Idén a 3. tábort szerveztük le, amin most több friss táborozó is részt vett. Bár számomra csak Nara volt ismeretlen arc, én nagyon örültem neki is, hogy eljött. Jövőre is gyere, meg mindenki más is, régiek és újak egyaránt.
*lévén tavaly is csak ő írt hosszú beszámolót, így ezúttal az most elmarad - bár lehet, még pótolni fog, ahogyan kedve engedi*
Ja, és Vex - megnéztük a Pofonok Földjét. Kohaku üt, nagyon.
A háromból két asztali játékot sikerült megvalósítani a tervezett háromból. Rajtam kívül egyet Kazuho Kira mesélt. Mivel ő nem tudott ott lenni akkor, amikor én meséltem, s ezáltal kimaradt a jutalmazásból, így LP-t nem tudott szerezni, azt pedig sajnos én sem adhatok. Ehelyett azonban
5 db,
ingyenesen választható technikát kap, amit bármelyik karakterével felhasználhat. Akár az egyikükkel mind az ötöt, akár megosztva multijai között egymással. Remélem, ez a kis jutalom talán visszahoz valamelyest a kedvedhez.
No, és most a várva várt jutalmazás. Legalábbis remélem, hogy vártátok...
A két asztaliban egy júzer ugyanúgy játszhatott, ahogyan kedve és ideje volt. Azok a júzerek, akik két karival játszottak, eldönthetik, hogy melyik jutalmat kérik - Kira meséjéhez úgy beszéltük meg, hogy majd ő maga szabja meg a jutalmakat. Ezúttal minden egyes júzernek más jutalmat adok játékbeli aktivitása, cselekedetei, karakterhűsége, etc alapján, de nem kell aggódni, nem fukarkodok a jutival.
Miután Kira is leírta a maga jutalmazását, megkérném azokat, akik mindkét küldiben játszottak, hogy ebbe a topicba
írják le, hogy melyik karijuknak kérik a jutalmat. Az LP-ket azután fogom beírni, hogy mindenki eldöntötte, kinek kéri a jutalmat.
Mizusihma Shuuichi: 2500 LP és 2500 ryou
Amatsuji Youko: 2500 LP és 2500 ryou
Corten McArmann: 2500 LP és 2500 ryou
Amadeus J. Wolf: 2000 LP és 2500 ryou
Kaminari Taka: 3000 LP és 3000 ryou
Aoishi Shuuji: 2500 LP és 2500 ryou
Murasaki Shouko: 2000 LP és 2000 ryou
Ninomiya Mitsuko: 2000 LP és 2500 ryou
Hidetada Nishigami: 2000 LP és 2000 ryou