Shiroichi Anao 10. Osztag
Hozzászólások száma : 368 Age : 44 Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között Registration date : 2010. Dec. 03. Hírnév : 77
Karakterinformáció Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3* Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40700/45000)
| |
Kojiro Kuroda Shinigami
Hozzászólások száma : 204 Age : 37 Registration date : 2011. Mar. 09. Hírnév : 17
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (15900/30000)
| Tárgy: Re: Anao rémképei *>* Vas. Május 08, 2011 11:48 am | |
| Aranyos |
|
Hozzászólások száma : 368 Age : 44 Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között Registration date : 2010. Dec. 03. Hírnév : 77
Karakterinformáció Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3* Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40700/45000)
| Tárgy: Re: Anao rémképei *>* Vas. Május 29, 2011 3:01 am | |
| |
|
Kagami Ai 3. Osztag
Hozzászólások száma : 302 Age : 31 Registration date : 2011. Apr. 04. Hírnév : 95
Karakterinformáció Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (51050/65000)
| Tárgy: Re: Anao rémképei *>* Vas. Május 29, 2011 4:12 am | |
| Júj, annyira tetszenek az ilyen rajzaid és köszi a Hajime-s rajzot *.* csak így tovább |
|
| Tárgy: Re: Anao rémképei *>* Hétf. Júl. 18, 2011 9:48 am | |
| Gondoltam mutogatok egy kicsit az új színesek és kihúzó által kreált képekből is egyet - kettőt. *^* Igaz nem épp a legjobbak x"D~ De legalább látszik, hogy még van mit gyakorolni. ...
Skypes konffis beszélgetés során felmerült Ai-san modern emberi ruhában való kínézete. Hát bátorkodtam összekutyulni valamit, de hát na~ T.T Ai-san haja sosem engedelmeskedik nekem és cseppet sem lett jó a ruhája, ahogy én azt terveztem. Ez van, hogyha az ember egyszerre akar szépet, azért szexit és az új stílusnak megfelelően alkotni valamit úgy, hogy nincs tiszában a mai divattal. Majd igyekszem szebb Ai-sant rajzolni! Nem adom fel! >.> A haja megfogja adni nekem magát! ˇ.ˇ Oh... és később kiderült, hogy Ai-sannak tényleg szép alkata van, ahogy én azt képzeltem is csak a rajzon nem látszik. T.T"
Mily' meglepő ez is skypeos szülemény... Igazából a földön fekve szakadtam a röhögéstől mikor írták, hogy: "Anao YUKATÁBAN", ennek ellenére bogarat ültetett ez a téma a fejembe ééés addig fajult, míg le nem ültem és meg nem kreáltam. *>* (ahelyett, hogy írná az elmaradásait! ><") Igencsak vicces volt nézni, ahogy rajzolok egy ezerszer nőiesebb Anaot, mely az avataralanyoknál nem igen jellemző, pedig valójában így kellene kínéznie x"D~ oh, és megjegyezném... Anao akkor sem húz yukatát ok nélkül!
Nos, ennyi lenne~ kaviiics és anyahajó mindenkinek |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Anao rémképei *>* | |
| |
|