HomePortálKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Szept. 04, 2012 3:13 am

Belépve nagyjából olyan látvány fogadhatja a vendégeket, mint Vex régi otthonában. Csak nagyobb a tér. A bárpult most is a bejárattal szemben van, a fal végében. A pult mögött a polcok, amin ott sorakoznak a márkás alkoholok, sörök, cigi, minden, ami egy kocsmába kell. Persze van hűtő is, csak hogy kellemesebb legyen az összkép. A pult előtt öt szék van, ezekből kettő foglalt. Próbababák, felöltöztetve, mintha csak vendégek lennének. Hogy maradjon a hangulat, zenegép is akad, körasztalok, ahol a többi ”vendég” ül. Van egy biliárdasztal, csocsóasztal, és darts. Tv is akad azért. Kanapé, fotelek, és nagyjából ennyi. Vex szobája sincs túlságosan felszerelve. Egy kétszemélyes ágy, ruhásszekrény, TV, PS3, játékok, polc Orgonak. Akad egy külön szoba, ami mindig zárva van, egy kulcs nyissa csak, amit Vex magánál tart. A szoba teli van vitrinekkel, ahol Vex néhány fontosabb tárgya van. Ilyen Fred maszkja, vagy a korsó, egy fül, amiről még mindig nem tudja, hogy kié is. S akad pár üres is, amik még megtöltésre várnak. A fürdő az átlagtól annyiban tér el, hogy egy dzsakuzzi is helyt kapott. Legvégül pedig egy edzőterem.
Ennyi lenne a kocsma, a többi helyiséggel nem foglalkozott, mivel nincs kinek kiadni, és nincs mit berakni.


______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 


A hozzászólást Karasu Vex összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 02, 2012 1:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyCsüt. Szept. 06, 2012 5:47 am

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771*Kissé zavartan lépdel a negyedik torony felé, nem szokott hozzá, hogy magától, mindenféle cél nélkül meglátogasson valakit. Sőt, nem is szokott senkit sem meglátogatni, s mostani cselekedetét sem igen érti. Persze nem teljesen ésszerűtlen, s minden logikát nélkülöző, hiszen Karasut nem rég nevezték ki espadanak, s már arrancarként is igen érdekesnek találta, de ebben a pozícióban egyenesen furcsának fest. Maga a helyzet, elvégre nem olyannak ismerte meg, mint aki képes lenne engedelmeskedni egy felsőbb hatalomnak, csak mert az mondd neki valamit, márpedig Seth effélét várt az espadáktól. Nem véletlen, hogy képtelen volt tisztelni a hollowot, elvégre semmilyen módon nem bizonyította rátermettségét, ellentétben Diego~samaval, aki tökéletesen elvégezte feladatait.
Nem akarnak fogyni a lépcsők, de nem zavartatja magát, így van ideje lebeszélni cselekvőjét eme rémes tettről. Nem mintha tartana a négyes espadatól, hiszen egyrészt jó maga a hatodik fracciónja, másrészt látta a tekintetéből, hogy nem közömbös testének egyes részei iránt, márpedig ezt a hasznára tudja fordítani. Természetesen erről neki nem feltétlen szükséges tudnia, de sosem probléma, ha az ördög lányának több, erős támogatója is van. Hiszen a háta mögött tudhatta Las Noches egyetlen gyógyító különítményét, most pedig az egyik legerősebb espada felé igyekszik, nem is rossz teljesítmény.
Eddig nem látta értelmét, hogy részt vegyen Las Noches politikai és hatalmi kérdéseiben, hiszen idejének nagy részét nem is itt töltötte, hanem az Emberek Világában. Azonban Diego~sama mellé állva már sokkal fontosabb volt, hogy ki hol is helyezkedik el a ranglétrán, és mit kívánnak tenni különböző helyzetekben. Sajnos Sethről el tudta képzelni, hogy egy nagyobb támadás esetén inkább feláldozza embereit, s maga elmenekül, mint azt, hogy egy sereg élére álljon, s vezesse azt. Ráadásul nem is volt annyi támogatója, mint ahányan a helyére kívántak ülni. Természetesen önmagának nem nincsenek efféle céljai, az túlontúl lekorlátozná szabadságát. Jelen pillanatban, ideje nagy részével szabadon gazdálkodhatott, csupán ha Diego~samanak szüksége volt rá, akkor kellett mennie, de ez az utóbbi időben nem sűrűn fordult elő. Tisztelte az espadát, nézeteltéréseibe, és harcaiba nem keverte bele arrancarjait, hanem maga oldotta meg.
Lassan elérkezik céljához, azonban az ajtó előtt ácsorogva várakozik. Nem igen tudja eldönteni, hogy akkor bekopogjon-e, vagy inkább menjen vissza a szobájába, mintha mi sem történt volna. Persze nem félt Karasutól, csupán a helyzet bonyolultsága feszélyezte. Nem igen tudott volna értelmes magyarázatot szolgálni arra a kézenfekvő kérdésre, hogy tulajdonképpen mit is keres itt. Mert lássuk be, azt még sem mondhatta, hogy biztosítja magát minden eshetőségre, pedig a helyzet ez volt. Nem érzett ellenszenvet az espada iránt, azonban mást sem, a kíváncsiságon túl. Mert olyasmit látott tőle, amit arrancaroktól nem szokott meg, amit önmaga csupán megjátszani képes, s amire olyan régóta keresi a választ, de nem kérdezhet rá másoktól. A válaszok pedig fontosak, ha már a kérdések feltevésre kerültek, úgyhogy nincs más választása, be kell kopognia.
Keze önkéntelenül is megemelkedik, és már koppan is az ajtón, aztán léptek zaját hallja, még egyszer átfut töprengőjén a gondolat, hogy meglóg Karasu elől, de a nyíló ajtón keresztül, valószínűleg már régen meglátták, így mégsem tehet úgy, mint aki nem ide érkezett. Cselekvője átveszi az irányítást, és kedves mosolyra húzza a száját*
- Üdvözlet!

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyPént. Szept. 07, 2012 1:24 am

Akit imádok Very Happy

Új hely, új rang, de Karasu a régi, régi alkoholista arrancar. Csak annyi más, hogy az általa sokat szidalmazott elit csoportnak lett a tagja. Igaz, kissé ironikus ugyan, de elfogadható fejlemény. Legalább a régi szobáját erre cserélhette le, de a ”vendégeit”nem hagyta hátra. Persze csak bábok, de több mint a semmi. Pia van, gép van, minden van, már csak társaság kéne, kivel ezt az egészet megoszthatja, ám addig is lefoglalja magát valamivel. Kezdetnek az edzés. Egy sima fekete rövidnadrág, és kész, más ruha nem is kell, csak Orgo. Irány az edzőterem, ahol pedig némi zsákütögetés, majd súlyemelés után Orgoval folytatja a gyakorlatozást. El is telt pár órahossza, ideje felfrissülni. Zene bekapcs, hideg sört elő, irány a dzsakuzzi. A nadrágját csak úgy eldobja valamerre, Orgot a falnak támasztja, majd elmerül a kellemes meleg vízben. Hátradönti a fejét, és belekortyol a sörbe, végül pedig magával ragadják a gondolatai.
Felelősség lett a vállán, tennie kellene valamit a hazájáért, bár így is tett már pár dolgot, csak éppen senki nem veszi észre. Mindig a hibáit emlegették fel, vagy éppen a rossz szokásait. Ilyen téren nem különböznek az emberektől, ha szükség van valakire, akit lehet vádolni, mindig azt veszik elő, akinek ugyan vannak hibái, de nem fontos. Azzal meg nem törődve, hogy kik az igazán nagy játékosok. Igaz a mondás, a fejétől bűzlik a hal. Csak éppen a farkánál kezdik bontani. Habár most már nagyjából az uszonynál helyezkedik el Karasu, de előbb, vagy utóbb hozzá is elérnek. Főleg, mivel ideje lesz azon is elgondolkozni, hogy melyik oldalra álljon? Nem ostoba, sőt, elég sok ész szorult Vexbe, csak éppen nem használja ki. Ám eltért a tárgytól. Hova álljon, ha kitör a harc? Biztos benne, hogy nem kell egy, vagy két év, de lázadás lesz, enyhe túlzással polgárháború. Akkor pedig minden arrancarnak döntenie kell majd. Seth vagy a lázadás? Rangra, nemre, való tekintet nélkül. Haj, nehéz döntés lesz, és szükség lesz a mérlegelésre is. Melyik éri meg jobban, melyik lesz azaz oldal, ahol többet nyerhet?
S elmélkedését kopogtatás zavarja meg. Csodálkozik is, hogyan hallatszik be a fürdőbe? Elég nagy ez a torony, és mégis elért a hang. Ám nem szabad udvariatlannak lenni, kimászik a dzsakuzziból, a dereka köré teker egy törölközőt, így a felsőtestét nem takarja semmi. Na meg nincs is mit takargatni. Izmos, erős testalkattal rendelkezik, igaz, a szíve helyén van a hollow lyuk, és a jobb alkarján pedig egy 4-es szám látható. Oda kérte a tetoválást, egyszerűbb megmutatni. Odaérve az ajtóba felvesz egy vigyort, majd kinyitja az ajtót, és a vigyora már is őszinte lett. Igaz, Rá nem számított, de most tud ám örülni. Az isteni szépségű kis arrancar, akivel már volt szerencséje találkozni, és az ajkát is megízlelni. Igaz, szótárat most se szerzett, és még a nevét se tudja, sőt, ahogy visszaemlékezik, túl sok érzelmi megnyilvánulást se tapasztalt, de nagyon nem érdekli.
- Sziiiiiija. Gyere be, és ülj le nyugodtan. - félreáll az ajtóból, az se érdekli, hogy éppen csak egy ronggyal takargatja magát, tőle le is eshetne, most az se nagyon érdekelné. Mert itt van Ő, aki iránt epekedik, és még maga se tudja, hogy miért. Ha lenne szíve, most aztán gyorsan verne, nagyon gyorsan.
- Kérsz valamit? Esetleg inni, vagy enni? Igaz, emberi ételeim vannak, lélekkel nem nagyon szolgálhatok. Esetleg van egy kis töltött könyököm.- a végére próbált némi viccet is belecsempészni. Bár sokat nem remél, hiába kedves az a mosoly, annyira mű, mint amennyire Eras kedves. S ha Thea kért valamit, természetesen gyorsan meg akarja szerezni neki, még majdnem kezét, lábát is törte, ám azért magának is felszisszent egy sört. - És miben segíthetek? Gondolom nem csak úgy jöttél. - bár ebben reménykedik, csak éppen tudja, hogy ez nem igaz. S hangja pedig végig barátságos, közvetlen, és udvarló.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyVas. Szept. 09, 2012 8:06 am

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Csak áll, nem igen tudja, mit is kellene csinálnia, elvégre tényleg csupán jött, mert kíváncsi. Valami jó indokon jár gondolkodója, de mintha blokkolnák, semmi hihető nem jut eszébe. A lelkes üdvözlést nem igen érti, hiszen nem váltak el épp barátságosan, az Emberek Világában történt találkozásukkor, legutóbb pedig feladat végzés közben akadtak össze, az pedig nem igazán találkozás, lévén egy felsőbb vezetőtől volt elrendelve. Diego~sama valószínűleg nem értené, hogy mit is keres itt, sőt önmaga számára is rejtély volt, hogy mitől különleges ez a Karasu. De időközben majd rájön, biztosan megfejti a dolgok miben létét, elvégre ezért volna itt. Kicsit talán össze is zavarodik ettől a gesztustól, elvégre nincs ehhez hozzászokva, így néhány pillanatig csak áll, mielőtt belépne. Addig is alaposan végigméri az újdonsült espadat, aki igen védtelen volt fedetlenül, mintha nem tartana attól, hogy ő esetlegesen ellenfele lehet. Bár valóban nem ezért jött, azért kicsit furcsállta, ennél azért lehetne óvatosabb is, ha életben akar maradni. Aztán felfedezi a hollow lyukát, ami hasonlatosan hozzá, a szíve helyén van, Kicsit félrebillenti a fejét.
Eddig úgy gondolta, hogy érzelmeinek nem léte, és minimális skálája hollow lyukának elhelyezkedésével, szívének nem létével függ össze, de most Karasut figyelve, ez a teória megdőlni látszik. Akkor mije lehet az espadanak, ami neki nincs? Mivel több, miben más? Mi az, ami különlegessé teszi? Meg kell tudnia, meg kell értenie, hogy színjátéka tökéletes legyen, hogy az embereket is megértse, törékeny lelküket mért ápolják, és tartják olyan nagy becsben, mikor mind gyengék, néhány falatnyiak. Aztán rádöbben, hogy túl sokáig nézelődik, és gondolkozik, így bemegy Karasu mellett.*
- Köszönöm kérdését, nihilnyi igényem van effélékre
*Feleli közönnyel hangjában, bár abban mikor nincs? Körbetekint a toronyban, s nem kicsit meglepetten veszi tudomásul az egyedi berendezési tárgyakat, bár első találkozásuknál is emberi testrészeknek leledző műanyag tárgyakat gyűjtött kíváncsiságának tárgya. Bár akkor még nem tudta, hogy efféle hóborthoz szükségesek, csupán sejtette, hogy valami nincs egészen rendben, elvégre inkább lelkeket kellett volna gyűjtenie, efféle kacatok helyett, de ő tudja.
Próbál kedvesen mosolyogni, ahogy cselekvője képes, elvégre a kép tökéletes, csak éppen hamis. Mindig ez történik, a tükörben is látta már, ahogy az ajkai elkeskenyednek, mosolyognak, de ő mag nem érez semmit, amiért ezt érdemes lenne erőltetni, csupán az arcizmai zsibbadnak el néhány perc múltán. Szóval nem érti az egésznek a jelentőségét, elvégre az állatoknál a fogak kimutatása inkább támadási szándékot jelez, mint kedves gesztust, de nem olyannak tűnik számára a félmeztelen espada, mint aki támadásra készülne, legalábbis reméli.*
- Csupán üdvözölni kívántam, mint Diego fraccionja, az espadak sorában. Védje Las Noches érdekeit, ahogy tudja.
*Biccent Karasu felé, és tulajdonképpen menne is, ha lehetne, de kíváncsisága sehogyan sincs kielégítve, még sincs oka maradásra. Csak néz továbbra is, de nem távolodik el nagyon az ajtótól, ki tudja, mikor küldik vissza, oda, ahonnan jött. Nem látta Diego~saman, hogy különösebben örült volna Karasu kinevezésének, így sejteni véli, hogy nincsenek szoros és jó viszonyban. Természetesen ez még változhat, de az ő céljai között nem szerepel, hogy kibékítse őket, bár az sem lenne szerencsés, ha vég érvénesen összekülönböznének. Minden kiderül, az idő folyásával.*
- Látom hamar beköltözött.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Szept. 10, 2012 1:48 am

Akit imádni fogok Very Happy

Kezd érdekes lenni az egész, csak szemeznek egymással, jobban mondva, a szépséges arrancar hölgy nézegeti Karasut. Már-már majdnem kezd zavarba is lenni. Hiszen általában Karasu volt az, aki megnézi az ellenkező nem testét, és tessék, most áldozat lett. Nem mintha bánná a dolgot, csak még is kicsit szokatlan az áldozat szerepében tetszelegni. Talán majd koszosnak fogja magát érezni, vagy lehet, hogy élete végégi ez egy sérülés lesz, vagy egyszerűen hízik a mája, amiért megnézik a testét.
Ám az nagyon nem tetszik neki, ahogy megszólítják. Régebben pedig csak tegezte, most meg miért lett magázás? Karasu arrancarként se magázott szinte senkit. Talán kivétel ez alól csak Aizen. Mindenki másnál a közvetlen formát követte, és elvárja, hogy irányába is így maradjon minden. Arra meg rá se kérdez, hogy hozott-e szótárat a kis arrancar, bár érti mit jelent a nihil, csak éppen nem kedveli az idegen szavakat.
- Ha lehet, akkor tegez továbbra is. Rendben?- közvetlen, kedves hangon kért, igen, nem utasított, hanem kért. Nem jár több tisztelet, vagy kivételezés, amiért espada lett. Marad ugyanaz a régi alkoholista arrancar, aki volt, sőt, így talán még inkább az lesz. S mindig akad valaki, akivel piálhat. Természetesen elállt az útból, hogy kényelmesen bejöjjön a hölgy. Kellenek a jó pontok. Mosolyt ugyan nem viszonoz, csak akkor, ha az igazi, és műt pedig nem akar. Sőt, nincs is kedve mosolyogni, mivel már azt is tudja, hogy sajnos fraccion a kis drága, és Diegonak a fraccionja.
- Védem ahogy tudom, de leszarom most Las Nochest. Inkább Te érdekelsz, még a neved se tudom. Hívhatlak kis Istennőmnek is, de az nem hiszem, hogy jó lenne, ha mindig így neveznélek. És tessék tegezni, meg leülni.- barátságosan mosolyog, miközben a fotel, vagy szék, esetleg a kanapéra ül le a hölgy. S habár még mindig nincs meg a tegezés, majd csak jön az is magától, vagy majd addig fogja mondogatni, míg rá nem áll a száj.
- Hát igen, nem akartam, hogy kiadják másnak. Na meg már lassan nem fértem el a cuccaimtól. Csak jó ez nagyobb kégli.- mondta, miközben újra körbenézett a toronyban. S megakadt a tekintette a bábukon. Lehet jó lett volna, ha azokat eltűnteti, bár akkor a ”vendégek” lehet megsértődnének. Nah, de ezen ráér gondolkozni, inkább a vendégére figyel.
- Tényleg nem kell semmi? Van kóla is. Bár nem erőszak, csak ha kell, szólja. És akkor most elmondod, hogy miért is jöttél? Nem hiszem, hogy Diego küldött volna, magadtól meg gondolom ez nem jutott volna eszedbe. Persze örülök, hogy jöttél, ha nincs nagyon oka, az se gond. A lényeg, hogy itt vagy.- fülig érő szájjal mondta, szerencse, hogy a fülei nem vörösödtek bele ebbe az egészbe. Olyan, mint valami kamasz kölyök. Csak nehogy ismét pattanásai legyenek, mert akkor kiszalad a Világból, ki, a francba.


______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Szept. 25, 2012 5:10 am

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Nem zavartatja magát, számára ez a nézés egyszerű megfigyelés, semmi más jelleg nincs benne, nem érzékeli, hogy a másik ettől netán zavarba jönne. Egyszerűen próbálja feldolgozni a látottakat, és rendszerbe állítani, aminek segítségével sikerül majd talán megválaszolnia rengeteg kérdését. Persze hangosan nem kérdez, inkább csak megfigyel, befogad, és elvisel, hiszen csak így láthat majd a dolgok mélyére.*
- Igyekszem eleget tenni a kérésnek - *Bólint a felkérésre, bár kissé furcsa számára, hiszen feletteseit illik magázni*
* Aztán nem foglalkozik a dologgal, ha nagyon akarja a másik, akkor tegezi, de ennél csupán fontosabb dolgok vannak készülőben. Kicsit félredönti a fejét, úgy figyeli tovább az espadát, hiszen nem igen érti a mondandóját. Mi az, hogy nem érdekli Las Noches? Elvégre az a feladata, hogy megvédje a várost, hogy hatalmat és erőt szerezzen, amivel vagy támogatja, vagy megbuktatja a hatalmon levőt. Ő részéről inkább ellene van, semmit sem érez Seth iránt, akinek sokszor a nevét is elfelejti. Bár ez nem újdonság, hiszen senki irányába nem táplál érzelmeket, ez alól persze Diego~sama kivétel, hiszen őt tiszteli, persze nem csak azért, mert a fraccionja. Ennek ellenére, hogy nem áll Seth mellett, mint a hatodik espada jobb keze, szem előtt tartja a város javát, és tesz érte, vagyis teljesíti a parancsokat, és a rá kiszabott feladatokat.*
- Akár annak is nevezhetsz, elvégre a nevem istennőt jelent. Thea del Matanza - *Mutatkozik be, bár nem igen érti a nagy érdeklődést.*
* Talán az espada is lát benne valami érdekeset, mire szüksége lehet? Ne lehetetlen, elvégre Diego~sama is látott benne valamit, amit önmagában nem igen vett észre, hiszen még sosem volt előtte egyetlen espadahoz sem hűséges. nem érezte, hogy ekként kellene cselekednie, mert teljesen más dolgok érdekelték, és kötötték le. Ez azonban most megváltozott, immár Las Noches érdekeit kell szem előtt tartania, a gépezet egyik jól működő fogaskerekévé kell válnia, hogy ne legyen Diego~sama terhére. Ráadásul minél több a támogatójuk, Sethnek annál több ellenséggel kell szembenéznie, ami egy esetleges lázadásnál nem hátrány rájuk nézve.*
- Valóban nincsen szükségem ilyesmire - *Hárítja továbbra is, főként, mert nem kíván tartozni számára, azt szeretné, ha támogatná, nem pedig, hogy magához kösse*
* A kérdésre örült mód kezdenek tekeregni agyában a tekervények, hiszen oka úgy tűnik nem elegendő az espada számára, persze tisztában van vele, hogy nem eshet semmi baja, lévén egyik espada sem kívánná kihívni a másik haragját azzal, hogy árt annak fraccionjának. Mondjuk, erre nem hagyatkozhat, hiszen Karasu nem éppen úgy viselkedik, ahogy az egy espadatól elvárható lenne. Persze eme tulajdonsága miatt van most itt ő, így nem panaszkodhat.*
- Valóban nem Diego~sama küldött, ettől függetlenül ténylegesen a kinevezésedhez jöttem átadni a gratulációm, így nem is zavarnék sokáig!
*Nem ül le, csak várja a választ, hiszen akár el is küldhetik, s úgy inkább megy, mint magyarázkodva marad, elvégre annak nem lenne értelme. Úgy szeretné látni a dolgokat, hogy természetesen jönnek, az erőltetett nem megfelelő támpont, nem ad semmilyen előnyt, vagy segítséget, nem használható. Tekintete egyenesen az espadaéba néz, de nem igen látni benne semmit, csupán némi kíváncsiságot, ami a következő válasz és mondat miatt csücsül ott.*

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptySzer. Szept. 26, 2012 11:38 pm

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Wink

- Nem kérésének, hanem kérésednek. Így már is jobban hangzik, nem? -kérdezte barátságosan mosolyogva. Nem is tudja, hogy mi is jött hozzá, csak annyit tud, hogy nagyon érdekli ez az arrancar. Jelenleg jobban is mint Las Noches érdekli. Nincs mese, olyan mozdult meg Karasuban, ami rég nem. Némi érzelem jelentkezik nála, persze eddig is voltak érzelmei, talán sok is. Ám ilyet rég nem érzett. Talán a magányát is ellehetne űzni. Persze ehhez kell a másik fél is, na meg az se lenne hátrány, ha Karasunak lenne a fracciónja, de ez már nem lehet. Így nincs mese, ki kell alakítani egy jobb viszonyt Diegoval, akármennyire se fűlik ehhez a foga, de ilyen az ha valami olyat talál, amit akar, és az másé. S a kis Istennő pont olyan, és még vicces is, mert tényleg azt jelenti a neve. Habár az már kezd biztos lenni, hogy Karasunak lehetne az istennője. Vicces is, ha egy sima arrancar az egyik legerősebb Espadának parancsolna, de ha egyszer olyan imádnivaló. Ez van, Karasu férfi, Thea egy dögös nő, és a férfiak pedig hamar el tudnak csábulni, és az, ahogy viselkedik, csak még inkább fokozza Karasu érdeklődését. Játssza az érinthetetlent, habár már megcsókolta, és határozottan érezte, hogy vissza is csókolt a kis Istennő. Ez meg már jelent valamit, igen is jelent Karasu szerint.
- De tényleg csak szólja, ha kérsz valamit. Nyugi, ez az alap, ha a vendégem vagy, hogy megkínállak mindennel, amit szeretnél. Habár shinigamival, vagy lélekkel pont nem szolgálhatók, de ha gondolod, beszerzem majd, ha megint jönnél.- mert Karasu biztos abban, hogy igen is fog még ide jönni kis Istennő, na jó, nagyon reméli, hogy fog.
Az arca elkomorodik, amikor el akarna menni Thea, ezért inkább odalép hozzá, és gyengéden megfogja a vállát.
- Nem kell menned. Nyugodtan maradj csak, helyezd magad kényelembe, és beszélgethetünk. Persze köszönöm a gratulációdat. De amint jön egy alkalmasabb személy, és őt akarják, akkor átadom a helyemet.- Thea mellé lép, és a kezét a lapockájához teszi, így jelzi, hogy tessék leülni a kanapéra.- Tessék csak leülni, addig kerítek valami ehetőt, meg ihatót. Tényleg, szereted a lazítást? Nem dicsekedni akarok, de van egy remek kis dzsákudzim (szándékosan írtam így Razz ), na meg berakok már valami zenét is.- a zenelejátszóhoz lépdel, és csak randomba bekapcsolja. Meg is lepi, hogy mi szól belőle, de még kapóra is jött. Itt van a kis Istennője, és még mindig elég… semmilyen arcot vág, talán ez használ majd valamit. Így hát hangosabbra veszi a zenét, és énekelni kezdi, meg táncolja azt a fura táncot, amit a klipben látott. Bár lehet nem annyira jó ötlet ez, mert még mindig csak egy törölköző van rajta, bár nincs mit szégyellni. Elégedett a teste minden részével. De vissza a tánchoz, és énekléshez, akármennyire is rémes, de reméli nevetés lesz, és nem azért, ami talán kikandikálhat.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Sakura Apollina Ameio
Bannolt/Halott
Bannolt/Halott
Sakura Apollina Ameio

Female
Libra Dragon
Hozzászólások száma : 11
Age : 43
Tartózkodási hely : Las Noches parkja
Registration date : 2012. Sep. 21.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Casador
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te5000/15000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (5000/15000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Egy visszavonás   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptySzomb. Szept. 29, 2012 4:00 am

(Ha valaki többet akar erről megtudni keresse Vex-t)

______________
A hozzászólást Sakura Apollina Ameio összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 02, 2012 1:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptySzomb. Szept. 29, 2012 4:52 am

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Félrebillenti a fejét, hiszen a kiigazítása teljesen felesleges volt, hiszen akkor már nem magázta, vajon akkor mért tette mégis? Arra kérte, hogy tegezze, s első találkozásuknál így is tett, hiszen akkor még nem ismerte az arrancart, akkor még nem volt espada, s ő maga sem fraccion, Las Noechesbe sem igen járt, nem látta értelmét. Lehet, hogy teszteli az espada, hogy mennyire változott? Pedig nem változott, csupán hozzá szokott, hogy a rangban felette állóknak tisztelettel tartozik, akkor is, ha ez csupán megjátszott, nem őszinte*
- A kérésnek, nem pedig kérésének, ez hagyta el flamolómat *Jegyzi meg, jelezve, hogy ő a régi, nem változott, csupán kettejük viszonya.
Igen, az teljes mértékben megváltozott első találkozásuk óta, hiszen a férfi espada lett, ő pedig Diego~sama jobbkeze. Talán ez volt a legfurcsább, hiszen elég volt Diego~sama arcára néznie, és tudta, hogy nem fűlött a foga Karasu kinevezéséhez, vagyis valami ellentét kellett, hogy legyen kettejük között. Hiszen espadaja Las Noeches jövőjét tartotta mindig szem előtt, így aki hasznos volt, azzal rokonszenvezett, vagy helyesebb lenne inkább a megtűrte? Nem tudja a pontos választ, de a lényeg, hogy efféle reakciót ritkán látott tőle, és valószínű nem is nagyon fog. Persze ez azon is múlik, hogy mik lesznek a további tervek, és hogy Seth mire is készül. Vajon Karasu hűséges Las Noeches jelenlegi királyához, vagy ő is csupán az alkalomra vár? Erre természetesen nyíltan nem kérdez rá, hiszen bármelyik eset is állna fent, csak önmaga ellen dolgozna, olyat pedig sosem tesz.*
- Valóban nem kívánok élni semmivel *Válaszolja az újbóli kínálgatásra, nem tudhatja, hogy mi mit is tartalmaz, hogy az espada barát, vagy éppen ellenség, jobb, ha csak a megfigyelésnél marad.
Az érintés nem zavarja, inkább csak furcsállattal tölti el, hiszen a gesztusra nincs szükség. Lehet, hogy erődemonstráció, hogy jelezze számára, amíg ő nem határoz úgy, hogy távozhat, addig maradnia kell? Persze ha nagyon akarna, talán elmenekülhetne, hiszen a jóformán csupasz espada védtelen így, nem olyan fenyegető, mint felfegyverkezve lenne. Ettől függetlenül inkább helyet foglal az invitálásra, hiszen jobb a békesség.*
- Úgy érted, hogy önként lemondanál a rangodról? Mért? *Nem foglalkozik azzal, hogy ismét meg kívánják etetni és itatni, hiszen már többször is jelezte, hogy nem akar effélével élni.* - Szoktam pihenni, de nincsenek különösebb emócióim ez időtöltés felé. Mi az a jakuzzi?
*Talán az is valami olyan furcsa hóbort lehet, mint az, hogy bár vendége van, de továbbra sem öltözik fel. Ennyire nem tart a merényletektől? Pedig bármikor áldozatául eshet egynek, persze nem az ő részéről, neki élve van szüksége rá, de ezzel bizonyosan nincs mindenki így. Aztán megütötte fülét az a furcsa zaj, amit a maga részéről sok mindennek nevezne, csak zenének nem, de hát ízlések és pofonok. De amikor meghallja, hogy az espada még énekel is, kíváncsian fordítja arra fejét, ám a látványra egyáltalán nincs felkészülve. Képtelen agya feldolgozni a látottakat, s arcára döbbenet kúszik fel, bár az is csak megszokásból, ahogy dekódolja a látottakat. Egyszer volt hasonló helyzetben, akkor egy másik arrancar testi kontaktus útján próbálta bebizonyítani neki, hogy képes érzelmeket generálni benne, így megcsiklandozta. Akkor a torkát furcsa, torz hangok hagyták el, és egészen furcsa dolgot érzett a gyomrában, de nem éhséget, s azóta sem értette, hogy az mi volt, bár a bátor arrancart elfogyasztotta, hiszen akárki nem érintheti meg. Most gyomrában hasonló valamit érzett, de elfojtotta a feltörni készülő torz hangokat, hiszen ilyenkor nevetni illik, hát így is tett, de nem sokáig, nem kívánta megbántani az espadat.
- Talán ruházkodnia kellene.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Okt. 02, 2012 2:15 am

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Wink

- Ja tényleg, bocsánat, hogy hülye voltam. Csak hát… na, máshol járt az eszem, ezért hallottam félre.- pontosan, az esze máshol járt, és az Thea volt, pontosabban Thea és az ágy, ruhák nélkül. Nem tehet ám az egészről, Thea hibája, amiért ilyen az egyenruhája. Alig takar valamit, de a lényeget, azt pont. Kegyetlen egy hadviselés volt ez a nők részéről. Elterelni a külsejükkel a férfiak figyelmét, és közben azt tesznek, amit csak akarnak. Karasunak most az se tűnne fel, ha valaki már a cuccai felét kipakolta volna, és ráadásul mellette. Ez volt a helyzet, és az, hogy továbbra is próbálta volna Theaba tukmálni az ételt, és italt is. Persze így is igazán kis gömbölyded volt, jó helyeken, de Vex nem szeretné, ha éhgyomorral hagyná majd itt. Bár lehet, még bezárja a szobába, és megtartja magának. Túl aranyos, hogy megossza másokkal.
~ Bah, de szép is lenne. Aztán kapnék a fejemre, meg Diego is jönne, és macerálna. Így is békülni kell vele, főleg, ha Thea drága társaságát akarom élvezni. Ez a szopás, nem az, amit Thai földön, a masszás szalonokban szokás csinálni.- de még mindig jobb, mintha Eras lenne az, akivel beszélnie kell Thea miatt. Akkor igen letenne a hősies, kamaszos, szerelmes ábrándokról, és inkább kiverni a fejéből Theat, na meg a farkából is.
Theaval szemben foglalt helyet, bár arra figyelt, hogy ne legyen szétterpesztve a lába, az ”egér” akkor lehet, kilógna, habár a saját tornyában van, de minek mutatná meg még a saját ”tornyát” .
- Miért? Mert mindegy mit állítanak rólam, én is Las Noches javát nézem. És ha mást akarnak a helyemre, akkor átadom, legalábbis akkor, ha azzal jót teszek. Csak úgy nem mondok le, mert pár alaknak nem tetszik a képem. Ha hoznak valakit, aki tud is tenni valamit Las Nochesért, akkor hajrá, megkapja a számomat, a tornyomat, csak a cuccaimat nem.- nyugodt hangon beszélt, más lehet kiakadna, ha ilyenről van szó, de ezen felesleges lenne. Talán meglepő ez Karasutól, de önzetlen is tud lenni, meg kedves, de leginkább papucs, csak kéne egy megfelelő nő. Aki vöröskés, alacsony, fehér a ruhája, és nem valami sok érzelmet mutat ki. Nagy kérés ez?
- Nem olyan pihenésre gondoltam, amikor alszol. Hanem csak a lazításra, amikor nem vagy fáradt, de mégse csinálsz semmit. Mi? Nem tudod mi az?- kérdezte meglepett arckifejezéssel. Itt az elhatározás, meg fogja mutatni, csak előtte tartott egy kis bemutatót, ami nem éppen érte el a kívánt hatást. Nem csalt ki nevetést, de hát mindegy, majd legközelebb. Sőt, már megint ez a magázás.
- Ej, tegez már. De ahogy szeretnéd, de nekem várj meg, megmutatom mi is az a jakuzzi. Szóval neked meg lentebb kellene öltözni, legalább fehérneműre.- mosolyogva Theara kacsint, majd lelépet a szobájába, ahol egy rövidnadrágot húzott magára, ami még fürdéshez is alkalmas. Irány vissza, még jó, hogy nem nagy a távolság. Habár nem remélte, hogy Thea levetkőzik neki, de annyi baj legyen. Ruhástól is belemehet. Ám most nem fog kegyelmezni, sonidoval Thea mellett terem, ölbe kapja, és elsonidozik a feltöltött jakuzzihoz.
- Ez volna az, és most csüccs bele. - Theaval a karjaiban ül bele a kifejezetten meleg vízbe, és be is kapcsolja a lazítást, buborékozást, pezsgőfürdőt. Hiába nincsen valakinek érzelme, a teste erre reagál, az már tuti.
- Na, ez lenne a jakuzzi. Ellazítja a testet, és a lelket is, és most elengedlek, hogy még inkább élvezhesd.- mivel még mindig a karjaiban tartotta Thea drágát, mintha attól félne, ha elengedi, akkor elillan, reméli nem így lesz, mivel már elengedte. Bár nehéz elszakadni, nincs mit tagadni, élvezi a kishölgy közelségét, még ha túláradó érzelmekre nem is számíthat.


______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Okt. 02, 2012 6:48 am

Nézzünk rá a vendégre.
Amióta Thea erre járt, azóta valahogy kicserélték Karasut. Vidámabb, fütyülni is gyakrabban szokott, sőt, még kedvesebb is másokkal. S még szerencsére azt is sikerült elkerülnie, hogy lebukjon a kis vendégével. Ha kiderülne, hogy mit rejteget, akkor mindketten igen hamar a kínpadon találnák magukat, bár az még a kellemesebb lehetőségek egyike lenne. Kivéve, ha Eras is ott lenne, akkor már inkább az azonnali kivégzést kérné, vagy akármit, csak ne azt a nőt. Ám erre nem került sor, és reméli nem is fog. Pedig eltelt már azóta, egy vagy két nap, amióta elhózta magával ezt a shinigamit, de még nem is beszéltek. Ideje lenne lassan megismerkedni, csak akkor kéne valami alkalmas ruha is, legalábbis ami a vendéget illeti. Nem kéne a shinigami uniformisában lennie, főleg, ha valaki észrevenné, akkor lenne nagy gebasz. Vex ruhái meg nem biztos hogy jók lennének, már csak azért se, mert Vex két méteres is megvan, ha nem nagyobb, nem mostanában nézte. Így hát elment Karakurába, és vásárolt, oké, lopott, de majdnem ugyanaz. Több ruhát szedett össze, eltérő méretben, majd csak jó lesz valamelyik a tagra. Így most a shinigami szobájában ott sorakoznak a ruhák egy szekrényben, persze az ajtaja nyitva van, hátha nem látná meg, és persze lábbelit se felejtett el, néhány papuccsal is kedveskedett.
Most pedig lassan itt az ideje a találkozásnak, az ajtó nem volt zárva, sőt, a hűtőn se volt lakat, tehát éhezni se éhezhet. Már csak elő kell csalogatni, erre mi lehet megfelelőbb, mint hogy feltört pár tojást, és csinálni kezdi a szalonnás rántottát, mellé szisszent sört is. Ennek el kell érnie egy férfit. Lehet nem is ártott volna valami zárat felszerelni az ajtóra, a végén betörik… na ja, szép ábránd. A kutya se jár erre, a hálátlan fajtája, az hogy másnak adta, nem jelenti azt, hogy néha ne jöhetne el látogatni. Bár lehet ez is Szerencse, ha Csontos erre járna, és kiszagolná a shinigamit, akkor lehet lebuktatná a régi gazdáját. S a nemrég felvázoltakkal kellene foglalkozni, Eras, szenvedés, Eras, kínpad, és Eras.
Megrázza a fejét, erre jobb nem is gondolni, inkább a tojással foglalkozik. Mert hát nem lenne jó, ha szó érné a ház elejét, és a vendéglátást. Meg hát a végén magára önti, és akkor a sötétzöld pólója és a bemelegítő nadrágja is mocskos lenne, nem beszélve a papucsáról.
- Ej már, megint nem dugja ki az orrát? Lassan nekem kell bemenni.- morgott igaz, de hát kezd unalmas lenni. Van lakótársa, de nem is találkoznak, valahogy elkerülik egymást, Karasu meg nem akarja zavarni. Biztos szokatlan számára ez a helyzet.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Shuko
Hollow
Hollow
Shuko

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te15900/30000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (15900/30000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyVas. Okt. 07, 2012 9:13 pm

Elkeseredve írom naplómat a szobában talált toll és papír segítségével.
- Kedves naplóm, egy espada elrabolt, és most fogva tart a tornyában, csak az isten mondhatja meg, hogy mikor halok meg. Vajon megbocsátja a jó isten a tetteim, és a mennyországba kerülök?
Írom nagy bőszen saját magamnak, de jól tudom, hogy már meghaltam egyszer, és innen már nem vár semmi. Nem is tudom, hogy hány nap telt el azóta, mióta itt vagyok, de alig ettem, és folyamatos terrorban érzem magam. Néha azt hiszem ez az egész csak egy rossz álom, aztán kénytelen vagyok rájönni, hogy nem az. Ez nem álom. Vagy ha igen, akkor egy rohadtul valóságos rémálom.
Gyakran gondolkozok el rajta, hogy mi is történt akkor ott velem. Soha nem éreztem ilyet. Mintha ezernyi kéz nyúlt volna értem, és egyszerre rántottak volna le a mély sötétbe. Egy olyan mély sötétségbe, ahol még a hangom sem hallom. Valahogy érzem. Még most is érzem, hogy itt van legbelül, és egyre erősebb. A jelenlét, ami leginkább egy lidércé lehetne. Gyengén, de érzem. Körül vesz a lidércek sajátos jelenléte, főleg annak az espadanak a lélekjelenléte telíti meg ennek a toronynak a terét. Hogy miért nem ölt meg, azt nem tudom. Talán kísérletezni akar velem. Talán nem. Nem úgy néz ki, mint egy tudós, és az egész lakás úgy van kiépítve, mint valami kocsma.
A legfurcsább az egészben, hogy még nem jelentek meg mások, hogy megöljenek. Már vissza nyertem minden erőmet, de nem tudok vissza jutni, ezt biztosan tudom. Az el rablóm kénye kedvére vagyok bízva. Ami viszont meglep, már ha még meg tud valami lepni ezek után, az az, hogy szerzett nekem ruhákat, és cipőt is. A shinigami ruhám való igaz, kicsit elrongyolódott, de akkor is. Nem minden méretet talált el, de viszonylag jól körbelőtte. Igazából gatya ügyileg egy a kelleténél egy kicsivel nagyobb farmert kaptam, de egy öv megoldotta a problémát. Pólóból felvettem egy kisebb méretet, hiszen jó magam sem vagyok valami nagydarab. Fura volt. A vendégszeretetét élem most meg egy espadának. Nem sokan mondhatják el magukról ezt, ráadásul ha ez kiderül Seireiteiben valószínűleg kihallgatnak, és úgy végzem, mint a legtöbb eltűnt tiszt, akik ki tudja hova tűntek el.
Ez egyelőre lényegtelen. Belebújok az egyik papucsba. Zanpakutoum az oldalamon van a kard tartó övemmel együtt. Tőle soha nem válnék meg, bár mostanában hallgatag. Valami furcsa vele is. Óvatos feszengő léptekkel jövök ki a lakhelyemül szolgáló szobából, és rögtön meg is pillantom az arrancart, ahogy épp főzőcskézik. Erre kicsit megtorpanok, de amint megérzem az illatát a gyomrom válaszol helyettem. Egy hatalmasat kordul a gyomrom, és végül is oda megyek a bárpulthoz, és leülök egy szabad székre. Vetek egy lopott pillantást a sörre, és a sülő ételre. Vendéglátómra inkább nem is nézek. Nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy Las Nochesben vagyok, és egy arrancarral készülök reggelizni, vagy tudom is én mit csinálni. Az előttem lévő bárpult fényes felületét fürkészve eresztem ki számon a szavakat.
- Szóval... A nevem Nishihara Shuko... Miért vagyok itt? Ha meg akartál volna ölni, már párszor megtehetted volna, ezt mindketten jól tudjuk. Gondolom nem csak azért, hogy aztán etethess, ruházhass, és rejtegethess.
Hangomban bizonytalanság honol, tisztán kivehető. Talán én sem akarom tudni, hogy miért hozott át, de az is lehet, hogy pontosan tudom. De beszéljen inkább ő.
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Okt. 08, 2012 6:10 am

Végre előbújt rejtekéből a shinigami, igaz, ott volt nála a zanpaktouja, de nem feltételezte Karasu, hogy támadni akar. Itt ostobaság lenne, az ellenség gyomrában, kész öngyilkosság, főleg, mert ha győzne is, csak Karasu áll közte és a halál közt. Ám szerencséjére, itt nem lesz vérengzés, vagy gyilkolás, max csak a kaja lesz legyilkolva, meg a sör, és esetleg még a kíváncsiság is.
Még nem felelt Shuko kérdésére, csak a rántotta felét egy tálra tolta, azt pedig a vendége elé, adott egy villát, és sót, borsot, ha fűszerezni kellene.
- Sör, vagy esetleg kóla kell? Részemről inkább mégse a sör lesz a nyerő, inkább a kóla.- elrakta a sajátját, vissza a hűtőbe, majd kivett egy kétliteres, piros címkés, rajta fehér betűkkel a márka, és ez az a fajta, amin karácsonykor a Mikulás vigyorog, de úgy, mint aki be van rúgva, bár nem lehetetlen, mivel elég vörös az arca. Na mindegy, két poharat is elővett, töltött magának, majd mielőtt belekezd az evésbe, válaszol a kérdésre.
- Jól gondoltad, nem csak azért vagy itt. Érdekel az, hogy mi történt a harcunk közben. Elvesztetted az eszed, egy csinos kis hollow maszkod is lett, és a viselkedésed is olyan volt. Csak ölni akartál, semmi mást. Érdekelne, hogy honnan is tettél szert ilyen képességre, vagy nevezhetném lakótársnak is, a lényeg, hogy hogyan? Nézd el, hogy érdekel, de nem mindennap látni ilyet, hogy egy shinigami részben hollow is, vagy legalábbis olyasmi. Tehát, hogy? - a kérdésre válaszolt, és kérdezett is. Ha választ nem is kap, van, akit megkérdezhet erről, vagyis több valaki van. De elsőnek Nati lesz az, akit ezzel zargatni fog. Ha már tudós, akkor csak ráfog jönni valamire Karasu tapasztalatából, a forrásról meg majd hazudik valamit. Habár nem olyannak ismerte meg Rózsikát, mint aki beárulná, de jobb, ha ezen a téren óvatos lesz. Na meg azért se akarja megkérdezni, mert akkor tartozni fog, és nincs kedve egy kísérlet alanyának se lenni, vagy ahogy ismeri, a végén le kell ülnie vele Hello Kittyt nézni, vagy egyéb rémségeket. A másik személy pedig Yuke. Ha már rebellis volt, lehet találkozott ezzel a jelenséggel is. Na mindegy, ráér ezzel foglalkozni akkor is, ha ez a beszélgetés nem fog eredményt hozni. Habár ha ez lesz a helyzet, akkor még azon is gondolkoznia kell, hogy hazudtak neki, vagy se, meg hogyan juttassa ki Shukot, akad itt pár nehezebb kérdés. Ám most következhet az evés, és minden falat után egy korty kóla.
- Tölts magadnak nyugodtan, ha kell kenyér, szólj, az is akad.- legalább azt nem mondhatják, hogy rossz házigazda.


______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Shuko
Hollow
Hollow
Shuko

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te15900/30000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (15900/30000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Okt. 08, 2012 8:49 am

Hogy mi történt ott? Arra választ én is szívesen várnék. Természetesen nem felelhettem ezt neki, elvégre kérdésre kérdéssel nem válaszolunk. De ugyan mit mondhatnék? Zanpakutouim sem segítenek ki, pedig el kéne a segítségük. A kérdés után hosszú csendbe burkolóztam, és az elém került ételt piszkáltam, és majszoltam belőle.
A házigazda javaslatára töltöttem magamnak kólát is. Még mindig feszengtem, de nem volt értelme annak, hogy ne egyek, ne igyak. Barátságos arcnak tűnt, bár arcán ott volt a maszkjának maradványai. Nem is tudom mit gondoljak róla. Pár napja feltörölte velem a padlót, és csak azért élek, mert érdekesnek talált. Ha megtudja a titkom, akkor megöl? Ez sajnos soha nem fog bekövetkezni, mert a titkom még én magam sem tudom. Akkor viszont még ott van az az opció, hogy kérdések nélkül maradunk, és akkor azért öl meg, mert nem vagyok hasznára. Ez a maszk, amit visel, mint viselkedési maszk szerintem csak álca. Egy arrancar se szereti a shinigamikat, és az hogy valaki ilyen kedves legyen egyel, ahhoz durva indokok kellenek. Például a kérdése. Miért változtam lidércé, és hogy?
- Nos... - Mondtam böködve az ételt, egy kis kóla után. - Nem igazán tudom. Tudod, amikor félhullára vertél... Hát akkor valahogy elgyengültem, és úgy éreztem, hogy valami előtör belőlem. Nem tudom biztosan mi ez. Semmit nem tudok róla. Olyan volt, mint ha több ezer kéz nyúlt volna a sötétségből felém, és lerántott volna valami helyre, ahol a sötétségtől még a saját hangomat sem hallom.
Összerázkódtam, és teljesen libabőrös lettem, ahogy erre gondoltam. Amikor csak ilyenre gondoltam éreztem, hogy egy lépéssel közelebb kerülök hozzá. Talán nem is tudom mi ez, de tisztán érzem, hogy nem jó. Ez nem helyes!
- Ha amit mondasz igaz, akkor lidércé váltam egy pár percre. Ez a furcsa sötét érzés most is itt van bennem, és minden gondolattal erősebbnek érzem. Talán jobb lenne ha megölném magam. Biztosan érzik mások is, így nem mehetek vissza Seireiteibe. Mi van ha rájönnek? Akkor én is eltűnt személlyé válok, mint a többi furcsa ember, akik eltűntek nem sokkal őrületük után. Úgy érzem felemészt ez az érzés. Talán nem veled kéne megosztanom ezt az egészet, bár az is lehet, hogy veled a legérdemesebb. Elvégre ha ezt egy shinigaminak mondanám el, abból csúnya dolgok is lehetnének.
Ez így veszélyes. Ezek szerint, ha legyengülök ez a valami átveszi a hatalmat felettem, és akkor végem. Ha ez az osztagban történik, akkor biztosan meghalok.
- Szóval nem tudom mi ez... És most mi lesz? Megölsz?
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptySzer. Okt. 10, 2012 1:18 am

Miközben ette a tojásait, érdeklődő arccal hallgatta Shuko mondandóját, sőt, annyira figyelte, hogy majdnem a saját szemébe tolta a villát, a szája helyet. Ezt fel kell jegyeznie magának, érdekfeszítő beszélgetés közben, ne egyen, mert hamar szereznie kell egy szemkötőt. Még ha vagány lenne vele, vagy valami, de manapság már minden második arrancarnak, vagy shinigaminak van valami a szemével. Nincs meg neki, vagy van benne valami hű de gonosz ízé, vagy esetleg magának csinálta meg, hogy pluszt adjon. Merre vannak a régi jó idők? Amikor elég volt egy tű, kis dopping, és már is kemény vagy, nem pedig bizbaszokat kell használni. De ez van, divat lett a szemtelenség, el kell fogadni, beletörődni, és nem követni. Mert igaz, lesz egyénisége, csak éppen olyan, mint másoknak. De félre ezzel, inkább egy kis kóla, és következhet Karasu oldala a forgatókönyvből.
- Értem, majdnem olyan, mintha lenne egy másik személyiséged, csak éppen ez… hát olyan személyiség, aki más fajba tartozik. Öregem, ezzel lehetne keresni annyi pénzt. Szerintem majd minden tapasztalatomat összeszedem, megtanulok rajzolni, és csinálok egy olyan fasza mangát. Shinigamik, arrancarok, Aizen, ejha, gazdag leszek. Na, de bocs, kicsit eltértem a témától. Tehát ez a valami, ami benned van, akkor jött elő, amikor lecsaptalak. Tehát a tudatod, és gondolom az erőd is visszatartja. Szóval akkor fog megjelenni, ha ki leszel ütve, vagy legyengülve.- befejezte az evést, felemelte a tányért, és gyorsan kinyalta, majd kóla az öblítésnek, és egy cigit dobott az asztalra.
- Nem lidérccé, valami mássá, ha lidérc lenne, akkor nem tudtál volna tovább harcolni ellenem. A saját véreddel támadtál, elég elmebeteg voltál. Azt mondanám, hogy kereszteződtél egy lidérccel, és valami új lett belőled, csak éppen még nincs meg az összhang. Azon meg szerintem ne fossál, hogy mi lesz, ha elmondanád. Harcoltam egy shinigamival, aki csak azért segített nektek Aizen ellen, hogy visszafogadják, vesztettünk, és igen, ismét tag lett.- elvett egy cigit, és rágyújtott, lassan kifújta a füstöt, és a semmilyen alakokat bámulta benne. Mintha tényleg gondolkodna, hogy most mi legyen.
- Nem, nem foglak megölni, sőt, haza is engedlek, vagyis csak Karakurába, onnan már a Te dolgod lesz. Csak előtte még kérek pár dolgot, az első, hogy van fogalmad arról, mi válthatta ezt ki? A második pedig…- a hűtőhöz lépet, és kivett belőle egy injekciót. - Ha nem nagy gond, akkor vért vennék tőled. Van egy személy, aki talán majd hasznát veszi ennek. Tehát kérném a kezed…- és ha megkapja, hát vért vesz, egy kis tégellyel. Talán kiderül belőle valami, főleg, mert némi reiatsut is leszívott belőle. Mehet is be a hűtőbe. - És megkérnélek valamire. Keress meg egy shinigamit. Yamasaki Shizuka a neve, és mond meg neki, hogy Karasu sajnálja. Tudni fogja, mire értettem, ha meg kérdezi, hogy hol találkoztunk, találj ki valamit, ne mond el, hogy itt voltál. Na, ennyi lenne, ideje menni, indulhatunk?- kérdezi, miközben eloltja a cigit, és vár a válaszra.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Shuko
Hollow
Hollow
Shuko

Male
Hozzászólások száma : 92
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. May. 02.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Karasu Vex fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te15900/30000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (15900/30000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Okt. 15, 2012 3:27 am

Kiselőadásom közben az arrancar annyira elmélyült, hogy majdnem kiszúrta a saját szemét. Valamit nagyon jól csinál. Totál lényegtelennek mutatja magát, semmi különleges nincs rajta, a fegyverén kívül. Az ember azt hinné csak annyira ártalmas amennyire egy átlag arrancar, közben pedig a felszín alatt kemény erők mozognak. Talán ő csinálja jól. Emlékszem még éltemből egy mondatra, illetve hát nem egy mondatra, csak ez megmaradt úgy különlegesnek. Mutasd magad gyengébbnek, és meghal az aki alábecsül. A meglepetés ereje.
Nem mondott sok újdonságot, bár az ötletében látok fantáziát. Mondjuk az már egy másik dolog, hogy miért lenne szüksége egy ilyen erős lénynek pénzre. Én is csak azért rendelkezek pénzel, hogy bizonyos szórakozási szükségleteimet kiéljem. Mint például a cigit.
Emlegetett szamárként vágódik az asztalra a doboz, ami a bűnös szálakat tartalmazza. Annyira viszont nem leszek pofátlan, hogy az ő cigiét szívjam. Habár most már aztán annyira mindegy lenne az egész. Elvégre ettem az ételéből, ittam az italából. De nem fogok szívni a cigijéből. Ez intim dolog. Legalábbis nekem az. Szerencsére még kifelé jövet magamhoz vettem a dobozt. Elő is halásztam a zsebemből, és lassan elmélázva a doboz felett rágyújtottam. A füstöt sokáig lent tartva kínoztam, majd útjára engedtem. Vajon engem is utamra engednek?
- A Shinigamik közössége roppant szigorú. Egy ilyen senkit, mint én, bármikor eltüntetnek a társadalomból. Inkább meghúzom magam, és kitalálok valamit. Maximum majd nem harcolok senkivel, és reménykedek, hogy nem fordul rosszabbra a dolog. Ugyan hogyan kereszteződhetnék egy lidérccel? Az teljes képtelenség... Vagy nem?
A füstrúd felénél jártam már, amikor kérései lyukat ütöttek a fülembe. Miközben egy tűvel közeledett felém, kicsit idegesen, de válaszoltam a kérdéseire. Hagytam magam, hiszen mit tehettem volna? Ha ez az életem ára, akkor legyen.
- Hogy hogy történt? Hát onnantól kezdődtek a furcsa dolgok, amikor egy hónappal ezelőtt elmentem az emberek világába felderíteni és vadászni. Ennek az lett a vége, hogy lezúztam pár lidércet, aztán bekerítettek, és leütöttek. Volt ott valami fura jelenlét is. Talán egy arrancar lehetett. Aztán elsötétült minden. Talán leütöttek.
Kicsit felszisszentem, amikor belém döfte a tűt, de folytattam.
- Szóval amikor felébredtem azt a maszkot találtam magamnál, ami rám került az átváltozásnál. Azt hiszem. Illetve találtam még egy lilás hajszálat is a környéken. Lidérc energia nyomait éreztem benne, de akkor már nem volt ott senki. Aztán hazatértem, és mivel teljesen meg voltam illetődve, inkább nem beszéltem róla senkinek.
Végül már fel is ajánlotta, hogy indulhatunk. Másra sem vágytam jobban. Igaz már nem görcsölt a gyomrom, de a folyamatos fenyegetettség érzése még mindig bennem volt.
- Rendben. Yamazaki Shizuka. Elmondom neki, most pedig azért átöltözöm, és akkor mehetünk is.
Úgy is tettem, ahogy mondtam, majd Vex nyitott egy gargantát, és eltűntem benne. Eleinte még bizonytalanul vissza-vissza nézegetve belőle, aztán amilyen gyorsan csak a lábam engedte. Végül Karakurában találtam magam, de az emlék megmaradt, és az érzés. Csak mikor kiléptem a garagantából akkor tűnt fel, hogy a fenyegetettség érzése megmaradt, és a lidérces energia erősödött a lelkem mélyén. Valami nem volt rendben. Ezt tisztán éreztem, de hogy mi az...
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Okt. 15, 2012 2:28 pm

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Kicsit elgondolkozik a válaszon, bár továbbra sem érti, hogy az önként lemondás kinek is használna. Ha mások úgy gondolják, hogy van jobb vezető, akkor annak ki kell érdemelni ezt, ami általában azzal jár, hogy az elődjét el kell távolítania, hiszen ha nem elég erős, mi keresnivalója lenne az espadák között? De egy szót sem szólt, hiszen ki lenne ő, aki megmondja, miként is gondolkozzon Karasu, aki immár nagyobb hatalommal bír nála. Ráadásul pont azért jött, hogy efféléket lásson, hogy megértse, az észérvekkel szemben miként győzhetnek az emóciók, hogy arrancar létének ellenére miként képes az érzésekre. Félrebillenti fejét, és úgy néz a szemben ülőre, de továbbra sem érti, nem találja a választ, és tudja, sokáig így lesz ez még.
Nem igen érti azt sem, hogy milyen másik pihenés lehet, az alváson kívül. Legtöbbször úgy osztja be idejét, hogy az megfelelő legyen arra, hogy minden dolgát elvégezze, Diego~sama mellett gondolni sem lehet a lazsálásra, ráadásul sosem volt annak a híve. Mindig csinál valamit, ami előbbre viheti, hiszen ha ölbe tett kézzel várán, hogy mi is fog történni, akkor az első között halna meg. Márpedig erre nem fog sor kerülni, legalábbis ha rajta múlik. Talán Seth egyelőre csendben ül a trónon, és látszólag az espadák is mind fejet hajtanak előtte, valami készül, ezt a zsigereiben érezte. Lehet, hogy nem ebben a pillanatban, de hamarosan, és akkor csak azok maradnak meg, akik elég erősek, vagy elég okosak hozzá, magát pedig ez utóbbi kategóriába sorolta. Kicsit elkalandoznak gondolatai, de ez nem tart túl soká, így látja az éppen elmenő espadát.
Hogy vetkőzzön lejjebb? Végig néz magán, egyen ruhája nem sokat takart testéből, de szerette, mert ezáltal sokkalta könnyebben mozgott, illetve könnyedén teremtette meg az ártatlan imaget. Egyszerű mozdulatokkal veszi le cipőjét, majd a térdig érő lábmelegítőjét, majd a szoknyára téved tekintete. Végülis vállat von, és egyszerűen megszabadul tőle, ha ez kell csupán ahhoz, hogy az espadat megpuhítsa, nincs mit tenni. Amúgy sem igen érezte úgy, hogy a testiség bármit is adott volna számára. Ha nem gondolná azt, hogy a ruha némiképpen védelmet nyújt, akár mezítelenül is képes lenne flangálni, mindenfajta zavar nélkül. Felsőjétől azonban nem szabadul meg, azt szinte sosem veszi le, egyszerű oknál fogva, szeret mindenki számára meglepetést okozni, ez pedig úgy lehetséges, ha a lehető legkevesebben a lehető legkevesebbet tudják róla.
Egy hangos szó sem jön ki a száján arra, hogy hirtelen felkapják, egyszerűen tűri, hiszen bármikor megölhették volna eddig is, ha akarták volna. Ráadásul tudta, hogy Diego~samaval egy sima fraccion miatt nem kezdene senki sem Las Nochesben, még Karasu sem.*
- Nehéz lenne belemerülnöm, ha úgyis hurcibálsz - *Feleli egyszerűen, nem ellenkezés, csupán ténymegállapítás.
Furcsa számára a bugyborékoló víz, azonban az izmainak kiváló lazító. Fáradt teste különösen jólesőnek találja a pezsgést, bár maga nem igen érti eme elemi, mélyről jövő reakciókat. Leül az espada mellett, és próbálja élesen tartani elméjét, és le-lecsukódó szemeit inkább nyitva tartani.*
- Ez nem is annyira hitvány! - *Kijelentése már-már dicséretnek számít nála, de persze nem viszi túlzásba* - Hogy tud ebben járni a gondolkodód? - *Nem igen érti a dolog lényegét, mert nem tud benne egyszerűen koncentrálni, olyan, mintha teljesen feloldódna, elolvadna. Furcsa számára.*

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyPént. Okt. 26, 2012 5:35 am

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Very Happy

Kicsit, nagyon kicsit, talán reménykedett abban, hogy a kis drága Thea, bizony leveszi minden ruháját, de nem baj, legalább ha mázlija lesz, a fenekét is meglesheti. De majd később, most karba kapja a kis nyuszikát, és viszi a vízbe. Biztos benne, hogy megteszi majd a hatását, és talán nem is lesz annyira merev, már ami a testét illeti. Abban nem túlságosan biztos, hogy a viselkedése is lazulni fog. Jelenleg elég jégcsap, de majd Vex tüze felolvasztja.
Közösen ültek bele, és bár sajnos el kell, hogy engedje, de reméli, fogja még a karjaiban tartani. Kényelmesen elhelyezkedik, és feltűnik az is Neki, hogy Thea drága mellé ült. Ezt már komoly jelnek is veszi, vagy legalábbis annak, hogy idegen helyen, mindenki ahhoz közeledik, akivel már találkozott. S’ következik a szokásos, unalmas cselekvés, karját felemeli, majd átnyúl Thea mögött, és a vállára rakja a kezét.
- Igaz? Mondtam, hogy el fog lazítani, és ez még csak a kezdete valami jónak.- bár, hogy itt mire utalt, azt még nem tudja, talán nem is fogja, de reménykednie azért szabad. Legalábbis úgy gondolja, hogy a sorozatos szopások után, talán kijár némi boldogság is, még ha csak egy ideig is. Lehet, hogy csak múló kis láng lesz, a sötét óceánon. De már akkor is megérte, addig nem fogja elengedni a boldogságát, még csak képes tartani. Thea kérdésére pedig csak halványan elmosolyodik.
- Ez a lényege, hogy ne gondolkozz, csak élvezd, ahogy pihentet. Ellazítja a tested fáradt tagjait. A végén pedig úgy fogod magad érezni, mint akit kicseréltek, de abban biztos vagyok, hogy kipihentnek. A nap végén pedig, hogy ellazulj tökéletesen, még meg is masszírozlak. Nem azért, de már volt egy espada, aki elaludt attól, hogy masszásban részesítettem.- büszkének büszke magára, csak éppen nem folytatja, mert tehetett volna akkor mást is, csak akkor most biztos, hogy nem ülhetne itt, és élvezhetné a kis nyuszika társaságát. Legalábbis nem tökéletes állapotban, egy kar minimum oda lenne.
- Add csak át ennek az érzésnek, hagyd, hogy átjárjon. Nem kell mindig merevnek lenned, és a kötelességeddel foglalkoznod. Mindenkinek kijár egy kis lazulás, és szerintem Diego is így gondolhatja. Plusz, ha friss vagy, üde, és kipihent, a feladataidat is jobban el tudod majd végezni.- mondta barátságos hangon, és nem is tudja mi vezérli, de közelebb húzódik Theahoz, sőt, még egy puszit is ad arra a szép kis fejére.______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Nov. 26, 2012 1:36 pm

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


Csak bólint, hiszen valóban megmondta, bár ami jó a testének, és bódítóan hat rá, az nem biztosan jó. Ettől függetlenül azért volt itt, hogy jobban szemügyre vegye Karasut, a reakcióit, és hogy miként is képes afféle dolgokra, amikre az emberek. A törékeny lények csupán emóciós készségeik, és különös szokásaik miatt kötötték le, azonban az újonnan kinevezett espada merőben különbözött tőlük, mégis sokkalta jobban hasonlított, mint mondjuk ő maga.
Félre billentett fejjel hallgatja, amit mond, bár nem ért egyet, elvégre gondolkozni mindenek felett való, anélkül egyszerűen képtelenség létezni. Jómaga nem is tudja, mihez kezdene ha gondolkodója nem segítené ki a folyamatos információkkal, persze cselekvője sokkalta gyorsabb, ettől függetlenül jobban megbízót töprengőjében. Érintésének képét pedig azonnal rögzítette, vizuális memóriája pedig automatikusan pörgette vissza a képeket, hogy megállapítsa, az espada közeledése mire is irányulhat. Természetesen azzal már tisztában volt, hogy közvetlensége és érintése a szimpátia jele, azonban az ilyesfajta közeledés jóvalta többet jelenthet ennél. A mozdulat hasonlított a birtokló megnyilvánulásokra, amikkel a hímek jelezték mások felé, hogy ez az én nőstényem, azonban rajtuk kívül nem olt senki más a közelben, így nem lehetett a territóriumának a megjelölése.
A masszírozás megemlítésére kissé furcsának ható tekintettel néz fel rá, nem mintha zavarná az érintése, csupán az indíttatásai nem tiszták számára. Természetesen ez lehetne akár az espada csapdája is, azonban erő különbségük tiszta Thea számára, így nem érti, mért is várna ennyit arra, hogy végezzen vele?*
-
Mért érintesz így meg? - *Teszi fel egyszerűen, és talán nyersnek hangzóan a kérdést, azonban a puszi egyértelműsítette számára, hogy az espada bizonyára akar tőle valamit, és tudni akarja, hogy mit.
Ebben a pillanatban pedig nem szorul finomkodásra, vagy éppen arra, hogy körmönfont kérdést tegyen fel, egyszerű kérdések gyors, és könnyen érthető válaszokat szülnek. Azzal eddig is tisztában volt, hogy Karasu arrancarsága ellenére is képes az emóciók széles tárházát megvillantani, azonban az, hogy ez irányába is elsülhet, nos ez nem fordult meg a fejében. Nem emlékezett olyan esetre, hogy hasonlatosan közeledtek volna hozzá, a legtöbb fajtájukhoz tartozó képtelen volt érzelmeket produkálni, arra vonatkozó állatias vágyaik pedig, hogy őt megszerezzék, vagy birtokolják, véres ellenállásba ütközött. Nem érezte azt, hogy egy férfinak kellene megérintenie a testét, nem érzett vágyat, késztetést, vagy éppen melegséget, csupán azt, hogy a rossz helyen matató praclit le kell választania tudatlan gazdájának testéről.*
-
Mit érzel, ha így teszek? - *Kérdése közben egyszerűen a férfi mellkasára teszi a kezét, csupán csak kíváncsi. Félrebillentett fejjel várja a választ és a hatást, s ha beigazolódnak sejtései, akkor bizony már jól tudja az espada gyengepontját.*

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptySzer. Nov. 28, 2012 4:52 am

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Very Happy


Miért érintette meg úgy? De hogy? Csak egy puszit adott, vagy mást is csinált? Legjobb tudomása szerint, a kezei nem élnek önálló életet, habár… részegen gyakran ezt mondogatta, de akkor az volt a legjobb magyarázat, hogy miért is fogta meg a csaj mellét, vagy férfi volt? Az biztos, hogy nagy dudorok voltak a mellkasán. Na mindegy, most gondolkozhat azon, miért is puszilta meg. Áh, inkább beszélni kezd, és lesz, ami lesz.
- Csak… gondoltam kedveskedek, meg kimutatom, hogy nem vagy közömbös a számomra, habár… abból is rájöhettél, hogy belehívtalak a saját, kis relaxkádamba.- megint hülyeséget magyaráz, nem is mondta, hogy ez olyan különleges, tehát ez nem jelent semmit… Legszívesebben inkább elmerülne, és talán akkor rájönne, miért is ennyire balfarok Thea társaságában. De persze, ahogy szokott lenni, és ennek valaki marhára örülhet, sikerült Theanak még a gondolatot is Karasuba fagyasztani, és az egészet egy egyszerű kis mozdulattal. Rátenyerelt a mellkasára. Ha lenne szíve, az most jó gyorsan verne, de nincsen, így helyette csak elkerekednek a szemei, némileg kinyílik a szája, és egy kis remegés szaladt végig a testén.
- Me… meglepődést és… meglepődést, meg… meg jó érzés is azért… csak megleptél. És ha lenne valami, ami pumpálja a vért, akkor az most nagyon gyorsan tenné a dolgát, és meg is leptél, vagy ezt mondtam már?- vörösödik a feje, bamba vigyor beélesítve, majd pedig lassan emeli az enyhén remegő kezét, és lágyan megsimogatja Thea arcát.
- Szerintem felesleges megkérdeznem, hogy mit is érzel. Már leszámítva azt, hogy nedves a kezem. De gondolom más reakciót nem vált ez ki belőled? Tényleg, mitől lettél ilyen? Mármint tudom, hogy a legtöbb arrancarra nem jellemző sok érzelem, de eddig Te vagy az, akiben a legkevesebbet láttam.- persze ez nem zavarja, na jó, valamennyire igen, de annyira csak nem, mert akkor nem törné magát, hogy Theat megszerezze. Ám csak érdekli, és ha lehet, talán még segíteni is akar, akár kéri a kis Thea, akár nem. Ha mást nem tud elérni, csak az utálatot, az is haladás, mert kéz a kézben jár a gyűlölet és a szeretet, csak nem mindegy, kinek fogja meg a kezét. Kézről jut eszébe, elveszi Thea arcáról, és inkább visszarakja a vízbe, mielőtt a saját arcára kap egy vörös lenyomatot. Habár, így is elég vörös a feje.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyCsüt. Nov. 29, 2012 2:06 pm

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Sok minden tisztázódik benne Karasu válaszára, legfőképpen pedig az, hogy jól érzékelte a jeleket. Egyértelműnek azonban nem akarta elkönyvelni egészen addig, míg nem kap rá választ. Ez lényeges volt, hiszen nem tehet úgy, mintha tény lenne, amíg be nem bizonyosodik, hogy az tény. Persze ez most megtörtént az indíttatást, az eredetet kell meglelnie, hogy értse mitől és mi indult el az espadaban. A maga részéről semmi olyat nem tett szándékosan, amitől lágy, ragaszkodó emóciókat kellene éreznie a férfinak, legalábbis szándékosan nem. A testi vágyak forrását könnyedén megértette, bár nem igen tapasztalt hasonlót, sosem érzett ellenállhatatlan késztetést a másik nem egy tagja felé, legalábbis emlékei szerint nem.
Érzékeli a másik zavarát, de gondolataiba merülve nem igazán foglalkozik vele, és nem is tud mit kezdeni a helyzettel, mert számára természetes, hogy véghezviszi azt, amit gondol, akkor is, ha másoknak az esetleg kínos. Az, hogy a férfi képes az érzelmi paletta ilyen nagyfokú visszatükrözésére, csak még inkább felkeltette az érdeklődését, főként a reakció, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem csupán érzelmeket táplál az irányába Karasu, hanem jól láthatóan testi vágyat is.
A következő kérdést azonban nem teszi fel, mert úgy véli, nem kapna rá megfelelő választ, ráadásul valószínűleg alanya tagadná is a tényeket, az pedig, hogy újra kiépítse a bizalmát, túl sok időt venne igénybe, így azzal gazdálkodik, ami van. Szép lassan, lépésről lépésre szerzi meg az információkat, amiket a későbbiek során alkalmazhat, vagy egy nagyobb teória felállításához használhat. Nem tér ki az érintés elől, azonban az kicsit meglepi, hogy Karasu félénk. Nem érzi önmagát fenyegetőnek, így nem igen tudja, mitől is tarthat a másik. Félrebillenti a fejét a kérdésre.*
-
Csupán rejtőznek - *Feleli egy meleg mosoly kíséretében.
A reakció teljesen automatikusan jött, mintha csak megnyugtatásra szolgálna. Azonban elgondolkozik magában a kérdésen, hiszen nem gondolta azt, hogy az évek során vált ilyenné, emlékeiben mindig is efféleképpen szerepelt. Nem jutott eszébe, hogy valaha is érzett volna valamit olyankor, ha egy számára érdekes valaki hozzáért volna. Abban biztos volt, hogy a félelmet és az ürességet mindig is érzékelte, és persze ezek nem voltak kellemesek, nem is nagyon volt mihez hasonlítania. Olyan mélyen gyökereztek benne, hogy ösztönösen előtörtek, akár egy mosoly válaszként mások mosolyára. Sosem kérdőjelezte meg helyénvalóságukat, egyszerűen csak voltak.
Gondolataiból felrévedve érzékeli, hogy valami megváltozott a másikban, bár nem nagyon tudja, hogy pontosan mi is lehet az, maga is leengedi a kezét, majd előre lendül, és Karasu arcához ér.*
-
Ez más? - *Kérdezi félredöntött fejjel.
Érdekli, hiszen a férfi több más helyen hozzáérhetett volna, azonban mégis az arcát választotta. Az embereknél látott már hasonló gesztusokat, a gyengédséget és szeretetet fejezték ki hasonló gesztusokkal. Nem igen tudja eldönteni, hogy az espadanál mi is a helyzet, de nem adja fel, muszáj tudnia, hogy mi mozgatja belülről.*

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Dec. 11, 2012 10:31 pm

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Very Happy

Rejtőznek, vajon jó lenne, ha minden arrancarnak rejtőznének az érzelmeik? Nem, nem lenne jó, pont ellenkezőleg kell lennie, szabadon kell engedni az érzéseket, engedni, hogy részesei legyenek az életüknek. Nem pedig a végtelen, minden érzéstől mentes, sötét erdőben leélni a megmaradt időt. Akkor is, ha ezzel pont a fajtájuk sajátossága ellen harcolnak. Karasu is érzi, tudja, hogy belül ott van a fenevad, ami csak arra vár, hogy ismét lerázza a béklyóit, és üvöltve faljon fel mindenkit. Egyszer már megtörtént, rombolt, pusztított, ölt, és nem akarja Karasu, hogy ez még egyszer megismétlődjön. Ezért kapaszkodik minden szalmaszálba, amivel kötelékeket tud kiépíteni. Ezek visszatarthatják attól, hogy elveszítse az emberségét, és egy esztelen hollow legyen az idők végégi, vagy az élete végéig. S’ ha tudja, akkor megóvja azokat is, akik jelentenek valamit. Bár az nem sok mindenki, talán 4-5 személy összesen, nos, talán nem ok nélkül Karasu képviseli a magányt.
- Akkor valahogy előcsalogatom majd.- közölte egy lágy mosollyal az arcán. Habár még fogalma nincs arról, ezt mégis hogyan éri el. De, talán ha sok időt tölt el Theaval, akkor esetleg ragad valami érzelem, vagy kíváncsiak lesznek arra, milyen is az, és előbújnak a rejtekükből. Idő, ehhez is idő kell, kegyetlen, és kínzó idő.
Elsőnek azt hiszi, hogy egy pofont fog kapni, pedig még nem is csinált semmit, amivel ezt kiérdemelné. Ám nem, nem azt kap, ellenkezőleg, az arcához érnek. Szemei kikerekedve, arca felforrósodik(és ezt foghatja a vízre), és ha lenne szíve, akkor az gyorsabban is verne, talán ki is ugrana a mellkasából.
- Igen, sokkkkkal másabb.- lassan bólogat a szavak mellé, miközben arcát még inkább Thea tenyerébe nyomja, és gyengéden megfogja a csuklóját. A hangja kedves, lágy, nem pedig követelőző. Csak tudni akar valami.
- Szeretnék kérdezni valamit. Miért? Miért maradtál itt, miért ültél ide be? Ne értsd félre, boldog vagyok ettől, csak szeretném tudni. Nem tudom milyen hírek terjengnek Rólam, de azt gondolom, hogy minden hülyének elmondanak, ám nem vagyok az… annyira nem. Tudom, hogy Diego nem nagyon kedvel, és ez kölcsönös, és Vele vagy, mégis itt vagy most. Miért? Mit szeretnél megtudni? Csak kérdezned kell, és elmondom.- hogy is mondják? Elkapták a tökét, nincs mese.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyHétf. Jan. 14, 2013 2:53 pm

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Kezdi ténylegesen elveszíteni azt a képzeletbeli fonalat, és értetlenül pislog Karasura. Előcsalogatja? Miért? Egyszerűen elképzelni sem tudja, hogy mi veheti rá ilyesmire az espadát, elvégre ebből semmi haszna nem származik. Kapcsolata nem olyan szoros Diego~samaval, hogy érdemes legyen ezért, önmaga pedig semmi olyan tulajdonságnak nincsen a birtokában, ami megindokolná azt, hogy effélét érezzen az irányába. Az érdeklődés oka ismeretlen számára, és ez zavarja, nm is kicsit, hiszen a megértéshez azt kell először kiderítenie, hogy milyen indíttatásból történnek az efféle emóciók kialakulásai, ez pedig egy tökéletes alkalom arra, hogy végre egyértelmű válaszokat kapjon, talán több is, mint megfelelő.*
-
Miért? - *Csupán ennyi hagyja el a száját, és kíváncsi szemekkel pislog a férfira
Aztán érzi a keze alatt a meleg bőrt, ami talán kicsit érdes is, de nem zavartatja magát ilyen apróság miatt, sokkalta kellemetlenebb dolgot is átélt már. Próbálja megfejteni a rejtélyt, hogy mitől érzi másnak ezt a fajta közeledést, mint a másikat, hiszen az ő keze nem változott, sem pedig az, hogy milyen erővel ér hozzá, szóval egyértelműen a férfiban van valami, amitől megváltozott ez a dolog. De mi? Hosszú percekig is képes bámulni, mintha csak ki akarná olvasni a vonásaiból a válaszokat, de semmit sem lát igazából, nincs olyan változás, ami indokolná a másfajta érzetet*
-
Mitől? - *Kérdez rá, elvégre szinte issza magába az információkat.
Elgondolkozik a kérdésen, pedig egyértelmű a válasz, és érdeklődésének tárgya, a kérdés azonban túl bonyolult lett volna, hogy ilyen könnyen megválaszolhassa bármelyikük is. Nem igazán figyelt oda, hogy miről beszéltek körülötte mások, mivel érzelmileg nem hatottak rá sem a hírek, sem pedig más lelki élete, így feleslegesnek is tartotta, hogy ilyesmiről tájékozódjon, kommunikáljon bárkivel is. Diego~sama pedig nem tiltotta el senkitől, a munkaidején kívül azt tehetett, amit akart, így nem értette, hogy ő miként is kerül a képbe.*
-
Én nem vagyok Diego~sama potenciális emóciós kapcsolatot ápoló partnere. - *Jelentette ki, mielőtt valamit félre értene az espada.
Sosem gondolt így a sexta espadara, mert számára csupán a felettese volt, akinek követte a parancsait, és egyszerűen tette, amit tennie kellett, ezen túl nem is igazán érintkeztek. Persze ez alól kivétel volt az első találkozásuk, de akkor még nem is volt espada, és csupán a véletlennek köszönhették a találkozást.*
-
Azt kívántad tegyem le magam, csupán engedelmeskedtem. Rosszul tettem volna? - *Tekintete kérdőből bizonytalanná válik, nem kedveli, ha nem ért dolgokat, most pedig ez a helyzet állt fent* - A kérdéseim válasza itt van valahol, csupán meg kell fejtenem! - *Hajol közelebb az arcához, és mélyen a szemébe néz, miközben nem veszi el a kezét.
Nem akar semmi illetlent tenni, csupán a szem a lélektükre kifejezést próbálja megfejteni, már ha egy arrancarnak van még lelke. Nyugodtan lélegzik, és csak nézi, mintha kiolvashatna onnan bármit is, de sajnos nem látja a válaszokat, amiket olyan kétségbeesetten keres. Talán ha közelebb menne, már-már szinte a férfi ölébe ül, de semmi. El kell fogadnia, hogy lehet sosem jön rá, mi is a titok…*

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 32
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te43000/45000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (43000/45000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyKedd Jan. 22, 2013 9:07 am

Akit imádni fogok Very Happy vagy már imádok is Very Happy

Egyszerű kis találkozásból egyre bonyolultabb beszélgetés kerekedik. Főleg Karasunak bonyolultabb. Egyszerű kérdést kapott, amire a válasz igen csak bonyolult, sőt, talán nem is lesz képes felelni. Kezdi már bánni, hogy nem olvasott több könyvet az ilyen dolgokról. Nem volt gondja az érzelmei kifejezésével, legalábbis azzal, hogy kifejezze azokat, de a módjai… na azok már kicsit érdekesre sikerednek. Amikor még kiscsikó arrancar volt, találkozott egy csajjal, aki imádta a kutyákat, mit csinált akkor? Szerzett magának is egyet, folyamatosan a társaságában volt, hogy átvegye a szagát, és ezzel csak annyit ért el, hogy mindenki lekutyázta, sőt, sok másik kutya megkergette, a csaj meg persze csak röhögött rajta. Annyit ért el ezzel, hogy lett egy kutyája, akit végül inkább odaadott Rózsinak. Nála jobb helyen van, nagyobb biztonságban, mint Vexnél volt.
- Passzolom, gondolom csak érdekel, milyen is lehet, vagy ilyesmi. Nagy magyarázatom nincs, csak akarom.- az lenne még érdekes, ha le is feküdne Theaval, legalábbis előtte pár kérdés; Miért akarod berakni? Miért mozogsz? Most vedd ki, vagy hagyd bent, de ebből a lökdösődésből már elegem van! Elég volt ezt elképzelnie, és majdnem keresztülszaladt rajta a hideg, de csak azért nem lett így, mert még a testén volt Thea kis kacsója. S’ egy újabb kérdés, amire nehéz a válasz.
- Hát, fogalmazzunk kicsit máshogy. Gondolom, mert fizikailag is vonzódom hozzád, és a tested közelsége ezt váltja ki belőlem. Ez a tudományos magyarázat, a nem tudományos pedig… fooogalmam sincs róla, hogy mitől. Csak így érzek.- mondhatná azt is, hogy lassan olyan közel lesznek egymáshoz, hogy Karasunak nem a nyaka fog megmerevedni, hanem valamennyivel lentebbi testrészében fog ez végbe menni, akkor lehet tényleg jönnek az igazán durva párbeszédek. Nem is akar jobban belegondolni, hogy hova vezetne az egész. Elég az is, hogy igen megszeppent fejet vág így is, és lassan az egész teste kezd vörösleni.
- Aha, akkor, ha jól értem, nem szoktál személyes dolgokról beszélni Diegoval?- ez még hasznos is lehet, ha véletlen olyat kotyogna el, ami káros lehet az egészségére. Abban nem bízik, hogy ha megkéri Theat arra, hogy ne árulja el, akkor meg is tartaná a titkot. Nőben csak akkor bízzon az ember, ha ló legel a sírján. Legalábbis így mondják, Karasu még akkor se nagyon, sőt, igazából egy valakiben bízik meg, az pedig nincs itt, hanem Rózsinál van, de benne is főleg azért, mert nem tud beszélni, így el se árulhatja.
Most pedig vagy hátrálnia kell, de akkor ki fog pottyani a kellemes, meleg vízből, vagy itt marad, és öreg apácákra gondol, nehogy megmerevedjen az a tagja. Pedig a látványtól lenne oka. Thea közel, az illata bódító, a látvány lenyűgöző, és Vex teste meg nem is mozdul, ha lenne szíve most az dobogna, sőt, a mellkasából is ugrana kifelé, de nincs neki, legalábbis most úgy érzi, hogy ha van is, az a torkában dobog.
- Csak kértem, nem kívántam, akár nemet is mondhattál volna, nem vagy a tulajdonom. Van neked szabad akaratod is… gondolom.- ha így beleült, mert Vex kérte, akkor mit tesz meg Diegonak? Talán az a spenótfej fölégörnyed, szuszog, és belefolyatja a nyálát szegény kis istennője szájába. Brrr, rossz belegondolni.- Mit akarsz tudni, mi az, ami annyira érdekel? A testem működése hamar megmutatja magát. Már nem elég vén apácákra gondolni…- most meg arra gondol, hogy miért nem harapta el a nyelvét akkor, amikor ezt kimondta.

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hoshi Tomomi
Ember
Ember
Hoshi Tomomi

Female
Hozzászólások száma : 80
Tartózkodási hely : Legtöbbször szemmagasság alatt .__.
Registration date : 2012. Feb. 15.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: Sanador Equipo helyettes vezetője
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Cl0te13500/26000Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 29y5sib  (13500/26000)

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) EmptyPént. Feb. 22, 2013 4:25 pm

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771Ni csak, ki kopog?Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Desismileys_6771


*Továbbra is csak figyeli a férfit, nem igazán tud kiigazodni az egész helyzeten, de úgy tűnik ő is akar valamit, ami egészen hasonlít arra, amit maga is meg akar fejteni. Bár vele ellentétben saját kíváncsiságára valószínűleg van válasz, addig az espada céljai egészen furcsák, hiszen saját maga sosem tapasztalt érzelmi reakciókat önnön magától. Lehet a kora miatt, bár ez sem teljesen biztos, nem tudta volna megmondani, hogy mindig ilyen volt-e, mert sok mindenre egyáltalán nem emlékezett, szóval lehet csupán elfeledkezett róla.
A fizikai vonzódás egy egészen más eshetőség, mert volt néhány dolog, ami elégedettséggel töltötte el, ezt akár haladásnak is lehetne nevezni. Ráadásul nem érzett ellenszenvet Karasu iránt, bár a kedvelést sem mondaná, a gondolatai egészen másféle szerepet szánnak az espadanak.*
-
Szóval, ha fuzionálási hajlandóságot pitymallaszt bensődben valaki, akkor emóciós háborgás törtet fel? Vagyis, ha tudományosan érdeklődöm, akkor emocionálisan is?
*Kissé egyszerűen fogja fel a dolgokat, de az elmondottakból számára ez következik, vagyis talán anélkül érezne, hogy észrevenné? De nem érzékel változást, pedig egyértelműen érdekelte Karasu viselkedése mögötti dolog mozgatórugója, vagyis megvolt a tudományos érdeklődés. Ebből pedig annak kellene következnie, hogy az emóciós folyamatok beindulnak, de ennek jeleit talán fel sem ismerheti önmagán. Még jó, hogy az espada is ott volt, így ő tudja közvetíteni felé a változásokat. Egyszerűen megfogja a kezét, és saját mellkasára húzza, persze nem pont a lyukhoz, hanem kissé felé, ha van változás, bizonyosan ott jelentkezik először.*
-
Érzékelsz elzizzenést?
*Szinte csüng a válaszon, hátha az pozitív lesz, bár az azt jelentené, hogy az emóciók megléte nem jelent semmi pluszt, csupán fizikai dolgok szükségét. Vagy csak idő múltával tölti fel az embert? Nem igazán tudja elképzelni, hogy miként is működhet, éppen ezért is szeretné megfejteni.*
-
Nem, Diego~sama sokkalta mihókabb nyenyerével tusakodik ezeknél.
*Sosem gondolt olyasmire, hogy munkán túl érintkeznie kellene felettesével, hiszen a kapcsolatuk csupán felettes és alárendelt féle, megkapja a parancsot, és legjobb tudása szerint teljesíti. Amúgy sincsen mit megbeszélnie vele, az espadat lefoglalja rengeteg más dolog.*
-
Természetesen vagyon. - *Hiszen éppen abból jött ide, de ezt sokszor alárendeli a nagyobb hatalomnak, hogy így érje el saját céljait.* - Mi célból töröd gondolkodód ilyesfajta lényeken? Mit mutat meg a tested?

______________

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) 1zz5au8
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) _
TémanyitásTárgy: Re: Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)   Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.) Empty

Vissza az elejére Go down
 

Vex kocsmája ( Gyengébbek kedvéért közölném. Nem kocsma, hanem Vex lakása.)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches ::   :: Espadák tornyai-