem. Öt éves voltam mikor a szüleim meghaltak egy hollow támadást követően, depresszióba estem, amiből csak a bátyám tudott kigyógyítani. Az ő kedvessége és ereje adott erőt nekem az életem folytatásához. A bátyám egy shinigami volt, emiatt sokszor rossz szemmel néztek rám az emberek, mert azt hitték, hogy kivételezett vagyok. Egy nap otthon voltam, mikor a bátyám hazatért és így szólt:
- Katekarin! Gyere te is shinigaminak, nem fogod megbánni.
Meglepődtem a szavain, nem gondoltam volna, hogy pont ő kér majd meg erre.
- Miért jó shinigaminak lenni?
- Megvédheted az embereket, segíthetsz a gyengéknek!
- Ez most váratlanul ért, még gondolkodom rajta…
- Rendben, remélem jó döntést fogsz hozni.
Felállt és kilépett az ajtón, de még visszanézett rám. Majd mosolyogott és elment. Pár nappal később egy látogatóm volt. Kiderült róla, hogy ő a 9. osztag kapitánya és rossz híreket hozott.
- A bátyád egy küldetés során elesett, de utolsó leheletével is Soul Societyt szolgálta. A zanpakutóját elhoztam neked, te biztos nagyobb hasznát veszed. A kapitány távozott. Dühös voltam és szomorú, de nem felejtettem el, hogy a bátyám sosem adta fel, így az emlékeiből merítettem újra erőt. Igen, már tudom, hogy mi leszek, egy shinigami, mégpedig a legerősebbek egyike! A kapitány beajánlott engem a lélek továbbképző akadémiára, ahol sikeres eredményeket értem el. Nap, mint nap edzettem és tanultam, hogy a bátyám nyomdokaiba léphessek. Jó eredményeimnek köszönhetően gyorsan lépkedtem a ranglétrán és rövid időn belül már elsősöket vezettem kisebb gyakorló küldetéseken. Az egyik küldetés viszont nem ment terv szerint… Néhány elsős eltévedt és hollowok támadták meg őket. Összetereltem a többieket és értesítettem a 13. őrosztagot a vészhelyzetről. Elindultam, hogy felkutassam az elveszett tanulókat. Nemsokára rájuk is találtam, éppen a hollow elől menekültek.
- Siessetek, gyorsan ide!- kiáltottam és előrántottam a kardom. Az elsősök elfutottak mellettem a többiek irányába, én pedig készen álltam a harcra. Tudtam, hogy valószínűleg én vesztenék egy összecsapásban, ezért nem akartam leállni, harcolni. Egy ideig egymást méregettük, végül megindult felém. A gyors mozgásommal is csak felületesen sikerült megvágnom, sokkal erősebb volt nálam. Aztán egy erős ütés hátrarepített és nem volt erőm felkelni. A bestia megállt előttem és lesújtott rám, de egy hirtelen megjelenő alak egy vágással megölte. Felismertem, hogy ki az. Suzumiya Shoko kapitány úr személyesen jött a megmentésemre. Felsegített és elindultunk vissza a többiekhez.
- Katekarin, bátran küzdöttél. A bátyád büszke lenne rád, hogy mások védelme érdekében, akár az életed is kockára tennéd. Azt szeretném, ha az akadémia elvégzése után az én osztagomhoz csatlakoznál.
- Köszönöm kapitány úr, ez megtiszteltetés!
Így is történt minden, az akadémia után csatlakoztam az osztaghoz és most is ott szolgálok, hogy erősebb és tapasztaltabb legyek…

A hozzászólást Arimoari Katekarin összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 08, 2009 6:11 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
Ootoribashi Roujuurou

Férfi
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptySzomb. Ápr. 04, 2009 11:03 pm

- A zanpakutód nevén és fajtáján kívül semmit sem írtál róla, pedig nem ártana tudnunk, hogyan néz ki, milyen képességei vannak, sat.

- Egy előtöri ne úgy legyen hosszú, hogy párbeszédnek állítod be, hogy kétszavas mondatokat új sorba kezdhess, és nem kell félni az összetett mondatok használatától sem.

- Helyesírás. Vesszők, írásjelek, felszólító mód, egybe- vagy különírás és a többi súlyos hiba. A Word vagy Firefox 3 szép piros vagy zöld hullámos vonallal húzza alá, ha hibásnak gondol valamit, figyelj oda rá, és nézd meg a javaslatokat.

Ha javítottad a fentieket, szólj cseten vagy privát üzenetben az egyik globális moderátornak vagy Yoruichi adminnak, és ismét elbíráljuk az előtörténetedet, addig azonban ELUTASÍTOM.
Arimoari Katekarin

Arimoari Katekarin

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptyPént. Ápr. 17, 2009 7:30 am

Elkészültem valaki megnézné?
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Hírnév : 40

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptyVas. Ápr. 19, 2009 4:52 am

Kezdjük is el...

1. Még mindig a zanpakutou-d!
A: Shikai parancsa?
B: Shikai szintű támadások? (Kettő szokott belőle lenni)
C: Nincs korlátja a képességének!

2. Még mindig helyesírási hibák...

Az előtörténetet ELUTASÍTOM! Próbálj meg komolyabban javítani...ha jelzel, újra megnézzük a történetedet!
Arimoari Katekarin

Arimoari Katekarin

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptySzer. Ápr. 29, 2009 7:04 am

Megcsináltam remélem ezutal nem lesznek hibák.
Abarai Renji
Globális moderátor
Globális moderátor
Abarai Renji

Férfi
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 394
Hírnév : 40

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin EmptyKedd Május 05, 2009 11:09 pm

*torokköszörülés* Hirtelen azt hittem Aizen és Gin jött a megmentésedre!O.o Bár lehet csak nekem hasonlított vészesen az eredetiben lejátszódó akadémiai akcióra...*vakarássza a fejét*

Úgy látom sikerült összehozni a dolgokat. Helyesírási hiba még akad, de azt kell mondanom az előtörténetedet ELFOGADOM!

Első szinten kezdesz, ami 5000 lélekenergiát és 4000 ryou tőkét jelent! Illetve elkészítheted az adatlapodat és választhatsz öt szinted megfelelő eredeti anime/manga kidou-t!

Csak egy dolog! Rangot megadhatnál... Jó játékot!
Ajánlott tartalom

Arimoari Katekarin _
TémanyitásTárgy: Re: Arimoari Katekarin   Arimoari Katekarin Empty

Arimoari Katekarin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Előtörténetek ::   :: Shinigami-