|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: 13. osztag kapitánya Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40500/45000)
| Tárgy: Hálókörletek Szomb. Szept. 06, 2008 6:28 am | |
| Egymás mellett sorban egy félig fedett, udvarra néző folyosón külön-külön hálószobája van minden shinigaminak. |
| | | Ninomiya Mitsuko 8. Osztag
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.* Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Hálókörletek Vas. Aug. 09, 2009 7:41 am | |
| Megint eljött a nap, hogy meglátogassam édesdrága hugicámat, aki nagy valószínűséggel megint csak le fog amortizálni, mint ahogy azt általában mindig. Legtöbbször sikerül úgy visszajutni a körzetembe, mintha egy hollowval harcoltam volna egész nap… A hálókörletek folyosóin sétálva kerestem Aiko szobáját, kisebb nagyobb sikerrel. Idegen helyen nagyon profi vagyok a tájékozódásban olyannyira, hogy folyton eltévedek… Nem is csoda, hiszen minden folyosó ugyan olyan. Útközben néhány elég morgós hangulatú shinigamival találkoztam, akik valószínűleg hugicámat szidták, hiszen nincs olyan ember, akit ne húzott volna fel legalább egyszer a gotei 13-ban… Nem is csodálkozok rajta, ha engem vesznek elő miatta, hiszen lényegében én vagyok az idősebb, és nekem kéne kordában tartanom. De hát ha egyszer nem érek rá… Gondolataimban elmélyedve, és a megfelelő ajtót keresve nem figyeltem rendesen magam elé, így véletlenül beleütköztem egy szembe jövő shinigaminak. - Hé! Ültem fenékre az ütközés miatt, majd felnéztem a shinigamira, aki orvul belém jött. Jó… lehet hogy én mentem belé… ez most nem lényeg… Akkor is kikerülhetett volna. - Legközelebb nézz az orrod el. Morogtam egy sort, majd feltápászkodtam, és néhány laza mozdulattal leporoltam a fenekem. Még ha nem is volt koszos, ösztönösen még is megtettem.
|
| | | Watanabe Yuusuke 10. Osztag
Hozzászólások száma : 404 Tartózkodási hely : Otthon a családommal Registration date : 2009. Jul. 09. Hírnév : 23
Karakterinformáció Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (34000/45000)
| Tárgy: Re: Hálókörletek Vas. Aug. 09, 2009 8:41 am | |
| Megint egy reggel. Megint egy nehéz kelés és megint meg kéne próbálkozni megírni azt a jelentést a legutóbbi őrjáratról. Ja és persze megint el kell kéne menni az ivóba, mert fogy a saké készlet. Nem mintha alkoholista lennék, de hát esténként egy-két csészényi italka belefér nem igaz? Ilyen és efféle dolgokról gondolkodtam zuhanyzás közben, mikor próbáltam emberi alakot ölteni ahhoz, hogy kiléphessek az osztag területére. Zuhanyzás után felfrissülve álltam neki a reggelimnek. Azaz csak álltam volna, mert mint kiderült, elfogyott a kaja. Tipikus. Akkor most szépen kimászok a városba, és bevásárlok, és útközben megejtem az ivót is, aztán ha visszaértem, egy csészényi sakéval karöltve megírom Hanae-taichonak azt a jelentést. Ez még nem is lett volna baj, csak mint kiderült, a cigim is elfogyott. - Ez a nap is jól kezdődött!-füstölögtem, mikor kiléptem a szobámból. Folyosóról-folyosóra haladtam és közben sötét gondolatok jártak a fejemben a sakéról, na meg a kajáról, és a jelentésekről. Nem is néztem magam elé, vagyis igen, de mivel máshol kalandoztak a gondolataim, nem vettem észre a felém közeledő shinigamit. Puff, egymásnak ütköztünk, én elvesztettem az egyensúlyom és a falnak estem háttal, a shinigami pedig fenékre esett. - Hé! - Legközelebb nézz az orrod elé.-morgott rám a lány, miközben felállt és leporolta a fenekét, amin mondjuk semmi leporolni való nem volt, de nem panaszkodtam. Mert hogy lány volt, méghozzá nem is akármilyen. Kék szemek, vörös haj, aranyos arc, a többiről nem is beszélve. Kicsit tátva is maradt a szám. Ejj hát mégis tartogat valami jót ez a nap, örvendeztem magamban. - Bocsáss meg kérlek, nem figyeltem!-próbáltam udvarias lenni, és rámosolyogtam. - Kit keresel? Segíthetek esetleg valamiben?-hát hogyne segítenék egy ilyen szépségnek, gondoltam. Egyből elkapott valami furcsa érzés, de egyelőre nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. |
Hozzászólások száma : 284 Age : 33 Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.* Registration date : 2008. Sep. 07. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25000/30000)
| Tárgy: Re: Hálókörletek Vas. Aug. 09, 2009 9:03 am | |
| Gyorsan befejeztem a porolgatást, majd az eddig ismeretlen shinigami felé fordultam. - Bocsáss meg kérlek, nem figyeltem! Szabadkozott, és mosolygott rám, de ami azt illeti én is hibás voltam a dologban, hiszen én se figyeltem az orrom elé. - Semmi gond, felejtsük el. Morogtam, majd szememmel tovább nézelődtem, hátha sikerül megtalálni a húgom szobáját. Bár ez nem igazán sikerült, amit valószínűleg feltűnt beszélgetőpartneremnek is. - Kit keresel? Segíthetek esetleg valamiben? Ajánlotta fel a segítségét, amit egyszerűen lehetetlen lett volna visszautasítani, de lényegében valószínűleg Aiko nem is lenne annyira mérges, ha a heti vizitet elhalasztanánk. - Csak gondoltam meglátogatom a húgom. Gondolom ismered is… Ninomiya Aikonak hívják. Valószínűleg tényleg ismeri, hacsak nem túlságosan is új tag az osztagban, ami egyébként elképzelhető, hiszen még nem találkoztam vele se az osztag területén, se pedig Seireiteiben. Mondjuk az is igaz, hogy a memóriám nem a hosszútávjáról szerzett magának hírnevet… Talán néha túl hamar is felejtek el dolgokat, ami leginkább a kapitány kárára megy. Legtöbbször a jelentésekről felejtkezek meg, amik mondjuk nem is olyan fontosak, szerintem. - Egyébként Ninomiya Mitsuko vagyok, az 5. osztag hadnagya. Örvendek. Mutatkoztam be elsőként, ha már belebotlottam, és nyújtottam oda a kezem, Majd rámosolyogtam. Úgy tűnt, hogy nagyon jó kedvem van aznap, hiszen általában mindenkibe sikerül belekötnöm, ha nekem jön… Lehet, hogy a hugi vizit miatt lehet, amit mondjuk annyira nem is vártam, igaz, szeretem a húgom, de azért egy teljes napot kibírni vele nem semmi dolog…
|
Hozzászólások száma : 404 Tartózkodási hely : Otthon a családommal Registration date : 2009. Jul. 09. Hírnév : 23
Karakterinformáció Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja Hovatartozás: Lélekenergia: (34000/45000)
| Tárgy: Re: Hálókörletek Vas. Aug. 09, 2009 9:39 am | |
| Miután napirendre tértünk a dolog fölött, folytattuk a beszélgetést. - Csak gondoltam meglátogatom a húgom. Gondolom ismered is… Ninomiya Aikonak hívják.-pislogtam néhányat, ez a név semmit sem mondott nekem még. Nyilván nem ismerem, hisz még viszonylag új vagyok az osztagnál, így nem is ismerhetek mindenkit. - Sajnos nem ismerem, -válaszoltam kedveszegetten. -de biztos aranyos lehet, ha a te húgod. -kicsit zavarban voltam, de muszáj beszélgetnem vele, és megkedveltetnem magam vele, nem szalaszthatom el. - Egyébként Ninomiya Mitsuko vagyok, az 5. osztag hadnagya. Örvendek.-hadnagy...hogy..mi? Ez a szépség egy hadnagy? Nehéz volt felfognom azt, hogy éppen egy hadnagynak akarok flörtölni. Bemutatkozás közben felém nyújtotta a kezét. - Itt a röpke alkalom!-gondoltam magamban. A lány nyilván azt várta, hogy kezet fogjunk, erre én féltérdre ereszkedtem és kezet csókoltam neki. Mintha meg is lepődött volna ettől. Én meg magamat szidtam, hogy miért kellett ezt most csinálni, mert vagy belém vágja a kardját, vagy belém rúg, ha nem szereti az ilyenfajta kedveskedéseket. - Watanabe Yuusuke vagyok a 13. osztag 3. tisztje! Örvendek a szerencsének!-mosolyogtam rá. de még mennyire, hogy örültem a szerencsének. Szívem hölgye előttem áll, csak még nem tud róla...lassan kezdtek begörcsölni az arcizmaim a sok mosolygástól, de állnom kellett a sarat, muszáj. - Szívesen segitek neked..őő önnek megkeresni a hugát. -nemigazán tudtam eldönteni, hogy tegezhetem-e. - De ha máshoz van kedved, bármit szívesen csinálok, már ha nem zavar a jelenlétem.-próbáltam közelebb kerülni hozzá szavakkal. Hát vagy elküld melegebb éghajlatra, vagy nem. |
| Tárgy: Re: Hálókörletek Vas. Aug. 09, 2009 11:20 pm | |
| Hirtelen a szemben álló shinigami fél térdre ereszkedett, majd megcsókolta a kezem. Szinte azonnal cékla vörösre színeződött az arcom, és amint elengedte kicsi kacsómat fejemet elfordítva próbáltam visszanyerni eredeti arcszínemet. ~ Ez most azt csinálja, amire gondolok? De hát még nem is ismerjük egymást! És miért pont én? Miért pont most? Bár ha azt nézzük, nem is néz ki olyan rosszul… Pillantottam a felém néző, és épp udvarló shinigamira. - Watanabe Yuusuke vagyok a 13. osztag 3. tisztje! Örvendek a szerencsének! Mosolygott rám, amire én megint csak elvörösödtem. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett velem, de aznap, mintha kicsit a szokásosnál is furcsább lettem volna… - Szívesen segítek neked.. őő önnek megkeresni a hugát Ajánlotta fel ismét a segítségét, amivel eszembe juttatta, hogy eredetileg miért is vagyok itt… Már kezdtem teljesen megfeledkezni szegény hugicámról, aki valószínűleg már a játékait előkészítve vár engem a szobájában. - Öhm… Nyugodtan tegezhetsz. Mondtam, mikor észre vettem, hogy Yuusuke nem tudta eldönteni, hogy most tegeznie, vagy magáznia kéne. Valószínűleg ha magázna, megfojtanám, vagy addig kínoznám, amíg bocsánatot nem kérne a magázás miatt. - De ha máshoz van kedved, bármit szívesen csinálok, már ha nem zavar a jelenlétem. Próbálkozott még mindig. Erőteljesen gondolkoztam azon, hogy most elküldjem melegebb égtájakra, vagy pedig engedjem, hogy velem jöjjön… - Természetesen nem zavarsz... Jobb párban járkálni, mint egyedül. De előbb keressük meg Aiko szobáját. Nem szeretnék egy újabb hisztit meghallgatni tőle, hogy miért nem mentem hozzá játszani. Javasoltam, hiszen tényleg nem akartam, hogy drágaédesegyetlen hugicám levágja a szokásos hisztit, hiszen akkor valószínűleg én is, és az osztag tagjai is pórul járnának… - Egyébként, új vagy az osztagban? Csak hogy még nem ismered Aikot. Mondjuk addig van szerencséd, míg össze nem futtok valahol… |
| Tárgy: Re: Hálókörletek Hétf. Aug. 10, 2009 12:02 am | |
| A kézcsók hatására sikerült Mitsukonak elpirulni. Én ezt egy piros pontnak könyveltem el magamban. Aztán azt is megengedte, hogy tegezzem. Úha, nagyon jól haladnak a dolgok, pedig amilyen nehezen indult el a mai nap, olyan jól folytatódott. Azt bántam, hogy nincs éppen nálam egy tábla csoki, vagy valami ilyesmi. Aztán felajánlottam neki a segítségem, meg hogy vele tarthatok-e esetleg. - Természetesen nem zavarsz... Jobb párban járkálni, mint egyedül. De előbb keressük meg Aiko szobáját. Nem szeretnék egy újabb hisztit meghallgatni tőle, hogy miért nem mentem hozzá játszani.-jobb párban járkálni, milyen igaz. Miután úgy-ahogy elég bénán kiböktem, hogy mit akarok, meg is engedte, hogy vele tartsak. Bár mintha kicsit gondolkodott volna. Jó lesz kicsit visszafogni magam, mert ha túl rámenős vagyok, holtan végzem ezt a találkozást. Szóval a húgához tart játszani. Hm, az nekem nem a legkézenfekvőbb szituáció. Ha a húga előtt kezdek el udvarolni, valószínűleg megölnek. - Egyébként, új vagy az osztagban? Csak hogy még nem ismered Aikot. Mondjuk addig van szerencséd, míg össze nem futtok valahol… - Hát még új vagyok itt, sajnos még nem ismerem Aikot. De ami késik nem múlik nem igaz?-akármilyen is a húga, ha összefutok vele, feltétlenül kedvesnek kell lennem hozzá. Viszont most nem a legalkalmasabb a helyzet erre, szóval másra kéne terelni a szót. Meg kéni tudni, hogy mit szeret csinálni mondjuk, vagy mik a hobbijai. - És mit szoktál csinálni a szabadidődben? Mik a hobbijaid?-kérdeztem óvatosan. Ha szerencsém van, másra terelődik a szó, és tovább üthetem a vasat. Ha nem, akkor törött orral végzem. Fenébe, hogy nincs itt a közelben valami virág, vagy csoki, vagy egy bolt. Szerezni kéne gyorsan valahonnan. Rásandítottam a lányra, szép arca még mindig elámított. Milyen szerencsém van ma, egy tökéletesen balszerencsés napnak indult ez a mai, erre összehoz a sors egy ilyen szépséggel. |
| Tárgy: Re: Hálókörletek Hétf. Aug. 10, 2009 1:32 am | |
| - Hát még új vagyok itt, sajnos még nem ismerem Aikot. De ami késik nem múlik nem igaz? Válaszolt a kérdésemre, majd fel tett egy újabb kérdést, amire csak bólintottam. Nagy valószínűséggel tényleg fog vele találkozni előbb, vagy utóbb… de szerintem inkább az előbb lesz, mint az utóbb, ahogy a húgomat ismerem… - És mit szoktál csinálni a szabadidődben? Mik a hobbijaid? Kérdezett ismét, ami miatt kezdett egyre furcsább lenni, és egyre nyilvánvalóbbá vált hogy akar tőlem valamit. ~ Mondjuk kedves fiúnak tűnik, és ezek szerint bejövök neki... Gondolkoztam el egy percre, majd kapcsoltam, hogy valószínűleg már várja kérdésre a választ. - Hát… A hobbim nagyjából annyi, hogy szeretek a kapitányom, és mások agyára menni…Szabadidőmben is hasonlóakat csinálok, plusz lustálkodok. Hadartam el gyorsan a választ, majd hirtelen megpillantottam Aiko szobáját. Szépen, lassan haladtunk az ajtó felé, majd bekopogtam, de nem jött bentről válasz. Először megijedtem, és benyitottam a szobába, ahol egy lélek se volt. Képtelenségnek tartottam, hogy elfelejtette volna, hogy jövök… Bár az is lehet, hogy most épp más agyára megy. - Úgy néz ki, hogy most épp valaki mást idegesít… Mondtam, amiből könnyen le lehetett szűrni, hogy kicsit sajnálkozok emiatt. De hát ez van… Egy nővér nem lehet folyton a hugicája mellett, max. akkor, ha hozzá kötözi magát, vagy valami hasonló. De ezt azért mégse teheti meg az ember… - Öhm… Mit szólnál, ha elmennénk az edzőterembe? Néztem Yuusukére. Jó lenne ott is megnézni, hátha valami szerencsétlent próbál elgyepálni, ami mondjuk elég valószínű…
|
| Tárgy: Re: Hálókörletek Hétf. Aug. 10, 2009 3:22 am | |
| Miután feltettem neki a hobbijairól szóló kérdést, Mitsuko-chan kicsit várt a válasszal. Én közben őt néztem, és mintha gondolkodott volna valamin. Majd egy perc múlva kapcsolt, és válaszolt is. - Hát… A hobbim nagyjából annyi, hogy szeretek a kapitányom, és mások agyára menni…Szabadidőmben is hasonlóakat csinálok, plusz lustálkodok. Lustálkodni szeret, azt én is! Az sem baj ha kicsit szórakozik néha! Határozottan bejövős, örvendeztem magamban. - Lustálkodni én is szeretek, főleg a házak tetején egy üveg sakéval, persze csak ha nem lát a kapitányom, mert akkor kapok a fejemnek, hogy jelentés írás helyett henyélek.-válaszoltam jókedvűen. Beszélgetésünk közben elérhettünk Mitsuko-chan húgának a szobájához,mert a lány megállt, és bekopogott egy ajtón. Én inkább kint maradtam a folyosón, mert nem akartam akadékosodni. Gyorsan körülnéztem, nincs e valahol valami virágszerűség, de csak egy váza volt abban meg valami gazféle. Hát az meg nem lenne jó, szóval egyelőre virág és csoki nélkül maradtam. Úgy tűnt, hogy Mitsuko húga épp házon kívül van, mert senki sem volt a szobában, legalábbis ahogy kintről néztem. Mintha kicsit meg is ijedt volna, de hát mivel a testvére, ez csak természetes. - Úgy néz ki, hogy most épp valaki mást idegesít… - Ne aggódj, biztos jól van! - siettem megnyugtatni. - Biztos valami turpisságon jár az esze. - Öhm… Mit szólnál, ha elmennénk az edzőterembe? Kicsit lesokkolt a kérdés, a kismillió helyhez amit elképzeltem az ismerkedéshez, pont az edzőterem nem tartozott, de hát ha oda akar menni, akkor gyerünk. Na nem mintha hátrányt jelentett volna valamit is az edzőterem, de ne ma legromantikusabb hely. Hátha találok útközben valami virágboltot. - Az edzőterembe? - kérdeztem vissza. - Persze menjünk, ha ahhoz van kedved. -mosolyogtam, majd elindultunk az edzőterem felé. Útközben azon gondolkoztam ,hogy mégis mi a túrót fogok én ott csinálni, de ha ezzel lehet a mellettem haladó lány kedvében járni, akkor nincs mit tenni. Na meg mondjuk ki kéne deríteni, hogy tetszek e neki, vagy nem, de hát eddig nem küldött még el, szóval talán kedvel. Útközben próbáltam szóval tartani, nehogy unatkozzon velem. - Na és hogy vagy mostanában? Mi újság az osztagotoknál?- kérdeztem, miközben csillogó szemmel vettem észre, hogy egy virágos kerthez közelítünk. Valószínűleg ő is szereti a virágokat, mert megálltunk egy pillanatra megcsodálni őket. Kihasználtam a helyzetet és egy villámgyors shunpoval a kert ellentétes végére ugrottam, gyorsan szereztem egy csokor szép piros növényt. Fogalmam sem volt, hogy milyen fajta, de jól nézett ki, szóval csak jó lehet. Mielőtt Mitsuko-chan válaszolhatott volna, gyorsan átnyújtottam neki mosolyogva és kicsit pirulva a csokrot. Kicsit ideges voltam, így nem is igen tudtam megszólalni hirtelen. - Neked szedtem, hasonlítanak rád! -nyögtem ki végre. Mekkora béna vagyok... |
| Tárgy: Re: Hálókörletek Hétf. Aug. 10, 2009 5:49 am | |
| - Az edzőterembe? Persze menjünk, ha ahhoz van kedved. Egyezett bele végül, de valamiért úgy éreztem, hogy sikerült félreértenie a dolgot, és mivel kényszeres mentegetőző vagyok, ezért most sem tehettem kivételt. - Öhm… Nyugi, nem akarlak összeverni az edzőteremben, meg hasonlók… Csak lehet, hogy ott van Aiko. Magyaráztam el neki a helyzetet, mert semmi képp sem akartam, hogy harcmániásnak, vagy valamilyen hasonlónak nézzen. Bár őszintén szólva nem is igazán szokott érdekelni, hogy ki, mit gondol rólam, de ez most valahogy más volt… Valamiért nem akartam, hogy másnak higgyen, mint amilyen tényleg vagyok. - Na és hogy vagy mostanában? Mi újság az osztagotoknál? - Semmi különös, csak a szokásos. Jelentésírás, veszekedés Akane kapitánnyal, meg hasonlók. Válaszoltam, majd hirtelen megpillantottam egy kisebb kertet, ami tele volt virágokkal. Nagyon megnyugtató látvány volt a sok virág, ahogy lengtek az enyhe szellőben. Sikerült annyira elmerülnöm a látványban, hogy fel se tűnt Yuusuke hirtelen el-, majd feltűnése. Csak mikor oldalra fordítottam a fejem, akkor vettem észre a mellettem álló fiút, ahogy egy virágcsokrot nyújt felém. Hirtelen nem is tudtam, hogy mit csináljak, hiszen nem minden nap kapok az emberektől virágcsokrot. - Neked szedtem, hasonlítanak rád! Adta át ezekkel a szavakkal a virágot, mire én azonnal elvörösödtem. Mondjuk nem is csoda, hiszen még sose hasonlítottak virágokhoz, ráadásul nem is ilyen szépekhez… Az arcszínemnek sikerült nagyjából ugyan azt a színt produkálnia, mint amilyen virágot épp most vettem át Yuusukétől. - Kö… köszönöm. Öhm… Nagyon szépek. Mondtam, még mindig elvörösödve. Egy pillanatra zavart csend állt be, amit megpróbáltam úgy megtörni, hogy az idilli állapot ne menjen annyira ripityára. - Nos, megyünk akkor tovább? Kérdeztem, és a virágot szorongatva tovább indultam, de hirtelen eszembe jutott, hogy nem is tudom, hogy merre van az edzőterem. Kissé tanácstalanul fordultam vissza Yuusukéhez, majd miután csatlakozott, közösen mentünk tovább. - Egyébként hogy tetszik a 13. osztagnál? Kawazoe kapitány nagyon rendes. Gondolom, már találkoztál vele. Folytattam tovább a társalgást, miközben egyre közelebb értünk az edzőteremhez, és egyre inkább a mellettem lévő fiún járt az eszem. ~ Az, hogy első látásra beleszeressek, egyenlő a lehetetlennel, viszont… mégis máshogy érzem magam mellette, mintha valamelyik másik ismerős shinigamival sétálgatnék a hálótermek folyosóin. - Jajj, bocs… Csak kicsit elgondolkoztam. Mentegetőztem, mikor eszembe jutott, hogy nem is vagyok egyedül. Lassacskán megérkeztünk az edzőteremhez… |
| Tárgy: Re: Hálókörletek Hétf. Aug. 10, 2009 6:59 am | |
| Miután átnyújtottam vörös fejjel a virágokat, nem csak az én fejem volt már vörös. Sikerült elpirulnia Mitsuko-channak is. Örültem neki, hogy örömet szereztem a lánynak. Máshogy néztem rá mint Maya-chanra. Ő nekem egy barát volt, viszont Mitsuko-chan valahogy más. Talán, ha a jövőben többen találkozunk, még bármi lehet a dologból. - Kö… köszönöm. Öhm… Nagyon szépek.-szólt még mindíg elvörösödve. Elég nagy lett a csend, hirtelen nekem sem volt semmi jópofa közbeszólásom, de Mitsuko-chan megmentette a helyzetet. -Nos, megyünk akkor tovább?-kérdezte - Persze, menjünk! -és csatlakoztam a lányhoz. Valószínűleg nem tudta, hogy merre van a 13. osztag edzőterme, így most én vezettem a kis csoportot. Mitsuko-chan végig a kezében szorongatta a virágokat. Ez jó jelnek számított, legalábbis szerintem. - Egyébként hogy tetszik a 13. osztagnál? Kawazoe kapitány nagyon rendes. Gondolom, már találkoztál vele.-folytatta a társalgást. - Bár nem rég óta vagyok itt, de nagyon tetszik. Persze a munkát meg kell csinálni, még ha lusta is vagyok hozzá, de alapvetően nincs semmi problémám. Már néhány barátra is tettem szert, mint például Chizuki Maya-chan, a hatodik osztag hadnagya és Sierashi Yuusuke a nyolcadik osztag kapitánya. -kezdtem bele a mondókámba. - Hanae-taicho pedig tényleg nagyon rendes! Már volt hozzá szerencsém. Sőt, nemrég beígért nekem egy edzést is, már nagyon várom!- mondtam jókedvűen. Mitsuko-chanra néztem, de mintha ő másra figyelt volna, inkább ábrándozott, hogy miről, azt nem tudhatom, de remélem rólam. - Jajj, bocs… Csak kicsit elgondolkoztam. - Semmi baj, én is gyakran teszem! -mosolyogtam rá. - Egyébként az ott az edzőtermünk!-mutattam az előttünk elhelyezkedő épületre. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hálókörletek | |
| |
| | | |
1 / 1 oldal | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|