Shihouin Yoruichi Admin
Hozzászólások száma : 807 Age : 33 Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;) Registration date : 2008. Sep. 05. Hírnév : 114
| | Módosítások | |
Aloha! *táncikál*
Na jól van, a hülyeséget félre téve, inkább mondom a lényeget. Mától, jelenteni fogom, hogy mikor változik meg a jelszó. (Tudom, ez korábban is eszembe juthatott volna >.>) Rájöttem, hogy ha csak így meglepetés szerűen módosítgatom, akkor kisebb keveredések vannak belőle. Így hát most szólok. Az eddigi jelszó, módosult! Arról viszont már nem nyilatkozok, hogy változott-e a helyzete, vagy sem.
Másik dolog, hogy megtaláltam ezt a csodaszép blog funkciót beépítve a fórumba. Lehet, hogy nincs semmi haszna, de a híreket attól még bele lehet írni. Lényeg a lényeg, hogy mostantól ide kerülnek be a hírek, szépen sorban, külön topikokként (vagy bejegyzésként). A bejegyzésekhez, ugyan úgy, mint a normál blogoknál, kommenteket lehet irkálni. Nyugodtan lehet véleményeket írni az egyes bejegyzésekhez. Legyen az akár pozitív, vagy negatív vélemény, mindkettőt szívesen fogadjuk, és nem jár érte semmiféle megtorlás.
A Portál (Főoldal) is módosulni fog kicsit annyiban, hogy majd a bejelentett hírek fognak rajta folyamatosan frissülni.
Ennyi lenne a bejelenteni valóm. Ha esetleg még lesz valami, akkor ismét jelentkezek. Addig is további kellemes játékot!
Üdv, Shihouin Yoruichi | |
|