|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Karakterinformáció Rang: FaTal erroR! énekese Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (23500/26000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Szer. Ápr. 28, 2010 3:46 am | |
| Hát egy incipincipidurkányihangyamoszatnyit! *szorgalmasan mutogat különböző méreteket csodálatos karjai segédletével* De-de-de*hatásszünet, mert elfelejtette mit akart, szóval bájos mosoly on és rávág valamit* Így sokkal cukorborsóbb, nem? Ugye? Ugye? Ugyeeeeeee?!
*×*×*×* ötven energikus pattogás után *×*×*×*
A dicséretet nagyon,de tényleg nagyon szépen köszönöm! ***.*** Szeretlek Tomátó bátyóóóóó!*letámadja* (Köszönöm Vera! Próbálkozom a dalszövegekkel! Igaz nem vagyok velük megelégedve, mert néha meredeken elkanyarodom az eredeti szövegtől...de nah!XD Tudom, így szerettek!*.*...eheXD A rajzolás meg...hát...öhm...*meghajol* Kifogyott a szótáram! Bocsi!XD)
Szerintem az a rajz nem bánja! Legalább 3B ceruza gyermeke, Hizumi egoja mennyekbe szökik, hogy csorgatják formás idomaira egyes hölgyek nyálukat! Készítő meg még úgy se dünnyög érte!XD Legalább szeretik és jó kezekben van alkotása!*.*
Pontosan így akartam mondaniiiii! Ellopták a mondandóm! Ez nem igaaaz!*bekucorodik a sarokba és dípel*XD |
| | | Kuchiki Hana 6. Osztag
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Szer. Júl. 14, 2010 11:40 pm | |
| Mindenki "örömére" visszatértem ide! Hoztam két rajzot, változatosság gyönyörködtet, vagyis Devil Smile lesz. Lusta voltam szebben megcsinálni...talán, egyszer! Ne haragudj, Fru!TT.TT
Így maradt Justin Kei új hajjal, mert tudom,h nem tetszett az a tollseprű
Egyik nagy kedvenc számomat, valamelyik esti agyhalálom alkalmával lefordítottam, szóval itt lesz, ha bárki is ráfanyalodna végigolvasni.
Dir en grey – Kodou (Szívdobbanás)
A holnappal minden szenvedés véget ér, De, mikor halhattam meg?
Mi várhat rám az értéktelen zenében, értelmetlen életben? Most is egyedül ülve, szívem hangosan ordítja: Ne gyengülj, ne ámítsd magad!
Kiszámíthatatlan sors rabja vagyok, Egyedül küzdöm ellene, mert Nem gyengülhetek, nem ámíthatom magam!
Öld meg a hangot! Csukd le szemeid, vessz el a sötétségben! Szüntelen bolyongj! Mindentől és mindenkitől függetlenül… Öld meg a hangot! Csukd le szemeid, vessz el a sötétségben! Szüntelen bolyongj! Éles hangod lelkembe zárom, mindörökre…
Féktelen eső, féktelen hang. Féktelen seb, féktelen szerelem. Féktelen dal…
Egyetlen szavam, ólom súlyával nehezedik a napsütésre: Jó reggelt!
Ha már koncert volt, ami fergetegesre sikerült és annak ellenére, hogy szanaszét bénáztam a pofámat, még megérdemlik a srácok (költői túlzás) bepakoljak tőlük egy szövegecskét.
Versailles Philharmonic Quintet - Ascendead Master (A halott istenné vált)
Ez a sérült hajó soha nem tér vissza a gyógyulás ösvényére. Feltámadó érzése az égen gyülekező felhők közé szorult.
Egyik szeretőd imádni a másik után, közelebb és közelebb kerülni hozzá, Reménykedni, végre elszakítod az ismeretlen végzet láncát.
Az élet hajóját az emberek hordozta romlott báj futtatja zátonyra. Pont ezért, gyere hozzám, engedd karjaimmal elűzzem ordító magányod.
A pezsgésed csodálatos, dallama akár az életre kelt lángolás. Karcsú nyakad íze, feltárta a vérvörös, erőteljes, heves indulatot. Cserébe elnyeltem minden vétked, minden ocsmányságod.
Köd borítja a fekete óceánt, miközben ember evez a part felé és Isten elbukik.
Kérlek, mond el anyám! Sosem nyerek megbocsátást, örökké tart vezeklésem?
Egyszerű utasa vagyok a bolyongó hajónak. A magány uraként tartom karjaimban a halhatatlanságot.
A pezsgésed csodálatos, dallama akár az életre kelt lángolás. Karcsú nyakad íze, feltárta a vérvörös, erőteljes, heves indulatot. Cserébe elnyelem minden vétked, minden ocsmányságod.
A legbűnösebb utasként lépek le a hajóról. Igen...én volnék a kárhozott lélek.
A pezsgésed csodálatos, dallama akár az életre kelt lángolás. Karcsú nyakad íze, feltárta a vérvörös, erőteljes, heves indulatot. Cserébe elnyeltem minden vétked, minden ocsmányságod.
Oh, ez az áldozati oltár megtesz engem istennek!
Ah...Nem erről álmodik minden ember? Szánalmas, örök élet...
Fizess gyűlölettel, tűrd a magányt. Elnyelem az összest belőled. Csak hunyd le szemed... |
Hozzászólások száma : 458 Age : 36 Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 38
Karakterinformáció Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (33500/45000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Szer. Okt. 06, 2010 2:00 am | |
| Önmagam szórakoztatása forever!X"""D Hoztam azt hiszem, csak két dalszöveget, de oda se neki! Az egyik még szép, hogy Tohoshinki!*.* A nagy kedvenc számomnak megnéztem a lírikszét és kellemeset csalódtam...tök értelmesO.O""...x"D...szal, sík in dárk!X"D
Tohoshinki – Darkness eyes
Kéklő magány óceánjába keveredtem, de hogyan? Nem tudok továbblépni, hánykolódom a hazugságok között. Egyre sötétebb lesz, El fogok veszni.
Felemészt a kétségbeesés… Nincs számomra kiút…
Lelkem sötétjében cipelem a romlott világ minden gyötrelmét. Ezek a bennem lapuló érzelmek elnyelik a fényt és Én tovább álmodom reménytelen életem. Nem látom a múltat…jelent…jövőt…csak keresem a választ Merre? Hova tartok ebben a világban?
Amit óvatosan megérintek, darabjaira hullik. Sosem volt szükségem hazug kedvességre! ->LOL HEROXD Ezért továbbra is zárva tartom szívem, Miközben magány fojtogat. Érzem gyengülök, lassan feladom a harcot…
Önző bűneimmel együtt…
Megbújok a sötétség csábító fedezékében (itt már nincs fény) Becsukom szemem és mosolygok (homályba vesztem) Egyedül ez irányít, nincs többé akaratom. Nem látom a választ, elnyelte bánatom.
Eső hullik a mennyből, magával sodorva minden őrületem Érzem, a cseppek megtisztítják szívem…
Az én ostoba, törött szívem. Kedvesem, kérlek, ne hagyj el! Se fény, se hang…Nincs számomra kiút…
Lelkem sötétjében cipelem a romlott világ minden gyötrelmét. Ezek a bennem lapuló érzelmek elnyelik a fényt és Én tovább álmodom reménytelen életem. Nem látom a múltat…jelent…jövőt…csak keresem a választ Merre? Hova tartok ebben a világban?
Megbújva a sötétben, eltűnik a fény (Nem látom a kiutat) Megbújva a sötétben, eltűnik a fény (Homályba vesztem)
"Always keep the faith!" többet hozzá se kell fűzni...hajrá, srácok!^^ És igen, kettő lett az egyből*facepalm*XD
Tohoshinki - Break out! (Törj ki!)
Tovább reménykedem! Ne feledd, bébi Ez az ígéret örökre szól! Tovább reménykedem! Ne feledd, bébi Ez az ígéret örökre szól!
A keresett álmom, olyan távoli Akár a lenyugvó horizont. Világítsd hát meg nekem az utat, hogy Megtudhassam milyen jövő vár rám.
Ahogy a könnycseppek sem állnak el, úgy a nap sosem feled magasba emelkedni. Mert, mindannyian reméljük, meglátjuk az utat, Egy nap, megtanuljuk, hogyan léphetünk tovább.
Törj ki! Törj ki! A jövő kapuját nyitó kulcs a kezeidben lapul! Törj ki! Törj ki! Egyedül te dönthetsz a jövődről! Hát, cselekedj!
Tovább reménykedem! Ne feledd, bébi Ez az ígéret örökre szól!
Miután elszállnak a gondterhelt napok, És érzed, elérheted az égboltot, Én emlékezni fogok a mosolyodra, Mert tudom, egyszer még visszatér arcodra.
Ahogy a hold udvara nő, úgy találnak egymásra az emberek. Együttesen adva a teliholdat ragyognak az éjszakában.
Törj ki! Törj ki! A könnyeid nem a fájdalmat hordozzák, Ők az álmaink előfutárai. Törj ki! Törj ki! Higgy benne, vannak dolgok, amiket csak te tehetsz meg! Higgy magadban!
Tovább reménykedem! Ne feledd, bébi Ez az ígéret örökre szól! Tovább reménykedem! Ne feledd, bébi Ez az ígéret örökre szól!
Hogy valóra válhasson ez az álom, Tovább reménykedem, akármeddig is tartson!
Törj ki! Törj ki! A könnyeid nem a fájdalmat hordozzák, Ők az álmaink előfutárai. Törj ki! Törj ki! Higgy benne, vannak dolgok, amiket csak te tehetsz meg! Higgy magadban!
Törj ki! Törj ki! A jövő kapuját nyitó kulcs a kezeidben lapul! Törj ki! Törj ki! A sors nem létezik, mert Egyedül te döntesz a jövődről! Hát, cselekedj!
Törj ki! Törj ki! (3x)
Visszatérve az eredeti felhozatalhoz jöjjön az a szám, ami aztán nosebleed...X"D Már egy ideje le akartam fordítani és most meg is tettem^^"
ScRew - Gather rose (Leszakított rózsa)
A rózsabimbód maga a fojtogató, buja szenvedély. Ezért foglak egy mocskos éjjel, kéjes álommal elcsábítani.
Nem kaphatsz meg az édes szájfényed és szende pillantásod nélkül. A hűvös szoba közömbössége mit rejthet? Mit kívánsz tőlem?
Ziháló lélegzet, fürkésző tekintet... Haladok virágról virágra, akár egy szorgos méhecske...
Játszod a nehezen megkapható romantikus dámát, Miközben feltárod meztelen szívedet. Hát, had adjak egy csókot, mely beléd fojtja minden kételyed. Mozgasd csípőd a gyötrő várakozás ritmusára, minden úgy alakul, ahogy tervezted?
Nedves szádra egyre többet harapsz, Bár jobban élvezném, ha nekem tennél vele kedvemre, nehogy elveszítsem lelkesedésem.
Ziháló lélegzet, fürkésző tekintet... Haladok virágról virágra, akár egy szorgos méhecske...
Játszod a nehezen megkapható romantikus dámát, Miközben feltárod meztelen szívedet. Hát, had adjak egy csókot, mely beléd fojtja minden kételyed. Mozgasd csípőd a gyötrő várakozás ritmusára, minden úgy alakul, ahogy tervezted?
Ha még egy kicsit szádban tartod, teljesül elégtételem És holnap újra találkozunk az álmaidban
Fürkésző tekintet...
|
| | | Hanabi Shiori Vaizard
Hozzászólások száma : 361 Age : 36 Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva Registration date : 2008. Dec. 29. Hírnév : 24
Karakterinformáció Rang: Vaizard Hovatartozás: Független Lélekenergia: (32500/45000)
| | | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Csüt. Okt. 28, 2010 1:26 am | |
| Két vidijó, amiből rajzolni akarok. Szerintem totál belebukom, de addig is, amíg azokkal kiszenvedem magam, mert még azt se sikerült eldöntenem melyik momentumra csapjak le...itt vannak a dalszövegek!^^
Gackt - Redemption (Megváltás)
Mit tehetnék érted, ki már visszatért a mennybe Azon kívül, bosszút állok érted? Oly hosszú ideje várok erre, Könnyeim már rég elhullattam.
Bánatom súlya nehezebb örökké tátongó sebeimnél, Mert megfogadtam, sosem felejtek!
Hát, kitárom törött szárnyaim és eltörlök minden fájó napot, Végzek, míg az utolsó harang fel nem zendül és a gyászének be nem teljesül!
Te mondtad: Légy bátor, mintha nem lenne holnapod; Légy önmagad, mintha nem lenne bukásod; Légy féktelen, mintha nem lenne halálod.*
Remegő ujjak követik vörös könnyeim útját, Nincs mit vesztenem, nincs választásom! Ez vet visszhangot sötét emlékeimben.
Az utolsó mosoly elhalványul, semmivé foszlik, Maga mögött hagyva minden gyengéd érintést.
Kedves szavaid már nem tudnak meggyógyítani, Ez a test, csak a végtelen harcra alkalmas...
Egy nap mindenki visszatér a mennybe, ezért Nem kell búcsút mondanunk!
Ki fogok törni!
Kitárom törött szárnyaim és eltörlök minden fájó napot, Végzek, míg az utolsó harang fel nem zendül és a gyászének be nem teljesül!
Kedves szavaid már nem tudnak meggyógyítani, Ez a test, csak a végtelen harcra alkalmas...
MEGVÁLTÁS....MEGVÁLTÁST!
* Eltér a japán meg az angol változat, már miért is ne! Én a kettőből próbáltam valamit összeszenvedni, de itt vannak külön-külön is: japán - "Úgy élj, mintha holnap meghalnál; Úgy érezz, mintha újjászületnél; Úgy nézz, mintha örökké élnél." angol - "Élj, mert meghalhatsz a holnappal; Ne bukj el, csak légy önmagad; Nézz úgy, mintha örökké akarnál élni.
Deathgaze - Sorrow (Keserédes üresség)
Beszennyezni bőröd ujjaim ölelésével, Érezni sebeim lüktető kínzását. Egyetlen vágyam a megbocsátás, mégse értem szívem dobbanását. Nem az áhított szerelemre találtam...
Lengedező vörös virágok édes illatában akarok elveszni, Ahogy benned is.
Ajkaid sóhajára vágyom, ha kell addig gyötröm vörös tested, míg bele nem borzongsz.
Kérlek...tarts szorosan karjaidban...
Lengedező vörös virágok édes illatában akarok elveszni, Ahogy benned is. Érints meg még egyszer, tarts karjaidban míg össze nem roppanok. Megbabonáz tested fullasztó közelsége.
Kérlek, hagyj megpihenni az ürességben...
Lengedező vörös virágok édes illatában akarok elveszni, Ahogy benned is. Ha rám is untál, kérlek maradj mellettem, ne hagyj el! Megbabonáz tested fullasztó közelsége.
Kérlek, hagyj pihenni, ne vedd el az édes álmaim, Kérlek, vigyél magaddal, mutasd meg az ürességet.
|
| | | Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Karakterinformáció Rang: 1. osztag, ex- kapitány, gitáros Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (19000/30000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Kedd Nov. 09, 2010 9:27 am | |
| A szánalmasan borzasztó ps utómunkás próbálkozásaimat megtaláljátok itt! Szóval, több rajzot nem töltök ide fel^^" Megszabadultatok! |
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Csüt. Okt. 06, 2011 8:13 am | |
| HÁHÁHÁÁÁÁ! Még se szabadultatok meg! ~áll, mintha várná a szobát megtöltő fanrohamot, de csak egy kósza és meglehetősen kómás légy zümmög~ Tekintve devi-re nem sok mindent pakolok fel, mert nem tartom hozzá elég jónak, itt van néhány munkám. Szinte mindegyik fent van fészen, szal nem biztos sok újdonságot mutatok...X"""D
Egeres rajzok...igazából a ps-t és képszerkesztőket nem tudom használni, de azzal szeretem magam kínozni, hogy egérrel próbálkozok képet rajzolni. Öh, eszköztárat nem használok az ecsetet és radírt kivéve. Azt se tudom azon mi micsodaX"""D. Ebből a komoly elhatározásból eddig két rajz született.
OC - Legfrissebb melóm. Ma délután született, nagyjából két óra leforgása alatt. A szemei tetszenek a legjobban, pedig nagyon kockásak lettek. Nem szeretem az ennyire ív nélküli vonalakat, de így sikerült összehozni...x"D - Szebben kidolgozhattam volna a hajfonatait, de lusta voltam.#_# - Ideje lenne árnyalnom is. - Nem ártana összetettebb képeket gyártani.
amcsi foci*.* - Tegnap és tegnap előtti szenvedésem. Nem volt konkrét elképzelésem mit akarok, csak az, hogy dinamikus mozgást szeretnék. Szörnyen merevek a rajzaim és próbálnék belerázódni az ellenkezőjébe. Tehát, elkezdtem össze-vissza húzni a vonalakat, aztán kidolgoztam az egyik lábat és ahhoz építettem fel a többi testrészt. Emiatt kicsit elcsúszott a törzse, na meg a lógó karja szó szerint lóg a levegőben, de ahhoz képest gépen csináltam egész elmegyX"""D. - Nyugodtan ki lehet színezni, vagy átdolgozni. Szívesen megnézném minőségi állapotban.*.* - Téma...eh, kicsit amcsi foci fanatik vagyok mostanság. *fütyörészik* - Legközelebb lesz feje is.XD Most nem az volt a lényeg....x"""D
Egeres rajzok v2. Itt még nem voltam annyira merész és kézzel rajzolt vázlatokat rajzoltam át, illetve árnyékoltam sok-sok idézőjelben.
Nobu chan -Michi chan táskájához próbálgattam kitalálni, miféle földönfutó E.T legyen a kapitánya, aki hazatelefonálni se tud. Ez lett az első verzió. Asszem, rendesen elrugaszkodtam tőle...Nem baj!X"""D -Asszem, érződik mennyire nem erősségem a színezés...borzasztó lett.x"D
Kei Gross -Frunak készítettem Devil Smile profillaphoz, de kicsit se karis. Mármint nem adja azt az érzetet, hogy Kei lenne. Nem jött össze...*sóhaj* -Vonalakat szebben eldolgozhattam volna és a haját is jobban megcsinálhattam volna. -Idő? Na, erre már nem emlékszem.XD Tekintve alapot rajzoltam át, szerintem nem tartott sokáig.^^
csizma -Erről van pár képem, mert imádom ezt a csizmát. Valamelyik milliomos és sose látott rokonom vehetne nekemT-T. Szintén ceruza vázlatból színeztem át gépen. Itt még szöszöltem rétegekkel, de rájöttem, totál felesleges, mert nem tudom őket megfelelően kezelni...x"D -Gyorsan ment, mert szinte teljesen kész rajzon dolgoztam.
Tora -Az én drága Nobu chan-om RL avaalanya és imádott gitárosom. Igen, ez a muszáj volt kategória, mert szamuráj göncös fénykép sorozat volt. A rajz teljes egészében ceruzával készült. Azért tettem mégis ide, mert a vonalak tónusán ps-ben segítettem. Sajna a lap szanaszét kunkorodott a sok satírozástól és forgatástól, úgyhogy a scanner fényfoltokkal tele vitte gépre. Szóval, kitéptem a maradék szál hajamat és nekikezdtem visszaállítani, hogy nagyjából úgy nézzen ki, mint a lapon. -Sokáig készült.x"D Legalább két nap. Maga a rajz gyorsan meg lett, de a sok árnyalás elvitte az életkedvemet is. -ANATÓMIA!@_@ Nagy lett a feje és kicsi a karja...szegényt megnyomorítottam.T-T
Dreamlife - Önszórakoztató projekt. Jrock-erek képeit dolgozom át.
Halo -Legutolsó próbálkozásom a táskát kivéve. Itt már gondolkoztam valami alap koncepción, amit végül is az állat "bőrben" találtam meg. Igazából nem tudom ezt pikkelynek, vagy milyen állati bunda mintának szántam, de már így maradt. -Teljesen ceruza rajz.^^ -Nagyjából 3-4 órát vett igénybe.
Suzuki kun -Annyira figyeltem, valamennyire felismerhető legyen az arca (az egyáltalán?XD), hogy nagyobb lett a képe, mint a haja. *sóhaj* Szóval, azon korrigálni kéne még, de lusta vagyok. Maaaajd....xD -Teljesen ceruza rajz. -Nagyjából 2-3 órát vett igénybe, mert jobban érdekelt hasonlítson, mint egyedi legyen.
Karakterek - Bleach karik...eh, nem mondok semmit.x"D
Téli őrület -Valamivel fel akartam magam dobni, ezért összehajítottam egy gyors rajzot, mit művelhetnek karijaim télen "szórakozás" címszó alatt. Hát...no comment!XD -Színes filccel buheráltam össze. Sok anatómia pontatlanság, ahogy a teret se használtam perspektíva szabályai szerint. -Körülbelül 2-3 óra alatt készült el.
Magasság -Tekintve micsoda égimeszelők és törpék keverednek a karaktereim között, megpróbáltam őket egy lapra vetni, miként festhetnek egymás mellett. Elrontottam...segáz!XD
Fanart - nem szeretek létező karikról képet készíteni, mert valahol biztosan elrontom. Ettől még néha megesik a rémeset...xD
Mukuro -Miután előkerültek a csodálatosan shinning fülbevalói egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne kreáljak egy gyors vázlatot, ahogy büszkül újdonsült ékszerével...x"""D -Ceruza rajz, picike ps behatással. -1-1,5 óra.
Festés - néhanap elkap a buzgóság és vízfestéket ragadok. Többnyire csak a lapok száma bánja...x"D
Virágozhat lótusz a halott fán? Dir en grey discography-t hallgattam és megszállt az ihlet, hogy valamit akarok rajzolni, ami a halállal, lótusszal, emberrel kapcsolatos. Így született ez a kép. Egy fatörzs, aminek arca van és a lombkoronájában, ami a haja, egy virágzó lótusz. Legalábbis virágnak lehetne gondolni, de egy golyó ütötte lyuk, némi vérrel...Beteges, tudom.x"""D
Blood parade Hellcome home Ezt azt hiszem, akik szavaztak topikban ismerik.^^ Szintén egy hirtelen felindulásból született ötlet. Leültem, elkezdtem valamit rajzolni, aztán előkotortam a vízfestéket és ez lett belőle.
Táska, póló - végezetül három szem táskám, amikre még én is büszke vagyok. *no egoxD, de azért az ÉRME ráesik*XD
kittybitch Kyo Nobu chan (jobb képet nem tudtam róla csinálni. Valakit érdekel, zaklassa Michi-tXD) Masaki póló
És végeztem!@_@...X"""D |
| | | Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Karakterinformáció Rang: FaTal erroR! énekese Hovatartozás: Raion Lélekenergia: (23500/26000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Pént. Dec. 16, 2011 3:13 pm | |
| Kehehe! Hoztam még egy adag maszatolmányt két szép szemem szórakoztatására és, ha már így tettem, akkor azzal post-olok, ki nevezhető a csokrocska főszereplőjének.X"""D
Most nem kaptok mást retinát kiégető egeres rajzokon kívül, mert nem! Mást nem csináltam, ennyike!X"""D
Első áldozat - Himi
Nincs rá szó mennyire imádom a denevér fejét és pszichopata mosolyát!♥ Szeretem rajzolni, annak ellenére utálok fanartokat gyártani.XP
fekete fehér igen nem színesben
Miután Sanyi szív szerelmem, hűséges társam és imádott mobilom úgy döntött szörnyet hal tőlem, mérhetetlen harag ébredt bennem, annyi szép év után cserben hagy, szóval megkértem Himi-t kezeskedjen a problémáról!
bumm a fejbe
Második áldozat - Teo
Lassan itt a Szilveszter... na jó, Karácsony! Én pedig agyalok kinek mit kéne készítenem és hát, tervezgetési álság közben fogtam szerencsétlen egeret és rittyentettem egy elmélkedő Teo-t, mert ő kúlosabban fest agyalás közben, mint én...X""""D
krihácsol
Harmadik áldozat - Riku
Ő top secret emberke, még titkosabb kinézettel, csak félve merem megmutatni!XD Legyen annyi elég az idetévedő áldozatoknak, saját karakterem, vagyis OC embörke, akit hihetetlenül imádok.:3
öltözz fel te szégyentelen na azért egészségre ártalmas rokonok
Negyedik áldozat - Umi
Ehhez szerintem nem kell mit írni...lehet, kicsit túlságosan is nőies lett. Hoppácska!
színtelenül sápadtan et telefon haza
ÉÉÉÉÉÉÉÉS....végeztem! Megmenekültetek! |
| | | Masaki Sachiaru Vaizard
Hozzászólások száma : 490 Age : 42 Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög! Registration date : 2008. Sep. 06. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Pali sensei Hovatartozás: Független Lélekenergia: (53000/65000)
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Vas. Júl. 08, 2012 1:22 am | |
| Saját szórakoztatás vol kismilliomodik!x"D Hoztam megint néhány firkálmányt...jelenleg újabb táska terveken töröm a fejem, de nem akar sikernyászni, bár előtte még Kyo-t se ártana befejeznem...de jöjjenek a képek! *dobpergés, aztán inkább elaraszol a cuccokért*
Továbbra is sokat szórakoztatom magam az egeres rajzolással. Nem még mindig nincs tablettám és megint nem lesz egy ideig. Sorry világ!X"""""D
Kezdetnek jöjjön egy "így ne kínozd a csuklód" egyveleg. Körülbelül ebben a tempóban haladtam. Most bumm. Kicsit sokáig húztam, mert elfogyott a kedv, idő, lendület és csukló kapacitás. A képen megdöbbentő módon a "sájning" - aka Hoshi-k, aka Umi és Riku - testvérek láthatóak. :3 Ennél több nem igazán mondható el róla...szgépes tekintetben, olyan, mint egy öt éves zsírkréta rajta^^
tádá
Egy már felkanyarított pacsmagolásom, csak már "kiszínezve". *mutogat egy post-al feljebb*
purple touch
Fórumos játékhoz készített kép. Kicsi Nekori - aka Umi by Daemon*sóhajt* - megkapja nevéhez méltó sapkáját.XD
meow meow meow
Ez csak úgy, mert nem volt túl fényes kedvem. Sok minden nem mondható róla...egy fej.x"D
simi
Netünk elvándorolt, én pedig elkezdtem szórakozni...AZAZ ORR! FUUUU~H! Szörnyű lett, ahogy a szemei is túl távol kerültek egymástól. Rémes!
szende leány
Ide pedig jöjjenek a szabad kezes programok, hiszen azt se felejtettem el, vagyis mondjuk úgy abban se vagyok jobb.x"D
Ezt a szépséget Michi-chan-nak csináltam, hátöhm...nem tegnap.x"""D Mikor is adtam oda Margitkán?X"D Na, szóval valamikor mostanság...persze az ő kedvence Nobu chan feszít a képen, hozzá hűen változatos és szétszórt formációkban.xD
Bubu
Meglátva a nyereményjátékra készített Shunc pályamunkát beígértem rajzolok bal kézzel. Tessék, itt a végeredmény! Egy füles majom...borzalmasXDXDXD De kiderült bal kézzel fejjel lefelé rajzolok....elég, öhm fura voltO_O...xD
buvah
Jaj, hát a drágaságok, akik úgy "imádják" egymást...főként piszkálni.X"D Ez az a kép, ahol azt mondom télleg elfelejtettem rajzolni. Az arányok botrányosak!!!!!! Szerencsétlen kutya meg...egy szétmosott-ázott-ötven éves plüss is jobban fest nála@-@
törpe
Végül, itt a csudimudisan csinos Alíz herceg(kisasszony)! Igen, hölgyeim és uraim! Töke van a menyasszonynak!XDXD Ez Umi-ról készült rettenet, amit az egyik fórumos játékához készítettem Shunci törzsőrmester hathatós fanart-ja után!♥ Egyszer esetleg...talán...passz normálisan is kiszínezem.xD
életkedv a köbön
Na zárul Nikka-firka tára! Több zagyvasággal nem fárasztom a net manókat már, akit egyáltalán érdekel.X"D Csákosz-Ámigosz! ~Mi a lependerített zománc pacsmag szavatossági plecsnijére az én tetves burámmal koptatod a pofád?! Rohaggyá atomanti durkó füles elemekre! Baszod! Nem csüngedezik kibaszott népes tumultus az elaszott káposzta löttyedék mazsoládban, akit basztathatnál ezzel a gyökér szituval?!~ |
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Vas. Júl. 15, 2012 7:03 am | |
| Gondoltam egy nagyot és Hime chan példáján felbuzdulva úgy döntöttem bepakolom ide az egyik firkálmányom. Néhányan már olvastátok ezt a tömény szenvedést, nektek nem lesz újdonság. Akik még nem ismerik, ez egy átdolgozás. Michi chan egyik szösszenetét írtam le a saját szemszögemből, szóval nem mondanám önálló munkának. Azért olvassátok végig, ha van hozzá kedvetek és nyugodtan hajítsatok meg véleménnyel! Köszike!^.^
V I S S Z A S Z Á M O L Á S
Gyötrelmesen lassan telik az idő. Örökkévalóságnak tűnik, mióta lehulló esőcseppeket számolom. Különös. Minden annyira nyugodt. Körülöttem lévő város visszafelé haladva kullog az óra számlapján. Egyre csendesebb, egyre fojtogatóbban melankolikus festmény képét kelti. Lassan nem lesz más zaj, csak az üvegen kopogó ráérős vízcseppek. Megannyi apró pötty, amik sorsukba beletörődve gurulnak végig a csillogó felületen. Vajon engem is utolérhet ez a békesség? Könnyezhetek mellkasomat szétszakító fájdalom nélkül? Gyászolna bárki, ha már nem lennék? Tudom, ostoba feltevés. Az égbolt helyettem is választ adott. A világ arcán, talán végiggördülne egy-egy kelletlen könny folyam, de lelke, ugyanolyan gyorsan visszatérne a monoton szürkesége, ahogy az előttem tükröződő vízpacák precíz pontossággal siklanak végig az élet csúszós lejtőjén. ~ 5 perc ~ Nincs megváltás. Kivétel nélkül mindannyian elérjük a szakadék szélét. Egy napon farkas szemet kell néznünk a tátogó ürességgel. Ott fogunk állni a vég torkában. Láthatatlan karmok nyúlnak felénk, hogy a mélybe ránthassanak. Számíthat bármit is a mikor? Nem hinném. Az én szívemnek, csak a kivel adhat menedéket. Gyáva vagyok egyedül ugrani. Szükségem van az imádott mosolyra, mely erőt ad utolsó lépésem megtételében. Félelemtől reszkető karokkal akarok kapaszkodni az egyetlen dologba, ami egész idáig éltetett. A megmentőm ölelését, törékeny testének gyámolító melegségét, illatának bódulatba ejtő varázsát érezve csodálatos lenne elveszni a féktelen veremben. Tudom, ha velem lenne, nem rettegnék. Nem szorítanám össze szemem keserű sorstól tartva. Felszabadult kacajjal tárnám szét karjaimat. Örömmel fogadnám a Pokol tüzét. Bátran lépkednék a rám váró szörnyűségek elé. Nem futamodnék meg. Egyenesen előre sietnék. Önző bolond lennék, mert hiszek ebben az álomban? Nevezhető szerelem szerelemnek, féktelen őrület nélkül? Ajkaimra vehetem ezt a szót, ha nem érzem minden szívdobbanásom, levegővételen valakiért teszem? Én ezt vallom. Vakon bízom benne, szívem suttogása erősebb az életnek hívott játéknál. Abba kapaszkodom, valami, valami leírhatatlan, megfoghatatlan érzés igenis örökké tarthat. Elveszthetjük testünk, fiatalságunk, éveink számát, létünk, de nem vehetik el a szeretetet. Az csak az enyém! Senki másé az a kicsiny ajándék, ami hozzád láncol. Ettől leszünk egészek. Mond, Serenity! Hiszel bennem, bennünk, a kapcsolatunkban? ~ 4 perc ~ Válaszért könyörögve fordítom el tekintetem a tavaszi eső kreálta álmoskás világról. Téged kereslek. Nyugtalanul kutatok gesztenyebarna fürtjeid után. Rád van szükségem. Feszülten csillogó szempárral járom körbe a félhomályba burkolózó szoba összes zugát. Hová lettél? Zavarodottan ráncolom össze homlokom. Nem értem. Nem talállak. Hiába szólítalak, nem válaszolsz lágyan csengő hangodon. Félek. Fagyos fuvallat járja át gerincem, ha arra gondolok, itt hagytál. Kétségbeeséstől mellkasomon kegyetlenül növekszik a nyomás. Kipréseli belőlem a reményt. Nélküled nem bírom! ~ 3 perc ~ Rémülten dobom földre a kezemben szorongatott dobozt. Tompa koppanása hangosan visszhangzik fejemben. Egyedül vagyok? Kósza pillantást vetve a szanaszét guruló töltényekre jár végig egy ismeretlen érzés. Eddigi kétkedésem semmivé foszlik. Magabiztosan állok fel a kopottas fotelből. Sietve, már-már lélekszakadva rontok be a konyhába. Tudom, hogy ott vagy! Mindig teát készítettél, ha valami bántott. Néma csendben üldögéltél. Ujjaid közé fontad kedvenc bögréd és gondolataidba mélyedve bűvölted a gőzölgő italt. Egyszer sem derítettem ki, mi járhat fejedben. Gyönyörű rejtély voltál előttem. Megfejthetetlen feladvány, mely arra várt, rááldozzák az időt kibogozására. Törékeny szépség, aki telis tele volt vérző sebekkel. Bárcsak elég lett volna ölelésem, hogy meggyógyíthassalak. Bárcsak ebben a percben sem kínzó tétlenséggel nézném, önmagad emészted. Tiéd vagyok! Ez miért nem elég mindkettőnknek? ~ 2 perc ~ Nem ismerem a választ, de nem hagylak magadra. Legyek bármily haszontalan csillapítója szíved sajgásának, nem mondok le rólad. A te szenvedésed, az enyém is. „Oszd meg velem!” Szinte ordítanám. Szétszakít a tétlen düh. Karjaim görcsösen megfeszülve harcolnak a késztetés ellen. Térdre borulva könyörögnék. Sírva kérlelnélek, mond el összes gondolatod. Hallani akarlak! Minden jelentéktelen foszlányra kíváncsi vagyok. Téged akarlak! Mindened akarom! Nem élem túl, ha szertefoszlik mindaz, amit szeretek. Nem hagyom, tovább halványodjon kecses vállaid körvonala. Megtartalak! Veled leszek a legnehezebb percekben! Nem változik semmi. Ugyanezzel a gyengéd mozdulattal fogom végigsimítani finoman ívelt arcod. Ugyanezzel a könnyedséggel fogom belefúrni orrom nyakad takaró tincseid közé. Ugyanezzel a lehelet finom csókkal fogom jutalmazni bársonyos bőröd. Ugyanezzel a pimasz mosollyal foglak megörvendeztetni, miután halk sóhaj hagyja el szád. Ugyanez a megunhatatlan öröm fog körbe rohanni testemen, ha veled lehetek. Ne kérd, hogy mondjak le rólad! Nem tehetem. Nem engedem elveszni ezeket a tökéletes pillanatokat. Újra és újra emlékeztetni akarlak rá, enyém vagy. ~ 1 perc ~ Érted már? Nélkülem nem mehetsz. Követlek! Hezitálás nélkül melléd lépek. Veled együtt távozom. Fogadd el! Ne kérd, kívülállóként nézzem végig! Nem várom el, megérts! Csupán azt kérem, hagyd nyitva az ajtót. Ne fossz meg a választás lehetőségétől! Engedd meg az utolsó másodpercekben is társad lehessek. Add nekem a döntés jogát. Fogd meg a feléd tartott kezemet! Nézz a szemembe! Ajándékozz meg mélybarna szemeid páratlan szépségével. Ne mondj semmit! Told felém a műanyag lapon pihenő revolvert. Ennyit kérek. |
| Tárgy: Re: Niki borzalmai Szer. Júl. 25, 2012 10:36 am | |
| Tádááá~h! Itt a második felvonást! Nyugalom, több nem lesz!
S Á L O M Á Z S A Z S S I V
Egyre nagyobb erővel dobolok az asztalon. Bosszant a visszhangzó puffanás, még is lehetetlen feladatnak látszik abbahagynom. Megőrülök tőle és megőrülök, ha tétlenül kell bámulnom az óra számlapját. Kelepcébe kerültem. Sarokba szorított saját ostobaságom. Minden elkövetkezendő másodperctől idegesebbé, idegesebbé, reményvesztettebbé válok. Ez szörnyen dühít, elszomorít, gúzsba köt, félelembe taszít. Annyi végeláthatatlan indulatot generál, szinte lufiként készülök szétpukkanni. Sírnék, őrjöngenék, céltalanul kiáltoznék. Ész nélkül tombolnék. Összetörnék minden utamba eső tárgyat. Kiengedném az évek alatt felhalmozódott elkeseredettségem. Egyetlen szó lebegne szemeim előtt, vigasz. Feloldozást szeretnék. Dühöngéssel akarnám megváltani a lelki békém. Azt szeretném a féktelen rombolás után, megkönnyebbülten sóhajthassak fel. Még se teszem. Nem engedek utat a béklyókat lepattintó erőknek. Önkéntesen befogom a szabadsággal kecsegtető szelepet. Hagyom, robbanásig feszítsen saját gyávaságom. Megfutamodok a harctól és beletörődöm az elfojtásba. Mélyen magamba zárom összes bűnöm, fájdalmam, hitványságom. Elrejtem a világ és mások szeme elől. Nem akarom így lássanak. Nem akarom, bármit felfedezzenek belőlem. Nem engedem át senkinek. Önző módon megtartom. Az enyém, kizárólag az enyém lehessen az igazság. Egyedül attól tartok, idő előtt elfogy kitartásom. Lehull a szörnyű oldalamat takaró lepel. Csupaszon ácsorognék az emberi ítélőszék előtt. Több ezer szempárnak kiszolgáltatottan kéne szembe nézem a meghurcoltatásokkal. Belerokkannék. Hiába van mellettem Gabriel, nem vagyok képes megnyílni. Hiába halmoz el szeretettel, hiába tart ki mellettem. Felesleges időpazarlás. Halálra ítélt próbálkozás. Én egyszerű szemfényvesztő vagyok. Azzal kecsegtetem, valami értékeset rejtegetek. Elhitetem vele, létezik valami fontos, amit egyszer megkaphat. Arra kényszerítem, üres, értéktelen álomért küzdjön. Hazug csaló vagyok. Még szánalmat sem érdemlek.
~ 5 perc ~ Reszketek, akár a bűne nyomait szőnyeg alá seprő róka. Lapítok az odúmban. Fülem-farkam behúzva próbálom átvészelni a vihart. Bezárkózom, miközben legapróbb nesztől is halálra váltan sápadok el. Rettegek, mit hozhat a következő pillanat. Győzködöm magam, nincs mit vesztenem. Nem tartanék semmi értéket tenyereim között? Miután behunyom szemem, és hosszasan keresem a választ, tudod, mit találok? Feketeséget. Érzéketlen, sötét, megfoghatatlan ürességet. Nem vagy sehol. Újra és újra kutatok, de nem talállak. Elvesztél. Eltűntél a lelkemből. Sírnék a gyötrő fájdalomtól, mert szerettelek. Azt hittem szerettelek. Akkor hova lettél? Miért tűntél el? Lehet, meghaltam? Nem létezek? Lélegzem, eszem, teát iszom, járok, beszélek, ha mellkasomra teszem kezem, érzem szívem határozott dobbanását, akkor mi a baj? Kifogyott belőlem az élet? Egyik napról a másikra szellemé váltam? Észrevétlenül elhagyott emberségem utolsó szikrája is? Üres váz lennék? Gép? Sok magyarázatot kapnék ezzel a lehetőséggel. Világossá válna előttem, miért nem érzek semmit. Miért vagyok egy halom ócskavas. Miért tűröm megszokott nyugalommal betegségem. Miért nem lázadok felállított kalitkám ellen.
~ 4 perc ~ Évekkel ezelőtt eltemettek. Halott vagyok. Nincs mitől tartanom. Elfogadhatom sorsomat. Bizonyos szempontból kivételezett helyzetet élvezek. Kitüntetett szerepem van. Jó néhány halálraítélt társamhoz képest, nekem megadatott felkészülni az utolsó pillanatra. Kiválaszthatom, mikor következzen be. Addig nézhetek farkasszemet a kaszással, ameddig akarok. Kezemben a döntés. Kezemben a revolver markolata. Én határozok. Enyém a végső szó, senki másé.
~ 3 perc ~ Örülnöm kéne kicsiny vezető szerepemnek. Annyi év után, magam ura lehetek. Még se tudok elszakadni a kétkedő kérdések hadától. Szüntelen zakatolnak fejemben. Semmiből törnek elő és késztetnek szívemet széttépő sóhajra. Összezavarnak. Még kuszábbá varázsolják gondolataim. Értelmetlen végletekbe kergetnek. Dróton rángatnak élet és halál között. Nem, nem igaz. Kizárólag az foglalkoztat veled mi lesz. Az oly keveset számít, mi történik velem, de rád ki fog vigyázni? Ki fog rád főzni? Mit fogsz enni? Hol fogsz lakni? Ki mossa ki kedvenc bokszered? Ki emlékeztet, fizesd be a csekkeket? Hogy fogsz elmenekülni a behajtók elől? Féltelek. Szörnyen aggódom érted. El kéne kergesselek. Rá kéne bízzalak Mari-ra. Biztonságba kéne helyezzelek. Gondoskodnom kell rólad! Kérlek, értsd meg! Nem akarom egy ostoba szerelem vessen véget az életednek. Neked van esélyed. Túlélheted! Egyedül nekem kell kisétálnom azon az ajtón. Nincs szükség buta önfeláldozásra. Elegendő egy élet kioltása, megkaphassák az elégtételt. Elegendő lenne az én jelentéktelen tetemem. Beteljesedne a bosszújuk, és békében élhetnél. Nem zaklatnának tovább. Megszűnne az állandó idegeskedés, feszült kiabálás, gyomorideg, félelem! Vége lenne! Ne hazudj! Tudom, erre vágysz! Ki ne akarná nyugalomban tengetni hétköznapjait? Úgyhogy, ne beszélj mellé! Ne gyere a szerelmes szavakkal, lekenyerező ölelésekkel! Nem fogsz meghatni! Döntöttem! Pontot teszek az ügy végére. Egyedül, tudod, mi fáj pokolian? Meg kell neked mondanom. Tőrt vágnak a hátamba, ahányszor végigpörgetem a jelenetet. Először kétségbe esetten rám néznél. Némán kérlelnél, vonjam vissza, mondjam azt, vicceltem. Nem tenném. Hallgatásba burkolóznék. Erre felcsattannál. Dühödten üvöltöznél önző, arrogáns, szívtelen szörnyeteg vagyok, aki sosem szeretett teljes szívéből. Mit válaszolnék? Semmit. Rád hagynám. Kezembe venném az előttem pihenő fegyvert, és búcsú nélkül távoznék. Kisétálnák az életedből. Magadra hagynálak összes kérdéseddel, kétkedéseddel, fájdalmaddal, mérgelődéseddel.
~ 2 perc ~ Tudod, miért hallgatnék? Könnyebb legyen. Haragszol rám, egyszerűbb tőlem elszakadnod. Azt szeretném, továbblépj. Felejts el! Találj valaki mást. Törölj ki az emlékezetedből. Nem érdemlem meg, miattam szenvedj. Velem ellentétben, te kifogyhatatlan tárháza vagy a szeretetnek. Nagylelkűen adod a felemelő érzéseket. Mennybe repíted az embert egyetlen öleléseddel. Bárki boldog lenne, ha ezt magáénak tudhatná. Akárki örülne, ha szerelmének szólíthatna. Biztosra veszem, hamar rábukkannál valakire. Kelendő lennél. Sokan szeretnének veled lenni. Hogy velem mi lesz? Nekem megmaradnak az együtt töltött napok emlékei. Vissza-visszatérhetek ezekhez, a semmitmondó percekhez. Felidézhetem, ahogy gyengéd csókkal zökkentesz ki elmélkedésemből. Láthatom örömöd, sikerült felkeltened figyelmem. Élvezhetem gyerekes rajongásod, elérted folytatásért ácsingózó tiniként pillantsak rád. Bőrömön érezhetem ujjaid finom játékát, miután észleled, mennyire vágyom rád. Szeretlek! Szerettelek! Magam se tudom már. Üres, fájdalmasan üres vagyok. Abban, abban biztos vagyok, mindennél és mindenkinél többet jelentettél nekem. Fontos voltál. Értékes voltál számomra. Ezért nem engedem. Nem engedem, őrültséget tégy! Tudom, mit vársz. Tudom, mire vágysz, de nem adhatom meg neked. Egyetlen, utolsó pillantást vetek rád. Hosszasan meredek rád. Mélyen elraktározok minden apróságot. Borzas hajad. Reggeli borotválkozással arcodon keletkezett apró vágásokat. Élénken engem fürkésző szemeid. Fonákján felvett pulóvered, amin a reggeli rántotta pacája díszeleg. Hanyagul csüngő bemelegítő nadrágod és félig elhagyott zoknid. Szétszórt vagy. Gyerekesen bohókás, mint mindig.
~ 1 perc ~ Keserédes mosollyal köszönök el a csodálatos képtől. Nesztelenül intek búcsút. Nem várhatom meg reagálj. Fegyverért kapok és kirohanok a konyhából. Szaporán szedem lábaim. Kétségbe esetten szelem keresztül a kicsi lakást. Űzött vadként robbanok be a hálószobába. Ziháló légzéssel, reszkető karokkal zárom kulcsra az ajtót. Nem akarom, utolérj. Nem akarom, megállíts. Menekülök előled! Sietősen nézek körbe az ismerős helységben. Elfelejtettem, mit akartam. Az idegesség eluralkodott rajtam és céltalan bolyongássá alakult. Verejtékben úszva, torkomban dobogó szívvel vertek gyökeret lábaim a szoba közepén. Leblokkoltam. Nyugtalan szellemként ácsorogtam. Megtorpantam az utolsó pillanatban. Ennyi lett volna? Oda az elhatározásom? Oda a bátorságom? Megfutamodom? Nem, nem tehetem. Tisztán hallom mekkora erőket mozgósítasz, betörhesd a kopottas nyílászárót. Gyorsabbnak kell lennem. Nem hezitálhatok! Meg kell, hogy előzzelek. Kapkodva, kocsonyaként remegő ujjakkal biztosítom ki a fegyvert. Földre hullajtom a töltényeket. Nincs szükség az egész tárra. Egyetlen töltény kell! Értsd meg! Könyörgöm! Fogadd el! Nélküled megyek! Törődj bele! Szüntelenül ezen kattog fejem, ahogy megüti fülem túloldalról beszűrődő hangod. Elbizonytalanít! Széttép a kettősség. Mennék és maradnék. Meghalnék, és tovább élnék, érted. Nem tehetem! Muszáj megtennem. Kettőnkért, érted. Belőled kell erőt merítenem. A jövődért kell számba helyeznem a hideg fémet. A holnapodért kell meghúznom a ravaszt. Feladok mindent. Eldobom ezt a hitvány látszat életet. Megszabadulok tőle!
~ . . . ~ Csettintésre megszűnik a világ. Elhalkul a város zaja. Megszűnik az óra monoton kattogása. Elpárolog félelmem. Nyugodt vagyok. Átjár a békesség. Hirtelen nem is tűnik olyan nehéznek. Egész könnyű megmozdítani a fogantyún pihenő ujjamat. Mindjárt vége! Őrület? Merő őrület lenne? Nem tudom, de szemeimet behunyva tartom. Imádkozom. Fohászkodom a szerencse istennőjéhez. Sors forgandóságának odavetett áldozatként könyörgöm, ne éljem túl! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Niki borzalmai | |
| |
| | | |
| |
|