-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Shizu Rajzok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te30900/45000Shizu Rajzok 29y5sib  (30900/45000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyVas. Május 08, 2011 10:38 am

Üdvözlök minden eltéved lelket, vérszomjas Hueco Mundoból szalajtott alakot és mindenki mást is ^^. Ezt a topic azért nyílt, hogy megláthassátok mire vagyok képes. (Valójában Anao keze van a dologban... Milyen meglepő). Tehát akkor meg is mutatnám azt amiért idekattintottál. (Ha csak véletlen jársz itt akkor is megnézheted, de felelősséget így se, úgyse vállalok esetleges hibákért a fanartjaimban.) A kritika pedig jöhet, köszi.

Akkor csapjunk is a közepébe. Legújabb szerzeményem mutatom először.
Adatok:
~ Időintervallum(lol): Egy nap
~ Használt program: Paint Tool Sai
~ Használt eszköz: Genius Table
~ Rajta szereplő karakterek: Yamasaki Shizuka és Ribbon-chan (zanpu)
~ Kép
~ Vélemény (akit érdekel): Szeretem Shizukát rajzolni, leginkább a haját és az izlésficamosabbnál izlésficamosabb ruháit / kiegészítőit. Legocsmányabb kiegészítő címet Anao szerint a cipő nyerte el. Nem tudom mi baja vele, nekem bejön

Nem ússzátok meg, hozok én még képet. No nézzük a második képet.
Adatok:
~ Idő: Sok nap (de csak mert hétköznap volt és egyéb dolgom is akard) kb 15+ volt órában asszem.
~ Program: Paint Tool Sai
~ Eszköz: Table
~ Rajta szereplő karakter: Shizukaaa~ ^^
~ Kép
~ Vélemény: Szenvedtem, sokat és sokszor, és az eredményétől sem vagyok eldölve. Ezt is ma fejeztem be... korán reggel T - T Értitek ezt? Rettenet....

Oké, oké abbahagyom... Csak még ezt az egyet ^^"
Adatok:
~ Idő: Sok, mivel először rajzoltam ilyen hajat, de pontos adatra nem emlékszek bőven 10 fölött van
~ Program: Paint Tool Sai
~ Eszköz: Table
~ Rajta szerepel: Esetleges multim, nagyon úgy tűnik nem lesz megvalósítva, különben sem tetszik a kép csak a haja. Egyébként a karakter neve Lluvia és arrancar akart lenni.
~ Kép
~ Vélemény: Már elmondtam nagy vonalakban. Ezzel is sokat szenvedtem, új stílus, új technika = sok idő. Ja és viszonylag régi (ez nálam azt jelenti fél hónapos). Ó még valami, az alapja a füzetembe felvázolt skicc, ami annyira más volt, hogy egyszer azt is föltöltöm, ha bescannelem. Várjunk csak? Hisz be van.

Ennyi volna mára. Sziasztok ^^ (Fanartok még jönnek ha scannelek de csak holnap)
Vissza az elejére Go down
Rosui Motochika
11. Osztag
11. Osztag
Rosui Motochika

Férfi
Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2011. Apr. 14.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te5000/15000Shizu Rajzok 29y5sib  (5000/15000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyVas. Május 08, 2011 11:41 am

Igen csak jók lettek Smile csak így tovább.
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyHétf. Jún. 06, 2011 10:32 am

Ismét itt. Sziasztok! Egy jó ideje nem jelentkeztem, sem rajzzal, sem semmi mással, de most itt vagyok és hoztam is nektek valamit. Máris mutatom:

Megrajzoltam Shizuka kardját. Ez az első próbálkozásom, amolyan koncepció, ehhez mérten nincs kidolgozva. Csupán két órát bajlódtam vele... döntse el mindenki maga, hogy ez sok vagy kevés egy ilyen összedobott, foltokból felépített maszlaghoz.
Adatok:

~ Időintervallum(lol): 1-2 óra
~ Rajta szereplő fegyver: Yamasaki Shizuka zanpuja (vagyis Ribbon-chan ^^)
~ Kép
~ Vélemény: Igazán vicces volt nézni, ahogy egyik vonásról a másikra kibontakozik a kard, tényleg szórakoztató. Kicsit talán impresszionista... Bár kissé nagyképűnek tartom, egy ilyen kezdő "rajzát" nagy festőkhöz hasonlítani, de nekem ez jutott eszembe először, ezért gondoltam leírom ^^.

Ma már nem lesz több dolog. Megyek aludni, majd a suliban rajzolok, talán föl is teszem. (olyan álmos vagyok,hogy majdnem elfelejtettem a képet is berakni ^^")
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyHétf. Jún. 13, 2011 9:40 am

Üdv ismét!
Mostanában kicsit elszoktam az animés rajzolási stílustól, leginkább kézzel rajzolt portrékat, vagy fantasy stílusú képeket rajzolok. A következő kép is egy kicsit reálisabb. Először animésnek indult, de ez lett belőle. A körvonalak egészen reálisak, ám a színezés hagy kívánni valót maga után ^^". Ez betudható a hozzá nem értésemnek.

Nem is rizsázok tovább:

~ Időintervallum(lol): Nem mértem, kisebb szünetekkel volt negyednap kb
~ Rajta szereplő karakter: A mangám egyik szereplője, akit Michiyonak hívnak.
~ Kép
~ Vélemény: Mivel ő egy kedvelt karakterem, ezért szívesen rajzolom, tehát rossz nem sülhet ki ha elkezdem. Ez a rajzom nagyon nem ilyennek lett szánva, csak "az idők folyamán" alakult át. Végülis a végeredménnyel többé kevésbé meg vagyok elégedve. Szóval szerintem ez a rajz rendben van. Bár a szája körül van valami probléma Anao szerint.
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

nő
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te40700/45000Shizu Rajzok 29y5sib  (40700/45000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyHétf. Jún. 13, 2011 9:54 am

Nem a szája, a haja, a haja túloldalt, aminek látszania kellene normális esetben (szerintem) Neutral... amúgy jó lett, pluszoltam. ^^
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptySzer. Jún. 29, 2011 1:58 am

Megint itt. Mostanában egyre többször találkozok ezzel a topiccal. Mint mindig most is Rajzokkal jöttem (meglepő mi?) Nem is húzom tovább az időt, hiszen ez a kis bevezető senkit sem szokott érdekelni. (Magamból indulok ki ><)

~ Idő: Kicsit több mint három óra
~ Rajta szereplő karakter: Shizuka
~ Kép
~ Vélemény: Ezen a rajzon nagyon látszik, hogy csak összecsaptam. Nézelődtem a neten és láttam, hogy sokkal egyszerűbb, alig árnyékolt rajzok néznek ki jobban mint az én tönkre rétegezett hányad... khmm rajzaim. Így megpróbálkoztam kicsit igénytelenebbül rajzolni. Végeredmény? Nos úgy néz ki mintha egy borz alfeléből jött volna elő, nem is hasonlít Shizukára. Azért gondoltam föltöltöm, hogy ti is lássátok, mennyire igazam van.

Jöhet is a következő:

~ Idő: Kb annyi mint az előző
~ Rajta szereplő karakter: Ribbon-chan
~ Kép
~ Vélemény: Nagyon szerettem volna egy egész alakos Ribbon-chant mutatni nektek, így hát nekiveselkedtem. Meg sem álltam addig míg olyan állapotba nem került mint most. Feltöltöttem a Photobucketre és megnéztem. Rájöttem, hogy ez egyáltalán nem olyan mint amilyennek szántam. A szemei olyan nagyok lettek, hogy az már nem aranyos, hanem groteszk és ijesztővé teszi a karaktert, valamint még az arányait is elrontottam, így pár évvel még fiatalabbnak is látszik mint egyébként. Kicsit újítottam a ruháján. Leszedtem azokat a kimonóhoz hasonlatos karon lógó izéket (bocsi nem jut eszembe a neve). Ehelyett egy cuki nagy szalagot tettem a hátára. Így szerintem sokkal jobb. Ha eltekintek azoktól az ocsmány nagy szemektől, akkor egészen elfogadható a külleme.
Gabriela Escamilla
Arrancar
Arrancar
Gabriela Escamilla

Férfi
Hozzászólások száma : 60
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 60. arrancar; Natalie-sama fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te7100/15000Shizu Rajzok 29y5sib  (7100/15000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptySzer. Jún. 29, 2011 3:57 am

Hűű...*néz tátott szájjal*... nagyon szép Shizu-chan néni.^^
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyHétf. Júl. 04, 2011 2:02 am

Sziasztok! Anyahajó

Malvado Estaca: Köszi a dícséretet és a bíztatást ^^

Moriyama Aya: NÉNI?!?! Nem vagyok néni!! Kikérem magamnak! *ordibál mint egy zsémbes öregasszony* Különben köszönöm a dícséretet^^

Anao: annak a rajznak úgy kell kinéznie. A haja meg állhat így, ha csak az egyik oldalra tűri. (remélem érted)

Ismét jöttem két rajzzal. Mostanában egyre gyorsabban készülnek el a gépes rajzaim. Kezdek kicsit rutinosabbá válni, mármint Paint Tool Sai ügyben. Azonban a Photoshop még mindig közellenségnek számít és rendszerint a rajzolás sebességén nyert időt, az ilyen apróbb kis alakítgatásokkal el is vesztem... Hajj... Na nem panaszkodok tovább, mutatom mim van.

~ Idő: három-négy óra
~ Kép
~ Vélemény: ezt a rajzot egyáltalán nem ilyenre terveztem. Először egy kicsit vicces hangulatú kép lett volna, néhány chibivel, ám ahogy egyre inkább alakult, elkezdett komorodni és egyre véresebb lett. végül szerencsétlen Shizukát kivégeztem. ^^" Most, hogy jobban belegondolok érthető, hogy miért lett ilyen. az elmúlt pár napban bűntudatom volt valami miatt és így adtam ki magamból. Láss csodát! Tényleg jobban elettem.

~ Idő: egy fél nap (ha hozzáadom az átkozott hátteret)
~ Rajta szereplő karakter: Shizuka és Ribbon-chan shikai formában
~ Kép
~ Vélemény: Ez a rajz az előző szöges ellentéte. Nincs rajta se vér, se komor színek. Shizuka is mosolyog, a szalagok is szívecskét formálnak, a háttér is színes. Ezen a képen látszik, hogy jelenleg rendben vagyok. (Igen a rajzok erre is jók. Minél több színt használ valaki egy rajz elkészítéséhez, annál egészségesebb a lelkivilága. Persze ez csak akkor igaz, ha sok szín közül lehet választani.)
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyCsüt. Júl. 07, 2011 11:02 am

Figyelem, következő műsorunk, süketek és nagyothallók számára végzetes lehet, ha vak vagy analfabéta vagy akkor tökre élvezni fogod... ne olvazsd el ha viráglélek vagy... de télleg NE (ezt már kicsit tisztább elmeállapotomban írtam.. mindennek a végén, hogy meglegyen az a kúrva keret ami a himnuszt is naggyá tette... [tudom,hogy nem az volt...])
Hali! Most másodszorra álok neki megírni ezt az átkozott postot, mivel az előbb a gépem kékhalált halt. Az előző szövegem egy aranyos, cuki-muki kis szöveg volt, néhány poénnal meg kedveskedéssel, el tudjátok képzelni, mint egy Shizu post mikor jó napom van. Még a televíziós betelefonálós műsorokra is tetem egy utalást. (ne kérdezzétek hogy jött... -.-) Most viszont megkapjátok szárazon és nyersen, vértől tocsogósan ezt a rakás sz... Az angolok imádnák... Na szóval abba is hagyom az idegösszeomlás szélén álló önmagam előadását, jöjjön a lényeg amire mind vártok, és mikor végigolvassátok ezt a pár sort rájöttök, hogy rohadtul nem volt értelme elolvasni a bevezetőt (megint..). Az előző legalább vicces volt, de most rohadtul nem vagyok vicces kedvemben...

~ Idő: Szépen levezettem az előbb.... mivel mint említettem a bishounenem, akit széjjel fogok verni épp kékhalált halt (Anaoval hívjuk így a gépeinket, ne is figyeljetek rám..) Azt mondtam, nem szeretném kiszámolni, de most olyan rohadt ideges vagyok, hogy ki fogom! Na szóval.. az egy, kettő... összesen: 26 óra tiszta rajzolás volt.. persze ez a minimum adat, mer ennél biztos több volt úgy három órával.. Igen normális vagyk, igen látom, hogy épp lefordultál a székről.. na másszá vissza gyorsan, hogy nézd az eredményt is vazze.
~ Rajta szereplő karakter: Alapból ez egy cseszett csoportkép amin 9 szefós gyűlik össze, idióta jellemezekbe búja és idióta pózokat felvéve. Namármost ebből csak 7 tudok most az orrotok alá dugni, mer hogy Kana-chan és Nati már nem fért bele az időmbe, ezért őket majd valamikor vasárnap, mivel egy tetves esküvőbe megyek holnapután holnap meg el kell mennem ruhát venni mer az a kur... lila ruha nem elég jó rám! anyátok... "Nesze bazdmeg!"
~ Nasi, Aoi, Aya, Midori, Rei, Asuka, Shizu
~ Vélemény: Most komolyan, most kéne véleményeznem! Ó hogyne, há mikor máskor.... Naszóval... Neszebazzmeg! Ez egy szar, és ami szar az is marad.. mondjuk árnyalni lehet, szal most vázolom a cseszett tényállást. Kurva sokat szórakoztam az idióta mozdulatokkal, amiknek rohadtul a karakterek jellemét kellett volna tükrözniük, erre mi van itt?! sok jellegtelen tucatállás! (És még nem is fizet hogy cseszné össze magát!!!) Tetü lassan csináltam, minden szájba....szott gyűrődést vonalkáztam, óvatosan elmostam meg imátkoztam neki egy sort, hogy úgy is nézzen ki... Mi az eredmény? Rohadtul nem néz ki úgy ez az egész egy szar... Na vissza a témához: A szemek megint megérnek egy misét.. nem is temetést, mer sírba vittek, csesznék meg, mer nekem a fejembe kellett venni,hogy mindenkinek a szeme különbözzön kicsit... találjátok ki mi lett? TUCATSZEMEK!! (és ezek sem fizetnek... annyukat) csak csillognak-villognak mintha akarnának valamit... Jó oké megin elkalandoztam...Még mi a szarról beszéljek.. ja igen két.. nem is három személyről akiket legszívesebben pokolra küldenék... (persze nem a pokoli lánnyal, nehogymár én is utánnukmenjek! Há nem vagyok hülye..na)
Nasi:átkozott Boris abból a szar otomejátékból (volt hozzá szerencsém és tetszett...) Az a ruha ami rajtad van azegy cseszettidegesítő cucc... leginkább azé mert nincs egészalakos kép rólad... nem mindegyik rajzon van háom réteg gatyád meg ilyenek, szal veled tököltem a legtöbbet a google fölött!!!
Aoi: A te ruháddal nem kellett szétb..nom az internetet, de kúrva pepecselős, komolyan ez a tuxedó nyomi ez mennyi ruhát hordom már? ember a talpán az a nyúl aki levetkőzteti (szóvicc haha...kurvavicces mi?) Szóval a te ruháddal is szoptam szépen...
Végül pedig önmgamat küldöm el a sunyiba E/2ben: Mégis mi a szat képzeltél te hülye gyalázatos anyaszomorító?!?! Hogy álhatál neki ekkora állatnagy baromságnak?!? belefecöltél 3 napot mikor alig csináltál mást te töketlen nyomorék!!!

Khmm... köszönöm szíves figyelmüket, kapcs ford... begerjedek.. leteszem! neszebazdmeg!!

//Az idegállapotom jelenleg olyan tropa, hogy ezt a szart semmiképp se vegyétek komolya, sőt ezt nem is én írom hanem megszált egy cseszett tűndér és szét...sza a billentyűzetem.. szóval ez csak egy obszcén köntösbe bugyolált tömény szarság, ami még viccnk is rossz, komolyanvétele súlyosan károsítja az agysejteket. Kockázatokról és mellékhatésokról kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy nőgyógyászát (esetleg kedvese nőgyógyászát ha esetleg hímneműnek tetszik lenni)

Holnap, majd írok ide mégegyszer hogy b...meg... és akkor majd mindenkitől elnézést foko kérni a minősíthetetlenül szar viselkedésemér, szal ez még nem lejátszott meccs.. jöna round 2..... maj valamikor...

nem olvasom át, mer akkor átírnám meg minden szar és csak még idegesebb lennék, szal tele van vesszőhibával meg minden ilyen elírás szarral, de hogy kerek legyen a vége még hozzászólok valamit: asdalsdflsdjfésdkljf Na jócccakát!!//
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

nő
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te40700/45000Shizu Rajzok 29y5sib  (40700/45000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyCsüt. Júl. 07, 2011 11:53 am

Nos, azt hiszem, mint fő szponzorod kötelességem ide írni, így most meg is teszem. Főleg, hogy kiéget a retinám a sok csillagtól és a hallásom is rosszabbodott a második szavankénti hangos kisípolástól mire végigolvastam, szóval jössz nekem egy eléggé terebélyes orvosi számlával. >.> xD

Szerintem igen is megérte huszonhat órát ülni ezeken a rajzokon (rajzon), mert nagyon szép eredményt értél el! Látszik a fejlődési szinted a gépen való színezésnél és még a karakter formákat is gyakoroltad - melynél mellékesen megjegyezve, hogy az ujjak és a talpak is nagyon jól sikerültek, főleg a ruhák -! No meg mellékesen megjegyezném... nem lehet semmi sem tökéletes! Ahogy Te sem! Szép lassan, komótosan kell megtanulni csodaalkotásokat készíteni - azon művészek alkotásairól beszélek, akikre interneten át te annyira irigykedsz, hogy gyakran összetörsz a látottaktól -. Mindenki kezdőcipellőben kezdi és úgy fejlődik szépen a csillagos égik, és te szerintem igencsak jó úton haladsz ez felé - fél úton vagy ne add fel! -. No, meg a Photoshopos kezelésről nem is beszélve! Személy szerint minden egyes karakter jobban sikerült, ahogy haladtál tovább a képen. Szóval tessék ne emészteni magad azzal a címszóval, hogy nem lett jó. Neutral Igenis az lett! Kevés olyan tehetség van, aki képes huszonhat órát görnyedni a szemrontó fényes monitor előtt, hogy befejezem egy ilyen rajzot. De Te megtetted! No, de ennyi késő van már terrorizál egy légy és megkörnyékezett egy pillangó, ráadásul zombi üzemmód on, így nem írom tovább mert csak ismételném magam a sok dicséretekkel a rajzod felé. Surprised

Ja, és a gépednek üzenem, hogy szedje össze magát és ne haljon kék halált, Aoi ott sincs, szóval még ürügye sincs rá. Surprised Vagy esetleg kedvem támad meglátogatni a Bishounent, hogy meghívjam randizni, ajándékot is viszek neki ^^ - öt kilós kalapács képében szemöldökrángatás -.

Ó, és nem is tudtam, hogy ilyen nyomdafestéket nem tűrő stílusban is tudsz beszélni... Masaki imitátor Te... Surprised csak meg ne tudja és el ne kapjon. *buksisimi*

Melléklet Shizuk-channak: Igen. Neutral Dicséret volt. Neutral Nem gúnyolódtam, nem akadtam le semmin, mint a Sailor Moon imitáción, hanem egy velős, szívből jövő dicséret és ezért, hogy lásd e titkos oldalamat is egyszer... *gyenge idegzetűeknek, avagy kik nem néznék ki belőlem szemüket tessék becsukni!* Így tovább "Mester"~ *3*
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyCsüt. Júl. 07, 2011 8:32 pm

*Elsírja magát a meghatódottságtól* -ez olyan gyönyörű volt T_T Úgy szégyenlem magam az előbbi megnyilvánulásomért, hogy most mennék és elásnám magam, ám jobb ötletem van, inkább nagy vonalakban leírom miért tettem így és most pihent fejjel/ aggyal leírom a valódi véleményem. (meg fogtok lepődni kb ugyanaz lesz xD)

~Idő: az időt teljesen komolyan mondtam... tényleg annyi amennyi, vagyis kicsit több volt... ^^"
~VALÓDI Vélemény: Irtó jó érzés, ahogy egy összefüggéstelen vonalhalmazból kialakul a line rat, utána pedig a színek szép fokozatosan. Időnként megálltam és csak elnézegettem, milyen szuper is így hogy, pl Nasi sálja végre színes és ez milyen jól néz már ki *-* De ezt bárkivel mondhatnám. két legnehezebb jelmez egyértelműen Nasi és Aoi kosztümje volt, a legtöbbet ezekkel kellett vacakolnom, Nasinál a már leírtak miatt, Aoinál pedig egyszerűen nagyon részletes volt a ruha amit rajzolnom kellett. Natti ruhája azért okozott gondod, mert ügyesen Rei-chan mellé rajzoltam akinek ugyancsak hasonló ruhája van, így szerettem volna kicsit egyedibbé tenni, ezért az eredeti kérése egyáltalán nem teljesült, ezért elnézést kérek. *bocsánatkérően hajolgat*. Aya ruhája is megpróbált legyőzni, de én bemutattam neki és azt mondtam "neszebazmeg nemérdekel!" (Bocsi utóhatás...) mivel egy amúgy is díszes ruhára ő még rá akart varrni csomó cukorkát, hát ebből a rajzon az lett, hogy a cukorkák és a masnik nagy része is ejtve lett a fodrokról nem is beszélve, mert túl sűrű lett volna és szerintem így is megvan a feeling, amit a kartonból kivágott szárnyak hoznak (olyan mintha baltával faragta volna ><"") szóval tőled is bocsánatot kérek. A következő Rei, nos az ő ruháját is átterveztem, először is a fején hagytam azt a pilóta sisakot és arra tettem rá a színes tiarát, mert szerintem így viccesebb, no meg mivel nem is hasonlít önmagára a sapka legalább elárulja ki is ő. A feliratot is átírtam, megfordítottam a betűket, mert így aranyosabb és a K-betű mellé egy kis r-t is odabiggyesztettem. Asuka, mivel te azt írtad, hogy antiszociális a karaktered, azért vág olyan hülye fejet, de most, hogy Nasi is odakerült mellé olyan mintha bele lenne esve, szóval bocsi, hogy itt terjesztem rólad a rémhíreket, ja és a ruhádon is egyszerűsítettem szóval bocsi megint..... Midori a szép fehér ruhádból bézs színű lett... biztos Aoi összemosta valamivel ^^", de azért én kérek elnézést, ja és rád lehet legkevésbé rád ismerni.... Kana channal nem volt gond... szóval Hitomi érezd magad megtisztelve, mert téged egyszer sem akartalak megölni :3 (de csak mert csinosnak hívtáál XDD) Asszem kb ennyi, szeretlek titeke, meg szeretem ezt a rajzot a hibáival együtt is.... Csocsi..

Ó igen, hogy ne maradjatok kép nélkül most mutatok nektek valamit békülős ajándékképp, amit még nem akartam megmutatni addig míg a háttér nincs meg de most tessék:
Karakura Raizer Team

Befejezésként leírom az okom arra, hogy miért voltam zaklatott:
Néhány napja összebalhéztam anyámmal és ő még mindig hisztis kislányt játszik
Találtam deviantarton egy rajzolót, akinek olyan a stílusa mint amilyenre én is vágyok és felidegesítettem magam
A bishim újraindult és elvesztettem az előzőekben említett első verziót
Kicsit bűntudatom volt valamivel kapcsolatban
Ki kellett írnom a felgyülemlett feszültséget, mert úgy éreztem felrobbanok... Képzeljétek segített, komolyan utána tiszta jól aludtam ahhoz képes ahogy szoktam (még mindig szarul alszik)

A fönti hozzászólásom nem törlöm, mert akkor senki sem értené miért írta ezt Anao (már ha érdekel egáltalán valakit XD), ezért csak annyit mondog "Remeber me, I in D, D, Danger~ Pinocchio" (bocsi zenét hallgatok xD)

Ó még valami! (csak nem hagyja abba a pofázást..) Ha figyelmesen olvassátok az előző hozzászólásom, amit nem ajánlok, akkor látszik rajta, hogy valahol a közepén voltam abszolút mély ponton és a végére úgy ahogy sikerült kikecmeregnem belőle....
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
Tadeo Dellomeurtre

Férfi
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te25500/30000Shizu Rajzok 29y5sib  (25500/30000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyCsüt. Júl. 07, 2011 11:14 pm

Shizu chan...én téged...seggbe RÚGLAAAAAAAAK! Mad Mi ez a szöveg, meg lehurrogás, meg izébizé?! Na, azért átgondoltad, mert legközelebbi talin nem csak a virág vizel le, de a cserepet is ketté töröm a buksidon, ha ilyen butaságokat írsz le! Shizu Rajzok 919636

Nekem nagyon, de nagyon, de tényleg nagyon és nem hiszed el hazugság vizsgálós teszt alatt is mondom, hogy tényleg tetszenek a rajzaid! Rengeteg időt öltél bele és nem gyengén látszik meg a munkáidon! Ez a Raizer team is...le a kalappal! Hihetetlen jó lett! Amikor tegnap rám szóltak, hogy tettél fel képeket wiki-re ott hüledeztem, ki meri az avaalanyom használni...SZERINTED AKKOR NEM LETT KARIHŰ?! *hangját emelve asztalra csap* Na, de khm... Angyalka Én azt mondom és az úgy van! Márpedig én azt mondom első osztályú munka lett, ahogy a többi is! Tiltakozol tockost kapsz! x"D

Témaváltás...x"""D Hatalmas ölelés és köszönet lerajzoltad a karimat! :3 Nasi fellegekben lebeg a híró köntösével, hogy valaki megörökítette isteni tökéletességben tündöklő valóját!:3 Szerény véleményem szerint 10 000%-ban hoztad idióta Boris ruha, szín, bizbasz és mindenféle vacakkal teleaggatott kinézetét! TÖKÉLETES! *w* Én imádom! *w*

Anao chan, te meg ne reménykedj! Masaki mindent lát és hall! Szal, becumiztad! Shizu Rajzok 596282 Azonban azt csendesen hozzátenném nem adtam káromkodás továbbképzést Shizu chan-nak!X"D Viszont elismerésem! Remek munkát végzett!*w*...x"D

Megjegyzés: A lila ruhád akkor is elégetjük Surprised...xD
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptySzomb. Dec. 24, 2011 9:25 am

Üdv ismét!

Több millió éve jelentkeztem utoljára! De komolyan O.o""" Ráadásul mostanában ritkán is postolok. De ne aggódjatok nem haltam meg! Vagy lehet, hogy mégis, de szellemem most Karácsony alkalmából ellátogat hozzátok. Bár a rajzon, amit hoztam, igazából nem sokan szerepelnek, sőt mondhatni kedvesen! De mentségemre legyen mondva, odaterveztem még legalább 3-4 embert csak idő hiányában ez elmaradt! De nem kell kétségbeesni, pótolni fogom a lemaradt embereket (De nem mondom el kik azok, még akkor sem, ha a lila ruhámmal fenyegettek BRUHAHA)

Elég a rizsából! Mindenkinek boldog karácsonyt!!

UI: Tudom, hogy nem karácsonyos... De ez van oké?! (xDD) A japánok különben sem ünneplik a karácsonyt, csak tortát esznek, TORTÁT értitek? Nem mintha gond lenne a sok soook soooooooook finom süti... de ez akkor is fura O.o"" Szóval úgy döntöttem, hogy nem karácsonyi témában rajzolom (Ha eltekintünk Ai székétől, mert az elég karácsonyi és mellé jön Nihaochan zöld ruhája... bár Shizu kilóg a sorból :/

ÚúúÚÚ MEnnem KELLL ITT A JÉZUSKAAAA *-*
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptySzomb. Jan. 28, 2012 3:40 am

Sziasztok!
Mostanában nagyon keveset postolok, és ezért mindenki türelmetlenül kéri rajtam számon, hogy miért nem írok (Valójában ez nem igaz csak próbálom drámaira venni a stílust...) Tehát, hogy lássátok miféle dolgokra megy el az időm felteszek egy rajzot, melyből két változatot készítettem.

~ Idő: Igazából órára pontosan nem tudom, de napok óta dolgozok rajta. (Nem megállás nélkül ^^"")
~ Használt program: Paint Tool Sai, Photoshop CS5
~ Kép: 1. változat 2. változat
~ Vélemény: Igazából nem is tudom. A vízisten Menyasszonyát olvastam, - azaz nézegettem - mikor megláttam egy fejezet előtti lapot (amolyan borítót) és megtetszett. Mivel amúgy is imádom azt a stílust, és szeretnék olyan jól rajzolni, gondoltam teszek egy próbát és rajzolok egy hasonlót. Így ha bárki is hasonlóságot fedez fel valamelyik VM rajzzal, akkor az azért van mert az ihlette. Először manga stílusban csináltam meg, de aztán azt gondoltam. "Hé ha már ennyi időt belefektettem, miért ne tehetném ezt meg még egyszer?" Na jó.. valójában azt reméltem szebb lesz a mangás stílusnál. Ám sajnos rosszabb lett annál. Végső soron nem vagyok eldőlve tőle, bár egyértelműen pozitív visszajelzést kaptam Meitől és Anaotól (Ők az ítélőbizottság, és ellenőrzik a hibákat a rajzokon)

Most pedig két régebbi rajzomról szeretnék néhány szót ejteni:
Elsőnek a kedvenc rajzomat említeném meg. Melyen Shizuka térdel és valami gömbfélét formál. Eredetileg Ai-san kidou edzéséhez rajzoltam, de a gömb végül egyáltalán nem olyan, mint képzeltem. Senki sem tudta, mi akar az lenni, szóval talán annyira mégsem sikerült jól...
~ Idő: Már nem emlékszem, de 3-4 órára saccolom
~ Kép: Shizukaahogyanmégsenkisemláttaésnemisfogjamertnemtudkidouzni - Legalábbis ilyen menőn nem -

A másikat szintén Ai ihlette, mivel annó beszélgettünk róla, hogy egyszer szeretné beöltöztetni Shizukát egy ilyesmi kimonóba. Maga a ruha nekem is tetszik, de ezt a fura fancsali pofát nem tudom hova rakni. De most komolyan csak rá kell nézni, lerí róla, hogy nem tetszik neki... Ennek a lánynak aztán semmi sem elég jó.... -.-
~ Idő: Kb mint az előző
~ Kép: Klikk

Ígérem most már nekiállok a postolásnak, van három hely ahová sürgősen kell írnom.
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

nő
Aquarius Pig

Karakterinformáció
Lélekenergia:

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyVas. Feb. 05, 2012 8:54 am

Üddddddv!

A mai napon csak egy rajzzal érkezek, viszont annál fontosabbal. Ezt a rajzot ugyanis Mei-chan névnapjára készítettem. Elég sokat szórakoztam vele, hogy nézzen ki milyen legyen. Íme a végeredmény.

~ Idő: Nem mértem, de 4 óra körül lehet
~ Használt eszköz:Genius Table
~ Rajta szereplő karakter: Shizuka, Mei
~ Kép: Itt
~ Vélemény: Hosszú ideig filóztam rajta, hogy s mint nézzen ki, de egyetlenegy használható ötletem sem támadt, ezért mindenki legjobb barátjához az internethez fordultam, azon belül a Zerochan nevű honlaphoz, melyet mind jól ismerünk... (Aki nem az vésse jól az eszébe... XD) Ott találtam egy Saberes képet, aminek a beállása megihletett és így lett Meichan... tehát ezért néz ki a mozdulat ugyanúgy. Eleinte szerettem és szépnek találtam, de a színezés utolsó felében felkeveredtem Deviantarta, szóval most épp gyűlölöm magam is meg a rajzom...(és a többi rajzomat is) No problem... gyorsan túl leszek rajta -remélem-

UI: BOLDOG NÉVNAPOT NIHAOCHAN!

A hibák később kerülnek javításra, mert Mei-chan egyből kiszúrt párat ^^"" (Így jár az aki nem mutogatja senkinek félkész fázisban -.-)
Yoshida Yoriko
12. Osztag
12. Osztag
Yoshida Yoriko

nő
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 71
Tartózkodási hely : Seireitei - 12. osztag, családi otthon, látogatóban Kobaa-channál vagy Tsuki-nee-channál *.*
Registration date : 2012. Jan. 27.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag kapitánya *.*, ügyeletes hologramfelelős *.*
Lélekenergia:
Shizu Rajzok Cl0te13500/15000Shizu Rajzok 29y5sib  (13500/15000)

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok EmptyVas. Feb. 05, 2012 9:12 am

Mint azt már skype-on említettem: IMÁDOM *-*

És nagyon kérlek, meg ne halljam még egyszer ezt a kishitű szöveget! Imádom a rajzaidat és szerintem igenis becsülendő a rajztudásod! ^^ Úgyhogy fel a fejjel és így tovább! Wink

U.I.: IMÁDOOO~M!!!! ***_***
Ajánlott tartalom

Shizu Rajzok _
TémanyitásTárgy: Re: Shizu Rajzok   Shizu Rajzok Empty

Shizu Rajzok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Off :: Csevegő :: Rajzok-