-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Hadnagyi Iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
Kyougetsusei Toudou

Férfi
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Hadnagyi Iroda - Page 2 Cl0te5500/15000Hadnagyi Iroda - Page 2 29y5sib  (5500/15000)

Hadnagyi Iroda - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi Iroda   Hadnagyi Iroda - Page 2 EmptyPént. Márc. 14, 2014 3:18 am

-- Szolgálatra jelentkezek --

--- avagy hogy kerültem a Kapitány irodája helyett a Hadnagyéhoz ---

Meglepett, hogy a Hadnagy nem tudott a Kapitány távollétéről. Hiába próbálta menteni a helyzeten, rögtön átláttam a próbálkozásán. Fogalma sem volt, hogy nincs az irodájában. Ez nem akkora gond, mégsem loholhat folyton utána és lóghat állandóan a nyakán, az túlzavaró lenne. Mindenkinek van magánélete, amit tiszteletben kell tartani. Na meg, ha életbevágó feladatról lenne szó, akkor biztos megtalálná valahol.
A Hadnagy kicsit sokat beszél, nem egy könnyű feladat kiszűrni a mondandójából a fontosabb részleteket. Akik már régóta az osztag tagjai, azok hozzászokhattak a Fukutaicho beszédéhez. Túl sok minden akar elmondani, és ezt a rengeteg mondanivalót belesulykolja abba a néhány mondatba. Elképesztő, a maga módján elképesztő.
A tapsifüles témát tovább boncolgatva burkoltan adta a tudtomra, hogy mégis gondot jelentene, ha nem jönnék ki jól az állatokkal. Ennyi mellet nem mehet olyan könnyen, mint azt az Osztag második embere gondolja egy olyan léleknek, aki életébe alig találkozott azokkal.
- Ha folyton találkozni fogok egyel vagy kettővel… - nézek körbe és javítom ki magam – sokkal, akkor biztos hozzájuk szokok és megkedvelem a füleseket! – adtam a tudtára, hogy nem kell aggódnia. Nem hiszem, hogy gondot fognak okozni, elleszünk mi egymás mellett, problémák nélkül.
Ismét oda kelet figyelnem mikor mesélt a füles imádatáról. Lassan kezdtem megszokni eme beszédstílust. Pár dologra azonban rá kellet kérdeznem, mivel nem tudtam mire gondolhatott
- Szerelemgyár? Ilyen is van Soul Society-ben? – még nem halottam erről a bizonyos gyárról - Kupida és Aoi-chan? – néztem kérdően rá, nem tudtam ki lehet ez a két személy. Ami ez után következett abba majdnem elvesztettem a fonalat. Amúgy értelmes halálistennek mondhatóm magamat, mégis kicsit nehezen láttam át azokon a dolgokon, amikről mesélt nekem.
~ Mégsem olyan könnyű! ~ állapítottam meg, hogy Ayumu-san egy felettébb egyedi személyiséggel rendelkező lány.
~ Te kérdezted, Ö csak válaszolt a maga módján! ~ oktatott ki Tennou.
~ Alábecsül, ha azt hiszed ez gondot fog okozni a közeljövőben. Két nap alatt hozzá fogok szokni! ~ közöltem határozottan.
Ayumu-san szerint Sierashi Taicho még most szokja a jelenlegi posztját. Ezt gondolni lehetett, a fiatal kora miatt sok mindent meg kell tanulnia, ami egy Kapitánynak tudnia kell. És vannak olyan dolgok, miket nem tud rögtön megtanulni, hanem idő kell az elsajátításához.
Felvilágosított, hogy a vezetőnknek van egy kis piromániás beütése. Ha szóba hozza a tűz szót, akkor jobban oda kell rá figyelni, és ha eljut addig, amikor már épp tűzet csinálna, akkor próbáljam meg mindenképp lebeszélni vagy ha nem sikerül, akkor megállítani.
- Köszönöm, hogy elmondta eme létfontosságú dolgot, oda fogok figyelni erre és a véletlenül előttem próbálkozna meg fogom akadályozni a cselekedetét! – adta a tudtára hogy bízhat bennem, mindenképp akadályt fogok elé és a tűz közé állítani… lehet, hogy szó szerint.
A Kapitány tüzeskedési mániájától egy száznyolcvan fokos fordulatot tett és rám terelte a szót.
- Nyugodt, barátságos ember lennék, ki szeret a hobbijaival foglalkozni. Nem szeretem a felesleges harcot, a jó ok nélküli öldöklést… még a jó okkal történőt sem. Megbízható vagyok, elvégzem a rám kiszabott feladatokat és szeretek új dolgokat megismerkedni. Idővel tapasztalni fogja milyen ember is vagyok, mik a hibáim, mik a hóbortjaim! – mosolyodtam el a végén.
~ Fura, hiába próbálok komoly lenni, valahogy nem megy.
Alig találkoztam a Hadnagyommal már rám sózott egy nyulat. Kezembe veszem a megszeppent állatott és felemelem az arcomig, hogy szemmagasságban legyen. Elkezdtem hosszasan bámulni a gomb szemeit, majd az ölembe helyeztem és simogatni kezdem.
- Eme kis aprósággal azt hiszem jól kifogunk jönni… vagyis csak én, nem tudom, hogy a füles miként vélekedhet rólam! – néztem az ölemben nyugvó jószágra.
Mikor felajánlotta, hogy körbevezet kapva kaptam az alkalmon. Még egyszer eltévedni és megkérdezni valakit túl kínos lenne.
- Azt megköszönném. Meg kell ismerkednem a hellyel, ha már itt fogom tölteni az időm javarészt és még úgysincs szállásom itt! – a régi cuccomat valószínűleg már elküldték a Kidoushuu-bol, így annyival megúszom, hogy nem kell összepakolnom a holmimat, hanem egyből hozhatom is ide el.
- Persze! – álltam fel és raktam le az ölemben szunyókáló szőrgolyót az eddig elfoglalt helyemre. – Csak Ön után Hadnagy! – udvariasan előreengedtem az ajtónál.

Spoiler:

Vissza az elejére Go down
Ayumu Michiyo
7. Osztag
7. Osztag
Ayumu Michiyo

nő
Taurus Rooster
Hozzászólások száma : 144
Tartózkodási hely : itt is, ott is :D 7. osztag, 10. osztag és még Karakurát is megszálltam... muhahaaa >.<
Registration date : 2011. Apr. 24.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Lélekenergia:
Hadnagyi Iroda - Page 2 Cl0te21100/30000Hadnagyi Iroda - Page 2 29y5sib  (21100/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi Iroda   Hadnagyi Iroda - Page 2 EmptyPént. Ápr. 11, 2014 9:19 am

[Szolgálatra jelentkezés! – Csillámhadmami akció *w*]

Kicsikét lefagyva pislákoltam értelem szikrája után, mitől is zárlatolt be az egész rendszer, mikor is rájöttem, hogy Dodó-chan meglepett kérdése akasztotta fel a lemezemet. :oHát én igazán mindig is azt hittem, hogy olyan igazán nagyon jó reklámot csináltam a Gyárnak, senki sem mehet el mellette, és mindenki tudja, hogy van, és mindenki tudja, hogy ott csupa szerelem, és nyuszi, és csillám az egész világ! *w*És közben meg mégsem. (OoO)
- Ez valami szörnyűséges, hogy eddig nem is hallott egyáltalán semmit sem a Szerelemgyárról, Dodó-san, pedig én igyekeztem, tényleg, hogy mindenki tudjon róla. Én alapítottam a Gyárat, hogy mindenki boldog lehessen, és a segítségemmel megtalálhassa a párját. Képzelje, egyszer még Amaya-chan és Maki-chan is eljöttek, és akkor még csilláminasom is volt. Yuko-chan csinálta nekem, mikor még hadmami volt a tizenkettedik osztagban, és olyan klassz volt, és aztán amikor meg tűz volt, akkor így baammm, lerepült a feje, és csillámvulkánt csinált, és az is tetszett volna, ha nem égett volna a Gyár. T-T – magyaráztam nagyon körültekintően, nehogy Dodó-chan bármiről is lemaradjon, ami a Gyárat érinti, elvégre lehet, hogy valamikor még szüksége lesz rá. – De amikor még megvolt a Gyár, és nagyon tevékeny voltam, akkor Hana-chan is bejött, hogy társasozni szeretne valakivel, de a kritériumainak csak Keo-chan felelt meg, aki bajba sodorta Hana-chant, és majdnem lezuhanyzott egy nagy szikláról, vagy mi is volt, szóval nem akartam őket összeborigatni, és akkor helyette Hana inkább beállt, és még állnevet is kapott, így lett Kupida. Aztán meg egyszer, mikor Karakurában voltam, akkor meg Aoi-channal találkoztam, aki egy nagyon aranyos kislány, és egy igazi szuperhős is, meg van neki Miyavi-nyanja is, és szóval ő is szeretett volna szerelemhős lenni, és akkor így ő is tiszteletbeli alkalmazott lett, és most ő a kihelyezett szerelemfelügyeletes.
Egészen kifulladtam a mesélésben annyira igyekeztem mindent megválaszolni, nehogy szegény Dodó-chan kimaradjon az egész szerelmetes gyár dologból, hogy mentem betámadtam a nyuszisbögre arzenálomat egy kis teáért. Ahogy ott locsoltam a teját ide is, oda is, nem pazaroltam, eszembe jutott, hogy hát mennyire, de nagyon is nem jól végzem én a hadmami kötelezettségeimet, és egyből mindent elhajítva vetődtem Dodó-chan elé minden hibámat helyrehozzam.
- Én annyira nagyon sajnálom, Dodó-san, hogy ilyen rosszul nevelt vagyok, pedig már igazán megszokhattam volna, csak hát elfelejtettem, de kér valamit inni? És enni? Van sütim, és cukorkám is, meg nyalókám, meg ilyen sósperecem, mert Nobu-chan nem szereti az édes dolgokat, és hát már nem nagyon látogatósdizunk, de azért csak nem hagyhatom éhen veszni, ha jön, csak most éppen magával csináltam, és én tényleg sajnálom, Dodó-san! T.T
Meg sem vártam a válaszát, mit kér, mit nem, már pakoltam is elő mindenféle vésztartalékos helyről, zeg-zugból, meg fiókokból édességek, nem édesek választékát, teát töltöttem, a hűtő félig megevett, úgy vadásztam süteményt, hogy szegényt Dodó-chant kárpótolhassam azért, amit vele tettem, pontosabban nem tettem. Kicsi szőrgombóc nyuszipajtását egy pillantással rendre intettem, nehogy véletlenül pont akkor kezdjen ugróiskolázni, meleg teát Dodó-san kezébe adtam, mert biztosan játszhatnak majd még eleget később, míg Dodó-san itt tartózkodik az osztagban, és nagyon szerettem volna, ha örökre itt marad, mert máris nagyon megkedveltem, és nem akartam, hogy a bénaságom miatt megharagudjon rám, és itt hagyjon mindent, mégis hogy magyaráznám meg a nyuszikáknak is. Surprised
Miután megnyugodott a lelkem, Dodó-san mégsem viharzott ki a szobámból bevágva az ajtót dübörgősre, és még sikerült a teát is rátukmálnom, és majd ha már elkényelmesedett az osztagban, meg jól érzi magát, és lesznek barátai, és nem utálja meg a nyuszikákat, akkor még majd ajándékozok neki egy, vagy több bögrét is, csak addig még gyűjtenem kell egy kicsit a pénzemet is, hogy mindenféle színt, és holmit megvehessek, amivel szépen festhetek ilyen nyuszis csodákat. *o*
- Örülök a lelkesedésének! – mosolyogtam Dodó-chanra, hogy ilyen bátran vállalkozik az osztag felfedezésére, és méghozzá velem, mert, hogy nem baj, meg örülök is, mert ez azt jelenti, hogy biztosan nem mérges már rám, és a nyuszikák is tetszenek neki, és szeretni fog az osztagban, és szóval… huh. :oNagy kavics gördült a le a szívemről, bár azért gondoltam, egy két jó tanáccsal még ellátom Dodó-chant, mielőtt útnak indulnánk. ^.^ - Hát, a helyzet az, Dodó-san, hogy nem én vagyok a legeslegjobb idegenvezető az osztagban, és még az is lehet, hogy el is fogunk tévedni, mert néha még most is szoktam, de azért majd igyekszem nem elveszejteni mindkettőnket, hanem odafigyelni, és semmi gond, mert viszem a térképemet is, amit én rajzoltam, hogy az ilyen összezavarós részeknél el tudjunk majd tájolódni, és van még belőle több is, mert csak úgy a biztonságért, szóval ha szeretne Dodó-chan, adhatok egyet magának is. Smile
Meg sem vártam a válaszát, újra a fiók mélyén búvárkodtam, hogy a vésztartalék tartalékából előhalászhassak egy térképet Dodó-sannak is. Igaz ugyan, hogy nem mindig olyan, mint az osztag, meg némelyik vonal kicsit hullámosabb, mint a falak az épületben, de azért igenis nagyon próbáltam jól megcsinálni, hogy például ilyen hadmamis esetekben is én is tudjam használni, meg, ha valaki szeretne, akkor igenis adhassak neki.
Dodó-chan olyan aranyos volt, előre engedett az ajtóban, úgy tűnt, megbízik annyira bennem, hogy kivezessem az irodámból, szóval talán tényleg sikerül majd a többi helyiséget is rendesen megmutatnom neki. El is indultunk az egyik irányba, a térképem szerint az étkező felé, én meg úgy gondoltam, hogy nem, de azért úgy tettem, mintha tudnám az irányokat, és aztán mikor megláttam a lila csillámos nyuszikásnyomdás papírlapot a falon, akkor már tudtam, is, hogy tényleg igaza van a térképemnek.
- Dodó-san, most épp az kajálda felé tartunk, és ez most biztos, mert, hogy még régebben csináltam ilyen nyuszisnyomdás papírókat, amik mind másszínűvel vannak összenyomva, és ilyen útfelzők, amiket ráírtam a térképre is, hogy biztosan ne vesszek el. Szóval ott a sarkon bekanyarodunk, és aztán megint, és aztán ott is vagyunk! Very Happy– izgatottam reppentem be az ajtón, hogy lássam, tényleg mennyire igazam van, és majd együtt örülhessen velem Dodó-chan is, hogy mennyire, de tudjuk az utat.
Micsoda boldogság volt, hogy tényleg oda lyukadtunk ki, amit előre megmondtam Dodó-sannak, egyből indultam is tovább, hogy újabb sikerélménnyel gazdagodhassak idegenvezetői pályafutamomban. Szegény Dodó-chant is lehagytam, annyira örültem magamnak, már csak az ajtóban megtorpanva fordultam vissza hozzá.
- Bo-bo-bbocsánat, Dodó-san! Nem akartam ám itt hagyni, csak annyira megörültem, hogy így megy ez a vezetőség, hogy máris indítottam tovább a túracsoportot, meg se vártam minden kirándulót. O_o Tiszta szörnyű rossz idegenfőnök vagyok. T-T – teljesen magamba zuttyanva fordultam a sarok felé, bevonulja kicsi, de annál sötétebb dípfelhőim alá dárkcsillámlani, mikor is megembereltem magam, hogy hát mégsem önzőzhetek most megint, mert akkor csak megint nem segítenék Dodó-channak, összekapartam hát maradványaimat, és lassan de biztosan az ajtóhoz csoszogtam, átvezethessem legújabb tisztünket a bulihelyre.
- Úúú, Dodó-san, a következő helyiség nagyon jó hely, bár én nem szoktam mindig itt lenni, de képzelje, már játszottunk itt nyuszis memóriásat is, meg kártyázni is szoktunk, meg kavicskázni, és mindenki nagyon vicces, és kedves, meg lehet szomszédokat is hozni másik osztagokból, de azért szoktak szólni, csak hogy jön még valaki, és aztán akkor vele is játszunk. Very Happy– újságoltam miféle klassz dolgokat lehet itt az osztagban csinálni. Reméltem, hogy majd még jobban megszereti Dodó-chan az osztagot, ha meghallja, micsoda jó dolgokat szoktunk csinálni, sőt! – Lenne kedve játszani egy nyuszis memórát, Dodó-san? *w*
Reméltem, hogy nem zavarja majd egy kis pihenő, elvégre még nagyon sok időnk volt körbenézni az osztagot, és minden helyet megkukkantani, és egy kis memóriázás még senkinek sem ártott, sőt, igazából nagyon is jó játék, mert nincsenek bonyolult szabályai, meg bárki nyerhet végül is, szóval igazi jó kis móka meg csapatépítő, meg ilyesmik. ^.^

Bocsánat, hogy ilyen sokáig megvárakoztattalak! ^^"
Kyougetsusei Toudou
7. Osztag
7. Osztag
Kyougetsusei Toudou

Férfi
Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2014. Jan. 23.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Lélekenergia:
Hadnagyi Iroda - Page 2 Cl0te5500/15000Hadnagyi Iroda - Page 2 29y5sib  (5500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi Iroda    Hadnagyi Iroda - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 26, 2014 4:05 am

-- Szolgálatra jelentkezek --

--- avagy hogy kerültem a Kapitány irodája helyett a Hadnagyéhoz ---

Szerelemgyár… alapította Ayumu Michiyo-san. Még mindig nem emlékeztem, hogy halottam volna róla. Hiába mondta a Hadnagy, hogy mindent megtett annak érdekében, miszerint mindenki megtudja a létezését és célját, hozzám mégsem jutott el az információ. Nem is tudom miért, talán elveszett valahol az éterben vagy csak nem tartották elég fontosnak ahhoz, miként a tudomásomra hozzák egy ilyen szervezett létesítését.
~ Célnak, amit a Gyár feladatául tűztek ki hát eléggé gyerekes. Lehet, hogy pont ezért nem tartották fontosnak az ismerőseim.~ révedek el magamban ~ Pontosítok, mégsem gyerekes; úgy halottam az Emberek Világában léteznek hasonló feladatot végző csoportosulások.
~ Most, hogy már tudod mit takart a Szerelemgyár, úgy sem érdekel ez a téma többé! ~ szolt közbe kardom lelke. Igaza volt, ez a téma hidegen hagyott, azóta amióta meghal feleségem. Nem igazán akartam még új kapcsolatba kezdeni, nem éreztem magam még készen arra, hogy egy másik nőt közel engedjek magamhoz. Habár már nem érdekelt a dolog, muszáj volt végighallgatnom, mivel én kérdeztem rá a gyárra.
Amaya-chan, Maki-cha. Yuko-chan. Újból olyan nevek hangoztak el, amikről azt se tudtam kicsodák vagy micsodák. A Yuko-chan nevű személyről még annyit árult el, miszerint Hadnagyi posztot töltött be a 12. osztagnál.
~ Mi az a csilláminas? ~ töprengtem el magamban. Fogalmam sem volt milyen feladata van egy csilláminasak. A szó mindkét tagjának a jelentését tudtam, ám ily’ módon összerakva már nem. Nem találkoztam ezzel a kifejezéssel. Mindegy is már amúgy sem működik, a tűz miatt be kellett zárni. Szerencsémre nem ment bele ennél jobban a mesélésbe, Attól féltem az alapítástól kezdve a Gyár leégéséig mindent elmesél. A legapróbb, legjelentéktelenebb dolgoktól kezdve mindent. Lesz majd elég alkalmam meghallgatni az elkövetkezendő időkben a történetet.
Látszott rajta kifáradt a monoton beszédbe. Épp mikor a teát töltötte ki, akkor kapcsolt, miszerint elfelejtett valamit, valami fontosat. Legalábbis ahogy reagálni kezdet, az ember azt hinné valami létfontosságú dologról terelődött el a figyelme, Pedig nem volt más, mint elfelejtett megkínálni valamivel, étellel esetleg itallal. Nem nagyon értettem minek ennyire görcsölni emiatt, néha jár hasonlóan a halálisten. Annyira elragadtatta magát, hogy meg sem várta a válaszom egyből kapkodva vette elő a különféle édességet és nem édességet. A hűtőbe már szabályosan teljes testtel belemászott, annyira igyekezett mindenféle jót elém rakni.
- Nem történt semmi égbekiáltó dolog amiért ennyire izgatottnak kellene lennie Ayumu-san, megesik néha az ilyen! – mosolyodtam el, ezzel próbálva megnyugtatni ideges lelkét. A teát a kezembe vettem és belekóstoltam. – Finom! – vettem még egy sütit és szintén megízleltem.
Értékeltem azt, amikor bevallottam, hogy még most sem tud néha eligazodni az épületben. Megtehette volna, hogy úgy tesz mintha már ismerné a helyét, úgy mint a tenyerét, ezzel nem mutatva ki egyik hiányosságát. Nem így tett, nem köntörfalazott, szemembe mondta a valóságot.
- Megbízok önben Hadnagy, tudom nem fog eltévedni velem! – határozott voltam, legalábbis ez mutattam. Belül viszont voltak bennem kétségek azzal kapcsolatban amit mondott. – Ha van egy felesleges példánya, akkor azt kölcsönkérném, addig, amíg memorizálom, utána visszaadom! Sokban segítene, azokkal a részekkel is tisztába lennék az épületkomplexumnak, ahol még nem jártam. Elvettem a rajzott és gyorsan áttanulmányoztam. Hamar megtaláltam néhány helyet rajta, mint a Hadnagyi irodát, meg a bejáratot, amitől már tudtam viszonyítani merre jártam már. Az sem volt akadály ebben, miképp szabad kézzel készítette Ayumu-san.
- Elég részletes és nem nehéz eligazodni rajta… nagyon jól megcsinálta! Persze nekem könnyű volt tájékozódni még egy mások számára érhetetlen alaprajon, mivel az építészetben elég jártas vagyok.
Menet közben felfigyeltem néhány nyúlmintás papírra. Épp meg akartam tudni mik azok, mikor elmondta, azok nem mások, mint útjelzők.
- Maga nagyon okos, ezekkel a jelzőkkel és a térképpel már el sem tévedhetünk! A Hadnagy ezután kicsit begyorsított és jó pár lépéssel lehagyott. Az ebédlőnél értem utol, ahol megint elkezdett bocsánatot kérni, amiért hátrahagyott egy csöppet. Megráztam a fejem és csak mosolyogtam. A következő helyiség, ami útba esett valamiféle játék szoba lehetett, legalábbis ezt vettem ki a szavaiból. A kérdésére, hogy játszanék vele nyuszis memórát vagy mit nem tudtam válaszolni. Nem akartam megsérteni azzal, hogy azt mondom most nem érdekel, ezért kitaláltam valami mást, amivel remélhetőleg nem sértem meg.
- Hááát… nem igazán ismerem a játékot! – tettem úgy mintha elszégyellném magamat – Ha elmondaná miképp kell játszani és mik a szabályok, akkor otthon gyakorolnék és legközelebb játszanánk néhány játszmát! – ezzel talán megúszhatom a mostani partit - Ayumu-san ön mióta van a 7. osztagnál és hol szolgált előtte? – próbáltam még jobban elterelni a témát.

Bocsi a késésért!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi Iroda   Hadnagyi Iroda - Page 2 Empty

Hadnagyi Iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 7. Osztag-