-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi
Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2009. Jan. 10.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 7. osztag kapitánya
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Gyakorlótér Cl0te10000/20000Gyakorlótér 29y5sib  (10000/20000)

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyHétf. Jan. 12, 2009 8:52 am

Ez a 7. osztag tisztjeinek fenntartott gyakorlótér. Hatalmas, bokrokkal elkerített, négyszögletes terület, amely három részre van osztva:

Hakuda és zanjutsu Dōjō
Gyakorlótér 1024DojoRender04
Nagyobb, egy légterű épület, speciálisan edzések lebonyolítására kialakítva. Megfelelő fényről óriási ablakok gondoskodnak. Esti órákban falra függesztett lámpások adnak fényt. Előírások szerint a lábbeliket és fegyvereket tolóajtó melletti tartókba kell helyezni, kivéve, ha az edzés éles fegyverhasználatra irányul. Ellenkező esetben a biztosított gyakorló fegyvereket kéretik igénybe venni.

Kidō gyakorlótér

Dōjō mögötti terület két részre van osztva. Egyik része fedetlen, szabad ég alatt lehet gyakorolni a démonmágiát. Balesetek elkerülése végett a kijelölt pálya két méteres kőfallal van körbe kerítve. A falakra céltáblák vannak helyezve, továbbá különböző távolságokra bábuk is felállíthatóak.

Zanpakutō gyakorlótér

Dōjō mögötti terület másik fele. Látszólag szabad ég alatt lehet fejleszteni a képességeket, azonban tekintettel a lélekölő kardok erejére az egész terület kidō kötés alatt áll. Másfél méteres távolságra oszlopok találhatóak, melyek között masszív védőburok keletkezik, amint átlépik a tér küszöbét. Erejét napenergiából nyeri. Egyfajta generátorként funkcionálva hozza létre az erőfalakat. Ehhez állandó energiaszintre van szüksége, ami ha megszűnik hangjelzést küld, ezzel felszólítva a burokban tartózkodókat, átmenetileg fejezzék be edzésüket.

Hasznos időtöltést mindenkinek!^w^
Nagano Nobu, 7. osztag kapitánya

A hozzászólást Sanada Akechi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 14, 2009 5:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyKedd Jan. 13, 2009 7:22 am

// Zanpakuto gyakorlótér //

Sesshou- sannal nyugodt léptekkel haladtunk az edzőterep felé. Útközben rengeteg emberrel találkoztunk, akik mind hajlongva köszöntek nekünk.
- Jó napot! Szép napot! Üdvözletem!- köszöngettem én is mindenkinek, kivel az úton találkoztam. Végül elértük az óriási helyet, ahol elég sokan álltak.
- Úgy gondolom, te maradj itt Sesshou- san!- szólítottam fel a 3. tisztet, ezt követően kicsit ovább sétáltam. Olyan öt méterre lehettünk egymástól. Én mosolyogva, elég szórakozott arccal tekintettem az előttem álló shinigamira. A többi személy is mind körénk gyűltek, ám csak a gyakorlóteret jelölő fehér vonal mögül figyelték az eseményeket.
- Tisztelettel köszöntöm minden tagját a 7. osztagnak! A nevem Sanada Akechi, és most egy barátságos harcot mutatok be, az előttem álló Sesshou Heikichi 3. tiszttel. Kérem önöket, figyelmesen kísérjék végig a bemutatót!- szólaltam fe. Persze, aki nem úgy gondolja, az nyugodtan elmehet, ám szerintem kár lenni kihagyni egy ilyen küzdelmet. Hirtelen megkomolyodott fejjel folytattam a mondanivalómat.
- Kérlek támadj először Sesshou- san!
Miután elhangzott szavam, előhúztam tokjából Raikurai Keit.
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster
Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Jan. 11.

Karakterinformáció
Rang: 7. osztag, 3. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Gyakorlótér Cl0te6000/10000Gyakorlótér 29y5sib  (6000/10000)

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyKedd Jan. 13, 2009 9:52 am

Felvettem a támadó alakzatomat, ami abból állt, hogy a jobb kezemmel kihúztam a kardomat a hüvelyéből a bal kazemmel pedig a tokot fogtam meg a felső részén.
-Remélem élvezni fogjuk a harcot és a többi bajtársainknak példát mutatunk a helyes harcról és a helyes erővizsonyokról...-Mondtam a kapitánynak, de ezt a többiek nem halották, hisz a biztonság kedvéért, azért meszebb álltak tőlünk, nehogy a harc során megsérüljenek. Majd gondolkodni kezdtem hogyan is támadjak, vagy védekezzek a megfelelő pillanatban:
~A legjobb lenne, ha kicsit még kihasználnám a távolságot...-Gondoltam magamban, majd egy terv rajzolódott magam előtt. Ekkor hirtelen a jobb lábamat kicsit megcsúsztatva a földön használtam a villámtáncot és a kapitány mögé kerültem. Ezt az egyértelmű lépést bizonyára elvárta tőlem. Amikor mögé
kerültem a kardommal próbáltam megvágni, de nem vártam, meg amíg kivédi.
~MOST!!!...-Gondoltam magamban, majd a villámtánc segítségével, még mielőtt a kardunk találkozott volna a
kapitánnyal előtüntem az ellenkező irányba azaz előlről és próbáltam megsebezni. Tudtam, hogy ez kapitányi szinten semmi, de az erőviszonyokra tökéletes, hogy felmérjük egymást.
Majd vártam, hogy mi fog történni...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 4:33 am

Láttam, amint Sesshou- san fevette a támadó pouícióját, ezt követően Shunpo segítségével támadásba lendült. Mikor magam mögött láttam meg, már nem volt időm megfordulni, szóval Shunpoval szerettem volna kitérni, viszont ekkor előttem jelent meg. Már pont eltalált volna a katana, amikor hátrateleportáltam magamat. Gyorsan magam elé tartottam a kezemet, majd így szóltam:
- Hadou 73: Souren Soukatsui!!
Két nagy tűzlabda közelített ekkor Sesshou- san felé, miközben én mögötte teremtem, de nem támadtam, csak felvettem a védekező pozíciómat.
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 5:30 am

Két nagy tűzlabda közelített felém, sőt még Sanada kapitány is mögöttem volt, de szerencsére nem támadott, hanem a védekező pocíziót vett fel. Majd két tűz között gondolkodóba estem, hogy mit tegyek:
~Elég rossszul állok, hisz két tűz golyó felém halad és Sanada kapitány mögöttem van..-Gondoltam, majd cselekednem kellett nehogy a baráti küzdelem első felébe kidőljek.
-Hadou 58: Tenran!!!!!...-Hangzott a válasz a két tűzgömb ellen. Amikor a két tűz gömb közel volt, használtam a forgószelet, hogy eltérítsem a két tűz gömböt ami a forgószélben egymásnak csapódott, aminek köszönhetően hatalmas porfelhő alakult.
~Ezt ki kell használnom...~Gondoltam magamban, majd elfolytottam szinte az összes lélekenergiámat (Fushibi) és a villámtáncot használva próbáltam oldalról megvágni Sanada kapitányt.
Majd vártam, hogy a pengém eléri-e a kapitányt...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 5:43 am

Sesshou- san sikeresen hárította a Souren Soukatsuit.
~ Hm... Ügyes megoldás Sesshou- san! Gondolom a nagy porfelhő alatt nem leszel tétlen.~ gondoltam magamban, mikor egyszerre elvesztettem a shinigami lélekenergiáját. Sejtettem, azonnal támadni fog, ám nem szerettem volna megsérülni.
- Bakudou 39: Enkosen!- mondtam, ezt követően egy kör alakú páncél keletkezett a reitatsumból, így nem tudott megsebezni a 3. tiszt. Gyorsan kiemelkedtem a porrengetegből, s a levegőben állva vártam meg, amíg teljesen elmúlik a zavaró tényező. Nem sokkal később már tisztán látni lehetett Sesshou- sant, majd támadásba lendültem. Shunpoval azonnal előtte tűntem fel. Alapos vívásba kezdtünk. Nagyon jól hárította az ütéseket. Szikráztak, csörögtek a Zanpakutok, a közönség pedig tátott szájjal figyelte a harcot. Eztán kicsit hátrébb ugrottam, és így szóltam:
- Bakudou 37: Tsuriboshi!
Három fényből álló sugár szúródott Sesshou Heikichi testébe, megbénítva ezzel a mozgását. Ekkor egy csapást mértem rá a Zanpakutommal, de ha még sikerül is eltalálnom, nem lesz harcképtelen a sebtől.
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 5:57 am

Sikeresen megfogott a bénító sugarakkal, majd támadásba is lendült a kapitány.
~Na most jól megfogott, de szerencsére, nem vagyok könnyű eset...-Gondoltam magamban, majd vártam egy pillanatot.
~Most veszem észre milyen gyors a kapitány...-Gondoltam magamban, kicsit irónikusan, hogy ilyen helyzetben, apróságokon töröm a fejem. Nevettem is magamban egyet, de szerencsére hamar észbekaptam, amikor a vállamat mélyen megvágta a kapitány Zanpakuto-ja.
-Most!!!...-Ordítottam el magam, majd amikor a testem a szúrástól megmozdult és a bénitó sugarak egy pillanatra elgyengültek. Megfogtam a kapitány kezét ami a Zanpakuto-t tartotta és így szóltam:
-Bakudou 01: Sai!!!.-Mondtam halkan mivel nagyon fájt a vágás és az újabb szorítás a bénitó sugárnak.
-Kapitány úr el kell, hogy eresszen, hisz maga sem bír mozogni, de akkor itt szobrozhatunk örökké..-Mondtam nevetve, miközben a vállamból a mély seb gyanánt vér csordogált végig a testemen.
Majd vártam, hogy ott maradunk örökre, vagy a kapitány visszavonyja a bénitó sugarat és ismét méterekre álljunk egymástól...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 6:59 am

Amikor Sesshou- san megfogott egy nagyot mosolyogtam.
- Hm... Igazán szép mozdulatok sora Sesshou- san. Ha nem bénítottad volna meg a mozgásomat, akkor bizonyára tapsolnék is... De sajnos ez így most lehetetlen lenne.- mondtam, miközben egy félmosoly jelent meg arcomon, szemöldökeimet összehúztam, homlokamat megráncoltam.
~ Erre aztán nem számítottam. Izgalmas egy bemutatónak ígérkezik ez a mai. No, de nem rontsuk el a többiek kedvét...~ merengtem, ezt követően megszüntettem a fénysugárokat. Sajnos én még most sem tudtam mozogni.
- Öhm... Sesshou- san!? Most neked kellene elengedned...- mondtam, és vártam, mikor szabadulok már el boldogságos 3. tisztem fogságából, hiszen elég unalmas csak itt egy helyben állni, bámulni a shinigami társaimat, nézni a szép kék eget, a vonuló felhőket... Milyen csodálatra méltóak...
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 7:17 am

-Köszönöm a dícséretet, Sanada kapitány maga is szépen megfogott...-Mondtam miközben a bénító köteléket hatástalanítottam. Eközben az egyenruhából letéptem egy darabot és jó szorosan összehúztam vele a sebemet.
-De most ha megbocsájt Sanada kapitány újabb fokra kellene emelni a harcot, mivel kezdenek álmosodni a nézők, ön nem így gondolja?...-Tettem fel a kérdésr, egy mosollyal az arcomon, majd a kardomat jobb kezemmel kinyújtottam mellém, majd a szemem vörös tűzben égett egy pillanatra
-Kami Urami(Isteni harag)!!!.-Mondtam szépen, majd a kezemen át a kardomba futott egy lángcsóva és égni, majd izzani kezdett a kard.
Gyakorlótér 20315811991
Majd a kardot a még mindig csak egy kézzel fogtam meg, mivel a másik kezem a tokot szorongatta.
Majd vártam, hogy a kapitány is lenyűgözze a közönséget...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 7:45 am

Láttam, amint Sesshou- san a Zanpakutoja erejét szabadra engedei. Ezt figyelmesen követtem végig a szememmel.
- Igazán szép a Shikai formája Kami Uraminak. Nagyon kíváncsi vagyok... ugyan milyen lesz a Bankai? De talán ezzel még várnunk kell egy kicsit. Bár ki tudja?- mondtam, miközben Shunpoval a levegőbe teleportáltam magamat. Haorim ujjai összeértek. Lassan egyik kezemmel a katanámért nyúltam, ezt követően óvatosan ismét kihúztam tokjából. Az ég felé tartottam. Ekkor sötét felhők gyülekeztek az égre, egy másodperc alatt. Nem sokkal később megszólaltam:
- Katsu daun kisuu nitaisuru! Raikurai Kei!
Hirtelen hatalmas villámcsapás érte a Zanpakutomat, amitől az elektromossággal töltődött fel.

Gyakorlótér 19443579649
- Kívánságod immáron teljesült... Sesshou- san.- jelentettem ki, s védekező pozícióba helyeztem magamat.
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 8:01 am

-Bár minden kívánságomi ilyen szépen teljesülne...Sanada kapitány...-Mondtam majd, a katanám hirtelene égni kezdett, majd ismét izzani.
-Sanada kapitány most lenyűgözött...a természetből hatalmas energiára tett szert...ha jól következtetek, akkor hasonló a Zanpakuto képességünk, hisz nem a lélekenergiánkat emészti, hanem a temészet energiáit.
-Úgy gondoltam, jobb ha ezt titokban tartom, de most látom, hogy a kapitány úrnak is hasonló a képessége.
Egyszerűen lenyűgöző...-Álmélkodtam, miközben a kapitányúr katanáját figyeltem, ahogy szikrázik a penge.
-Akkor gondolom támadok...-Mondtam, majd a katanámba még több tüzet erőltettem bele, így a penge nem izzodt, hanem szinte égett.
Ezután a shunpo segítségével Sanada kapitány mögé kerültem és próbáltam megütni. Ezt a támadást könnyen védte, majd heves kardozásba kezdtünk, amire körülöttünk a levegőbe egy pillanatra kék lángcsóvák jelentek meg.
Gyakorlótér Bluefire
Majd tennem kelett valamit így használtam az egyik kidout.
-Hadou 01: Shou(döfés)!!!...-Mondtam, mire Sanada kapitány hátraszállt és én ezt kihasználva felé teleportáltam magam. A kardom szinte már csak egy lángcsóvából állt és vártam, hogy sikerül-e lesújtanom...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 8:27 am

Láttam, Sesshou- san támadásba lendült. Elkezdtük a harcot a Zanpakutoink Shikai formájával, és meg kell mondjam, igazán lenyűgöző volt. Rendesen élveztem, mikor a 3. tiszt is támadásba lendült a két természeti elemet képviselő katana pedig egymást súrolta. Valami furcsa érzés jött rám, kicsit melegem lett, talán, mert Sesshou- san Zanpakutoja folyamatosan tűzben égett. Kicsit hátrébb Shunpoztam, ezt követően megtöröltem a homlokomat.
- Fú... De kellemes az idő. Hehe!- kezdtem el nevetni, viszont ekkor egy kidout alkalmazott Sesshou- san, amitől hátraszálltam, ő pedig már jött is felém.
~ Hm... azt hiszem ezt most ki is tudom használni, mivel ő csak arra figyel, hogy lesúlytson rám.~ Miközben a levegőben repültem hátra felé, egy kidout mormoltam magamban, viszont alig lehetett hallani, szinte észlelhetetlen módon suttogtam a következőket:
- Bakudou 75: Gochuu Tekkan...
Következő pillanatban megformáztam a kezemmel a pecsétet, majd Sesshou- san homlokához érintettem az egyik ujjam, egy gonoszas félmosoly kíséretében. Ekkor, pár centire tőlem, a 3. tisztet öt vasoszlop ragadta maga alá. én pedig egy levegőben tett szaltó után helyre billentem.
- Huh... Majdnem...- jelentettem ki.
- Raika Kyuu!- mondtam, majd a Zanpakutomat Sesshou felé tartva egy villámgolyó indult meg, ami nagyon gyors, valamint nyomkövető is egyben.
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzer. Jan. 14, 2009 10:27 am

-Furcsa...de érdekes...-Mondtam a kapitánynak miközben egy kis mosoly jelent meg az arcomon, de ez is rettentően fájt, hisz a bénító sugár erős fájdalmakat kölcsönzött a testemnek.
-Nincs idő mesélnem szóval meg kell tennem..-Mondtam Sanada kapitánynak. Majd először használtam a Hadou 33: Soukatsui-t, így megsemmisítettem a villámgömböt, ami egyben nyomkövető is volt, majd használtam a -Hadou 01: Shou-t ami a vasoszlopot egy kicsit eltávolította a testemtől, de nem bírtam kiszabadulni. Ekkor már nem tudtam mit tenni, így használnom kellett az összes lélekenergiámat.
Összegyűjtöttem a maradék lélekenergiámat és valahogy a kardomon keresztül sikerült a vasoszlopokat annyira szétfeszítenem, hogy kibírjak esni közöttük. A földre estem térdel, de felálltam.
-Nekem ennyi volt, az erőm Sanada kapitány...remélem nem csalódott...-Mondtam a kapitánynak mosolygós arcal. Majd hozzáláttam a sebeim bekötéséhez...
Sanada Akechi
7. Osztag
7. Osztag
Sanada Akechi

Férfi

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyPént. Jan. 16, 2009 11:35 am

Láttam, amint Sesshou- san kiszabadult. Egy ilyen erős technikából való kilépés nagyon dícséretes.
~ Ez a srác nagyon tehetséges. De szerintem több van benne, mint amit most kiengedett. Úgy látszik jobb 3. tisztet nem is kaphattam volna.~ gondoltam magamban. Álltam a levegőben, majd visszavontam a Shikaiomat, eltettem Zanpakutomat. Egy félmosoly jelent meg arcomon, miközben szemem be volt húnyva. Leereszkedtem a shinigamihoz, segítettem neki felállni.
- Csalódott? Azt hiszem ez az érzés az, mely most egyáltalán nem kering a fejemben Sesshou- san. Igazán szép harc volt!- jelentettem ki, viszont látszott rajtam, még nem fejeztem be a mondanivalómat. Ám nem szóltam semmit csupán a szemeimmel elmondtam neki, még visszavágó is lesz.
- Ha gondolod, most elmehetünk enni valamit, vagy visszatérünk, és ellátják a sebeidet. Úgy látom keményebb vagy, minthogy szégyelj egy pár karcolást. Láttam, nem teljes erődből küzdöttél, de egyszer majd eljön a nap, mikor egymás háta mögött állunk, az ellenséggel szemben. Nekem elég lesz, ha akkor nem hagysz cserben engem... mert én sem foglak téged.- ezek kimondásánál már komoly arcom volt. Hosszasan Sesshou- san szemébe néztem, összeráncolt homlokkal, csak hogy éreztessem, ezeket nem viccből mondom. Vártam mit reagál a beszámolómra, de még hozzátettem:
- Minden emberemre szükségem van a csata hevében... Nekik pedig rám van szükségük. Amíg tudni fogom, te kitartasz mellettem, addig én is kitartok melletted... Én ilyen vagyok... Sesshou- san...
Sesshou Heikichi
7. Osztag
7. Osztag
Sesshou Heikichi

Férfi
Cancer Rooster

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyPént. Jan. 16, 2009 11:42 am

Figyelmesen hallgattam végig a komoly beszédét Sanada kapitánynak és megértettem mindent amit elakart mondani.
-Értettem Sanada kapittány rám mindenben számíthat...-Mondtam kicsit büszkén, majd a sebemhez nyúltam ami már össze volt forrva. Majd gondolkodni kezdtem ezen a jelenségen.
-Hogy lehet ez...csak nem...amikor az összes lélekenergiámat kieresztettem a testemet tűz járta be, így voltam képes beforrasztani a sebem...nem rossz...-Gondoltam magamban, majd megigazítottam a ruhámat.
-Sanad kapitány menjünk, nyugodtam én már meggyógyultam...-Mutattam neki, hogy elhigye, ezt a furcsa dolgot, majd elindultunk.
-Keresve sem találhattak volna jobb kapitányt....tényleg nem...-Tanakodtam el magamban, majd tovább folytattuk utunkat...
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
Miyanaga Kyousuke

Férfi
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Gyakorlótér Cl0te11200/15000Gyakorlótér 29y5sib  (11200/15000)

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptySzomb. Okt. 24, 2009 5:31 am

Kanzaki Noboru

//Kidou gyakorlótér//

*Nagyot sóhajtok.*
Ki a franc mondta annak az idiótának, hogy nyugodtan kornyikálhat azon a borzalmas hangján korán reggel söprögetés közben. Ráadásul pont a szobám ablaka alatt. El kellett számolnom tízig, hogy ne üssem le azt az idiótát. Utálok ennyire korán kelni. De nincs mit tenni. Ha már fenn vagyok, legalább korábban megtarthatom az edzésem, és délután több időm lesz a szolgálat után beugorni valahova enni vagy inni.
*Meglátok egy követ az út szélén, és mérgemben belerúgok.*
- Ittaaaai! A lábujjam! Francba a kövekkel is!
*Kiáltok fel fájdalmamban, miközben megállok a lehajolok megtekinteni az említett testrész állapotát. Miután alaposan megtapogattam, és meggyőződtem róla, hogy nincs semmi baja azon kívül, hogy fáj, folytattam az utam. Nyugodt tempóban sétáltam, hiszen nem siettem sehova. A gyakorlótérhez érkezve egyből a kidou gyakorlótér felé vettem az irányt. Útközben elsétálok a dojo előtt is. Sose vonzott a hely, ráadásul úgy érzékelem, vannak bent legalább négyen. Eszem ágában sincs megalázni magam előttük a gyenge hakudámmal. Meglepetésemre a kidou gyakorlótér töküres volt. Legtöbbször azért mindig találok itt egyvalakit, akivel együtt gyakorolhatom a kombinált technikáimat. A falakon itt-ott égésnyomok tanúskodtak arról, hogy azért nemrégen járt már itt valaki. Valaki olyan, aki béna volt. Mindössze egy cél volt lerombolva, az is csak félig. A tér túloldalára sétáltam, és lepakoltam a motyómat. Egy edzőkardot, egy dobozt, benne a reggelimmel és a zanpakutomat. A biztonság kedvéért a zsebeimet is kiürítettem, nehogy úgy járjak, mint legutóbb, amikor kilyukadt a ruhaujjamban lévő rejtett zseb és a lábamra esett egy shuriken. Miután végeztem, a célok felé fordultam és néhány mély lélegzetvételt követően kinyújtottam a bal kezem, tenyeremmel a kiszemelt célra irányítottam és motyogni kezdtem a szokásos szavakat.*
Ó, Nagyúr a hús és csont burka,
minden teremtmény, szárnyak suhogása,
Te, ki az Ember nevét hordozod,
Pokol és Zűrzavar
Tenger hullámzó akadálya,
Indul dél felé.
Hadou #31, Shakkahou!
*Kezemből egy vörös tűzlabda csapódott ki hatalmas sebességgel, és telibe találta a célt, amiből így semmi sem maradt. Ezzel azonban nem fejeztem be, rögtön a hadou nevének kimondása után vándorútra indult a kezem, és minden egyes mozdulatot követően felkiáltottam.*
- Shakkahou! Shakkahou! Shakkahou! Hadou #33, Soukatsui!
*Újabb négy cél vált semmivé, azonban én mégis értetlenül bámultam rá a füstölgő tenyeremre.*
Ez mégis mi volt? A Soukatsui jó, ha a valódi ereje ötödét elérte...
*Megráztam a fejem, és körbenéztem, hogy meggyőződjek arról, senki olyan nem láthatta az esetet, aki észre is venne egy ilyen bakit, majd a következő cél felé irányítottam a tenyerem, és folytattam az edzést...*

A hozzászólást Aoyama Yui összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 16, 2010 3:43 pm-kor.
Kaguyama Gaara
7. Osztag
7. Osztag
Kaguyama Gaara

Férfi
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 24
Registration date : 2010. Jan. 10.

Karakterinformáció
Rang: 7.osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Gyakorlótér Cl0te6500/15000Gyakorlótér 29y5sib  (6500/15000)

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér EmptyKedd Feb. 09, 2010 9:05 am

//Kidou gyakorlótér//

~Mit csináljak? Mit csináljak?~töprengtem magamban az ágyon fekve.Már minden dolgot megcsináltam: kitakarítottam a lakást, ettem, ittam, aludtam, gyúrtam ,hogy szép izmos legyek, hiszen ez jön be a csajoknak egy izmos kemény legény. Szépen lassan felültem, próbáltam magamhoz térni, kicsit felpofoztam a szép pofimat segítség gyanánt.
-Ááá, fene, megyek sétálni egyet, hátha felfrissülök, és kitalálok magamnak valami elfoglaltságot.-beszéltem magamban szokásomhoz híven. Kiugrottam az ágyból, felkaptam a zanpaktum, és elindultam kifele. Az utcán nem túl sokan voltak, mondjuk, talán mert kb. hajnali kettő lehetett.
~Lehet, hogy ilyenkor kéne aludnom, és nem nap közben.~állapítottam meg magamban. Miközben nyugodtan sétáltam tovább az utcán, elhaladtam egy gyakorlótér mellett. Azonnal felfigyeltem rá, hisz nem túl sok háznak van, lyukak az oldalában. Lassan megközelítettem az ajtót, mert nem akartam megzavarni, ha egy edzést van bent. Kicsit bekukucskáltam, hogy megnézem ki van odabenn, de meglepetésemre, nem találtam senkit.
-Milyen hihetetlen, hogy nincs itt senki. Hát te hülye vagy, miért lenne itt bárki, hajnali kettőkor-szidtam magam halk hangon.
-Na jó, ha nincs itt senki akkor egy kicsit én is bontom ezt a szegény helyet.-beszélgetem tovább magamban. Elővettem pár bábut, be állítottam őket, majd elfoglaltam a pozíciót, és elkezdem a mormolást:
-Ó, Nagyúr a hús és csont burka,
minden teremtmény, szárnyak suhogása,
Te, ki az Ember nevét hordozod,
Pokol és Zűrzavar
Tenger hullámzó akadálya,
Indul dél felé.-
majd kimondom a végszót-Hodou 31:Shakkahou. Vörösen izzó gömb jelent meg a tenyeremben, majd erőteljesen neki lőttem a labdát a bábunak. A cél azonnal megsemmisült, egy nagy robbanás kíséretével. De itt nem hagytam abba, tovább folytattam:
- Shakkahou, Shakkahou-ordítottam lassan már. Aztán elkaptam a kezem, mert nem akartam azonnal végezni mindegyik hülye bábuval, hanem inkább megpróbálom idézés nélkül, mire megyek?!
-Hodou 31:Shakkahou-kiáltom el magam. Aztán jött a nagy kabumm, csak az a baj, hogy nem a bábú semmisült meg, hanem majdnem én robbantottam szét magam. Kicsit letöröltem magamról a füstmaradványokat, és még egyszer megpróbáltam. De ez még nagyobb hiba volt, mert most már a bumm mellé, egy csattanó hang is járt, ami az én fejem találkozása volt a fallal. itt egy kicsit bedühödtem, fogtam magam és haza indultam.
~Majd máskor sikerülni fog~biztattam magam. Majd becsaptam a hátam mögött az ajtót, és kiléptem az utcára. Felemeltem a fejem a csillagokra, és egy kicsit megnyugodtam a látványtól, a szép csillogó pöttyöktől Razz.
-Elfáradtam, pedig megint nem csináltam semmit.-állapítottam meg, és megint felnéztem a csillagokra. Majd szépen, lassan hazagyalogoltam.
Ajánlott tartalom

Gyakorlótér _
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorlótér   Gyakorlótér Empty

Gyakorlótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 7. Osztag-