-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Kaze Ijarasii

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
KazeIjarasii
11. Osztag
11. Osztag
KazeIjarasii

Hozzászólások száma : 2
Registration date : 2008. Sep. 26.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kaze Ijarasii Cl0te5000/10000Kaze Ijarasii 29y5sib  (5000/10000)

Kaze Ijarasii _
TémanyitásTárgy: Kaze Ijarasii   Kaze Ijarasii EmptyPént. Szept. 26, 2008 3:29 am

Név: Kaze Ijarasii

Kaszt: Shinigami

Osztag:11

Nem: férfi

Kor: 93

Felszerelés: katana.

Kinézet: Közepes hosszú barna hajam van, a fésűt nem ismerem, enyhén görnyedve állok, túl nyugodt vagyok...

Zanpakuto neve: Akuryo Urami

Fajta: Levegő

Shikai forma: a kard alakja marad, csak egy széltölcsér lebeg Kaze körül és elég nagy sugárban megnő a szél ereje(ez igazából hatástalan, csak egy mellékhatás)(de ez nem igazi shikai, az igarit nem merem használni mert elborul az agyam)

Támadás: alapból nem vagyok képes támadni, nagy mennyiségű harag kell nekem ehhez, főleg széllökéseket és gyors, de gyenge vágásokat használok.(fő gyengeségem a fizikai erő hiánya....).

parancsszó: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! vagy PUSZTÚÚÚLJ!(persze ez nem azt jelenti hogy pszihopata vagyok, csak azt, hogy főleg akkor tudok harcolni, ha valakit(mást vagy magam) megy kell védenem+ a Zanpakuto-m egy őrült^^)

történet:

Az életem normális volt, egy Japán városban Hamamatsu-ban születtem, egy kis családban. Testvérem nem volt, de volt egy legalább annyira szeretett kutyám. Ebben a városban tanultam, barátnőt is szereztem, később egy nyári munkát találtam egy üzletben, ahol mindenféle exotikus hangszert árultam.Egy napon viszont munkába menet(27 évesen) elütött egy autó ami feltévett a járdára, tehát meghaltam. A peremvidékre kerültem az 5-ös körzetbe, ahol megint elég jól éltem, viszonylag hosszú ideig. Itt döbbentem rá 60 év nyugalom után arra hogy más vagyok mint a környezetemben lévők, emmiatt valamiféle egománia lett úrrá rajtam, hatalmat akartam, ezér tanulni kerdtem, elég jól kezdtem tanulmányaim, de pár év múlva már nem voltam képes tovább fejlődi, ez vezetett ahhoz hogy kirúgtak a Shinigami képzőből, mert megbuktam minden vizsgán.(nagyon nyugodt természetem volt itt) Egy faluba mentem a peremvidékre ahol mindenki elkerült, de később szereztem egy barátot Genkotsut és szerelmes lettem egy lányba, aki elutasított, ez a történés elég nagy csorbát ejtett nyugodt természetemen. pár napra erre Hollow-ok
megtámadták barátomat és kivégezték, ezt persze végignéztem, nem voltam képes tenni ellene, ekkor kegyetlen dühöm támadt és hangos ordításomból egy kard született(Akuryo Urami) dühömben elpusztítottam a démonokat(ekkor értem el a shikai formám teljes erejét, mejben átadtam magam a Zanpakuto-m haragjának, és az alakom is megváltozott, ekkor arcomon és tesetemen fekete csíkok jelentek meg, és 3 szélből álló csáp, vagy farok jelent meg a hátamon, ilyenkor már nem tudtam irányítani magam, és addig pusztítottam amíg el nem fogyott az erőm, ez kb 30 másodperc volt^^. ezt a teknikát nem mertem azóta se használni). Újra a tiszta lelkek városába mentem, hogy ne történjen meg velem mégegyszer az, hogy nem tudok segíteni másoknak és ne legyek többé tehetetlen. Erőmet már értékelték, és megengedték hogy folytassam tanulmányaim. Az iskolában jobban megtanultam erőmet használni, és így már valamennyit magamtól is ki tudok hozni, de az erőm nem arra megy el mint általában a shinigamiknak, hogy harcoljanak. Az én esetemben a kard harcol és én megpróbálom kordában tartani, mert ha egyszer kiszabadítottam az erejét, nekem is elborulhat az agyam, és rátámadhatok barátaimra is. Talán ha többet tanulok, és erősebb leszek kordában tudom tartani, ezért egyenlőre kerülöm a harcokat, amiben segítségemre van a gyorsaságom^^.

A hozzászólást KazeIjarasii összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 11:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
Ootoribashi Roujuurou

Férfi
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

Kaze Ijarasii _
TémanyitásTárgy: Re: Kaze Ijarasii   Kaze Ijarasii EmptyPént. Szept. 26, 2008 9:44 am

Az előtörténeted jó lenne, azonban sajnos túl rövid, így egyelőre ELUTASÍTOM.
Bővítsd ki néhány sorral, és amikor kész vagy a javítással, szólj valamelyik moderátornak privát üzenetben vagy a cseten, hogy ismét elbírálhassuk.
Ootoribashi Roujuurou
Admin
Admin
Ootoribashi Roujuurou

Férfi
Hozzászólások száma : 277
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 20

Kaze Ijarasii _
TémanyitásTárgy: Re: Kaze Ijarasii   Kaze Ijarasii EmptyPént. Szept. 26, 2008 11:11 pm

Így már rendben van, tehát ELFOGADOM. Még írd bele, hogy hányadik osztag tagja vagy Wink

Elkészítheted az adatlapodat. Lélekenergiád 5000, tőkéd pedig 4000 ryou. Öt kidou-t ingyenesen választhatsz az eredetiek közül.

Üdv köztünk Very Happy
Ajánlott tartalom

Kaze Ijarasii _
TémanyitásTárgy: Re: Kaze Ijarasii   Kaze Ijarasii Empty

Kaze Ijarasii

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Előtörténetek ::   :: Shinigami-