Azt hittem, hogy ez a topic engem hidegen fog hagyni. Tévedtem!
A Triple Strike zenekar pénteken, a kisvárdai Református Általános Iskola És Gimnázium felsős farsangján élte át első fellépését.
Nagyon meg voltunk ijedve az elején, főleg, hogy nem tudtuk a teremben párszor elpróbálni a muzsikát. 1 hetünk volt rá, hogy felkészüljünk, 1 hét alatt mindössze KÉTSZER próbáltunk. Green Day-t toltunk, és a közönségnek tetszett is
Kaptunk kölcsön 200 ezer forintnyi hangtechnikát,plussz 2 gitárt, egy basszust és egy szólót, csak nekem volt sajátom
4 erősítőt kaptunk kölcsön, két Fender, egy Laney bassz.erősítő, és vele párhuzamosan volt kötve egy másik.
Basszerosunk, Kovács Máté, művésznevén Raphael Darksky bolondította a népet, pedig a fellépés alkalmakor volt a másodszor a kezében a gitár.
Ő volt a leglazább közülünk, és a legidősebb is. Nameg, ő nem a refibe jár, ezért kicsit nehéz volt bejuttatni. Egyik résznél hátratette a pengető kezét, és csak tappolással játszotta végig:D Persze mindenki elkezdett tapsolni.
Énekesünk, Kovács Beatrix játszotta a zene szólóját, de szegénynek begerjedt a mikrofon. Volt olyan profi, hogy nem állt meg, és folytatta az éneklést
És végül én, Launcelot Tussand, a saját Les Paul formájú olcsó gitárommal kezdtem el a zenét, és én is fejeztem be.
Az én hajam ki is lett előtte vasalva, hogy legyen egy finom kis headbang, de mivel be voltam sz*rva, ezért ez elmaradt.
Videó még nincs nálam, de amint lesz feltöltöm, és mondhattok véleményt is. De ne feledjétek: kezdők vagyunk, első fellépés.