HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Szer. Júl. 15, 2009 5:06 am

A vízfogyasztást maximálisan patakokba gyűjtő sivatagi hőségben csak az a cél lebegett a szemeim előtt, hogy végre átérjek a kiszemelt osztag árnyékos, de nem túl hűvös irodájába és legalább a hullámos stílusra váltott iratoktól meg tudjak szabadulni. Ha már az összes napfényt magába szívó munkaruhámból nem bújhatok ki ez az örömöm meglegyen! Mennyivel is szebb lenne valami környezet barátabb színű és pindurit rövidebb szerelésben lézengeni. Igazán haladhatnánk már egy kicsit a korral! Bezzeg Aizen-nek volt legalább annyi esze, hogy fehérbe öltöztetett mindenkit pedig a harcolásnál extra könnyen koszolódnak. "Vajon mivel moshatják?! Jó lenne tudni...Hitomi folyton úgy néz ki mintha a kéményből bújt volna elő." Sóhajtoztam nagyokat egy kisebb fékezés után. Némi reményben bízva emeltem meg kicsit a hakama-mat és kezdtem el mozgatni viszont a kreált enyhe szellőcske sem segített elviselni a trópusi éghajlatot. Kissé megtörve, de semmiképp sem feladva a hűtés fogalmát caplattam tovább, hűségesen gondolkozva mivel próbálkozzak be újra.
-Lehet jégkockákat kellett volna a szerkóm alá pakálni...- jelent meg a lámpácska a fejem felett és láttam neki eltervezni, hogy fog kinézni a fagyos ruhám. Közben azért a szemeimet óvva néhány papírt napellenzőként funkcionáltatva tartottam a homlokom elé. Ugyanis a legkevésbé sem érdekelt milyen formában kötnek ki a feldolgozásnál. A lényeg, hogy ne maszatolódj el az írás! Vagy ha igen költsenek oda pár sort, csak akad néhány kreatív ember arrafelé.
Az újabb elmélkedést követően megbotlottam valamiben. Szerencsére sikerült kiharcolnom komoly harc árán a függőlegesben maradást azonban a hivatalos szerzemények bajkeverő részlege a földön kötött. Mérgesen lehajolva kapartam őket össze, de egyre inkább az az érzésem akadt valaki van mögöttem. Erről a nyálcsorgatásra emlékeztető hanghatás és a hátsómon landolt alkatrész bőségesen meggyőzött. Szemöldökrángatás közepette pattantam fel és a túláradó agressziómmal megspékelve sújtottam le a kezeimmel, hogy elégtételt vegyek az aljas tettért. Igaz arról nem volt fogalmam ki lehetett. Egy személyt azonnal kizártam mivel az ő settenkedő stílusát kilométerekről észre lehet venni és mire elérne hozzám szinte megpukkadna a röhögéstől. Szóval üthettem nyugodtan! Amúgy se szerettem az ilyen kukkolós perverz alakokat!
-MÉGIS MIT KÉPZELSZ?!- repkedtek szanaszét a lapok és visszhangzott az egész város a csodálatos hangomtól, ami valószínűleg maradandó halláskárosodást okozott a támadómnak.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Szer. Júl. 15, 2009 11:20 pm

-A FRANCBA! NEM TALÁLOM! -lehetett hallani a 13. osztag egész körzetében ezeket a szavakat, vagy éppen egy-egy Isten káromlást, amiért belerúgtam véletlen az asztalomba, vagy esetleg rá esett egy cserepes növény a fejemre. -A szarba már! Hol lehet?! -kotortam bele a fiókomba, de ott sem leltem a kívánt dolgot. Már az egész szoba úgy nézett ki, mint egy csatatér. Ruhák szanaszéjjel, ha éppen a ruha nem terítette be valahol a földet, akkor papír hegyek feküdtek az üres helyeken, vagy a kiömlött virágföld terítette be azt a kupacot, ami már rég könyvekből állt, még a vécében is utána jártam, hátha ott megtalálom, amit keresek. De várhatóan ott sem leltem.
-A FASZOMÉRT NEM TALÁLOK EGY BUZERÁNS CIGIT!? -íme itt a válasz, hogy mit is kerestem. Azt hittétek esetleg a gyógyszereimet keresem, vagy netán valami hihetetlenül fontos dokumentumot? Ugyan...Mégis kinek néztek ti engem? BÁR!...Az igaz, hogy nekem a cigaretta létfontosságú dolognak számít. De egy dossziéért nem csapok ekkora hűhót. Sőt örülnék is, hogy elvesztettem és lenne rá okom, hogy miért nem írtam meg megint a jelentést. És amilyen kuplerájt csináltam most biztos, hogy egy darabig nem is kapnak tőlem semmi ilyesmit.
Még folytattam a kutatásokat egy harminc percig, mígnem meguntam és rájöttem, hogy kérek Yuutól. Gyorsan föl is kaptam az öngyújtómat és ahelyett, hogy gondolkodtam volna és megnyitottam volna egy Gargantanát, futásnak eredetem egyenest a 8. osztag kapitányi irodája felé, de mikor oda értem senkit sem leltem ott. Ezért fölkutattam érte az egész osztag területét. Egész jó napom van...idáig mindent csak keresgélek, bár Yuut nem nehéz megtalálni, csak figyeld a füstjeleket! Meg amúgy is...rossz pénz nem vész el.
Végül megleltem az osztag kertjében, amit persze hülye módon utoljára hagytam. -YUU! YUU! YUU, HOGY BASZNÁD MEG? FIGYELJ MÁR, HA NEKED POFÁZOK! -üvöltöztem és rángattam a vállánál fogva szegényt, mint valami elmebajos.
-Ze-e-e-eeel...fii-gyee-ee-le-eek!...Csa-aak ne-ee ráá-nga-ass! -hagytam gyorsan abba, majd az egyik kezemmel lefogtam a másik csuklóját, mert eszméletlenül remegett, egyszer-kétszer még Yuut is sikerült fejbe csapnom vele. -Na mondjad már mi olyan sürgős! -Már félig gémberedve, rángatózó fejjel és kidülledt szemekkel tekintettem rá Yuusukéra, majd hadarva elkezdtem össze-vissza dadogni.
-CIGI! Szoba...sehol! Cserép...BUMM! FÁJ, FÁJ, FÁJ! A ku*va ANYJA!...Vécé...nincs...PICSÁBA...CIGI...CIGI...Yuunál!..Keres...Yuu!...Megtalál...Itt áll! -nah jó most aláztam be saját magam, de legalább jót röhögtem magamon. Legalább ezt az oldalát is ismeritek már Zelnek.
-Érthetően... -szólt vissza Yuusuke unottan, mire megdagadtak az erek a homlokomon, megragadtam a ruhája nyakánál és rángattam, de ezúttal dühből.
-ADJÁL CIGIT A ku*va ANYÁDAT, MERT KIBASZOTTUL PANGOK ÉS NEKEM NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINCS! FOGD MÁR FÖL A PICSÁBA IS MOST MÁR! -üvöltöttem le a fejét, majd visszanézett rám és megvakarta a fejét.
-Ne haragudj, de nekem sincs.
-MI AZ, HOGY NINCS?!?!?! -rángattam meg újra, szegény lassan sokkot kaphatott. -AKKOR MÉG IS MI A FASZOM AZ A KEZEDBEN? KIHÚZTAD ANYÁD CSIKLÓJÁT ÉS PIROMÁNIÁS ÖSZTÖNÖDHÖZ HÍVEN MEGGYÚJTOTTAD?!?!?! NE SZOPASSÁ MÁ!
-Nekem is ez az utolsó...
-FASZOM! -tettem le, majd kikaptam a kezéből azt a négy slukknyi cigit és egyetlen egy szívással elszívtam, de még a szűrőt is. -Na végre... -kezdtem el lehiggadni és szépen lassan kiegyenesedtem, nem rángatózott a kezem és nem rángatózott a fejem sem.
-Hé...! -szólt föl Yuu kicsit elszomorodva, amiért elvettem tőle és elszívtam az ő cigiét. Átéreztem a fájdalmát, hiszen, mint bagós tudom milyen ez, de muszáj volt! És remélem ezt ő is megérti.
-Bocs, csak már egy hete nem voltam képes rágyújtani és előjöttek a tünetek.
-Ugyan semmi. Majd elmegyek Chiyo-channal az emberek világába és veszek valami jobbat. -vigyorgott vissza rám, mire hátba veregettem és tovább mentem a dolgomra.
De visszatérve az osztagomhoz úgy éreztem megint pangok. Nemcsoda, hiszen lószar sem volt az a cigi. Megint kezdtem megőrülni és megpróbáltam levezetni ezt egy közeli épületen. De csak nekem van akkora szerencsém, hogy aki tartózkodott benne az a kapitányom volt és persze, hogy PONT AKKOR fürödnie kellett. Hogy ezért még mit kapok...Bár legalább a látványért megérte és megnyugodtam tőle. Pár másodpercig álltam még a romok közt és bámultam, de észbe kaptam kicsit később és elszaladtam a világ végére. Vagyis nem teljesen oda, hanem a 3. osztag területére. Ott biztonságban voltam Hanae taicho dühe elől, egy kis ideig. Lihegve megálltam az egyik háznál, hogy kifújjam magam, majd kiegyenesedtem és tovább mentem, ezúttal már sokkal nyugodtabban. Kicsit bámészkodtam, mert még soha nem jártam a 3. osztag területén, majd mikor befordultam az egyik sarkon, mit látok! Egy Shinigami lány szép kerek feneke szemez velem. Szerintem mindenki tudja, hogy mi fog most következni, de azért elmondom, hogy annál hosszabb legyen ez a történet.
Gyorsan oda settenkedtem és pont úgy, ahogy azt a rajzfilmekben szokás még kicsit nyújtogattam az ujjaimat, meg tördeltem, mielőtt megmarkoltam volna, a seggét. A következményekre föl voltam készülve, de arra a jól irányzott válasz pofonra nem tudtam ráflashelni. Repültem is egy jókorát tőle, vagy úgy nyolc métert biztos.
-MÉGIS MIT KÉPZELSZ?! -kezdett el ordibálni, majd dobálta szerte-széjjel a lapokat, viszont volt nála egy nagyobb adag papír köteg és azt jól a fejemhez baszta. Azt hittem annál a pofonnál rosszabbat nem tud adni...tévedtem.
-És te mit képzelsz? Csak úgy mutogatod nekem a feneked és kiéheztetnél?! Ej-ej.... -szegény lány már, majd meg pukkadt, teljesen vörös fejjel kiabált tovább velem, mire én csak jóízűen nevettem.
-NEM TUDOD TE, HOGY MÉGIS KIVEL BESZÉLSZ?!
-Ümm...dehogynem...azzal a lánnyal akinek körülbelül öt perce fogtam meg a seggét és üvöltözik velem. -mondtam miközben a kisujjammal piszkáltam a bedugult fülem. *User már saját magán szakad*.
-NEEEEEEEEM! -hangzott el az újabb fejletépő ária, amitől ki is feküdtem. -ÉN A 3. OSZTAG HADNAGYA VAGYOK! És mivel nem látok rajtad semmiféle rangjelző tárgyat, feltételezem te valami kis csicskás lehetsz. -tette keresztbe a kezét, majd durcásan elfordult.
-És? -*Na, ha ez most anime lenne, akkor Hana per-pill elkövetné azt a tipikus mozdulatot mikor az ember fejjel lefelé áll kék csíkokkal a háttérben és közben egy hatalmas durranást lehet hallani*. -Ha a fenekednek jó a fogása nem tök mindegy ki vagy? -*kezdek már tényleg komplett barmot csinálni magamból* mondtam miközben fölálltam a földről, ami hiba volt, mivel megint eltalált egy hatalmas saller. Ettől viszont nem repültem...akkorát, de legalább a talpamra érkeztem. -Ezt hagyd már abba kérlek!..Különben meg tévedsz... Arrancar volnék, ha idáig nem ütötte volna ki a szemedet a baszott nagy maszkom. -mutattam rá az ujjammal és tényleg elég fura, ugyanis a számon és a maszkomon kívül csak egy nagy fekete hajfergeteget lehet látni a fejemből. -És elárulod a nevedet is, vagy ,,gentleman" legyek és kezdjem én a bemutatkozást? -hát ezek után aligha lehettem volna gentleman. A lány nem felelt csak továbbra is durcázott. -Hát jó...a nevem Zel...Zel Syneza Kaabel, de mindenki csak Zelnek hív. és a tiéd? Csak nem az, hogy jó seggű őrmester? Ömm...várjunk...Ja nem maga hadnagy. ...Na mindegy legalább így rímel! -kezdtem el magamban röhögni, majd csak tovább figyeltem ahogy átváltozik paradicsommá, mit ne mondjak elég érdekes jelenségnek tüntethető fel.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Csüt. Júl. 16, 2009 2:02 am

Figyeltem elégedetten, ahogy repked a távolba és eltűnik egy fényes pontként. Nagyon megérdemelte, hogy móresre tanítsam! Ne fogdossa ártatlan nők fenekét, főként lesből! Micsoda aljas húzás! Némelyik alakra a shinigamik között ráférne egy kiadós nevelés, főként az ilyen eseteket nézve! Biztos nem én voltam az első és egyetlen áldozat, akivel ilyesmit játszik el.
Rángatózott a szemöldököm és csaptam össze a tenyereimet a jól megérdemelt eredményt követve. Reménykedtem ezek után nagy ívben elkerül és fülét farkát behúzva fut el, de nem így lett. Volt mersze visszamerészkedni, ráadásul úgy, hogy a sértettet alakította! "Hát nem veszi észre magát?! Az egyetlen személy akinek sérült az önérzete az én vagyok!" Tomboltam orkánként a fejemben. Sőt azt is elképzeltem, ahogy összehajtogatom apró kockára és feladom valamelyik last minute járatra.
-Hogy...hogy MIIIIIIIIIH?!- sípolt a fejem veszett módra.-Te kis szemtelen...-izzott tűzben a szemem és termett körülöttem pokoli aura. Egyre biztosabb voltam benne szétkapom ezt az alakot és akkor se hagyom menekülni ha segítségért nyüszít. Eljött a pillanat, amikor kezembe veszem a dolgokat és megmutatom végre az egész városnak ne szórakozzanak velem! Ezt a perverz pipogya frátert pedig ha kell elfenekelem vagy kukoricára térdeltetem! - NEM TUDOD MÉGIS KINÉL HÚZTAD KI A GYUFÁT!-
-Ümm...dehogynem...azzal a lánnyal akinek körülbelül öt perce fogtam meg a seggét és üvöltözik velem. -robbant fel a fejem vulkánként az újabb csípős megjegyzésre és bár nem szokásom, de most rázendítettem némi ijesztés gyanánt vagdalkozni a rangommal, hátha a lekezelő stílusommal valamit elérek, de ez az alávaló kis...kis gáááááá! "MEG FOGOM ÖLNI!" Fordultam el paprikavörös ábrázattal, ami jelen esetben az egekbe szökött vérnyomásom és nem kislányos zavarom jelképezte.
Egy villám csapott belém a laza ÉÉÉÉÉÉS visszakérdezésen. Nem elég, hogy egy szatírral találkoztam szembe viszont még a feletteseit se képes tisztelni. Rögvest mély depresszióba is akartam esni, amiért ennyire szerencsétlen vagyok azonban kedves sokkoló társam visszatért a hobbijához.
-MEKKORA MOCSKOS FANTÁZIÁJÚ PERVERZ ÁLLAT VAGY TE?!-kaptam fel a legnagyobb kavicsot és hajítottam vele fejbe, amitől vágott egy gyönyörűséges reptét. A macska őseinek hála a szemétje azonban talpra érkezett. Nem baaaj! Majd megfosztom mind a kilenc életétől!
-Ezt hagyd már abba kérlek!..Különben meg tévedsz... Arrancar volnék, ha idáig nem ütötte volna ki a szemedet a baszott nagy maszkom.-
-BEFEJEZEM HA ÚGY TARTJA A KEDVEM!-duzzogtam tovább és toporogtam is hozzá némi fezültség levezetése végett. -FELŐLEM A VIRÁGÁRUS LÁNYKA IS LEHETSZ! N-E-M É-R-D-E-K-E-L!-vettem elő a drága férjecskémtől tanult és most igen hasznos agyonszótagolást. A következő kérdését meg eleresztettem a fülem mellett. Én aztán nem leszek olyan kegyes, hogy pattanjak a kérésére, főleg a bemutatója után nem. "BEKAPHATOD!" nyújtottam ki a nyelvem és vágtam a grimaszokat, miközben elhadarta a saját nevét.
-Jaj,de humorosak vagyunk!-shunpo-ztam mögé és rángattam meg a füleit.-Nekem aztán rendesen beszélj vagy sehogy!-
-Huuuuh, de kényelmes melleid vannak!-
-MICSODA?! SZATÍR!-küldtem meg a lábammal aztán figyeltem kismillió x-el a fejem körül, ahogy felnyalja a földet. -Hogy tudd ki fog ma téged laposra verni! A nevem Hana Shuuhei Akamoto!-tűrtem fel a ruhám ujjait vicsorogva.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Csüt. Júl. 16, 2009 7:24 am

(Na jó miközben ezt írtam rájöttem, hogy új címet érdemel ez az egész sztori...! Az új cím neve: //,,Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel), avagy Jézus állítsatok már le!" xD)

-BEFEJEZEM HA ÚGY TARTJA A KEDVEM! -válaszolta a lány, majd ezután következett a faji mivoltom bemutatása, mire érdekes választ kaptam. -FELŐLEM A VIRÁGÁRUS LÁNYKA IS LEHETSZ! N-E-M É-R-D-E-K-E-L!
-Hát Ő sokkal jobban reagált erre a dologra! -tartottam magam elé az ujjam. -Még nekem kellett levakarnom magamról, hogy nehogy már összejöjjön a nyolc gyerekes család! Igaz az az egy is tőlem van szerintem. -jegyeztem meg, mivel igaz, hogy lefeküdtem vele, de azt én nem tudtam, hogy tőlem volt-e, vagy sem. Húú mikor is volt már? Azt hiszem huszonegy hónapja... ÉS a gyerek mennyi idős is?...Ümm...Ha jól emlékszem egy...NA MINDEGY EZ NEKEM TÚLSÁGOSAN MEGERŐLTETŐ! Gyorsan észbe kaptam és erősen koncentráltam a lányra, ahogy éppen tovább hisztizik. De nem mondanám, hogy a komplett nőt néztem, hanem inkább csak a mellére fókuszáltam. Majd ekkor mondtam el azt a jó kis célzást rá, amit én viszont nem értettem, hogy azon miért húzta fel magát? Én csak megdicsértem, hogy milyen jó feneke van, ez olyan mint a bók, vagy legalább is nálam az.
-Jaj,de humorosak vagyunk! -szólalt föl, morcosan, majd egy shunpoval mögém került és elkezdte húzogatni a fülemet és csak szerencsém volt, hogy nem esett ki a két keresztes fülbevalóm, mert azért eléggé berágtam volna. A 342.-ik lánytól kaptam akit meghúztam, még szép, hogy fontos számomra! Miközben Ő a fülemet csavargatta én rádőltem a mellkasára, ami meglehetősen kényelmes és puha volt számomra.-Nekem aztán rendesen beszélj vagy sehogy!
-Huuuuh, de kényelmes melleid vannak! -jelentettem ki és tényleg akár aludni is lehetett volna rajtuk, olyan puha volt. BASSZUS!...HA ILYENEKET REKLÁMOZNÁNAK A TELESHOPPBAN! Még a cigiről is letudnék talán szokni! ...Na jó azt azért mégsem, hiszen a cigi egy Istentől kapott ajándék és csak nem leszek már bunkó paraszt, hogy elutasítsam. De a kéjpihenés nem tartott sokáig ugyanis akkora 38-as talp landolt a hátamban, hogy még el is szálltam tőle megint egy tíz-tizenöt métert, mindezt úgy, hogy már a rúgás is jobb benyomást tett rám, mint az, hogy felettem egy Hueco Mondo mértékegységbeli homokot. Hát mondom magamban nehogy már! Hát még a végén Choolhorne föltámad és azt hiszi én is csőhomokos vagyok, vagy hát én nem tudom, de esküszöm nem tudtam kiszedni sehogy sem a számból. PRÓBÁLTÁL MÁR LETAKARÍTANI EGY TÖBB MINT ÖT MÉTER HOSSZÚ NYELVET? Mit ne mondjak, ha azzal keresném a kenyerem inkább lennék valami csöves, aki egész nap vedeli a kannást az utca szélén.
-Hogy tudd ki fog ma téged laposra verni! A nevem Hana Shuuhei Akamoto! -szólt rám még egyet miközben fölhúzta a ruhája ujját.
-Mi az vetkőzöl, vagy csak meleged van? Bár nem csodálom...Abban a fekete göncben aztán meleg lehet, főleg, hogy van alatta egy másik kimonó is. De, hogy lásd mennyire kedvellek, könnyítettem rajtad, hogy legalább ettől ne szenvedj. -mutattam föl az ujjamon lógatva a melltartóját. Szegénykém eleinte csak elképedve állt és gyorsan magához kapott, hogy rajta van-e még, sőt még be is nézett a kimonója alá, hogy 100%-ra mennyen. -Ugyan ne áltasd magad, már réges-rég levettem rólad. -kezdtem el pörgetni az ujjamon, majd marokra fogtam és beleszagoltam. Már szinte összefutott a nyál a számban, olyan édes illata volt. -És ha nem vigyázol a következő a bugyid lesz! -mutattam felé vigyorogva miközben kinyújtottam a nyelvem. Erre megint úgy beindult, hogy egyenest nekem jött és megrugdosott, megütlegelt és ráncigált, míg végül kiejtettem a kezemből a fehérneműjét és gyorsan föl is kapta, leporolta, majd éppen állt volna neki, hogy fölvegye, amikor eszébe jutott, hogy nem is tudja fölvenni ott helyben. -Na ja..kínos nem? Ami ruhán át lejön, nem biztos, hogy ruhán át vissza is megy. -vigyorogtam rá megint, majd ezúttal, hogy tényleg korrekt legyek vele eltűntem egy Gargantanában. De nehogy azt higgyétek, kedves olvasóim, hogy én minden hátsó szándék nélkül követtem ezt el. Amint eltűntem egy közeli magas épület tetején jelentem meg újra és csak figyeltem a hölgyeményt, aki éppen körülnézett, hogy nem-e jár-e valaki arra. Szerencséjére senki nem tartózkodott a közelben és ezt ő kihasználva gyorsan levetette magáról a két kimonó felső részét és megpróbálta villám sebességgel vissza illeszteni a helyére a melltartót. NA ez volt az én jelzésem! Miután egy pillanatra csak lestem kuncogva, ismét visszatértem a lányhoz, de olyan nesztelenül, mintha rám nyomták volna a Mute gombot. Mögé lopakodtam és csak álltam ott egy kicsit.
-A csudába is nem tudom összekapcsolni! -próbálkozott szerencsétlen a háta mögött összepatentolni, de csak nem jött össze neki. Ekkor, hogy megkíméljem a további produkcióktól segítettem neki össze kapcsolni. -Huhh köszönöm!
-Szívesen!
-Woáááh! -ugrott félre azonnal és egy mozdulattal magára kapta a felsőjét.
-Hát igen, akinek nagy a melle és kis melltartókat hord az bizony így jár. Nem baj örülök, hogy segíthettem. -na most ismét a Fansurfice-t alkalmazva hatalmas dagadó eret rajzoltak Hana fejére és már éppen két kézzel rontott volna nekem, hogy megráncigáljon, vagy valami, amikor én előre nyújtottam a kezem és kioldottam az övét. -Elfelejtetted normálisan visszavenni a ruháid. -közöltem vele röhögve, majd ismét csak vártam mire összeszedi magát. -Mit is mondtál, hogy hívnak?...Hmm...Hana ugye? Kicsit előbb kelj fel, ha engem lapossá akarsz verni, vagy legalább is több ruhát húzz magadra! -mutattam rá mosolyogva, majd fölkeltem a földről, hogy ismét lenézhessek az ,,aprócska" lányra. Hát Chiyo-chanhoz képest ő valamivel magasabb, de körülbelül őt is kb a faszomra lehetne húzni egészbe. HÁT MÁR MINDENKI ILYEN KIS TÖRPE HOZZÁM KÉPEST?! Már lassan sírok, hogy ennyire egyedül vagyok.
Miután ezt az igen ,,fontos" dolgot is letudtam magamban, vártam, hogy valamit reagál is esetleg Hana, hiszen ott volt az a gatyába fostató beszólása, hogy ,,laposra ver" és már úgy igazán vártam mi lesz, hiszen még mindig nem észleltem semmi olyat amitől félnem kellett volna. Nem mintha félni tudnák, de jobb szó amúgy sincs már erre és kezd idegesíteni az, hogy mindig olyanokat írok, amikben száz-hússzor elismétlem önmagam. És erről is csak azért beszélek, hogy olyan hosszú postokat írjak, amihez mindenki úgy áll hozzá, hogy ,,Hát jó ezt én most hagyom!'', bár ha továbbra is leírom az ehhez hasonló marhaságokat, akkor lehet tényleg elérem, amit akarok..ÉS DE NAGY...MÉG MINDIG ÍROM MAGAMBÓL A MASZLAGOT, DE ÚGY A SEMMIÉRT! Kíváncsi vagyok mikor unod meg, hogy a gép előtt olvasod ezt a kész kabarét, aminek az utolsó pár sora arról szól, hogy mennyi mennyi fölösleges dolgot is lelehet írni, CSAK azért, hogy ezzel is untassalak! De előre szólok, csakhogy még azért tovább olvassátok az eseményeket ezt csak most csinálom, mert unatkozom és, mert egy hülye állat vagyok.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Júl. 19, 2009 10:44 pm

Az önkéntes portalanítást követően olyan elégedett vigyor kúszott fel álnok módon az arcomra, amit még maga az egybensült álmok elnöke is megirigyelt volna! Ettől függetlenül az ideg továbbra is limbotáncot lejtett bennem a halálosan magas és ájulás közeli élményes szint között. Ráadásul a fene nagy szívemmel, majd nem megkérdeztem, hogy segítsek e rajta, amikor észrevételeztem mennyire tele lett a füle is homokkal. Kész szerencse, mert tudtam uralkodni magamon! Még a végén piros betűs területen mászkált volna az ujjaival! "Had szenvedjen csak! Megérdemli!" Vettek körbe lángcsóvák és bájosnak nevezhető mosolyom egyre inkább átvedlett a sátán-hívogató-szektaalapító-idézgetős vicsorgásába. Azonban majd nem hanyatt vágódtam a békáktól örökölt nyelvét megpillantva. "Egészen biztos valamilyen kísérleti növendék!" Figyelgettem gyanakvóan körbe-körbe hátha más furcsaságot is észreveszek. Miközben fejemben egy gúnyosan pillogó békaherceg fordult meg, aki kuruttyolástól, nyálkás külsőn át mindennel rendelkezett, hogy bekerülhessen valami ósdi sci-fi-be. A fejemben cikázó kép további hadjáratától az időközben beszélőkéjét megtaláló perverzem szövegelés szakított félbe. Rögtön a kezdéstől égnek állt a hajam, bár a meleg és dupla réteges kínzással teljes mértékig egyet értettem. Épp kezdtem volna valami értéket felfedezni a túláradó szatír hajlamokkal megáldott fejében, amikor megint sikerült elrontania az első találkozás benyomásai részt. A szemtelen, ütődött, halálra jelölt, képmutató, undorító, mocskos, perverz, szexcentrikus állatja olyat tett, amiért hóhér elé fogom állítani! Nem elég, hogy rá merészelte tenni a kedvenc melltartómra az ujjait, de még le is lopta rólam! Elsőre el se hittem, hogy komolyan leszedte, hiszen azt csak megéreztem volna! Vagy nem? "Ez az ipse kezd ijesztő lenni! Honnan szabadult ez? A pornóipar fellegvárából?!"
-TEEEEEEEE!-rángatózott immár követhetetlen tempóban a szemöldököm.- AZT MÁR NEM ADOM! A BUGYIMAT SOHA! ÉS NE SZAGLÁSZD MINT VALAMI ELMEBETEG GYILKOS! MÉGIS MILYEN BETEGSÉGED VAN NEKED?! FORDULJ ORVOSHOZ!-mutogattam, na jó, hadonásztam szorgosan paprikavörös és már túlterhelten gőzölgő fejjel, de utána inkább visszapakoltam a mancsaimat magam elé, mert szó szerint jojóztak a szemei és gondolom nem a hajam lebegése nyerte el ennyire a tetszését. Ezek után pedig nekiestem a témának, hogy visszaszerezzem az egyik igen fontos alkatrészem!
Utána meg a szatír eltűnt. Egy darabig hezitáltam, hogy mit csináljak,de csak nem lófrálhattam a városban egy melltartót lóbálva! Körbepásztáztam a terepet, majd nekiestem a villámgyors le és felöltözködésnek. Tényleg elég megterhelő meló ennyi göncöt fel meg le huzigálni...Már majd nem minden a helyén volt, de a kapcsoló nem akarta az igazságot. Úgy tett, mintha csak azért nem akarna a helyére menni, hogy tudjon vele bosszantani. Én meg már annyira erőlködtem, hogy patakokban folyt rólam a víz. Aztán valaki segített. Mit ne mondjak, ennél hálásabb még sosem voltam. Már imába akartam foglalni a nevét, amikor eljutott az agyamig ki mocorog a hátam mögött.
-NEM IS NAGY A MELLEEEEEEEEEEEM!-ordítoztam vele sértődötten.-ÉS NEM KÉRTEM A SEGÍTSÉGED TE BEKÉPZELT SZEXCENTRIKUS PISZKOS FANTÁZIÁJÚ UNDORMÁNY! ÉS IGENIS MEGFOGLAK FINGATNI!-bökdöstem egyre erősebben a mellkasát minden egyes szónál, de utána rögtön el is fordultam, mert még mindig hiányos öltözékben feszítettem. Erre meg az övem szállingózott lefelé. Kaptam is utána és adtam elő egy szerencsétlenkedő mozdulatsort, mire sikerült a birtokomba vennem. Rövid sóhaj után kihúztam magam és folytattam az öltözködést. Tisztára olyan volt az egész, mintha tíz perce keltem volna fel.
-Kívánja ez a formás darab a kezeimet!-vágtak rá a nemesebbik felemre és ha nem dőlök inkább hátrafelé egészen biztos lekoccoltam volna a földet. Nekem a landolás kényelmes és puha volt, de az elfojtott hanghatásból arra következtettem, hogy a másiknak már kevésbé esett ilyen jól és nagyon érzékeny tájra vágódhattam. Lassan oldalra sandítottam, viszont akkora begál állatról van szó, hogy ha égnek emelem a fejem se biztos a siker, ami után meglátom a kuglifejét. Szerettem volna feltápászkodni,de valahova irtózatosan beakadt a hajam. Félúton meg is álltam jajveszékelve és szó szerint a sírás kerülgetett, hiszen a póz, amiben megrekedtem félig az ülés és fekvés között volt, ráadásul még a hajam is fájt. Némi csápolás után a hátam mögött kezdtem el kotorászni, hátha megtalálom az akasztó forrást.
-CSINÁLJ MÁR VALAMIT!-csapkodtam valamerre, mivel a tarkómra még nem növesztettem szemeket, így csak fogalmam lehetett merrefelé van a kezem.
-Minek? Igazán élvezetes, hogy ide tévedtél az ujjaiddal!-
-MIH?! EGYSZER SZABADULJAK KI TÖKÖN RÚGLAK, DE ISTENESEN! MOST VISZONT ERŐLTESD MÁR MEG MAGAD ÉS SEGÍTS!- vörösödött tovább a fejem és könyveltem el ezt a napot életem legkínosabb perceinek.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Pént. Júl. 24, 2009 1:16 am

Nem értem a drága miért húzza föl magát, hiszen már annyira vörös, hogy azt sem tudom eldönteni, hogy zavarba van, vagy éppen paradicsommá fejlődik. Hát igen, az evolúció kissé furcsa dolog, de a nagyobb kebleknek és fenekeknek azért örültem, hiszen milyen világ lenne már az?! MÉG BELEGONDOLNI IS RÉMES!!!
-NEM IS NAGY A MELLEEEEEEEEEEEM! -vágta vissza sértődötten, amit megint nem értettem, hiszen olyan szép nagy és kerek dinnyékről beszéltünk, hogy csaknem már azon voltam, hogy megkérdezzem természetes-e, vagy implantátum. -ÉS NEM KÉRTEM A SEGÍTSÉGED TE BEKÉPZELT SZEXCENTRIKUS PISZKOS FANTÁZIÁJÚ UNDORMÁNY! ÉS IGENIS MEGFOGLAK FINGATNI! -folytatta tovább a szövegét, ami mélyen megsértett. Még, hogy én perverz?! ...Kikérem magamnak! Csak szeretem a szép nőket! Ez két külön fogalom. És mi a szar az a ,,szexcentrikus"? Nem csakhogy ÉN!...Még az user sem ismeri-e szó fogalmát! Meglehet, hogy ilyen szó nincs is, csak már nem talál rám szavakat? Mindegy... De, hogy érti, hogy megfingat? Talán bead egy adag rizses babot vagy mi? Ha ezt viszont úgy értette, hogy készüljek a részleges mozgáskorlátozottságra és egy tolókocsiban fogok kikötni, akkor remélem ő lesz az ápolónőm, beraknám a seggem alá a gombot, hogy folyton ott legyen mellettem és úgy becézgetném Szexi Nővérke! De jóóóóó is lenne!
-Ömm ne haragudj... De, hogy tervezed ezt, ha én előbb meztelenre vetkőztetlek, minthogy te akárcsak a közelembe érnél is? -erre persze azonnal sikerült megint kiidegelnem, de most kevésbé figyelt ugyanis még mindig próbálta eljátszani, hogy levetkőzik csak én rányomtam a tekerő gombra véletlenül visszafelé irányba. Majd mikor kicsit lejjebb hajolt az övéért a kezem útra kelt, hogy M~E~G~R~A~G~A~D~J~A a ,,lehetőséget". Természetesen olyan jólis csattant, ahogy azt elvártam azt egy lehetőségtől. Csak hát megint megszakította az örömöt a drága kis Hanácska, de nem értem miért, hiszen ez csak rám és a fenekére tartozott, majd adok neki is beleszólást, ha már a fenekén túl vagyok.
De, amint ezt megtettem azonnal dőlni kezdett, de megszegve azt a rohadt fizikát, rám esett, amitől én is hátra estem és az ölemben landolt a leányzó. Mondanom sem kell örültem ennek a helyzetnek, de akadt egy kis probléma. A sliccembe akadt bele pont a haja, bár igaz így biztosabb, hogy rajta tarthatom a szemem...na meg a kezem. És pont volt akkora mákom, hogy egy igen szexi pózba sikerült beillesztenem. Bár kicsit sajnáltam szegényt, ahogy szenvedett, mint disznó a jégen.
-CSINÁLJ MÁR VALAMIT! -kiáltott nekem hátra, miközben a kezével mindenfelé hadonászott.
Minek? Igazán élvezetes, hogy ide tévedtél az ujjaiddal! -válaszoltam neki vissza, hiszen már lassan a nemesebbik felemnél járt már a kezével.
-MIH?! EGYSZER SZABADULJAK KI TÖKÖN RÚGLAK, DE ISTENESEN! MOST VISZONT ERŐLTESD MÁR MEG MAGAD ÉS SEGÍTS! -hangzott el az újabb fenyegetés, bár még mindig nem kaptam meg az előzőt sem, így nem túl sok mindentől tartottam. Bár, ha megint képes és pofán csap az tényleg fájni fog. Az arcom így is már kezdett hasonlítani Ganjuéra, egy Kuukaku kitörés után, vagy mintha végig pogóztam volna egy órát néhány boxolóval és acélcsukás majommal.
-*Heeh* -sóhajtottam egyet, amiért ki kell szednem onnan a lányt, de hát még sem mászkálhatunk így. Megkerestem azt a hajtincset, ami beakadt a cipzárba, majd nagyon finoman, hogy nehogy kihúzzam akár egyetlen hajszálát is kiszedtem közülle. -Na kész is! -szóltam, majd már láttam az azonnali reakciót, a tökön rúgásra felkészülten, ezért gyorsan el is sonidoztam onnan, mielőtt ez bekövetkezne. -Mégis mit csinálsz te?! Nem kívánok impotenssé válni! Még csak alíg négyszázötvenkét lánnyal voltam és nem szeretnék itt leállni! -üvöltöztem vissza, amitől gondolom örült is a drága, hogy ezúttal ő bosszanthatott kicsit, de nem fog sokáig tartani az öröme! Míg én ott álltam, ő megpróbálkozott ismét egy jó lengős rúgással, de most elkaptam a lábát a kezemmel. Tettem még rá egy gyors vigyort, majd a nyelvemmel sietősen befurakodtam a ruha alá, hogy megnyaljam a lábát. Természetesen ellenkezett, azzal, hogy csapkod megint minden felé, de vagy kétszer olyan hosszú a karom, mint az övé, így még csak a közelemben sem járt. Majd mivel ekkor már nem talált jobb megoldást, hogy megakadályozza, hogy följebb haladjak, váratlanul előkapta a kardját és csak egy könnyed suhintást intett felém. Megtévesztés alapján elugrottam előle, majd ismét vigyorogtam. -Csak nem harcolni akarsz? -kérdeztem, azzal az igen rémisztő mosolyommal, mint ami nekem szokott lenni, ha meghallom azt a szót, hogy harc. Ennyi perverzség után már rám fért volna egy kisebb harc.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Júl. 26, 2009 12:17 am

Miközben kihisztiztem magamnak, hogy a pofátlanság és perverzitás koronázatlan királya végre megmoccantsa a kisujját, addig körvonalazni kezdtem fejemben milyen válogatott módszerekkel álljak bosszút az engem ért újabb támadásért. Elsőre a legnemesebbik pontjának molesztálása jutott eszembe acélbetétet bakanccsal,de ennek híján csak a laza shinigami alkatrészemmel pöckölhettem tökön. Végül abban maradtam ezt a megoldást választom, amint szabadulok a fogságomból, hiszen a támadóm még gyors is volt a nagy szája mellett. Szóval türelmetlenül dünnyögtem és járattam az ujjaimat, nem, nem ott! Hanem a térdén, mivel gyakorlatilag mindenhol ez a góliát égimeszelő volt körülöttem, így ha akartam volna se tudok mást macerálni.
A fejedelmi "kész is" szavakat meghallva löktem is magam a győzelmi tettre készülődve, de a mocsok szemétje túl jól tudott iszkolni, ha az 'eszéről' volt szó. Igen, mivel nála határozottan hatványozottan igaz volt, hogy a lábai között terpeszkedő harmadik lába után megy mint egy agyatlan pincsi. Csak én lehetek ennyire szerencsétlen, hogy kifogjak egy szexmániás őrültet! Azért kíváncsi lennék ki van megátkozva egy ilyen tiszttel és mi a fenének engedélyezték egy Hueco-i bevándorlónak az itteni szolgálatot. Gondolom nem természetben fizette le a főkapitányt, talán ekkora messzeségbe még ő sem merészkedik, hogy hímringyót gyártson magából. "Bár amekkora nyelve van..." Méláztam el kicsit belegondolva mi mindent tud azzal kezdeni. "JÉZUSOM! MEGFERTŐZÖTT A PISZKOS FANTÁZIÁJÁVAL!" Kaptam a fejemhez és vágtam kétségbe esett fejet. Szerencsére az önmarcangolástól kímélő állapotba helyezett azzal, hogy távolabb megjelenve racsítani kezdett az orvtámadásom miatt. Elégedett vigyor is kúszott az arcomra, amiért sikerült felbosszantanom.
- Szerintem megmentenéd a világot az impotenciáddal...-dünnyögtem oda nyelvemet kinyújtva, karba tett kezekkel.
- A NŐTÖMEG NEM ÍGY VÉLEKEDIK! MÉGIS MILYEN MAGÁNYOS NŐ VAGY TE?!-
- HOGY MI?! - akadtam ki totálisan. - NEM VAGYOK MEGKESEREDETT VÉNASSZONY!-lendítettem bosszúra szomjasan a lábamat, de legnagyobb sajnálatomra elkaptak. Utána meg azzal a gusztustalan kutyanyelvével kezdett el taperolni. Egyre undorítóbb ez a helyzet! Próbáltam is azonnal szabadulni, de köbö úgy festett, mintha egy pálmafát próbálnék dőlésre bírni. Nem volt mit tennem előkapartam Akai-t némi ijesztgetés címén.
-NEM ÉN leszek a NÉGYSZÁZÖTVENHARMADIK áldozatod!-
-Ki mondott ilyesmit?-
-EZZEL ARRA CÉLZOL, HOGY NEM VAGYOK ELÉG JÓ?!-
-Ezt sem mondtam!-
-Szándékosan idegesítesz?-
-Magadtól akarsz felrobbanni, de határozottan gerjesztő, amikor eltorzul kicsit az arcod!-
-Gááááh! Elegem van belőled!- zártam le az újabb fantasztikus beszélgetésünket és pakoltam magam elé a zanpakutou-mat. Ha már felmerült a harc lehetősége miért ne? Úgy tűnt nagyon is ínyére lenne egy kis ingyenes verés. Emiatt visszatértem az előbbi kérdésre és ráböktem a határozott igenemet. Hátha sikerül letörölni azt a vigyort a kissé barátságtalanra váltott arcáról.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Jan. 03, 2010 1:12 am

Na jó... Ennek meg mi a lóhugyba vert rohadt puncit megjárt faszból csapott geci baja van!? Folytonos bókokat ejtek a mellére, fenekére, melyek tökéletesen mintázzák a női ideált, nem is értem, miért nincs egy Shinigami Playboy, vagy legalább egy CKM? Jó a CKM igaz, hogy nem köthető nagyon ide, de még az is jobb, mint ezeket a rágalmazásokat hallgatni. Még, hogy nem elég jó? Szerinte miért említettem a fenekét a mellét és miegymását!? Komolyan mondom néha falra mászom az ilyenektől! Ráadásul csak magát idegeli fel szóval nem tudom miért rám dühös.
A harc azonban enyhe mosolyt fakasztott a dühös nő által megrontott arcomra. Na végre! Legalább levezhetem azt az energiát, amelyet más mozgással sajna az adott pillanatban nem tehetem meg. De nem adom fel! Hiszen azt sem tudja miről krákog ez a némber! Ha tudná milyen érzés velem egy "laza" két óra! Ráadásul tovább is bírom! Szerintem rögtön meggondolná magát! Nem pedig pofonokat osztogatna azért is hacsak megfogom a seggét.
A Hueco Mundois Arrancar lányok azért ennél jóval kezelhetőbbek! Nem kell ennyi vita még a legidegesítőbbel sem és máris az ágyban kötünk ki! Persze akadnak kivételek... Hacsak rájuk gondolok feláll a szőr az ágyékomon! Olyan rideg és szívtelen nőket egy fasznak sem kívánok! Még szerintem biztos, hogy szüzek! Nincs olyan pasi, aki az olyanokra bukna! Vagy ha mégis, akkor valami nagyon torzult lelkű, szadós állat lehet csak!
Na de, hogy ne szörnyülködjetek tovább inkább rátérek a harc részre, hiszen ennek a topicnak a címe nem az, hogy: ,,A perverzek Parádéja" ... bár most, hogy belegondolok illene ide... Én felérek legalább 1000 perverz férfival! Na de már megint terelem a szót és pár pofonnál több még nem igen történt. Biztos unalmas lehet ott nézni már-már kifojt szemmel a monitort, várva arra, hogy vajon mikor is kezdem el leírni a harc részt és eközben azt gondoljátok ,,Ó, hogy basznád meg, kezd már el, ne arról beszélj, hogyan szenvedek a monitor előtt és olvasom, amint éppen bemutatod, hogyan folyik ki a szemem azon, hogy én azt olvasom, hogy mit gondolok!", vagy legalább is páran már a szőnyeget boldogítják miközben a hasukat fogva röhögnek és visítanak a baromságaimtól. De hisz ezzel nincs is baj! Hisz, ha gyorsan vége lenne, már nem tartanám magamat a személyiségemhez! Hogy is nézne ki, ahogy csak monoton írnám a harci faszságokat? Szerintem kicsit irritáló lenne... Még a végén kiütést kapna a két mutató ujjam, amivel gépelek. Na meg Zelsimuss nagyságát nem lehet ily rövid és unalmas sorokkal elrontani! Na azért szerintem lassan belép az ajtón egy idegbeteg állat és hozzám vág egy serpenyőt, vagy egy lexikont, úgyhogy jobb lesz, ha neki állok a lényegnek.
Tehát egy hátraugrást követően körmömet már élesítettem, hogy kedvem szerint átformázzam és kellemesen gyönyörű kivágást tegyek a ruháján. Eközben másik kezemet már Zanpakutom éj fekete markolatára csúsztattam, majd hüvelykujjammal kipöcköltem és előkaptam a pengét. Csodás fekete színe csak úgy tündöklött a fényben. De persze nem a szépsége fogja eldönteni a harc kimenetelét... HANEM ÉN! *felnézett, nehogy a mennyezet rászakadjon, de úgy néz ki a mennyezet is egyetért* Á egyszerűen tökéletes meghatározásokat használok, ha már a mennyezet sem óhajt ellentmondani nekem! Simán nyithatnék Yuusuke barátomhoz hasonlóan egy Zel FanKlubot! *A mennyezet eközben helyeslően nyikorog*
De nem? Milyen jó is lenne! Egész nap nőket hívatnék a klub területére és magamat fényezném! Vagy még jobb! Már Yuuhoz hasonlóan mások fényeznének engem! *Ekkor egy zongora áttöri a mennyezetet és rá huppan Zelre, tehát nem nem szakadt rá a mennyezet, hanem csak egy zongorára kellett várni* Basszus!... Ez fájt... Mármint belül! Még ilyen hálátlan zongorát! Pedig őt is meghívtam volna! Ó bazzeg... már megint mikről beszélek?! Ismét belekezdek.
Egy gyors mosoly, majd elindultam a lány felé egy hatalmas lendülettel, a környező épületek falán futottam egészen végig, mint ahogy a Prince of Persia szokta, de az mondjuk érdekes, hogy az a mocsok szakállas nyomott arcú forma is vagy négy részben szerepelt és egyszer sem tudtuk meg a nevét nem? Én meg itt vagyok, tudják a nevem és senki sem fanol... Ez olyan elkeserítő számomra. De ennek ellenére bírom azt a csókát, hiszen annyi jó mozdulatot eltanultam tőle! Bár lenne mit tanulnia tőlem nő ügyileg, mert annyi nagymellű bigével összefutott már és egyiket sem csalta be a bozótosba! BAZ'MEG! Már megint eltértem a tárgytól! Kezd már engem is idegelni és mindjárt elmondom azt a rohadt mondatot, amit ti is mondhattok ezeket a sorokat olvasva. Bár várjunk csak... Igazából már befejeztem mit is akartam... Csak annyit hagytam le, hogy egy jól irányzott vágást próbáltam meg a bal válla felé ejteni.
Na azt hiszem ennyi is lett volna a cselekvésem, amit jó pár sorral tovább húztam a kelleténél, de remélem azért ezen is jó pár szék maradt üresen.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Szer. Feb. 03, 2010 1:25 am

Azt a kaján vigyorát kenné fel egy hókotró a szélvédőre! Oltári pipa vagyok! E-LE-GEM VAN BE-LŐ-LE! Persze fél vállról sem akartam venni, mert szó mi szó gyorsan mozgott az istenadta perverz állatja. Vagyis, ha nem követem minden rezdülését könnyen megeshet, hogy darabot szaggat le a ruhácskámból. A nap végén pedig semmi kedvem fűszoknyában, bokor pakolással hazacammogni. Nem vagyok a naturisztikus életvitel híve, mit nem lehet ebben érteni?! Szeretem a shinigami ruhámat! Vagyis izééé, ne hazudjak már ekkorát! A végén még beperelnek mindenféle hamis állításért! Mondjuk úgy jobban szeretem magamon, mint cafatokban a földön heverve. Nah, így már egész helytálló! Szóval ott tartok, hogy morcosan ácsorgok, mint egy világvége előtt toporgó őrült és szemmel verem a háztetőkön rohangászó ipsét, akinek legszívesebben azt kívánnám, hogy taknyoljon el a nyelvében!
Felkészülve az esetleges támadásra szorítottam meg a markolatot. Mit ne mondjak. Szép-szép az a fekete katana, de gonoszságom inkább az iq-d tükrözi kijelentés felé húz vele kapcsolatban. Szegény srác nagyon elásta magát nálam. Ha ezen valaha is fordít, ígérem megtapsolom! Egyenlőre azonban ideje lesz kivédenem a felém érkező vágást. Volt ám benne erő, de azért nem fogok földön hempergőzve hisztizni már a legelső csapástól! Szépen hárítottam és ellöktem a pengét, de hogy valami élvezet nekem is teremjem a bosszú fáján széles vigyorral villantottam ki angyali fogsorom. Elkaptam villás kígyónyelvénél fogva és arcon térdeltem. Utána pedig iszkoltam, a hátára lendülve, plusz átbukfencezve. Igazán köszöntem a lehetőséget, de egy ilyen jelenet után százas, hogy elpattant az idegszála és jobb tisztes távolba húzódni, mielőtt tényleg leszaggatja rólam minden rongyomat. Oltári para kíséretében futkorásztam hatalmas porfelhőt gerjesztve, majd rájöttem tök felesleges vonyítva menekülnöm, úgyhogy behúztam a kéziféket és magam mögé sandítottam. A nagy tücsökciripelés kíséretében be is azonosíthattam óvszermárkák reklámarcát, amint széles gesztusokkal kiabált. Sejthető nem örömében vezényelt le egy operettet. Reméltem azért nem törtem be az orrát. Bár úgysincs ekkora mázlim. Annak a tuskónak keményebb feje van, mint egy titánlemezes kukának!
-Csak nem érzékenyen érintett a meglepetésem szexkazán?-
Visítoztam egy tájkép kicsinyke fekete pacájaként, amire rögvest felém is fordult kaszás bácsi. Mit ne mondjak...lepergett előttem életem pár száz évének fontosabb momentumai. Szó szerint beszaratóan kuksizott felém, amitől hatalmasat nyelve vakarásztam fejecskémet. Jelenleg nem találtam használható információt hogyan mentsem ki magam ebből a fokozottan köz és szexveszélyes helyzetből. Egyszerűbb lenne, ha Júliaként kinyiffantanám magam, még kardom is van hozzá, de ki a fene akarna magától meghalni?! "B" terv! Sürgősen kell egy "b" terv, mielőtt ideér hozzám ez a csúnya, létfenntartási ösztönökkel túltermelt bácsi!
-JAHAAAJ! JÓ KISKUTYAAAAA!-
Hajítottam el maradék agyamat és hátráltam előle fokozatosan gyorsítva. Hát ebből az lett, hogy körbe-körbe futkorásztam némi menekülést színlelve. Reméltem kifárad a szemeivel történő követéstől, vagy elkönyvel hibbantnak és békén hagy! Tudom mennyire ciki vagyok, de elszaladt a gyógyszerem! Semmi kedvem sincs megválni az életemtől és ruháimtól!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Szomb. Feb. 06, 2010 11:45 pm

oO Baljós előjelek (Zel történetének előzményei) Oo

Bakker! Szájba tudnám rúgni magam azután a gyönyörű lebaszásom után. A kúrva életbe, hogy ez a kis liba gyorsabb nálam, bár ezt már eddig is éreztem, hogy nem egy novie szintű kis iskolás lánnyal nyomok egy két fordulós fightot. De hát a picsába is! Kibaszottul összegabalyodott alattam az összes kezem-lábam! Olyannyira, hogy az egyik lábam kivételével mindenem kifordult rajtam, vagy eltörött. PICSÁÁÁÁÁÁÁBA! Hogy nyomnám le a gitárt a torkodon azt a rák pengesse! Hogy szomorodjál székrekedéssel az egy éves húgod gecis biliére! Hogy a devla adja rád az utolsó jó kabátot! A fájdalmat nem érzem, de ez nem jelenti azt, hogy szeretem visszarakni a végtagjaimat a megfelelő helyükre, baszd meg! A kúrva falon támaszkodva felkeltem nagy nehezen, majd megfordultam a kis idegtépő csaj felé. Hajamból kitűnt a sárgábbik szemem, vagyis a kúrva jobb, szóval volt fosás tőlem rendesen!
-Azt a neveletlen...! -pattintottam vissza két ujjamat a helyére. -Kúrva...! -most a combcsontomat raktam vissza a medencémbe. -Büdös! -két boka, plusz az alsó állkapcsom egésze. -FASSZOPÓ...! -mindkét karom, a vállam valamint a többi ujjam. -PICSÁBA MÁÁÁÁÁR! -na végre, hogy baszódna meg! Sikerült a kitört bordámat is beraknom a helyére, de gyűlölöm mikor még a kezemet sem használhatom, hogy bármelyik tagomat visszarakjam, így csak mint egy fasz álltam és maguktól kezdtek beforrni a sebek. És bazzeg megint tele lettem kosszal! A gecis ruhám, már úgy nézett ki, mintha egy iszapbirkózás után megszáradtam volna benne. Szóval jobban is tettem, hogy lekaptam magamról gyorsba, mert amúgy is csak útba van most már. De ez azzal járt ugye, hogy a szíjak, melyek erőmet blokkolták, nehogy elpusztítsak mindent magam körül, lekerülnek rólam. Kivillanó felsőtestem a rengeteg harc miatt nem mondható éppen rondának, hanem ami azonban elcsúfította, az a számos seb a testemen végig. Egy a lyukból indult, ami a nyakamig tartott, egy, ami a legnagyobb volt a szívem mellet volt, alig két centire és ráadásul kibaszott mély is volt, a mellkasi részem szanaszéjjel vagdosva, a hátam pedig úgy szint, de ott előfordult, hogy nagyobb sebek is tátongtak rajta. Hát igen... megviselt vagyok már magam is.
A lány már az előző arcomtól is megijedt, hát még a sebektől! Bár ezúttal már lehiggadtam, mivel már rájöttem, hogy úgysem szándékozik semmire, ami engem izgatna, egy dolgot leszámítva...
Amint a lány örültet szimulált és elkezdett rohangálni én megtettem pár lépést, majd mikor úgy döntöttem, hogy eleget bámultam, ahogy baromkodik egy sonidoval elé kerültem és megállítottam. Két ujjamat halál pontosan az állára csúsztattam, hatalmas gyorsasággal párosítva, de vigyázva, hogy nehogy megszaladjon a kezem, mert abból könnyedén halál is kisülhetett volna, majd annál a két ujjamnál fogva felemeltem az én arcom vonaláig. A szemébe néztem, s próbáltam kifürkészni belőle, hogy mit érez abban a pillanatban. Arcom teljes mértékben nyugodt, így még akár az is válthat ki félelmet, vagy hasonlókat, hiszen lehet tudni mire készülök, a hirtelen kedv váltás miatt. Amit azonban csak a lány láthatott az az volt, hogy sárga szemem színe változott. A lány feltehetőleg azt figyelte, de én ezt nem tudtam. Egyre lilábbra változott, s éreztem, hogy valami különös érzés fog el. Egyre nagyobb gyűlölet és vágy. Vágy arra, hogy végezzek mindenkivel a közelben. Ekkor a lányt elengedtem, mert a még öntudatos felem érezte, hogy nem stimmel valami és jobbnak láttam, ha menekülni hagyom. Belülről, mintha égettek volna, mintha valami ki akart volna törni belőlem. Egyetlen hangot hallottam csak abban a pillanatban. -"Ölj!" -hangzott el a fejemben a halk hang, melyhez foghatót még életemben nem hallottam, majd éreztem, hogy kezemben is gyűlik az égető érzés, de nem csupán az volt, ami felgyülemlett, ugyanis akaratom ellenére reiatsum egyre sűrűbbé vált kezemben és egy Cerot formált, de nem akár milyet. Színe nem egyezett azzal a reiatsuval, amit én ,,használok". Ez inkább orchidea lila, mintsem magenta. De nem volt időm gondolkodni abban a pillanatban, hogy milyen színt is szeretek igazán, mert karom berögzült, s a lányra célzott. Nem én irányítottam a cselekedeteimet. Nem volt szándékomban megölni a lányt, vagy bántani, úgyhogy gyorsan megpróbáltam a még szabad kezemmel ellenállni. Megvetettem a lábam, majd erősen koncentráltam, hogy a levegőbe toljam ki, még mielőtt elsül. Eközben a por mindenfelé szállt és a szél órási erővel fújt, aminek a központja az az energia volt, mely a karomból jött. Azonban pár pillanat múlva rájöttem, hogy nem abból jön a szél. Sokkal inkább az szívja befelé. Mint egy fekete lyuk. Ez még inkább aggasztó volt, ugyanis a lány, bár megvetette a lábát, de láthatólag ő sem bírta sokáig már. A környező ajtók, ablakok és minden, ami nem volt elég masszív, az rögtön beszippantódott a Ceroba, ami egyre csak növekedett, ám még épphogy csak sikerült pár centit elmozdítani Hana felől.
-Nem hagyom! -szűrtem ki a fogam közt a halk hangot, majd még erősebben nyomtam a karomat az égbe. Majdnem el is sült, de az utolsó pillanatban még sikerült az égnek emelni a gyilkos fegyvert, majd rögtön el is sült. Óriási pusztítást vitt volna végbe, ha nem akadályozom meg, s még így is a közelben néhány épületet megpörkölt. A szívás abba maradt, amint a Cero elhagyta kezemet, se mikor vége lett elképesztően gyengének éreztem magamat. Érzékszerveim kezdtek cserbenhagyni, a látóképem homályosult, hallani sem hallottam semmit sem, s szaglásomnak sem vettem hasznát. A lány felé tekintettem, homályosan kivettem még a körvonalait, eközben pedig szép lassan térdre rogytam. Még volt bennem annyi erő, hogy megszólaljak, s remélem hallotta is.
-J-jól vagy? -ebben a pillanatban pedig kómába estem, s a dolgok, melyek aznap történtek mind kiestek az emlékezetemből. Mintha meg sem történtek volna. De megtörténtek. Ezek után még egy hétig kómában feküdtem, majd egyik nap a 4. osztag gyengélkedőjén tértem magamhoz.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Hétf. Feb. 08, 2010 10:32 pm

### ¤ Baljós előjelek a láthatáron! NANI?! O.O ¤ ###

Miután szó szerint helyére ropiztatta magát és könnyben fakadt ki a világ összes csontkovácsa szépen elfogócskáztam leginkább a képzeletbeli barátaimmal, mivel rémisztő szexkazán bácsi csupán annyira szállt be a kapd el a malacka farkát játékba, hogy tönkre vágva bestoppolt előttem. Hajítottam is elfelé eszem-fékem-talpamat, mert épp lendületben kissé bajos nem átgázolni a semmiből lepottyanó útjelző táblán, de kivételesen volt némi haszna az ujjrátétes médium voltának. Hálásan löktem is egy sóhajt lepöckölgetve sokkomban keletkezett izzadtság cseppecskéimet. Igazán nem szándékoztam csikorgó keréknyomokkal díszíteni az amúgy is balhéktól tépázott mellkasát, így mondhatni megbocsátottam bűneit és romantikus hősnő szempilla rebegtetésével kívántam tudtára adni elnyerte a királylány szívét és országa kormányzását. Azonban mire tekintetemmel megmásztam az végtelen kaptatót bizarr, furcsa és leginkább rémisztően különös dolog történt vele. Eddig is átjött a fíling, nincs nála minden rendben, de, hogy még színváltós szemekkel is fel legyen ruházva. Tudná, mennyi álmatlan éjszakán át itattam az egereket egy Naruto részt követően, vörös sharingan szemeket istenítve! Erre ő génekből kivágja a mércét! Ezt az igazságtalanságot! Próbáltam is ezerrel mutogatás szájtátás kombóval morzézni, hogy nagyon menő honnan szerezhetek be ilyesmit, azonban csúnyán berághatott rám, mert valami űberbrutálisan lealázó cuccot gyűjtögetett a kacsójába. Leneszelve a lassan már nem meglepő mutatványt villám tempóztam távolabb. Elregélve két imát készítettem be magam elé Kin-it, bár valahonnan sejtettem a pajzs sem fújná el könnyen ezt a szeretet csomagot. Csak érteném miféle skizofréniában szenved. Taperolja az arcom, mint egy romantikus lovag, vetkőztet, mint egy zakkant szexgép. Most meg lealáz, mint egy őrült mészáros! Shinigami legyen a talpán, aki kiigazodik rajta vagy minimum hetven plecsnivel kitüntetett pszichológus!
Miközben látványosabbnál látványosabban fújtattam bosszankodva, azért a vaksi szemeimnek feltűnt valami nagyon nem stimmel égi meszelővel. Olyan volt az egész, mint egy technika, ami felemészti a használóját, mert még félkész vagy túlzottan tápos, hogy irányítani lehessen. Mindenesetre nagyon küzdött villás nyelvű! Ráadásnak úgy feszítette magát, amitől tinilázban csorgattam a nyálam, na de arra iparkodtam nagyobb energetikával fókuszálni, hogy valóban szeretné, ha az a cucc elkerülne vagy csak hallucinálok?! Igazából nem tudtam eldönteni, de nem leledzem közismert szívtelen némberként, meg a ki tudja hanyadik érzékem is azt szajkózta segítsek, szóval a nagy tornádóban szerencsétlenkedve próbálkoztam leidézni a szalagjaimat. Miután a hosszas selyem kígyócskáim ott tekergőztek körülöttem becoloztam a por és egyéb viharban perverzke vákuumos karját és meglódítottam felé a kedvenckéimet. Nem volt egy könnyed menet elkerülni a beszippantó erőt és úgy rákulcsolni az anyagot, viszont megoldottam. Büszke is voltam magamra! Ritkán sikeredik ilyen szépen kiviteleznem egy-egy húzósabb szitut! Na, önfényezés stop! Ott tartottam, hogy befogva a megfeszülő játékszereimet pattantam levegőbe és rántottam felfelé eszét vesztett ellenfelem karját. Elsőre gyakorlatilag semmit se értem el, csak majdnem orra buktam az ellenállástól. Azonban nem adtam fel. Szépen becövekeltem a fa ágára és onnan erőlködtem, amennyire sikerült. Röviddel később a porszívós gömböc levegőben kötött ki.
-Végreeee!-
Eresztettem el szalagocskáimat, amik békésen szálltak le a földre. Valahogy nem tudott érdekelni mennyi szerepem volt a félsikerben, csak az, hogy befejeződött ez a féktelen pusztító bigyula őrjöngése és senkinek sem esett baja, vagyis! Kaptam a fejem vetkőztető művész irányába. Rendesen lemerítette ez az előadás, mert alig állt a lábain, majd kicsivel később térdre is rogyott. Ettől buksimat kezdtem vakargatni, hiszen sejtettem ezek után nekem kell elcipelni elsősegély nyújtó helyecskére és bizony nem pehely súlyban nyomult. Nagy agyalapi törésemet halk kérdése tuszkolta be a fiókba. Hirtelen nem is tudtam mit csinálni rá. Mindenre számítottam csak nem arra rákérdez, hogy vagyok. Kisebb képzavar után, viszont karomat befeszítve vigyorogtam rá. Ha már ilyen rendi bendi felőlem érdeklődjön, reagáljak szokásos hülyeséggel.
-Áh, én remekül vagyok! Ne aggódj! Te viszont...eeh, hát igen! Pont meg akartam jegyezni nem festesz jól...Úgy látszik megelőztél!-
Fejeztem be a magánbeszélgetésem, mivel gyönyörűen kidőltek előttem. Lemondó nyöszörgést követően kinyújtóztattam elgémberedett végtagjaimat és odaloholtam báránykám mellé. Kisebb sérv begyűjtése után sikerült megemelnem, aztán sprinteltem a negyedik osztaghoz, mielőtt megadnám magam és bepottyanunk valamelyik sikátorba. Szépséges hörgések kiadásával zakóztam be a bűvös négyes gyengélkedőjére. Oda sem figyelve a tömegre vagy kérdő szempárok ezrére verettem el egy tiszta ágyhoz és dőltem rá puttonyommal együtt. Egész csodásan vegetáltam magamnak, amíg segítség nem jött és fel nem élesztettek jól irányzott kancsónyi vízzel. Bezizülve a hideg löttytől akrobatáztam be az ágy alá, majd fejemet lágyítva kanalaztam fel viseltes testecskémet. A toporgó nővérke kérdésére mutogatós játék formájában közöltem lesérült a nagydarab fickó, aztán kihajítottak a teremből, hogy hozzáláthassanak a vizsgálatokhoz. Mit ne mondjak csodás fizikumban volt a nővérke, még napokig sajgott a hátsóm. És még hetekig láthatta a képem, mert szorgalmasan bejárkáltam lekukkerolni, hogy lehet álomkóros perverz férfike.
Az egyik rutin benézelődés során pofás hírecskével fogadtak. Végre magához tért! Verettem is széles vigyorral, hogy saját gyártmányú szemecskéimmel győződjek meg az eredményről. Hangosan beüvöltve az ajtóból csápoltam az ágyon fekvő egyedre. Szegényt rögtön kezdésnek lefárasztottam a csokorba szedett marhaságaimmal, amiért picit sajnáltam. Na meg láthatóan nem értette melyik buszt késte le, hogy itt ordítozom neki kicsattanó jókedvemben.
-HÁJHÓÓÓÓÓÓ! Hallom kikómáltál Csipkerózsika! Melyik szép hölgy ébresztett fel csókjával? És-ééééés? Hogy vagyunk?-
Ácsorogtam az ágy előtt papírszemüveget tologatva orromon, totál komoly ábrázattal. Gondoltam hamarosan jön a híres "Mi van?!" kérdés és magyarázkodhatok végkimerülésig. Ezért lelkiekben már erősítettem gyenge eszemet, hogy értelmes mondatokban fejtsem ki sokáig szunyált, miután eldurrantott valamilyen beszippantós korongot.

*Anoooo...így jó lesz vagy le kellett volna zárnom?XD

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Szomb. Márc. 06, 2010 5:01 am

¤ Baljós előjelek a láthatáron! (Hana kiscicája ,,felbukkan" *-*) ¤

Szavait sajna már nem voltam képes felfogni, mivel könnyedén borultam már a földre, elveszítve eszméletemet. Felébredve megpillantottam a lányt, amint az ágyam előtt állt, s beszélt hozzám. Sajna hangját továbbra sem hallottan tisztán, mivel fülem zúgott, s látásom is homályos volt, így leolvasni sem tudtam a szavakat szájáról. Az erő elenyészett, ami eddig uralt, azonban most sem voltam teljesen a magam ura. Szemem ekkor aranysárga színű volt, de erről nem volt fogalmam.
-Kö-Köszönöm már sokkal jobban... Köszönöm neked, hogy nem hagytál ott. -furcsa ezidáig nem hallottam a szavait mégis képes voltam választ nyújtani rájuk. Testem sem magától cselekedett. Mintha megint valaki más beszélne helyettem, s gondolkodna is. Arcomon amolyan szelíd kedvesség tükröződött vissza, s kicsit mintha zavarban lennék a lány látványától, ezért tekintetemet elfordítottam.
-És... mond csak, ugye nem volt túl megterhelő engem cipelni egészen idáig? Nem akartam gondot okozni. -vakarom meg tarkómat, majd megpróbálok felkelni, de mivel még gyenge voltam visszaestem az ágyamra. Úgy tűnt sokat kivett belőlem a harc, vagyis inkább a technika amit használtam. Bár már öntudatban lévő felem semmire sem emlékezett az eseményekből, valahogy kiestek az történtek az emlékezetemből.
-Úgy tűnik többet kivett belőlem, mint gondoltam. -mosolyodom el zavaromban, s kicsit megpróbálok visszapihenni, hogy ez ne forduljon elő még egyszer.
-Kérlek ne haragudj azért, ahogy viselkedtem veled eleinte... Nagyon sajnálom. -továbbra sem nézek a lányra csak zavartan és kicsit vörösen eltekintek jobbra, ahol más betegek is feküdtek. Nem tudom, hogy jött ez ki belőlem, ám bár igaz, ami igaz már megbántam, ahogy viselkedtem vele szemben, így ez még helytálló is volt.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Márc. 07, 2010 7:27 am

### ¤ Baljós előjelek a láthatáron! Az én mézes puszedlis...nem is szoktam becézgetni-.-...szóval micacicám ennivaló jelenete**.** ¤ ###

Majdnem, de megrázóan bezakóztam az ágy alá a reakciótól. Én itt görcsöltem hetedhét falún keresztül körbe stresszelve szobácskát izzadtság völgyéből felgyűlő tócsákkal, miféle ingyen segélyes magyarázattal húzzam ki magam erre tiszta kedvesen fogadnak és még átveszik a bocsánatkérést is. Szegényke mostan vagy nagyon vagy orbitálisan nagyon beverte a buksiját, ugyanis szemernyi perverz hajlam sem szorult belé a múltkori vetkőztető előadásból. Még csak nem is utalt valamilyen szinten a mellméretemre! Sőt a ruhám előnytelenül gnóm alakot kölcsönző formájának sem esett ollóval. Jézus, agya egy úristen!O.O Itt komoly baj van! Valamit elrontottak! Összecserélhették a kórlapokat! Biztosan leváltották az agyát vagy elkötötték a perverz gondolatait érfogóval! Ez borzalmas! Mi van ha jóság injekcióval nyomatták tele az infúzióját?! Hát, én mingyá megvizsgálom közelebbről azt az átlátszó löttyöt. Talán elég kitartó millis szemlélést követően pár glóriás adalékanyag tündérke ellibben kíváncsi retináim előtt, bár az is lehet csak beképzelném. Mindegy! Vegyük szemre a beteg látszólag kifordult lelki részecskéit. Aszongya! Szégyenlősen elfordul, levegőbe beszél, hallucinálok vagy se de vöröses árnyalatú az arca és zavartan beszél! EZ KÁOSZ! Felfekszem a másik ágyra, mert ez agyrém. Ilyen szende kisfiúként beszéljen...MEGVAN! Büntetésül azt kapta sok nő szűzi mivoltának ellopásáért cserébe, hogy belőle vált egy cipzárját féltő lökött! Na jó! ez egy gáz teória! Inkább fürkészek továbbra is! Legyek résen, ha valóban beborul a meggyfa teteje és szimulál a kis ágytámasztója. Mindenesetre tartottam fitt formámat, nehogy rájöjjön velem nincs valami rendben, mert én hiszem azt nála sántít valami.
-Ugyan-ugyan! Vannak ám izmaim! Meg se kottyant! A lényeg, hogy egy részletben maradtál!-
Böktem vállon heves legyezgetés és befeszített erődemonstráló pózolás közepette. Persze széles vigyorom végig tartottam, amíg rá nem zendített menőmanós kemény legény formációban felkászálódni. Aztat még nem szabad, te gyagya! Vetődtem eszemet vesztve és nyomkodtam vissza párnájára. Mázlira ő is rájött ez még nem megy kategóriás álom, úgyhogy nem kellett sérvet kapnom a lefogásával, mert én megteszem! Mindent az egészsége érdekében! Nem vagyok haragtartó és ha már ilyen szépen beszél nem piszkálhatom feszülős, vörös latex szerkóban vasvillával, miért volt akkora mocsok. Bár, ha szexista dögként is nyáladzana se pakolnám tele csipeszekkel tetemes méretre nőtt nyelvét. Valami azt súgta jófej annak ellenére, hogy naturisztikus körülmények között szeretett volna látni.
-Nincs semmi gond! Gyere rendbe minél hamarabb és a dolog le van rendezve! Szóval nincs kapkodás, ugrálás, mászkálás, fejreállás, amíg a doki meg nem engedi!-
Pakoltam fel szigorú ábrázattal ujjacskámat. Kőkeményen jeleztem nincs apelláta. Már csak attól kaptam dudorodó érlüktetést, hogy totál másfele fordulva csacsogott. Próbáltam is arcocskája felé araszolni, de lassan törésig fordította oldalra a buksiját. Ezért cselhez kellett folyamodnom. Nem adom meg magam! Meg kíváncsi dög vagyok mi a problémája. Szal villámtempóval bekommandóztam az ágy alá és a lendülettel együtt csusszantam át túloldalára. Mint egy menő katonai kiképzés, amikor csúszol-mászol a drótkerítés alatt. Nagyon állat! na, de érkezés. Kissé lendületes volt, vagyis bevertem szépséges kobakom, ahogy felültem az ágy vashiányomat pótló szélébe. Kétperces összefüggéstelen szentségelés-jajongás-fájás motyogásával csüccsentem Zelcsi alatt. ÁGYA ALATT! De megérte, mert szembe találkoztunk. Jaj, a szentem azt se tudta mit csináljon, hogy ott haldokoltam neki. Már komolyan sajnáltam. A végén még idegösszeomlást kap! Ezt nem hagyhattam. Akkora lelkigörcsöm lenne, ha miattam bukna ki, amit nem bír el a bolygó. Azért azt meg kell adni nagyon szép sárga szemecskéi voltak. Nem voltak annyira sárgán sárgák, mint a tojás belsejében a gombóc vagy a napocska, de nagyon különlegesen szépségesek voltak így is! Na, de bambulás helyett hiper-szupa-dupa tempóval kupacka kapartam részleteimet és bájos mosollyal ráztam praclijaimat.
-Nincs semmi gond! Jól vagyoook! És mielőtt kérdeznéd minek attrakciózom beavatlak, hogy láttam egy csúnya mumust odalent! Nekem pedig muszáj volt kiűznöm onnan! Nem hagyhattam este kísértsen...-
Vágtam ártatlanul meggyőző pofácskát, mert én abszolút őszintén beszéltem. Meg igazán senki nem nézett volna ezután őrültnek és jobban beletúrva agytekervényeimbe szerintem én nem örülnék neki, ha rögtön másodszori találkozó után elkönyvelnék a nagy igazságot. A fenébe, bebuktam! Na nem baj! Erőt vettem és széles vigyorral felkászálódva fejtetőn paskoltam beteg egyedet.
-Tudom, icipicit óriásira zakkant vagyok, de nem szeretek háttal beszélgetni. Igazán szép a gerincoszlop meg a kórházi ruha változatos formációban megkötött masnijai...ja és kezdtem beképzelni más baj is van, mert feltűnően nem akarsz rám nézni. Lekajáltam magam?-
Adtam elő újabb frenetikus monológot, majd biztos, ami biztos alapon mélyreható vizsgálat alá vetettem ruhámat. Nem kizárt ténylegesen lekajáltam magam. Amilyen közveszélyesen én enni szoktam semmi sem kizárt.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Kedd Márc. 09, 2010 9:34 pm

Kis manőverétől csakhogy nem a szívbajt hozta rám, ahogy megpróbált az ágy alatt átkommandózni, majd beverte szegény a fejét. S jól lehet nem kottyan meg neki egy ilyesmi kis fejbeütés én mégis aggódni kezdtem. Majd mikor felpattant és boldogan mosolygott felém kicsit megnyugodott a lelkem. Kérdésére nem igazán figyeltem helyette kicsit felültem, majd kezemet a fejére illesztettem és egy különös fény áradt ki a tenyeremből, amely elkezdte begyógyítani a Hana fejére ért ütést. A hatás amolyan kellemes érzést sugárzott át, s pár pillanat alatt készen is voltam vele.
-Kész is. -mosolyogtam rá szolidan, majd eszembe jutott, hogy még tartozom neki egy válasznyújtással.
-Ne mondj ilyet kérlek! Egyáltalán nem vagy zakkant, sokkal inkább... öhm... Nővér kérem hozna nekem valami ételt! -térek ki a kínos mondatból a lehető leggyorsabb módon, ahogy csak tudok, s próbálok nyolcszáz más irányba figyelni, hogy ne kelljen befejeznem a mondatom.
-Ja és kérem még egy meleg takarót is!... Meg egy pohár vizet!... -azt hiszem ez nem vet valami jó fényt, de muszáj volt valamivel kitérnem a vége elől. S amint valami megérkezett annak hozzá is láttam, hogy elfogyasszam, vagy éppen használatba vegyem.
-Mellesleg nem etted le magad. -szólok vissza a lány felé, hogy azért még se legyen olyan feltűnő a kitérésem, miközben én az éppen elém feltálalt ételből falatozom. Majd azonban én sikeresen lekajálom magam.
-Ehh.. na szép, nekem azonban sikerült lekajálnom a mellkasom. -és mivel nem is volt rajtam póló, így még kellemetlenebb volt számomra. Az ágyam mellett lévő polcon volt törlőkendő, azonban nem igazán értem el, Hanát megkérhettem volna rá, hogy adja oda nekem, de nem szerettem volna ugráltatni őt, ezért csak szenvedtem hátha elérem egyszercsak a kívánt tárgyat. Igaz, hogy kezem elég hosszú, de most ezzel csak meggyűlik a bajom, de azt sem értem minek kellett olyan messzire rakni a polcot, hiszen nekem használnom is kéne, anélkül, hogy fel kéne kelnem, főleg, ha még képtelen is vagyok erre a funkcióra jelenlegi állapotomban. Sosem értettem ezeket a 4. osztagbeli ügyek intézését, vagy rendszerét, legszívesebben elbeszélgetnék egy alaposat a kapitányával, de ez is csak akkor válik lehetségessé számomra, ha majd az állapotom javul, nem egy ágyban kell sínylődnöm, mint valami gyenge beteg szende fiúcska.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Hétf. Márc. 29, 2010 9:31 pm

Bambán pislogva hunyorítottam a homlokomra, mert valamit nagyon, de nagyon akartak. Azt ne mondjam, hogy gondoljam, most szedi el az én agyacskámat, mert övé bekrepált! Minek kéne az én nyeszlett, idős, oszladozó és még dilinyós fejtöltelékem?! Csúnya, rossz Zel! Nem finom! Hidd el nekem! Elrontja a hasad és hetekig budin fogsz ülni! Ez, ez, ez...héj, ez tökre kellemes! Olyan, mint a hívásvárakoztatás alatt nyomatott zene! Tisztára bekómálsz tőle. Végtére is, ha ilyen tutkó módon altat el a nagy műtét előtt, akkor egye fene! Viheti a kobakomat! Legalább szépen aluszkálok el. Nem érzek semmit! Tényleg van emberség ebben a csáveszban. Ásítoztam látványosan, miközben le-le ragadoztak szemecskéim világa. Amúgy is fáradt volna. Aggódtam a fejéért és szinte semmit sem aludtam. Na, meg jó lenne tudni, miféle fekete lyukat tartogat tenyerében. Nem kevés szippantó ereje volt. MEGVAN! Beépített porszívó! Elkattintgatott néhány gombot, aztán csip-csap-bumm és világegyetem felhörpintése parancsra gerjedt. Jó lenne szervírozni nekem is egy alkatrész szösztávolítót. Már attól elfáradok ki kéne hozni a tárolóból. Ácsi, ácsi! Elment a gyógyterápiás transzba ejtő tenyér! NyaahT.T. Most nem fogok tudni aludni. Francba! Várjunk csak! Akkor mit csinált? Tapogattam körbe a homlokom és döbbentem rá bekanalazta a púpomat. Azta mindenit! Ez nem volt semmi! Illetve, milyen kedves volt tőle! A végén még megkedvelem! Tiszta édes, ahogy bazsalyog!
-Köszönööööm!-
Akartam betámadni egy öleléssel, de beszélni kezdett, azt meg nem fojthattam belé! Vagy igen? Más mindegy! Füleltem bociszemek kíséretében. Ettem a szavait és ittam a látványát, erre nem fejezte be! Nem mondta ki! Nem közölte! Most-most-most mivan?! Ez azt jelentené nem bolond, hanem őrült vagyok? Netán akasztani való bűnöző? ÁÁH! Megőrülök! Ha kihagynak egy-egy részletet, mindig változatokat kezdek kidolgozni, amíg el ciniminis fahéj ízéig ki nem lyukadok. Igazságtalanság! Pont a csattanó, legjobb rész merül feledésbe! Lehet a jövőm szempontjából fontos lett volna, ha válaszol! Fene vigye el! Duzzogtam karba pakolt kezekkel, miközben egy csinos ápoló lányka ki és berohant. Csüngött ám rendesen a betege kérésén. Nocsak, nocsak! Mik vannak! Nem hinném egy idős hölgy panaszaira is ekkora lelkesedéssel ugorna. Ez vicces! Kuncogtam látványosan csapkodva az ágy szélét. Persze, hiába nézett rám a beteg kérdően, eszem ágában sem volt elmagyarázni. Ha nem látta, vagy csak hallucináltam, azaz ő baja! Én remekül szórakozok! Bár a mondat befejezetlen kivégzése még mindig piszkálja a csőrömet!
Gyereknapnak vége lett a szuszom kiürülésével, illetve a nővérke villám cikázó eltűnésével. Engem meg elkapott az ülhetnék, szóval elegánsan az ágy mellé húzott székre zuttyantam. Lassan mennem kellene, de itt jobban esett ücsörögni! Igaz, taichou-val lezsíroztuk, ha nem melózom kivégez! Legalább szép temetésem lesz! Ajánlom minden meghívottnak igyon az egészségemre, vagy kísérteni fogom! Szerintem egész pofás szellem lennék! Rejtélyes módon eltüntetném a papírmunkákat, amíg meg nem unnák a kiadásukat. Haaah! Milyen gyönyörű ábránd! Ekkor érkezett az ébresztő magyarázat...
-Akkor jó! Utálom ezeket a behemót ruhákat mosni! Jaj-jaj! Jó étvágyat!-
Húzogattam a ruhát és mutogattam kétoldalt, mekkora báli ruha a hakama-m! Abroncsot kellett volna belevarrni és már mehetsz is keringőzni! Kár, hogy nincs kivel! Dehogynem! Kicsiny lányom-gyermekem biztosan élvezné, ha csini ruhában ugrálhat a lábfejemen! Újabb gyönyörű ábrándozásomból félig értett mondat és kisebb fajta szenvedés küldött hátsón. Körbekukucskálva azt kellett látnom valaki szörnyen küzd. Estenem! Luxus szólni! Ej-ej, mán! Álltam fel sóhajtozva és robogtam az ágy melletti törlőkendőért. Bájosan elhorgászva a nyújtózkodó kar elől vigyorogtam ezerrel. Felszedve a szökevény foltot pöcköltem orron Zel-t. Reméltem nem karmoltam ki vagy hasonló, mivel lendületet rendesen begyűjtöttem. Hát már mindegy! Max fénykezelés alá vonja! Azért, hogy többször ne törölgessem, mint mamuci a kicsiny gyermeke ruháit letettem az ágyra, hogy egész biztosan kézközelnél legyen. Elvégezve nagy melómat ráskubiztam morcos ábrázattal. Nem ússza meg a letolást, mert beteg!
-Ha már egyszer itt vagyok, tessék szólni! Tudom, nagy a férfi büszkesége, de most az a legfontosabb minél hamarabb kijuss innen és ahhoz pihenned kell! Tesizni ráérsz a szabad levegőn! Én meg szívesen segítek! Meg is etetnélek!-
Nyújtottam ki a nyelvem grimaszáradat kíséretében. Utána bevillant levegő! Szellőztetés ráférne a szobára! Robogtam az ablakhoz és nyitottam ki. Ha fázik csak szól! Eh, nem biztos! Majd meresztem látóidegeimet, mikor kezd libabőrös lenni, vagy szólok hűséges nővérkéjének csüccsenjen ide és nézze! Szerintem tutkóbiztos bevállalná! MUHAHA! Gonoszságom határtalan!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Ápr. 18, 2010 8:28 am

Amint az ablakot Hana kinyitotta, a meleg, s kissé talán fülledt szobába hirtelen beáramlott a friss szél, mely megérintve bőrömet kellemes érzéssel töltött el. Egy mély lélegzetet vettem, hogy mégáthatóbban érezhessem azt az üde tavaszi illatot, ám a szél nem csak egy finom illatott sodort magával. A Hanaból áradó varázslatos magával ragadó illatok szintén a szél szárnyaival szálltak. Olyan mámorító hatása volt, mint egy drogfüggőnek egy hónap után egy 1 grammos cigaretta. Pillanatra úgy éreztem minden nyugott, s a gondjaim szertefoszlanak, csodás érzés. Az idő is mintha csak az én kedvemért megálni látszana, ahogy egyre inkább magával ragad az édes illat. Nem tudnám megmondani magam, hogy mire emlékeztet leginkább, ugyanis ehhez foghatót még életemben nem tapasztaltam, varázslatos.
Mikor már kezdtem feleszmélni a transzból apró mosoly ült az arcomon, s egész vidám hangulatba kerültem. Fejemet az ablak irányába helyeztem, s figyeltem a kertben virágozó cseresznyefát. Az időnként aláhulló apró rózsaszín szirmok látványa olyan nyugodt érzést kölcsönzött. Parányi virágok ültek meg az ágakon, s a friss hajtások nagyrésze már kibontakozott. Gyönyörű volt. Csak úgy, mint a személy aki képben volt. Olyan volt ez az egész, mint egy varázslatos csendélet, de mégis ott van a középpontban egy személy, aki káprázatos kisugárzásával megeleveníti a képet. A hosszú másodpercek közepette éreztem, ahogy az öngyógyító képességem működése felgyorsul, s testemet ismét ellepi az erő, de most, hogy már képes lennék lábra állni valahogy úgy érzem inkább jobban esik pihenni, s csak elmerülni az előttem elterülő képben.
-Ugyan ne fáradj azért még enni képes vagyok. -mosolygok a lányra, mintha az előző incidens megsem történt volna, de nem szoktam sokáig törődni a hibáimmal. Azonban már tényleg furcsa volt ez a különös érzés. Elvileg nem vagyok az a fajta, aki leragad egy lánynál, de most ez valami teljesen más. De nem tudtam mit tenni a hatás ellen, így csak 'figyeltem', hogy mi történik. A falon megpillantom az órát, s látom, hogy már kicsit késésben vagyok, mivel volt egy kis dolgom az emberek világában, amiről nem késhettem el, ráadásul a fél Seretei meg volt már hívva az eseményre és kicsit ciki lenne, ha pont én késnék el. Hirtelen felpattantam az ágyamból, mintha meg sem történt volna az a harc pár órával azelőtt, s levetettem magamról a kötéseket, hisz amúgy sem értettem miért helyezték fel rám, hiszen szinte semmilyen külső sérülést nem nyeltem be, vagy amit mégis azt már rég begyógyította a képességem. Sietősen még odaléptem Hanahoz, hisz így is nagyon udvariatlannak éreztem, amiért ilyen sietve távozok. Egy meghívót nyújtottam át neki, ami pont aznap estére szólt. Egy koncert volt jegy volt valójában, de külön VIP, amely névszerint a Ketsueki Ake Bara nevű együttes ma esti fellépésére. Reméltem, hogy elakar majd jönni rá, mivel biztosan nem ismerhette, hisz csak az emberek világában játszanak, így esélytelen, hogy hallhatta őket.
-Este tíz körül kezdenek, ha van esetleg időd gyere el. -mosolyogtam rá, majd az akasztófáról lekaptam a felsőmet, hogy végre ne félmesztelenül rohangáljak, majd távoztam sietve, de azt már senki sem látta hova mentem. S mikor kiléptem már ismét magam uraltam a cselekedeteimet, amitől kicsit fellélegeztem, hogy semmi komoly nem volt, de mégis furcsa volt a dolog, úgyhogy tudtam, hogy figyelnem kell mit teszek.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kuchiki Hana
6. Osztag
6. Osztag
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 458
Age : 29
Tartózkodási hely : Seiretei, Kuchiki birtok
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 38

Karakterinformáció
Rang: Főnemes, Kuchiki ház XXIX. feje, Kupida, Hadnagy, Alkesz
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
33500/45000  (33500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Vas. Ápr. 25, 2010 3:33 am

Kifelé bámulni remeg elfoglaltság, elvégre meg vagyok kavarodva. Kicsit nem tudtam összerakni az A és B verziós eseteket. Már csak az hiányzik, harmadik találkozónál újabb rejtélyt toljon nózim alá. Nem kéne, mert kíváncsiságom folyton belekever valamilyen poros titok kibogozásába. Említeni sem kell, jobban jártam volna az összes esetben, ha távol maradok. Idős vagyok és otthon vár a lányom. Kár, hogy sose válik be ez a győzködés. Ha kell, ha nem már mutáns lényekkel verekszem, mire rádöbbenek újabb gonosz tervbe csöppentem. És, minek kell mindig régi cuccokat feltámasztani? Igazán lehetnének kreatívabb rossz fiúk. Ne történelemből kimaradt bigyuszokkal villogjanak! Új fejlesztések kellenek! Vegyék elő az ördögi eszüket és teremtsenek csúcsszuper dolgokat. Tudnám minek jár efféle képtelenségeken a kobakom. Bátorítom gondolati síkon az életemet keserítő lényeket. Nagyon okos vagyok! Csak, így tovább! Fene vigye el a lepcses gondolati számat!
Vakartam meg fejemet és fordítottam hátat a gyönyörű tavaszi tájnak és kopár téli fantázia terepnek. Ideje volt visszacsöppennem a valóságba, elvégre boldogítani jöttem újdonsült ismerősöm. Igaz, kissé meglepett, hogy figyel. Na, de nem támadhattam el mi a baja, meg elkönyveltem érdeklődésnek, amiért hosszabb időre elcsendesedtem. Szépen rámosolyodtam és bocsánatkérő untatásom helyett elkönyvelhettem újabb bókot. A végén még tényleg elhiszem tini vagyok! Ennyi kedvességet egy nap! Húha! El fogok szállni! Mielőtt megtenném viszont kaphatok agyvérzést! Nem kipattantak az ágyból?! Te szent csibefasírt! Arról volt szó nyugton marad! Ne már! Tátottam el kicsiny számat, ami nem tarthatott sokáig. Le kellett állítanom a magát pusztító beteget! Ráncoltam össze homlokomat és robogtam mellé. Épp tartani akartam egy kiselőadást, amikor saját szemekkel láthattam az eddigi hegek, zúzódások és sebek eltűntek. Felszívódtak! Bent járt egy ufó! Kicserélték? Hol a sérült? Pislogtam körbe-körbe a szobában. Volt az a hitetlenkedő bibi, amitől nem sikerült bevenni a "jól vagyok" részt. Még attól se háborodtam fel, előttem flangál majd nem meztelenül. Le se esett a pofátlansága. Sőt a kezemben landolt jegyre se bírtam reagálni. Tátogtam értelmesen, aztán mutogattam az üres szobában.
-ARCÁTLAN FRÁTER!-
Toporogtam ingerülten, miután véglegesen észhez tértem. Kissé sokáig tartott, na meg kopp egyedül őrjöngtem, de legalább kiadhattam sérelmem. Fogalmam sem volt mire rágtam be ennyire, viszont abban biztos voltam ott leszek azon a helyen és pontban tízre! Legalábbis őszintén remélem sikerül a pontosság elvárását teljesíteni. Nem szokásom fontos eseményre zárószó előtt befutni. Hátha most sikerül! Tartozok egy felháborodással! Vagyis azt hiszem. Nem tudom. Össze vagyok kavarodva mindenféle finomsággal. Utálok határozatlan lenni! Elegem van! Meneteltem ki az épületből, rengeteg elmeháborodottságra utaló gesztussal.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   Csüt. Jún. 03, 2010 7:08 am

Sziasztok!

Mivel Zelcsi szólt, hogy befejeztétek, így jöttem, hogy lezárjam a játékot. ^^ Ajándékotok 2000 ryou, amit szabadon elkölthettek. ^^

További kellemes játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)   

Vissza az elejére Go down
 

Kísérlet egy perverz megfékezésére! (Hana vs Zel)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-