HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shoko vs. Hito vs. Naito

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hokorashii Hito

avatar

Male
Libra Goat
Hozzászólások száma : 108
Age : 26
Tartózkodási hely : Kiskunbüdösfütykös XD najó nem, hanem Győr :P ^^
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás:
Lélekenergia:
10000/15000  (10000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Kedd Júl. 21, 2009 2:45 am

Előttem állt a hollowénem kardjával felfegyverkezve, ami különösebb és nagyobb alakja volt. A hollow énem maszkját ketté tudta nyitni hozzáérés nélkül, ami csupán az arc alsó felét védi. Haja jobban megtépázott volt. és a fehér ruhája… egyáltalán nem hasonlított az enyémhez.
- Helló Hito! Most azt teszed, amit mondok.
- Miért?
- Kezdelek unni, én akarok feletted uralkodni.
- Miért zendülsz? Képességeidet használom, kiélheted magad…
- … csak nem úgy, ahogy akarom.
Támadásba lendült a hollowom. A sonidozása közben minden lépte alatt a parketta eltört, s a törött darabok magasan az égbe repültek. a lélek energiája eléggé érdekes volt, nem dühös, csupán izgatott.
- Dakata Hakuryuujin!
Kardomat rég kihúztam a hüvelyéből, mielőtt utolsó két szavamat mondhattam volna, a shikai előhívása, pedig csupán gondolatokkal sikerült előhívnom, így nem csoda, hogy Haku egyik támadási formáját intéztem a hollow felé, de nem volt elég egyszer. Elég gyors volt a sonidokkal így minimum háromszor idéztem meg a támadást, végül ki tudtam találni, hoyg hova is fog földet érni, s egy kis szerencsére a sárkányom szája körül fogta a hollow énem nyakát.
- Mi van, csak Haku segítségével tudsz legyőzni?! Ennyire gyáva kis pondró lennél?
- Pondró? Nem tudod, mit beszélsz.
- Haku ugyan úgy részem, mint te.
- Mégis, ha valahányszor segítség kell állandóan Hakutól remélsz megoldást, mint egy kis fiú a mamájától.
- Jól vigyázz mit beszélsz te vonyító kutya, szavaid bajba kevernek téged.
- A 4. osztag volt hadnagya áll előttem és nem ás mindig, mint egy csicska. Soul Society szégyen foltja a 4. osztag és mégis oda mentél… bolond vagy.
- Olyan lény ne beszéljen, amely csupán a pusztításhoz ért, ami ha mindent elpusztítana, önmagát is megölné. Mond, te mit akarsz meg védeni? Miért élnél, ha teljesen „kiszabadulnál”? Senkiért és semmiért, én legalább találok egy célt és nem csak önmagammal foglalkozom. Megölted Nyuushuu-t, megölnéd mindegyik világot!
- Áááh szóval azt hiszed, hogy csak pusztításhoz értek. Aizen szolgálatában legalább hasznosabb lennél. És nem csupán senki lennél. Még mindig az a bolond Shinigami vagy, ami voltál.
- Hm… - elmosolyodtam – igen, talán még Hakut sem ismertem volna meg és nem hallgattam volna rá se. Arigatou!
- Ugyan mit hitvány?
- A szavaidból aggodalmat érzek, azt hittem te sosem fogsz érezni, és csak önfeledten pusztítani akarsz.
- Ha a fajtámat ölik, nem akarok karba tett kézzel állni és várni, míg mind elpusztulunk.
- Heh…
- Mi az?
- Nem is vagyunk annyira különbözőek, mint gondoltam.
- És?
- Gomenasai testvér. – a fogságot megszüntettem és nem is védekeztem.
A hollow ahogy földet ért átszúrt. Először hatalmas fájdalmat éreztem, s minden elcsendesedett. Vért köptem magam mellé, de nem vágtam dühös arcot. Kedvesen néztem rá.
- Miért nem tudsz te nyugton tovább feküdni? Mit akarsz még? Kezdelek téged is nagyon unni...
Felnéztünk, s hallottuk mindketten Shoko kiáltását.
- Szerinted még Shinigami vagyok? Ilyet csak egy ellenségem mondhat. – megfogtam a hollow énem kezét és fejét. A kezét tovább toltam, ami miatt még jobban véreztem. A fejét a vállamra tettem, s átöleltem. – Hogyan szólítsalak, ha nevedet sem tudom? Félek tőled is, de mutasd meg nekem, hogy tőled nincs miért félnem és számíthatok rád. Szeretnélek jobban megismerni. – a hollow csak jobban csodálkozott. – Kérlek, segíts…
- Múlnak a kötések, készülj! A nevem Suzu…
- … a bosszúálló… köszönöm. – térdre zuhantam s végig mosolyogtam.
- Nyugodj meg, megvédelek. Pihenj, épülj fel.
Suzu elfektetett, s egy füves réten éreztem magam. Felettem Nyuushuu közeledett hupi lila színben áradva. Lefeküdt mellém s hosszan besélgettem vele, akár egy szép álomban, vagy talán az is volt. Suzu, pedig elvonult s már homályosan láttam s el is tűnt.

Ekkorra a sárga lélekenergia keveredett a hollowom fehér lélekenergiájával. Suzu átvette az irányítást a testem felett. A maszk megjelent az arcon, s egy hollowcsontszerű páncél is felkerült a bal vállamra és a sípcsontjaimra. Suzu üvöltése jó pár hollowot megijesztett, de mind szinte vigyázban álltak, mozdulatlanok voltak. A sarlók hatása egyre gyengültek, talán mert Naito épp valami mással van elfoglalva, s azt könnyedén összetörte Suzu nagy erőlködéseivel. Feltápászkodott és felemelte Hakuryuujint. A válla felett átnézett és látta a meglepődött arcokat.


//http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/adatlapok-f4/hokorashii-hito-t400.htm?highlight=hito az aljn van a hollow képe.//

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samuraiwar.aforumfree.com/
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Kedd Júl. 28, 2009 9:56 am

Úgy tűnik elég, ha a kapitány csupán egy pillanatra félrenéz, az arrancar máris kereket old. Mérgesen szemlélte a tovalebbenő Naitot, aki irányt váltva megindult pár hollow felé.
- Na ne... Azt már nem... - mordult fel, s eszeveszett villámtáncba kezd, aminek hatására máris Naito mellett terem és lecsap belőle egy darabka "felhőt". Az arrancar azonban nem akar megállni, sőt el is éri célját, így már a holllow banda mögül osztja az észt. De nem is a kapitánynak, hanem a társainak, akik nem igazán akarják jól végezni a munkájukat. Nem is tudja, hogy mit vár el az arrancar pár ostoba hollowtól, akik most meg Shoko-t szemelték ki, nem is tudva, hogy még készül egy erős támadással.
Shoko, erejét kardjába koncentrálva így szól: - Hikari! - s suhint egyet, melynek hatására kardjának pengéjéből megannyi fényló lándzsa válik ki, melyek most lemészárolják a felé tartó hollowkat.
A támadás gyors és hatásos, könnyedén leszúrja és elégeti az ellenségeket, továbbá elég nagy fényjelenség is kíséri, így nem igazán jó ötlet csapás hatását lesni...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Szomb. Aug. 01, 2009 9:30 am

Mire kimásztam a sok idióta balfasz csontfej közül, már egy újabb támadással kellett szembenéznem: fénylándzsák. Vagy legalábbis a hatalmas fényben valami ilyesmit látok. Egy gyors sonidoval megpróbáltam kitérni előlük, de így is belefúródott egy a bal lábamba. Az égető érzés azonnal átjárta az egyébként is fájdalmasan sajgó testemet. Ismét eluralkodott elmémen a düh, főleg amiatt, mert az eddig engem követő hollowokat szinte teljes mértékben megsemmisítették. 5-6 maradt talpon, de azokkal semmire sem lehet menni.
~Valami végső megoldást kell kitalálnom. -néztem a shinigami felé, de ekkor megláttam a felé közeledő vaizardot is.- Ó hogy az a ku*va élet... -csaptam fejbe magam a tenyeremmel, majd dörzsölgetni kezdtem a halántékom, hátha eszembe jut valami faszányos ötlet, hogy kiiktassam ezt a két betolakodót.- Shokonak elég nagy erőbedobást jelentett ez a kis közjáték, Hito meg ahogy elnézem, már nem bírja sokáig. Mintha kettészakadt volna, elég érdekesen viselkedik. Csak annyi a baj, hogy én is kibaszott nagy szarban vagyok: az oldalam és a lábam is sérült és energiám se sok van már... Francba! -sziszegtem a fogaim közt.- Nem tudom ellenük folytatni. Még egy seggfejjel el is bánnék, de kettő sok... El kell innen tipliznem, amilyen gyorsan csak lehet! -jött a felismerés, majd barákat lőttem az ellenfelek felé.
Mivel már túl fáradt voltam, na meg nem is gondoltam, hogy eltalálom őket, megvártam a kellő pormennyiséget, egy Gargantanát nyitottam, de még visszaszóltam a két pojácának.

-Viszlát uraim! -azzal bezárult mögöttem az átjáró, én pedig átkerültem HM-be.

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hokorashii Hito

avatar

Male
Libra Goat
Hozzászólások száma : 108
Age : 26
Tartózkodási hely : Kiskunbüdösfütykös XD najó nem, hanem Győr :P ^^
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás:
Lélekenergia:
10000/15000  (10000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Szomb. Aug. 22, 2009 10:36 pm

Suzu sétálni kezdett, és látván Shoko támadását, még se tett semmit hollow társain. Shoko mellé állt és nézte Nai arckifejezését, ráadásul az égő sebet. Egy nagy hollow sóhajtás után a gyorsított Shunpoval Nai elé termett. A megmaradt hollowok már támadtak is, de Suzu parancsszavára:
- Álljatok meg, vagy kitiporlak a maszkotokból titeket! – megállt az egész banda, ki tudja miért is hallgattak rá.
Vigyázban álltak, mint a katonák és várták a további parancsot.
Az én Suzum letérdelt Naitohoz, a lány motyogását egyikünk sem értette. Megragadta a lándzsát, s azt szorítással lélekenergiára törte. Ahogyan felállt, olyan gyorsan Gargantanát nyitott a kétségbe esett Arrancar.
- Viszlát uraim! – köszönt el kicsit gúnyosan Nai, s a Gargantana bezártult Suzu és Nai közt.
A hollowom megfordult és Shoko mellé Shunpozott karba tett kézzel.
- Megpróbálsz legyűrni és itt maradsz, vagy haza akarsz menni velem együtt, úgy hogy Garganatanát nyitok? Te döntessz.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://samuraiwar.aforumfree.com/
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Hétf. Aug. 24, 2009 9:24 pm

A kapitány végignézi, ahogy az arrancar gargantanát nyit, s azon keresztül meglóg. Nem akarja követni, csupán Soul Societybe visszatérni, mivel biztos benne, hogy még úgy fognak találkozni. A vaizard is mintha erőre kapott volna, s még mindig ott vannak az erdőben, ahol hollow-k még egész serege rejtőzhet.
A vaizard kérdésére így felel;
- Távozzunk... - szól a vaizard felé, s erejét elzárja, majd kardját is helyére rakja. Hito megnyitja az átjárót, majd Suzumiya Shoko kapitány visszatér Soul Societybe, hogy jelentést tegyen, melybe azt is belerakta, hogy találkozott egy vaizarddal, aki még mindig hajlik az együttműködésre...


//Elég vérszegény így ez a befejező post... Sajnálom is, de ide már nincs ihletem... Minden esetre köszönöm a csatát! //
Vége!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   Csüt. Aug. 27, 2009 11:15 pm

Látom befejeztétek a harcot, és már nekem is szóltatok ^^ Tehát akkor a küzdelmet lezárom, mindenki 1500 ryout kap. ^^ Gratulálok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Shoko vs. Hito vs. Naito   

Vissza az elejére Go down
 

Shoko vs. Hito vs. Naito

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-