Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Yoru rajzai Szomb. Szept. 06, 2008 6:22 am | |
|
A hozzászólást Shihouin Yoruichi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 29, 2009 12:33 am-kor. |
|
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Szomb. Nov. 29, 2008 8:28 am | |
| |
|
Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Vas. Nov. 30, 2008 5:15 am | |
| De ártatlan képe van Yasu-nak...még én is bedőlnék neki...cöh...*némi fülpiszkálós hatásszünet* Neked is olyan szédületes méreteid vannak?*a semmiből elővetődik Nel és hasba fejeli Masaki-t, aki száz métert repül ettől a művelettől.* -Íj nem jehet becélni egy jányjól!- -Ki ez a seggdugó?!- *megpróbálja lehámozni magáról,de sikertelen a kísérlet* JÉZUS ISTEN! EZ TAKONY?- *eltartja magától és szorgosan fintorog.*- Valaki adjon új ruhát! Mingyá hányok...ez brutális!- -Ej is tudom tüntetnyi!- -Mégis hogy? Beépített tisztítószalonod van? Ne röhögtess már töpszli!-*némi szörcsögés kíséretében visszaszívja a Masaki-n hagyott anyagot, amitől a vaizard legszívesebben kitenné a taccsot, de visszatartva a lélegzetét, csak némán pislog* -Mi a frász bajod van égimeszelő?!-*egy papucs landol a fején, amitől rögtön észhez tér* -Ne közelíts papucs gyilkos! Takonykilövő állásom van és nem félek használni!-*gyilkos vigyor kíséretében Hiyori felé emeli a bambán pislogó zöld apróságot* -Mégis mit tud? Hipnotizál?- -Köpd le!-*semmi reakció.*-Elviszlek Ichigo-hoz!-*hatalmas gusztustalan kupac teríti be Hiyori-t.*-Azta rohadt...HÁ már tényleg taknyos vagy szöszike!-*kezd el térdét csapkodva röhögni,de ez az állapot se tart sokáig, mert a lány kiszabadítja magát és a másik vaizard után veti magát* -A srácok csak azt akarták....volna mondani, hogy jók lettek a rajzaid, és így tovább!-*tölti be az egész kamerát Shinji piramisra emlékeztető mosolya. közben a háttérből csörömpölés, ordibálás, sikítozás és beazonosíthatatlan gyerekszöveg szűrődik át* |
|
Kikuchi Aya Shinigami
Hozzászólások száma : 77 Age : 37 Tartózkodási hely : legtöbbször a vaizardocskákkal együtt, a raktárban *.* Registration date : 2009. Feb. 13. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 11. osztag volt kapitánya Hovatartozás: Lélekenergia: (16000/30000)
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Szomb. Feb. 14, 2009 12:08 am | |
| Egy újabb rajz, ezúttal Aikoról, Amayáról és Kimről Aiko-Amaya-KimHamarosan színes változatban is... |
|
Shihouin Yoruichi Admin
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Szomb. Jún. 20, 2009 8:31 am | |
| A héten megint alkotási lázban égtem, szóval rajzoltam két kicsi rajzocskát: Hintázó leányzóRenéXShunci *-*Hamarosan (remélhetőleg XD) színes vörzsönben is megtekinthető lesz majd ^^ |
|
Shihouin Yoruichi Admin
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Hétf. Júl. 20, 2009 12:48 am | |
| |
|
Abukara Ichirouta 12. Osztag
Hozzászólások száma : 31 Age : 35 Tartózkodási hely : Labor, vagy épp valami titkos küldetés helyszíne Registration date : 2009. Apr. 29. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, a Modern technológia részleg vezetője Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7000/15000)
| Tárgy: Re: Yoru rajzai Szomb. Ápr. 06, 2013 5:25 am | |
| Na, ebbe is már régen lett postolva, szóval azt hiszem, hogy már ideje lenne frissíteni kissé a topikot. Igaz, amit most linkelek az nem éppen rajz, bár tény, hogy az összes képet én készítettem PhotoShopban, de ez a kis animáció CSS3-mal készült. Lényegében ezzel van formázva a fórum külseje is, csak ugye ebben nincs animáció. Na, de lényeg a lényeg, hogy szeretném nektek bemutatni azt a kis animációt, amit suliba készítettem beadandó gyanánt. Néhányótoknak talán ismerős lesz a rajta szereplő alak:
U.i.: Előfordulhat, hogy nem jelenik meg megfelelően az animáció. Ez azért lehet, mert korábbi verziójú a böngésző. Elméletileg a következő böngészők támogatottak: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Safari. A többi böngészőben nem valószínű, hogy működni fog.
|
|