|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Neliel Tu Oderschvank Mesélő
Hozzászólások száma : 46 Age : 32 Tartózkodási hely : :3 Registration date : 2012. Nov. 17. Hírnév : 4
| Tárgy: Re: Error irremeabilis Vas. Ápr. 06, 2014 8:20 am | |
| Felétek veszi hát az irányt az eddig „hercegnőnek” vélt lány, aki megmentőire képes lenne akár halálos csapást is mérni, látszik rajta, hogy valóban nem viccel. Azonban, mintha csak a sors lenne kegyes hozzátok, arra lesztek figyelmesek, hogy egészen egyszerűen megbotlik saját lábában, a hosszú bot ismét rövidre vált, ő maga pedig elterül az út porában. Ez meglephet titeket, de ennél is furcsább dologra lesztek figyelmesek, ugyanis a gyermekekre jellemző lendülettel kezd fekve toporzékolni, és artikulálatlan hangon nyögdécselni. - Tegyünk úgy, mintha ez nem történt volna meg! - Mondja, miközben lassan feltápászkodik a földről, miután kidühöngte magát. - Most pedig következzék a tánc! - Azzal ismét előre lendül, hogy támadást mérjen rátok. A chigiri technika kissé lelassítja, azonban mit sem törődve a porral folytatja útját. Ekkor mintha sokkal hangosabban szólna a rovarok zenéje, akárha aláfestené az éppen készülődő harcot. A megidézett bakudo pedig képes megfékezni az újonnan megindult támadást, az agancsos lány egyszerűen térdre esik, ahogy kezeit derekára rögzíti a hat fényrúd. - Átkozott, ne hidd, hogy ezzel vége! Sokáig fogsz még hallani rólam! - Kiabálta, arcán viccesnek is hatható kifejezéssel, hasonlatosan egyes rajzfilmek gonoszaihoz. - Vadász! Ahogy kiejtette a szót a száján, felrepültek az addig békésnek tetsző bogarak, és egy hatalmas folyamként keringtek a levegőben, nem engedve átlátni sötétségüket. Mintha egy alakot is kivennétek belőlük, de nem lehet tudni, az vajon a korábban csapdába esett arrancar, akinek végül sikerült kiszabadulni, vagy egy teljesen új ellenfél. |
| | | Wang Shui Long 3. Osztag
Hozzászólások száma : 28 Age : 37 Tartózkodási hely : 3. osztag területén Registration date : 2012. Nov. 11. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: 3. osztag tisztje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (8500/15000)
| Tárgy: Re: Error irremeabilis Hétf. Ápr. 21, 2014 4:18 am | |
| Arcomon meglepettség bontakozik ki, ahogy a kisasszony saját lábában megbotolva esik hanyatt. Már-már megszánva engedném le védelmemet, ha a kötelesség nem lenne hangosabb tudatomban és ismételné egyre inkább azt, mi is a megfelelő cselekedet, amihez tartanom kell magamat. Hiszen emlékszem jómagam is ama bölcs szavaira, ki azt mondotta egykoron „Ne légy elfogult és ne feltételezz. Kételkedj mindenben.” ^_^ Türelmesen megvártam, míg a kisasszony összeszedi magát. Túlontúl faragatlan viselkedés lett volna tőlem, hogyha kihasználtam volna ezt az átmeneti tehetetlenségét, mely önön-hibáján kívül jött létre. - Ahogy kívánja ^_^ – bólintok, ezzel jelét adva, hogy tudomásul vettem a kérését. Mindazonáltal megkönnyebbülés volt számomra, hogy a kardtechnikával és a bakudouval sikerült megállítanom a hölgyet, elejét vetve a fölösleges vérontásnak. - Kisasszony, ha nem haragszik, szeretném megjegyezni, hogy lépései pontatlanok voltak, feszült vállaival ront a tánckompozíció egészén, erre legközelebb igyekezzen odafigyelni – hívom fel eme aprócska hibájára, miközben lassan megközelítem, hogy a diplomácia hatalmával éljek. Igen, ez tűnt a megfelelő lépésnek, én személy szerint nem hajlottam se most, sem ezelőtt a gyöngébbik nem bántalmazására. S ez nem most szerettem volna elkezdeni, így megkíséreltem szép szavakkal elsimítani a feltűnt ellentéteket. Mindenesetre nem szerettem volna kiabálni, az olyan faragatlanság. Különben is, békés körülmények között, normál hangnemben bölcsebb megbeszélni a félreértéseket, szerintem. - Kisasszony, kérem, semmi szükség erőszakra, biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk emberi lények módjára, felnőtt fejjel megbeszélni a dolgokat – igazán reménykedtem abban, hogy talán szót tudok érteni a hölggyel, és kissé rosszul esett, hogy mondanivalóim egésze, mintha csak elpattogtak volna mellette úgy tett meggondolatlan lépéseket. Mélyről jövő sóhajjal emeltem Zhōut magam elé. - Nem hagy más választást, Kisasszony – jegyzem meg szomorú hanghordozással, kardomat mindeközben visszahelyezve tokjába. Bár tudom, ezzel olyan hatást keltek, mintha feladnám a harcot, azonban erről szó sincs, mindez csupán szükséges a következő lépésem megtételéhez. - Eien ni yumekara samero wo, Zhōu! – ejtem ki Lélekölőkardom parancsát számon, mely során zanpakutom, magába szívva a sayát ölt új alakot. Mintha csak az univerzum egy kicsiny szegletét látnánk kardpengém felszínén, úgy fénylenek rajta a csillagok, körülötte pedig a vízből álló sárkány alakja tekergőzik, akár egy kígyó. Tenyerem körül, mellyel a markolatot tartom stabilan, pillangókra hasonlító szárnyas, kicsiny lények repkednek, aranyszínnel ékesített szárnyaikkal körülötte. - Tenten no hikari – a sárkány apró pikkelyekké bomol a parancsom elhangzására, miközben az alakot öltő bogarak irányába mutatok Zhōu pengéjével. Az aranyozott cseppek ekkor sebesen indulnak meg a megadott cél felé, remélve, hogy a Vadásznak nevezett dolgot elhárítva sikerül a kisasszonnyal szót értenünk és megbeszélhetjük ezt az apró félreértést. Én igazán szomorú vagyok, hogy ehhez erőszak útján kell eljutnunk.
- Spoiler:
Eien ni yumekara samero wo, Zhōu! - Soha ne ébredj álmodból, Univerzum! Használt technika: Vízcseppek fénye ~ Tenten no hikari... Eme technikájánál a vízi lény maga bomlik sárkánypikkely szerű vízcseppekké, melyek felületei, akárcsak a pillangók szárnyai a fény hatására aranyozottnak tűnnek. A kard mozgatásával képes irányítani ezeket a pikkelyeket, melyek roppantul élesek, mivel valójában egy – egy törött szilánkot rejt mindegyik magában. A sikeres támadást végrehajtott pikkelyek visszatérnek a használóhoz, ez nem befolyásolja fogyásukat, azonban ha az ellenfél valamilyen úton – módon számuk csökkentésébe kezd egy technikával, akkor az elvesztett apró „fegyverek” újraformálásukra nem képes még egyszer. A pikkelyek száma a zanpakutora tett pontoktól függ, minél magasabb a képzettsége, annál többet tud megidézni: 1 zanpakuto pont: 10 pikkely; 2 zanpakuto pont: 20 pikkely; 3 zanpakuto pont: 30 pikkely […].
„A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a lecke és csak utána a teszt.” |
| | | Ootoribashi Roujuurou Admin
Hozzászólások száma : 277 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 20
| Tárgy: Re: Error irremeabilis Csüt. Jan. 01, 2015 10:24 pm | |
| Ezennel LEZÁROM a küldetést.
Wang Shui Long: 1500 LP és 2000 ryou, Wakahisa Shunsui: 500 LP és 1000 ryou, a többiek inaktívvá válás, illetve a kevés körben való részvételük miatt nem kapnak jutalmat. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Error irremeabilis | |
| |
| | | |
| |
|