|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Móka paint módra Vas. Ápr. 08, 2012 3:37 am | |
| Üdv mindenki!
Mint ahogy azt a feladat neve is mutatja, a Windows Paint nevű programjával kell alkotnotok valami igazán csodálatosat. Saját karaktereteket kell megrajzolnotok a program segítségével. A szituáció, színvilág, meg miegyéb rátok van bízva, csupán a karaktereteknek kell rajta szerepelni a képen. De neki viszont mindenképp meg kell rajta jelennie.
A kész műalkotásokat ide tessék bepostolni a megfelelő módon, és majd szavazással döntjük el, hogy kik kapnak majd helyezést, és ezzel együtt nyereményt.
A játék határideje: április 21. |
|
| |
Dei Laez Arrancar
Hozzászólások száma : 80 Registration date : 2012. Mar. 13. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 85. arrancar Hovatartozás: ... Lélekenergia: (11150/15000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Vas. Ápr. 08, 2012 7:25 am | |
| Sziasztok! Elsőként jelentkezem. Bár esélyem sincs a győzelemre, azért megspékeltem egy Las Vegasos poénnal. (Csak úgy mellékesen nem nyúltam painthez kiskorom óta. Nosztalgia FTW) ui.: feltöltés után jöttem rá, hogy egy kevés árnyék kimaradt, na sebaj XD |
|
| |
Diego Canino Espada
Hozzászólások száma : 304 Age : 32 Tartózkodási hely : Hatodik torony, Las Noches Registration date : 2012. Jan. 04. Hírnév : 5
Karakterinformáció Rang: Sexta Espada, a Sanador Equipo parancsnoka Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (40100/45000)
| |
| |
Yamanaka Sozen 11. Osztag
Hozzászólások száma : 54 Age : 34 Registration date : 2012. Feb. 08. Hírnév : 2
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (5900/15000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Hétf. Ápr. 09, 2012 4:10 am | |
| Üdv! Na kész a mű: |
|
| |
Yamasaki Shizuka 3. Osztag
Hozzászólások száma : 187 Age : 29 Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén Registration date : 2011. Feb. 06. Hírnév : 36
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (30900/45000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 14, 2012 5:47 am | |
| Üdvözletem! Rajzolós verseny? Itt a helyem, legalábbis én így érzek. Nem szeretek ugyan megmérettetni másokkal, de ha a rajzolásról van szó, akkor bizony nincs mese. Ez a kis képecske néhány nap alatt született (Shizuo 2 nap, Shizuka pár óra ^^"") Ez lenne a mű. Remélem tetszik ^^ Gyűlölöm az MS paintet ^_^ |
|
| |
Justin Awesome Ember
Hozzászólások száma : 106 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2008. Nov. 22. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Ember, Dobos (Devil Smile), Pincér (Trinity Nightclub) Hovatartozás: Független Lélekenergia: (8500/12000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 14, 2012 6:52 am | |
| Végre akadt egy szabad hétvégém, ezért én is neveznék. ^^ (Ki más, mint Justin karim félmeztelenül... ej x'D) |
|
| |
RawR! Módosított lélek
Hozzászólások száma : 40 Tartózkodási hely : Diran konyhájában Registration date : 2010. Mar. 06. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Pokol kutyája Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Hétf. Ápr. 16, 2012 7:46 am | |
| |
|
| |
Yuzuri Kouhei Fullbringer
Hozzászólások száma : 50 Age : 29 Tartózkodási hely : Karakura Registration date : 2010. Jun. 09. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Seitokai titkár Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (6500/15000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Kedd Ápr. 17, 2012 5:23 am | |
| Anou... nem tudok rajzolni, nem tudok árnyékolni, valahányszor megpróbáltam testet rajzolni a fej után, mindig csúnya végeredményt kaptam, háttérhez pedig nem volt ötletem, meg amúgy sem tudtam volna kivitelezni, de... én ezzel a munkával pályáznék az utolsó helyre és a legbénább rajz kategória vigaszdíjára ^^"
A képen Nakano Kanade-senpai van, persze tudom, hogy felismerhetetlen, meg a copfok is bénán sikerültek ^^" Gomennasai, senpai T_T |
|
| |
Kamioka Rosa 5. Osztag
Hozzászólások száma : 219 Age : 31 Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén Registration date : 2010. Mar. 19. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16400/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Kedd Ápr. 17, 2012 5:35 am | |
| Azt hiszem én is beküldöm a pályaművet. Mielőtt bárki bármit kötözködne vele, ajánlom figyelmetekbe, hogy a rajzot Miya-chan készítette, úgyhogy nem fikázni. ˇ-ˇ
- Spoiler:
Ha valakinek esetleg szándékában állna elrabolni, vagy lenyúlni a rajzot, akkor biztosíthatom, hogy egy vagy két végtaggal kevesebb lesz neki. ^^ *Rosa*
|
|
| |
Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Karakterinformáció Rang: FaTal erroR! énekese Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (23500/26000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Kedd Ápr. 17, 2012 9:01 am | |
| Hajlihóó~h!(o⌒.⌒o)
Nem alkottam valami nagyot. Bankrobbantás lemarad.X"D Ettől függetlenül jó szórakázást a firkálmányomhoz!:3 Kép háttere:
Történetünk szerencsétlenül bátortalan hőse éjnek évadján, ijedtében kiborul az ágyból. Odakint tombol a vihar. Heves esőzés, dörgés, villámlás. Igazi ítéletidő. Több sem kell a törpicsek srácnak azonnal tele legyen liberója! Hatalmasat nyelve rántja magára a takarót és földön kucorogva lapít. Vaksötét nem nyugtatja meg túlzottan. Inkább növeli félelmét. Óriási nyöszörgések közepette, végül egyetlen kézzel fekvő megoldásra jut! Beveti magát az egyetlen helyre, mely biztonsággal szolgálhat az apartman baljós és villámlástól horrorisztikusan megvilágított dzsungelében. Nem akar maszkos szörnyetegek, betörők, láncfűrészes gyilkosok áldozatává válni. Ráadásul semmiből felbukkanó ninja macskákban sem reménykedhetett! Kegyetlen valóságtól csüggedten kucorodott össze takarójában. Elhatározás készen állt, már csak meg kellett mozdulnia. Nehezebb feladatnak látszódott, mint hitte. Annyira rettegett, lábai se akartak működni. Persze, nem adhatta fel! Ő egy igazi harcos pocok! Arcát felszívva szorította ökölbe mancsait, hogy hátsón billentett sánta galambként totyoghasson a szoba ajtaja felé. Keresett folyosót gyorsan megtalálta. Sőt a győzelmi szalag átszakításáért járó hálót is hamar elérte kivételesen tehetséges sprintjének köszönhetően. Így nem maradt más dolga, mint halálra váltan pislogni, pislogni és pislogni, majd újabb mennydörgéstől szerencsétlen áldozatát rázva felvetődni az ágyra. -Tipi, Tipi, Tipiiii~h! Had aludjak itt! Félek a villámlástól!" Reszketett kocsonyaként zenésztársa mögött, akinek válaszát meg se várva suhant takarója alá. Szorosan menedéke mellé araszolva szorította össze szemeit. Jobban félt, mint kivárja az udvarias engedélyeket. Természetesen kicsiny hősünk nem lett páros lábbal padlóra rúgva és hamarosan megnyugvása lelt. Párna hiányában áldozatát használva alvó medvének zuhant mély és békés álomba.~The end ~ "Rii-Rii csinált rólunk képet! Nézd, milyen cukik vagyuu~nk!" |
|
| |
Hayashi Aoi Ember
Hozzászólások száma : 77 Age : 26 Tartózkodási hely : Karakura Raizer Team főhadiszállásán, Midori~onee-channél, Karakura Highschool ESUO-ESU clubjában, betámadva Souru Society valamely pontját, helpelni Holmes-mesuta~nak the detectiv feladatokban *3* Registration date : 2011. May. 15. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Karakura Highschool harmadik évfolyamos diákja, Seitokai - Junior alelnöke, Karakura Raizer Team al'vezetője, Raion tag, Michiwonka szerelmgyár alkalmazottja Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (15000/26000)
| |
| |
Wang Liu Mei 3. Osztag
Hozzászólások száma : 158 Age : 30 Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán Registration date : 2011. Sep. 10. Hírnév : 48
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (24000/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Csüt. Ápr. 19, 2012 9:09 am | |
| Üdv! ^^ A magam részéről azt hiszem, kicsit elmarhultam a feladatot... ^^" Igazából a szórakozás volt a cél, meg a nosztalgia, mert régen rajzoltam már ezzel a programmal (még mindig nevetek azon, amit összehoztam, de hát istenem xD). Nem is szaporítom tovább a szót, íme egy-két munkácska ^^ :Az utolsó kép igazából ráadás, mert az alanya egyelőre csak tervezett karakter, de itt van róla egy alternatív kép, hogy azért színesben is elképzelhető legyen ^^ |
|
| |
Chikanatsu Kira 2. Osztag
Hozzászólások száma : 238 Age : 31 Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban Registration date : 2010. Aug. 15. Hírnév : 6
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15800/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Csüt. Ápr. 19, 2012 10:41 am | |
| Shuuu! Hát csak elkészültem én is egy paint-es alkotással, íme : A képen Kira és Ookami-chan látható. Ha nem tölti be katt: ide |
|
| |
Kamioka Shinrou 12. Osztag
Hozzászólások száma : 126 Registration date : 2012. Apr. 16. Hírnév : 12
Karakterinformáció Rang: Juunibantai, fukutaichou Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (28700/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Pént. Ápr. 20, 2012 8:30 am | |
| [img] [/img] Hát, most mit mondjak, nem egy mestermunka. Totál kezdő vagyok, szóval úgy tessék nézni. Kotomi: veszélybe került a vigaszdíjad. |
|
| |
Daemon Nagai Ember
Hozzászólások száma : 224 Age : 39 Tartózkodási hely : Filmstúdió, Dojo, klubok, hotelek, otthon, macskalakban Registration date : 2009. Feb. 16. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: színész/idol Hovatartozás: Független Lélekenergia: (17000/26000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Pént. Ápr. 20, 2012 9:32 am | |
| Tudom... kreativitásom az egekben szárnyal... XD De annyira szerettem volna nevezni erre a mókára, csak marhára nem volt időm a pályaművön kotlani T-T Bár nem hiszem, hogy ennél több türelmem lett volna hozzá, szóval igazából ígyis-úgyis hasonló végeredmény született volna. Magyarázatra szerintem nem szorul, a kép magáért beszél... XD
|
|
| |
Shiranui Haruki 9. Osztag
Hozzászólások száma : 105 Age : 24 Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett Registration date : 2011. Jun. 23. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: 4. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19200/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Pént. Ápr. 20, 2012 10:17 am | |
| Nem tudom minek kell nekem ide jelentkeznem, mert egyáltalán nem tudok rajzolni, de ez gondolom látszik a végeredményből. Tehát én is a különdíjra pályázók egyike lennék. |
|
| |
Vayuolos Módosított lélek
Hozzászólások száma : 26 Tartózkodási hely : Hitomi lakásán Registration date : 2011. Jul. 29. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Független Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 21, 2012 7:39 am | |
| No, a határidő előtt még sikerült befejeznem nekem is egy rajzot (nem is néz ki úgy, ahogy elterveztem, árnyékolásra már nem jutott időm xD); mindenféle pixel base vagy pózsegédlet nélkül, balkezes létemre jobb kézzel rajzolva az egészet egérrel, aminek eredménye a már amúgy is hasznavehetetlen mellső végtagom további amortizálódása - értsd: fáj a csuklóm, mint a nyavalya xD Tehát, következzék egy kis jelenet Vayu cica életéből: |
|
| |
Kaminari Taka 3. Osztag
Hozzászólások száma : 128 Age : 32 Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár Registration date : 2012. Feb. 02. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18000/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 21, 2012 10:57 am | |
| UI.: Ez időhiányban lemaradt, mármint a helyzet: Kaminari Taka&Hakusaya Shinichi vs. Natalie Salazaar Granz. Mikor Taki megérzi az érkező Natalie lélekenergiáját. |
|
| |
Ootoribashi Roujuurou Admin
Hozzászólások száma : 277 Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 20
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 12:11 am | |
| Jobb későn, mint soha, így ezennel MEGNYITOM a paintes nyereményjáték szavazását.
Voksotok leadására majdnem egy hetetek van: május 4. éjfélig várjuk a hozzászólásokat, melyben megjelölitek a nektek legjobban tetsző három munkát, akár rövid véleményezéssel együtt, miért esett adott pályamunkára a választásotok.
FIGYELEM! Amennyiben pályáztatok, kötelező szavaznotok, különben kiestek a játékból! (A többiek számára fakultatív a voksolás, de természetesen minél többen írtok, annál jobban tükrözi majd a fórumozók véleményét a végeredmény ) |
|
| |
Kaminari Taka 3. Osztag
Hozzászólások száma : 128 Age : 32 Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár Registration date : 2012. Feb. 02. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (18000/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 12:52 am | |
| *Taki szélsebesen vágódik és már körmöl is* I. Voks:Yamasaki Shizuka, Egyszerűen lehetetlenül szép, nagyon tetszett. II. Voks:Wang Liu Mei, Szinte holtverseny az elsővel, de mivel ez a lehetőség nem lett említve, így egy fél hajszálnyival a 2. voksomat kapja, szintén nagyon szépek, a második igazán tetszett és a 3. eszméletlenül jó lett. III. Voks: //Az ego-m üvölt magamért, de sajnos a józan ész felülbírálja// RawR!, Tetszett maga a helyzet is, és nagyon jól meg lettek szerkesztve az arcok, szinte magukért beszélnek. Aláírás: Kaminari Taka |
|
| |
Vayuolos Módosított lélek
Hozzászólások száma : 26 Tartózkodási hely : Hitomi lakásán Registration date : 2011. Jul. 29. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Független Lélekenergia: (7000/12000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 1:11 am | |
| A szavazataim: Kamioka Rosa: ez valami eszméletlenül aranyosra sikeredett, Miya-channak aranykeze van! Hoshi Ikari: nagyon szépen kidolgozott, nagyon-nagyon kjút kép lett *w* Justin Awesome: valami hatalmasat nevettem a koncepción, mikor megláttam a rajzot - simán kinézem a kariból, hogy ilyen tükörben pózolós fotókat készít magáról unalmas perceiben xD |
|
| |
Dei Laez Arrancar
Hozzászólások száma : 80 Registration date : 2012. Mar. 13. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: 85. arrancar Hovatartozás: ... Lélekenergia: (11150/15000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 1:22 am | |
| I. Wang Liu Mei: Nagyon tetszettek, mesteri művek... na meg az a nézés xD II. Yamasaki Shizuka: Gyönyörű kép, szimplán gyönyörű. III. Vayulous: Megnevettetett a macska, ezért felkerül a voksok listájára |
|
| |
Wang Liu Mei 3. Osztag
Hozzászólások száma : 158 Age : 30 Tartózkodási hely : Általában a 3. osztag főhadiszállásán Registration date : 2011. Sep. 10. Hírnév : 48
Karakterinformáció Rang: Hadnagy Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (24000/30000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 1:26 am | |
| Üdv! ^^ Jöttem leadni a voksaimat (nagy kár, hogy csak 3-at lehet).
1. Yamasaki Shizuka - egyszerűen hihetetlenül jó munkát végzett, ráadásul gigaméretben... nekem leesett az állam, mikor megláttam. *w* 2. Hoshi Ikari - számomra szokatlan a technika, amivel dolgozott és pont ez fogott meg benne *-* 3. RawR! - a kép koncepciója nagyon tetszett és a rajzolás is szépre sikerült, úgyhogy a 3. voksom az övé ^^
U.I.: Legalább kétszer ennyi munkát tudnék kiemelni, de sajnos csak 3-at lehetett, úgyhogy a többiektől bocsi T.T |
|
| |
Kohaku Shinigami
Hozzászólások száma : 45 Tartózkodási hely : Konyha, pince Registration date : 2010. Jul. 13. Hírnév : 25
Karakterinformáció Rang: Démonmágia oktató Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 1:32 am | |
| Első voks: Yamasaki Shizuka Édes drága egyetlen kis szívemszottya sütibogárkám! Szétzúztad a reményt, amikor neveztél, és azóta hűzik-házik a nép. Mi ez, ha nem igazi tehetség? Kapcapofádra, ha még egyszer meghallom, hogy nem tetszik neked a saját rajzod! Látom már magam előtt, ahogy görcsbe áll a kezed az egértől, pláne, amiért ilyen nagy és gigászi képet alkottál, le a serpenyővel előtted! Az első helyezést simán megérdemled.
Második voks: Wang Liu Mei Szemem úgy fakadt könnyekre a rajzoktól, mint a pincelakó szeme a hagymától. Láttam a műveket munka közben is, azt hiszem, erre büszke lehetek. Aranyhusom, imádom a rajzaidat, különben is, unokaaaaa. *-* Második helyezésre téged jelöllek.
Harmadik voks: Vayuolos Nem mondom, szép nagyra nőtt ez a macska, de humora aztán van. Sokat vaciláltam, ki kapja a harmadik szavazatom, de túl sokat vigyorogtam a sötétítődön. Mucikám, kész az ebéd, remélem, kérsz. |
|
| |
Daemon Nagai Ember
Hozzászólások száma : 224 Age : 39 Tartózkodási hely : Filmstúdió, Dojo, klubok, hotelek, otthon, macskalakban Registration date : 2009. Feb. 16. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: színész/idol Hovatartozás: Független Lélekenergia: (17000/26000)
| Tárgy: Re: Móka paint módra Szomb. Ápr. 28, 2012 1:39 am | |
| Ha már neveztem, akkor szavazok is! Értékelésem alapját (ez most úgy hangzik, mintha értenék hozzá, de csak a nézőpontomat osztom meg) az képezte, hogy kinek a munkájában mennyi kreativitást láttam, mert én igazából így fogtam fel a verseny lényegét. Eszerint pedig a következőkép alakulna:
I. : Vayuolos - Szerintem a repuk is tükrözik, hogy mennyire ötletes entry lett XD És volt egy olyan kivételezett előnyöm, hogy láttam Shunc mennyit melózott vele ^w^ - Spoiler:
Meg a sok agyalás mire kitalálta mit alkosson... XD -bocsi Shunc :< ~Macskák... ez valami rossz vicc, hogy ezek beszélnek, meg bevedelik a piámat? O____o~
II. : Hoshi Ikari - Tetszik a kép a képben koncepció (L) XD ~Neh, még egy macska... nem beszólni, NEM fétis... A macskák üldöznek engem, nem én futok utánuk >_>"~
III. : Justin Awesome - Justin a tükörhobbit... XD ~Ne legyél olyan nagyra magaddal csóri, nekem jobb van :/ De csak azért kapsz voksot, mert rajtad tartom a szemem...~
- Kész vagyunk? Mehetek? Nincs kedvem tovább ezen tépni az arcom... -átpöcköli a szavazó ívet az asztal másik felére, és szó nélkül felemelve a hátsóját vonul ki a teremből. Nah, hát Daemon hathatós beleszólásával valahogy így alakult a listám... ennyit tehettem az ügy érdekében XD |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Móka paint módra | |
| |
|
| |
|