HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Okashi édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Feb. 12, 2012 3:34 am

Egy nem várt találkozás.
Fedezzük fel Seireitei-t

Csupán megindulnék Ta..ki felé, de a röhögő görcs megállít, amit igazából próbálok vissza fojtani. A röhögésem tárgya nem más, mint Ta..ki és a kacsa "harca", igen erős idéző jelek között, és mikor shunpo-val rávetül a szegény kacsára már nem bírom tovább vissza tartani, és elröhögöm magam, annyira, hogy még a könnyem is kicsordul, de közben próbálom figyelni őket. Végül a földön kötök ki, ahol a röhögéstől hánykolódok. Tudom nem szép dolog kinevetni másokat, de olyan viccesek! Kisvártatva vége a harcuknak és én is lenyugodok. Miközben a könnyeimet törölgetve ülök a földön és látom, hogy Ta..ki valamit nagyon nézz egy polcon, aztán arrébb lép, végül újra, és ahol most áll onnan, újabb csokis - pfúj! - golyókat vesz. Amíg fizet még mindig vigyorogva és a könnyeimet törölgetve felállok, és odamegyek, hogy megnézzem, hogy mit nézett először. "Likőrös vaníliagolyó" és "Likőrös csokigolyó" olvashatom kettő üvegen, így teljesen megértem, hogy miért viselkedett úgy és miért olyan fura a járása, mert úgy tűnik, hogy ezekből ehetett, és mivel még gyerek, ezért még sose ihatott alkohol - nem, mintha én ittam volna már, pedig már nagykorúnak számítok. Ettől majdnem elnevetem magam, de azt az arcomon fura grimasz kíséretében vissza tudom tartani. Ta..ki végezetül a ruhájába rejtette a kacsát, idejön hozzám és:
- Éhes lettem, nem megyünk enni valamit?
Én mivel nem akarom újra elröhögni magam csak bólogatok. Ő a boltos nénitől kér segítséget, mivel egyrészt rajtam látszik, hogy ha kinyitom a számat, akkor elröhögöm magam, meg a néni ismeri hármunk közül, elnézést négyünk közül a legjobban a várost:
-Néni tessék mondani hol találunk egy helyet, ahol megebédelhetünk?
- A Kumo éttermet tudnám ajánlani.

Aztán a kedves néni elmagyarázza, hogy merre kell mennünk, hogy oda találjunk ahhoz a Kumo étteremhez. A kedves boltos nénitől csak integetve köszönök el, mert még mindig nagyban küzdök a röhögő görcsöm ellen.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 27
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te24700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (24700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Márc. 18, 2012 6:09 am

Ki-Ki-Ki-Kira-kun és Hime-chan


A délutáni napsütésben sétálgattam Seireitei utcáin. Igazából nem volt különösebb uticélom, vagy dolgom, csupán csak felderítettem a környéket. Elhaladtam az büfé előtt, ahol Takashi-kunnal egyszer ebédeltünk. A kiszűrődő finom illatok hatására megelevenedett az emlék. Magam előtt láttam a kedves mosolyát, és meleg barna szemét, amivel szinte végig engem fürkészett. Elmosolyodtam, majd enyhe pír ült az arcomra, ahogy rájöttem, hogy álmodozó tekintetem és mosolyom mindenki láthatta. Azonban az utcán haladókat ez nem igazán foglalkoztatta. Szerencsére. >.>
Tovább haladtam, ám gyomrom hangos korgása jelezte, hogy bizony a finom illatok nem csak az emlékeket hívták elő. Arcomon a pír egy árnyalattal vörösebb lett. A büfé felé tekintettem, de nem volt kedvem egyedül beülni. Takashi-kun valószínűleg még szolgálatban van, rajta kívűl mást pedig nem mernék elhívni. >.< Így folytattam utamat, hátha találok valami olyan helyet, ahova egyedül is érdemes beülni. Végül a szemem egy kirakaton akadt meg.
Színesebbnél színesebb cukorkák és más ínycsiklandó édességek kínálták magukat a polcokról. Okashi édességbolt, hírdette egy felirat. Felcsillant a szemem. Bár nem egy igazi uzsonna, de a gyomorkorgás ellen megteszi.*>* Ráadásul, vihetek egy keveset a társalgóba is, úgyis a nagy Ördög űzésben mindig megéhezünk. Így lenne ott egy kis nassolni való, és nem kellene rendelni. Remek ötletemen felbuzdulva indulok az üzlet felé és nagy elánnal nyitok be az ajtón. Lendületemre hangosan megszólalt az ajtófeletti csengő, amire össze rezzentem. Nem voltam erre felkészülve. >.> Amint sikerült visszanyernem a lélekjelenlétemet, végig néztem az üveg falak mögött sorakozó süteményeken és egyéb nyalánkságokon.*>* Hírtelenjében nem is tudtam, hogy mit szeretnék. Csupán csak jól neveltségemnek volt köszönhető, hogy nem nyomtam neki az orrom az üvegnek, hogy jobban szemügyre vegyem a kínálatot. Abban biztos voltam, hogy magamnak valami gyümölcsöset szeretnék, de vajon mit vigyek az osztag többi tagjának?
Végül a cukorkánál maradtam, mert az sokáig eláll, és többet is bírtam belőlle elvinni, mint mondjuk süteményből tudtam volna. De cukorkából is rengeteg féle volt, így neki álltam gondosan végig nézni mindegyiket, hogy melyik is lenne a legmegfeleőbb. Vagy több féle legyen, hogy lehessen válogatni?
Nagy gondolkozásom és nézelődésem közepette, csak ekkor vettem észre egy aprócska fiút. Szőke üstöke szinte teljesen hátra feszült, ahogy próbálta elérni az egyik édességet a felső polcon. Előbb elmosolyodtam, aztán észbe kaptam, hisz a magam 178 centijével igen magasnak számítottam, így könnyedén emeltem le számára a cukorkákat tároló kosarat. Lemosolyogtam rá, és felé nyújtottam. Körülbelül a vállamig érhetett.
- Parancsolj! - mondtam neki kedvesen, mert sehogy sem akaródzott neki elvenni.
Csak remélni mertem, hogy azt a kosarat szemelte ki magának. Bár végülis, mégha a másikat is szeretné, azt is szívesen leveszem neki, semennyi időbe nem kerül. Ráadásul olyan kedves kölyök arca van, talán csak zarba jött. Izgatottan vártam válaszát.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1tribn

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Kazuho Kira
Daitenshi
Daitenshi
Kazuho Kira

Male
Capricorn Monkey
Hozzászólások száma : 115
Age : 26
Tartózkodási hely : A jégkígyó fészke (Daitenshi főhadiszállás)
Registration date : 2012. Feb. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19000/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19000/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Ki-Ki-Ki-Kira-kun és Hime-chan    Okashi édességbolt - Page 3 EmptyKedd Márc. 20, 2012 9:27 am

Seireitei utcáit jártam kora délután. Az osztagomnál tett köröm, és a jelentkezés megléte után, most igazán kijár nekem a pihenés. Ám nem tudtam elvonni a figyelmem a kapitánynál tett látogatásomról. Égés volt a javából, de a kapitány olyan kedves, és gyönyörű, hogy még Éji Rókát is az őrületbe tudtam kergetni hogy Verashu kapitányon járt az eszem. Elmosolyodva megráztam a fejem, és befordulok az egyik sikátorba. Egy egyszerű mellékutca, de most eléggé csendes, így tökéletes helyszín, hogy elbeszélgessek kicsit a kardommal. Mikor végre biztosan nem lát és nem figyel rám senki a kezembe veszem szeretett fegyverem. Az ezüstösen csillogó penge szinte mosolyog rám, habár tudom, hogy most rendesen fúj rám valójában. Muszáj lesz beszélnem vele, méghozzá azonnal. Leülök hát egy sötét sarokba ahol senki nem láthat, és a homlokomhoz érintem a pengét. A hideg acél hűsítően hat a fejemre, amitől könnyebb koncentrálnom. Mikor végre teljesen elmerülök magamban, megjelenik előttem a belső világom. Egy hatalmas réten találom magam. Ismerős a környék. Mondhatni minden fűszálat ismerek. Beszippantom a levegőt, melyet joggal nevezhetek a sajátomnak, és körbepillantok. Egy régi japán építésű ház fekszik tőlem jobbra. Két emeletes, gyönyör épület. Sehol semmi nyoma hibának. Megindulok hát a házhoz, melyet Éji Róka szerint az évek során én magam építettem. Talán igaz talán nem. Nem is számít igazán, így csak magabiztosan benyitok. Levetem a cipőmet és belépek. A földszint az én területem, de engem most nem ez érdekel. Nekem a felső emelet a fontos. Az ahol a kardom szelleme lakik. Fellépdelek hát a lépcsőn egészen a szobáig, melyben a rókalány lakozik. Ahogy benyitok a nyakamba ugrik, és körbecsókol.
- Kira! - Ugrott a nyakamba a már jól ismert leányzó. Szorosan átölelt, és szokása szerint a fülembe harapott. Amolyan köszönési rituálé volt már nála. Én is átöleltem, mivel nem szerette ha nem ölelek vissza, és elkezdtem a mondandóm.
- Ne haragudj a kapitány miatt. Tudod... - Nem jutottam tovább, mert az ujját a számra téve homlokon csókolt, és kidobott a valóságba.
~ Tudom. És nem haragszom. De cserébe elmegyünk édességért. Olyan régen nem faltunk már sütit. - Jelentette be ellentmondást nem tűrve, én pedig elvigyorodtam. Nem lehet nemet mondani neki. Felkeltem hát, és sietve megindultam a város legjobb édességüzletébe. Az Okashi édességboltba. A cukorkák és sütemények édenkertje volt ez a hely, így hamar eldőlt, hol nassolunk egy nagyot. Két adag krémes süteményt rendeltem, majd leültem az egyik asztal mellé, és komótosan eszegetni kezdtem. Mire végeztem vele, eltelt egy kis idő, és eszembe jutott, hogy az osztagnak is vihetnék valami édességet, hiszen illene megköszönnöm, hogy maguk közé fogadtak. Összepakoltam hát a tányéromat és az evőeszközt, visszavittem a pulthoz, majd nézelődni kezdtem a cukorkák között. Jó választásnak tűnt, hiszen sok van belőle, és finom. Egyértelműen a legjobb választás. A polcokhoz vonultam hát, és kutatni kezdtem. Ezerféle nyalánkság sorakozott a polcokon, de amit én kinéztem, az természetesen pont a felső polcra került. Mi mást is várhattam volna. Nyújtózkodni kezdtem, hátha elérem a kosarat, de szinte teljesen feleslegesnek tűnt. Esélyem sem volt levenni. Egészen addig, míg mellém nem lépett egy lány. Szőke hajzuhataga a derekáig omlott, míg smaragdzöld szemei csillogtak a délutáni napsütésben. Mellém lépett, és ...
És levette nekem a kosarat a felső polcról. Alig értem a válláig. Átnyújtotta a cukorkás kosarat, és kedvesen rám pillantott.
- Parancsolj - Halálosan megalázó dolog volt, tehát hamar kikaptam a kezéből az édességet.
- Kö-kö-kö. Rendes vagy. - Nyögtem ki, és sietve a kasszához léptem. Minél előbb fizetni akartam, így mélyen a zsebembe nyúltam, de alig valamivel volt kevesebb pénzem mint a kosár ára. Még Éji Rókának is csak ennyi szaladt ki a száján:
~ Na ez megaciki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosui Kagehime
10. Osztag
10. Osztag
Rosui Kagehime

Female
Aquarius Monkey
Hozzászólások száma : 164
Age : 27
Registration date : 2012. Feb. 16.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te24700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (24700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Ápr. 01, 2012 9:39 pm

Ki-Ki-Ki-Kira-kun és Hime-chanAhogy rájött, hogy számára vettem le a kosarat, szinte azonnal kikapta a kezemből. Zavart dadogása mosolyra késztetett, de ezt ő már nem láthatta, mert a kasszához lépett. Én addig gyors mozdulatokkal különböző ízű cukorkákat válogattam papírzacskókba, a végére, már alig bírtam őket fogni, ekkor fordultam a pult felé, ahol még mindig ott állt a szőke fiú. o.O
Mellé léptem, és a pultra tettem a zacskóimat. Láttam, hogy égő arccal keresgél a zsebében, sikertelenül. Mosolyogva néztem az eladóra. ^O^
- Számolja azt is hozzá! - intettem a másik pakkjára - Úgyis szükségem lenne egy kis segítségre - ezt már a fiúnak mondtam, ahogy neki is küldtem egy kedves mosolyt. :3
Fizettem és a kezébe nyomtam a saját papírtasakjaimat is, közben kiindultunk a boltból. Én egy ideig csendesen lépkedtem mellette, és a gondolataimba merültem, így ha szólt is, nem valószínű, hogy meghallottam. Őt figyeltem, ahogy a cukorkás zacskók halma mögött eltűnve lépkedett. Aprócska volt, és vékony, mégis könnyedén mozgott a csomagokkal, pedig a mennyiségnek biztos volt súlya, még ha csak cukorkák is. Mondjuk ez az én hibám volt, hiszen kilószámra hoztam el az édességet, de hát nem szerettem volna, ha bárki is kimaradna az osztagnál.
Aztán ismét új ismerősöm felé terelődtek gondolataim. Az egyenruhája alapján valószínűsítettem, hogy a második osztag tagja lehet. Ez a gondolat teljesen felvillanyozott, hiszen Takashi-kun is második osztagos! Talán elkísérhetném a fiút az osztagukhoz, és elcsábíthatnám egy ebédre Takashi-kunt. *>* Így felé is fordultam, hogy neki is ecseteljem pompás ötletem, vagyis szerintem pompás volt. >.<
- Jól látom, hogy második osztagos vagy, ugye? - kérdezem, elvégre akár tévedhetek is, de nem tartottam valószínűnek - ismerek egy tisztet a második osztagból - mosolyogtam rá - Ha nem zavarlak, akkor veled tartanék az osztagotokhoz, hogy találkozzak vele.
Reméltem, hogy nem zavarom, elvégre egyedül unalmas lenne sétálni, ráadásul hiába mutatta meg nekem Takashi-kun, hogy hol is áll az épület, már nem nagyon emlékszem rá. :/ De olyan jó lenne ismét látni őt, és egy jóízűt ebédelni. *>*
- Nem nehezek a csomagok? - néztem rá aggódon, elvégre én aggattam rá őket - Nehogy túlerőltesd magad!
Nem akartam megbántani, hiszen hiába látszik kölyöknek, halálistenként biztos erősebb, mint amilyennek tűnik. Ráadásul reménykedtem benne, hogy az osztagukig tartó úton, talán össze is barátkozunk. ^O^ Nem volna rossz, hogy minél több shinigamival ismerkedem össze. Így talán szép lassan sikerülne beilleszkednem.
- Jajj, de illetlen vagyok! - kiáltottam fel hírtelen - A nevem Rosui Kagehime, a tízedik osztag tisztje! - hajlok meg felé. Gondoltam, ha én bemutatkozom, akkor talán ő is elárulja a nevét. Felegyenesedve, mosollyal az arcomon vártam, mit is felel.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1tribn

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmaster.hungarianforum.com/
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
Kamioka Shinrou

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te28700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (28700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Ápr. 18, 2012 2:45 am

Mivel kaptam egy kis szabadidőt és laboratóriumban a kísérletek egyelőre állnak, úgy gondoltam, hogy haza megyek kicsit a Kamioka birtokra. Meg akartam látogatni édesanyámat és apámat. Amióta a 12. osztaghoz kerültem jóval kevesebbet látom őket és kevesebbet is beszélünk. Így tehát arra gondoltam, hogy meglátogatom őket, hogy örüljenek. Amikor elhaladok az Okashi édességbolt előtt, eszembe jut Rosa-sama lánya. Megtorpanok egy pillanatra és felpillantok a bolt feliratára. Most komolyan mégis milyen rokonnak gondolnak, ha nem viszek legalább egy cukrot Miyakonak? Persze apa és anya nem lesznek elragadtatva, hogy ajándékot viszek neki... de ő akkor is rokon. Sajnálom, hogy Rosa az anyja. Elég rossz lehet valakinek úgy élnie, hogy egyik szülője egy felkapaszkodott senki. Talán ezért is viszek neki valami kis édességet, hogy ne legyen emiatt olyan rossz neki. Legfeljebb, majd igyekszem Rosát elkerülni. Nincs sok kedvem azért haza menni, hogy vele beszéljek. Pláne, ha közben felbukkanna apám. Bőven elég, hogy egy szabadszülött miatt halt meg Raito nagybátyám. Rendben, hogy felesége elé vetette magát. De pont egy nemtelen közrendűt választani feleségnek. Ez egyszerűen elképzelhetetlen, hogy lehetett ennyire bolond? Biztos megbabonázta az a nő. Ki tudja, hogy Rukongai mocskos utcáin, miféle neve sincs praktikákat tudnak felkaparni ezek a ... senkik. Erre a gondolatra, tényleg kezdem megsajnálni szegény Miyakot. Milyen borzalmas lehet neki. Benyitok hát az édesség bolt ajtaján és a pulthoz sétálok.
- Jó napot.
Köszönök, azért nem vagyok bunkó egy eladóval. Az üzlet tulajdonosoknak, legalább némi vagyonuk van. Végig nézek a kínálaton és egyből fel is tűnik egy csodálatosan megkomponált, bárkinek a nyálát azonnal a szájába összerántó cukorka különlegesség. Miyako örülni fog neki. Gyakorlatilag egy karamelizált cukorból készült tálka, amelyben különböző gyümölcsízű cukorkák sorakoznak. Még egy ajándék kosárnak is betelne. Időközben hallom, hogy az üzlet ajtaja nyílik, majd csukódik. Tehát egy újabb vásárló érkezett az üzletbe. Nem érek rá megnézni, hogy kicsoda az, így rábökök az üvegpulton keresztül a specialitásra és határozottan megszólalok.
- Azt a Pompás Gyümölcsök Gyűjteménye nevűt kérem. Legyen szíves becsomagolni, ajándékba viszem.
Mondom mosolyogva, hiszen arra gondolok Miyako biztosan örülni fog neki. Elvégre egy kész gyümölcsös kosárnak tűnik. Valahol az is. Kifizetem az árát és átveszem az édességet. Aztán lendületes lépésekkel indulnék kifelé a boltból, de ahogy elindulok, pechemre a nem rég érkezett vásárlóba ütközök.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
Shiranui Haruki

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 19
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19200/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19200/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Ápr. 18, 2012 7:03 am

Nemesi találkozás
Örülök, ha segíthetek valakinek, mert akkor érzem, hogy fontos vagyok. Ezt természetesen arra értem, amikor Shiratori-sama körül tüsténkedek, és a segítségére lehetek, ezzel is szép lassan úgymond visszafizetem neki az adósságomat. Most is, amikor megkért Shiratori-sama, hogy szerezzek be neki egy kis csokit az egyik süteményéhez, mindent eldobtam a kezemből és már indultam is. Tudtam, hogy a környéken az Okashi édességboltban lehet kapni a legjobb csokoládét, hiszen már jártam ott, ezért egyenesen odamentem.
Meg is jártam egy kicsit, amiért ennyire siettem, mivel félúton eszembe jutott, hogy nem tudom, milyen csokit is szeretne Shiratori-sama és hogy mégis mennyit. De nem estem kétségbe, elkezdtem logikusan gondolkozni és arra jutottam, hogy többfélét viszek és akkor a mennyiséggel sem lesz probléma. Veszek tejcsokoládét, fehéret és feketetét, mindegyikből egy táblát. Így legalább Shiratori-sama egy újfajta íz világot visz a süteményébe, ha nem csak egy fajta csokit tesz bele. Ezzel még talán jót is teszek neki, hogy nem kérdezősködtem, hanem inkább egyből a tettek mezejére léptem.
Amikor belépek az üzletbe, már határozott elképzelésem volt, hogy mit akartam és tudtam is, hogy hol találom meg, amire szükségem van. Bár nem vagyok itt rendszeres vásárló, már többször megfordultam itt, így nagyjából tudom, hogy mi hol van, ezért nem kell keresgélnem. Itt mindig tudom, hogy a legjobb áruk megtalálhatók, ha édességről van szó és nem is kérdés, hogy ide jövök, ha arra van szükségem. Meg is fogok egy-egy táblát a három fajta csokiból és megyek is a kasszához fizetni.
Még volt rajtam kívül az üzletben egy férfi, aki éppen fizetett, nem foglalkoztam vele, csak beálltam mögé a sorba a kezemben a zsákmánnyal. Természetes, hogy a saját pénzemből fizetem ki a csokikat, mivel amúgy se fogadnék el pénz Shiratori-samától. Biztos meg fog kínálni az elkészült műből és nekem a vele töltött idő is felbecsülhetetlen. Elkalandoztam a gondolattal és egy lökés ébreszt fel az álmodozásból, ami előlem érkezik. Hirtelen a földre huppanok és kiesnek a kezemből a tábla csokik.
- Nem látta, hogy Haruki ott állt maga mögött. – emelem fel egy kicsit a hangomat, hogy kifejezzem nem tetszésemet az előbbi kis baleset miatt. Ahogy jobban megnéztem a fickót nem tűnik olyan faragatlan tuskónak, aki ezt az egészet direkt csinálta. Bár mások se szánt szándékkal mennek neki valakinek, hanem vagy sietnek, vagy figyelmetlenek. Mindegy is, hogy miért csinálják, az a lényeg, hogy megtörtént az eset, most viszont fel szeretnék állni, ezért kinyújtom a kezemet a feltehetőleg úriember felé, hogy segítsen fel, elvégre én egy úri hölgy vagyok. Ez kezdetnek megteszi és egy bocsánatkéréssel talán el tudom nézni ezt a kis balesetet.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 262a5ix
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
Kamioka Shinrou

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te28700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (28700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Ápr. 18, 2012 10:49 am

Nemesi Találkozás


Amint megpillantom, hogy valakit fellöktem a boltba egy pillanatra pír szökken az arcomra. Oké, persze nem vagyok az a kimondottan mindenkivel bratyizós fajta. De egy gyermek korú shinigamit azért mégsem lökök föl, aztán távozom szó nélkül. Ennyire bunkó régen nem vagyok. Tehát pírba szökkent arccal, hajolok le és nyújtom kezemet irányába, hogy megkapaszkodhasson és felsegíthessem. Közben természetesen megszólalok, hiszen fellöktem. Illik bocsánatot kérni. Ekkor pillantom meg az öltözetét, nem tűnik úgy, hogy közrendű lenne. Ha pedig nemes, akkor illik jó benyomást tennem.
- Bocsásson meg, amiért fellöktem. Nem állt szándékomban senkit sem megbántani, figyelmetlenségemmel.
Mondom és egy kissé szégyenlős mosolyt villantok felé. Félreérthetetlen jele annak, hogy tényleg nem akartam fellökni és komolyan bocsánatot kértem tőle. Miután felsegítettem, végre összeszedtem magamat és lenyugodtam, hogy miként lehetek ilyen ostoba. Egy boltban, ilyen zűrt csinálok. Az hiányzik már csak, hogy újdonsült ismerősöm haragtartó legyen és esetleg balhét csináljon. Így illendő módon meghajlom irányába, természetesen nem olyan mélyen, mintha a bocsánatáért esdekelnék. Azt azért mégsem, olyan mélyen legfeljebb egy főnemes előtt hajolnék meg. Még akkor is, ha én vagyok a ludas. A meghajlás csúcspontján végül megszólalok.
- Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Kamioka Shinrou, a 12. osztag tisztje vagyok.
A hangsúlyomat csak igen finoman helyezem családnevemre. Nem kívánok kérkedni vele, mindössze aprócska jelzésképpen teszem. Jó kedvemben vagyok és tényleg jó benyomást akarok kelteni a boltban. Így a földre hullott csokoládé táblákat is felveszem és a lány kezébe adom. Fiatalnak tűnik. Ennek ellenére egy valamit, tudok. A tisztelet kifejezése egy másik nemes irányába, elengedhetetlen, ha a shinigami fia el akar érni valamit. Valamit fel kell ajánlanom kárpótlásként a kellemetlenségért, amit okoztam neki. Ha szabad szülött lenne, teljesen másképpen történnének a dolgok, de így. Kénytelen vagyok kompenzálni, ha meg akarom őrizni jó híremet és a Kamioka-ház hírét.
- Szeretném kárpótolni, meghívnám egy süteményre.
Mondom immáron teljesen nyugodtan. Elpárolgott zavarom is. Remélem a fellökött kis hölgy megenyhül, amiért véletlenül fellöktem.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
Shiranui Haruki

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 19
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19200/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19200/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzomb. Ápr. 21, 2012 12:55 am

Nemesi találkozás

Úgy tűnik, fel tudom ismerni, ha valaki egy úriember, mivel tényleg felsegített a földre kerülésemért felelős férfi és nem kellett megvárnom, amíg a boltos fárad ide és nyújt segítő kezet. Az arcán lévő elpirulásból látszott, hogy tényleg nem szánt szándékkal tette, hanem véletlen volt. Miközben felsegített, észrevettem, hogy végignézett rajtam, amit először nem tudtam, mire vélni. Első gondolatom az volt, hogy megérezte a lélekenergiámat és azt nézte, hogy nem vagyok shinigami egyenruhába. Mivel már vége van a munkaidőnek, így már tényleg átöltöztem egy szép virágos kimonóba és a zanpakautoumat is az osztagnál hagytam.
- Most az egyszer Haruki még el tudja nézni ezt az esetet magának, de legközelebb nem garantálja. – mondtam egy kissé lekezelően, mivel annak ellenére, hogy megbocsátottam, ne gondolja, hogy olyan könnyen megy ez a dolog. Ekkor felfigyelek egy furcsa mosolyra az arcán és valami összeállt a fejemben. Egy perverzzel állok szemben és az előbb nézett meg magának. Egy pedofil, aki ilyen módon akad össze az áldozataival, hogy ellöki őket és utána eljátssza a jófiút. Nekem is ilyenkor kell a szobámban hagynom a zanpakutoumat? Mindegy, puszta kézzel is el tudok bánni egy perverzzel, ez nekem semmiség lesz.
A következő pillanatban meghajolt előttem és biztos még mindig a bocsánatomért esedezik, de ilyen hízelgéssel nem fog túljárni az én eszemen, annál én okosabb vagyok. Egyetlen rossz mozdulatot is tesz felém és támadok, nem hagyom, hogy hozzám érjen a mocskos kezeivel.
- Egy nemes és shinigami is? Shiranui Haruki, a 9. osztag 4. tisztje. – megdöbbenésemben egy kicsit motyogok magamhoz, majd én is bemutatkozok és elveszem a földről felszedett tábla csokikat. Ezek szerint tényleg az első elképzelésem volt a helyes és az egész csak egy félre értés volt. Eddig nem is figyeltem, hogy rendelkezik lélekenergiával, és ami még meglepőbb, hogy a Kamioka ház tagja. A Kamioka ház, majdnem olyan befolyásos, mint a Négy Nagy Nemesi Családok tagjai, tehát nem akárkiről van szó. Azt viszont nem értem, hogyha ilyen magas rangú valakiről van szó, akkor mért itt vásárol? Biztos vannak puccosabb boltok is, amik ehhez hasonlóan édességárusítással foglalkozik.
- Rendben, Haruki elfogadja az ajánlatát. – egyezek bele a kárpótlásfizetésbe, ami egy sütemény képében fog érkezni. Odamegyek a sütemény részleghez, ami ugyan nem nagy, mivel nem erre specializálódott a bolt, de azért van egy kis választási lehetőség. Végignézve a sütiken, gyorsan lefaragtam a választékból, hogy csak egy maradjon. Nem szeretem a nagyon krémes süteményeket és most éppen valami gyümölcsöset akartam enni.
- Haruki azt szeretné. – mutatok rá a választott süteményre, majd ránéztem a férfire. – Maga nem vesz valamit, ehetnénk közösen a bolt előtti padon. – kérdezek rá Kamioka-sannál, hogy ő nem akar-e velem süteményezni. Már többször láttam, hogy a gyerekek miután megvették az áhított édességet, miután kimennek a boltból, egyből leülnek arra a padra és elkezdik elfogyasztani a zsákmányukat. Ezért jutott most is eszembe az a pad és ajánlottam fel a társaságomat. Egy ilyen magas rangú nemessel nem lenne rossz, ha jó kapcsolatot alakítanék ki.
- Ha maga 12. osztagos, akkor tudós is? – amint kimentünk a boltból és leültünk egyből elkezdtem a társalgást az elsőnek eszembe ötlő kérdéssel. Kamioka-san nem tűnik annak a tipikus őrült tudósnak, ezért is kérdeztem rá a dologra. Nem tudom, mire számíthatok egy 12. osztagostól, Shiratori-sama is többször mondta, hogy vigyázzak velük.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 262a5ix
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
Kamioka Shinrou

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te28700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (28700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzomb. Ápr. 21, 2012 3:30 am

Nemesi Találkozás


A virágos kimonó jól áll a kislányon. De kettőnk közötti korkülönbség nélkül pusztán ez az egy dolog, ami megfogalmazódik bennem. Jól nevelt nemes és mellesleg egészséges férfiú vagyok, nem érdekelnek kislányok olyan témában. Elmosolyodom arra a kijelentésére, hogy legközelebb nem tudja garantálni, hogy elnézi nekem az ilyen dolgot. Mivel nem lesz legközelebb, erre nem is lenne több lehetősége. Ennek ellenére vidáman, de kicsit érezhető éllel szólalok meg.
- Ebben az esetben, megtisztel, hogy elnézi nekem hibámat.
Bemutatkozásom után azonban már kicsit megváltozik a viselkedése. Helyes, ezek szerint a névről rájött, hogy nem egy egyszerű shinigamival van dolga. De nem vetem a szemére. A Shiranui-házról már hallottam. Emlékeim szerint a köznemesi házak egyike. A család vezetőjének neve ... azt hiszem Shiranui Kazuo. Én legalábbis így értesültem róla. Na igen, mikre nem jó, ha a nemes gyermekének megtanítják, hogy milyen nemesi házak léteznek és azoknak kik a vezetői. Kazuo személyével azonban nem vagyok teljesen tisztában. Bólintok egy aprót, amikor meghallom, hogy elfogadja a süteményt. Majd miután kiválasztotta, hogy melyiket kéri, a pulton keresztül a süteményre bökök és megszólalok.
- Akkor legyen még ez a sütemény is.
Kiadták a süteményt és készülök fizetni, amikor Shiranui-san megkérdezi, hogy miért nem ülünk ki a padra és beszélgetünk egy kiadós süteményezés fölött. Valljuk be igazán jó ötlete támadt a lánynak.
- Igaza van Shiranui-san, remek ötlet.
Így kinézek magamnak egy csokiszeletet és miután azt is kiadják egy kis tányérkán, mellékelik hozzá az evőeszközt, végre kifizethetem. A kifizetés megtörténte után elindulunk a padhoz és ott elkezdjük a süteményt elfogyasztani. Aztán a lány irányából érkezik is az első kérdés. Arra kíváncsi, hogy magam is tudós vagyok-e. Hát én tudósnak nem nevezném magam, azt hiszem az osztagban sokkal nagyobb intelligencia hányadossal megáldott személyek is vannak. De a válaszom remélhetőleg nem fogja elcsüggeszteni.
- Tudós? Nem, nem vagyok az a kimondottan tudós alkat. Még az akadémia előtt kezdődött az egész. Az édesapám a birtokaink modernizációjába kezdett, hogy termelékenységét fejlessze. Volt, hogy egész álló nap azzal foglalkozott, hogyan tud korszerűsíteni egy adott eszközt. A fejlesztések és újítások iránt, innen a rajongásom. Az akadémiai évek során kezdtem a hadi technológia iránt érdeklődni. A 12. osztagnál a harctéri eszközök fejlesztése a szakterületem. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból. De társaim szakértelméhez és tudásához fel sem érek.
Szerénykedem válaszomban, ez azonban nem megjátszás. Valóban csodálom munkatársaim képességeit és tudását. Annak ellenére, hogy a legtöbben egyáltalán nem nemesek. Nem is tudom hogyan vagyok képes ezt elviselni. Ezen még nem gondolkoztam. Viszont a kérdésben most én következem.
- A csokoládék számából azt hittem, inkább valamilyen krémesebb süteményt választ. De nem így történt, tehát mégsem olyan édes szájú, mint elsőre hittem. De akkor hová készül azzal a rengeteg csokoládéval?
Kérdezem, miután lenyeltem a saját süteményemből egy falatot. Annak ellenére, hogy nem olyan nagy a választék, kimondottan finom süteményeket árulnak. A Csodás Gyümölcsök Gyűjteménye nevű édesség kollekcióra pillantok, majd Harukira.
- Az unokahúgomnak viszem, gondolja, hogy tetszeni fog neki?
Mutattam a kollekcióra.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
Shiranui Haruki

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 19
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19200/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19200/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyHétf. Ápr. 30, 2012 10:26 am

Nemesi Találkozás

Legújabb ismerősöm egy kicsit furcsa fickónak tűnik, annak ellenére, hogy azért fel lehet fedezni a megjelenésében és a jellemében, hogy egy nemesről van szó. Amikor könyörületesen megbocsátottam neki, egy apró mosolyt véltem felfedezni az arcán pedig nem mondtam semmilyen vicceset. Ki érti ezeket a felnőtteket?
Ezek ellenére beleegyezek egy sütizésbe és javaslom neki, hogy ő is egyen valamit. Az ötletemre egyből elámuldozik, amit meg tudok érteni, hiszen nekem általában jó ötleteim szoktak lenni és ezzel most egy cseppet sem túloztam. Megkapjuk a süteményeket, majd kiülünk a padra, ahol elbeszélgethetünk.
- A tudósok azok, akik kitalálnak új dolgokat vagy felfejlesztik a régieket, szóval Haruki szerint maga is tudós. – javítom ki a nemest azzal, hogy elmondom szerintem, kik a tudósok. Annak ellenére, hogy nem ő a legügyesebb, meg a legokosabb, attól még tudós. Nem tudom, mért nem ismerte el, lehet, hogy szégyelli, nemes létére ilyen munkakörben kell dolgoznia vagy nem is tudom.
- Először is a krémesebb sütemény, nem feltétlen édesebb, másodszor pedig jó a meglátása Haruki nem annyira édesszájú, jobban szereti a gyümölcsös édességeket. – egyből eloszlatom a tévedést a krémes sütivel kapcsolatban, hiszen akár egy normál tésztás-töltelékes sütemény is lehet édes, ha éppen olyan a recept. – A csokoládé pedig nem Harukié, Shiratori-samának viszi, aki finom süteményt süt belőle. – kezdek el áradozni Shiratori-samáról és az eszembe se jut, hogy valaki ne ismerné ót, hiszen őt mindenki ismeri. Nem?
- Magával mi a helyzet, édesszájú? És mi a kedvenc süteménye, ha van persze? – kérdezek vissza, ha már az édességeknél tartunk. Én is elmondtam, hogy mit szeretek, akkor én is meg akarom tudni, hogy ő mit szeret.
- Ha egy gyerekről van szó, akkor valószínű, hiszen szeretik a színes és csillogó dolgokat. – mutat felém valami édességet Kamioka-san, amiről megkérdezte a véleményemet. Egyből következtettem, hogy egy gyerekről lehet szó, hiszen ha egy tizenéves lány lenne, akkor neki egy virágot illene vinni. Egy gyereknek pedig pont az ilyen a megfelelő ajándék. Nem azért tudom ennyire, mert én is az vagyok, hanem azért mert én is az voltam nem régiben.
- Hogy hívják? – érdeklődök az unokahúg nevéről, mert lehet, hogy ismerem az illetőt. Bár az is igaz, hogy nagy a Kamioka család és kevés az esélye, hogy pont Miyako az, akit a Gyerekegyletben ismertem meg. Gyorsan el is oszlatom a gondolatot, hiszen nem valószínű a dolog.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 262a5ix
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
Kamioka Shinrou

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te28700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (28700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyCsüt. Május 03, 2012 11:27 pm

Nemesi találkozás

- Ebből a szemszögből nézve, igaza lehet Shiranui-san. Tudja az én értelmezésemben a tudós inkább az a személy, aki egész nap a kutatásaival foglalkozik. Én is elvégzem a kutatásaimat, de nem vagyok olyan nagy koponya vagy szerelmes a tudományba, mint osztagtársaim. Ezért is mondtam, hogy nem tartom magamat igazán tudósnak.
Mondom Harukinak és folytatom a süteményem evését. Elcsodálkozom, amikor Haruki-san arról kezd beszélni, hogy Nara Shiratori kapitánynak viszi a csokikat, hogy süteményt süssön belőle.
- A 9. osztag kapitánya süteményt süt? Ne értse félre, nem azt mondom, hogy nem süthetne süteményt, csak meglepő információ egy kapitányról. Úgy értem, nem gondoltam, hogy egy kapitány süteményt süt. Inkább arra gondoltam, hogy szabadidejében pihen vagy közösségi életet él.
Mondom, majd áttérünk az édesszájúságra. Ez megint egy semleges téma, de hát éppen azért beszélgetünk, hogy ilyen kis dolgokon keresztül megismerjük a másikat.
- Tehát a gyümölcsös süteményeket kedveli. Ezért kérte akkor ezt a süteményt. Én inkább kedvelem az édességet. Szóval igen, elmondhatom magamról, hogy édesszájú vagyok. Időnként jól esik egy kis kényeztetés a munka után. Vagy szabadidőben elfogyasztani egy süteményt. Nincs kimondottan kedvenc süteményem. Amelyiket éppen megkívánom, ha lehet így mondani.
Kikértem Haruki véleményét, hogy mi a véleménye az édességről. Azt mondja, hogy bizonyosan tetszeni fog neki. Az jó, ennek nagyon örülök. Amikor megkérdezi az unokahúgom nevét, teljesen nyugodtan közlöm vele. Miért kellene titkolni? Miért lenne probléma vele?
- Kamioka Miyako, a neve. Az 5. osztag hadnagya, Kamioka Rosa-sama az édesanyja. Rosa-sama és én nem állunk vérségi rokonságban. Az ő férje, Kamioka Raito által vagyok rokonságba Miyako-channal.
Rögtönzött családfa kutatási kiselőadásomat rövidre zárom. Ne érezze úgy, hogy kioktatom. Inkább csak elmondtam neki, hogy hogyan állok rokonságba Miyakoval. Aztán eszembe jut, hogy a Shiranui-háznak egy kedves, idős úr a feje. Legalábbis erről hallottam.
- Bocsássa meg, lehet félretájékoztatott vagyok. Tudomásom szerint, a Shiranui-háznak, a nagyapja a vezetője. Szóval érdeklődni szeretnék, hogy miként szolgál a kedves nagyapja egészsége?
Nm nincs vele célom, hogy érdeklődöm az úr hogyléte felől, inkább csak kedves gesztusnak szánom, hogy megkérdezem, hogy szolgál a nagyapja egészsége. Miközben válaszát hallgatom, egy újabb falat süteményt tüntetek el a számba. Miután sikerült lenyelni a süteményt elgondolkodom pár pillanatra. Majd megszólalok.
- Shiranui-san mivel foglalkozik az osztagnál, mi a munkája?

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
Shiranui Haruki

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 19
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19200/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19200/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Május 20, 2012 10:13 am

Nemesi Találkozás

Még mindig nem akar velem egyetérteni abban, hogy ő egy tudós, pedig aki a 12. osztagban szolgál az egytől egyig tudós és kész. Nincs választásuk. Aki odakerült, az meg lett bélyegezve, mint tudós és ez alól nem tud kibújni senki. Nincs olyan, hogy kicsit tudós vagy nagyon tudós. Talán olyan van, hogy sima tudós meg őrült tudós, de ennél több kategória nincs. Szerencsére ő nem néz ki őrült tudósnak, így biztonságban vagyok. Tovább veszekedni pedig nem akarok, mert én annál okosabb vagyok, inkább hagyom az egészet. Én tudom, hogy nekem van igazam és nekem annyi elég.
- Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek megvan a saját hobbija. – inkább csak ennyit mondtam, pedig még tudtam volna, mit mondani, csak rájöttem kivel is beszélek. Egy főnemesnek talán szokatlan, hogy egy olyan magas pozícióban, mint Shiratori-samáé, maga süt-főz, mert nekik ott vannak a cselédek, akik mindent megcsinálnak helyettük. Azért nem rajongok a nemesekért, mivel egyedül magatehetetlenek. Nálunk ez nem annyira jellemző, inkább csak az öregekre, hiszen mi csak egy kis nemesi ház vagyunk.
Ezután áttértünk a kedvenc sütemények latolgatására, aminél gondolhattam, hogy egy kicsit lenyugodhatok. Viszont kombináltam, hogyha nem megveszik a süteményt, akkor a szakácsuk készíti el, így visszakerültem az előbbi témához. Mindegy, nem foglalkozok vele, az ő dolguk, mit hogy csinálnak, nem ütöm bele az orromat.
- Haruki ismeri Miyako-sant. – jelentettem ki, mert az ámulat miatt csak ennyi jött ki. Csak egy nevet kérdeztem, erre meg egy egész rokonsági kapcsolat láncot kaptam, amire igazából nem voltam kíváncsi. Bőven elég információ volt nekem, hogy a nagybátyja, nem volt többre szükségem.
- Papíron Haruki a Shiranui ház vezetője, de Ojii-san foglalkozik a család ügyeivel és igen ő rendben van. – válaszolok a felém idézett kérdésre egy kisebb javítással. Vajon honnan tudta, hogy Ojii-san a nagypapám? Kémekkel figyeltetnek minket, vagy mi? Tudom, hogy kicsi a Shiranui ház, de hogy ennyire tudja, hogy ki kicsoda az már furcsa. Az viszont még furcsább, hogy nem engem hitt a család vezetőjének. Most már biztos, hogy kémek lesznek a dologban.
- Haruki azt csinálja, mint minden rendes tiszt. Járőrözik, küldetésekre jár, mint mindenki. És persze segít Shiratori-samának a papírmunkában. – sorolom fel az általános dolgokat és még pluszba megemlítem az egyedi dolgot is, hiszen az a legfontosabb. A rendes szót egy kicsit kihangsúlyoztam, hiszen így már nem tartozik a kategóriába a 12. és a 2. osztag, mivel nekik egyedi feladataik vannak.
- Haruki pedig meg szeretné kérdezni, hogy milyen érzés főnemesnek lenni? – az előbb ő kérdezett, ezért úgy logikus, hogy most én jövök. Nem olyan furfangos a kérdésem, de kíváncsi vagyok, hogy fogja megfogalmazni azt, ami neki természetes. A kérdés feltétele után kapom be éppen süteményem utolsó falatját, hiszen nem volt olyan nagy, hogy tovább csámcsoghassak még rajta.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 262a5ix
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
Kamioka Shinrou

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te28700/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (28700/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Jún. 03, 2012 6:24 am

- Igaza van ebben, hogy nem vagyunk egyformák. Arról van szó, hogy nem gondoltam volna, hogy Shiratori-sama tortát süt a szabadidejében. Azt hittem, hogy olvas ... vagy egyéb teendőit végzi.
Mondom, teljesen nyugodtan, hogy mindössze arról van szó, hogy nem gondoltam, hogy a Taichou hobbija a tortasütés. Mindenféle dologra gondolna az ember, de arra, hogy tortát süt... arra pont nem. Én legalábbis nem gondoltam volna, hogy egy férfi fogja magát és neki áll tortát sütni. Ezt viszont nem tárgyaljuk túl, egy egyszerű tortasütésről van szó. Az ő dolga, tehát pont.
- Örülök, hogy Miyako-channak ilyen barátnője van, mint Ön. Gondolom a gyerekegyletből ismerik egymást.
Honnan máshonnan ismerhetné Miyako-t, elvégre Rosa-sama biztosan nem engedi még el bulizni. Bár ahogyan megfigyelhető Haruki-san se egy nőies lány. Van még mit hova nőnie. Legalábbis gondolom, ha Miyako-t ismeri. Márpedig a gyerekegyleten kívül, esetleg még osztagon belül ismerhetnék egymást, de tudtommal Miyako nem a 9. osztag tagja. Bár lehet, hogy tévedek.
- Micsoda meglepetés. Úgy tudtuk, hogy a kedves nagyapja a családfő. Még inkább örvendek a találkozásnak. Tudja a Kamioka-ház igyekszik a többi nemesi házzal jó viszonyt tartani. Adja át a Kamioka-ház üdvözletét a kedves nagyapjának.
Mondom komoly arccal és komolyan is gondolom, hogy nagy öröm ért, hogy kiderül a Shiranui-ház vezetője Haruki-san. Jó tudni az ilyen dolgokról, kellemetlen lett volna, ha példáéul a nagypapát tituláltuk volna egy hivatalos levélben a házuk vezetőjének. Kérdésére jóízűen felkacagok. Ilyen kérdésre nem nagyon számítottam. Végül a kacaj egy kedves mosolyba megy át.
- Bocsássa meg nevetésemet, nem önnek szólt, csak a helyzetnek. A Kamioka-ház nem a főnemesi házak egyike. A Kamioka-ház a Független nemesi házak sorát bővíti, így kérdésére nem tudok választ adni. Kérdésére egyébként sem tudok megfelelő választ adni. El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet főnemesként élni. Rukongaihoz képest, már az Ön háza is feltehetően, Ég és Föld különbséget generálja. Tehetősebbnek lenni és hatalommal rendelkezni, azonban hatalmas felelősséggel jár. Felelősséggel kell viseltetnünk saját vagyonunk és mások iránt is. Gondoljon csak bele, a Kagami-ház testőrségében, ott vannak a Kamioka-ház tagjai is. Minél magasabban áll társadalmilag egy nemes, annál nagyobb nyomás nehezedik a vállára, bizonyos szempontból. Anyagilag sok mindent megtehet, de felelősséggel jár mindaz, amit tesz és mond. De ez az én véleményem, remélem sikerült megfelelő választ adnom.
Mondom és közben kezemmel még gesztikulálok is, hogy érthetőbbé tegyem mondandómat. Én valóban így gondolom, a nemesi rang viselésével az ember felelősséget visel a vállán.
- Mondja csak Shiranui-san, mióta ön a vezetője a házának?
Kérdezem tőle, elvégre igen nagy gondot vett vele a nyakába.

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyCsüt. Jún. 07, 2012 8:35 am

Fagylaltozás, a két okos nagykislánnyal ^^

Nara-taichou zanpakutou edzésén volt szerencsém megismerni egy okos és kedves kislányt a Juunibantaiból. És ahogy azt már az elején eldöntöttem a rózsaszínhajú barátosnőjével együtt meginvitáltam őket valamilyen édességre az Okashi édességboltba.
~Yoshida Yoriko, kettő a köbön… tehát 8. tiszt a tizenkettedik osztagnál.~ Jegyeztem meg az elhangzottakat. ~Ilyen fiatalon máris ilyen rangú tiszt, igazán okos lehet, akkor. ^^ ~ Yoriko, ahogy egy kislányhoz illik máris valami becenevet aggatott a nyakamba, „Ri-chan”. Csupán reméltem, hogy Ginyuushijin nem akarja átvenni tőle, mert az valahogy nem illene hozzá. >.> Szóval mikor a klóntechnikát alkalmaztam a kislány durcis arccal felháborodásának adott volna hangot, hogy ez csalás, de azzal, hogy elmondtam a stratégiámat sikerült kiengesztelnem. Viszonylag gyorsan megnyerte a „játékot” azzal, hogy valószínűleg a gömbvillámaival engem próbált eltalálni úgy, hogy a klónomnak fel kelljen áldoznia magát. ~Igen, a gömbvillámai lehettek, mert ha jól hallottam, s jól emlékszem azoknak a parancsszavát mondta ki.~ Mosolygós, vidám arccal erősített meg abban, hogy ő győzött, a jutalmuknak viszont nagyon megörült, amit az arca még jobban felragyogása is jelzett. Nara kapitány becenevén majdnem fenevettem. Én is alapállapotba állítottam zanpakutoumat, s a kardomat elraktam. ~Szóval Tsukinak hívják, de cuki.. Very Happy Tsuki-nee-chanként emlegette, akkor viszont testvérek lennének? ~
- Látom, mégis van eszed, és elég jó kis játékot hoztál össze neki. – Dicsért (? o.O?) meg a zanpakutou szellemem, bár nem volt tőle szokatlan, de akkor is meglepett.
Tisztelettel elköszöntem a taichoutól, s még egyszer megköszöntem ezt a lehetőséget, végül a kijáratnál vártam a két kis lányt mosolyogva, úgy, hogy másoknak ne legyek útban. Mikor idetaláltak Tsukinak is bemutatkoztam, mert lehet, hogy Yoshida-chan megemlíthette a nevem, viszont az illem úgy kívánja:
- Yo! Én Chiruochiba Airisu vagyok. Benned kit tisztelhetek? – Guggoltam le, hogy nagyjából egy magasságban legyünk mind hárman. Aztán a bemutatkozása után: - Örülök, hogy megismerhetlek. – Újra felegyenesedtem, s indultam meg. – Akkor ne is késlekedjünk, hogy minél hamarabb fagyizhassunk! ^^
- Amúgy mind ketten ügyesek voltatok. –Dicsértem meg őket út közben mosolyogva. – Igencsak vicces volt, hogy Nara kapitány zanpakutouját rózsaszínre változtattad, Yamakida-chan! ^^ Yoshida-chan, varázslatosan szép volt, ahogy a taichou elleni gyakorlatodon az elektromos gömbjeid eltűntek! – Saját kezdeményezésre össz-vissz ennyit mondtam, viszont, hogyha kérdeztek, akkor próbáltam válaszolni.
Már alig pár 10méterre voltunk a bolttól, de már érezhettük az édességek nyálcsorgató illatát a levegőben. Valószínű, hogy a lányok megemelték a menet tempót, mint ahogy az is, ha ők nem, akkor én igen.
- Kölyök. >.> - Sóhajtott fel zanpakutoum szelleme.
A kirakat bámulására nem akartam sok időt hagyni, így ahogy odaértünk már is nyitottam be, természetesen csak akkor, ha nem előztek be ebben, s gyermekien izgatott hangon köszöntem be a kedves boltos néninek:
- Szép napot! ^^ Ezek a nagylányok nagyon ügyesek voltak Nara-taicsou edzésén, sőt Yoshida-chan még le is győzött, ezért meghívtam őket egy kis fagylaltozásra. ^^
- Hello, Airisu! – Köszönt vissza a boltos néni, aztán a lányokhoz szólt. – És milyen fagylaltot kértek?
Ameddig a lányok fagylaltot választottak elkezdtem nézni, hogy mivel töltsem fel a megapadt vanília készletemet.
- Biztos jó ötlet volt felügyelet nélkül hagyni őket? Lehet, hogy oda lesz a fizetésed! - Aggodalmaskodott a zanpakutoum, talán nem is alaptalanul.
~ Nem kell ettől félni! ^^ ~ Válaszoltam neki, bár igazából bennem volt a tüske, hogy mi vea, ha mégis, de egye kutya, most az egyszer nem érdekel!

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiranui Haruki
9. Osztag
9. Osztag
Shiranui Haruki

Female
Taurus Dragon
Hozzászólások száma : 105
Age : 19
Tartózkodási hely : Shiratori-sama mellett
Registration date : 2011. Jun. 23.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te19200/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (19200/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzomb. Jún. 30, 2012 1:08 am

Nemesi Találkozás

Egy kicsit zavart, hogy Kamioka-san folytatta a magyarázkodást, miért is lepődött meg azon, hogy Shiratori-sama tortát süt, így inkább ráhagytam a dolgot. Legalább tudja, hogyan is kell megszólítani Shiratori-samát és ez nekem elég.
- Igen, a Gyerekegyletből ismeri Haruki Miyako-sant. - helyeselek Kamioka-sannak megállapításán, hol is találkoztam az unokahúgával. Nem pazaroltam rá sok szót, csak kerek perec megmondtam és bekaptam az utolsó darabkát a sütimből.
- Ojii-san intézi a család ügyeit, ezért gondolhatták, hogy ő a vezető. - válaszoltam, de persze még mindig nem tettem le a feltételezésemről, hogy figyelnek minket. Nem bízhatunk a nagyobb nemesi házakban, mert bekebeleznek, hogy erősebbek legyenek, és nagyobb hatalommal rendelkezzenek.
A következő pillanatban Kamioka-san nevetésben tör ki, amire nekem is leesik, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet, ezért el is pirultam egy kicsit. Így úgy hangzott, mintha tudatlan lennék, pedig nem vagyok az, csak rosszul mondtam, ennyi az egész és máris javítok a dolgokon, amit szóhoz jutok. Kamioka-san éppen egy nagy monológba kezdett, amiben sok érdekeset is mondott, amit meg is jegyzek. Ebből pedig látszott, hogy a szíve mélyén egy jó lélek.
- Haruki nem úgy értette, csak hogy a Kamioka ház a független családok közül az egyik legnagyobb és majdhogy nem olyan, mintha a Négy Nagy Nemesi Család egyike lenne, még hogyha hivatalosan nem is. Vagy rosszul tudja Haruki? - próbáltam javítani a helyzeten, de nem tudom, hogy sikerült-e, hiszen majdnem én is belekavarodtam. Ennek ellenére remélem Kamioka-san megérti, hogy mit akartam mondatni.
- Körülbelül két éve vezeti Haruki a családot, de Ojii-san végzi a vezetői feladatokat. Haruki csak azért vállalta el, mert egy nem vérszerinti családtagot akartak kinevezni és csak én voltam alkalmas a szerepre. - még többet is mondtam, mint amit kérdezett Kamioka-san, de hát ő is ezt csinálta többször is, tehát nekem is szabad, nem?
A beszélgetés lassan a vége felé közeledett, hiszen már a sütim is elfogyott, így lassan itt az ideje, hogy menjek és hagyjam Kamioka-sant, hogy ő is hagy menjen a dolgára. Biztos nagyon elfoglalt és eddig is csak feltartottam, így a búcsúzás van csak hátra.
- Harukinak most már mennie kell, de nagyon élvezte a beszélgetést. - keltem fel a padról, majd meghajoltam Kamioka-san felé búcsúzásképpen, majd visszaindultam a 9. osztag felé. Sietnem kell, mert időközben a csokik, amiket vettem elkezdtek megolvadni és nem akarok egy folyós valamit adni Shiratori-samának.

Spoiler:
 

______________

Okashi édességbolt - Page 3 262a5ix
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Yoriko
12. Osztag
12. Osztag
Yoshida Yoriko

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 71
Age : 16
Tartózkodási hely : Seireitei - 12. osztag, családi otthon, látogatóban Kobaa-channál vagy Tsuki-nee-channál *.*
Registration date : 2012. Jan. 27.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag kapitánya *.*, ügyeletes hologramfelelős *.*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te13500/15000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (13500/15000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzomb. Jún. 30, 2012 2:05 am

Megosztott nyeremény
Avagy fagylaltozás Ri-channal *-*

Természetesen sikerült legyőznöm az ellenfelem Shira-chan bácsi zanpakutous varázsos játékos edzésén, mert én okos vagyok, meg ügyes, meg már nagylány is, és ez a legkevesebb, amit egy jövőbeli Mayuri-díjas tudóstól el lehet várni, és biztos vagyok benne, hogy Tsuki-nee-chan is nagyszerűen szerepelt, mert ő is sokszoros Mayuri-díjas tudós lesz, és ki szerepelne jól, ha az én drága Onee-chanom nem? Tehát mindketten nagyon-nagyon szupi-szupin zseniálisak voltunk és még a mikrokameráim is működnek és nem lepleződtek le, szóval ha túl vagyunk a mai napon mindenen, akkor majd egyikünk szobájában popcornozás közben és két Hannah Montana rész között megnézzük, mit bénáztak a tudósok a laborban, mert biztos, hogy valamit elbénáztak, mert a felnőttek mindig túlbonyolítanak mindent, és első kézből tudom, hogy ez a tudósokra különös módon jellemző, tehát biztosan megint a legegyszerűbb megoldások fölött siklottak el, úgyhogy ezen majd Onee-channal jót fogunk nevetni, és majd holnap, ha kegyesek leszünk, közöljük is velük, hogy mit hibáztak el. ˘ ^ ˘ Viszont a kedves ellenfelem, Ri-chan meghívott minket fagyizni, tehát ennek a nemes kötelességnek még eleget kell tennünk, mert milyen nyertes lennék, ha nem fogadnám el a nyereményem és nem osztanám meg Onee-channal, pláne mikor eleve kettőnk számára lett felajánlva, tehát Ri-chan is tudta, hogy én Tsuki-nee-chan nélkül nem mennék sehova, amiből következik, hogy esze azért neki is van, és erre nagyon büszke is vagyok, mert akkor az ellenfelem is okos volt, és egy okos shinigami felett győzelmet aratni mégis nagyobb dicsőség, mint egy butuska fölött. ^ v ^
Ri-chan, a Yoshida-chan megszólítás olyan távolságtartó… T-T – jegyzem meg kicsit nyafisan út közben, mert azért a vezetéknevemen már mégse szólítsanak, mert ez majdnem rosszabb, mint ha a keresztnevem mellé a san tagot teszik oda, és igazából mindkét eset borzasztóan távolságtartó és zavaró, és nincs is rájuk szükség, mert gyerek vagyok, úgyhogy tőlem csak ne tartson senki távolságot, mert az már milyen bugyutácskásan veszi ki magát? Minden esetre én Onee-chanba karolva közlekedek az utcán, és megpróbálok értekezni vele a boltban lelhető fagylaltokról, hogy mégis mifélét lenne érdemes enni, mert azért ez mégis olyan téma, amit szeretnék vele megvitatni, persze szigorúan olyan hangerőn, hogy Ri-chan is belefolyhasson a diskurzusba, ha szeretne, elvégre ő hívott meg minket, szóval biztosan jobban ismeri itt a járást, mint mi.
Onee-chan technikái természetesen mind-mind nagyszerűek, akárcsak az enyémek! ^ v ^ De persze Ri-chan is ügyes volt, még akkor is, ha megijesztett azzal a nagy zeneszerszámmal, mert bizony nagyon nem lett volna üdvös dolog, ha rád esik, úgyhogy jobban kéne vigyáznod a tárolására… – beszélek egy picit Ri-chanhoz is az édességbolt felé haladva, mert azért ennyit igazán megoszthatok vele az észrevételeimből, még akkor is, ha tudom, hogy nem esett volna le, mert arra figyelt, és amúgy is, de sokkal-sokkal cukibb vagyok, ha megjegyzem másoknak az ilyen apró észrevételeimet, mert természetesen az igazán okos shinigami nem kérkedik a tudásával, hanem megtartja magának. Razz
A bolt közelében már én is kicsit izgatottabban pattogok Onee-chanomba karolva, de nem akarom rángatni, úgyhogy hozzá igazítom a tempómat és csak úgy ugrándozok, hogy neki se okozzak kellemetlenséget, mert hát azt azért már mégsem kéne. Mikor belépünk, széles mosolyomat villantom a boltos nénire.
– Csókolom! És köszönjük szépen, előbb körülnézhetünk? *w* – még csillogó szemekkel integetek is, ahogy Onee-chan mellett a fagylaltos pulthoz lépek. Széles mosollyal az arcomon vizslatom a sokféle ízben fellelhető színes nyalánkságokat, amiket a nagymamiék úgysem akarnak megengedni, merthogy szerintük hiperaktív vagyok, és a cukortól bepörgök, pedig ez nem is igaz, csak sok az energiám és a cukor amúgy is kell az egészséges fejlődéshez – ahogy Tsuki-nee-chan is megmondta. - Nézd, nézd, nézd, Onee-chan! Az ott rózsaszín és azt írja, vattacukor ízű! Meg van Hupikék-törpikék és Felhőcske! Azok milyenek lehetnek? És-és-és mennyi gyümölcsös! *w* – ugrándozom a pult előtt a sok-sok fagylaltcsodát nézegetve. Némelyiknek olyan szépen csengő fantázianeve van, hogy nem is tudom, milyen ízt takarhat, de biztosan nagyon finomak és a többi is istenien néz ki, meg vannak azok a hagyományosnak tűnők, mint a csokis, meg a vaníliás, és még sok más édesnek és csokisnak látszó és… Elkapott a bőség zavara. T-T
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamakida Tsuki Leiko
12. Osztag
12. Osztag
Yamakida Tsuki Leiko

Hozzászólások száma : 28
Registration date : 2011. Aug. 15.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te6000/15000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (6000/15000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyHétf. Aug. 06, 2012 10:10 pm

Ha nincs pláza, jó a fagyibolt is...
Fagylaltozás Onee-channal és Chiba-channal

Ez életem legszörnyűbb napjainak egyike! Már majdnem olyan nyomottul érzem magam, mint amikor kiszámoltam, hogy még milyen sok év, mire kinőnek a cicijeim, mert mondjon bármit Yoriko, én azért már szeretnék kicsit nagyobb lenni, éppen csak egy kicsit, mert azért na, már ötven éves vagyok, és tiszta izé, hogy így a fiúk még csak rám sem néznek, az anyu pedig azt sem engedi, hogy elmenjek a plasztikai sebészetre, amit Mayu-bá vezet, pedig már kaptam tőle bérletet is rá meg minden, csak hogy még nem szabad nekem. Neutral Ez a nap pedig még annál is rosszabb, mint amikor négy éve udvarhölgy lettem, nem pedig királykisasszony, mert mi az, hogy pont _én_ nem nyerek a szépségkirálynőválasztáson? >_> Jól meg is bosszultam persze, a koronát meg se tartottam, meg az anyu is tiszta hisztériás volt, annyira, hogy még Masato-sannal is összevesztek, na persze én ennek inkább örültem, mintsem bánkódtam, mert én már azóta utálom Masato-sant, hogy megtudtam, ki az, és mit akar az anyutól. Most persze nincs mit a földhöz vágni, nem tudok csapkodni és eszeveszetten hisztizni, így nem is tudom hirtelen, mi az, amivel le kell vezetnem ezt a feszültséget. Ez az állandó hajtás meg a sok kudarc... Igaza volt az anyunak, túl nehéz ez a shinigamiskodás egy olyan törékeny léleknek, mint amilyen én vagyok. Okashi édességbolt - Page 3 Th_dramaqueensmil Éppen itt az ideje kivennem egy kis vásárlási szabadságot, hiszen az mindenre megoldás. Elűzi a gondokat, a bajokat, ráadásul jól is érzem magam. Nincs is jobb feszültségoldó annál, mintsem amikor már a vásárló szatyromban tudhatom a legújabb ruhákat, amiket alig várom már, hogy felpróbálhassak. Amúgy is szeretnék néhány új rövidnadrágot, ha már itt a nyár, ki kell élvezni azt, nem?
- Onee-chan... TTT^TTT - csüggedten, lehorgasztott fejjel sétálok oda Riko-chanhoz, tudomásul sem véve azt az öreg bácsit, aki a nyomában lohol. Meg se fordul a fejemben, hogy szándékosan követi őt, így aztán pár pillanatra zavartan pislogok, amikor lehajol hozzám, hogy bemutatkozzon. Láttam azt, hogy Yoriko vele gyakorolt, de ettől még idegennek számít, nem? Vagy biztosan az apunak figyel, nehogy elmenjek a plázába? Igen, biztosan így van... dölyfösen méregetem pár másodpercig a barátságosan rám mosolygó arcot, nem tudom, mennyire bízhatok benne. Az apuból kinézem én, hogy mindenféle random shinigamikat állít rám, csak mert ennyire nem akarja, hogy elmenjek a plázába. Pedig még csak nem is az ő pénzével akartam fizetni ezúttal! Masato-san odaadta az egyik bankkártyáját... Surprised
- Yamakida Tsuki Leiko~desu. - mutatkozok be, hangomból azonban nem öröm, hanem csüggedtség csendül. Tiszta ciki volt, amit csináltam, ráadásul én voltam az egyetlen, akinek Nara-chan~desu gyakorlóbábut hozott, mert annyira béna-ména volt. T^T Nem tehetek róla, még sosem kellett élő, mozgó, lélegző személyre támadnom, a gyakorló hollow makettek pedig mások ugyebár. A szimulációkon amúgy jól szoktam teljesíteni, de ez akkor is olyan mah, meg minden, hogy nem bírom! T^T
- Hát, én a plázába akartam menni, de így is jó. >.> - csimpaszkodok bele Riko-chan karjába, mert azért mégis csak, Chiba-chant még csak nem is ismerem, sőt, még csak nem is híres popénekes, így azt hiszem, nem szabadna vele lófrálni. Na persze, ha bajom esik, úgyis megmondom az apunak, és ő majd jól ellátja a baját. ˇ^ˇ
- Egyáltalán nem volt vicces. T^T - motyogok félhangosan, s kis híján zokogásban török ki sikertelen és gyalázatos teljesítményem miatt. Miért nem lehet egy edzésen egyszerűen csak felsorolni a reiatsu elemek típusait, miért? T-T Amúgy sem viccből csináltam az egészet, de én csak egyszerűen ezt tudom csinálni, nem tehetek róla, jó? Attól még nem kell kicikizni, a rózsaszín meg amúgy is szép szín, pont olyan szép, mint amilyen én vagyok. Arrogáns
Megérkezve az édességboltba továbbra is szorosan csimpaszkodok Yoriko karjába. Talán ha a plázázás elmarad, a fagyi majd jót tesz nekem, mert az fincsi is meg jó is, és én sosem fogok elhízni, mondjon az apu bármit. Onee-chan nyomában loholva pislogok rá a különböző fagylaltokra, főleg a szép színeseket nézem, meg mert a gyümölcsösek a kedvenceim. A fagyis néni már nagyon jól tudja is ezt, meg azt is, hogy mik a kedvenceim, azonban ahelyett, hogy tölcsérből kérnék egyetlen fajtát, nekem jobb ötletem lesz.
- Egy hatalmas Tündértó kelyhet kérek, epersziruppal, mézes ostyával és csokoládés rolóval. Surprised - adom le a rendelésem, nem sokat hezitálok. Ez a kedvencem, egy hatalmas kehely, mindenféle gyümölcsös fagylalttal, ráadásul még gyümölcsök is vannak benne, és nem csak gyönyörű, hanem finom is, ráadásul a neve is szép. ^^

______________

Okashi édességbolt - Page 3 Pink-heart
pretty in pink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyCsüt. Aug. 09, 2012 12:20 am

Fagylaltozás, a két okos nagykislánnyal ^^

Tsuki hangja, mikor bemutatkozott, nem volt túl boldog, nem úgy, mint a testvérének, Yoshida-chan hangja, de biztos voltam benne, hogy a fagylalt majd meghozza az ő kedvét is. ^^ Az út közben, a világos hajú lányka kicsit nyafogósan kikérte magának a „Yoshida-chan” megszólítást, mivel az olyan távolságtartó.
- Értem, akkor hogyha Yoriko-channak szólítalak, az megfelelő lesz számodra is? – Kérdeztem tőle kedvesen, mivel a hivatalosabb megszólításra való panaszkodásában nem mondta, hogyan szeretné, hogy szólítsam. Viszont vele ellentétben a testvére nem kérte ki magának, hogy hivatalosan, távolságtartóan Yamakida-chanként szólítom meg. ~Talán ő hozzá van szokva? Vagy csak ennyire elszomorodott, hogy nem törődik vele?~ Yoriko-chan észrevételére így válaszoltam mosolyogva és türelmesen: – Kedves az aggodalmad, de az a lant nem eshet le onnan, mivel az én és a zanpakutoum lélekenergiáján ül. Tehát végül is a kettőnk reiatsuja tartja ott, így az nem eshet le onnan, viszont, hogyha elfáradnánk, meggyengülnénk annyira, hogy nem tudjuk tartani, akkor sem esik le, hanem eltűnik, s a shikai alakjából visszaáll alap állapotba. ^^
- A másik lánynak is mondjál valami kedveset, nehogy nekem itt elkezdjen bőgni! - Szólt rám Ginyuushijin, s igaza volt. Yamakida-chan tényleg olyan hanggal jelentette ki, halkan, hogy nem volt vicces, mintha sírni készülne, ezért mosolyogva, kedvesen ezeket mondtam:
- Valamint, hogyha szabad megjegyeznem, Yamakida-chan, az a technikád, amivel rózsaszínre színezted Nara-taichou zanpakutouját az edzésen, amellett, hogy viccesen hatott, szerintem igenis hasznos képesség… – Itt elakadtam egy pár pillanatra, mivel nem igazán tudtam, hogy miért is lehetne hasznos, de ekkor Lantos-chan a „megzavarás” szót súgva a fülembe kisegített, s tudtam folytatni a vigasztalást. – Mivel így meg is zavarod az ellenfeledet, s amíg így meg van zavarva könnyen el is menekülhetsz. ^^ - Csak reméltem, hogy ez valahogy nyugtatóan hatott rá, vagy legalább nem mondtam túl nagy butaságot.
Láthatóan az édesség bolt mindhármunkat felvillanyozott. A boltos néni természetesen elkészítette a csodálatos fagylalt kelyhet, a Tündértó kelyhet, Tsuki számára, aztán Yorikotól megkérdezte, hogy ő is ezt kéri-e, mivel hallotta, hogy a gyümölcsfagylaltokat nézegette ő is. Amilyet kér, olyat ad neki természetesen. Ameddig a lányok a fagylaltokat megkapták, válogatták, addig sikerült nekem is kiválogatnom a személyes édességkészletemet feltöltő vaníliás cukrokat, nyalókákat. A kiválasztott édesség halommal léptem vissza a pulthoz, mihelyt már mind a kettő leányzó választott, kért fagylaltot, aztán én is kértem magamnak négy gombóc vanília fagylaltot, s fizettem is amennyit kellett, amitől a kis erszényem le is fogyott fele akkorára.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Okt. 17, 2012 4:35 am

Csokis igazság Misa-sanról
Avagy harc a csúnya csokival és beszélgetés Chiyoval

Chiyo-ch…san hoz elmentem, hogy megkérjem, hogy gyakoroljuk a kendot, de nagyjából a harmadik mozdulat után áttértünk a hakudára. Téglákat taroltam, meg gonosz tengu-getákkal küzdöttem az edzése során. >< Végül, csak sikerült megtalálnom az egyensúlyomat, így arra gondoltam, hogy a komoly munkából át térhetnénk a játékra, így a csúnya csoki fenyegetéséről tudomást sem véve egy viccet eszeltem ki, hogy hogyan csaljam el Chiyot az edzőteremből, hogy a nővéréről beszélgethessünk. Mivel egy Juuichibantai tagról volt szó, ezért a legcélravezetőbb az volt, hogy a kardjával a kezemben rohanok tovább előle, így biztosan követ bárhova is menjek, viszont azzal már nem számoltam, hogy sokkal gyorsabb, mint én, így a sikeres zanpakutou elcsenés után a sikeres kidous ajtónyitást követve, alig, hogy kiértem a teremből ő már rám is vetült, s pár méteres közös repülés után landoltam a földön, ő meg rajtam. Embarassed Kicsit zavarba jöttem… nos nem beszélnék arról, hogy mitől, de akkor sem. Razz Embarassed Szóval mivel zavarba jöttem, így miután leszállt rólam, a kérdésére, hogy reméli, hogy csak játékból csináltam csupán heves fejrázással bólogattam, hogy „igen”.
- Vesztettem? Akkor csokira fel. – Nyögtem ki enyhén szomorkás hangon, hiszen most annyira nem érdekelt a csokoládé, valamint, hogy vesztettem, kíváncsibb voltam, mint vaníliás. Hát úgy tűnt, hogy csokizás közben kell oda terelnem a témát, de a kihívást elfogadtam! Hiszen hogyan menthetnék meg minél több társamat, hogyha még a csokival sem tudnék megküzdeni, miközben fontos dolgokat szeretnék megtudni?!
- Ennek a lábaim örülnek a legjobban. *>* – Jelentettem ki kicsit fájdalmas, de eleven hangon, miután újfent felrántott a földről, s kijelentette, hogy levehetem ezeket a csúnya, gonosz papucsokat.
Miután újra a rendes lábravalónk volt rajtunk újabb tanáccsal látott el, hogyha eleget gyakorlok, valamint ösztönösen figyelek a nem csak a saját, de a környezetem egyensúlyára, akkor nem csak a hakudám, hanem a zanjutsum is jobb lesz. Ezután összekócolta az amúgy is kócos fejemet, ez olyan… hogyin mondjam, mástól talán nem, de most tőle jó érzés volt.
- Rendben és köszönöm! ^^ – Öleltem meg hirtelen, aztán azonnal el is engedtem, mert hát talán még egyáltalán nem vagyunk olyan jó viszonyban, hogy ez szabad lenne, bár Shuko-san egyletének a buliján ő ölelt be engem… Hát egyáltalán nem tudtam, így még jobban zavarba jöttem. Embarassed – Gomeno! ~^^~ Itto… Jártál már Okashi-nál? – Kérdeztem gyors terelésként, s indultam is meg az Seireitei legjobb édességboltjába. Ezt az elterelő manőver talán a férfiegyletben is meg kellene osztanom, biztosan hasznos lehetne másoknak is, mikor a nőegylet faggatni akarná, vagy véletlenül elszólnák magukat. Cool
Az út alatt tőlem szokatlanul sokat beszéltem. Elmeséltem, hogy milyen sok féle, szép és finom dolgokat lehet kapni ott, valamint elmondtam, hogy az üzletvezető nénike nagyon kedves, főleg a gyerekekkel. ^^ Viszont, mikor újra megéreztem a levegőben az édességek illatát, csupán ennyit mondtam:
- Mindjárt ott vagyunk! *>*l – S kicsit gyorsabbra vettem a tempót. Az édességek édességes édes illatát Chiyo is érezhette a levegőben, valamint alig 15-20 méterre előttünk lehet is látni a színes kirakattal rendelkező boltocskát. – Szép napot Ojiinee! – Köszöntem, ahogy megérkeztünk. Természetesen, hogyha Chiyo még nézegetni szerette volna a kirakatot, akkor türelmesen megvártam.
- Hello Airisu! És üdvözlöm a kisasszonyt! – Köszönt vissza a néni.Ma milyen finomságot szeretnél vinni? Vagy talán valami nagyobb eseményre visztek édességet? – Nézett Chiyora jelentőségteljesen.
- He-he, nem. Nem arról van szó, hanem versenyeztünk és én vesztettem, így meg kellett hívnom egy csokoládés valamire, mivel még sosem kóstolt csokoládét. ^^
- Jajj, drágám! Gyere csak! – A nénike a pultja mögül kijött, aztán Chiyo karjába kapaszkodva elvezette őt az egyik polchoz, amik csak úgy rogyadoztak a különféle csokis sütiktől.Mennyire édesen szereti? Nagyon? Hogyha nem, az sem baj! Szerintem valamelyik csokoládés babpiskótát kóstold meg először. ^^ – Mutatott a polc egyik részére, ahol különféle alakú piskóták sorakoztak. Én ez idő alatt a háttérben maradtam, s reméltem, hogy mégis csak megúszom a csoki evést, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem.Airisu te is gyere ide! És te is válasszál egyet, mivel téged sem láttalak csokit enni, kivéve, amikor azt a csoki töltelékes vaníliagolyót etted! Olyan aranyos arcot vágtál akkor… - A boltos néni türelmesen, mosolyogva figyelte, ahogy a piskótákkal szemezünk.

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te31700/45000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (31700/45000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Okt. 17, 2012 8:27 pm

Csokis igazság Misa-chanrólNem volt mit elvitatni, ez az én győzelmem volt, minden tekintetben. Rákényszerítettem Airisu-sant, hogy getában fusson, és el is kaptam. Igaz, az elfogásában ő volt a ludas! Nem kellett volna Gingitsunéhoz érnie! Így azonban kivívta magának a csokit, pedig igazán nem akartam büntetni. De ez volt a megállapodás… és egy megállapodást sose lehet megszegni! Ez minden szerencsejáték alapja, épp ezért erre tanított Shion. Na jó, talán nem csak ezért. (Szép lenne, ha meg állapodnátok a tétekben, majd nem fizetnéd ki, miután vesztettél…) Szóval visszabújtunk eredeti lábbelinkbe.
- Itto… Jártál már Okashi-nál? – kérdezte, mint egymellékesen, érthetetlen okokból, paprika vörös fejjel. Ennyire nem szeretné a csokoládét? Vagy csak attól jött zavarba, hogy megölelt? De ő ölelt meg, szóval nem értettem, hogy miért…
- Még sosem jártam ott! – ráztam a fejem, majd elgondolkodva hozzá tettem – Talán lehet, hogy jártam már arra, csak nem tudtam róla…Tévedtem már el annyiszor és annyi fele, hogy semmiben nem vagyok biztos! Cool
Amíg mentünk a bolthoz, vagyis egész pontosan Chiru-san ment a bolthoz, én meg mentem utána. Így volt a legbiztosabb, hogy mind a ketten oda is találunk. Abban pedig csak reménykedni mertem, hogy Airisu-san se fog eltévedni. Amíg mentünk a boltba, lelkesen bemutatta a helyet.
- Mindjárt itt vagyunk! – mondta végül, és valóban, kellemes, édes illat ütötte meg az orromat.
Más volt, mint a szaké illata, de az általam sütött édességeknek se volt sose ilyen jó aromája. Néhány mély lélegzetvétel után be is nyitottunk egy szép épületbe. Megrohamoztak az illatok, miközben egy apró meghajlás kíséretében köszöntöttem a boltost. Airisu és az üzletvezető régi barátok módjára beszélgetni kezdett, én pedig addig elmerültem a látvány és az illatok csodás világában. Még sose láttam ennyi finom és szép dolgot egy rakáson. Talán ha nem szököm el két év után maiko koromban, lehet, hogy összefutottam volna velük, de megérte megszöknöm. A boltos hölgy kedves hangja riasztott föl a bámészkodásomból.
- Jajj, drágám! Gyere csak! – karolt belém, és már mentünk is. Finoman jelezte, hogy merre is akar menni, és nem volt más választásom, minthogy mentem vele. – Mennyire édesen szereti? Nagyon? Hogyha nem, az sem baj! Szerintem valamelyik csokoládés babapiskótát kóstold meg először.- mondta mosolyogva, miközben néhány polcra mutatott.
- Csokit még nem ettem, de elég édes szájú vagyok! – mosolyodtam el kicsit talán zavartan. Csupa barna, hihetetlenül édes illatú sütemények(?) sorakoztak hívogatóan a mutatott helyeken. Igazából nagyon választani sem lehetett közülük.
– Airisu te is gyere ide! És te is válasszál egyet, mivel téged sem láttalak csokit enni, kivéve, amikor azt a csoki töltelékes vaníliagolyót etted! Olyan aranyos arcot vágtál akkor… - intette oda Risu-sant is, akire, amikor odajött végre mellénk, segítségkérően pislogtam, mint egy kis… róka. (Csak, hogy Gingitsune örüljön a hasonlatnak: D)
- Segítenél? Embarassed kérdeztem súgva tőle, hisz fogalmam sem volt, hogy melyik milyen, bár valószínűleg neki sincs, de ketten majd csak kiokoskodunk valamit! Remélem!


______________

Okashi édességbolt - Page 3 B4axqh

spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzomb. Okt. 20, 2012 4:16 am

Csokis igazság Misa-sanról
Avagy harc a csúnya csokival és beszélgetés Chiyoval

Nem kapkodtam a lábaimat, hogy a csokis piskótákhoz érjek, viszont annyira nem is vánszorogtam, mivel hogyha távol maradok, akkor nem tudnék Chiyo-channal beszélni, így nem tudnám meg, hogy az ő Misa-sanja az én Misa-neesanom-e? Hiszen, hogyha ugyanazok, akkor bizony érthető lesz, hogy miért akkora a hasonlóság közöttük… Viszont mégsem siettem, mert ott volt a kérdés benne, hogy hogyan lesz tovább, mi lesz miután kiderült az igazság? Már csak pár lépésre voltam, mikor az is bevillant, hogy most Chiyo-channal fogok csokoládét enni, így a csokoládét ő hozzá fogom kötni? Mi lesz Misa-channal? Talán egy fél pillanatra le is dermedtem, hiszen egyiküket sem akartam elveszíteni, vagyis Misa emlékeit nem akartam látni, ahogy eltűnnek, valamint jó érzés a Juuichibantaiból is ismerni kedves shinigamikat, mint Chiyo-chan. A lábam magától lépett még párat, s ott álltam mellette, s Misara is jellemző aranyos arccal segítséget kért tőlem. Általában akkor nézett rám így Misa, mikor mégis nehéznek bizonyult számára a lopott víz, s megkért, hogy segítsek neki vinni, vagy hogyha valamiért nem tudta a haját rendberakni, vagy az én hajammal akart valamit csinálni. ^^
Csupán egy mosolyra futott válaszként, s aztán a polcokat kezdte járni a szemem. Szebbnél szebb, érdekesebbnél érdekesebb figurák voltak láthatóak, de mind-mind annyira gyerekes, vagy a helyzethez illő, ilyen volt a szív, virág alakú piskóták, aztán végül egy alsóbb polcon megakadt a tekintetem kettő piskóta figurán. Az egyik egy aranyos kis állat formájú volt, míg a másik lant formájú. Így azokra mutattam, de a hangom kicsit még késlekedett, de kisvártatva meg is érkezett:
- Chiyo-chan, nézd azokat, mit szólnál, hogyha azokat ennénk meg? – Válaszát nem meg várva nyúltam is az előbb kiszemelt édes süteményekért. – Őket kérnénk, Ojiinee! ^^
- Rendben, gondolom, itt ennétek meg, igaz? Gyertek a pulthoz, kaptok szalvétát is!
- Melyiket kéred? ^^ – Nyújtottam Chiyo felé őket, miután kifizettem a süteményeket, és megkaptuk a mackómintás szalvétákat is hozzájuk.
Annak a megkóstolását, ami nálam maradt, természetesen addig halasztgattam, ameddig tudtam. Mivel, az, hogy csendben vagyok és nem eszek belőle gyanús lett volna, ezért újra beszélnem kellett.
- Hogy ízlik? ^^ - Kérdeztem, mihelyt az első falatot lenyelte belőle. A válasza után próbáltam Misa-sanra terelni a témát. – Még egyszer köszönöm az edzést. Szerintem ezzel sokat segítettél, így könnyebben fogom biztosan megvédeni azokat, akiket kell. ^^

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te31700/45000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (31700/45000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyKedd Okt. 23, 2012 6:06 am

Csokis igazság Misa-chanról


Egy félmosollyal végig pillantott a polcokon, majd kis gondolkodás után ki is választott kettőt. Nem gondoltam, hogy annak ellenére, hogy nem szereti a csokit, ilyen lelkes lesz! Dehát mindenkinek lehetnek titkai! Lehet, hogy legbelül ő is szereti ezt a csodás illatú édességet, csak valamiért nem meri vállalni! Talán fél az emlékektől. Itt egy pillanatra megint megsajnáltam, hisz ha így van, akkor én most kényszerítettem, hogy olyasmire emlékezzen, amire nem is akart! De akkor miért nem szólt, és ami még fontosabb, miért vette el Gingitsunét? Gondolhatta volna, hogy a kardomért, még nála is harapok! Hiába, nem találtam meg a választ, így aztán egy kissé talán értetlen mosollyal leültem az egyik asztalhoz, míg Chiru-san hozta a csokikat. Megkérdezte, hogy melyiket kérem, de úgy tűnt, nagyon ragaszkodott a lant formájúhoz, szóval arra gondoltam, hogy hogyha már ígyis- úgyis szenved, miért ne kaphassa meg a szimpatikusabb szenvedést? (Senki nem mondhatja, hogy szadista vagyok!) Így aztán kisajátítottam az állat alakú, gyönyörű barna édességet. Amikor bele haraptam... valami felséges volt! Szerintem még életemben nem sok ilyen finomságot ettem! Édesen olvadt a számba... nem is igazán tudom mihez hasonlítani! Mintha ehető selyem lett volna, olyan bársonyos volt, és emellett nagyon ragadós! Risu-san tényleg nem lelkesedhetett érte (nem tudom, hogy nem lehet ezt a csodát szeretni!) ugyanis nagyon nehezen sikerült hozzá kezdenie!
- Hogy ízlik? ^^ Még egyszer köszönöm az edzést. Szerintem ezzel sokat segítettél, így könnyebben fogom biztosan megvédeni azokat, akiket kell. ^^
Elmosolyodtam rajta, hisz aranyosan esetlen volt, mint mindig.
- Ez a csoki valami csodás! - jelentettem ki lelkendezve. - Ilyen finomat szerintem még eddig nem is ettem. - kiderült, hogy nemcsak olvad a csoki, de csodásan ki is lehet vele kenekedni. Sikerült élesben is kipróbálnom, de viszonylag hamar észre vettem, és meg is szabadultam tőle. Kezdtem megérteni, hogy miért is lettek a szalvéták oda készítve! - Az egyensúlyodat meg még gyakorolnod kell, de megy, ha te is akarod, ebben biztos vagyok.
Úgy vettem észre, hogy elsősorban Chiru-san nem merte, vagy akarta elhinni, hogy mire képes és mire nem, ha nem gyógyításról volt szó! Ekkor jött egy kiváló ötletem.
- Ti milyen késeket használtok a sebeknél? - kérdeztem szigorúan csak két falat között. - Azokkal egészen biztos vagyok benne, hogy hatásos sérüléseket is lehet okozni. Kicsik és élesek... Ideális rejtett fegyver a katanáid mellé! Csak meg kell tanulni velük ártani is, nem csak műteni... - tettem hozzá elgondolkodva. - Mármint, ha már ismersz ilyen támadási technikákat, akkor nem szóltam! Embarassed
Tényleg, ilyen kis késeket, majd egyszer én is beszerzek magamnak. Gyönyörű pengéje lehet... A gyönyörű pengék, és immár a csoki a gyengéim! De ezt senkinek nem kell tudnia. Különben is, Gingitsune-nal szebb pengét eddig még nem is láttam!

______________

Okashi édességbolt - Page 3 B4axqh

spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptySzer. Okt. 24, 2012 3:14 am

Csokis igazság Misa-sanról
Avagy harc a csúnya csokival és beszélgetés Chiyoval

Láthatóan ízlett neki az édes sütemény, amit a szavaival meg is erősített. Hogyha nem tudnám, hogy melyik osztaghoz tartozik, akkor vagy akadémistának, vagy valamelyik szelídebb osztaghoz tartozónak gondolnám. Mondhatni aranyos volt, ahogy a sütijét ette, s akaratlanul is Misat láttam benne. ~Hogyha tényleg testvérek, akkor nincs is mit csodálni a hasonlóságukon.~ Ez a hasonlat, gondolat annyira lefoglalt, hogy a csoki csodálatossága utáni kijelentését csupán hallottam, de nem is értettem… ^^””” Ez felettébb kínos volt, s az arcom a zavaromat is mutatta vélhetőleg, mivel újabb témaváltás következett, de most az ő részéről. Az orvosi késeinkről kérdezett, valamint a harci használatosságukat említette meg, s a végére kissé zavarba jött attól, hogy talán fölöslegesen mondta ezeket.
- Tényleg igazán élesek, és a méretük miatt tényleg megfelelő rejtett fegyverek lehetnének, viszont arra még egyszer sem láttam, hallottam példát, hogy az osztagunkból bárki is magával vitte volna a harctérre. ^^ – Kezdtem bele a kisebb monológomba mosolyogva, s a még érintetlen süteményemet az előttem lévő szalvétán hagyva. – Tudod, én sosem használnám így, mivel az efféle rejtet fegyverek nem túl tisztességesek, ezért kicsit meglepő, hogy ezt pont egy tizenegyedik osztagos szájából hallottam. ^^ – Hangom egyáltalán nem volt sértő, sőt inkább kedves. – Hogyha még a Niibantai tagja lennél, érthető is lenne. Valamint, mielőtt megkérdeznéd, hogy mégis mit csinálunk, hogyha ott a harctéren kellene műtétileg beavatkoznunk, ezelőtt mutatok egy kidou technikát. Bakudou 74: Kohaku Enjintou – Mondtam ki a „Lélekszike” technikának a parancsát, mire a jobb kezem köré koncentrált lélekenergiám láthatóvá vált. Tettem pár mozdulatot, mintha a sütimet vágtam volna fel, aztán deaktiváltam a technikát. – Ezt használjuk harctéren, hogyha olyan esettel állunk szemben. ^^ – Emeltem fel a majdnem teljesen ép sütimet, csupán a hátán, ami a szalvétával érintkezett, volt látható néhány vágás nyom, a szalvétáról, ami viszont meg volt vagdosva. A vágások a kanji halál jelét mintázták, ami egyben a négyes számot is jelentette. – Akár ártani is lehet ezzel másoknak, ezzel. – Tettem hozzá szomorkásabb hangon, de aztán újra vidáman folytattam. – Viszont a késeink ragyogóak, csillogóak, mivel szép tisztán vannak tartva. Bár ez annyira nem meglepő, hiszen mégis csak fertőzésmentesnek kell lenniük. ^^ – Teljesen meg is feledkeztem, arról, hogy milyen veszélyes és csúnya-gonosz süteményt tartok a kezemben, így minden tartózkodás nélkül a számhoz emeltem, hogy bele harapjak. Csupán mikor már nem volt vissza út, akkor éreztem meg a csoki illatát. ~Nee! Segítség! A csoki megtámadott! T.T~ Mikor megéreztem az ízét a számban… Könnyek fakadtak az arcomon, amire ráfagyott a mosoly. Legszívesebben kiköptem volna, s kedves vaníliás pudinggal öblögettem volna a számat. ~Nem tehetem meg, hiszen sem Chiyo-t, sem Ojiinee-t nem sérthettem meg, valamint milyen shinigaminak gondolna Chiyo, hogyha a szavamat megszegném? Biztos egy megbízhatatlan, gonosz, becstelen manónak gondolna. És ezt mindenkinek el is mondaná, ezzel nem csak a saját fejemre, hanem az osztagomra is szégyent hoznék. T.T És ami a legszörnyűbb, hogy Akira-niisan, Sakura-neesan, Kira-niisan és Misa-neesan is biztos megharagudnának rám, és Sakura-neesant soha többet nem is láthatnám, a többiek meg büntetésből elhagynák örökre az emlékezetemet. T.T Meg a szégyenem híre biztosan eljutna Ta..ki-hoz, aki megutálna, meg Rosui-neesanhoz, aki szintén nem lenne boldog, és Genki-san biztosan jól megverne, amiért ilyen gonosz voltam! T.T Amatsu-fukutaichou is nagyon nagyot csalódna bennem. T.T Nem! Ezt nem engedhetem meg! Csoki! Most nem sikerült legyőznöd! Háháháh!~ Aztán le is nyeltem a falatot… Egyben. >.>
*Cirip-cirip*
Még szerencse, hogy a piskóta egy részét már a nyálam feloldotta, így csupán kisebb fulákolási roham tört rám, ami fél perc alatt tova is illant.
- Gome! Még élek! ^^”” – Mondtam gyorsan, s kínosan mosolyogva, ahogy újra rendben volt minden és levegőt is kaptam. – Néha nem ártana megrágnom is a falatokat. ^^”
Bele sem mertem gondolni, hogy most mit gondolhat rólam Chiyo. Így inkább újra bele haraptam a… hát nem vaníliás süteménybe. >.> Valamint újfent későn vettem észre, hogy csoki. >.>
Viszont ezt a falatot, minden gond nélkül sikerült a szervezetembe juttatnom. Cool Még mindig nem értettem, hogy Misa és Chiyo, hogyan szeretheti annyira ezt a galád édességet, de hogyha szavamat adtam, hát a szavamat adtam, így el kell pusztítanom ezt a csokis babpiskótát. Viszont a következő falat előtt még egy gyors kérdést intéztem Chiyo felé:
- Hogyha nem zavar, akkor mesélnél arról, hogy Shion milyen fegyverekkel tanított meg bánni? – Azért ezt kérdeztem tőle, mivel a fegyverek témát ő hozta fel, valamint így talán könnyebben sikerül majd a nővéréhez eljutnunk. Bár lassan kezd egyre fölöslegesebbé válni az, hogy rákérdezzek, hiszen kezd túl sok hasonlóság lenni köztük, így egyre jobban biztos, hogy az ő nővére az én Misa-neesanom. *>*

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aikawa Chiyo
11. Osztag
11. Osztag
Aikawa Chiyo

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 398
Age : 27
Tartózkodási hely : Jobb esetekben ruhán kívül :P
Registration date : 2012. Feb. 21.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te31700/45000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (31700/45000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyPént. Okt. 26, 2012 2:14 am

Csokis igazság Misa-chanról

Elmosolyodtam, mikor kiderült, hogy meglepte, hogy pont tőlem hallotta a rejtett pengék használatát, de inkább nem árultam el neki, hogy én sem használnék ilyet, de nem azért, mert tisztességtelenek lettek volna, hanem mert sokat rontanának a harc élvezetén... Egy olyan küzdelem, ahol nem lehet kiélvezni a másik tudását, a másik mozdulatainak a szépségét, az izgalmat, hogy tudod, akár meg is halhatsz bármikor! Igazán kár lenne tönkre tenni, ilyen húzásokkal. Aztán jött a meglepetés. A lehető legkiválóbb fegyvert rántotta elő a semmiből, amit egy orvos használhat. Lélekenergiaszike, ami ráadásul nem is hagy külsőleg feltétlen nyomot. De ezt inkább már nem osztottam meg vele. Ha alantasnak találja a használatukat, akkor még a végén megbántanám... Bemutatót tartott a csokiján, majd lelkesedésébe bele is harapott a finomságba. Hirtelen elkékült, majd elsápadt, végül elvörösödött. Már kezdtem megijedni, hogy ott fog meghalni szegény előttem, ráadásul egy olyan finomság fogja a halálát okozni, mint egy csoki, amikor végre sikerült lenyelnie a falatot. Együtt érzőn nyújtottam neki egy kis pohár vizet, de a beszédet nem igazán erőltettem, nehogy megint baj legyen.
- Gome! Még élek! ^^”” - mondta kissé krahácsolva - Néha nem ártana megrágnom is a falatokat. ^^”
- Hát, az tényleg nem ártana! - bólogattam megkönnyebbülten - nem szép halál a fulladás általi... Akkor már inkább egy jó kiadós csatában esni el... -Itt egy pillanatra el is tűnődtem - Igazán nem lehet panaszom ilyen téren - motyogtam mintegy magamnak, alig hallhatóan, majd egy újabb falat csokis finomságot pakoltam a számba. Egyszer csak azt láttam, hogy Risu-san, követve a példámat, egy elég méretes darabot tüntetett el abból a csokiból, amelyikkel az előbb majdnem megfulladt!
~ Csak nem öngyilkos akar lenni? ~ futott végig az eszemen. ~ A seppukunak saját rituáléja van, és mondhatom, nincs benne csokiról szó ejtve! De akkor...? ~ Kissé aggódva lestem, hogy bemutatja-e újra a fuldoklós számát, de szerencsére most sikerült rendeltetésszerűen használnia a csokit, és rendesen, bár komoly fintorokat produkálva leküzdötte az újabb falatot is.
- Hogyha nem zavar, akkor mesélnél arról, hogy Shion milyen fegyverekkel tanított meg bánni? - kérdezte miután úgy tűnt, végleg normalizálta a helyzetet.
Őszintén szólva, meglepett a kérdése egy kicsit. Nem hittem volna, hogy egy negyedik osztagos, ilyen élénk érdeklődést mutathat fegyverek iránt. Úgy tudtam, hogy ők megvetik az erőszakot, és mint az erőszak eszközét, a fegyvereket is. Épp ezért, lelkesen elmosolyodtam kérdésére.
- Shion elsősorban katana forgatásra tanított. - kezdtem bele nem csak a mesélésbe, talán kicsit az álmodozásba is. - Először egy tantot kaptam, majd amikor nagyobbacska lettem, addig-addig nyaggattam, hogy megajándékozott egy wakizashival is. Azzal kezdtem el a kardforgatás művészetét tanulni. Majd amikor elég nagy lettem, úgy 15-16 éves, kaphattam meg a katanámat. A felmenőimé volt, és valami csodás fegyver! Később, maiko koromban meg kellett tanulnom a legyezőkkel is bánni. Nem mintha ez nem lett volna benne alapból is a szamurájok eszköztárában. A fém legyezők. Ezeken kívül, a dobótőrökkel is célba találok, de azért biztosabban érzem magam, ha kard van a kezemben! - egész belemelegedtem a magyarázásba és teljesen föllelkesedtem. - Bocsánat, nem akartalak untatni- kaptam észbe. Hiába na, valahogy nehéz elhinni, hogy egy negyedik osztagost tényleg érdekelnének az ilyesmik, de akkor miért kérdezhette Risu-chan? Kissé elgondolkodva biccentettem oldalra a fejem, és úgy folytattam - Egy szamurájnak a katana a része. Hiába voltunk roninok, szamurájok maradtunk. Tényleg neked milyen volt az életed? - kérdeztem meg én is - mármint életedben. - Őszinte kíváncsisággal lestem beszélgetőpartneremet, hisz mindig is érdekelt, de eddig nem igazán tudtam, hogy hogyan is kérdezhetném meg. Mindig az itteni életéről mesélt inkább, de most, hogy ő hozta föl a témát, végre megtudakolhattam Very Happy

______________

Okashi édességbolt - Page 3 B4axqh

spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chiruochiba Airisu
4. Osztag
4. Osztag
Chiruochiba Airisu

Male
Aries Horse
Hozzászólások száma : 202
Age : 113
Tartózkodási hely : Talpa és haja között.
Registration date : 2012. Feb. 01.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Okashi édességbolt - Page 3 Cl0te17600/30000Okashi édességbolt - Page 3 29y5sib  (17600/30000)

Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 EmptyVas. Okt. 28, 2012 12:19 pm

Csokis igazság Misa-sanról
Avagy harc a csúnya csokival és beszélgetés Chiyoval

A felém nyújtott poharat a tőlem akkor telhető mosollyal fogadtam el, s a víz segített legyőznia csúnya, fojtogató, csoki. A megjegyzésére, hogy a fulladás nem szép halál, csupán kínosan mosolyogva bólogattam, ami igaz, az igaz alapon. A kérdésem, amivel a múltjára, a rég múltjára, mikor még élt, nem bántotta, sőt a témával, amit felhoztam, valahogy fel is csigáztam. Lelkesen kezdett mesélni, én meg csodálva hallgattam. ~Hogy milyen sokféle fegyvert tud használni…~ Örültem annak, hogy sikerült nem megbántanom, hiszen nem mindenki szerethet a számukra kedves emberekre, vagy velük kapcsolatosan visszaemlékezni, és mesélni sem. Azonban hirtelen megtorpant.
- Ugyan!... – Kezdtem volna bele, hogy egyáltalán nem untat, és hogy szívesen elhallgatom a történeteit. Azonben ő folytatta, vagyis azt hittem, hogy folytatni fogja, mert úgy hangzott. Teljesen érdekes volt, hogy ők roninik voltak, de mégis samuraiok. Szóval már éppen azt hittem, hogy folytatja a mesélést, mikor ahelyett inkább visszakérdezett.
~Az életem?~
- Nem sok mindenre emlékszem. – Válaszoltam neki elgondolkodó arcon.
- Emlékszem egy tortára, – folytattam kisvártatva, az arcom komoly volt – amin hat gyertya égett, azután egyedül voltam, féltem, és a szüleimet kerestem. Ijesztő hangot is hallottam, aztán egy shinigami konsuival átküldött Rukongaiba, ahol Misa-chanék befogadtak öccsüknek. ^^ – Végén már mosolyogtam. – Sajnálom, hogy nem szolgálhatok sok érdekes mesével, sajnos fiatalon haltam meg… ^^ – Vakartam közben a jobb kezemmel a fejem búbját. Igen, nekem rövid életem volt, és még arra sem igazán emlékszem.
- Tehát nekem az életem mondhatni csak ide, Soul Societybe korlátozódik, ahogy Misa-neesan élete is leginkább ide szól, mivel ő sem emlékezett sok mindenre az életéből. ^^ – Mondtam még hozzá az előzőekhez egy újabb kisebb szünet után, aztán meg is fogant a fejemben, hogy hogyan kérdezzek rá arra, amit tudni akarok, valamint ehhez ez volt a megfelelő pillanat. – Tényleg, a nővéredről mennyit tudsz? – Ez kicsit faragatlanra sikerült, így még gyorsan hozzámondtam a következőket. – Bocsi, egyáltalán nem akarlak megbántani, hogyha nem akarsz, akkor nem kell válaszolnod, csupán tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy… ~Na mire is? Hogy Misa a te Misa-de? De ezt így egybe megkérdezni talán túl nagy illetlenség lenne! Viszont tudni kívánom, de egyáltalán nem akarom megbántani…~

______________

Okashi édességbolt - Page 3 1zel7ox
Lélekdonor 2.0:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Okashi édességbolt - Page 3 _
TémanyitásTárgy: Re: Okashi édességbolt   Okashi édességbolt - Page 3 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Okashi édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke :: Város-