Hishikawa Katsuki Ember
Hozzászólások száma : 10 Age : 29 Tartózkodási hely : albérlet, suli, bulik. :D Registration date : 2011. Aug. 23. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (3000/12000)
| Tárgy: Hishikawa Katsuki Szer. Szept. 14, 2011 9:12 am | |
| Név: Hishikawa KatsukiNem: NőKaszt: EmberRang: -Kor: 16Szint: 1Lélekenergia: 3000 LPTőke: 1500 ryouKinézet: Nagyon bájos kislány vagyok a rövid narancssárga hajammal és kéken csillogó boci szemeimmel. Akár csak nővérem, én sem a felhőkarcoló méreteimről vagyok híres, mindössze 156 centiméter magas vagyok. Testalkatom miatt nem tűnök valami erősnek. Ez így is van, ütéseim és rúgásaim nem éppen a legerősebbek, viszont annál jobbak és ötletesebbek a technikáim, amiket használok ilyenkor. Igazi csajos lány vagyok, szeretem a magas sarkúkat, de többnyire a lapos sarkú topánkák híve vagyok cipők terén, de nem vetem meg az edzőcipőt sem. Szeretek sportolni, azon belül futni és táncolni. Általában inget és szoknyát hordok. Meleg színek kedvelője vagyok, túlnyomórészt ezek találhatók meg ruháim közt.Jellem: Nem az erőszakosságomról vagyok híres, inkább, ami illik rám: zárkózott és szégyenlős. Nehezen nyílok meg új emberek előtt, de utána már teljesen felszabadult vagyok. Ha rám néz az ember, nem az jut rögtön eszébe, hogy szeretek inni. Pedig sajna így van, szeretem az alkoholt, de mértékkel. Nem igen fordult még elő, hogy részeg lettem volna, odáig nem szokott fajulni a dolog, figyelek az ilyenekre. Imádok bulizni meg tombolni. A cigire nagyon allergiás vagyok, ha egy ismerősöm rágyújt, első reakcióm, hogy megpróbálom kiverni a kezéből. Olaszos temperamentumú vagyok, szóval nagyon érzelmes. Dühömet nehezen kezelem, és könnyen felkapom a vizet. Nem mindenkit szeretek, de akit igen, azt nagyon. Ragaszkodó típus vagyok, és barátaimért ölni tudnék.Képesség:Neve: Kyatto Kagizume – Naku //Macska Karom –Dorombolás// Tipusa: Kidou (?) Eleme: - Támadások: - Kyatto Kagizume //Macska Karom (Támadás)// Leírása: A technika nevének kiejtésekor fehéres-kék, körülbelül 25 centiméter hosszú reiatsu „karmok” jelennek még mindkét kezemen. Jelenlegi szintemen, ha ellövöm őket, utána 7 percig nem tudom ezt a technikát újra használni. Pontonként 20 másodperccel csökken ez az időintervallum. - Naku //Dorombolás (Gyógyító technika)// Leírása: A sérülés felé téve kezemet a bőrben rezgésszerű hatást keltek, így elősegítve a regenerációt. Jelenleg még csak felületi sérüléseket tudok gyógyítani (maximum 2 mm mély sebeket) és karon keletkezett vérzéseket elállítani. 2-5 pont: 5 mm mély sebek begyógyítása 6-9 pont: 1 cm mély sebek begyógyítása 10-13 pont: Kificamodott ízületek „helyre rakása” 14-17 pont: Különböző artériák eltalálása esetén keletkezett vérzés elállítása 18-20 pont: „Gyengébb” csontok (ujjak, lábujjak, orr, bordák) törésének összeforrasztása 21-23 pont: „Erősebb” csontok (kar, láb, medence, kulcscsont) törésének összeforrasztása 24 pont: Csigolyákat ért „károk” rendbe hozása (nagyobb ficam, esetleg törés, bénulás megelőzése és kigyógyítása)Technikák:- Spoiler:
Japán név: Matobi Magyar név: Térugrás Leírás: Akárcsak a shunpo, a sonido, vagy a hirenkyaku, ez a technika is gyors helyváltoztatásra való. Azonban a többi technikával ellentétben nem a lélekszemcsék meglovaglásán alapul, hanem az izomzatát erősíti meg a használója reiatsujával úgy, hogy lehetővé válik számára az emberi szemmel követhetetlen mozgás. A matobi valamivel lassabb társainál. Helyváltoztató képesség: 1 pont Ár: 1.000 ryou
Japán név: Tsubura Tate Magyar név: Kör védőlap Leírás: Ennél a technikánál a használó előre nyújtja a kezét, ujjaival felfelé és, amint kimondja a technika nevét, a keze körül kör alakban egy vékony pajzs kezd megformálódni. Hasonlít az Enkosen nevű kidoura csak gyengébb. Reiatsu képzettség: 2 pont Ár: 500 ryou
Japán név: Kikku Funpatsu Magyar név: Energia sugár Leírás: Ehhez a technikához a használónak rá kell mutatni a célpontra és ki kell mondania a technika nevét, ennek hatására egy fehér sugár a célpont felé kilövődik. Hasonló a Byakurai nevű kidoura, csak vékonyabb a sugár, ezáltal gyengébb és nem villám elemű. Reiatsu képzettség: 3 pont Ár: 1.000 ryou Felszerelés: A mobilom nélkül nem élek (és persze fülhallgató mindig ott van a táska mélyén), a nyakláncom, amit még nővéremtől kaptam cserébe a gyűrűmért.Ajándékok, jutalmak: -Dokumentumok:Előtörténet |
|
Kon
Hozzászólások száma : 333 Registration date : 2011. May. 01. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Hishikawa Katsuki Szer. Szept. 14, 2011 11:55 pm | |
| Összesen: 12 pont
- 5 pont szabadon elosztható
- 6 pont az LP után
- 1 pont a Karakura High School diákjaként
Képzettségek:
0 pont fegyveres harc 2 pont pusztakezes harc 3 pont reiatsu kezelés 1 pont helyváltoztató képesség 6 pont különleges képesség |
|