Hishikawa Keiko 6. Osztag
Hozzászólások száma : 86 Age : 32 Registration date : 2011. Mar. 22. Hírnév : 4
Karakterinformáció Rang: 3. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7300/15000)
| Tárgy: Hishikawa Keiko Hétf. Ápr. 11, 2011 6:28 pm | |
| Név: Hishikawa Keiko Nem: NőKaszt: ShinigamiRang: 6. osztag 3. tisztjeKor: 29 év- emberként: 18 - lélekként: 11Szint: 1. szintLélekenergia: 6600 LP Tőke: 4000 ryou ~ KinézetHosszú kék hajam combomig lelóg, kékes-lilás szemem barátságosan és érdeklődően csillog mindenkire. Viszonylag alacsony vagy 148 centiméteremmel, és pont jó alkatom van. Bármennyire is vékony vagyok, annál erősebbek ütéseim és rúgásaim. Nem tetszenek magamon a nadrágok, de ha nincs más felveszem azt is, legtöbbször inkább szoknyát szoktam hordani. Sok ruhám van, a többnyire kék vagy fehér, mert ezek a kedvenc színeim.~ JellemKis termetem ellenére elég harcias és erőszakos tudok lenni. Bár amilyen kicsi vagyok, annál barátságosabb és viccesebb, de a legjellemzőbb rám, hogy önfejű vagyok. Nehezen fogadom el a segítséget, mert akkor úgy érzem, hogy nem tudom megcsinálni egyedül, ezért rosszabb vagyok, mint a többiek, és ez néha elkeserít. Viszont jobban szeretek csapatban dolgozni, mint egyedül, szóval elég érdekes személyiség vagyok.~ ZanpakutouNeve: Kyouaku TetsuFajtája: TűzMagyar jelentése: Pokoli KardShikai parancsa: Yakisutero! (Égesd fel!)Shikai kinézete: Alap kinézete annyit változik, hogy a kard pengéje elkezd izzani és a markolat átváltozik sárkányfejjé.Támadások: Arany sárkány lehelete (Kin Ryuu Buresu): Amikor ráfújok a kardra, egy aranyszínű lángcsóva lobban fel, amit tudok irányítani.Arany sárkány csapása (Kin Ryuu Tekken): Amikor végig húzom a kard élén két ujjamat, egy arany lángcsóva veszi körül a kardot, ez által erősseb és gyorsabb ütést tudok mérni ellenfelemre.~ Technikák/eszközök:- Spoiler:
Technikák:
Japán név: Fushibi Magyar név: Rejtőzködő kitörés Leírás: Olyan speciális kidou, amivel elrejtheti a használója jelenlétét. Ár: Ingyenes/Alap technika
Japán név: Shunpo Magyar név: Villámtánc Leírás: A shinigamik használják, ami rendkívűl gyors helyváltoztatást tesz lehetővé kis távolságon belül. Ár: Ingyenes/Alap technika
Japán név: Konsou Magyar név: Lélektemetés Leírás: Ezt végzi el minden shinigami, amikor lelkeket küld Soul Societybe. Ár: Ingyenes/Alap technika
Japán név: Bakudou 39: Enkosen Magyar név: Körpajzs Leírás: A használó a lélekenergiáját pajzsszerűen idézi meg, így blokkolva az ellenfél támadásait. Ár: 500 ryou Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Bakudou 04: Hainawa Magyar név: Kúszókötél Leírás: Egy lélekenergia-kötél, ami a célpont karjait kötözi össze. Ár: 1.000 ryou Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Hadou 01: Shou Magyar név: Döfés Leírás: A használó eltaszítja magától a célpontot ezzel a kidou-val. Ár: 1.000 ryou Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Hadou 33: Soukatsui Magyar név: Pusztító kék tűz Leírás: Ez a fajta kidou is a használója kezéből távozik, mint a szellemi erő megnyilvánulása nagy kék labdaként. Idézés: Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. Ár: 1.000 ryou Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Hadou 32: Oukasen Magyar név: Sárga Tűzvillám Leírás: Széles ívű sárga energiát lő az ellenfélre Ár: 1.000 ryou Kidou képzettség: 1 pont
Japán név: Utsusemi Magyar név: A kabóca vedlése Leírás: Lehetővé teszi egy utókép hátrahagyását a villámtánc használatát követően, melynek viselkedése teljesen valósághű, akár még sérülést is elszenvedhet, miközben a használója valójában sértetlen. Ár: 1.500 ryou Shunpo képzettség: 3 pont
Japán név: Hadou 44: Kokutan Kou Magyar név: Fekete kéz Leírás: Hakuda közben ajánlott használni ezt a módszert. A kezekbe kell összpontosítani a lélekenergiát, majd a kezek elkezdenek feketén lángolni. A használója nem érez fájdalmat, de akihez hozzá ér az igen. Hatása: A kidou alkalmazása közben a használó +1 hakuda képzettséget kap. Ár: 1.500 ryou Kidou képzettség: 1 pont ~ FelszerelésekVan egy ezüst gyűrűm, amit még a húgomtól kaptam. Ezt soha nem vettem még le, és nem is fogom.~ Ajándékok, Jutalmak: - Küzdőtér (Tengerparti party avagy Kira-chan vs Keiko-chan) : 300 LP és 500 ryou - Küzdőtér (Keiko vs. Vex) : 300 LP és 1000 ryou - Áprilisi statisztika: 200 LP - Májusi statisztika: 400 LP - Júniusi statisztika: 400 LP - Küldetés (Vissza a jövőbe) : 500 ryou - Küzdőtér (Égető küzdelem és fagyos kétségek) : 200 LP és 1500 ryou~ Dokumentumok:Előtörténet: Hishikawa KeikoUtolsó módosítás időpontja: 2011. 09. 17.
A hozzászólást Hishikawa Keiko összesen 17 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 30, 2012 11:27 am-kor. |
|
Kon
Hozzászólások száma : 333 Registration date : 2011. May. 01. Hírnév : 6
| Tárgy: Re: Hishikawa Keiko Kedd Május 03, 2011 10:20 am | |
| Összesen: 22 pont
- 5 pont jár minden képzettségre
- 13 pont az LP után
- 3 pont Gotei 13-hoz tartozás miatt
- 1 pont Nőegylet tagság miatt
Képzettségek:
7 pont zajutsu 2 pont hakuda (+1 pont technika bónusz) 5 pont kidou 3 pont shunpo 5 pont zanpakuto |
|