Yoshida Yukio Akadémista
Hozzászólások száma : 8 Registration date : 2012. Nov. 09. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (2500/5000)
| Tárgy: Yoshida Yukio Vas. Nov. 11, 2012 10:23 pm | |
| ~ Adatlap Név: Yoshida YukioNem: Férfi, mint apu Kaszt: AkadémistaRang: - Kor: 6 (és fél! ) Szint: 1. Lélekenergia: 2500 Tőke: 4000 ryou~ Kinézet Sajnos közel sem vagyok olyan magas, mint apu vagy Jikko~neechan, de ők előnnyel indultak, mert több idejük volt nőni! Azért igyekszem utolérni őket, és én leszek majd a legmagasabb az egész családban! A hajam szép fehér, mint anyué, de biztos bezöldül majd, mint apué, ha shininigami leszek. A szemem halványlila, de nem látom, hiába bandzsítok, csak a tükörbe, de anyu azt mondta, hogy ne is bandzsítsak, mert úgy marad a szemem, azt pedig nem szeretném, mert nem látnám a lidérceket, és akkor nem lehetnék shininigami, de már felvettek az Akadémiára, szóval nem lenne jó, ha mégsem lehetnék. Az Akadémiai egyenruhámat hordom, de ha nem kell iskolába menni, akkor felvehetem a kis köpenyem, amit Jikko~neechan hozott nekem, és amiben pont úgy nézek ki, mint apu, csak az enyém nincs megégve, mert robbantani nem tudok még, és anyu szerint tartsam is meg ezt a jó szokásom, de apu is szokott robbantani, így ha végre olyan nagy shininigami leszek, akkor én is fogok, persze akkor nagyobb köpenyben. ~ Jellem Én egy zseni családból származom, így egyértelműen zseniális vagyok, és nem bututus, mint ahogy An~chan mondta! ˇ^ˇ Örököltem a kísérletező tehetséget is, jelenleg alternatívélelelem után kutatok, ami annyit tesz, hogy az általunk ismert ehető dolgokon túl újabbakat fedezek fel, amik a környezetünkben fellelhető, mint például a közönséges zöldfű! Majd ha beköszönt az ételválság, felfefedezésem nélkülözhetetlen lesz, és apu és anyu, meg persze Jikko~neechan és Yukko~neesama is nagyon büszkék lesznek rám, mert ugye én már előre tudtam, hogy erre egyszer szükség lehet, és mindenkit megmentettem hatalmas tudásommal. A gyerekegyleletben már sok mindenkit megismertem, és játszani is szoktam velük, a gyerekekekkel könnyű barátkozni, de az idegenenekkel is kedves vagyok, amíg nem kócolják össze a hajam, ami természetesen pont úgy áll, ahogy apunak is szokott. (Magyarán kócos xD) Anyu azt mondta, hogy szokjam le a szótagok ismétléséséről, pedig én nem is ismétlem őket, pont annyit mondok, amennyit kell, és amennyi ott van, nem én találtam ki a szavakat, pont ilyen sok szótagot tettek oda, ahova mondom, mert ha én találtam volna fel, akkor sokkal-mokkal kevevesebb lenne, ahogy Jikko~neechan mondaná. Legnagyobb tehetségem természetesesen abban van, hogy bajba kerülés nélkül tudok nagymamamától sütit csenni, mert a találosmányaim arra használhatóak, hogy tőkéleletes legyek az édesség eltüneteltetésében. (Továbbá cukiságfaktorát növeli, hogy selypít, valamint a „z”-t „zs”-nek, a „c”-t pedig „cs”-nek ejti.) ~ Technikák/eszközök Shunpo: Japán név: Shunpo Magyar név: Villámtánc Leírás: A shinigamik használják, ami rendkívűl gyors helyváltoztatást tesz lehetővé kis távolságon belül. Bakudo: Japán név: Bakudou 01: Sai Magyar név: Fogság Leírás: Olyan technika, ami az ember háta mögé köti a kezeit. Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Bakudou 09: Geki Magyar név: Csapás Leírás: A célpontot vörös fény borítja be, ami teljesen lebénítja. Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat! Kidou képzettség: 2 pont
Japán név: Bakudou 58: Kakushitsuijaku Magyar név: A követő fecskék megidézése Leírás: A használó egy négyfelé osztott kört rajzol valamilyen szilárd felületre, benne a megfelelő szimbólumokkal, majd megidézi a kidout, a körben pedig megjelennek annak a lélekenergia-forrásnak a koordinátái, amelyekre a használó koncentrál. Ismeretlen helyen tartózkodó lények megtalálására alkalmas. Idézés: Dél szíve, észak szeme, nyugat ujja, kelet lába, érkezzetek a széllel és távozzatok az esővel! Kidou képzettség: 1 pont Hadou: Japán név: Hadou 01: Shou Magyar név: Döfés Leírás: A használó eltaszítja magától a célpontot ezzel a kidou-val. Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Hadou 31: Shakkahou Magyar név: Vörös tűzágyú Leírás: A kidou a használója kezéből jön ki, erős labdaként vagy hatalmas robbanásként. Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indul dél felé. Kidou képzettség: 1 pont ~ Felszerelés(ek) A Jikko~neechantól kapott köpeny, amiben úgy néz ki, mint az apukája, és ettől nagyjából szuperhősnek képzeli magát, ha ebben játszik, akkor okosabbnak és erősebbnek érzi magát. xD
~ Zanpakuto - Spoiler:
Neve: Yancha Alice (Cserfes Alice) Fajtája: Kidou Shikai parancsa: Wandaarando ni ochiro! (Ess Csodaországba!) Shikai kinézete: Alap kinézete egy wakizashi, bár még nem képes a shikait megidézni, annak két szintje van. A végső alakja egy páros chakram, azonban kezdetben ennek nincsenek tüskéi és még nyelei vannak, így úgy tűnik, mintha egy hatalmas buborékfújó lenne. Támadások: (Folytatás következik, ha elérte ezt a szintet, addig lehet izgulni rajta xD)
~ Ajándékok, jutalmak - ~ Kiadások - ~ Küldetések, küzdőterek - ~ Dokumentumok |
|
Kon
Hozzászólások száma : 333 Registration date : 2011. May. 01. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Yoshida Yukio Szomb. Nov. 17, 2012 2:10 am | |
| Összesen: 10 pont
- 4 pont jár minden képzettségre összesen
- 5 pont az LP után
- 1 pont a Gyerekegylet tagság nyomán
Képzettségek:
2 pont zanjutsu 3 pont hakuda 2 pont kidou 3 pont shunpo |
|