Sakai Kotomi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 190 Age : 36 Tartózkodási hely : Seireitei / 2. osztag Registration date : 2010. May. 25. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Hadnagy / a Járőralakulat parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (30150/45000)
| Tárgy: Re: Itt megmutathatod, hogy ki vagy! Csüt. Júl. 15, 2010 11:14 pm | |
| Jelszó: Süss fel nap, fényes nap
Hopsz, ez nem előtöri
Név: D. Péter Igen, tudom hogy meglepő, mivel nagyrészt lánykarikkal mászkálok, de én bizony fiú vagyok xD
Kor: szeptember elsején már 23 leszek >.<
Lakhely: Budapest
Suli Végzettség: sportkommunikátor Ez a papírom szerint azt jelenti, hogy lehetek újságíró. Bár ha az leszek (és szeretnék az lenni), akkor nem az igazi nevemen, mert a Népszabadságnál már dolgozik egy névrokonom >.<
Hobbik: írás, animézés, póker, zenehallgatás... utálok felsorolni, mert valamit mindig kihagyok, biztos most is így van xD
Kedvencek: - Zene: System of a Down, Metallica, Three Days Grace, Breaking Benjamin, John Williams, Houkago Teatime (xD) és Hikasa Youko dalai, plusz rengeteg anime OP és ED Amúgy eléggé széleskörű az ízlésem, a rocktól a klasszikusig sok mindent meghallgatok, amit viszont ki nem állhatok az az RnB meg az ilyen Tokyo Hotel-szerű szörnyűségek. Szóval zenecsatornákat nemigen hallgatok ebből az okból kifolyólag, mivel most mindenhonnan ez folyik xD - Filmek: Star Wars, Mátrix, Jurassic Park, Jean Reno-filmek, Forrest Gump, Egy becsületbeli ügy, Esőember, Mint a villám, Csupasz Pisztoly és az ehhez hasonló paródiafilmek, továbbá a katasztrófafilmek és még sok más - Sorozatok: Hősök, Szökés, Lost plusz olyan régiségek mint a Sliders, a MacGyver vagy a Szupercsapat ^^ Keveset tévézek manapság. - Könyvek: Star Wars itt is, ezen túl inkább csak sportkönyveket bújok meg újságot olvasok >.< - Anime: K-ON, Clannad, Index, Higurashi, Angel Beats, Working, Toradora, GTO, Death Note, de amúgy jöhet minden amiben szerepel Hikasa Youko, emellett nagy fanja vagyok a JC Staff, a KyoAni és a Key munkáinak
Kép még nincs, eddig még egy olyan fotó se készült rólam, ami nekem is tetszene xD Majd ha lesz, akkor rakok be. |
|
Konami Rika 10. Osztag
Hozzászólások száma : 39 Age : 27 Registration date : 2010. Jun. 17. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Itt megmutathatod, hogy ki vagy! Hétf. Júl. 19, 2010 9:37 am | |
| Jöttem én is.>.< A nevem: Vincze Éva Fruzsina (Chikának vagyok az uncsija) Legjobban azt szeretem ha Écinek hívnak, de bármi más becenevet is elfogadok pl: Chika mindig Écunak hív Kor: 13 (1997. 02. 27) Lakóhelyem: Hajdúböszörmény Suli: még nem jártam ki az általánost amúgy a 2. Rákóczi Ferenc Állataim: van egy kutyám : Foltos ja és a sok hülye osztálytársam számszerint 18 meg a tanárok xD Nagyon szeretek zenét hallgatni kedvenceim : Skillet, Rise Against, Green Day de bármi mást is meghallgatok ja és persze az animék: Bleach, Fairy Tail, Spiral, Kiddy Grade, Haruhi Suzumiya de a többit is imádom mind1 csak anime legyen. Kedvenc könyveim (mert imádok olvasni): Twilight(összes része) Rontásűzők, Hatodik hold leánya, Fairy Oak, Olimposz lányai, Girl 15 és Girl 16, Harry Potter Filmek, amiket imádok: Alvin és a mókusok, Szörnyecskék, Legenda vagyok, Harry Potter, Rémségek cirkusza,Twilight, Spiderwick kórnikák, Ufók a padláson, Avatar, Az utolsó léghajlító és az animációs mesék közül is van egy pár: Így neveld a sárkányodat, Robinson család titka Na ennyit rólam >.< myvipen van kép ha gondolod:D |
|