Hozzászólások száma : 121 Tartózkodási hely : Híd alatt, híd alatt a Margit híd alatt... XD Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : -1
Tárgy: B.U.É.K. Szer. Dec. 31, 2008 1:03 pm
Nos, mivel csak én voltam olyan hülye, hogy fent legyek még szilveszterkor is a fórumon, vettem a fáradságot, és írtam nektek valami szép újévi köszöntőt.
Igaz, hogy csak nyár óta ismerjük egymást. Van akit még képről sem láttam, van akit már láttam képről is. Az a lényeg, hogy megkedveltem a társaságot és látszólag, már jól összehangolódtunk. Az is igaz, hogy voltak kisebb nagyobb viták köztünk, de a társaság nagy része megmaradt! Most, hogy eljött egy újév, elvileg el kell, hogy jöjjön egy új életnek is. Azt senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban, de egyben biztos vagyok, hogy ez a társaság, aki még 2009. Január. 01. is itt van, az mindig itt lesz. Mert ez az az év, amit úgy kezdünk, hogy ismerjük egymást! Ebben az évben több időt töltünk el „együtt”, mert most nem csak fél évünk van egymásra, hanem egy egész teljes év. Egyeseknek a szilveszteri éjszaka után jönnek a megpróbáltatások, de van olyan is akinek most kezdődik a lazítás. Több emberre vizsgák és érettségi vár, de ha a hétköznapi hajtás után feljön a fórumra, akkor biztos lehet abban, hogy a többiek kikapcsolják az agyát, vagy biztatják őt, hogy ne adja fel a tanulást, mert ha meglesznek a vizsgák és az érettségi, akkor tárt karokkal várjuk őt és gratulálunk neki! A sok felesleges duma után, pedig végre kibököm, hogy mit is akarok nektek elmondani, már több mint 10 soron keresztül az az, hogy… BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES JÁTÉKOSNAK!!!! Kívánom, hogy legyen szép és boldogságban gazdag újévetek, ne figyeljetek a problémákra, csak lazítsatok. Éljetek a mának, mert a tegnap elmúlt a holnap, pedig lehet, hogy sosem jön el!!!
Pár darab vers:
Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!
Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra, Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet!
Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdõdjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon.
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet! Költözzön szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!
Sok örömet,boldogságot,jó levegöt,szép világot,hü szeretöt,jóbarátot,százas szöghöz kalapácsot.Bélsármentes csokoládét,másfél tonna szafaládét,NIKE cipöt,strapabirót,PUMA pólót,nem rikítót.Horgászbotot teleszkóppal,kanyarpuskát periszkóppal.Hajcsavarót vagy száztízet,könnyfakasztó kölnivizet,szemfestéket kéket,zöldet,vadvizeldét,virágfödet,minimálbért jó százezrest.Szimpatikus benzinárat,virágozzon a borászat,ne nyomjuk a betegágyat,kerüljön el mind a bánat..... Kívánhatnék még vagy százat,de inkább befogom a számat.Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék már csak annyit mondok BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És végül a kedvencem...
Elsején mikor kigyúlnak a fények, A detoxban csak akkor kezdődik az élet. Kancsalok a szemek,a fejek kékek, Mámorosan kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!!
A hozzászólást Hisagi Shuuhei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2008 2:01 pm-kor.
Kawazoe Hanae 13. Osztag
Hozzászólások száma : 349 Age : 34 Tartózkodási hely : 13. osztag Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 3
Én is kívánok minden kedves fórumtagnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt Boldog, sikerekben gazdag új évet! Reményeim szerint, én is boldogítom még a társaságot, egy jó ideig! :music: :biggrin:
Ex-Shinji Mesélő
Hozzászólások száma : 22 Registration date : 2008. Dec. 10. Hírnév : 0
*Nagy szédelegve betántorog a Himnuszt dalolva, közben egy háromnegyedig üres pezsgősüveget lenget a kezében. xD* - Igen én is! Boldog születésnapot!! Ja.. nem is Boldog új évet mindenkinek! >__<
Hayakawa Tasumi 8. Osztag
Hozzászólások száma : 143 Age : 26 Tartózkodási hely : Shiratorival, küldetésen, 8. osztag területén Registration date : 2010. Aug. 17. Hírnév : 8
*A sakésüveget lóbálva tántorog céltalanul és közben felváltva énekli a Himnuszt és kiabálja ezt:* Boldog új évet kívánok mindenkinek! *Végül egy ügyes mozdulattal kifekszik*
Eliziana Aberquero Espada
Hozzászólások száma : 167 Age : 113 Tartózkodási hely : Hueco Mundo Registration date : 2010. Jun. 22. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: Quinta Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (21950/30000)
Tárgy: Re: B.U.É.K. Pént. Dec. 31, 2010 5:31 pm
Nagyon szép, örömökben, egészségben és boldogságban gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek a következő kis dallal! ^^
Hitoshi Retasu 8. Osztag
Hozzászólások száma : 66 Registration date : 2009. Nov. 18. Hírnév : 1
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! És most megyek és megverem azt a nyomit, aki a fülembe sípol >.> Apropó... sütit?
Sakai Hitomi Daitenshi
Hozzászólások száma : 242 Age : 35 Tartózkodási hely : Karakura, Tokió, vagy ahová Yuu-chan rángat Registration date : 2010. Mar. 02. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: A Daitenshi és a Raion tagja Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (33500/40000)
Tárgy: Re: B.U.É.K. Szomb. Dec. 31, 2011 11:02 pm
SÜTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII~ ********.******* *Vetődik Tasura, de leginkább a sütijére és két pofára tömi magát @.@*
Ahem... szóval Békés, Boldog, Sikerekben Gazdag 2012-t Mindenkinek!
Ueshima Kohaku 2. Osztag
Hozzászólások száma : 106 Age : 35 Registration date : 2010. Oct. 30. Hírnév : 36
Karakterinformáció Rang: Akadémiai tanár Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (6500/15000)
Tárgy: Re: B.U.É.K. Vas. Jan. 01, 2012 9:14 am
Szintén Boldog Új Évet szeretnék kívánni mindenkinek (ha már a karácsonyi köszöntés idén lemaradt xD). *karakter újévi fogadalmaként épp a feketelistáján pipálgatja a különböző személyek és állatfajok melletti rublikákat* Cöhh...
Kagami Eisuke 13. Osztag
Hozzászólások száma : 120 Age : 31 Registration date : 2011. Apr. 22. Hírnév : 42
Karakterinformáció Rang: Kagami-ház tagja Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (9000/15000)
Tárgy: Re: B.U.É.K. Vas. Jan. 01, 2012 12:27 pm
BolondpapagájevőUrbánbevándorlósisakÉrtelemaköbönjointKérelem Minden havasapáti balonban futkározó rézangyal csiccsentős csöpiségnek, akik éppen a manrintomon szánkóznak a fehér retekben. Gyújtsatok rá barátaim, béke egy évre! Ahoy..
Ayasegawa Yumichika Globális moderátor
Hozzászólások száma : 122 Age : 32 Registration date : 2012. Jan. 06. Hírnév : 6
Tárgy: Re: B.U.É.K. Hétf. Dec. 31, 2012 12:23 pm
B.U.É.K.mindenkinek
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)