HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Momiji & Dante vs. Maya & Shoko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Szer. Jún. 10, 2009 3:03 am

Az irodámban lebeszéltük a szintfelmérés igényét, így Maya és a két Bounto társaságában utamat a küzdőterek felé vettem. Az épületből kiérve így szóltam:
-Most már rágyújthat, aki akar...-nem is várattak magukra sokat, máris előkapták a dohányt és szívni kezdték. Sosem értettem azokat, akik ezzel a szokással élnek, de ki vagyok én, hogy mindenkit a saját képemre formáljak? Hátam mögött a többiekkel megérkeztünk a térre és én a következő javaslatot tettem:
-Nos... Dante, hagyjuk a hölgyeket játszani... Vonuljunk mi is félre...-Tanácsoltam a bountonak.
Az igazat megvallva még nagyon kevés alkalmam adódott bountokkal harcolni, ezért érdeklődve tekintettem a közelgő harc irányába. Nem érzem nagyon erősnek, de ez nem jelenti azt, hogy nem bír meglepni. A lányok is biztos jól ellesznek, hisz' az ő reiatsujuk is közel egyforma...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Yukimori Momiji
Bounto
Bounto
avatar

Female
Hozzászólások száma : 11
Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok....
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Csüt. Jún. 11, 2009 4:28 am

Végre cigi... Miután elhagytuk az irodát csak úgy füstöltünk, mind a hárman..
A küzdőtérre érve Shoko úgy döntött ne keverjük a nemeket, srác sráccal, csaj csajjal verekedjen.
- Nagyszerű. - álltam meg a küzdőtér ránk eső felén. - Akkor ne is pazaroljuk a drága időnket, kezdjük is el a mi kis játékunkat.. - kicsit gonoszan elvigyorodtam. Rob vicsorogva mosolygott.
- Használj! Kérlek! - nézett föl rám Rob. . - Úgyis kurvára ideges vagyok! had eresszem ki a gőzt! - vicsorogva elém lépdelt. Fejét a földhöz közel tartotta, mintha a lány torkának akart volna ugrani.
- Nyugi, parancsra támad csak... - Lenéztem a kutyára. - Készen állsz?
- EZ egy kibaszottul hülye kérdés volt!
- Akkor ROHAAAM! - a kutyával mint két kibaszott hülye elkezdtünk szaladni a lány felé. Volt egy-két trükk a tarsolyunkban.

______________

- Menjünk sétálni kicsi kutyuli-mutyuli?
- Még egy ilyen és széttéplek baszd meg! Inkább adj egy cigit!
Van, hogy a kutya és a gazdája nem jönnek ki túl jól egymással ^^"
http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/adatlapok-f4/yukimori-momiji-t707.htm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Pént. Jún. 12, 2009 7:25 pm

Nos, miután sikerült végeznünk az úgynevezett "szintfelméréssel", úgy döntött a kapitány, hogy lány - lánnyal, pasi - pasival harcol. Nekem édesmindegy volt, hogy kivel harcolok, csak jó letrt volna már elkezdeni. Úgy látam, hogy a két bount cigifüggő.Ugyanis, míg az edzőtermekhez értünk, vagy fél doboz bagót elszívtak. Tekintve, hogy én utálom mind a dohányt, mind a füstjét, igyekeztem távolabb lenni tőlük. Kissé izgatott voltam, ugyanis még sosem harcoltam bount ellen... az arrancar vagy Espada már megszokottnak mondható... Pár pillanatig figyeltem Momiji bábját, majd kicsit elgondolkoztam. Miután Momiji felállt velem szemben, szinte meg sem várta, hogy előrántsam a kardom, bábjával együtt máris támadásba lendültek. Én gyorsan hátrébbshunpoztam kicsit, és közben elsuttogtam egyik kedvenc mondatom:
- hikaru oyobi iya yuurei, Tendou tetsubun! - a két karddal máris úgy éreztem, mintha egy fuldokló lettem volna, aki mély levegőt vehetett....
Gyorsan felálltam, és vártam, hogy momiji és bábja, ha jól emlékszem, Rob, újra támadjanak.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Yukimori Dante
Bounto
Bounto
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 10
Age : 23
Tartózkodási hely : itthon, hol máshol xD?
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Hétf. Jún. 22, 2009 1:12 am

Csakhogy elindultunk bassza meg! Egyszerűen felfoghatatlan, hogy lehetnek ezek a buzeráns Shinigamik ennyire pofázósak! Ne kerülgessük már a semmit.
Útközben azért muszáj volt elszívnom legalább fél doboz füvet mielőtt elvonási tüneteim lettek volna, amit kurvára nem csíptem volna. Bár az igaz, hogy a kis csajszi nem bírta a füstünket, de abban a pillanatban leszartam, amúgy is távol sétált hozzánk képest.
Mikor végre oda értünk, azt hittem kihányom valamimet.
-Hogy a faszomba lehet valami ennyire messze?! -kiáltottam mikor beléptem az ajtón és előtte még egy jó ízűt ki csultam az ajtón. Megálltunk így négyen és csak álltunk egy hangyafasznyi ideig, mint szar a gazban, majd végre az ezüstke rátért a lényegre.
-Nos... Dante, hagyjuk a hölgyeket játszani... Vonuljunk mi is félre...
-*Cöh* Maga tudja...De remélem fölkészült arra, hogy szívós kis köcsöggel van dolga. -szóltam vissza vigyorogva, majd arrébb tosztam a belem, hogy ne zavarjunk senkit, bár kétlem, hogy zavartam volna húgomat, ugyanis nem tudom mire képes a Shinigami csaj, de kétlem, hogy letudná baszni Momijit.
-Á faszom...Rég volt már... -vakartam meg a fejemet, mint valami bolhás kúrva dög, majd fogtam a nyakamat egy kicsit míg próbáltam fölidézni a kibaszott harcokat. Nem volt túl sok időm, ugyanis a rohadék kapitány máris támadni akart, így ez kibaszta egy pillanatra a szememet, de azonnal ráflasheltem a felém érkező kardra. A karommal félre löktem a pengét, majd egy jó erős ütést akartam bevinni egyenest a mocsok pofájába. Sikerült is, habár csak épphogy megbaszta, mivel ő sem volt olyan lassú, hogy ne tudjon azonnal reagálni rám. -Ó, hogy a faszom belé... -kaptam észhez, ugyanis ez inkább csak valami ösztönös faszság volt, ami hirtelen előjött mikor bebaszott az a tudat, hogy támadnak rám.
Gyorsan megpróbáltam kirázni magam, majd egy kisebb csont baszogatás következett, ami csak azt segítette elő, hogy nehogy elgecisedjek harc közben. -Nah rajta baszd meg! -kiáltottam, majd ezúttal egy-két rúgást tartogattam a kis köcsögnek.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Hétf. Jún. 22, 2009 9:47 pm

Az igazat megvallva még sosem harcoltam Bounto ellen. Azt tudtam, hogy nagyjából mire számíthatok; csak tudnám, hogy a bábja mire képes...
Kardomat előhúztam a tokjából és tekintetemet ellenfelemre szegeztem. Úgy tűnik el volt foglalatoskodva saját magával, így gondoltam majd én visszarántom a valóságba. Egy shunpoval elé léptem és kardomat egyenesen magam előtt tartva indítottam egy szúrási kísérletet. Gyorsan reagált és kardjával odébb tessékelte az enyémet. A következő mozzanata már egy ütés kíséretében közeledett felém. Ez eszembe juttatta a régi önmagam harci stílusát, amikor még nem voltam elég erős, hogy csak a kardom erejére támaszkodjak. De immáron ezen túlléptem és képes vagyok ilyen "trükkök" nélkül is harcolni. Mégis... Nem árt, ha egy kicsit felfrissítem a tudásom ilyen téren...
Bal kezemet arcom elé tartva; öklét a tenyeremmel elkaptam, majd felugrottam és megfordultam a levegőben. Elengedtem a karját és közben a nyaka jobb oldalát bal lábammal megrúgtam. Nem rúgtam túl erősön, amolyan bemutatkozó csapásnak szántam a dolgot. Újra földet értem. Dante előttem tántorgott egy darabig, de aztán úgy tűnt összekapta magát. Végül is ez el is várható, hisz' ha már ekkora a szája, legalább legyen mire.
Újabb gondolataim már akörül forogtak, hogy bevessem-e ellene az új harci stílusom, amit a két shikai előnye nyújt. Jobb kezemet előre nyújtottam és a kardom megcsillanó napfény jelezte, hogy a támadásaim most még hatékonyabbnak ígérkeznek...
Már nagyon várom, hogy végre megláthassam ellenfelem bábját...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Yukimori Momiji
Bounto
Bounto
avatar

Female
Hozzászólások száma : 11
Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok....
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Szer. Jún. 24, 2009 10:39 am

Utólag visszagondolva nagy ostobaság és otrombaság volt így rátámadni szegény lányra, de sajnos olyan vagyok mint a kutyám, és ez fordítva is igaz.
Rob kicsit mérgesen morgott, mikor Chizuki eltáncolt a kis roham elől.
- Hikaru oyobi iya yuurei, Tendou tetsubun! - suttogta utána, alig hallható hangon, majd máris két karddal kezében ácsorogva várt minket.
- Mi a faszomért nem hagyod, hogy teljes erővel küzdjek?! Úgy sokkal könnyebb lenne minden!!! De nem, te csak azért is húzod az agyam! Hülye ribanc! - kezdett el velem veszekedni Rob.
- Megint hisztis picsáskodsz te kis rohadék?! Inkább örülj, hogy még nem rúgtam szét a szőrös segged! - lenyomtam a kutyát a földre. - Te még sose hallottál arról a kibelbaszott szóról, h taktika, és ismert meg ellenfeled?! - elengedtem. Kihúztam magam, s sóhajtottam egyet. - Elnézést ezért a kis közjátékért. Rob addig úgysem kussol, míg nem hívom elő a valós formáját. Nem szeretem, mikor ez megtörténik, de azt jobban utálom mikor veri magát a földhöz mint egy ötéves. Későbbre tartogattam, de akkor megmutatom neked a bountok igazi erejét. - Chizuki kardját felénk szegezte. Nem tudta, mire számíthat. Hát igen, a mi fajtánk eléggé egyedi a maga nemében. - ROB! Ziege Dich Wütend Hound! - hangzottak el a szavak, amik föloldották kutyulim erejét. Seperc alatt egy hatalmas cerberus lett belőle, forró, bűzös halálhozó lehelete füstként távozott szájából, szemei izzottak, fekete szőre az égnek meredt.
- VÉGRE! ÚJRA ÍGY LEHETEK! - a shinigami lányra vigyorodott. - AZT HISZEM ITT AZ IDEJE JÁTSZANI! - és most kivételesen várt, hogy ellenfele lépjen valamit. Én tulajdonképpen csak egy mögöttes kisebb irányító voltam a kis kutyám nagy játékában.

______________

- Menjünk sétálni kicsi kutyuli-mutyuli?
- Még egy ilyen és széttéplek baszd meg! Inkább adj egy cigit!
Van, hogy a kutya és a gazdája nem jönnek ki túl jól egymással ^^"
http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/adatlapok-f4/yukimori-momiji-t707.htm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Szer. Jún. 24, 2009 10:25 pm

- ROB! Ziege Dich Wütend Hound!
Az aranyos kis kutyusból egy baszott nagy dög lett. Pontosan úgy nézett ki, mint amilyennek az alvilág kapujának őrét képzeltem még anno.
- VÉGRE! ÚJRA ÍGY LEHETEK! AZT HISZEM ITT AZ IDEJE JÁTSZANI!
Nem volt valami hűdesok ötletem, hogy mihez kezdjek magammal, vagy ezzel a Cerberusszerű döggel, de a véleményünk egyezett. Végülis támadt egy kósza gondolatom, amit talán megpróbálhatnék megvalósítani...
- Hadou 50: Rei no kuron! - így máris két Maya állt szemben a bábbal, én pedig shunpoval a kutyuska felé varázsoltam magamat, majd a két kardomat X alakba téve egy csapást mértem rá. A reiatsum felét engedtem még szabadon, úgy gondoltam, nem árt az óvatosság. Nem tudtam, mi a bounto, illetve a báb képessége, fogalmam sem volt róla, mire számítsak, Valahogyan meg kellene próbálnom előhúzni belőle, akkor már egyből rájönnék a megoldásra... A háromfejű kutyuskának meg sem kottyant a támadásom, kitért előle, de az attól még elérte a padlót: úgy jó fél méteres mélyedést hagyott maga után. Az új tervem ponjainak megfelelően a klónom momiji felé irányult, kardjait előreszegezve, én pedig vártam, mit lép Rob. Közben nem voltam tétlen: észrevétlenül magamra húztam a pajzsomat, és vártam.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Yukimori Dante
Bounto
Bounto
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 10
Age : 23
Tartózkodási hely : itthon, hol máshol xD?
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Csüt. Júl. 02, 2009 12:30 am

-Ó, hogy a faszomat is már! -ráztam ki a kezemet , mert csak most kezdtem el megérezni azt a g*ci karját a karomon. Picsába vele, hogy ennyire éles! Miért nem hordhatnak maguknál valami fakardot, vagy valami más szart, ami esetleg nem bassza szét ennyire a kezemet. Sosem használtam semmiféle csicsás, multifunkciós szar kardot és megvoltam nélküle.
Miután lezavartam magamban ezt az igen értelmes gondolat menetet, már megint kibaszta a szemem az ezüstke rikító búrája és már herótom volt tőle. -Na mi lesz már faszom!? Ott fogsz állni és csak vered a farkadat, vagy végre hajlandó leszel előhívni a g*ci Shikaiodat? -hangzott el a kérdés mire látszólag kicsit kezdett tele lenni a töke a pofázásommal, de hát pont leszarom, bassza meg!
Csak nem akarta előtoszni és nem láttam okát, hogy én meg előhívjam a bábomat, még mit nem!...EGY NAGY FASZT FOGOK ÉN UGRÁLNI ELŐBB! Bár már kellett volna valamit csinálni is, úgyhogy oda basztam magam elé és jól állon rúgtam, amin jót röhögtem mivel acélbetétesbe voltam és eléggé eltorzíthatta az arc szerkezetét, bár rá is fért volna valami, mert már a puszta látványától a frász kerülgetett, mint valami kis buzeráns selyemfiú.
-Nah ízlik a cipőm? Remélem legalább kitágult a csipád, mert nem ártana, ha megmozgatnád a picsádat! -mutattam be neki a szép középső ujjamat, majd már éppen készült volna újra megkúrni a kardjával, eléggé megkúrta a tüdőmet a kard markolatával, majd a pengével vágott mellkason. -A FASZOMAT MÁR! NE A RUHÁMAT SZEDD SZÉT TE ISTEN BASZTA g*ci, MERT ÚGY MEGBASZLAK, MINT KÁBELTOLVAJT A MAGASFESZÜLTSÉG! -köpködtem vissza rá, majd használatba helyeztem a Rai Odorit, egy két szar foltos padló deszkát fölszívva energiát szedtem föl, ami körülbelül olyan érzést váltott ki bennem, mint amikor egy kúrva szar napon, mikor a csajod nem akar baszni, te meg egész nap ,,szoptál", mint a torkos borz, a g*ci munkahelyen, egy jókora jointot elszívsz.
Gyorsan a jobb oldalára kerültem és összevertem szegény pici buzigyerek profilját, persze egy kettőt kivédett, de az első ütés olyan jót csattant a pofáján, hogy örömvolt nézni. Majd újra eltűntem és a fejére léptem, de úgy, mint amikor a bőrfejek tapossák kisebbségeket. -De kúrva jó itt a fejeden baszod! -de a tetve pont elugrott és a földre estem tőle, de ráadásul pont a pofámra. -Na jó kezd KURVÁRA elegem lenni belőled! -mutogattam felé és már a hajamat téptem tőle. -Mondok valamit te homigyeró! Ha te előveszed a Shikaiodat, akkor én előhívom a bábomat! Ha nem akkor kapd be a faszomat, de tövig! -eszem ágába nem volt betolni a képébe a farkamat ennek a buzinak, csak már kezdet gecire tele lenni a tököm vele!

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Csüt. Júl. 02, 2009 9:07 am

A bounto látszólag el is felejtette, hogy kivel is beszél, ill. harcol. Az előző pillanatban még arcon rúg, a másikban meg ütésekkel bombáz.
- Nevetséges. Úgy tűnik az ilyen mezei parasztokat jó modorra kell tanítania valakinek... - Talán fel sem tűnt neki, hogy támadásait meg sem éreztem, de hát mit várhatna el az ember egy ilyen gyenge szerzettől, akinek a szája az erejénél is nagyobb.
- Itt az idő, hogy felfogd a közöttünk lévő szintkülönbséget...-megszorítottam kardom markolatát. - Hikarikabe... - suttogtam védő shikaim hangját. Kardom pengéje megannyi fényponttá bomlott szét, ezzel együtt nagy mennyiségű reiatsut is szabadon engedtem.
- Meg fogod tanulni, hogy kivel állsz szemben... - meg sem vártam, hogy reagálni tudjon; egy shunpoval elé kerültem. Olyan fél méter távolság lehetett közöttünk, mikor megálltam előtte. Bal kezem mutató ujját mellkasának jobb oldalához nyomtam.
- Byakuray! - szóltam és egy fehéren csillogó villám hagyta el az kezem. Meglátjuk mit kezd egy szívre irányuló támadás ellen. Még csak most kezdődött el a harc, de már most úgy érzem, hogy kezdem megismerni Dante igazi személyiségét. Arra viszont felkészülhet, hogy ha továbbra is ilyen mód viselkedik, könnyedén a föld alatt találhatja magát...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Yukimori Momiji
Bounto
Bounto
avatar

Female
Hozzászólások száma : 11
Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok....
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Hétf. Júl. 20, 2009 7:51 pm

Hát igen. az ellenfelünk meglehetősen trükkösnek számított... Nem esett nehezére leklónozni magát pár szó segítségével.
Az egyik a bábomnak ment, megtámadva azt, szegény kutyusomnak alig volt ideje elugrani a támadás elől.
- Hogy az a... A ku*va isten ne baszná már meg! Most majdnem bekaptam egy ku*va támadást! Figyelj jobban oda te ribanc!! - kiáltott rám a kutya, de sajnos nekem is megnehezítették a dolgomat. A másolat felém tartott kutyuskám megugrasztása után.
- ku*va életbe! - ugrottam el, majd ROB felé szaladtam, aki hatalmas ugrásokkal hamar oldalamon termett. - Gyorsan, le! - kutya lehajolt, s a hátára ugrottam. - Gyorsan! a másolatot!!
- Mégis honnan a faszomból tudjam, hogy az melyik?!
- Szted? Az igazi nem fog nekünk rontani mint egy öngyilkosjelölt!!! Ostoba állat! - tarkón vágtam a középső fejét. Rob alaposan megnézte a két lányt. Megpróbált logikusan gondolkozni, de pár pillanat után a segítségemre szorult.
- Melyik is a másolat?
- AZ ott! Ő van közelebb nekünk szegezett karddal!
- ÁH.. MÁR ÉRTEM!!! - gyors ágaskodás után a kutyusom előreszaladt. Hál istennek volt olyan hosszú szőre, hogy bele tudjak kapaszkodni, és annyi lovaglási gyakorlatom, hogy ne essek le.
Másolat kardjával szintén nekünk ment. ROB a mancsával próbálta leütni a lányt, de az mindig elugrott.
- BASSZAMEG! - ordibálta a kutya, mire fültövön rúgtam. Gyorsan visszahúztam a középső fején a fülét, mire hátrálni kezdett. - Mi a szart csinálsz?!
- Kussolsz és engedelmeskedsz! - a klón helyett a valódi ellenfél felé vettük az irányt. Maya magabiztosan állt, mintha semmi sem tudná kizökkenteni abból a pózból. Akkor eléggé megdöbbentünk...

______________

- Menjünk sétálni kicsi kutyuli-mutyuli?
- Még egy ilyen és széttéplek baszd meg! Inkább adj egy cigit!
Van, hogy a kutya és a gazdája nem jönnek ki túl jól egymással ^^"
http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/adatlapok-f4/yukimori-momiji-t707.htm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Szer. Júl. 22, 2009 6:58 pm

Kész kabaré volt hallgatni a bountot és a bábját beszélgetés közben. Ha nem küzdenénk, már halálra röhögtem volna magam rajtuk... De jelenleg küzdöttünk, és én megkomolyítottam magamat. Egész ügyesek voltak ezekkel a támadásaikkal, és elég tapasztaltak is lehetnek...
A másolítomat lefixáltam egy pontba, és "utasítottam" szavak nélkül, hogy maradjon ott. Végülis nem is utasítottam... mert ugye amire én gondolok, arra gondol ő is. Nos, míg a másolatom ott állt egy helyben, kivont és Momijiék felé szegezett zanpakutuokkal, én betámadtam Robot. Ritka... érdekes egy kutya volt, azt meg kell hagyni. Miközben betámadták a másolatomat, én mögéjük kerültem. Rob pedig hátrálni kezdett némi rinyálás kíséretében Momiji fülhúzására. Tehát momiji rájött, hogy melyik Maya a valódi. nos, nem baj... egy shunpoval a klónom mellé lerültem, majd mindketten shunpozva, folyamatosan helycserézve Robék felé száguldottunk. Ügyeltem, hogy mindig ugyanazt csináljuk, és végül úgy döntöttem, hogy ideje lesz búcsút venni a klónomtól. Ha szükségeltetik, létrehozok egy másikat... kidoukban mindig is jó voltam.
Miközben a klónomat a két karddal a kutya elé küldtem, és shunpoval támadta folyamatosan a három fejet, én mögé kerültem, és a levegőbe rúgva magam elsuttogtam:
- hyoukai hagane! ranpu ibara! - biztos voltam benne, hogy meghallották, de nem törődtem vele. a pajzsom rajtam volt, tehát komolyabb sérülést nem szenvedhettem. A két kardom elfolyósodott, körbevett engem, és úgy néztem ki, mint akit egy tűzfolyam vesz körül. Gondalataim hatására több száz tüskét "lőttem ki" Robék felé, és vártam a hatást.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Yukimori Dante
Bounto
Bounto
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 10
Age : 23
Tartózkodási hely : itthon, hol máshol xD?
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Pént. Júl. 24, 2009 2:20 am

-Nevetséges. Úgy tűnik az ilyen mezei parasztokat jó modorra kell tanítania valakinek... -na akkor elkezdtek duzzadni azok a bizonyos vérerek a homlokomon. Mi az, hogy mezei paraszt!? Akkor talán magaddal kezdhetnéd a kiheréltetést! Nem vágom baszod, hogy az ilyen kinyalt seggű, műmájer, fél emo beütésű emberek mi a faszomért hiszik azt, hogy ők különbek?! -Itt az idő, hogy felfogd a közöttünk lévő szintkülönbséget... -szint különbséget? Hát, ha most azt hiszi, hogy kúrvára összefostam magam, akkor baszottul téved! Nehogy már egy ilyen kis selyemfiú fenyegessem engem! A jó édes kúrva anyját! Na azt szabad! De ő a sarkon van. -Hikarikabe... -na hát ez már csak az a baszott Shikaija lehet. VÉÉÉGRE, hogy basszátok meg! Kicsit behalucináltam arra a sok fényes izére, faszért kell ilyen buzi Shikainak lennie! Majd még azt a g*ci sok reiatsut is rám toszta. Nem mintha túlzottan beálltam volna tőle, de azért nem éppen a legkellemesebb érzés volt.
~Faszom...Lehet nekem is elő kéne hozakodnom a bábommal? -kezdtem el elgondolkodni magamban, de már nem volt erre sok idő, mivel az a köcsög azonnal reagált.
-Meg fogod tanulni, hogy kivel állsz szemben... -hallottam még a szavakat, majd hirtelen az tossza ki a szemem, hogy az orrom előtt van ez a kis nyűzüge buzi és a mellkasomra rakja az ujját. Már éppen mondtam volna neki, hogy ,,NE TAPEROLJÁL TE RÜHES BUZI, MERT SZÉTTÉPLEK, MINT HÜLYE GYEREK A MESEKÖNYVET!", amikor belém lő valami faszom g*ci Kidout. -Byakuray! -mondta ki, majd egy kisebb beállást követően lesokkoltam, a hülye villámjától. A szemét, köcsög, rohadt, tetves, pudvás köcsög persze azt hitte ettől rögtön kifeküdtem, csak azért, mert fetrengek ott, mint egy reumás f*sz, aki kiesett a tolószékéből, de mikor már ellépett tőlem párat gyorsan felszedtem a földről a picsámat.
-Áh! Azt ku*va! A gecibe! -nyögtem ki, miközben szenvedtem, hogy nehogy bekúljak csontropogtatás közben. -A rohadt életbe! -néztem rá a ruhámra és kikúrta eléggé a szememet az az égési folt, amit az a tetű hagyott. Ráadásul még én is megsérültem és pont a szívemet érte a támadás, tehát kellett egy kis szíverősítő. NEEEM BASZD MEG!... Nem PIA! -Ehh ...Ziege Dich... Naga! -jött ki a könny a bal szememből, lehullott a földre és elkezdett terjeszkedni, míg végül már növekedett is és kirajzolódott Naga alakja.
-Ümm... Hívattál? -kérdezte a lány kinézetű báb, aminek félig tengeri kígyó teste volt.
-Nem, csak elbőgtem magam egy szappanoperán...HÁT PERSZE, HOGY HÍVTALAK! -üvöltöztem vissza, majd a lány kicsit beszeppenve nekiállt begyógyítani a sebet a mellkasomon.
-Kész is.
-Á fasza! Kösz Naga!
-Ugyan semmiség... -fordult el zavarában, de már indultam is, hogy most nincs idő erre a szarságra, mert harc van.
-Na te kis nyomorék! Megígértem...Hát tessék! Íme a bábom Naga! -szóltam vissza a kinyalt fejű paraszthoz. -És most ideje, hogy egyenlítsek! -mondtam neki fenyegetően, majd rámutattam a gyökérre, mire Naga azonnal ment és megpróbálta megsebesíteni. Kurvára örülnék neki, ha sikerülne is, mert kezd idegesíteni, hogy mindent elbasztam idáig! És miközben Naga támadta lenyalt fejű barátomat én addig megpróbáltam egy kis enerdzsit visszanyerni a környező dolgokból.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Kedd Júl. 28, 2009 9:43 am

Érdeklődve figyeli, hogy az iménti támadásából felkelő bounto tovább szitkozódik, majd egy parancsszó hatására megidéz valamiféle lényt. A kapitány ezt igen nagy figyelemmel kíséri, elvégre még sosem látott ilyet. Szóval ilyen egy bounto képessége. - gondolja, miközben a furcsa lényt figyeli, ami most a bounto sebeit gyógyítja. Nem is tart sokáig, Dante máris felgyógyul, majd egyből tesz egy kijelentést, melyen a kapitány legszívesebben elnevette volna magát. De hát nincs mit tenni, fel kell készülnie a harcra, amit ez ellen a furcsa teremtmény ellen fog vívni.
Mivel úgy gondolja, hogy itt a az ideje befejezni a védekezést, így kardjának markolatát maga elé tartva, máris koncentrálni kezdi bele a fénypontokat.
- Haeru Hikariouji... - szólítja támadó shikaiát, majd így folytatja;
- Sangai! - a parancsszó kimondása után suhint egyet, s a pengéből megannyi tűzgolyó vélik ki, melyek máris a bountot szemelik ki célpontnak, majd a lángoló kardot a földbe szúrja. Mikorra a tűzgolyók elérik a célt, valószínűleg a föld is eléggé felizzik ahhoz, hogy akár azt is fegyvernek lehessen használni. Még pedig úgy, hogy a Koukanteni kidouval áthelyezve a levegőbe, akár egy tűzesőt is létre lehet hozni...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Yukimori Momiji
Bounto
Bounto
avatar

Female
Hozzászólások száma : 11
Tartózkodási hely : Bárhol ahol éppen vagyok....
Registration date : 2009. Apr. 16.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
4000/10000  (4000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   Pént. Szept. 25, 2009 9:31 am

ROB sokszor kicsit értetlen volt számomra. és ezzel rengeteg értékes időnk elment. Ez az idő elég volt ahhoz, hogy ellenfelünk levegőbe ugorva motyogott valamit, ami után meg úgy nézett ki mint aki láva fürdőt vett.. Elkeseredett szemekkel figyeltem a pillanatok alatt indított támadást. Több száz izzó tüske repült felénk.
- Ááá! - kiáltottam el magam, a kutya meg rémültem kerülgette a nagy részét kihasználva gyorsaságát, de sajnos bekaptunk egyet-egyet. Neki a bal hátsó lábát, nekem meg a bal karomat találta el.
- EZ KURVÁRA FÁJT!!! - üvöltötték a fejek egyszerre.
- Nyughass! - szóltam rájuk a karomat szorongatva. Leszaggattam a ruhámból annyit hogy azzal bekössem a sebemet. ROB egyik feje megnyalta a karom, majd leszálltam róla. - ROB..... Lassabb lettél. A gyorsaságodra most már nem alapozhatunk. Úgyhogy figyelj jól ide.... - az állat középső fejének bal oldali fülébe súgtam pár szót, mire az szélesen elvigyorodott.
- MINT A RÉGI SZÉP IDŐKBEN?! FELŐLEM JÖHET! - ugrásra készen teste megfeszült. - EZ AZ UTOLSÓ ADUNK! HA NEM JÖN ÖSSZE, UGYE TUDOD H MENNYI CIGIDBE FOG EZ KERÜLNI?! - hosszú farkával csapott egyet a földre. Ellenfelünk felé ugrott, vagyis pontosabban mellé a levegőbe, akár egy lassított felvételnél, minden egyes mozdulatot tisztán lehetett látni abban a pár pillanatban... Maya arcáról a meglepetés tükröződött, mikor ROB hatalma teste elsuhant mellette, majd erős izmos farka vörösen lángolva gyorsan köré tekeredett, majd magával rántotta s a földbe csapta. A hatalmas porfelhőből csak pár villózást láttam ki, a csata folytatódott, s ROB az utasításaimnak megfelelően próbált harcolni.

______________

- Menjünk sétálni kicsi kutyuli-mutyuli?
- Még egy ilyen és széttéplek baszd meg! Inkább adj egy cigit!
Van, hogy a kutya és a gazdája nem jönnek ki túl jól egymással ^^"
http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/adatlapok-f4/yukimori-momiji-t707.htm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Momiji & Dante vs. Maya & Shoko   

Vissza az elejére Go down
 

Momiji & Dante vs. Maya & Shoko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-