|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Eliana del Barros Arrancar
Hozzászólások száma : 304 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2010. May. 21. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (25900/30000)
| Tárgy: My Chibi Vas. Ápr. 21, 2013 10:48 am | |
| Engedély : Szayel Aporro GranzSziasztok!
Április elsején találkoztam egy Chibi Kreátorral. Rögtön mondom megcsinálom a karakterem. Bár korlátozott a készlet, de így is elég sok lehetőség van benne. Szerintem vicces lehetne, ha mindenki kihasználná ezt a lehetőséget és megmutathatná, hogy hogyan is néz ki Chibi-ként a karaktere. Vagy esetleg más koncepcióban is. [Felhasználó Chibije | Karacter Chibije]. Szerintem érdekes dolgok születnének. Most ez a Kreátor nagy hírnévnek örvend, mert tényleg jól meg lett csinálva és akár kedvenc Anime hőseink is megalkothatók. Szóval jó alkotást kívánok mindenkinek
Chibi Maker: ITT
Eliana del Barros
- Spoiler:
|
| | | Kazuho Kira Daitenshi
Hozzászólások száma : 115 Age : 31 Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás) Registration date : 2012. Feb. 23. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (19000/30000)
| | | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: My Chibi Hétf. Ápr. 22, 2013 3:42 am | |
| Megest kocka tötyimötyizés...vetne rád szimat kiakasztó sötét pacát a múgató picsája alól kikotort ganét hurcolászó pöfögő masina tetves pöfögése....azt a redvás beretvás kinte bente kúrt édenkerti romlásba!
//Játék, játék, játék!*o* Kicsike szabadidőmet ellőttem rá, de nem baj!xD Itt lesz az armadám.>w/
"Ej, micsoda szépséges kis pincér leányka vagyok, bár nem tudom, hogy jött hozzám a felszolgálás, hacsak ezt épp nem Ren~o....khm...valaki arcába készülöm beledöngölni ennyire bájosan, szépségesen, lebilincselően ártalmatlan szépségként!<ˇ˛ˇ>" (Kuchiki Hana)
"Úgy sajnálom, de tényleg, csak, hát...nem találtam és eper....pedig én nyuszkót szerettem volna, mert Michi chan és neki állatka és ő meg az állatka, így együtt...de nem és...és...és...bocsánat!TAT" (Nagano Nobu)
"Mi ez a fej?! Ne már! Komoly?! Muszáj égetni?TAT Igenis szörnyű tragédia, ha öt kilométeres sor fogad a Mekinél, ahová szó szerint világokat átutazva érkezel kicsike epres shake reményében!!>-<" (Amaya Ureshii)
"..." (Tadeo Dellomeurtre)
"Szakadjon képedre a frissen lecsulázott vakolat pecó zúzda gombóccal a sarkában, hogy rohadtul zománc pótlékos pofamatatóhoz kelljen csörögnöd, mert ezt az ótvar puffasztott vattapamacsot összekrákogtad!" (Masaki Sachiaru)
"Mily megszégyenítő pillanatot örökítettek meg hősies külsőmről! Ez elfogadhatatlan! Azonnali korrigálást követelek!>->" (Nuri Wong)
"WOOO~H!♥ KAWA~II!♥" (Keiko Gross)
"Hogy meg van szeppenve! Nagyon édeeees...MIH? Én vagyok?! Tényleg?! Nem is szoktam ennyire bamba fejet vágni!!!" ( Hoshi UMI Ikari)
"Fuck ya! Elfogyott a zselém? Allright! Így értem mér görög az a madafucka csepp a fejemen, vagy az dafuck lenne?" (Atamagahen Haseru Hidari)
"Hoppá-hoppá! Micsoda strici bottal nyomul a chibbernyák kopim! Lájkolom a kis krapekot!" (Masachika Ryuutarou)
"Eltévedt piros pötty sem ténfereg esztelenül papírra pacsmagolt satírozások tengerén. Fájó~h feledékenysé~g!" (Sukkecu Eiji)
"Érdekes." (Asahi Shinjirou)
"Aish! Mi ez az újabb csíkszem őrület?! Miért vagyok ilyen kövér és mik ezek a hatalmas szemek?! Aish....japánok...." (Hwang Sun Hi)
"Hol lehet ekkora ceruzát venni?*o*" (Komoki Daniel Hiroto)
|
| | | Aikawa Chiyo 11. Osztag
Hozzászólások száma : 398 Age : 33 Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P Registration date : 2012. Feb. 21. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: 11. osztag tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (31700/45000)
| Tárgy: Re: My Chibi Hétf. Ápr. 22, 2013 4:43 am | |
| Én is én is Gondoltam, ha már lehet, én is bemutatkozom Elsőként természetesen magamat, mert én szamár előre . Gin~channal a hátamon, akiből nem tudom, miért lett hirtelen kettő, de mivel szeretjük, megbocsátjuk neki. És persze Kasai~channal a kezemben, mert ő is szeretett volna fotózkodni, szóval miért ne...
Ő volnék ugye én
Ő pedig az unokahúgom Genki Natsuki Aki Cica érkezése óta, Naoki~kunnal egyetemben macska lázban szenved... |
| | | Ayasegawa Yumichika Globális moderátor
Hozzászólások száma : 122 Age : 32 Registration date : 2012. Jan. 06. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: My Chibi Hétf. Ápr. 22, 2013 7:18 am | |
| Én sem tudtam megállni, hogy ne csináljam meg a karaktereimet chibibe, így itt vannak: És nem tudtam megállni, hogy ne csináljak még, azért pluszba megcsináltam Akane taichout, ahogy Shiratori látja őt (2 változatban is), és előre elnézésd kérek a usertől, remélem nem haragszik meg rám. Az utolsó képen pedig a Nagy Kohaku van, amint éppen leszid valakit az utcán. És remélem Vera sem haragszik meg rám.
- Spoiler:
|
| | | Seoung Yong Sook Fullbringer
Hozzászólások száma : 17 Age : 38 Tartózkodási hely : Nyugat-Tokió, Karakura Town Registration date : 2012. Nov. 25. Hírnév : 3
Karakterinformáció Rang: Fullbringer - táncos, koreográfus Hovatartozás: Lélekenergia: (8000/15000)
| Tárgy: Re: My Chibi Hétf. Ápr. 22, 2013 8:03 am | |
| kommentár nélkül... |
| | | Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: My Chibi Kedd Ápr. 23, 2013 10:54 am | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: My Chibi | |
| |
| | | |
1 / 1 oldal | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|