HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
Genki Takashi

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 33
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te25700/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (25700/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyVas. Szept. 23, 2012 11:36 pm

Milyen remek időtöltés lesz a mai. Végre férfiegylet gyűlés. Ennél jobb nem is lehetne. Szórakozottan, zsebre vágott kezekkel sétálok a helyszín felé, amiről időközben kiderül, hogy egy bordély. Hát ennél jobb helyet nem is választhatott volna Ichika-sama a gyűlés helyszínének. A gyűlés korai időpontjára azért kellett, mert valami huncutságot elkövettek a nőegylet ellen. Micsoda érdekfeszítő események sorozatát indíthatja el egy egyszerű... tealopás. Picit megkésve érkezem, a többiek már jelen vannak, már a napszsemcsiket is kiosztotta Ichika-kun. Én is átveszem az enyémet és felteszem. Kicsit megigazítom magamon és majd egyöntetűen eldöntöm, hogy tökéletesen jól áll rajtam.
- Köszönöm és bocsánat a késésért. Volt egy kis papírmunkám, amit be kellett fejeznem.
Első körben fel sem tűnik az asztalnál helyet foglaló apróság, aki nem más, mint az én fiam. nagyjából azután veszem észre, hogy kiszúrtam Keisukét, aki a gyerekek keresztapja. A szakáét és cigit volt idejük eldugni, elvégre én még Ichikától átvettem a napszemcsit, meg bocsánatot kértem a késésért.
- Naoki! Jössz, ide gyorsan! Ki engedett be téged ide?
Kérdezem a fiamat, elvégre ne mászkáljon már ilyen fiatalon egy ilyen helyen. Nélkülem. Keisuke felé fordulok és miközben Naoki feltehetően mentegetőzik, ami engem nem igazán érdekel, elvégre sose mentegetőzz. A barátaidat nem érdekli az ellenségeid, meg úgyse hisznek neked. Végül megszólalok.
- Keisuke-san, ha még egyszer a megkérdezésem és a tudtomon kívül behozza ide a fiamat... vagy maguk szó nélkül engedik, hogy itt töltse az idejét, úgy, hogy én nem tudok erről... Kénytelen leszek jelentést tenni Verashu-taichounak. Mindannyian tudjuk, hogy a kapitány a Nőegylet tagja.
Remélem felfogták a többiek, hogy ez egy igen komoly fenyegetés. A legnagyobb nyugalommal és mindenféle félelem nélkül adom át a nőegylet egy tagjának a férfiegylet teljes névsorát. A különböző csínyek kiötlőinek a névsorát és a tea lopás kitervelőjének és végrehajtóinak a kilétét.
- Köszönöm a megértésüket. Naoki, hozd ide a széked. Itt fogsz ülni mellettem és ha anyádnak egy szót is szólsz erről... elintézem, hogy az akadémiát, még legalább kétszer végig kelljen járnod. Legalább szóltál volna nekem, hogy ide jössz.
Mondom végül pedig megsimogatom a fiam buksiját. Egyáltalán nem zavar, hogy itt van a fiam is. Csak tudjak róla.
- Én a Shihouin testvéreket jelölöm közösen alelnöknek.
Szólok hozzá a témához.
- Így garantáltan nem fogunk kifogyni a szakéból.
Kacsintok a fiamra végül rendelek magamnak is egy szakét, a fiamnak meg egy teát. Szigorúan alkohol nélkül. Az oké, hogy itt van, de ne igyon. Azt már nem tűröm el.

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Scaled.php?server=580&filename=tacchanal
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Samanuske
4. Osztag
4. Osztag
Kuchiki Samanuske

Male
Virgo Pig
Hozzászólások száma : 108
Age : 107
Tartózkodási hely : Kuchiki tanya, vagy az osztagnál, esetleg kocsma.
Registration date : 2012. Aug. 23.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag, 20. tisztje - Állatorvoslási Osztály vezetője. _@_/"
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te9000/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (9000/15000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyKedd Szept. 25, 2012 7:02 am

Vörös fokozat – Milyen gyűlés? Meg hol a fenébe vagyok?


Ismét egy igazán intenzív napon van túl. Nem gondolta volna, hogy a 4. osztagosok élete ennyire fárasztó tud lenni, főleg, mert néhány marha a 11-ből azt gondolta, hogy lehet ugratni azért, mert négyben van. Nos, de legalább utána azt a pár izommarhát, így panasz se lehetett Samanuskera. Ám ideje a fárasztó napot megünnepelni. Arról fogalma sincs, hogy holnap szolgálatban van, vagy nincs, de nem is izgatja nagyon, majd kimagyarázza valahogy, vagy megint mehet a csatornába, annyi baj legyen. Ám most irány a kedvenc helye. A bordély. Csak törzsvendég ott, már saját kis szobája is van, és a kedvenc hölgyek is ott várnak rá. Sőt, manapság Ikichinek is szereztek csajt, tehát minden adott egy jó bulihoz. Persze a kis rosszaságnak máshol kell csinálnia, mert hát na, az perverz. De félre a komolytalansággal, fürdés, aztán szárítás, jöhet a vadító szag, ruhát fel (ami az avin látható), hajba a díszt, pénzt a zsebbe, persze cigit is kell vinni, és ami még csak kellhet, ja, persze egy napszemüveg. Attól lesz igazán kemény, és csábos a külseje. S végre várja az éjszaka. Megérkezve pedig már vezetik is a helyére. Piák tömkelege, a kép pedig csak egyre homályosabb. Csak annyit tud észlelni, hogy az elején csúnyácska hölgy, egyre csak vadítóbbnak látszik. Lehet az alkohol hat a nemi vágyakra? De hogy be tudja indítani az embert, az biztos…
Reggel van, vagy délután? Fogalma sincsen, de nem is akarja tudni, fáj a feje, fáj mindene, azt se tudja, hogy merre van. Homályos képek vannak meg az éjszakából, azt tudja, hogy nem egy üveg töményt elfogyasztott, talán került bele valami méreg is, mert piszkosul hasogat a feje. Hunyorítva tapogatja a szekrényt, keresve a szemüvegét, és amikor megvan, csak felteszi, talán használ az erős fény ellen, ami gonoszul csak éppen pislákol, de arra vár, hogy az áldozat megszokja, majd olyan erővel kezd el tűzni, hogy kiégesse mindenki szemét. A hölgyre inkább nem is néz, nem akarja az este… valamilyen emlékeit elrontani, inkább csak felveszi a bokszerét, rágyújt egy cigire, a maradékot berakja az alsójába, ha mégis kéne, akkor elérhesse. Meggyújtja a kis katonát, a gyújtót pedig szintén az alsó derékrészébe rakja, a gumi segítségével fogja meg. Ideje valami WC-t keresni.
Vakargatni kezdi a férfiasságát, majd amikor megunja a sétálást, benyit egy helyre. Elsőnek nem tűnik fel neki az, hogy nem egyedül van, sőt, akad pár más személy is, akik egy asztalnál ülnek, és szemüveget viselnek. Inkább kábán odamegy egy szobanövényhez, kihúzza a hátsójából a bokszerének a felét, majd hangos, recsegő, hosszú szellentések közben előveszi a farkát, és lepisálja a szerencsétlen virágot. Kiveszi a szájából a cigit, hamuzik, majd ismét bekapja, ekkor kezd el feltűnni neki, hogy nem pont ilyenek itt a mellékhelyiségek, legalábbis nem erre emlékszik. Körbehordozza a tekintetét, majd visszafele, és végre megakad a szeme az asztaltársaságon. Lassan emeli fel a szemüvegét, majd inkább visszaengedi, előrefordul, és mintha nem történt volna semmi, befejezi a dolgát.
- Oh anyám, ez de jó volt.- megrázza a férfiasságát, majd elteszi, és egy vázából önt a kezére vizet, mert hát fő a higénia. Keres egy üres széket, és helyet foglal a többiek közt. A társaság neméből nagyjából tud valamire következtetni, és ez pont jó, egy ideje már kacérkodott a tagsággal. Bár lehet, hogy ezt csak álmodja, és még mindig részeg, de legalább jó az álom. Főleg lehet azért álmodik, mert csak egy bokszer van rajta.
- Hali, Ku… Kuchi… megvan Kuchiki Samanuske vagyok. Bocsi, csak marhára fáj a fejem, na, de van felvétel, meg mi a téma?- kérdezte egy barátságos mosoly társaságában, vagy legalábbis olyasmi, ma nincs a toppon. Lehet, hogy pár pohárka felfrissítené, de azt majd kicsit később, most fontos dolgokról van szó, és azok… majd kiderül biztos. Inkább szemügyre veszi a tagokat, és hát nem sok ismerőst lát, bár ketten valamiért rémlenek neki, csak tudná hol láthatta őket? Na mindegy, ráér később is ismerkedni. Meg megkeresni Ikichit...

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Rojw23bhwmdeag6p1gjz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te40700/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (40700/45000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Okt. 18, 2012 6:51 am

Férfiegyletgyűlés

Amikor a Kidóstájcsó szólt, hogy rajta szeretne ütni a Nőegyleten kicsit furcsálltam, hogy ez a játék a két egylet között miért is fajul el ennyire, miért nem elég kártyázni meg szórakozni? De hát mit volt mit tenni segítettem, mert mi kár eshetett volna a Nőegyletben? Yukkocchan robotemberei elég jól védik ahhoz a székhelyet, vagy mégsem? Legalább tesztelve lenne a nagy védelmi rendszer, aminek a felállításáról múltkor beszéltek! Surprised Lehet, hogy még örülnének is neki és Kohaku-sama még több citromos süteményt adna nekem ezért a munkámért! *o*
Kicsit meglepődtem a feladaton, amit nekem kellett végrehajtanom, a portás mindig olyan gonosznak tűnt, alig mertem vele eddig beszélni. T^T De most meg rá vagyok kényszerítve, amiért valahogy el kell terelnem a figyelmét és ez tűnt a legjobb ötletnek. Rendben, legyen… ._. de nem hittem volna, hogy ez a tettem rémálmaimban fog visszaköszönteni. Szerencsére a PonPonról és kavicsokról és a zöldségháborúról szóló történeteim egész jól lekötötték figyelmét észre se vette, hogy Kidóstájcsó és csapata közben a háttérben szervezkedik. Azonban igazi nagy megkönnyebbülés volt, amikor eloldalazhattam előle, mielőtt rájött volna a cselszövésre, aminek én is részese voltam. Csak tudnám, hogy pontosan miért is kellett lekötnöm a figyelmét. T^T Azt hittem mikor végeztük, hogy elmondják nekem, de tévedtem. Annyira örültek a sikernek, hogy ezért a másnapi gyűlésükre, amelyről beszéltek, biztosan elmegyek, hogy megtudjam mire is volt ez jó, ha már nem osztották meg velem! ._.
Másnap Shiz-chin a testőrömet kértem meg arra, hogy vigyen el a gyűlésükre, amiért Simán Csak Keisuke-sama már elment a kicsi Naocchannal együtt, Himmecchan szerint valami piacra napszemüveget venni, de kétlem én, hogy oda mentek volna. Inkább nem mondtam meg Himmecchannak, hogy itt valami turpisság van, nehogy aggódjon, de mivel a kicsi Naocchan az én keresztfiam is, majd szemmel tartom őket! De várjunk, Simán Csak Keisuke-sama csak nem tesz vele rosszat! Akkor pedig nincs mitől aggódni. Surprised
- Hé, Shiz-chin majd ha odaértünk kártyázunk ugye? *o* – kérdezem tőle menet közben, Simán Csak Keisuke-sama ellen nem vicces kártyázni, mert mindig megver. De Shiz-chinnél általában győzők! Szóval, ki kell használnom a lehetőséget. ˇoˇ
Amikor megérkeztünk a székhelyhez kérdőn pillantok az épületre, csak akkor hallottam erről a létesítményről, amikor Ayucchinnel először találkoztam és beszéltem vele a férfiegylet gyűléshelyét illetően.
Vigyorogva vettem elő kavicsokkal kirakott és szárazvirág díszekkel teleaggatott menő napszemüvegemet és raktam fel arcomra, majd csápolva üdvözöltem Kidóstájcsót, akit már messziről is felismertem. Vagyis gondoltam, hogy ő lehet az, bár így a napszemüveg mögött nézve a világot nem vagyok egészen biztos a dolgomban. Surprised
- Jajj, nézd Shiz-chin! Keisuke-sama és a kicsi Naocchan is itt van! Menjünk oda! *o* – lököm fel majdnem, ahogy mögötte beléptem az épületbe és nyomban felfedeztem Simán Csak Keisuke-samat egy asztalnál Himmecchan fiának a társaságában. Tudtam én, hogy nem holmi piacra mentek csupán. Cool Nem csoda, hogy Keisuke-sama biztos állítja, hogy okos vagyok! *w*
- Hoooy~ Naocchan te is eljöttél? *-* – vigyorogva pattanok le melléjük egy székre, nem is tudtam, hogy a kicsi Naocchan is játszik a férfiegylettel. - Keisuke-sama mondta már, hogy nagyon vicces és szórakoztató a játék, amit a két egylet művel egymással? – kíváncsiskodok, majd eszembe jut, hogy mit is akartam… mit is akartam? scratch Áh, megvan! Surprised
- Kártyázzunk! *w* – veszem elő Simán Csak Keisuke-sama pakliját, mert azt hoztam el a 10. osztagból, mivel az akadt a kezembe, remélem nem fog megharagudni érte. Bár ő is itt van és akár ő is játszhat velünk. Amikor a Kidóstájcsó beszélni kezd, nem igen figyelek mondandójára, egészen addig, míg azzal nem szembesülök, hogy játszópartnereim valamiért nem a játékkal foglalkoznak. ._.
- Milyen választás, miről van szó? – döntöm oldalra fejemet értetlenkedve és próbálom összerakni a kobakomban, hogy miről van szó azokból a beszédekből, amiket most hallok, de nem igen sikerül.
- Shiz-chin, te érted… ugye? o.o” – fordulok felé, hátha ő elmagyarázza nekem, most miről van szó pontosan vagy csak én nem értem, hogy miért nem szeretnének kártyázni? ._.

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fon Seiran
2. Osztag
2. Osztag
Fon Seiran

Hozzászólások száma : 41
Registration date : 2011. Sep. 24.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Sanseki, Kanritai (檻理隊) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te16500/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (16500/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Nov. 02, 2012 12:55 pm

*Minden olyan volt, mint általában az lenni szokott. Nem telt ez a nap sem másképp, mint a többi; azzal a kivétellel, hogy reggel óta tudom, mi vár ma rám. Ettől egész nap egy sejtetős mosoly húzódott arcomra, amint belegondoltam; hogy miféle szórakozást választottam két műszak közt. Kissé hanyagul is hagyom a szobámat, amikor a birtokról távozom. Egy szimpla kimonot választok, valamint a kihagyhatatlan napszemüvegem, amit gyakran látok egy másik osztag hadnagyán is. Sokan nem is tudják, hogy mit jelent; akik meg igen, valószínűleg azok tuti a férfi egylet tagjai. Vagy kémei? Rolling Eyes Hamar meg is érkezem a helyszínre, habár már maga a jelenlétem is legendába illő. Elég régóta vagyok már a férfi egylet tagja, de nem sok ilyesfajta gyűlésen voltam. Ideje egy kicsit szocializálódni, s hogy lássák nem is vagyok mindig karót nyelt...még a ruhám is lazább valamennyivel. Szóval rögvest ledobom magam az egyik székre. Alig is telik el egy kis nyugodt idő, máris észre veszek valamit, valakit, akit lehet nem kellene. Kicsit lejjebb pattintom a szemüvegem, mire az- meg-megcsillan.*
~ Mit keres itt az a dilinyós? @.@ ~ *Pillantok Shiroichi Anaora, akit legutóbbi kalandunk során is a Féregbolyba akartam vinni. Egyáltalán, hogy i engedhetik be őt egy ilyen helyre? >..> Furcsán pislogok felé, majd inkább az iménti témára kezdek el koncentrálni. Valahogy nem is tudom, hogy mit is akarunk elérni? Számomra tök egyértelmű, hogy mi lesz. Így aztán élek a cserépszavazással. Nem értem, hogy Kami mit szórakozik azzal, hogy ki legyen az egylet alelnöke.. Keisuke Isami és kész Neutral. Még akkor is, ha egyébként van miért utálnom, meg egyebek. Húgomnak megszentségtelenítője, tönkre tételének okozója..meg miegymás, de az egylet dolgok mások, mint a magánélet. Egyszer meg kell majd kérdeznem tőle egyébként is. Majd azon a napon, amikor felfedem mindenki előtt másodlagos kilétem...talán akkor ráér. Habár már egészen értelmetlen is volna ilyen dolgokba beleszólnom, amikor Ai már nincs itt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy hiányzik. Van egy fajta hiányérzetem; de nagyobb bennem a büszkeség. A húgom a királyi testőrség tagja; létezik ennél nagyobb büszkeség? Nem hittem volna, hogy képes lesz majd ilyen magaslatokig elérni. Ez is azt mutatja, hogy ő egy igazán erős nő; mind lelkiekben, mind pedig a lélekenergiáját tekintve. Az én dolgom pedig innentől kezdve talán egy kicsit a családomra is irányulhat. Vannak ott is bőven elintézni valóim. Vagyis kellene, hogy legyen, csak eddig bőszen távol maradtam a nemesi dolgoktól. Lassan pedig kénytelen leszek felvenni a státuszt; Yuuken- san néha különleges megerősítéseket kér. Az említett főnemesre téved tekintetem néhány pillanat erejéig. Kissé nehezemre esik még mindig az, hogy ne jusson eszembe Azashiro eltűnése általi felfordulás; amelyben egy Shihouin is részt vett. Elég kellemetlen atrocitás volt, de megoldották. Hosszas gondolkodások alatt azért csak visszatévedek arra, hogy most a férfi egyletben ülve várunk.*
- Kawashima-san, csak egy kérdésre! *Jelzek, hogy szeretnék tőle kérdezni valamit.*
- Mondja, mik lesznek az egylet előre látható programjai? *Mert vélhetőleg van ilyen. Amilyen időközönként pedig ráérek ilyesmire, nem árt, ha tudom mikor lesznek ilyenek. Esetenként jó lenne részt is venni benne, és nem csak levegőben lenni tagnak. Valami nőegylet elleni támadásban magam is részt vennék.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuo
Kidoushuu
Kidoushuu
Yamasaki Shizuo

Male
Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2012. Jun. 14.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te11500/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (11500/15000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Nov. 03, 2012 3:44 am

Vörös fokozat
Gyűlünk

Normál esetben az éjszakáját inkább kidou tekercsek tanulmányozásával szerette eltölteni, nem pedig kockázatos akciókkal a shinigami hölgyecskék egyletének székháza ellen. A cyborg-akadálynál már kezdte érteni, Isami miért tartja bizonyos egyedeiket őrültnek: ennek a robotseregnek a kiagyalóját mindenképp annak kell neveznie. Miféle elmeháborodott perszóna állhat egy ilyen életveszélyes csapda hátterében?! Bár ami azt illeti, tippje akadt, és ezzel az azonosítással az „őrült” jelző egy kicsit kevesebb éllel csengett a fejében. De attól még ott csengett. Utóbbi ugyanezzel a hevességgel villogott kapitánya neve mellett is számára: egy ilyen akció után a levelet elég enyhe üzenetnek tartotta, de megjegyzés nélkül hagyta, még ha nehezen is sikerült megállnia. Különös módon ennél azért többre számított, ha már életüket kockáztatva betörtek a szigorúan őrzött létesítménybe. Minden esetre sikerült lenyelnie az átvitt értelemben értett békát, és másnap reggel kicsit nyúzottan-nyűgösen kikászálódnia az ágyából, hogy elinduljon az egylet gyűlésére.
Meglepődött, hogy nem kell egyedül mennie. Észre sem vette, hogy Anao-chan csatlakozott hozzá út közben, csak annyi tűnt fel neki, hogy a lila frizurás kapitányi személy ott sertepertél mellette a bordélyház felé. Hát mi tagadás, nem sok kellett hozzá, hogy oldalra ugorjon meglepetésében, de ilyen heves reakciókat azért mégsem akart megejteni az út közepén.
– Hát persze – válaszolt kicsit szórakozottan a lány kérdésére. Csak sejtette, hogy valamiféle játékkihívást kapott. Anaotól valamiért mást nem tudott elképzelni, arra pedig örömmel igent mondott – ha már a nagyra becsült tekercseket egyesek ragaszkodása miatt a könyvtárban kellett hagynia. -.-” Nem nehéz kitalálni, hogy nem önként tette, és erre valami olyan indoklást kapott felettesétől, hogy illendő lenne odafigyelnie a gyűlés témájára, mert fontos, vagy valami ilyesmi. Azt majd meglátja, mennyire fontos az a dolog, ami miatt oda lett rángatva, és annak fényében dönti majd el, melyik a szórakoztatóbb: a társalgás, vagy a játék.
A kijelölt helyre odaérve maga is felteszi napszemüvegét, és annak takarásában lép be a létesítménybe Anao előtt, ha már valamikor valamilyen okból a lány testőre lett, ideje komolyan venni a feladatot, és időnként figyelembe venni a testi épségét: először meggyőződik a hely ártalmatlansága felől, és majd akkor beinvitálja a pártfogoltat is… Gondolná ő. Csakhogy Anao gyorsabbnak bizonyul nála, és hamarabb siet be az épületbe, minthogy odébb tudna állni útjából, minek köszönhetően kis híján el is taknyol. Sóhajtva követi hát a szeleburdi kapitányi személyt Isami és a Naocchannak nevezett kisgyerek felé, hogy ő maga is ott foglaljon helyet, Anao oldalán. Éppen csak sikerül leülnie, és próbálná figyelemmel követni a környezetében zajló párbeszédet, meg a nagyobb volumenű témát, amikor a hiperaktív nőszemély előveszi a kártyapaklit. Ja, hogy erre bólintott rá? Tökéletesen rendben van, sokkal érdekesebbnek tűnik, mint a pia beszerzése körül folyó vitatkozás, de persze fél füllel arra is figyel, miközben Anao kiosztja a lapokat. Meg sem lepi, hogy kártyapartnere még nála is kevésbé figyel. Már-már elvigyorodik, ahogy Anao felteszi a nagy kérdést, és magyarázatot vár tőle.
– Alelnököt választunk. – közli tömören, majd sorban végigmutogatja neki a jelölteket, és összefoglalja kampánybeszédeik tartalmát. Ezt követően oldalra sandít, ahonnan az a pernahajdernek tartott Shihouin Ryouichi tesz egy üdvözlésnek nevezhető mozdulatot felé. Szája vicsorra emlékeztető vigyorra rándul, ahogy hajdani osztagtársa felé pillant. Nem elég, hogy a szemtelenje annak idején megkeserítette az életét, nemrég tudomására jutott, hogy most a húgára pályázik. Az Ő húgára. Na ez már tényleg több a soknál, nincs az az isten, hogy ő ezt hagyja. Azt aztán nem. Nincsenek ők olyan viszonyban, hogy sógorjelöltként kezelje azt a megátalkodott alakot. Halk morgás kíséretében leteszi a kezében lévő kártyalapokat, természetesen mintával asztal felé fordítva, majd Anaora mosolyogva felemeli a cserépszavazáshoz kellő cetliket és egy íróalkalmatosságot is fog. - Nos, kire szavazunk, Anao-chan? – még hogy ő magára vállalja a döntést ennyi jó ajánlat között? Nem, ezt már nem. Majd arra fogja, hogy ő a pártfogoltja szavazatát támogatja, és ennek megfelelően körmöli le a nevet mindkettejük cédulájára. Most, hogy a kötelességek elhárultak, nyugodtan visszatérhetnek a kártyapartihoz. Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
Kawashima Ichika

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 33
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te26400/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (26400/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 08, 2012 4:13 am

Vörös fokozat
- Férfiegylet gyűlés -


Mit ne mondjak, jól esett, hogy ilyen sokan tették tiszteletüket ezen a délelőtti órán ezen a meglehetősen kockázatos helyen egy ilyen gyűlés kedvéért. Persze kellemes meglepetés volt, ez is bizonyítja, hogy mi férfiak is tudunk összetartóak lenni, ha arról van szó, és nem csak a Nőegylet privilégiuma mindez. Kétségtelen, hogy szervezettségben felülmúlnak minket, hiszen jól bejáratott programjaik vannak rendszeres gyűlésekkel, szóval van még hová fejlődnünk, de azt hiszem az első lépést már mi is megtettük. Mellesleg sokkal fejlettebb programokra nem számítok, mint hogy hétvégenként összeüljünk szakézni és kártyázni, miközben beszélgetünk az élet nagy kérdéseiről. A társaság egy része hozzá is fogott már az említett tevékenységekhez, és én sem voltam már messze attól, hogy csatlakozhassak hozzájuk azon férfitársaimmal, akik még az én nem túl szívderítő arcom bámulását látták jobb elfoglaltságnak Neutral
Yuuken-san meglátásában volt valami kézzelfogható igazság, így némi töprengés után bólintottam és ráhagytam a segítség elmulasztását, még ha nem is értettem teljesen egyet a felfogással, amit képviselt. Főleg, mivel közben Airisu-san volt olyan kedves, hogy a maga lehetőségei közé szorítkozva minden tőle telhetőt megtett azért, hogy székeket szolgáltasson a későn érkezőknek is. Például a bordély belsejéből érkező fiatalembernek, akinek kelletlen köhintéssel igyekeztem tudtára adni, hogy valószínűleg rossz felé jár. Még az én arcomra is kiült egyfajta rosszalló grimasz a közjátékot látva, nem számítottam efféle balesetekre. Azt hiszem váltanom kell majd néhány szót Ayumu-sannal, hogy a jövőben a hasonló incidenseket megelőzzük.
- Takashi-san, jobb szeretném, ha egymás között intéznék el Keisuke-sannal az efféle félreértéseket, és nem vonnának bele semmilyen egyletet. Tisztelem a lojalitását a kapitányához, de neki semmi köze ehhez, ahogy a Nőegylettel való fenyegetőzés is túlmegy egy bizonyos határon Neutral - figyelmeztettem a szintén kissé késve betoppanó férfit. Ahhoz nem volt jogom, hogy beleszóljak, hogyan neveli a fiát, azonban azt hiszem nem én volnék az egyetlen, aki szívesen látna a köreinkben valakit, aki minden további nélkül veszélyeztetné az egylet zavartalan működését, mikor már annyi nehézségen kellett keresztül mennünk az évtizedek folyamán. Bíztam benne, hogy felismeri, kissé túllőtt a célon.
- Khm... Köszönöm a felajánlásokat, különösen Yuuken-sannak és Airisu-sannak. Ha minden igaz, akkor Yuuken-san, Keisuke-san és Shin-san vállalkozna a feladatra, szóval közülük válasszatok. A papirosokat félbehajtva juttassátok el hozzám Neutral - szólaltam meg, miután eleget vártam arra, hogy jelölhessék magukat vagy másokat a társaság tagjai. Különösen a 4. osztagos nagylelkűségének örültem, és bár nem fejeztem ki hangosan, mivel nem kívántam befolyásolni a szavazást, egyetértettem Keisukével abban, hogy a Shihouin családfő kissé talán félreértette a feladatkört. Én őt inkább egyfajta mecénásként, támogatóként tudtam elképzelni, mivel tevékeny segítségre tőle az előbbiekből kiindulva nem igazán számíthattam. Bevallom kissé zavart az attitűdje, bár kétségtelenül elismerése méltó volt bizonyos szempontból az, ahogy gesztusaival megpróbált fölém emelkedni tekintélyben. Ez speciel nem is volt nehéz, egyáltalán nem vagyok vezető típus, csakis a rangomnak köszönhettem azt, hogy egyáltalán parancsokat, utasításokat fogadnak el tőlem.
Ami a másik két jelöltet illeti, legszívesebben azt mondtam volna, hogy osszák meg a pozíciót egymás között, és akkor azt hiszem mindenki békére lelne talán, de ha már demokratikus módszert választottam, akkor nem fogok félúton változtatni. Annyi előjogot azért megtartottam magamnak, hogy a szavazatommal kivártam, hogy szükség esetén én dönthessek a végeredményről. Már amennyiben szoros lesz a harc a jelöltek között Neutral Mindezt arra alapozva, hogy a jobbkezemmel nem árt, ha egy húron pendülünk, ugyebár.
- Jó kérdés, Seiran-san. Ami azt illeti, az egylet hivatalos célja a férfiak életkörülményeinek javítása volna Seireiteien belül, úgyhogy ha valakinek van a témakörbe passzoló problémája, az ne habozzon felvetni azt. Ugyanakkor amennyiben szeretne valaki valamilyen programot tartani azon túl is, hogy egy-egy pohár finom szaké mellett beszélgetünk és kártyázunk, nyugodtan hozakodjon elő vele Neutral - válaszoltam a 2. osztagos kérdésére a fejemet vakarva, majd úgy határoztam, hogy ideje újból megkísérelni rágyújtani, ha már ilyen galádul megmerényeltek az imént. Jólesően fújtam ki a füstöt, mihelyst meggyulladt a dohányrudacska, remélem nem kapta telibe véletlenül a mellettem ülő főnemest. Muszáj volt kihasználnom a nyugtató hatását amikor csak lehetett, Tsuki közelében nyilván nem pöfékelhettem, és Reika-chant is igyekeztem megkímélni tőle újabban.
- Szeretném még felhívni arra a figyelmet, hogy nem célunk a Nőegylettel való rivalizálás, ellenségeskedés. Ha ehet, inkább törekedjünk a békés egymás mellett élésre Neutral Azt hiszem, ennyit akartam mondani, köszönöm, hogy meghallgattatok Neutral - fejeztem be, ezek után már csak annak a kihirdetése maradt, hogy ki lesz az alelnök, és ha bármi felmerülne közben, akár megoldandó probléma, akár program, azt vagy a következő alkalommal foguk megbeszélni, vagy pedig rám és a megválasztott segítőimre fog vonatkozni. Addig is, amíg ez kiderül, ideje volt belevetnem magam a szokásos tevékenységeim körébe, és miután jómagam is rendeltem egy adag szakét, csatlakoztam a kártyázó csoportokhoz.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te40700/45000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (40700/45000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 5:49 am

Férfiegyletgyűlés

Csodálkozva nézek végig a nagy eseményen, mert milyen hihetetlen, hogy ilyen fontos dolgok is vannak az egyletjátékban, mint az alelnökválasztás, teljesen olyan, mint a kapitány és a hadnagy egy osztagban! Nagyon érdekes! Körülnézek, hogy kik is a jelentkezők, köztük látom Simán Csak Keisuke-samat is. De nem olyan érdekes, mint a kártyajáték, amibe Keisuke-sama is jobban tenné, hogyha beszállna és nem csak a választósdival foglalkozna. ._. De igen meglepő, hogy Shiz-chint is jobban érdekli ez, mint a játék! T^T Nyerésre álltam, egy hajszál választott el tőle!
- Na de Shiz-chiiin~! T3T – nézek a letett lapokra, melyek rögtön megindítják a fantáziámat. Mi lenne, ha meglesném, milyen mintájúak is a lapjai? Nem csalnék, csak kíváncsiskodnék és az nem egy és ugyanaz, nem igaz? - Hm… talán, talán, talán…aaa… – pillantok rá a három lehetséges jelöltre. Igazából kettőjüket nem is igazán ismerem és Simán Csak Keisuke-samara haragszom, mert megvert Fekete Péterben, de ez nem azt jelenti, hogy nekem is gonosznak kellene lennem.
Merengésem során arcomat felfújom, mint egy pocok, amikor Keisuke-sama felé nézek, mert nem tudom eldönteni, hogy most mi legyen, ezért csodás ötlet jut eszembe! *o*
- Shiz-chin szavazzunk mindenkire! – szinte érzem, ahogy a kis lámpaégő felvillan fejem mellett, miközben előhozakodok egy ilyen briliáns ötlettel, mintha csak Rikocchantól tanultam volna ezt el. Sőt, még Katsu-sa is biztosan megirigyelte volna, hogy így vág az eszem, mint a borotva. Cool De meglepetten tapasztalom, hogy hoppá csak két cetlit kaptunk… na, álljon meg a lámpás menet! Mégis mit jelentsen az, hogy Kidóstájcsó nem adott lapot kavicsnak? Kavics is érző lény, neki is joga van szavazni! ._.
- Várj, Shiz-chin! Kidóstájcsó nem adott papírt kavicsnak, kérj még egy cetlit, mert ez így nem jó, a kavics nem maradhat ki! T^T – toporzékolok a lábammal az asztal alatt, mert ez így tényleg nem lehet, nem ér, kavics mellé még PonPonkavicsot is odarakom, hogy lássák igenis ők is érnek annyit, mint mi. Oké, ezért PonPonkavicsnak is járna egy papír, de úgy veszem, hogy a két kavics add le egy szavazatot, mert Kidóstájcsó kettőt nem, de azért biztosan ad legalább még egy cetlit nekünk, igaz? Neutral
Miközben arra várok, hogy Shiz-chin a kavicsoknak gyűjtsön be cetlit a Kidóstájcsótól, Naocchanra nézek és az apusára, mert mint látom ő is eljött! Kíváncsian hajolok a papíros fölé, amire Naocchan készül irkálni. De ügyes! Nem is tudtam, hogy tud írni! Surprised Látszik, hogy az én keresztfiam is. Cool
- Mondd csak Naocchan, te kire fogsz szavazni? – teszem fel hirtelen a kérdést mellette. - Ugye tudod, hogyha Simán Csak Keisuke-samara szavazol attól még nem biztos, hogy hagy téged nyerni a kártyajátékban? ˇoˇ – jobb ha tudja még engem is helyben hagyott, olyan gonosz és kegyetlen volt, pedig olyan közel voltam a nyeréshez! Ezután visszavezetem a tekintetemet az asztalra, ahol ott vannak Shiz-chin kártyái. Miközben ír, van rá lehetőségem, hogy megnézzem… biztos nem venné észre. Nem, azt nem szabad… TTwTT”
- Naocchan a következő körbe te is és apukád is beszáll a játékba? *o* – kérdezem tőle, hogy eltereljem a mumusféle gondolatot a fejemből, meg mert olyan jó, ha minél többen játszunk! - Shiz-chin te is hívj be két játékost a következő körbe, hátha szeretne valaki még játszani! Surprised – mondom neki, rácsapva gyöngéden az asztalra párszor, hogy rám figyeljen és hagyja egy picikét a cetliket, még én sem írok ilyen sokáig, mint Shiz-chin. ._.
- Heee? Kidóstájcsó ezt úgy érted, hogy nem lesz több ilyen izgalmas játék a két egylet között? – lepődök meg, amikor kicsit belehallgatok Kidóstájcsó elnök beszédébe, miszerint békét kötnek, és nem háborgatják a lányokat, pedig olyan vicces volt ez az egész, most miért? T3T

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te17600/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (17600/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 03, 2013 5:58 am

Férfiegylet gyűlés
Miért egy ilyen helyen? o.O?

A dolgok annyira kesze-kuszán, gyorsan történtek legalábbis számomra, hogy talán kész csoda volt, hogy a saját felszólalásomat, felajánlásomat sikerült megtennem.
Meglepett, hogy Shiroichi-taichou é Naoki is részt vett a gyűlésen, az is, hogy Keisuke-fuutaichou olyanokkal kínálta, amikkel nem lett volna szabad, amit el is akartam mondani neki, de egyrészt hatalmas csattanással a szék kiugrott alólam, s a földre kerültem, valamint másrészt Genki-san, Naoki apja, megelőzött, s a nőegylettel fenyegetőzött, amit az Elnök úron kívül talán mindenki más is ellenzett. Illetve a furcsa alak felbukkanása is érdekes volt, mivel Kuchikinek mondta magát, valamint volt egy olyan érzésem, hogy mintha láttam volna már valahol „Kuchiki Samanuske”-sant. Valamint az alelnöki posztért Shiouin-dono mellett Keisuke-fukutaichou, és Amatsu-san is jelentkezett, bár Amatu-san felszólalását csak hallottam, mivel akkor még az asztal szintje alatt voltam, s mire újra fölé kerültem egy papírlap volt előttem, vagyis majd mindenki előtt, bár egyesek előtt sake és kártya is volt.
~Mit is kellene a cetlivel csinálnom?~ Kérdeztem magamtól, de Shijin-cin válaszolt:
- Talán erre kellene ráírnod, hogy kire szavazol.
~Hát persze! De kire szavazzak? Mind a hárman komoly embernek tűnnek… Na, jó Keisuke-fukutaichou nem annyira hiszen Naoki-kunt sakeval kínálta.~
- Akkor őrá már nem fogsz szavazni? Hogyha tanácsolhatom, akkor ne az amúgy is elfoglalt nemesre szavazz.
~Biztosan nem lehet nagyon elfoglalt, hiszen ide jött. Viszont inkább azért szavazok Amatsu-sanra, mivel amit ő mondott az tényleg olyan alelnökös volt.~
Így már írtam is a papírdarabra a nevét… vagyis csak írtam volna, mert az eszköz, mivel az ismerős nevet felírhattam volna nem állt abban a pillanatban a rendelkezésemre. A ruhám öblébe nyúltam, hogy valami író eszközt találjak, s találtam is. Egy krétát, ami a követő fecskék megidézéséhez volt mindig nálam.
Cirip… Cirip…
Kisvártatva vissza is rejtettem a helyére, hogy az írónádamat megtalálva, s azt használva felírjam a papírdarabkára az „Amatu-san” nevet. Félbehajtottam a lapot, s elgondolkodtam egy pillanatig, hogy honnan máshonnan is lehet ismerős a neve. Azért csak egy pillanatig, mivel hamar rájöttem, hogy a kedves hadnagyom is Amatsu. ~Minden bizonnyal rokonok.~ Már csak a szavazat az elnök úrhoz való eljuttatásáról kellett volna gondoskodnom. ~De hogyan?~ Gondolkodtam el. Odasétálni nem kívántam... Embarassed Mást sem akartam megkérni… Aztán egy vicces ötletem támadt. Előkaptam a kis könyvemet, amiben pár versecském rejtőzött, s kitéptem belőle egy lapot, amiből papír repülőt hajtogattam. Very Happy Beletettem az „utast”, s Kawashima-elnökúrat megcélozva útnak indítottam a repülőt, ami talán óvatosan a „célszemély” előtt landolt volna, hogyha egy visszafogott Shouval nem segítettem volna rá a papírjárműre. Így viszont az egyenesen az éppen cigarettára gyújtó Kawashima-elnökúr mellkasának csapódott, s enyhén összetörve zuhant elé az asztalra. Kínos, gyerekes vigyorral néztem rá bocsánat kérően, amiből valószínűleg csak a vigyort és a fejvakarást láthatta a napszemüveg áldása miatt. Viszont a lényeg, hogy a szavazatomat célba juttattam, szóval a küldetés végül is sikeresen zárult le. Cool
Hátra is dőltem magamra büszkén a feladat kreatív megoldásától, viszont eszembe jutott, hogy mit is ajánlottam fel, így újra kézbe vettem a könyvecskémet, valamint az írónádamat, s fölálltam is álltam, ahogy az egyletelnökünk befejezte a mondandóját.
- Elnézést, egy kicsit mindenki figyelmét szeretném kérni. – Szólaltam föl egy kicsit félénken. – Kérem egyelőre mindenki próbáljon beszédképes józanságban maradni, hogy összeírhassam kezdetnek az egylet taglistáját, s vele együtt azt is, hogyha van valakinek, valami fontos gondolata az egylettel kapcsolatban, bármi, de tényleg. ^^ Ezt a listát miután rendszereztem és letisztáztam, majd az elnökúrhoz, valamint az alelnökhöz eljuttatom egy-egy példányban. Elnézést és köszönöm. – Azzal meg is indultam a körutamnak, hogy mindenkit felírjak, valamint az esetleges ötleteiket, gondolataikat megjegyzéseiket.


Spoiler:
 

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yuuken
Shinigami
Shinigami
Shihouin Yuuken

Male
Capricorn Tiger
Hozzászólások száma : 57
Age : 44
Tartózkodási hely : Seireitei, Shihouin kúria
Registration date : 2012. Aug. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: A Shihōin-ház XXIII. feje
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te19000/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (19000/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzer. Jan. 09, 2013 4:01 am

[Vörös fokozat - Férfiegylet gyülés]
Szemhéjai alig észrevehetően rebbentek meg, amikor a számára ismeretlen taichou közelebb rángatott egy széket. Kifejezéstelen arccal helyezte vissza poharát az asztalra, egyetlen pillantással sem illette a férfit, aki észrevehetően a birkalelkűek csoportjába tartozott, azaz bőszen égett benne a csordaszellem, s alig várta, hogy egy juhászt követhessen. Yuukent ugyan nem feszélyezte túlzottan a közeg, azonban tisztában volt vele, miszerint egyáltalán nem illik bele ebbe a finoman szólva is sokszínű társaságba, ahol egyedüli farkasként nem bírta komolyan venni úgynevezett vetélytársait. Az igazat megvallva hidegen hagyta az egylet sorsa, további fejlődése, csupán kedvtelésből érkezett, néhanapján muszáj volt kiszakadnia a nemesi ügyekkel teli, szürke hétköznapokból. Smaragdzöld íriszei élesen villantak meg a Juubantai hadnagyának szavait hallva, s ajkain önkénytelenül is gúnyos mosoly árnyéka suhant végig, igazán mulatságosnak találta szónoklatát. Ugyan személyesen most találkozott először Keisuke Isamival, Suwun kapitánytól mégis eleget hallott már róla, s arról a tényről, mely szerint távozása óta módszeresen teszik tönkre egykori osztagát. A szőke főnemes nem sokra tartotta az efféle szájhősöket, ráadásul látván miféleképp mutat követendő példát az alig tizenéves gyermeknek, véleménye csak még inkább negatív színezetet kapott. Fejét csóválva intett nyugtatóan unokatestvére irányába, mióta azzal a William nevezetű egyénnel járkált, minden egyes garast igyekezett a fogához verni, mintha anyagi gondjaik lettek volna… Részéről a pénz csak egy eszköznek számított, bármikor szerezhetett magának még, s ennek nem sok köze volt származásához. Részéről a gyűlés alapvetően érdektelenségbe fulladt, illetve riválisai slendrián világszemlélete egyértelműen elnyerte a többség tetszését.

- Ön valóban kivételes személy, Isami-san, sokat hallottam már a képességeiről! – biccentett kedélyes mosoly kíséretében. Egy újabb bazári majom kiképzése minden bizonnyal hosszú időbe telik, a Férfiegylet pedig nem várhat. – Viszont a világban több kell egy szervezet fennmaradásához egyszerű talpraesettségnél, támogatókra van szükség, valamint olyan vezetőkre, akik józanul gondolkodva képesek olyasfajta döntéseket hozni, amelyekkel felvirágoztathatják azt. Talán meglepő lesz, de az élet nem csupán szaké-vedelésből áll. Smile

Kételkedett benne, hogy gondolkodásmódjával egyetértőeket talál a társaság soraiban. S miután a később érkezettek is megjelentek, már abban sem volt teljesen biztos, következő alkalommal is eljön-e az efféle rendezvényekre. A büszke Kuchiki-ház sarja leginkább egy kiégett alkoholistára hasonlított, könnyítése az egyik vázában csupán megerősítette ezen feltételezést. A 10. osztag kapitányának feltűnésén akár csodálkozhatott is volna, azonban láthatóan senki sem lepődött meg jelenlétén, ezek szerint valamiféle kettős ügynök lehet a lány, másra gondolni sem mert. Az eluralkodó fejetlenség kezdte igazán zavarni, a mellette füstölgő elnök meglátása szerint képtelennek bizonyult bármiféle fegyelem betartatására, ami nem is csoda, hiszen még a függőségén sem képes uralkodni. Rövidesen megérezte a reá szegeződő figyelő tekintetet, kerülve a feltűnést igyekezett szemkontaktust kialakítani a Fon-klán képviselőjével, aki újabban az Ő régi beosztását töltötte be. Hamarosan vonásain évek játékának köszönhetően felderengett a felismerés álarca, citromlével teli poharát üdvözlésre emelte. Azashiro Kenpachi szökése kellemetlen história lehetett számára, ráadásul pont a nyugalmazott elődjére bízták a helyzet megoldását, mily’ sértő! A Shihōin-ház XXIII. feje nagyon is jól ismerte a Seiran nevezetű egyén családját, évszázadok óta közülük kerültek ki a személyi testőreik, megtiszteltetésnek számított a hűbérúr védelméért felelni vagy akár meg is halni, ha ezt kívánja a kötelesség. Elgondolkozva kortyolt bele ismét italába, vajon még mindig ennyire elvakult hűség fűzi össze a két famíliát? Amennyiben megkopott volna a kötés, ideje ismét megerősíteni, ki tudja mikor jön jól egy igazán önfeláldozó barát? A Takashinak nevezett férfiú igencsak szimpatikusnak tűnt számára, ugyanolyan keménykezűnek látszott a hirtelenszőke kölyökkel – aki vélhetőleg a fia lehetett -, mint ahogy Ő maga mindenkivel, így hát jelölését hallva köszönetképpen biccentett felé.

- Fájó szívvel ugyan, ám magukra kell hagynom Önöket, elszólít a kötelesség! – emelkedett fel komótosan ültéből, zekéje belső zsebéből egy nagyobb erszényt véve elő, amit könnyedén dobott az asztal közepére. A tasak szája kibomlott, jól láthatóan érmék gurultak ki belőle. – Fogyasszanak bátran, az Én vendégeim! Ryouichi-chan, remélem számíthatok Rád, amennyiben bármi fontos elhangzik, kérlek, tudasd majd Velem! Uraim és hölgyem, további szép napot!

Határozott, hosszúra nyújtott léptekkel szelte át a helyiséget, nem tellett bele pár percbe, s máris visszafelé tartott kúriájába. Yuukenben határozott vélemény alakult ki a kis kompániáról, amit egyáltalán nem lehetett kedvesnek elkönyvelni. A Nőegylet szervezettségét és összetartását bizonyára képtelenek lesznek ilyen tagokkal lemásolni, hiszen ahhoz inkább a közügyek, s nem a pohár fenekére kellene nézniük.

______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Yuukensig
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Ryouichi
2. Osztag
2. Osztag
Shihouin Ryouichi

Male
Capricorn Hozzászólások száma : 49
Age : 131
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, Shihouin birtok
Registration date : 2012. Aug. 24.
Hírnév : 11

Karakterinformáció
Rang: A 2. osztagj tisztje; Névtelen egység tagja
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te8200/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (8200/15000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Feb. 15, 2013 11:39 pm

Vörös fokozat – Férfiegylet gyűlés

Szórakozottan kortyolgatok az italomból, amit egy csínos hölgy – bár nem volt olyan szépséges, mint Shizuka-chan <3 – volt oly’ kedves és felszolgált nekem. Igazán szórakoztató téma ez az alelnökválasztás, már most egymásnak ugranak a tagok, mi lesz még később?
Kényelmetlenül fészkelődöm a székemben, teljesen olyan érzésem van, mintha kést állítanának a hátamba és kínzásképpen még forgatnák is, persze nem túl halálos helyre beleszúrva, hogy órákig szenvedjek. Rémes, nem is tudom hova tenni ezt. Próbálom ráfogni arra, hogy biztos csak a kialvatlanság az oka, de egy a bökkenő, én mindig kialszom magam. O.o’ Napi tíz órát ágyban töltök, ami bőven elég arra, hogy kipihenjem magamat. Lehet, hogy Rishi karmolásai viszketnek, múltkor nem voltam a toppon, mikor az a csíkos fenevad a torkomnak ugrott, csak mert nem foglalkoztam vele és levelet írtam. Mégis, hogy magyarázza meg a lélek egy nagymacskának azt, hogy bocs, de a kötelesség fontosabb, mint az ostoba játék? Neutral Jó tipp azoknak, akik esetleg nagy vadmacskát akarnak tartani, hogy semmiképpen egy félrelökéssel prezentáljuk azt, hogy nem érünk rá, mert esetleg, ha a csíkos fenevadnak rossz napja van, akkor tizennyolc körömmel és hegyes szemfogaival ugrik. Sőt, egy még jobb tipp, kismacska méreten belül tartsunk házi kedvencet, ha el akarjuk kerülni az esetleges halálos küzdelmeket, ami egy nagymacskával szemben fennállhat.
- Yohóó, Yuuken-jii, hallod van egy rajongónk. Cool – pöccintem feljebb szemüvegemet az orrnyergemen, miután jobb irányból elhangzott az első, határozott szavazat szakaszvezetőm szájából, Yuuken-jii és a legnagyobb Shihouin, vagyis én felém. Tudtam, hogy jó fej csávó de, hogy ennyire!
Kezeimet fejem mögött kulcsolom át és jobb lábamat beakasztva az asztal egyik tartógerendájába kezdek hintázni a székemmel. Kezd érdekessé válni a csatamező, és ilyenkor fő a kényelem, mondjuk egy nagykiszerelésű popcorn igazán jöhetne még a party élmény fokozására, de hát kis költségvetések között a komfort helyzet is megteszi.
- No, Yuuken-jii, lazulj már, ez nem egy köznemesi gyűlés. :/ - szólok elhúzott szájjal, ahogy hallom miképpen oltja be a hadnagyot. Keisuke-kun sem hiszem, hogy pont úgy értette, szerintem csak szórakozásból szólalt fel és Yuuken-jii csak eltúlozza. Rolling Eyes
- Mi van? Hogy többet nem ütjük össze a levet a nőkkel? Abba mi a partytime? Ne csináld már nagyfőnök! Bár gyakran a kegyetlen női kéz alatt ragadunk, de előbb – vagy inkább utóbb – mi győzedelmeskedünk majd, figyeld csak meg! Cool – napszemüvegem megcsillan az ablakon beszűrődő napfénytől. Még, hogy nem lesz többé a női és férfi nem között ellenségeskedések, lehetetlen. Neutral Kiknek is köszönhetjük, hogy régi klubhelyünk odaveszett… na, kiknek, hm? Hát persze, hogy a gyönge nádszálvirágoknak… jam, gyöngék…
Fejemet megdörzsölöm, ahogy hirtelen fájdalom nyílalt belé, ahogy belegondoltam régi akadémista társam agresszív megnyilvánulásaira, vagy Nee-san egyes, kissé fájdalmas tanítgatásaira, sőt még Shishi-chan is néha kegyetlenebb volt a kelleténél, bár egyem szépségesen erős kacsóját. TwT Megrökönyödött sóhajjal kortyolok bele inkább italomba, nem is akarok gondolni erre, inkább hallgatom a többieket, nekem perpillanat halványlila elképzeléseim sincsenek, azon kívül, hogy felszólaltam az ellen, hogy a nőket békében hagyjuk. Neutral


______________

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Csicsikesign
P O N T O K:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hidetada Nishigami
11. Osztag
11. Osztag
Hidetada Nishigami

Male
Capricorn Pig
Hozzászólások száma : 147
Age : 47
Tartózkodási hely : Valamelyik kocsma, esetleg otthon iszom
Registration date : 2013. Jan. 09.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Alkoholista tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te13400/15000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (13400/15000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptyPént. Márc. 29, 2013 1:08 am

Egy ideje már gondolkodok azon, hogy illene valamilyen klubhoz csatlakozni, hogy ott barátokra, vagy inkább újabb szesztestvérekre leljek. Természetesen nem csatlakozhattam, bármilyen egylethez, muszáj volt, valami olyat találnom, ahol mindenképpen sokat italoznak a tagok. Így hát elkezdtem válogatni a lehetőségek között. A választék nem volt túl széles, az egyletek közül azonban csak egyen akadt meg a szemem. A shinigami férfiegylet név, remek álnévnek tűnt, arra, hogy összegyűjtse a tizenhárom őrosztag legnagyobb alkoholistáit! Nem is tétováztam azonnal jelentkeztem a bagázsba. Természetesen rögtön el is fogadták azt, azonban, hogy először megjelenhessek a közösségben, arra még várnom kellett. Három átlagos nap telt el ivással és macskaneveléssel, mire az első gyűlésre vehettem az irányt.
A macskám, mivel nem akartam, hogy kövessen, minden földi jóval elláttam, több tányér tejet hagytam ott neki, nem beszélve a rengeteg előkészített macskakajáról. Talán a macska is meglepődhetett, amikor elkezdtem pakolni elé a készletét, ami talán még a következő télig is elég lenne. Ennek ellenére nem aggódott azért, hogy esetleg elhagynám őt, csak nyugodtan iszogatta az innivalóját, amikor magam után becsuktam a bejárati ajtómat. Az út során szinte hallottam magam mögött lépdelni a lényt, ám szerencsére csak a holdkórom kezdett kiújulni. De hát nekem nincs is efféle betegségem, ám apámnak az volt, mások lakást, vagy autót örökölnek a szüleitől, nekem pedig ez jutott. De hisz nem is ismerem az apámat!
Tekintve, hogy az előző éjszaka óta, egy kortyot sem ittam, s már hét óra is elmúlt. Apropó hét óra, mi a francnak kell ilyen korán lefolyatnunk ezt az összejövetelt, éppen, hogy kettőre haza tudtam érni, kivételesen a saját lábamon, s nem is okádtam ki még a belemet se, erre kelhetek olyan korán, hogy a fejem is belezúg, a gyomrom is belekavarodik, a gondolataim, amik egyébként sem a túlzottan rendben tartottak, a szokásosnál is összekuszáltabbak. Férfilétemnek hála a navigálási képességeim elegendők voltak arra, hogy elsőre odataláljak a megadott helyszínre.
Mikor megérkeztem a gyűlésre vezetőnk egy napszemüveggel kínált meg, s egy asztalhoz vezetett, ahol a csapatunk néhány tagja már megérkezett. Továbbá egy kancsó szaké is az asztaltársaságunkhoz tartozott, amiből természetesen rögtön töltöttem egy adagot és lehúztam, s egy másikat is kiöntöttem, hogy mégis legyen előttem valami. A szemüvegben, amit a vezér adott, semmit nem láttam, épp hogy csak körvonalakat, így nem tudtam megítélni, hogy miféle emberek közé is keveredtem. Nem sokkal érkezésem után érkeztek a többiek is megjöttek, s kezdetét vehette maga a konferencia.
Kezdésnek egyik társát kérte, meg, hogy hozzon két széket, így ugyanis nem mindenki tudott helyet foglalni. Miután pedig a kérésnek eleget tett az úr, minden készen állt, arra, hogy belevágjunk a közepébe. Az első probléma az elnökhelyettes mibenléte, illetve nemléte volt. Először körbeadtak egy lapot, ahova a nevét kellett felfirkantania annak, aki jelentkezik. Talán jelentkeztem is volna a megtisztelő pozícióra, ha nem felejtetem volna el, hogy is kell írni a nevem.
Végül három muki jelentkezett a rangra, amiből pedig következett, hogy szavazást kellett tartanunk. Egyiküket sem ismertem, így abszolút pártatlanul tudtam szavazni. Egyikük sem tűnt megbízhatónak, mindannyian olyan sötét ábrázattal rendelkeztek, bár ezt inkább nem a saját megjelenésüknek rónám fel, hanem a szememet elkápráztató lencséknek! Miközben a szócső szájról szájra járt, arra gondoltam, mostanra milyen nyálas is lehet, így inkább nem szólaltam fel. Egy kölök az asztalnál igen csak feltűnést keltő jelenet főszereplőjévé vált. Hangos köhécselés ugyanis több szempárt is vonzott, köztük az enyémet is. Érkeztek is a jó tanácsok is, ahogy ilyenkor illet, a jelenet azonban csak egy kis kikongása volta remekül működő óraműnek, eztán minden ment tovább, ahogy előtte.
Miközben pedig mindenki alaposan a gondolataiba merülve szavazott egy tag összeírta a jelenlévők listáját. Ezután pedig az egyik jelölt hagyott hátra minket. Bár ilyen módon nem tűnt olyan megbízhatónak, mint a másik kettő, mégis az, hogy adott lét, arra, hogy berúghassunk, oly’ hatalmassá tette a személyét a szememben, mint egy hatalmas templom. Egyértelműen őrá szerettem volna szavazni ám, tudatlanságom, és nem figyelésemnek hála, nem jegyeztem meg a nevét.
Így hát végül Keisuke-samára szavaztam és természetesen jól berúgtam grimaszol

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisuke Isami
10. Osztag
10. Osztag
Keisuke Isami

Male
Virgo Dog
Hozzászólások száma : 143
Age : 72
Tartózkodási hely : A füstforrásnál keress
Registration date : 2010. Jul. 17.
Hírnév : 57

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Cl0te23400/30000A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 29y5sib  (23400/30000)

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 06, 2013 2:31 pm

Vörös fokozat
- férfiegylet gyűlés -

Nyilván nem csak én kajtattam ezért a posztért, hiszen egyszerűen élvezném ezt csinálni, és semmit sem vállalok el, amit nem élvezek. Például a hadnagyságot is imádom, főleg az esti tábortüzeket, amiket az elkészítendő papírmunkából alkotunk, valamint a rendszeres mumustalanítást az osztagon és még azon is túl. Igazából azért találtam ki, hogy legyen kifogásunk arra, hogy miért vagyunk állandóan kiküldetéseken ahelyett, hogy néhanapján elvégeznénk a papírmelót is, hiszen így sosem érünk rá arra, hogy megcsináljuk őket, meg aztán lustasággal sem vádolnak meg minket, mint a 8. osztagosokat úgy általában. Bár talán egy 8. osztagost sem ismerek, így fogalmam sincs, milyenek lehetnek, de ugyan már, kinőttem a sztereotípiákból, tudom én, hogy nem csak a szőke nők lehetnek ostoba libák. :/ Meg aztán, a mumusokban mostanra már az egész osztag hisz, de annyira nincs kedvem letörni őket, hiszen annyira belelkesültek, hogy inkább azzal töltöm szabad perceim, hogy az újabb mumustípusokon dolgozzak, amikkel majd meg kell birkóznunk.
Akad olyan jelentkező is, aki bátortalanul visszaült ülőhelyére, amint nála erősebb jellemek - köztük például én magam Cool - is jelöltették magukat. Ez az egész azonban első sorban a kapcsolatokról szól, én pedig bízok benne, hogy a saját köröm majd biztosan rám szavaz. Szerintem még Kami is jobban örülne nekem, mint valakinek, akit nem igazán ismer, meg talán sikerül végre kimosnom a fejéből ezt a csokoládéosztogatós marhaságot, amit a fejébe vett. @_@ Még mindig nem vagyok képes elhinni, hogy néhány bonbon és pár szál virág elhelyezéséért kockáztattam az életem Yukko~chan kyborgjai ellen. Neutral Tudja egyáltalán Kami, hogy az az őrült tyúk az életemre akar törni, csak mert régebben párszor megvicceltem? O_O No persze, most is időnként meglepem őt lehengerlő társaságommal, de eddig még életben vagyok, és annál rosszabb nem történt, mintsem rám durrant a csillámbombája. Neutral
- Ez csak a férfiegylet. .___. - unott képpel válaszolok Yuuken-sannak, mondandója minden bizonnyal valós igazát adta volna, ha az életről, mint általában lenne szó, esetleg egy kapitányságról, vagy ilyesmi. A Férfiegylet azonban akkor működik jól, ha itt az élet folytonos szakéivásból áll. Az már egyszer teljesen biztos, ha megver az egészben, és ez a lenyalt hajú lesz az alelnök, én már itt sem vagyok. Elég nekem tűrnöm, hogy elnökünk papucsokat akar csinálni belőlünk, csak mert van egy nője, aki úgy tűnik, igencsak megfogta őt, nem kell nekem az, hogy a lenyalt hajú ficsúr is dirigáljon pluszban.
Örülnék neki, építhetem az új karrierem, mikor is megjelenik Nao~chan fater, kit azóta sem sikerült a szívembe zárnom, hogy egyszer miatta a földre ejtettem Kotomin finom főztjét, amit csak nekem hozott. Botrányos dolog, amit a 2. osztagosok művelni tudnak, NaoNao is tiszta lelki roncs Suwun taichoutól, és egyáltalán nem értem, Kotomin mit is keres pontosan ott, annyira nem odavaló. Genki-san is kapitányával fenyegetőzik, bár az a nő tényleg para, még sem tartom fairnek, hogy a nőegyletnek akar beköpni engem, amikor ő is itt van. >.>
NaoNaonak már keverem is a kártyát, és kisebb jelentőséget tulajdonítok az itt lévőeknek, és az érkezőknek, pedig akadnak itt olyan arcok, hogy még én is csak lesek. o.O Lesnék, ha nem kellene NaoNaot levernek a játékban, s időnként hozzászólni azon témákhoz, amiket Kami is felvet.
- Egyenrangúság, nem egyenrangúság, azért a rivalizálás egészséges. Amíg engem nem nyírnak ki, addig mással úgy sem foglalkoznak. - osztok lapot Naoki-channak is, aki szintén beszállt a partyba. - Amíg van mivel elfoglalni a nőegyletet, addig úgy sem tehetnek semmit. De nem kell ennek heti édességosztásnak lennie. Másképp is rájuk hozhatjuk a szívrohamot. - főleg Kaminak magyarázom a dolgokat, nekem kifejezetten tényleg nincs ínyemre, hogy állandóan ajándékokkal kedveskedjünk nekik. Akit érint, mindenki intézze privátban, és vegyen csokit meg rózsát a barátnőjének és az anyukájának! Abból még nem lesz béke, se háború, ha időnként meglepiket osztogatunk nekik. Talán ebben többen is egyet értenek velem, talán nem, mindenesetre egyszer biztosan kiokoskodunk valamit. Talán a legközelebbi átszakézott alkalom után.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 _
TémanyitásTárgy: Re: A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)   A Férfi Shinigami Klub székhelye(i) - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 

A Férfi Shinigami Klub székhelye(i)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Shinigami egyletek-