Letelt immáron a 10 nap, s mint ígértem a szervezés erejét veszi most. Első sorban szeretném megköszönni a privát üzenetben válaszolóknak, hogy leadták helyzetjelentésüket, ezzel megsegítve munkámat. Volna néhány instrukció, amit természetesen mindjárt lerészletezek. Mindezek előtt kissé csalódottan veszem tudomásul, hogy a fórum jelenlegi legnagyobb kaliberű küldetés projektéből
15 játékos fog most búcsút inteni; valamint
4db új párosításra volt szükség, hogy folytatni lehessen a küzdelmet. Ti is emlékezhettetek, hogy mi volt a nyáron: Hatalmas lelkesedés! Nem tudom, hogy miért csappant alá ez a dolog, azonban az én dolgom, hogy fel lelkesítsem a jelenlegi játékosokat.
Éppen ezért igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, hogy érdekesebbé legyen téve; majd meglátjuk, hogy milyen lesz a sikere.
A nagy változás inkább a Seireitei oldalán történt, amit nem is lehet csak úgy szimplán át szervezni. Éppen ezért, lentebb majd láthatjátok az új besorolásokat, még is megkérek mindenkit, hogy várjon egy kicsit. A dolog úgy lesz megoldva, hogyha a te párod kiesik, de te jelezted, hogy maradnál más párt kapsz (
és a küzdőtered értékelés nélkül le lesz zárva). Tehát az új ellenfeleddel kell még egyszer neki indulnod egy új küzdőtéren (amit ugyanoda kell megnyitnod, mint az előzőt), de
csak akkor, mi után beraktam a mesélésen Seireiteibe. Remélem magától értetődő, hogy inkább indulj neki még egyszer, mintsem jutalom nélkül maradj. S akkor hozzá tenném a gyengébbek kedvéért, akinek lezárult a KTja, az nem kap új ellenfelet, ő csak tartalékolja a kicsiny erejét. Ugyanis, aki a mesélésemtől számítva
3 hónapon belül befejezi a KTját az ellenfelével, az lehetőséget kap, hogy tovább menjen. Hogy ez mit is jelent? Az elmúlás hegyén, ha figyeltetek van egy bossunk. Nos, ha szeretnél egy
ingyen technikáért részt venni a legyőzésében (
arrancarok támogatólag), akkor nincs más dolgod, mint hajszolni a társad, hogy határidő előtt végezzetek. ^^
(Fake Karakurára ez nem tartozik természetesen. Ti örüljetek, hogy végig nézhetitek Aizen halálát xD)
Íme a besorolás (áthúzottak kiesnek):- Teo- Kojiro - Anao
- Keo-
Gabriel
- Montero - Misty
Cande - Vera
- Chinami - Eggther
- Luzbel - Mitsu
Maki - Räv
Namie - Luna
Laly - Kotomi
Keiko - Kaito
Ronny - Aya
Tui - Nobu
Cephi - Chiyo
Új párok:- Kotomi - Nobu
- Kaito - Yuki
- Luna - Nati
- Räv - Keo
Fake KarakuraItt mindössze egy kieső párosunk van (Tasu - Yamato, René). A többiek változatlanul folytathatják küzdelmüket, ki egyénileg, ki éppen az ördögi hármas ellen. Annyit azért hozzá teszek az Aizen elleni elitnek, hogy a mesélésemtől számítva
3 hetes határidők lesznek egy- egy körre. Nem igazán akartam volna ezt így, de sajnos muszáj. Annyit megígérek, hogy nem fogok karakter kirakással pepecselni, ha esetleg nem írsz. Egyszerűen sima NJK-ként lesz kezelve a karakter, de nyilván a jutalmazáson ez megfog látszani.