Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| | Még frissebb | |
Halihó!
Igen, tudom... Kreatív vagyok címadás terén ... xD
Na szóval... Három közlendőm van, ebből egy már régi dolog, csak folyton elfelejtem, és pont tegnap emlékeztettek rá. ^^"
1. Míg el nem felejtem: magánküldetések/kalandok ismét igényelhetőek, de csak akkor, és csak is akkor, ha valaki szerez mellé mesélőt. Ezzel viszont ne csak az admint zaklassuk. ^^ Még arra kérnélek titeket, hogy ha lehet, akkor a játékaitok ne csak ezekből álljanak. Tartsatok közöttük néhány hét (esetleg hónap ) szünetet, mert ha ismét megint elkezdődik a magánküldilavina, akkor ismét berekesztem őket határozatlan időre.
2. Gondolom már mindenkinek feltűnt, hogy Karakura városa újabb boarddal bővült, mely a Kokoro no Shiro, az az a Lelkek kastélya nevet viseli. Ha elolvassátok a hozzá mellékelt leírást, akkor talán az is feltűnhet, hogy ez bizony az emberekből összetákolt szervezetünk székháza lesz, mely a Raion, vagyis az Oroszlán nevet kapta. Jelentkezni egyelőre nem lehet, ugyanakkor arra kérnélek, hogy topikokat se nyissatok a fórumban, ugyanis azokat majd én nyitom meg. Míg ez meg nem történik, nem indítható abban a boardban játék. Köszönöm a megértést. ^^
3. Fészbúkusok figyelem! A tegnapi nap megnyitottam az oldal saját csoportját Facebookon , szóval aki fent van, nyugodtan csatlakozhat hozzá. A linket megtaláljátok a Portálon, a Kapcsolatok dobozban. ^^
Öhm... Egyelőre ennyi, de ha lesz valami, jelentkezek!
Üdv, Shihoun Yoruichi
U.i.: A technikák frissültek a kitaláltak alapján, szóval lehet nézelődni! ^^ | |
|