Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| Tárgy: Hogyan találtál rá a fórumra? Vas. Aug. 15, 2010 11:10 pm | |
| Itt arra lennénk kíváncsiak, hogyan is találtad meg a Bleach Szerepjáték fórumát.
Akár a sztorit is megoszthatod velünk, hogy hogyan akadtál ránk. ^^ Szerintem jó elmondjátok, hogy hol találtatok meg minket, ha a "Nincs a listában" opciót választjátok. ^^ |
|
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Karakterinformáció Rang: Tenshi Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia: (25250/30000)
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? Vas. Aug. 15, 2010 11:21 pm | |
| Igazából ismerős révén és más fórumon keresztül egyszerre. xD De a más fórumról opciót választottam, mert végül is ez az ismerős nem személyesen ajánlotta az oldalt. Egy anime/manga témával foglalkozó oldalon volt kint egy régi tagnak az aláírásában az oldal linkje, kíváncsi lettem, rákattintottam és hatalmas pozitív csalódásban részesültem. Megszoktam már anime/manga témájú fórumos szerepjátékoknál, hogy rövid, igénytelen postokkal találom szembe magam, ahol még az egyedi karakterkijátszás lehetősége se mindig adatott meg. Millió FRPG oldal létezik, de a többségük úgy, ahogy van, igénytelen és összecsapott. Itt viszont beleolvasgattam néhány postba (Masaki, Yuu-chan postokat vettem észre először xD), és hát, kellemesen ledöbbentem. Úgy éreztem, hogy megéri regisztrálnom, bár kellett egy kis idő, míg visszarázódtam a fórumos szerepjátszásba. ^^" Szóval, azóta itt ragadtam és gürcölök a tengernyi posttartozásommal. xD |
|
Konami Chika 10. Osztag
Hozzászólások száma : 30 Age : 28 Tartózkodási hely : Hb/ 10. osztag/ vagy ahol akarod:) Registration date : 2010. May. 29. Hírnév : 0
Karakterinformáció Rang: 10. osztag 3. tisztje Hovatartozás: Lélekenergia: (5000/15000)
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? Pént. Aug. 20, 2010 10:59 pm | |
| *Erősen gondolkozik* Szerintem éppen azt kerestem hogy melyik osztagnak, kik az ismert tisztjei XD és valahogy kilyukadtam az oldal régi verziójánál... |
|
Hiraikotsu Omote 6. Osztag
Hozzászólások száma : 108 Age : 34 Tartózkodási hely : Seireitei Registration date : 2009. Jan. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: 5. tiszt Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (7600/15000)
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? Pént. Aug. 20, 2010 11:33 pm | |
| Más oldalon keresztül jutottam el ide. Egy ideig ugyanazon az oldalon játszottam Yoruichi sama-val. |
|
Mazaki Kaito 7. Osztag
Hozzászólások száma : 36 Tartózkodási hely : hátt... ha én azt elmondanám meg kellene öljelek... Registration date : 2010. Oct. 22. Hírnév : 1
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Lélekenergia: (6000/15000)
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? Szer. Márc. 02, 2011 4:41 am | |
| csak épp bliccset néztem az neten és a kereső ezt adta ki... rákattintottam és megtetszett... először elég szerencsétlenül futottam neki mert ez az első FRPG-m szóval nem is nagyon volt vágesz hoogy mennek itt a dolgok aztán lassan leesett de még most is jó messze állok az egész jótól szóval gyakorolni kellXD egyszer csak belejövök... |
|
Genki Takashi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 192 Age : 39 Registration date : 2011. Jun. 17. Hírnév : 16
Karakterinformáció Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (25700/30000)
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? Szomb. Ápr. 14, 2012 2:12 pm | |
| Itt létem okozta rémálmokat, közvetlenül Masamune Raiden userének köszönhetitek. MSN-n beszélgettünk és mikor megkérdeztem tőle mit csinál, ő lazán kinyögte: "Blícselek". Kértem tőle linket, mivel nem az első frpg, amin játszok, tehát gondoltam megnézem. Raiden ajánlotta, hogy cuki(k) az admin(ok) ( igen minden alkalmat megragad, de csak mert tényleg bírja őket ) és jó a hangulata. Gondoltam kipróbálom. Első karakterem Bayakoshi Toshiro volt és akkor valahogy elsikkadtam az oldal fölött. De azóta sokak rémálmává váltam. |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hogyan találtál rá a fórumra? | |
| |
|