Tárgy: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Hétf. Feb. 15, 2010 8:23 pm
Nos hát ebbe a topicba videókat lehet berakni, a karakterekről ^^. Ha nem egyértelmű a videóban, hogy ki is a karaktered hangja, akkor írd le kit is kell hallgatnunk . Akár több videót is fel lehet tüntetni, ha esetleg találtok még kedvencetekről mozzanatokat, felszólalásokat. Akár még fan videót is fellehet mutatni, amiben nem szükséges a beszéd, de kérek mindenkit, hogy elsősorban a hangokat tegyétek csak közzé ^^.
Zel Syneza Ka'abel Privaron Espada
Hozzászólások száma : 263 Age : 30 Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház Registration date : 2009. Feb. 25. Hírnév : 28
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Hétf. Feb. 15, 2010 8:25 pm
Íme itt van egy videó, amiben Zel megmutatkozik A hangja Byakuyáé ez meglehet... csakhogy ehhez a karakterhez sokkal kúlabb XD szóval ownoltam XD
A videóban a fehér-fekete hajú csávót kell figyelni, hallgatni.
Tadeo Dellomeurtre Privaron Espada
Hozzászólások száma : 175 Age : 34 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2008. Sep. 14. Hírnév : 19
Karakterinformáció Rang: 106. Privaron Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (25500/30000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Feb. 16, 2010 6:10 am
Az én választásom Koyasu Takehito lett, méghozzá az Angel Sanctuary-ban nyújtott alakításával!
A videó kicsit hosszú, mert az ova-t sikerült megtalálnom, de az vigasztaljon mindenkit, hogy az első percekben csak a választott karakter szerepel, vagyis a Sakuya Kira testébe költözött démon uraság!
Nagano Nobu 1. Osztag
Hozzászólások száma : 220 Age : 34 Tartózkodási hely : 1. osztag, ágy, próbaterem, Micchan*.* Registration date : 2008. Oct. 29. Hírnév : 26
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Feb. 16, 2010 10:42 am
*hasra vágódva, könnyes szemekkel és Nobu-i nyöszörgésekkel lengeti a megtalált dvd-k, videók halmazát*
Ha már többet lehetett választani, akkor kicsike noszogatásra ketté szedtem a dolgokat*mutogat a praclijával szorgalmasan, amíg orrba nem vágja magát*...ehelsőként a...a..aaaaz*szipog* anime stílusú megszólalásom. Egy-egy...eeeegy*törölgeti az orrát*...híres emberkét választottam Keiji Fujiwara-t!
Másodszoooor...*hintázik előre hátra*...itt van az a gitáros, akiről mindennap láthatjátok hogyan nézek ki*elpirulva forgatja gyűrűit*Tora, vagyis Amano Shinji az Alice nine nevű együttesből!
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Szer. Feb. 17, 2010 8:49 am
No, akkor én is postolok ide. Teljesen érthetetlen módon Hibari hangja pont passzolna Yuu-chan karakteréhez is, így nem csak az arcát, de már a hangját is eltulajdonítom. xD Az úriembert, aki a hangját adja amúgy Takashi Kondonak hívják a való életben és Ő kölcsönözte Findor hangját is Blícsben.
Desmond Phellera Espada
Hozzászólások száma : 340 Age : 63 Tartózkodási hely : Las Noches Registration date : 2009. Jul. 25. Hírnév : 56
Karakterinformáció Rang: Segunda Espada Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (48500/65000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Szer. Feb. 17, 2010 10:03 am
Nos, ez a karakter egy afféle Slarin-hasonmás, személyiségileg is, még amiíg hosszú hajú volt a karim, ő volt az avaalanya is. xD A Seiyuu neve Itou Shizuka, ebben a szerepében Kanzaki Kaori-t játssza a To Aru Majutsu no Index című animéből. A seiyuu többek között a DGM-es Lenalee és Lero, az xxxHOLiC-os Himawari, valamint Slarin másik avaalanyának, a Dogs: Bullets & Carnage-es Fujumine Naoto hangját is adja. Hangszínben azonban Kaori (esetleg Naoto) hangja passzol a karakterhez.
A karakter pedig emberként döbbenetes módon énekesnő volt. xD Valami ilyesmi hangja lehetett. xD
A hozzászólást Slarin Sleryrrlyn'dreskel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 15, 2010 11:33 pm-kor.
Amewa Ruriko Ember
Hozzászólások száma : 126 Registration date : 2009. Dec. 01. Hírnév : 15
Karakterinformáció Rang: Hovatartozás: Független Lélekenergia: (3000/12000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Szer. Feb. 17, 2010 10:13 am
Nem szabadultok meg tőlem sem. :3
Hoshi Ikari Ember
Hozzászólások száma : 348 Age : 37 Tartózkodási hely : Otthon, Luxi, Tipi, Oroszlán rezidencia, Tokyo Media Center, PMC, Tomátó szentélye Registration date : 2009. Jul. 30. Hírnév : 40
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Csüt. Feb. 18, 2010 9:41 am
Szerintem kötelező megmutatni a férfiasan tökéletes hangomaaat! Mármint nem olyan morgómedvésen mély vagy ilyen-ilyen-ilyeeeen...fogalmam sincs mit kell rá mondaniiii*fejét lehorgasztva zuhan rá a "szőke" tábla* De szerintem nagyon-nagyon-nagyon tuti vagyok, nem?*kuncogva pózol*
Amikor Tigrincsbigrincském súlyosan elver egy komoly játszmában és esélyt sem ad a szépítésre...kegyetlenség*sarokban gubbasztva pityereg*
Énekelni szép, énekelni jó! Imádom az állásom!**.**
Amúgy a hangocskámat Hero Jaejoong kölcsönzi! Istenien fest..festek, vagyis...izé...segítséééég!*fejét fogva rohangászik*
Chizuki Maya Vaizard
Hozzászólások száma : 595 Tartózkodási hely : Karakura Town Registration date : 2009. Apr. 13. Hírnév : 28
Karakterinformáció Rang: 3. osztag ex-taichou Hovatartozás: Független Lélekenergia: (36000/45000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Pént. Márc. 19, 2010 8:40 am
Előbb félreasszociáltam a topicot *baka powa^^"*
Nos, beszéd és énekhangja Mayának ^^
Akiyama Akane 5. Osztag
Hozzászólások száma : 153 Age : 33 Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 4
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Ápr. 27, 2010 1:07 am
Íme egy kis filler Önagysága gyerekként vs nagyoooon sok katona XD (Ó és Yuusuke is benne van XD)
River Arrancar
Hozzászólások száma : 106 Age : 46 Tartózkodási hely : Palace of dah Bigboss Registration date : 2009. Dec. 28. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Lemezlovas Hovatartozás: Las Noches Lélekenergia: (8000/15000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Szer. Jún. 09, 2010 3:14 am
A Sötétség Hercegnője (by Hrafni ) is bemutatja a hangját. Igen, valami ilyesmi lehet, ha Eras énekel, még a szöveg is passzol a személyiségéhez. Jó hallgatást. ^^
Carl Heller Arrancar
Hozzászólások száma : 30 Tartózkodási hely : KREMATÓRIUM! Registration date : 2010. Feb. 23. Hírnév : 7
A barna hajú, fehér bőrű fickót kell figyelni és hallgatni, a neve: Masataka Takayanagi. A hang és az arc .
Yasuji Chiyoko 4. Osztag
Hozzászólások száma : 134 Age : 35 Registration date : 2009. Jan. 23. Hírnév : 20
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Lélekenergia: (13000/15000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Júl. 20, 2010 8:25 pm
No nem kevés szenvedés árán, de sikerült megfelelő hangot találni Chiyonak. xD A hölgy nem más, mint Ayako Kawasumi, ő szólaltatta meg többek között a Samurai Champloo Fuu-ját is:
(olan 1:59től Noda része elég jellemző hangszínét villantja meg xD)
FIGYELEM! Az, hogy a seiyuu tud énekelni, nem jelenti azt, hogy Chiyo is! Igazi muzikális antitalentum kifinomult botfüllel, úgyhogy maximum fejhangon való vernyákolásra futja tőle, amikor altatót dúdol a csemetéinek xD
Tamachi Rei Daitenshi
Hozzászólások száma : 458 Age : 35 Registration date : 2009. Jun. 06. Hírnév : 52
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Pént. Szept. 03, 2010 12:00 am
Végre találtam én is megfelelő hangot Verának. xD Megjegyzem, Vera azért jobban tud énekelni Nino "Ha-bi-ba-no-no"-jánál, szóval ne azt tessék hallgatni. xD >>link<<
Kamioka Rosa 5. Osztag
Hozzászólások száma : 219 Age : 31 Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén Registration date : 2010. Mar. 19. Hírnév : 7
Karakterinformáció Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (16400/30000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Pént. Szept. 10, 2010 12:26 pm
Na azt hiszem én is "megszólalok" és bemutatom Rosa hangját. *.* Íme
Sakai Kotomi 2. Osztag
Hozzászólások száma : 190 Age : 36 Tartózkodási hely : Seireitei / 2. osztag Registration date : 2010. May. 25. Hírnév : 21
Karakterinformáció Rang: Hadnagy / a Járőralakulat parancsnoka Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (30150/45000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Okt. 12, 2010 6:29 am
A tsundereséget vegyük ki, mert az rám nem igazán jellemző, viszont a videóban feltűnő hölgyemény hangja az már annál inkább Satou Rinának hívják a seiyuut ^^
Feynt Vanthor Arrancar
Hozzászólások száma : 7 Tartózkodási hely : Kripta...Las Noches alatt... Registration date : 2010. Jun. 24. Hírnév : 3
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Nov. 23, 2010 7:02 am
The way of Destruction:
Komoki Daniel Hiroto Módosított lélek
Hozzászólások száma : 75 Age : 32 Tartózkodási hely : Otthon, NTV Registration date : 2009. Apr. 18. Hírnév : 13
Karakterinformáció Rang: Díszlettervező Hovatartozás: Független Lélekenergia: (4000/12000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Pént. Nov. 26, 2010 12:00 pm
Apa..Apaaa...A'pa~! -bárgyú vigyorral nyáladzik, miközben ide-oda rúgdossa Sam-et, de nem tudni tetszik e neki, hogy a hullák segédletével megdöntött ágyról folyton visszagurul, vagy szimplán bosszantja. Egyedül annyi szűrhető le, egyre nagyobb erővel bántalmazza és hisztérikusan földhöz csapkodja napszemüvegét, miután saját maga jelenik meg egy furcsa dobozban, plusz még ismerős hangon is szólal fel-
Mennyire ki nem állhatom a Yu-gi-t, de ez van...illik a karira ava-val együtt! Szóval, itt egy betegesebb és egy normálisabb szinkron teljesítmény egyben , Yuuki Ono torkának jóvoltából!
Nara Shiratori 9. Osztag
Hozzászólások száma : 361 Age : 154 Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda Registration date : 2010. Jun. 21. Hírnév : 18
Karakterinformáció Rang: Kapitány Hovatartozás: Gotei 13 Lélekenergia: (40600/45000)
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Szomb. Márc. 05, 2011 7:19 am
Végre én is megmutatom, hogy milyen a hangja a karakteremnek.
Véletlenül ugyanaz a seiyuu-ja, mint az avaalanyomnak Graynek, Nakamura Yuuichi. És mint a legtöbb seiyuu az egyém is tud énekelni. Itt is van tőle egy dal:
Nuri Wong Módosított lélek
Hozzászólások száma : 59 Age : 31 Tartózkodási hely : TOP SECRET! Registration date : 2008. Nov. 18. Hírnév : 4
Tárgy: Re: Nicsak kibeszél! avagy pár mozzanat tőlünk! Kedd Ápr. 05, 2011 9:13 am
Az én kimagaslóan tökéletes, egyedi, szexi, izmos, felbecsülhetetlen értékű testem mellett *különböző kúl pózokban díszeleg*, igazán figyelemre méltó viseltes hangszálaim férfias búgása!