Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Bádum-tssss Szomb. Okt. 12, 2013 12:17 am | |
| No, nagyon-nagyon-nagyon rég volt már ilyen, szal miért is ne alapon hirdetnék ki egy esetleges időpontot, hátha többeknek is jó. Facén már tettem javaslatot, jöttek is ám visszajelzések szépen, a lényegi infókat viszont itt írnám ki. Persze valakinek nem jó az időpont, mást javasol, ilyesmik, nyugodtan szóljon, azért van ez a topic. E hónap, tehát október 26. lenne a dátum. Azért erre a napra gondoltam, mert jönni fog hozzám egy messzi-messzi galaxisból, vagyis az ország másik végéből egy fórumtag, és így tud ő is jönni, meg stuff. Valakinek nem jó semmiképpen, de szeretne jönni, akkor szóljon nyugodtan más időpontjavaslattal, hátha kitalálunk valamit. Mást nem, akkor több talit. Heyszín Budapest, azon belül valamilyen kávézó, cukrászda, teázó, ilyesmi. Egyik tagunk kifejezett kérése, ne kocsmába menjünk, mert nem bírja, de szerintem már lesz olyan hideg, hogy ne akarjunk kint fagyoskodni. Én nem találtam még megfelelő helyet igazából, javaslatok jöttek már, de még nincs meg az igazi. Szempontok: olcsó, nem kocsma, hangulatos hely, ahova többen is beférünk. Ha szükséges, akár asztalfoglalást is intézek. Noh, egyelőre ennyi. Csak egy pár órás kis funkodás, ellevés, semmi extra. Remélem, lesz kedvetek hozzá. >.< |
|
Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Bádum-tssss Szomb. Okt. 12, 2013 8:40 pm | |
| Vérző szívvel, de passzolom a dolgot! Sajnos akkor megyek haza Bugyiról és egy hónap után már nem fogok halasztgatni a hazalátogatást! Nektek azért jó szórakozást!:3 |
|
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Bádum-tssss Kedd Okt. 22, 2013 4:46 am | |
| Uff!
Elképzelhető, hogy én se tudok menni, mert közbe jött egy buli, amin én leszek a ruhatáros. (yay *.* ._.) De ha mégis tudok menni, akkor feltétlenül szólok >.< |
|
Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Bádum-tssss Kedd Okt. 22, 2013 7:39 am | |
| Noh, taliinfók, ahogyan azt ígértem. Aki tudja, hogy jön mindenképpen, az azért jelezzen itt, ha tud, hogy senkit ne hagyjunk a meet ponton véletlenül. >.<
Időpont: szombat, délután 1 óra Helyszín: Budapest, Westend, földszint, vízesés
Innen igény szerint tovább megyünk egy gyorsétterembe/teázóba/kávézóba/cukiba, estefele pedig szétszéledés a szélrózsa minden irányába. |
|