-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 

Kaname Kiochi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kaname Kiochi
8. Osztag
8. Osztag
Kaname Kiochi

nő
Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2008. Sep. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Kaname Kiochi Cl0te10000/50000Kaname Kiochi 29y5sib  (10000/50000)

Kaname Kiochi _
TémanyitásTárgy: Kaname Kiochi   Kaname Kiochi EmptyCsüt. Szept. 11, 2008 6:09 am

Név:Kaname Kiochi
Kaszt:Shinigami
Rang:?(holnap szeretnék pályázni a 4. osztag kapitánya posztjára)
Osztag:4.
Felszerelés:Zanpakuto
Kinézet:Nagyon hosszú,fekete haj,vöröses-fekete szem,nem szokványos shinigami ruha.
Kor:100 éves.
Nem:nő.
Zanpakuto:
Neve:AkaTora(VörösTigris)
Fajtája:levegő.
Shikai:parancsszóra kettéválik,megnövekszik,megvékonyodik,szirmok hullanak körülötte amik éles kis pengék.
Parancsszó:Tsume AkaTora!(Karmolj VörösTigris!)
Szint:1
Előtörténet:
A halálom elég régen történt.Egy autó ütött el,mikor részegen hazafelé sétáltunk a barátnőmmel.Az út közepén mentünk,és mikor észrevettem hátul az autót,a barátnőmet kilöktem a járdára,így csak én haltam meg.Mikor felébredtem a Peremvidéken találtam magam,és egy fehér kimonóban voltam.Egy arra járó nőt kérdeztem meg,hogy hol vagyunk,mert akkor még nem nagyon tudtam,csak annyira emlékeztem,hogy meghaltam.Sokat beszélgettünk,jól kijöttünk egymással.A nő-Hina- szárnyai alá vett,és nála dolgoztam cselédként.Szinte anyámnak tekintettem őt.Egy nap azt mondta nekem Hina:
-Erős vagy,és csakúgy árad belőled a lélekenergia.Halálistennek kéne tanulnod.Biztosan nagy sikerrel járnál.
Én alig hittem a fülemnek,vonakodva bár,de nekivágtam.A Lélektovábbképző Akadémiára sikeresen bejutottam.Jó tanuló voltam,jól bántam a karddal.Mikor sikeresen kikerültem az Akadémiáról a 6.osztagba soroltak.Erős voltam,és sok barátom is volt.A 6. tiszt voltam,nem titkolom,mindig Yourichi hadnagya szerettem volna lenni.A első hollow-val való küzdelmem nagyon kaladnos volt:az osztag kapitánya,Yourichi Shihouin(akit nagy példaképemnek tekintettem) bejelentette,hogy 4 hollowot megyünk elkapni az emberek világába.Megérkezve éppen összetalákoztunk 2 vel.
Az egyik igen termetes volt,a másik pedig kisseb növésű.Kicsit féltem,hisz mégis első talákozásom ez egy igazi hollow-val.Yourichi rámbízta a kissebbet.Egy kis ideig haboztam,és a kardommal nekitámadtam a lidércnek,de ez nem igazán sértette meg.Sokáig úgy próbálkoztam,hogy nem használtam kardom erejét.Yourichi odakiáltott:
-Engedd ki a kardodat!Ha nem teszed meg,a lidérc legyőz!
Hallgattam a kapitányra és kiengedtem a kardomat:
-Karmolj VörösTigris!-ez gyönyörű volt:kis szirmok szálltak amik pengék voltak.És a kardom ketté vált.A pengék eltalálták a hollowot.Én pedig a két karddal nekifutva szétvágtam a maszkját.Yourichi a küldetés után nagyon megdícsért,aminek én különösen örültem.

Így nézek ki:http://kepfeltoltes.hu/080713/ea8f_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dátum:2008.09.11.

A hozzászólást KanameKiochi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 11, 2008 8:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
Shihouin Yoruichi

nő
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

Kaname Kiochi _
TémanyitásTárgy: Re: Kaname Kiochi   Kaname Kiochi EmptyCsüt. Szept. 11, 2008 6:12 am

ELFOGADOM

Üdv újra közöttünk. ^^ Minden adatod marad a régi.
Vissza az elejére Go down
https://bleachszerpjatek.hungarianforum.com

Kaname Kiochi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Előtörténetek ::   :: Shinigami-