|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Takamo Mitsugay 11. Osztag
Hozzászólások száma : 9 Registration date : 2010. Nov. 04. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: - Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/10000)
| Tárgy: Takamo Pént. Nov. 05, 2010 3:21 am | |
| Jelszó: aao isgy Név: Takamo Mitsugay Nem: férfi Kaszt: Shinigami Szül.ideje: 1930.01.08. Kor: Emberként: 20 Lélekként: 60 Előtörténet: Fehér pöttyök hulltak alá az égből, mikor én megszülettem. Emiatt szerettem annyira a telet és így valahogy hozzám nőtt a fehér szín is. Anyám arca még most is előttem van. Könnyektől csillogó szeme mosolygott. Csakis rám mosolygott. Apám nem volt ott születésemnél, viszont ő is szeretett. Atyám tisztelettudó, derék gyereknek nevelt. Soha nem bántott volna még csak egy hangos szava sem volt hozzám ahogy anyámnak sem. Gyermekéveim mesések voltak. Nem tudok sok mindent mondani, hisz csak azok beszélnek erről sokat, akik panaszkodnak. Én ezt nem tehettem. Jobb életet és szülőket keresve sem kívánhattam volna. Kitűnő tanuló voltam példamutató magatartással. Büszkék voltak anyámék ugyanúgy, mint osztályfőnököm. Az általános iskolás évek hamar elröppentek és én tovább tanultam természetesen. A közép suliban csak minimálisan romlott az átlagom, még jónak mondható volt. Egyre csak nagyobb lettem és megváltoztam. A kedves, nyílt kisfiúból erős, magabiztos, bár annál inkább zárkózottabb férfi lett. Apám üzletember volt. Én nem akartam az lenni. Hogy miért? Hát tulajdonképp nem akartam olyan lenni, mint ő. Unalmas volt és élete sem színes, hanem inkább fekete-fehér volt. Nem tudott kilépni az hétköznapok világából. Na de kit érdekelt mit tanácsoltak? Azt csinálok, amit akarok. Meggondolatlanul cselekedtem. Beálltam pincérnek egy étterembe, remélve, hogy pénzhez jutok…esetleg meggazdagszom. Ez nem jött be. Nem firtatom miért, egyszerűen nem volt szerencsém. Így hát ahogy tanácsolták, apám nyomdokaiba léptem és üzletembernek álltam. Ekkor már találtam magam mellé egy nőt, akit szerettem. Nem sok időnk sosem együtt lenni, de vigyáztam rá. Nem akartam elveszíteni. Úgy vettem észre ő is igazán szeret…ő az, aki örökké mellettem lesz. Huszonhárom éves voltam, amikor anyámék meghívtak egy üzleti találkozóra, amin apám feltétlenül be akarta mutatni "tökéletes" fiát. Feleségemet, mert ekkor már az volt, nem vitte magammal. Talán egy megérzés volt, de nem törődtem vele, csak azt akartam maradjon otthon. Nem ellenkezett, nem jött velem. Elmentem hát szüleimmel. Amint beértünk már tudtam, hogy ebből semmi jó nem sülhet ki. Végül is nem történt semmi eget rengető nagy botrány. Egyetlen apró hibát követtem el. Egy hatalmas asztal közepére egy pezsgős poharakból felállított piramis díszelgett, amire az est fénypontjaként pezsgőt öntöttek. Hát...pechemre lelöktem és annak annyi volt. Szerencsémre apám munkatársai jót derültek rajta, így atyám sem haragudott. Hazafelé indultunk. Már hajnal három körül lehetett, mikor kocsiba szálltunk. A hazafelé úton anyám énekelt, apám pedig fütyült hozzá. Én karjaimat fejem mögé téve hallgattam a dalocskát. Hirtelen vakító fény tűnik fel a semmiből, pupilláim összeszűkülnek, hunyorogni kezdtem. Egy másik autó volt. Sokkal nagyobb és gyorsabban közeledett. Hatalmas csattanás, majd mintha ködfátyol nehezedett volna pilláimra, lassan elsötétült minden. Egy füves réten ébredtem. Nem tudtam mi történt és hol vannak a szüleim. Ijedten néztem széjjel hát ha itt vannak a közelben. Majd csak egy fekete ruhás férfit láttam. Ide tartott. Mikor ideért elmondta hogy meghaltam és hogy egy Soul Society nevű helyre megyek. Szemem csillogott a könnytől. Gyorsan le is törültem. Mikor odaértem nem sok új dolog volt. Csak az volt a meglepő hogy új családot kaptam. Nem nagyon akartam ezt elfogadni. Így elég zárkózott lettem. Valamikor megsajnáltam őket mert mindent megtettek azért hogy boldog legyek és elfogadjam az új családot. Így hát egyszer kétszer kinyögtem néhány kedves szót. Nem minden ember volt ott kedves. Nagyon sokan raboltak. Hamarosan éheztem, muszáj volt valamit ennem így hát elmentem venni finomságot. Mikor egy kis vendéglőhöz ezzel a kérdéssel szóltak hozzám. - Elnézést uram mit szeretne. - Valami ennék. Talán egy rizsgombócot. - Minek magának étel hiszen úgy sem érez ízeket?!- Talán azért mondta ezt nem néztem ki valami nemes embernek. - Már hogy ne kéne hiszen majd kilyukad a gyomrom! - Miért mi ön tán shinigami. - Nem de miért is kéne shinigaminak lennem hogy egyek valamit. - Nem tudta csak azok szoktak éhesek lenni akiknek nagy lélek energiájuk van. Meglepődtem erre a mondatra hiszen nem tudok róla hogy valami erős ember lennék. Emlékeztem hogy valami Akadémiáról beszéltek ahol shinigamivá lehet válni. Így elmentem szerencsét próbálni. Elmondták hogy mit kell csinálni. Először kaptunk egy kardot aminek a nevét kellet megtudni. Ez ahhoz kellet hogy előbírhassuk hívni a kard shikai alakját. Pokoli nehéz volt. Nagyon sok időbe telt míg megtudtam a nevét. Sőt még másról is kellet tanulni. A shinigami életről, varázslatokról, lidércekről és fajtáikról. Nagyon sok idő eltelt azóta hogy elkezdtem az akadémiát. De végül sikerült , megtudtam elég jó neve volt tetszett. De után még nehezebb volt. Lekellet győznünk az első lidércünket. De nem egy nagy erejű például egy Menost. Á de hogy kis lidérceket. Az én legyőzött lidércemről pontos leírást tudok adni. Két férfi magas volt, vagy 4 keze,2 lába. Körmei borotva élesek voltak. Hát úgy hét év alatt elvégeztem az akadémiát. Jó sok év mi?Mikor shinigamivá váltam akkor beosztottak a 13 osztag közé. Hát ennyi az eddigi életem története. Kinézete: Félhosszú barna haja és feltűnően kék szemei vannak. 190cm-ével nagyon is magasnak mondható. Arca vékony, csontos, álla hegyes, csúcsos. Ajkai vékony, egyenes vonalúak. Testalkata vékony és izmos. Bőre nagyon fehér, akár egy halotté. Jellem: Gyakran komor, zárkózott típus. Nem igazán keresi az emberek társaságát. Könnyen fel tudják bosszantani. Ismerkedni csak végső esetben szokott, ha szüksége van valamilyen útmutatásra vagy ehhez hasonló dolgokra. Zanpakuto: Neve:Kaminari tora /villám tigris Faja:villám Shikai kinézete:Ha kimondom a kard nevét akkor két kard lesz a kezembe és az egyik fekete másik pedig arany lesz. Shikai parancsa: Szaggasd szét villám tigris/Kakusan o teishi suru Támadások: ALAP KINÉZET: http://www.swordcollectorsarmory.com/images/_products/swordcollectors/Bleach_Rojuro%20Otorbashi_SS_1.jpgvillám védelem/Inazuma:Kard pengéjét mintha elektromos nyalábok vennék körül. Vágás mellet még égési sebeket is hagy maga után. Szeret: -edzeni -vagány cuccokat -harcolni -enni -lidérceket ölni -a hüllőket Nem szeret: -lidérceket -lustálkodni -régi dolgokat -ha a magán életéről kérdezősködnek -a becstelen, mocskos szájú embereket Felszerelés: Az általános shinigami ruha. Meg egy nyaklánc.
A hozzászólást Takamo Mitsugay összesen 33 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 26, 2010 3:27 am-kor. |
| | | Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Re: Takamo Pént. Nov. 05, 2010 5:41 am | |
| Üdv!
Hát... Hű... O.o Igazából nem tudom, hogy az "Ezt másold ki!" hatalmas, vörös szövegben mi nem érthető, de nem baj, ettől még a lényeg mindenhol meg van, igaz, kicsit kesze-kuszán, mert ugyebár szeretjük a mezei ctrl+c - ctrl+v kombót, de sebaj, azért Admin néni van olyan okos, és átlátja. Legalábbis próbálkozik vele... Ezen kívül sehol se találom a jelszót, amit az előtörténet leadásakor meg kell adni, jelezve, hogy elolvastad a szabályzatot. Már amiatt, hogy hiányzik, el se kéne olvasnom, de hogy lásd, kivel van dolgod, letudjuk most az ellenőrzést. Szóval, minek is fecsérelném tovább a szót, kezdjük is az elbírálást:
Adatlap: ○ "190cm-ével elég nagyon is magasnak mondható." - Most szerencsétlen kari elég magasnak, vagy nagyon is magasnak mondható? ○ Kettőspontok, pontok (vagyis írásjelek) után szokás szóközt hagyni, de ahogy látom, te elég sűrűn elhagyogatod ezeket. ○ A tulajdonneveket nagybetűkkel kezdjük, így értelem szerűen a Zanpakuto nevét is, akármilyen nyelven is legyen az. ○ Nem tudom, hogy mit hittél, de elárulok neked egy titkot: Nem tudjuk olvasni a japán írásjeleket. Ha esetleg szeretnéd japánul is kiírni a zanpakuto parancsszavát, akkor írd le azt Hepburn-féle átírással, úgy legalább el tudjuk olvasni, mit is akartál. ○ "Két szemfog-nől ki." - Ööö... honnan szerzett a kari plusz szemfogakat? Az embernek már alapból van négy... (Kettő-kettő az alsó, és felső állkapcson) Hova nőjön még több? Mellesleg a mondatod is értelmetlen. ^^ ○ Kérném a technikákat spanyol nyelven, a magyar mellett... ○ Esetleg mi lesz a hatása, ha az az Elektromos tigris labda nevezetű gömb akkora lesz, mint a kari feje? Magára robbantja? Grillcsirkét süt vele? Esetleg meghívja a nagymamit, hogy teázzanak együtt és eközben az látja el árammal a tűzhelyet, hogy feltudják forralni a teavizet? Valami eredménnyel igazán kiszúrhattad volna a szemünk. ○ Ez most csak kötözködés, de a tetoválás mióta tartozik a felszerelések közé?
Előtörténet: ○ Igazából már ellenőriznem se kéne, mert olyan rövid, hogy az már fizikai fájdalom. És hogy miért tartom rövidnek? Nos, már ránézésre is látszik, hogy nincs egy oldal Wordben, Times New Roman, 12-es betűtípussal. Bőven lenne még mit írni. ○ A Hollowok nem kapásból a Menosok erdejébe kerülnek, és főleg nem falnak fel Menosokat... A sima Hollowok először csak Hueco Mundo homokos területére kerülnek, miután képesek lesznek átjárót nyitni a két világ között. Majd csak Menos Grande szinttől kerülnek a Menosok erdejébe. ○ Félsz az összetett mondatoktól, hogy csak tőmondatokkal van tele az előtörténeted? ○ A Hollowok nem hobbiból öldösik, és falják fel egymást... Az éhség miatt teszik, és azért, hogy minél erősebbek legyenek. ○ A kisebb számokat (2=kettő, 3=három) kiírhatjuk betűkkel is, nem harap a billentyűzet. ^^ ○ A Vasto Lordokról még mindig semmi konkrét nem derült ki, tehát őket inkább hagyjuk ki, ha lehetséges. ○ Az Arrancarok karja akkor materializálódik, amikor felveszik az emberi alakjukat, és nem az előző, Hollow alakjuk van benne elzárva, hanem az erejük nagyobb része.
Hát... ennyi problémám van a sztoriddal, ami sajnos egyáltalán nem kevés. Tehát arra kérnélek, hogy javítsd őket, mégpedig mind egy szálig. Az előtörténeted egyelőre elutasítom.
Amint kész vagy a javítással szólj itt, vagy chaten, és valaki ismét leellenőrzi. (De még csak véletlenül se zaklass senkit vele, mert úgyis ellenőrzik, ha engedi az idejük! ) |
| | | Takamo Mitsugay 11. Osztag
| Tárgy: Re: Takamo Pént. Nov. 05, 2010 10:44 pm | |
| |
| | | Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Takamo Kedd Nov. 09, 2010 8:10 pm | |
| Üdvözlet!
Előtörténet: • Még mindig rövid az előtörténeted, s továbbra sem éri el az egy oldalt Word-ben. Nem lenne olyan nagy megerőltetés egy kicsit kibővíteni. • Hadd ne mondjak semmit az 1940-es évekbeli Japán és a média helyzetéről… Azt pedig különben sem értem, hogy újságíróként mit keresnél egy üzleti találkozón. Mellékesen megjegyzem, hogy ha apád valamilyen üzletember volt, akkor valószínűleg neked is az ő szakmáját kellett folytatnod. • A Lélektovábbképző Akadémiára csak akkor mehetsz el, ha éhséget érzel, az egyszerű lelkek ugyanis csak megszokásból esznek, az éhség pedig a nagy lélekenergia jele. • Jól értem, hogy hét hónap alatt akarod elvégezni az Akadémiát? Ugyanis a shikai megszerzése az egyik feltétele az Akadémia elvégzésének, a másik pedig, hogy képes legyél egyedül is végezni egy lidérccel. Legalább hat év, mire valaki elvégzi az Akadémiát. • A kisebb számneveket nyugodtan kiírhatod betűkkel.
Adatlapi rész: • Ha valaki meghal és a Lelkek Világába kerül, nem hozza magával az emberként fontos tárgyait a túlvilágra, így az akkor nagy becsben tartott ékszereket sem. • Szeretsz shinigamikat ölni? Mintha nem javítottad volna alaposan az előző, arrancar töridet.
Az előtörténetedet a fenti hibák miatt ELUTASÍTOM. Ha végeztél a javítással, jelezd azt egy moderátornak, és valaki ismét leellenőrzi. |
| Tárgy: Re: Takamo Csüt. Nov. 11, 2010 6:01 am | |
| Kész!Végre készítettem egy oldalnál több előtörit! |
| Tárgy: Re: Takamo Szomb. Nov. 20, 2010 1:39 am | |
| valaki megnézné már? Már vagy 2 hete várok arra hogy megnézze valaki. |
| | | Szayel Aporro Granz Admin
Hozzászólások száma : 712 Age : 35 Registration date : 2010. Aug. 04. Hírnév : 45
| Tárgy: Re: Takamo Hétf. Nov. 22, 2010 3:33 am | |
| Üdvözlet!
Nem találtam eget rengető hibát az előtörténetedben, néhány apró elgépelésen kívül úgy látom, minden hibád javítottad, valamint kellően kibővítetted. Az előtörténetedet ELFOGADOM.
Szint: 1. szint Lélekenergia: 5000 LP Kezdőtőke: 4000 ryou Osztagod: 11. osztag
Ezen kívül választhatsz 5 szintednek megfelelő kidout az eredeti animében/mangában szereplőek közül az ingyenesen járóak mellé. Üdv az oldalon, jó játékot!
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Takamo | |
| |
| | | |
1 / 1 oldal | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|