-=Bleach Szerepjáték=-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
KezdőlapPortálLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Megosztás | 
 

 Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 34
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptySzer. Aug. 04, 2010 10:15 am

Résztvevők:

Matetsaku Kai ▲
Hitoshi Retasu ▼
Watanabe Yuusuke ▲
Verashu Suwun ▼
Hosijo Ren ▲
Kawashima Hiroki ▼
Ninomiya Aiko ▲
Annabelle Kemp ▼
Sierashi Katsuo ▲
Matetsaku Miyoko ▼
Masamune Raiden ▲




A jelenség oka ismeretlen, a feladat pedig adott: ki kell derítenetek, mi okozza a különös eseményeket. Annyi tudomásotokra jutott, hogy ebbe az elszeparált kis univerzumba közönséges, egyszerű emberek nem érzékelik a különbséget, valamint a falu lakói sem képesek elhagyni a területet.
A küldetésre kijelölt shinigamik egy senkai kapun át érkeznek meg a kijelölt helyre, nem messze eredeti úti célotoktól, s itt póttesteiteket is felveszitek, hiszen szükségetek lehet rájuk. Innen is jól látjátok, ahogy a széles autópálya egy ponton egyszerűen semmivé válik, majd úgy egy kilométerrel odébb ugyanúgy folytatódik, az áthaladó autók pedig látszólag semmit sem vesznek észre belőle.
A falut valamiféle erőtér veszi körül, ám inkább a határ jelzése, mintsem a falu védelme a célja. Átlépve ezt a bizonyos határt pedig megszűnik az autópályán száguldó járművek által keltett zaj, s felváltja a középkori, európai falvakra jellemző, jellegzetes hangorkán. Előttetek épp egy korhű ruhába öltözött, kontyba fogott hajú nő halad el néhány csirkét hajkurászva, amik valahogy sehogy sem szeretnének abba az irányba terelődni, amerre a nő kívánja – aki természetesen mosolyogva kér bocsánatot Watanabe kapitánytól, amiért belé ütközött. Néhány maszatos képű gyerek botokkal csépeli egymást lovagosat játszva, és egy gúnyverset ismételgetnek egy boszorkányról, s néhány férfi pedig már alapból magas alkoholtartalommal indítva tér be a falu egyetlen fogadójába. Egy fa tábla jelzi számotokra, hogy Danwich településen jártok, s még egy kis tavat is láttok a közelben. Úgy döntötök, hogy szétnéztek kicsit a faluban bármiféle nyom után kutatva, ami segít előrébb lendíteni a nyomozást.


Hosijo Rent kipakolom a küldetésből várható inaktivitása miatt. Matetsaku Miyoko és Masamune Raiden engedélyt kapnak a csatlakozásra.


A hozzászólást Szayel Aporro Granz összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 24, 2011 5:31 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hosijo Ren
12. Osztag
12. Osztag
Hosijo Ren

Férfi
Sagittarius Buffalo
Hozzászólások száma : 118
Age : 38
Registration date : 2010. Jun. 18.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te5000/10000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (5000/10000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyCsüt. Aug. 05, 2010 9:26 pm

Egy újabb küldetésre jelentkeztem. Kivételesen tudtam, hogy pontosan mi is a kalandunk oka, ugyanis ott voltam a laborban, mikor a 12. osztag arra kijelölt tagjai észrevették, hogy furcsaság van az Emberek Világában. Az osztagom csak azt tudta kideríteni, hogy a normális emberek semmit nem vesznek észre a változásból, a benn élő emberek pedig nem tudnak kijutni. Önként jelentkeztem a feladatra, ráadásul az osztagomból egyedül. Lehet, hogy a többiek, inkább innen szemlélik a dolgokat, minden esetre én most a tettek mezejére lépek. A biztonság kedvéért otthonról elhoztam Kinezumát is, aki ma a szervetlen kémiára tanított meg. Tekintve, hogy a középkori Angliában talán hasznát vesszük, elcipelem erre a helyre. A csapat, melyet kirendelt a 13 őrosztag összegyűlt és rögtön át is léptünk a számunkra kijelölt Senkai kapun.
Több ismerős arcot is véltem felfedezni, amikor megérkeztünk a kapun túlra. A csapatban volt Verashu Suwun, akinek első találkozásunkkor tettem egy szívességet. Mellyel később valójában semmire se ment. Aztán ott volt még Matetsaku Kai, akit a szívességemmel át kellett volna vernem. De nem sikerült, ugyanis nekem túl félelmetes volt. Aztán ott volt még Hitoshi Retasu is, akivel egy reggeli étkezés alkalmával ismerkedtem meg. Nem mondom, hogy rossz ember, hiszen szereti a cukrot. Ám, ahogy így végigtekintettem a csapaton, azt vettem észre, hogy jóval több az ismeretlen, mint az ismerős. Volt ott még egy fehér hajú halálisten is, aki tudtommal a 10. osztag kapitánya. Továbbá volt még egy érdekesen vágott szőke hajú fickó is. Elég nyúlánk volt a testalkata és magas is volt. Szememmel újabb ismeretleneket kutatva egy kis kölyköt veszek észre a csapatban. Nem tudom, hogy hogyan kerülhetett ide egy kölyök, de mindegy, majd elküldi valaki, nem az én dolgom, hogy ki van itt és ki nem. Volt még egy hölgy is a csapatban, továbbá egy újabb kisgyerek. Bár ez már annyira nem volt fiatal, attól függetlenül idegesített az ittléte.
Miután belemásztam a póttestbe és a többiek is megszólaltam.
- Hosijo Ren, 12. osztag 4. tiszt. – Árulom el nekik a nevemet és a rangomat. Bár ők lehet, hogy ezt már megtették valamikor ezelőtt, én még nem, így inkább elmondtam. Minden esetre a távolba tekintettem, ahol az autópályán jól kivehető egy kilométeres kihagyás. Mintha nem lenne ott semmi. A normál emberek ebből látszólag nem vesznek észre semmit, talán jobb is így nekik. Nekünk viszont a küldetés teljesítéséhez, muszáj lesz belépni ide. Mikor belépünk, a helyre az autók zaja egyszerűen elhallgat, helyette a középkori Anglia jellegzetes hangvilága piszkálja a fülünket.
Előttünk egy ebbe a környezetbe illő ruhában mászkáló hölgy próbálja terelgetni a csirkéit. Madarai sehogy sem akarnak abba az irányba menni, amerre azt ő akarja. Talán ők érzik, hogy ide be annak zárva és innen nincs kiút. A nő mosolyogva kért bocsánatot a fehér hajú társamtól. Nem igazán törődtem a kis balesettel, inkább a tájat figyeltem meg. Több kisgyerek is fakardokkal hadonászva játszadozott. A kis taknyosok valamilyen boszorkányról énekelgettek gúnydalt. Eléggé idegesített a dolog, nem maga a gúnydal, hanem az, hogy egyáltalán nincs énekhangjuk a gyerekeknek. Néhány férfi pedig látszólag részegen tér be egy fogadóba, talán az egyetlenbe a faluban. Így gyorsan végigtekintve a falun szemem megállítom egy táblán. A fatáblára a „Danwich” szó van ráírva. Ebből össze lehet rakni, hogy Danwich falvában vagyunk. Később talán megkérdezem Kine-sant a hellyel kapcsolatban, ám most hagyom gondolkodni egy kicsit a társaimat. Végül is, nem csak Kinezumának van esze, hiszen más is lehet okos. Attól függetlenül, hogy belé a tudás építve van, attól még más is tudhat egy csomó dolgot, hogyha eleget tanult.
A zsebemben elkezdem keresgélni a kis plüsst, amit gyorsan meg is találok, majd a kék mókust a vállamra raktam. Látszólag ő is magába mélyedt és úgy tekintett végig a falun. Jó szokásához híven inkább meg se szólalt. Talán így a legjobb. Minden esetre várom a feletteseim reakcióját, vajon mit terveznek most. Csapatokban fogunk kutatni vagy esetleg együtt maradunk továbbra is.


A hozzászólást Hosijo Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 06, 2010 1:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag
Hitoshi Retasu

Férfi
Hozzászólások száma : 66
Registration date : 2009. Nov. 18.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te5000/15000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (5000/15000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyPént. Aug. 06, 2010 12:22 am

Egy újabb küldetés. Hosszú idő után sikerült jelentkeznem egyre. Már nem is emlékeztem arra, hogy mikor voltam utoljára küldetésen mikor eldöntöttem, hogy erre most megyek. A küldetés lényege az volt, hogy egy városban visszafelé pörög az idő és a bent lévők ezt észre, se veszik, és nem tudják elhagyni a várost. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy mi is történhetett ott, így nem haboztam az elvállalással. A zanpakutomat az oldalamra kötve indultam el a kijelölt Senkai kapu felé. Elég sokan voltunk. A csapatot csak akkor kezdtem el vizsgálgatni mikor átértünk a kapu túloldalára. Mikor megláttam a többieket elkerekedett a szemem. Ott volt Kai taichou is, akitől egy kicsit most féltem, hiszen otthagytam az osztagát. Aztán ott volt még Vera is. Ami meglepett, hogy Vera kapitány lett. Soha nem gondoltam volna, hiszen annyira szerette a 10. osztagot és Watanabe taichout is. Miután megnéztem a többieket feltűnt, hogy ott van Ren is és Watanabe taichou is, akit csak látásból ismerek. A többieket nem ismertem. Ami még jobban meglepett, hogy jött velünk egy kislány is. Vajon mit képzel ez magáról? Nem sétálni jöttünk, hanem küldetésre. Én biztos, hogy nem leszek baba felügyelő, ha harcra vagy valami hasonlóra kerül a sor.
Mivel shinigamik voltunk nem láthattak az ott élő emberek és éppen ezért vittünk magunkkal póttesteket. Miután körbekémleltem a társaimat és rájöttem, hogy a fél bagázst ismerem, belemásztam a póttestembe és odamentem hozzájuk.
- Üdvözletem. Annak, aki nem ismer, bemutatkozom. A nevem Hitoshi Retasu a 8. osztag tisztje vagyok. - mondtam végig a bemutatkozásomat, majd ahogy haladtunk előre figyeltem az eseményeket. Amint átléptük az erőteret megszűnt az autópálya, okozta ricsaj, de helyette jött a középkori hangzavar. Miközben haladtunk előre egy nő a korhoz illő ruhában kergette a csirkéket, akik nem nagyon akartak arra felé menni amerre ő szerette volna. A nő annyira belemerült a csirkehajkurászásba, hogy észre se vette, hogy ott van előtte Watanabe taichou. A nő mosolyogva kért bocsánatot. Miután a nő elment láttam, hogy a gyerekek fakardokkal próbálják megütni egymást és közben valami gúnydalt énekeltek valamilyen boszorkánnyal kapcsolatban. Miközben elnéztem a kis csibészek úgynevezett harcát eszembe jutott, hogy én is így harcoltam még anno a Lélektovábbképző Akadémián. Megint előrébb haladtunk és láttuk, hogy pár jó kedvű, vagyis inkább italosnak tűnő férfi betér egy fogadóba. A fogadóból elég nagy ricsaj szűrődött ki, ami azt is jelenthette, hogy ez az egyetlen ebben a városban vagy, hogy elég nagy sikere van. Én inkább az első változatra tippeltem. Ahogy néztem a terepet egyre érdekesebbnek tűnt, hiszen sehol se volt látható a civilizáció jele. Teljesen úgy éreztem magam, mintha valamilyen időutazáson estem volna keresztül. A nagy nézelődés közben megakadt a szemem egy fatáblán, amire a „Danwich” volt felírva. Ebből csak arra tudtam tippelni, hogy ez a falu vagy város neve. Miután feldolgoztam ezt a sok infót amit, ez alatt a pár perc alatt szereztem, ismét elkezdtem nézelődni és most a szemem egy tavon akadt meg. Elég melegnek volt, vagyis szerintem és ez arra késztetett, hogy odafussak a tóhoz és ugorjak bele. Nagy nehezen sikerült leküzdenem a kísértést. Azt a hülyeséget adtam be magamnak, hogy az a víz nem a legtisztább és nem fürdésre alkalmas, hanem ló mosásra meg ilyen dolgokra.


A hozzászólást Shiro Sakada összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 10, 2010 7:15 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://hellhousefrpg.forumotion.net
Ueshima Asuka

Ueshima Asuka

nő
Virgo Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 27
Registration date : 2009. Jan. 06.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te5000/10000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (5000/10000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyVas. Aug. 08, 2010 11:42 pm

Boldogan ugrálok végig fél Seireiteien, és török borsot a tisztek orra alá, mint ahogy szoktam. Ki hitte volna, hogy ilyen szórakoztató másokat idegesíteni? Ráadásul még élvezem is, ahogy a bácsik, és a nénik morcosan kiabálnak utánam, miután beragasztóztam a széküket, vagy épp vízzel teli vödröt csempésztem az ajtó felé. Vicces, hogy néhányan vannak olyan dinnyécskék, hogy rá se jönnek, hogy miben mesterkedek. Butus bácsik és nénik…
Tehát… ott tartottam, hogy ugráltam, meg csintalankodtam, majd végül pedig meg is érkezem a 12. osztaghoz. Huhúú hát az a rosszaság Mekkája, hiszen ott van egy csomó fura kinézetű üveg, meg különböző lötyik, amikkel lehet kísérletezni. Egyszer majdnem sikerült felrobbantanom a fél főépületet, mert kotyvasztottam valami iszonyatosan büdi valamit, ami egy idő után elkezdett füstölögni. Az egyik tiszt visítva futott oda hozzám, hogy hatástalanítsa a robbanó izébizét, de nem sikerült neki, helyette saját magát sikerült feketére varázsolnia. Jót mulattam az ügyetlen bácsin, aki morogva hurcolt ki az osztag területéről. Azonban nem adom fel ilyen könnyen, hiszen zseniális tervet fundáltam ki, amíg ki voltam zárva. Néhány kísérleti állatkát kiszabadítok a laborból, és elviszem őket a többi 11 osztag kapitányi is hadnagyi irodába. Aztán meg majd nevetgélek, ahogy a kapitányok és hadnagyok visítozva futkároznak az irodában a patkányokat, tengeri malacokat és hörcsögöket látva. Habár Mitsu-chan nem lenne boldog, és tutibizti, hogy rájön arra, hogy én tettem az egészet. Utána meg megint kapok egy csomó büntit. De nem baj, mert szerintem megéri nézni, ahogy visongatva rohangálnak. >.<
A labor felé lopakodva, hirtelen meghallom, hogy valaki beszél. És persze mivel kislány vagyok, és kíváncsi is, ezért egy shunpoval gyorsan közelebb mászom, és rátapasztom fülecskémet az ajtóra. Ilyenkor jól jönne egy üvegpohár, de sajnos az én zsebemben sincs mindenféle. Mindegy, így is hallom amit beszélnek, s így is ugyan úgy hallom, hogy egy küldetésről van szó. Szemecskéim azonnal felcsillannak, és máris elkezdenek a pici fogaskerekek kattogni az okos kis fejemben. Azzal tudnám a legjobban idegesíteni a nővérkémet, ha az ő jelenléte nélkül jelentkeznék egy küldetésre. Mitsu-chan ettől tutira bemorculna, és egy legalább egy hónapra szobafogságra ítélne. Nem baj, nagyon megérné, hogy kicsit felhúzzam. *.*
Amint teljesen elhatározom magam, meg is jelenek a gyülekezési pontnál, és ártatlanul pislogok a jelenlévőkre. Néhány percecske múlva megjelenik Watta-kun is, így boldogan ugrálok oda hozzá, hiszen lesz egy ismerős arc is a csapatban. Annyira szupi, bár ezzel a tervem lehet, hogy kudarcba fullad, hiszen Watta-kun azért mégiscsak a nővérkém férjecskéje lett, így most már ő is fegyelmezhet, meg minden. Ráadásul tuti be is árulna. No nem baj, így is boldogan vetődök a nyakába, és csimpaszkodok rajtam, mint valami bébi majmóca. Ahogy megunom a lógást, lehuppanok a földre. Persze azonnal zavartak volna el, hiszen még kicsike vagyok, de én csaknem mentem. Had legyek már én is hős egyszer. Attól, hogy még csak 8 éves vagyok, lehetek erős, meg bátor, és megvédhetem az idősebbeket. >.>
- Ninomiya Aiko, a 13. osztag tisztecskéje vagyok. – mutatkozom be széles vigyorral, majd ismét betámadom Watta-kunt, hiszen ő az egyetlen, akit ismerek, majd bemászok a háta mögé, és mint valami szégyellős kisgyerek onnan pislogok az egyre növekvő csapatra. Higgyék csak azt, hogy szende kislány vagyok, aki még ráadásul félszeg is. Hogy meg fognak lepődni, ha elkezdek rosszalkodni… Surprised Habár lehet, hogy a hely miatt tényleg picit visszafogottabb leszek, hiszen még sose jártam az Emberek világában. Mitsu-chan sose engedett el, mert mindig azt mondta, hogy veszélyes az a hely, mert bármikor megtámadhatnak a csúnya gonosz hollowok, akik boldogan rágcsálnának el néhány másik szaftos és ínycsiklandó lélek mellett. Én bezzeg sose ijedtem meg, de ezt sajnos a lábaim sose fogták fel. Mindig elkezdtek remegni, ha ezt mondta a tesókám.
Miközben áthaladunk a Senkai kapun az egyik mondókát dúdolgatom, hogy megnyugodjak kicsit, hiszen egy egészen picit ideges voltam. Elvégre ez az első olyan küldim, ahol nincs velem a nővérem. Lassacskán meg is érkezünk majd máris megyünk felvenni a póttesteket, amik amúgy fogalmam sincs, hogy mik. Értetlenül pislogok, amikor az egyik csapattag megemlíti, hiszen még sose találkoztam póttesttel. Mikor meglátom a számomra kijelöltet tágra nyílt szemmel ámulok el, hogy az, szinte teljesen úgy néz ki, mint én magam. Kíváncsian böködöm meg, várva, hogy talán majd talpra ugrik, és köszönt engem, mint pirinyó mesterét, de semmi. Ugyan úgy figyel mereven, mintha ott se lennék, én pedig kezdek egyre bosszúsabb lenni. Engem nem lehet csak úgy semmibe venni. >.> A többiekre pillantva veszem észre, hogy hiába várom, hogy megmozduljon, hiszen nekem kell belebújnom, hogy mozgásra késztessem. Egy pillanatig még figyelek, hogyan is csinálják, s közben néhány „Aha”-t és „Értem!”-et is elmotyogok, majd magamra öltöm sajátomat. Furi érzés ez a póttestes dolog… Olyan másként érzem magam benne… Viszont kiderül, hogy ha rajtam van ez a pótizé, akkor az emberek látnak minket, s lényegében olyanok leszünk, mint a normális emberkék, akik az Emberi világban élnek. Tök érdekes ez az egész. *.*
Watta-kun mellett sétálgatva nézelődök, miközben haladunk a helyszín felé. Halkan ámuldozok, hogy milyen érdekes hely is ez az Emberek világa. Teljesen más, mint például Seireitei, vagy Rukongai. Nem is értem, hogy nálunk miért nincsenek ilyen érdekes dolgok, mint amik itt vannak. Surprised Érdekes arckifejezéssel figyelem, ahogy látszólag a normál emberek nem veszik észre, hogy elfogy alóluk az út, és lényegében már a semmiben haladnak. Később persze már ott lesz a város is, ahova épp tartunk, de fura, hogy ez senkinek se tűnik fel. Ennyire sügérek lennének a normális emberek, hogy a saját szemüktől nem látnak? Surprised Ha igen, akkor lehet, hogy még se olyan szenzációsak, mint amilyennek gondoltam őket. Butus, butus emberek… T_T
Óvatosan lépek be a többiekkel, és amikor átérek, minden külső zaj elhallgat. Mintha odakint nem is lennének. Bamba fejjel néztem, ahogy az emberek fura öltözékben vannak egy fura helyen. Még sose láttam ehhez foghatót. *.* A gyerekek játszottak, és egy néni meg a csirkéit kergette, akik már csak azért se voltak hajlandóak arra menni, amerre ő szerette volna. Ráadásul még Watta-kunnak is nekiment. Surprised Vigyorogva pillantottam fel Watta-kunra, majd minden jelzés nélkül elindultam én is kergetni a csirkéket. Boldogan rohangáltam utánuk, és hessegettem őket jobbra-balra. Párszor még el is estem a saját lábacskámra, de egy „Hopp, minden rendben!” kijelentés után felpattantam, és folytattam a kergetőzést. Persze azért a csinos ruhácskám összepiszkolódott, és már annyira nem is volt csinos, hiszen tiszta maszat voltam. De nem is baj, hiszen jól éreztem magam a nénivel, miközben kergettük a csirkécskéket. Máris sikerült egy új barátot szereznem. Milyen ügyibügyi vagyok! *.*
Vissza az elejére Go down
Matetsaku Kai
Shinigami
Shinigami
Matetsaku Kai

Férfi
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 101
Age : 31
Tartózkodási hely : Edzőtér | Vera vagy Miyoko mellett
Registration date : 2009. Oct. 10.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te15500/30000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (15500/30000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyHétf. Aug. 09, 2010 8:52 pm

Az utóbbi időben életében számtalan új tényező lépett be, s az elmúlt hónapok többnyire őrjöngéssel teltek. Természetesen nem a terhes Vera előtt vergődött, erre a célra tökéletes volt az iroda! Ott senki sem zavarta, mivel közölte, hogy nem fog puszidélutánt tartani nekik. Alig tudta felfogni, hogy ha délutánonként hazaér, akkor már nem csak Vera várja, hanem egy trappolászó kis angyal is, aki az ő lánya. Apasága hihetetlen volt még számára, s sokszor váratlan súllyal kólintotta fejbe. Nehezen fogta fel még csak azt is, hogy Eras nem bánthatta a terhesség alatt sem Verát, sem Miyokot. Nem tudott volna felelni azért, mait tesz, ha valamelyikükkel történt volna valami. S most... minden bűntudat és rettegés nélkül utálhatja tovább azt a patkányt. Furcsa volt az, ahogyan tudatosodott benne, hogy most már tényleg tartozik valahová, és már más értelemben felel Veráért is, meg a kicsiért is. El kell őket tartania, hiszen ez a családapa dolga... bár ami Verát illeti, erre semmi szükség, hiszen már ő is kapitány- ami mellékesen sokkolta. Nagyon jól tudta, hogy elképesztő hatalom birtokában van, képességei veszélyesebbek és félelmetesebbek az övénél, s ereje is jóval nagyobb... de hogy otthagyta a 10. osztagot, és ezzel együtt Sukét! Hiszen azt az alakot feltétlenül imádta, s istenítette. Neki nem volt joga megsértődni, volt nagyobb baja is Verának, semmint hogy az ő megorrolásával foglalkozzon- s bár nehezen, de sikerült nem előtte kiadnia a mérgét, amiért elhallgatta előle. Ez a dolog még mindig fájó pontja, hiszen... ennyire ne bízna meg benne? Már van egy gyermekük is, és mégsem árulta el neki. Ajkán keserű félmosollyal vágta be maga mögött irodája ajtaját, és gyújtott volna rá egy szál cigarettára, de ekkor megpillantotta a hadnagyi irodából kilépő Miyokot. Cigaretta vissza a zsebbe, és a keserű mosolyt is felváltotta egy melegebb.
- Szia kincsem, hogy vagy? Anyát hol hagytad? - simította meg a fejét, és vette fel a karjaiba csöppjét. Imádata határtalan volt iránta, és meg sem fordult a fejében, hogy esetleg túl korán érkezett volna, vagy kár, hogy megvan. Élete legszebb ajándéka, s kezdte úgy érezni, jobban kötődik már hozzá, mint Verához. Csodálatos apró lény, létének újabb értelme, trappoló, angyal szépségű tündér! Semmi kivetnivalót nem talált benne, és feltétlen hódolattal adózott neki. Nő még nem hajlíthatta őt úgy, ahogyan egy szem lánya, de ezt magától értetődőnek tartotta. Egyenesen elolvadt lila íriszeitől, melyek akár az anyjáé is lehettek volna, vagy akár az övé- hiszen mindkettejük szeme lila volt. S miközben megindult vele a gyülekezőhely felé, zsebéből elővarázsolt neki pár szem karamellát. Néha nehezen viselte az apaságot, mert nem akarta fertőzni a gyereket a füsttel- így még otthon is kiment a lakásból, ha rágyújtott- ezen alkalmak kezdtek megritkulni. Már csak akkor adta magát át láncdohányzásának teljesen, amikor egyedül volt, kiváltképp az irodában. Ablaka így is örökké nyitva volt, hogy a tömény füst hamarabb távozzon- s nem volt rest erre a célra felhasználni néhanapján egy-egy kidout. Bár a bűntudat sokszor még mindig ellepte, amiért Miyokoval is magához láncolta verát- ilyenkor magába mélyedten, öntudatlanul álldogált egy helyben, s sötét képpel meredt előre. Nem akarta azzal sokkolni Édesegyszemlányát, hogy ő ölte meg az anyját. Bele se bírna nézni a szemeibe! Még a tükörbe se nagyon tud...
Szép számmal összegyűltek, pedig elég egyszerűnek tűnik a küldetés: időben visszamaradt angol faluba ellátogatni. Nem lesz sétagalopp, az még rendben is van, de remélte, nem lesz túl veszélyes sem... Így sem volt benne biztos, hogy jó ötlet hozni rá Kishercegnőt. Meg is célozta verát, s miután magához ölelte, rámosolygott. kedvét lelte a kis családja nézegetésében, és már nem is nagyon voltak céljai... valahogy kezdte úgy érezni, hogy majdnem mindent elért, amit csak el lehet.
- Jól vagy, Kedves? Milyen az új osztagod? - s miután nála is megvoltak a sablonkérdések, melyek valójában nagyon is sokat számítottak neki, körbenézett, hogy kik is lesznek a csoporttársak. Tekintete megakadt Renen, akit még mindig szívesen segített volna a halálba, persze... ezúttal lassabban dolgozott volna, hogy több kínban legyen része az alanynak. Sőt, beteges hajlamai- melyek öccsében hatványozottan érvényesültek-, kezdtek előtörni, így jobbnak látta elvenni az idegesítő alakról a figyelmét. Felfedezte Sukét is, aki mellett szintén egy kislány sétált... kételkedett benne, hogy a lánya lenne, de ki tudja? Odasétált, s köszönt neki is, miközben az apróságot megkínálta karamellával- volt még a haori zsebében bőven, hiszen Miyokot mindig ezzel etette.
- Szervusz, Suke. Jól megvagytok Mitsuval mostanság? Sok a munkád? - s itt már nem bírta tovább, kénytelen volt elővenni egy szál cigarettát, s rágyújtani. tüdeje sikítva követelte a fullasztó adag nikotint, s miután megkapta, elégedetten, hosszan fújta ki a füstöt. Volt azért még egy alak, akire nem kívánt figyelni: Retasut besorolta Ren mellé. Idióta, idegesítő alak... De őt nem érdekli túlzottan. Megmondta: nem ő kérte, hogy az osztagába jöjjön, s azt sem, hogy maradjon. Oda megy, ahová akar... de ha ezzel az osztag alá vág, megjárja.
S hamarosan beléptek a Senkai kapuba is, hiszen nem szívesen vesztegettek időt küldetéskor. Annak ellenére, hogy a lakosok vígan ténferegnek középkori hangulatban s életmódban, nincs ott rendjén valami. Nem természetes, s ez ellen tenni kell... Remélte, hogy valami erős szemétláda be fogja támadni... nehezen fogta vissza a benne felhalmozódott feszültséget, ami mintha egyre inkább átalakulna tombolási vággyá. Jól esett volna neki a pusztítás, ha ész nélkül ráronthatna az ellenfélre, és kaszabolhatna. Csak hogy azután ráakadjon valakire, akivel technikailag is érdemes foglalkozni. Ezen vágy hajtotta, s természetesen az, hogy mindenáron meg fogja védeni szeretteit. Megérkezve belebújtak a póttestekbe, melyek korhű ruhába bújtatták őket- legalábbis őt igen. Miután végignézett magán, úgy döntött, hogy jobb, ha befejezi a szemlélődést, mert vagy nyilvánosan rohan rá Verára, vagy a falnak megy neki a gúnyája láttán...
Jó darab hiányzott az autópályából, mely nyilván a falu ottlétét jelezte. Népes csoportjuk el is indult, hogy a védőfalon átlépve egyenesen egy csirkét hajkurászó nőt pillantson meg, aki bele is ütközött Sukéba. Már biztos is volt benne, hogy nem bánja azt, hogy nem ebben a korban élt. A hangok, a zajok és a szagok... nem voltak szimpatikusak neki. Bár kétségtelen, hogy látott ennél már jóval szörnyűbbet, s érzett büdösebbet is... erről nagyszerűen biztosította az a néhány emlék, amely eszébe jutott, s mélyen agyába égett. Eleget tudott magáról ahhoz, hogy eleven pokla tovább kebelezhesse, emészthesse s rothaszthassa lelkét és testét egyaránt. Undorító, aljas féreg, aki kínt és halált hozott... börtönbe való tömeggyilkos. S hiába nyert valahogyan bűnbocsánatot és kapott esélyt arra, hogy jó legyen és boldogan éljen a családjával, amit mindennél jobban szeretett- önmagának nem tudott megbocsátani.
- Mit szeretnétek, hercegnőim, éhesek vagytok? - mutatott Danwich egyik legközelebbi árusára, akinek pultján friss pékáruk sorakoztak. Akár az egész pultot megvette volna nekik, ha kéri... S ha vesz valamit, akkor talán jobb kedvre tudja deríteni az árust, ezáltal talán valami használható információt kihúzhat belőle...

Vissza az elejére Go down
Atarashi Miyoko
11. Osztag
11. Osztag
Atarashi Miyoko

nő
Virgo Tiger
Hozzászólások száma : 93
Age : 25
Registration date : 2010. Aug. 09.
Hírnév : 35

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te51900/65000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (51900/65000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyCsüt. Aug. 12, 2010 5:43 am

- Nevetséges...
Bukott ki ajkaimon a szó, mellyel jellemezni kívántam az előttem feltárult szituációt, melybe ez a felettébb ápolatlan, és durva küllemű egyén kísérelt belevinni. Valami sokadrangú tiszt volt, nem olyasvalaki akivel személyesen foglalkoznom kéne. Mégis, vette a bátorságot hogy meglátogassa az irodámat, én pedig elkövettem azt a ballépést, hogy be is engedtem szentélyembe, amelyet egyelőre csak arra tudok használni, hogy gondolataimba mélyedjek, vagy esetleg gyermeki vágyaimnak teret engedve papírra vessem a fejemben megforduló képeket. Kissé... kellemetlen volt, hogy eme kicsiny testbe zárt lelkem olvasási és írási képessége még csupán kezdetleges formában mutatkozott meg, ily módon teljesértékűen nem tudtam kivenni a részemet a rám bízott feladatokból, amit a hadnagyi rangom jelentett. De csak idő kérdése, és ezt az apró problémát is meg fogom oldani, ahogy a többit is. Kezdve éppen az előttem tornyosuló alakkal, aki nyilván az ő szintjén mesteri tervet eszelt ki arra cseppnyi agyával, hogy apunál bevágódjon, és ezen indíttatásból kopogott be a szoba bejáratán, hogy aztán a rózsaszín csomagolóanyaggal bevont édes, vagy talán savanyú cukorkáját a markába téve megkínáljon vele, és ezzel az alantas módszerrel próbáljon engem magához édesgetni, lekenyerezni. Kedvesnek szánt szavait hallva hűvös, de leginkább sötét arckifejezéssel távolítottam el magam a kissé magas székről, kerültem meg az íróasztalt, majd a shinigami elé kerülve egy egyszerű, de határozott mozdulattal kiütöttem tenyeréből a megvesztegetésemre szánt eszközt és felnéztem rá.
- Miyoko nem tűri, ha ki akarják használni. Miyoko ebben a szobában hadnagyként tartózkodik, és nem mint a kapitány kislánya, ezért Miyoko elvárja hogy úgy is viselkedjenek az irányában. És most, ha nincs egyéb közölnivalója Miyoko hadnagy számára, akkor el lehet hagyni az irodát.
Közöltem gondolataimat a férfival, akit nem kívántam tovább a látóteremben tudni, azonban láthatóan a nagydarab alak nem igazán volt elragadtatva a nem várt megnyilvánulástól, amelyet az irányába sugároztam tetteimmel. El van tévedve, ha azt hiszi hogy ha felemeli a hangját, attól majd megijedek tőle és szelíd kezesbáránnyá változom. Szemem sötéten csillant, ahogy megszakítottam a visszautam a székem felé, és számára bizonyára követhetetlen mozdulatokkal húztam ki a talajt a lába alól, hogy megtanulja, hol is van a helye. A méretes test a földön döndül, én pedig diadalittasan pattanok rá, térdemet belemélyesztve a férfi mellkasába, és szánakozó tekintettel nézek le a tiszt lélektükreibe, melyek először meglepettséget, majd megaláztatást mutatnak. Feleakkora és úgy tízszer könnyebb vagyok nála, mégis könnyedén, megerőltetés nélkül billentettem ki egyensúlyából. Ez magáért beszél, tökéletesen mutatja a felsőbbrendűségemet. Aki ennyivel gyengébb nálam, talán meg sem érdemli hogy ebben az osztagban szolgáljon. Nem sok energiát venne ki belőlem tovább fokozni a számára igen kínos helyzetet, ám úgy döntöttem, nem éri meg egy ilyen szánalmas kis senkivel ennyit foglalkoznom. Tudomást sem véve a férfiről keltem fel és hagytam el az irodámat, elvégre tulajdonképpen semmi értelme nem volt itt lennem és semmittevéssel múlatnom az időt.
- Papaaaa! *.*
Kiáltottam fel az irodája előtt álldogáló apuci láttán, majd kis virgácsaimat villámgyorsan szedve odafutottam hozzá, és átöleltem a lábait. Boldogságom fokozódott, mikor meleg kezét a fejecskémen éreztem és a karjaiba vett, imádtam a papa ölében utazni.
- Nyaa~ Miyoko jól van, a mama meg... nem tudom, de biztos nem veszett el! Keressük meg! Megkeressük, ugye?
Kérleltem a papát, aki a legnagyobb örömömre máris elindult velem, hogy megtaláljuk anyucit és csináljunk valami nagyon szórakoztató dolgot hármasban. Útközben még egy kis karamellát is elővarázsolt nekem, én pedig csillogó szemekkel kezdtem majszolni a finomságot, miközben hálása pislogtam fel a papa lila szemeibe. De nem a szokásos útvonalat jártuk be, vajon hová megyünk ha nem a 2. osztaghoz? Csendben nézelődtem a magaslatból, megvillantva a mosolyomat minden alkalommal amikor valaki szembe jött velünk. Kis séta után megérkeztünk egy senkai kapuhoz, ahol sok-sok másik shinigami is volt, ráadásul nem is akárkik. Több kapitányt is megpillantottam, és köztük ott volt a mama is *.* Papa letett, így saját lábamon tipegtem oda hozzá, majd húzgáltam meg a haoriját, hogy ő is vegyen fel.
- Mama, Miyoko kíváncsi, miért van itt ennyi ember?
Kíváncsiskodtam, míg apuci odament Watanabe bácsihoz üdvözölni őt, de nem mulasztottam el megjegyezni hogy kire nézett rá olyan csúnyán, mikor körülnézett. Hosijo Ren... mindegy mi az oka a közted és a papa közti ellentétnek, én gondoskodni fogok róla, hogy térden csúszva kérj bocsánatot tőle. Ahogy Aiko sem fogja büntetlenül megúszni hogy az ÉN karamellámat dézsmálja. Felcsillanó szemmel néztem rá anyucira, mikor kijelentette hogy küldetésre megyünk, ráadásul az Emberek világába! Imádtam a meglepetéseket, főleg ha küldikről volt szó, hiszen itt megmutathattam nekik hogy a kicsi lányuk, azaz én mennyire talpraesett is vagyok. Alig vártam, hogy átjussunk a senkaimon túloldalára, kevés unalmasabb helyet tudtam volna elképzelni, mint a két dimenzió közötti tér. Sötét volt és üres, még csak el sem lehetett benne tévedni, vagy éppen bújni mert a pokollepkék átvezettek minket rajta. Miután kiléptünk a kapun, igen érdekes jelenségként fogadott minket, hogy az út egy darabon eltűnt a kocsik alól. Sietve lekéredzkedtem a mama öléből és szaladtam felvenni a póttestemet, innentől a saját lábamon fogok menni. Mindig furcsa volt ránézni a kiköpött másomra, nem olyan volt mintha tükörbe néztem volna, ezen látszott, hogy valóságos. Mintha az ikertesóm lett volna.
- Nézzétek-nézzétek, ugye milyen szép vagyok? Ugye?
Pördültem meg párszor a mama és a papa előtt a csinos ruhácskámban, ami a póttest miatt került rám. Beato (a zanpakutóm így nevezi magát) is ilyenekben szokott előttem megjelenni, és mindig is vágytam arra, hogy én magam is viselhessek ilyen szép ruhát, és a kívánságom most valóra vált *.* Büszkén feszítve lépdeltem szüleim mellett, be az erőtéren, ami okozta azt a furcsa jelenséget, amiért most itt vagyunk. Fülemnek is szokatlan volt a váltás, hiszen az autók motorzaja helyett kotkodácsolás és a lovak nyerítése jelentette a zajokat. A nénik itt mind olyan szép ruhában voltak, de a mamié és az enyém akkor is szebb, mint az övéké. Mikor meghallottam, hogy a közelünkben lévő gyerekek mit ismételgetnek, én is becsatlakoztam hozzájuk, igaz csak alig hallható, gúnyos hangon, és vigyáztam hogy az egészet még véletlenül se mondjam el. Ismertem ezt a réges-régi gúnyverset - bár nem tudom, honnan. Csúnya vége lesz a két fiúnak amiért ennyire tiszteletlenül beszélnek a benne szereplő boszorkányról.
- Nyaa~ Igen, Miyoko éhes és szeretne valamit enni!
Örvendeztem, mikor a papa megkérdezte tőlünk, hogy van-e kedvünk papizni valamit és máris futottam oda az árushoz és a pultjához, csillogó szemekkel nézve a finomságokat. Menet közben azonban "véletlenül" úgy rúgtam meg egy követ, hogy az reptében eltaláljon és eldöntsön egy támasztékot, aminek következtében erre a Ren nevű tisztecske felé két méretes szalmabála kezdett el dőlni Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

nő
Virgo Snake
Hozzászólások száma : 458
Age : 34
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te25250/30000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (25250/30000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyHétf. Aug. 30, 2010 6:01 am

Életem legboldogabb időszaka kezdődött el; annyi évszenvedés után talán mégis kiérdemeltem a nyugodt, boldog életet. Mintha az a lány, aki teljes önkívületben próbálta megölni saját magát, nem is én lennék, csak valaki, aki úgy néz ki, mint én és olyan a hangja, mint nekem, és pusztán néhány emlékét ültették volna át belém. Hiszen hogyan is gondolhattam volna, hogy majd minden megoldódik, ha egyszerűen megszűnök létezni ezáltal elvéve az élet jogát attól az angyaltól, ki újra bearanyozza a napjaim? Gyakran úgy kelek fel, hogy ismét megfordul a fejemben, hogy feladom a harcot, azonban amint meghallom kis tündérbogaram hangját, máris új erőre teszek szert, hogy csak azért is szembeszálljak az új kihívásokkal. Nem tudnám elképzelni nélküle az életem, nélküle tényleg senki vagyok s ő az, aki megmutatta nekem, hogy ki is vagyok valójában. Nekem rendeltetésem van, fel kell nevelnem őt, meg kell védenem azoktól a szörnyűségektől, melyek a világban bóklászva csak arra várnak, hogy tönkretegyék, magával rántsák a feneketlen sötétségbe, hogy aztán használt papírzsebkendőként dobják ki, amikor nincs többé szükségük rá, eltaszítsák maguktól s kegyelmet nem ismerve szúrják át szívét. Fel kell készítenem azokra a szörnyűségekre, amik várnak rá, hisz biztosra veszem, hogy másik énje – akármilyen kétes rokoni kapcsolatban is áll vele – biztosan megpróbálja majd megkörnyékezni. Ahogyan Kai állítólagos testvérében sem bízhatok… Ismerem a fajtáját és tökéletesen értem gondolkodásmódját. A keserűség és a kétségbeesés bosszúra készteti s valóban bármit képes lenne megtenni csak azért, hogy Kait szenvedni lássa. Hiszen nincs rosszabb annál, ha a számodra legfontosabb személyt látod gyötrelmek közt kínlódni… Márpedig Kai is ugyanannyira szereti Miyokot, ez egyértelmű, egyszerűen látom rajta. Én képes lennék meghalni értük, hisz ők ketten azok, akik az életemet a lehető legjobbá varázsolták, puszta jelenlétük elég ahhoz, hogy végre megfeledkezhessek a hangokról s azzal törődhessek, ami igazán fontos. A családom… Senki sem veheti el tőlem.
Természetesnek veszem, hogy Miyokot fiatal kora ellenére rendszeresen edzem ezzel felkészítve őt a jövő kihívásai elé, és hatalmas megnyugvással tölt el, hogy ami a zanpakutoját illeti, nem az én genetikámat örökölte. Egy olyan kegyetlen kardlélek, ami nekem van, csupán személyiségét torzítaná el a lehető legnegatívabb irányba, azt pedig első kézből tapasztaltam, milyen érzés. De úgy tűnik, hogy Miyokot nem kell ettől félteni, hisz ő a legimádnivalóbb, legszeretetreméltóbb, legkedvesebb, legaranyosabb, legédesebb, legilledelmesebb s legjobb gyerek a világon! *.* Nem lenne képes egy légynek sem ártani, és aki bármi rosszat is merészel mondani róla, az biztosan csak hazudik, mert féltékeny, irigy, és csak be akarja feketíteni a nevét. >.>
Örömmel és megkönnyebbüléssel tölt el, hogy nem Miyoko lesz a küldetésen az egyetlen gyerek. Szerintem akár még össze is barátkozhatnának a kislánnyal, aki a taichou nyakán lóg. A taichou… Végre sikerült kibékülnünk, néhány hét duzzogás, majd egy esküvőre való meghívás és egy nagy lelki beszéd végül megtette a hatását. Na meg az, hogy már csak azért is elvégeztem a szokásos hadnagyi teendőket… Nem értem, miért olyan nehéz hadnagyot választania, hiszen még egy szép kis listát is benyújtottam egy halom céltudatos és rendszerető tisztről, akiket alkalmasnak vélek a feladatra. Bár lehet, azóta már megtalálta az utódom, csak még nekem nem szólt róla.
- Taichou… – köszönök neki először, amint kiszúrom a tömegből. Azért leszünk egy jó páran ezen a küldetésen, és még Re-chant és Rent is sikerül megpillantanom. Rennek egy szép mosolyt villantok fel, Re-chant azonban egyszerűen ignorálom. Olyan bűnt követett el, ami az én szememben megbocsájthatatlan. Ő valóban osztagokat árult el, csak egy szó nélkül ott hagyta a 10. osztagot is egy hadnagyi pozícióért… Ráadásul pont Kai osztagában, és hát, Kai-al akkor éppen kicsit nagyon csúnyán szakítva voltunk és nem igazán esett jól, hogy megint ott hagynak a hatalomért. Hátbatámadás, igen! Hátba szúrt engem, és még Kainak is csalódást okozott, mert egyszerűen nem volt elég erős a feladathoz. Nem méltó shinigaminak, úgyhogy Suwun-politikámat visszavéve mostantól annak is örülhet, ha egyáltalán hajlandó vagyok ránézni. Ezután persze szépen bemutatkozok azoknak, akik fontosnak tűnnek, de amúgy nem ismerem őket, vagy csak látásról. Például Hiro-chan, az új kapitány, nekem nagyon szimpatikusnak tűnik, és tényleg milyen jól áll rajta a haori! *.* Tudtam én, hogy érdemes lesz aláírni azt a papírt. ><
- Nahát, és ő kicsoda? *.* Mitsunak is megszületett már a gyereke? Surprised És Mitsu hogy van? Már olyan rég láttam őt is… T_T – álmélkodok egy sort a kislányon, bár úgy tűnik, hogy ő tökéletesen elvan egymaga.
Végül a családom is megérkezik, angyali mosollyal és tárt karokkal várom, hogy Miyoko mellém tipogjon. Képes belőlem kihozni a legjobb oldalam, hiszen más különben nem is ő lenne a szemem fénye. Egy igazi kincs…
- Miyo-chan! Megyünk az Emberek Világába, mit szólsz hozzá? – kapom fel édes kis mézeskalácsomat, hogy ezután a taichounak is megmutassam, milyen sokat nőtt Miyo-chan, mióta utoljára látta. Ezután elmagyarázom a kíváncsiskodó Miyokonak, hogy miért is megyünk az emberi világba; egy-két kisebb karakura-i utat leszámítva még nem volt alkalma igazán megismerni az ottani életet, és Anglia… Még én sem jártam ott soha, igazán kíváncsi vagyok, milyen hely is lehet. Kopottas angol tudásomat is újra elő kell vennem, az évtizedek során sokat felejtettem, de azért remélem, hogy ez nem fogja akadályozni a küldetés kimenetelét.
- Kotomi-channak és Narao-kunnak hála rengeteg segítséget kapok. Nem is tudom, mi lenne velem nélkülük. Na és nálatok? Miyoko biztosan jól érzi magát, ugye? – lehelek egy apró csókot Kai ajkaira, hogy aztán ismét Miyokonak szenteljem az időmet, míg az emberi világba érünk. A kapitánysággal járó feladatok miatt nem tudok annyi időt foglalkozni vele, amennyit szeretnék, hisz a napok nagy részét a saját osztagom területén töltöm és attól tartok, hogy Miyo-chan jobban szereti az apját, mint engem. T_T
Újabb olvadozásokra kapok indokot, amint meglátom Miyokot abban a gyönyörű ruhájában, ami a póttesthez jár. Mintha csak rá szabták volna! Kezd kicsit hasonlítani azokhoz az európai porcelánbabákhoz, csak persze sokkal szebb. S miután én is felöltöm a saját póttestem és a hozzá tartozó, visszafogott ruházatom, s magamban megmosolygom azt a gúnyát, amiben Kai láthatóan kényelmetlenül érzi magát, elérkezettnek találom az időt, hogy végül a tettek, vagyis Danwich mezejére lépjünk.
Az erőtér átlépésével egyetemben a zajok és a bűz is fokozottan nő, az orromat kicsit el is takarom ruhám ujjával, hogy tompítsam a szagot. Bár pár perc múlva végül sikerült megszokni a bűzt; hát, nem élnék a középkori Angliában, az biztos. Valahogy illúzióromboló azok után, amire számítottam. Fél füllel a kántáló gyerekekre figyelek, akikhez hamarosan Miyo-chan is csatlakozik, s nagyot mosolygok a csirkéket hajkurászó Aikon is. Azért azon kicsit meglepődök, amikor Rent a maga alá temeti egy hatalmas szalmabála.
- Jól vagy, minden rendben, Ren? Biztosan rosszul támasztották ki ezt a vackot… Remélem, nem esett bajod. – segítem fel a srácot, hiszen nem lenne jó, ha ilyen apróságok miatt kéne valakit máris a 4. osztaghoz szállítani. Persze az meg sem fordul a fejemben, hogy a családom esküdött volna össze ellene, á, nem, dehogyis! Surprised Ők mindig teljesen ártatlanok, ez csak egy véletlen baleset lehetett csupán!
- Ezek a sütemények fantasztikusan néznek ki! *.* – csábulok el pillanatok alatt még a küldetésről is kicsit megfeledkezve, hiszen semmi baj nem lehet abból, ha egy kicsit szórakozunk is. Persze jövetelünk okát nem tévesztem el tartósan szem elől, hisz akárhogy is nézem, van valami határozottan furcsa ezen a helyen. Valamiért nem vagyok biztos benne, hogy bízhatok ezekben az emberekben.

Vissza az elejére Go down
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Férfi
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 38
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te26400/30000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (26400/30000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptySzer. Szept. 01, 2010 4:15 am

Még mindig zakkantnak tekintem magam azért, amiért elfogadtam a kinevezésem és a nyakamba szakítottam egy csomó munkát az eddigi kényelmesnek tekinthető életem helyett. Ráadásul a kapitányi bemutatkozásom az 1. osztag gyűléstermében életem legkényelmetlenebb pillanata volt, fogalmam sem volt, hogy mit is kéne mondanom vagy tennem. Egyáltalán nem arra találtak engem ki, hogy a középpontban szerepeljek és szép beszédeket tartsak, főleg mivel nem vagyok a szavak embere. Pláne nem idegenek előtt. Noha a legtöbb kapitányról azért tudtam már egyet s mást, hiszen háttérmunkásként rengeteg embernek asszisztáltam már a Kidoushuu tisztjeként, ha mással nem, hát a senkai kapuk működtetésével, de így szemtől-szemben állni velük azért eléggé... kényelmetlen volt. Ez van, jobb szót nem tudok rá. Az osztagom előtti bemutatkozás sokkal könnyebb volt, főleg mivel az ottaniakat többségben személyesen is ismertem és tudtam, hogy nem várnak el tőlem semmi különöset, így az ottani stand-upom egészen simán lezajlott. Kinevezésem óta pedig első alkalommal merészeltem jelentkezni valamilyen küldetésre, és ami azt illeti, választásom azért erre esett, mert eléggé felkeltette az érdeklődésemet a jelenség. Igaz, kinek nem keltené fel az érdeklődését, ha azt hallaná, hogy van a világon egy városka, ahol nem hogy megállt az idő kereke, de visszafelé pörög. Nem volt hát meglepő, hogy elég népes tábor jött össze, ráadásul elég rangos is, velem együtt négy kapitány gondolta úgy, hogy itt a helye. Jómagam igyekeztem nem az utolsó pillanatban beesni, mivel ha látványosan utolsóként érkezem, azzal biztosan kiváltom a "húúúha, tiszteletét teszi a Kidoushuu parancsnoka is" effektet, azaz minden figyelem rám összpontosulna. Így is eléggé rikító vagyok a hagyományostól eltérő sötétkék, aranyozott díszítésű haoriban, ami az én posztomhoz jár. Egy halk és nemtörődöm bemutatkozás erejéig szólaltam csak meg, miután odaértem a találkozó helyszínére. Fejemet vakarászva vettem tudomásul, hogy gyerekek is idetévedtek, ám hiába reméltem hogy csak véletlenül, sajnos ők is oda igyekeztek, ahová a többiek. Ugyan a külső sokszor megtévesztő, de a két kislány viselkedése alapján valóban gyermek volt, és ez aggodalommal töltött el, noha az egyikükön hadnagyi karszalag díszelgett, méghozzá a 11. osztagé, és nyilván nem csak azért kapta meg, mert az apja a kapitány ott, igaz valószínűleg annak is szerepe volt benne. Neki legalább a szülei itt voltak, hogy vigyázzanak rá, azonban a másik kislányról, aki Watanabe-san védelmét élvezte abban a pillanatban amikor odapillantottam, nem tudtam semmit. Remélem ő sem egymagában van itt, vagy ha igen, akkor remélem tud vigyázni magára.
A senkaimon megnyitása után egyenesen Angliába vezetett az utunk, és hát az első dolog ami beugrik az országról, az az, hogy ellenség. Nem tehetek róla, a II. világháborúban az életemet adtam Japánért, így természetes hogy alapvetően ellenséges érzéseim vannak róluk. Nem is a városka megmentése érdekelt, hanem maga a jelenség, amelyet megérkezésünkkor egyből szemre is vételezhettem. Póttestem felhúzása után érdeklődésem középpontjává egyből az erőtér volt, mely elválasztotta ezt a külön dimenziónak tűnő helyet a mi világunktól, ám csak annyira jutottam a vizsgálatával, hogy nem védelemként funkcionál, hiszen mindkét irányba átengedett, és nem reagált semmi különös jelenséggel arra sem, ha kidouimmal teszteltem. Így hát nem maradt más, mint belülről kideríteni, hogy mi folyik itt. Tulajdonképpen fogalmam sem volt, hogy egy középkori helyszínen valóban azt kéne-e látnom, ami itt elém tárult, de semmiképpen sem olyan volt a környezet, mint a mai, modern világban. Lustán tekintettem körbe, de az egyetlen dolog, ami igazán megragadta a figyelmemet, az a helyi ivó volt.
- Talán a kocsmában lenne a legcélszerűbb kezdeni a kérdezősködést.
Jegyeztem meg fennhangon, miközben eltöprengtem, hogy vajon a danwichi alkohol van-e olyan finom, mint a szaké. Gondolom itt azt nem lehet kapni, de hát ez Anglia, ráadásul elméletileg abban a korszakban, amikor Japán a külvilág számára gyakorlatilag nem is létezett. Remélve, hogy nem csak én egyedül gondolom úgy, hogy a csapos a legjobb információforrás a világon, lassan a csapóajtó felé vettem az irányt, követve a fogadó felé tartó urakat.
Vissza az elejére Go down
Sierashi Katsuo
7. Osztag
7. Osztag
Sierashi Katsuo

Férfi
Leo Buffalo
Hozzászólások száma : 94
Age : 14
Tartózkodási hely : Menj a füst után
Registration date : 2009. Nov. 22.
Hírnév : 15

Karakterinformáció
Rang: 7. osztag, kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te25000/30000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (25000/30000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyVas. Szept. 05, 2010 1:29 am

Minden férfi életében eljön a próba ideje, amikor baráti segítség hiányában áll sarkára az élet színterén. Nos, ennek most következett el ideje! Itt volt a pillanat, hogy egy magam számoljak le hordányi hollow-val, egyéb létformával és néhány idegesítő szereplővel, akik csak beszélnek harc helyett. Előttem állt a lehetőség felvághassak könyveit bújó képmásom előtt, miközben halvány mosollyal elé tolom tányérnyi brokkolim. Rám várt a lehetőség megmarkoljam pár magas rangú tiszt ruháját, hogy könnyed fenyegetéssel megtudjam miféle küldetés felel meg próbám igényeinek. Ott pihenhetne tömérdek lehetőség esélye tenyeremben, hiszen minden szót leiratnék Micimackós noteszembe. Kiválaszthatnám az édesanyai gondossággal mosott ruháimból a legjobbat. Dolgos kezeivel mindent sorba készítették és gyengéd hangon nyugtatnám meg, csupán férfias kötelezettségem teljesítem - erről azt hinné újabb óvodás gengsztereket kívánok megverni -. Megtömve két napi energiát biztosító reggelivel léphetnék a senkai kapuhoz, ahol az általam kiválasztott kíséret tartózkodik, majd várnám a kezdeményezést. Nehogy már a nap főszereplője nyissa meg a kaput! Ha ez is bekövetkezik, csak néhány másodperc választana el a nagy próbától! Feszülten merednék a sötétségbe, hátha valami ki akar törni. Ujjaim harcra készen simulnának Raion markolatára... Kedvesen leplezem az arcomra kiülő döbbenetet és sápadtam tátogok, amiért az ígéret csak messzi ígéret marad. Előttem két seregnyi szülő felszerelkezve vérengző gyerekeikkel. Ráadásul tévedés reményét kizárja mindenki egyenruhában, fegyverrel szaladgál üvöltöző mini gyilkosok elől. Ezek se olvasták még anya könyvét! A sok erőszakos jelenet hátrányos a gyermekek mentális fejlődésére! Fogalmam sincs mit jelent, de ha már ilyen menta meg fejlődés van benne, akkor komoly horderővel bírhat! Mindenesetre nem láthatják mennyire fáj, elrontják férfivá érésem lehetőségét, úgyhogy kihúzom magam, lehetőleg egyetlen aljzati élőlényben sem bukok el és barátságosan rámosolygok volt hadnagyunkra, ha már le se esett neki itt vagyok. Sajnos, ma nem hoztam neki zöldséget. Egyszerűbb volt kiugranom az ablakon és beborítani a hatalmas bokrok mögé. Majd legközelebb!
Az átjáróig történő úttörésem közben, még végighallgatok néhány bemutatkozást. Akár az óvoda, csak itt nem kell elmondani a kedvenc színed, állatod meg nem emlékszem már, mert volt egy rohamosztagos katona baba és hagytam Masa-t kibontakozni. Szóval, hagytam néhány másodperces hatásszünetet, hogy lehetőleg mindenki az utolsó bemutatkozót, vagyis engem jegyezzen meg.
-Sierashi Katsuo, tizedik osztag, nulladik tiszt! Szüleim közül senki sincs jelen, de maradok!-
Túlesve az unalmas részen, máris jöhetett az izgalmasabb rész! Legalábbis minden küldetésre szomjazó azt várná, hogy a kapu túloldalán valamilyen háború közeg van. Szerény személyem is bizonyítási vággyal lépett ki rajta. Ekkor aztán tényleg meglepődtem a helyzeten, mert a farmville fogadott teljes szélességben - Masa a hacker én ártatlan vagyok, anya! -. Valamilyen póttestben meg csicsás ruhában voltam, hogy tökéletesen illeszkedjek a szárnyasokat üldöző lányhoz. Szegény teremtés nem igazán ismerte a terelés fogalmát, amin csak rontott a zöld halálka besegítése. Reméltem a többi gyerek nem csatlakozik, mert így semmire se fognak jutni a felnőttek terv kidolgozás szempontjából! Bár, elnézve őket, márt mindenki szaladt volna ezerfelé.
-Veled tartok a kocsmába...a részegek őszinték, Watta bá!-
Teszem hozzá gyorsan, annak ellenére, hogy hangsúlyom egyértelműen tükrözte szándékaim. Részemről a felderítés valamivel fontosabb, mint a szórakozás. Illetve, mindig azt magyarázták szolgálatban ne igyál! Már pedig én nem fogok szomjan halni! Veregetem gondolkozás közben vállon szőke ötletgazdám, elvégre határozottan elindult a kocsma felé. Végre valaki, aki tesz valamit! Kúszott elégedett vigyor arcomra, amit azonnal letörölt a beérkezve kapott szag és köd áradat. A nagy dózistól könnyezések és köhögések közepette kecmeregtem el a pultig. Közben kigondolva egy meggyőző nyugtatást az előttem haladónak.
-Semmi bajom, csak meghatott a régmúlt látványa!-
Vissza az elejére Go down
Masamune Raiden
Daitenshi
Daitenshi
Masamune Raiden

Férfi
Gemini Dragon
Hozzászólások száma : 177
Age : 35
Tartózkodási hely : valahol a bárhol és a semmi között
Registration date : 2010. Aug. 03.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai ex-taichou Saizensen - Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te21500/30000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (21500/30000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptySzer. Szept. 29, 2010 2:21 am

Forró a lábam alatt a talaj, mostanság sok dolog történt. Jobb most nem szem előtt lennem. S bár a laborban senki nem vette észre a változásokat, hála a szokásos maximalizmusomnak. Viszont az utóbbi idők időszakos eltűnéseim, az elővakart archívumok, a könyvtári lista amivel lógtam, ez mind mind még elrendezetlen ügy. Hagynom kell hogy ez mind mind leülepedjen, mielőtt valaki kérdezősködni kezdjen. Mondjuk drága hadnagyunk. Most nagy mázli, hogy híján vagyunk kapitánynak, különben ezt a játékot biztos nem tudtam volna végig vinni. Visszavittem az összes könyvet, a jegyzeteimet pedig egy jelkódos aktatáskába az ágyam alá rejtettem. Megígértem, hogy semmit sem hagyok azoknak akik esetleg túl kíváncsiak lennének. Sok sok lélek-energikus kutatás, ez pedig nem megszokott tőlem, de jobb nem lebecsülni mások munkáját. S akadt is valami érdekes, az ikrek lelki kapcsolatában ami esetleg megoldást jelenthetett. Most viszont, ajánlatos ha inkább meglapulok, igazán nem hiányozott, hogy egy vőlegény vagy akárki palacsintát csináljon belőlem, vagy rosszabbat. Távozásomat pedig ügyesen és mindenre kiterjedően elő kellet készítenem. Most pedig pont kapóra jött a küldetés. Az első voltam az osztagban, aki hanyatt homlok beadtam a jelentkezési szándékomat. Ráadásul ez valóban nekem való. Idő anomália, rejtély, titkok pont jó lesz egy kis kikapcsolódásként. Még előző nap összeszedegettem az erről szóló dokumentumokat, s feltápláltam egy kézi apró adattárolóra. Túlságosan szembetűnő lenne azt a sok száz oldalt magammal vinni, benyalni meg már kevés az idő. Kész megkönnyebbülés volt reggel arra gondolnom miközben borotválkoztam, hogy ma végre nem kell ködösítenem a többiek előtt, nem kell a szemükbe néznem egy olyan titokkal a gondolataim mögött, amit soha nem tudhat meg senki és végre azt csinálhatom amit szeretek. Az utóbbi egy- két hét akár egy kompresszor úgy kezdett egyre nagyobb súllyal rám nehezedni, de most minden rendben volt. Üdén, fitten és kisugárzóan energikus hangulatban voltam, bár ez némileg lehetséges, hogy a koffein hatása. Na igen biztos >.<. A fésűvel megint összevesztem, egyszerűen a statikus elektromossággal képtelen vagyok mit csinálni, akárhogyan is szenvedek vele. Sebaj, kit izgat most ez kutatni megyek! Előzetes helyfelmérést is tartottam már, szóval tudom, hogy a pót testek ruhája rendben lesz, bár mindegy, mert én így is úgy is ki fogok lógni a sorból, ezt már megszoktam. Széles gyerekes mosollyal battyogtam a gyülekező hely felé. Gondolataim már az emberi világban kalandoztak. Én már voltam ott egy párszor a hobbim miatt, de most még is gyerekes kalandvágy öntött el. Egészen könnyűnek érzem magam, lelkem pedig visszafiatalodott egy ifjú titán szellemiségéig. Tök jó lesz korabeli cuccokban díszelegni. Ezek a kis elmézgetések, egészen felvillanyoztak, és ezt nálam lehet kissé szó szerint érteni. Lassan elérkeztem a helyszínre, s mosolyom azonnal egy kényszeredett maszkká dermedt. Matetsaku taicho, Suwun taicho, nyááá hát erre nem számítottam. Meg is torpantam, éreztem, ahogy kiráz a lúdbőr, egy hideg zuhany képében. * Igen, ez a te szerencséd* Mormogtam magamban, s meg is torpantam egy pillanat erejéig. Átfutott az agyamon, hogy talán visszavonulót kéne fújni, de immár késő volt. Most már végig kell csinálni. Megadó és megsemmisült hangulatom csak egy kis sóhajjal engedtem ki, s karjaim lelógtak magam mellet. majd tovább indultam a többiek felé.

A kapitányok és az ő ismeretségi körül külön világ, akárki nem csatlakozhat oda, s tiszteletemet ki is fejeztem a számukra megelőlegezett távolságtartással, s egy komoly visszafogott de alázatos meghajlással. A többiek viszont egészen barátságosnak tűntek ^^. Jó alkalom másokkal is kapcsolatot teremteni. Gyakorlatilag mindenki ismeretlen volt a számomra, s akit ismertem, nos hát felé sem mutattam ki. Viszont Katsuo kun, és Sakada kun olyannak tűnik aki talán nem utál ki az első pillanatban ^^. Ők váltak hát, ismerkedésem célszemélyévé.
- Nagyon örvendek ^^... Masamune Raiden vagyok a 12.-esektől.- Mutatkozom be nekik illendően, csak úgy betoppanva a beszélgetésbe. Szerencsére még el sem késtem, úgy hogy príma vagyok.
- Jó sokan jöttünk... nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet.- jegyeztem meg, egy lopott gyors pillantást vetve a társaság díszesebbik felének. Viszont amit én sem értek, az a két apróság mi a frászt keres itt? Nekem a hajam égnek állna, ha ilyen kis tündérkék az emberek világában császkálnának, főleg a középkorban. Észreveszem köztük Miyoko chan-t is. Akár az anya, de ezt az akaratos kiállást biztos nem a kapitányasszonytól örökölte az száz. Egy kicsit mintha el is lenne kényeztetve Razz, de hát így van ez a lányokkal. A másik kicsit viszont nem tudom kicsoda, majd minden szép sorjában kiderül. Csak egy kis türelem kérdése az egész. Most már többet nem tanakodtam ezen a dolgon, mert nyílt a kapu, s szépen átsétáltunk rajta. A társaság ezen részével lépést tartva én is átértem, s felvettem a póttestem. Meglepő könnyedséggel tettem túl magam a megszokott protokoll egyen ruha nélkülözésén. S figyelmes tekintettel megindultam a célterület felé. A tábla kinn volt, fura, régen nem írták ki, ez még ebbe az időbe tartozott, de pár lépéssel arrébb egy egészen másik idősík köszöntött ránk. Káprázatos jelenség. Mosolyogva néztem, ahogy a régi idők nyugalma, lassú körforgása és zaja felcsendült fülemben.
- Remélem mindenki gyakorolta az óangolt ^^...én hoztam szótárat Razz - Vigyorgok, hisz alig vártam, hogy saját fülemmel halhassam a klasszikus régi beszéd egyszerű s még is tartalmas szólamait. A kor jellemzője a vallásosság, és ezzel számoltam is, s úgy gondoltam, hogy nagyon könnyű dolgunk lesz ha ezt ki is használjuk. Úgy hogy én a korabeli stílus jellegzetes szerzetesi csuháját választottam, szép velúr barna színben, oldalamon lógó fa gyöngyökből álló füzérrel, a rakoncátlan tincseket pedig összefogtam és már kész is volt Raiden atya . Háh... zseni vagyok >.< ! Így betekintést nyerhetek esetlegesen a nemesség életébe is... és egyéb helyekre ahova átlagos halandót a középkorban nem engedtek be.
Vissza az elejére Go down
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
Watanabe Yuusuke

Férfi
Hozzászólások száma : 404
Tartózkodási hely : Otthon a családommal
Registration date : 2009. Jul. 09.
Hírnév : 23

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te34000/45000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (34000/45000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptySzer. Okt. 06, 2010 2:00 am

Gondterhelt arccal rakom le a papírost az asztalomra, majd veszek kezembe egy másikat. Mostanában egyre több a gond az osztag körül, pontosabban igazából körülöttem. Sajnos Vera távozása óta nincs, ki megcsinálja helyettem azokat a dolgokat, amiket eddig rábízhattam, és emellett egyre többször jönnek be olyan dolgok, amikre nem számítok, mint például egy gyermek, és hasonlók. Nem mintha baj lenne, örülök neki, sőt nagyon boldog vagyok, hogy Mitsu áldásos állapotban van, és hogy hamarosan kibővül kicsiny kis családunk, de ezt még meg kell normálisan emésztenem. Hisz nemrég még egyedülálló voltam, most pedig már a közös gyermekünket várjuk a Feleségemmel. Kétség sem fér hozzá, hogy jó apa leszek, hiszen ha másnak sikerült, akkor nekem is fog, nem is ezzel van baj, csak bele kell szokni. Na de ha Veráéknak gond nélkül megy, akkor nekünk miért ne menne? Persze nem ezen kéne járatnom most sem az agyam, hanem például a kezem ügyébe kerülő jelentésekkel, illetve jelen esetben a küldetés információival teleírt papírral, amit nemrég kaptam kézhez. Minél többet megtudok erről a küldetésről, annál hosszabb és mélyebb ráncok keletkeznek a homlokomon, ami arra utal, hogy nagyon nem tetszik, amit olvasok. Sajnos nem tudok mit csinálni, ki lettem jelölve a küldetésre, és mennem kell, ha tetszik, ha nem, csak nem szívesen hagyom itt az osztagot, most meg, hogy nincs hadnagy, főleg nem. Nem nagyon tudom kire bízni a dolgok kézben tartását addig, míg távol vagyok, de néhány percnyi agyjáratás után végül úgy döntök, hogy a Sierashi ikreknél nem fogok jobb helyettest találni addig, míg nem lesz egy új hadnagy. Úgyis gyakorolniuk kell az irányítást. Bár nem tudom, hogy Yuu-chan mit tervez velük, de ha a Vaizard "életpályájából" indulok ki, világos lesz számomra, hogy az ikreknek valamiféle vezető pozíciót szán majd a jövőben. Egy ilyen alkalom pedig tökéletes gyakorlásnak fog bizonyulni a számukra. Némiképp jobb kedvvel kreálok hát egy pokollepkét, és küldöm el a szóban forgó személyekért, de csak Masa-chan kerül elő, Katsuo nem. Fogalmam sincs hol lehet, de tény, hogy kettőjük közül Katsuo-chan az úgymond "kicsapongóbb". Nem mintha baj lenne, de nem ártana, ha néhanapján elérhető állapotban lenne. Ennek ellenére Masa-channak is menni fog az osztag addigi vezetése, míg távol vagyok. Miután ezt elintézem, itt az ideje, hogy elinduljak a gyülekező pont felé. Útközben van időm egy szál cigire, plusz egy kis sétára, hisz nem sietek sehova, normál tempóban is bőven időben odaérek ahova kell. Gondolataimba minduntalan beférkőznek a közeljövő képei, és látom magam, amint a Lányommal, vagy Fiammal edzek, vagy épp játszunk valamit. Mostanában egyre többször kapom magam ilyen képzelgéseken, és be kell valljam, cseppet sincs ellenemre a dolog, csak félek tőle kicsit, de menni fog, ennyi.
Észre sem veszem, hogy időközben elértem a találkozópontot, ráadásul jó vezetőhöz illően elsőként jelenek meg. Cigarettám utolsó részét még elszívom, aztán egy jól irányított pöcköléssel a közeli bokorba hajítom. Időközben kezdenek gyűlni a tisztek is. Van akit csak látásból ismerek, van akit egyeltalán nem láttam még, illetve van olyan is, akivel már régóta közelebbi kapcsolatban állok. Ilyen például Aiko-chan, aki nagy meglepődésemre szintén betoppan a gyülekező pontra. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Mitsuko húga küldetésre megy, de hát itt van, nekem pedig kötelességem rá vigyázni, szóval mosolyogva üdvözlöm, majd rakom el a hátamra lógni egyet. Néha, mikor látom "érvényesülni" a kislányt, azt imádkozom, hogy születendő gyermekünk ne Mitsu génjeit örökölje ilyen tekintetben. O.o xD
Időközben a Matetsaku család is megérkezik teljes létszámban, akiket szintén régi ismerősként üdvözlök. Ha csak rájuk nézek, örül a szívem, hogy Verának is végre jó irányba terelődött az élete. Már el is felejtettem a kis affért, ami köztünk volt nem rég, és remélem, hogy Ő is.
- Üdvözlet! Aha, megvagyunk, csak sok a munka és viszonylag ritkán látjuk egymást. Bár most majd talán több idő jut egymásra, hiszen Mitsu várandós! - jelentem be örömteljesen, miközben kezet fogok a férfival, majd Miyo-chant is üdvözlöm egy kedves mosoly kíséretében. Így elnézve Aiko-channal virágzó barátságot ápolhatnának...sok a közös bennük..úgymond.
Vera mondatán kissé meghökkent képet vágok, majd udvariasan közlöm vele, hogy a vörös hajú kislány nem a lányom, hanem Mitsuko kishúga, de hamarosan csatlakozom én is a szülők közé, hisz a Feleségem várandós.
Időközben Katuso is feltűnik, mint kiderül azzal a céllal, hogy csatlakozzon a küldetéshez. Nem vagyok annyira oda az ötletéért, de már nem tudok mit csinálni vele, emellett be is beszélem magamnak, hogy jól jön neki is a gyakorlás, meg egy kis terepszemle, szóval végül aztán megadom magam, és hagyom, hogy jöjjön, ne mintha más lehetőségem lenne. További csevejre azonban nem marad idő, hisz megnyílik a senkai kapu, amin át a küldetésben leírt falucska közelében lyukadunk ki. Első pillantásra semmi szokatlan nincs a környéken, ám mikor jobban szemügyre veszem a környezetet, egyből kitűnik az autópálya megszakadása, és a vele járó furcsaságok. Bármennyire is tiltakozik az agyam az ellen, hogy belépjünk ebbe a térbe, sajnos muszáj megtennünk, hisz azért vagyunk itt, hogy fényt derítsünk az itteni helyzetre. Az erőtéren átérve magánál a falunál találjuk magunkat, amivel még igazából semmi gond nem lenne, ha nem lenne totálisan középkori a hangulat, és az élet. Elképedve figyelem a középkori viseletbe öltözött lakókat, és a nőt, aki a tyúkokat hajtja felénk. Szinte észre sem veszem, hogy nekem jön, annyira a dolog hatása alatt vagyok még, de néhány másodpercnyi hatásszünet után magamhoz térek, és odakiáltok Aiko-channak, hogy jöjjön vissza mellém, ne a tyúkokat kergesse, mert nem tudhatjuk, hogy mi a helyzet itt, és legjobb, ha a közelemben marad. Mint általában, magamhoz ragadom az irányítást, és egyből zakatolni kezd agyam a lehetséges opciókon. Először információt kéne szerezni, ahhoz pedig szét kell válnunk.
- Szét kéne válnunk, hogy információt szerezhessünk az itteni helyzetről. - fordulok Veráékhoz és tudatom a többiekkel az álláspontom. - Én, Katsuo és Aiko-chan és Hiroki kapitány megyünk a kocsmába körülnézni. - csapok le egyből a kínálkozó lehetőségre, hisz hova máshova mehetnék én, mint oda? Szinte már második otthonomként kezelem a szórakozóhelyiségeket, szóval ne lesz probléma kiszedni ezt-azt a környékbeliekből. Ennek megfelelően elindulok társaimmal a kocsma felé, közben Aiko-chant felkapom a vállamra, hogy biztos helyen legyen.
Katsuo-chan már elég idős, szóval a kocsmába belépve ki is kérek egy-egy korsó sört kettőnknek, Aiko-channak meg igazából fogalmam sincs, hogy mi kéne, szóval inkább rákérdezek nála. Közben tekintetemmel a helyiséget fürkészem, hogy ki lehet alkalmas az interjúvolásra, és szemem megállapodik az erre legalkalmasabb személyen, vagyis a csaposon.
- Üdv! Mi a helyzet errefelé? - kezdek bele egy óvatos kérdéssel, hisz jobb óvatosan kezdeni a dolgokat. Nem nagyon vagyok otthon a középkori dolgokban, de remélem valami kis infót sikerül kihúznom a fazonból.
Vissza az elejére Go down
Annabelle Kemp
Mesélő
Mesélő
Annabelle Kemp

nő
Hozzászólások száma : 61
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2008. Sep. 21.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Mesélő
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Cl0te5000/15000Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// 29y5sib  (5000/15000)

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptySzomb. Dec. 25, 2010 3:33 am

Unalmasnak látszó napjait úgy töltötte el, hogy festett. Nem tudta magáról eldönteni, tehetséges-e vagy sem, de a rengeteg pozitív visszajelzés hallatán ezer és egy örömmel alkotott. A mai napja ismét a paraván festésével ment el. Bármennyire is volt bátor, a sötét színektől mindig is rettegett. Hiszen a hófehér rizspapír máshogyan reagál a tintára, mint a vászon. Ennek tudatában az ecsettel csak óvatosan vázolta fel, szürkés árnyalattal az első levelet. Megkönnyebbült sóhajt hallatva orra alatt fogott bele egyre sötétebb színekkel az alakulóban lévő tájképhez. Egy idős fűzfa megfestése mindig is sok munkával járt. Az alatta csillogó tavat még tegnap befejezte. De még mindig nem látta befejezettnek. Még mindig volt mit alakítani rajta. Bármennyire is egyszerű és erőteljes vonalaknak látszódtak, annál nehezebb volt azt élethűvé varázsolnia. Ugyan hozzá volt szokva a térdelő ücsörgéshez, viszont az egy hosszabb idő után kezdett egyre fárasztóbb és fájdalmasabbnak hatni. Már arcán is egy-egy ponton összegyűlt a fehér festék, ezért ideje volt, hogy egy kis szünetet tartson munkájában. Annyira hozzászokott a gésa életvitelhez, hogy el sem tudta volna magát képzelni, hogy ne fesse ki magát. Ha ugyan nem is ünnepi sminket, de mindig is volt valami az arcán, amely a gésákat jellemezte. Ha más nem, a vörös, szív alakú szájfestés az mindig ott virított ajkain. Viszont bármennyire is ragaszkodott a természetes anyagokhoz, bármilyen festék bőrre kenése hosszútávon, nem egészséges. Így tehát bármennyire is sajnálta, de csak ünnepnapokon festette be teljes testét. Pont úgy, mint a gésák teszik.
A tükör elé lépve megigazgatta kontyát, és rendbe tette sminkjét. A hűvös víz ismét egy kis életet préselt bele, amitől olyan érzése támadt, mintha most kelt volna fel. Üdeségét visszanyerve ballagott vissza a szobába, majd egy ötlettől vezérelve, eltolta az ajtót, és kiült a teraszra, hogy egy kis friss levegőt szívhasson. Ekkor történt, hogy a felé igyekező pokollepke a vállára szállt…
Az idő sürgette, így nem volt mit tétovázni. Felpattanva eddigi helyéről igyekezett be, hogy előkerítse egyenruháját. Magára húzva azt, majd dereka köré kötötte azt az obi-t, amely szimbolizálta gésa mivoltát. Rendbe téve zanpakutoját indult meg, hogy csatlakozzon társaihoz. Úgy tűnt, már csak őrá vártak, ami kissé kínosan érintette meg. Ráadásul nem is akadt olyan, akivel közelebbi kapcsolatban lenne. Éppen ezért egyre jobban kezdett hangulata csökkenni, amiért egyre jobban próbálta magát tartani.
- Én pedig Annabelle Kemp vagyok, a 6. osztagból. Örvendek a találkozásnak!
Bemutatkozása után, úgy vélte, hogy jobban teszi, ha ezek után csak a háttérből figyeli az eseményeket, s ha kell, akkor cselekszik. Mint mindig. Sajnálatos módon, még külseje sem gyakorolt nagy benyomást a többiekre, így úgy vélte, ha szükségük lesz rá, ő ott lesz, s igyekszik teljes erejéből. Az átjáró megnyitása után, ő is belépett azon, s egy kis utazás után az autópályán találta magát a társaival együtt. Karakurán kívül még nem igazán volt szerencséje máshová is elutaznia, így izgatottan várakozott. Az autópálya látványa kissé meghökkentette, hiszen a békés, és kellemes légtér után ez egy kissé drasztikus. A hosszas gyaloglás után végül elértek oda, ahol már az a különös, és misztikus erőtér húzódott. Mihelyst átléptek azon, olyan táj vette körül, amit már igazán rég óta nem tapasztalhatott. Hirtelen megannyi emlék, és számos hang cikázott elméjében, amitől csak ledermedten tudott csak bámulni. Szinte olyan csodálkozással szemlélte a kis falut, hogy kénytelen volt egyik tenyerével az ajkai között tátongó rést eltakarnia. Hatalmasra tágult szemekkel nézelődött, s legszívesebben sírt volna. Nem tudta volna megmondani miért, talán örömében? Vagy esetleg bánatában? Egy volt a biztos: honvágya támadt.
- Ha szolgálhatok egy tanáccsal, a kocsmába inkább a férfiak vegyék az irányt. Ilyen tájt már sok a túl magabiztos egyén ott. A nők pedig jobban tennék, ha a piactéren áruló kofákat kérdeznék ki, mi is történhetett itt valójában…
Szólalt fel, annak reményében, hátha lesz olyan, aki meghallja szavát.

Vissza az elejére Go down
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 34
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// EmptyCsüt. Márc. 24, 2011 5:31 am

Sajnálom, de ezt így nem bírom tovább mesélni... Nem látom értelmét annak, hogy próbáljam betartatni a határidőt mindenkivel, magunkat ismerve úgy se lesz betartva.
A küldetést lezárom, jutalmat senki sem kap, mivel csak egy kör ment le.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom




Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// _
TémanyitásTárgy: Re: Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//   Visszafelé pergő homokóra //Lezárva// Empty

Vissza az elejére Go down
 

Visszafelé pergő homokóra //Lezárva//

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Karakurán kívüli világ :: Küldetések :: Lezárt küldetések-