HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Laboratórium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 38
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40700/45000  (40700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   Hétf. Okt. 21, 2013 7:36 am

Koordinálatlan energia
Miközben Rikkocchan oldalán mendegéltem és meséltem a régmúlt történéseit, hogy tudja mi gondból, okból kerestem fel és kérem a segítségét... kérdésére hirtelen megtorpanok. Meglepetten, tátott szájjal, hal módjára tátogok.
- D-de ő volt, ő! Ama kicsoda, igen! – helyeselek végétre is rá gondoltam. Az mellékes, hogy a nevét nem tudtam megjegyezni, hiszen csak egyszer találkoztam vele. Kicsit elszomorodok azon, hogy Rikkocchan is egyetért Ama… hogy is hívjákkal, és nem az én pártomat fogja. De egy mosolyt erőltettek az arcomra, amikor meghallom Rikkochantól, hogy ő inkább csillagnak mondaná a dolgot, nem pedig lámpának.
- Szeretem a csillagokat – teszem szóvá Rikkocchannak. Bár azt sem értem, hogy milyen reiatsu korlátról és társairól beszél, bár némelyik kifejezés ismerősnek hangzik, mintha lett volna ilyesmiről szó az Akadémián is :scratch:De nem tudom, régen volt.
Tarkómat vakargatom, miközben próbálom kibogozni Rikkocchan szavait. A megbecsült idővel kapcsolatban, amely alatt el tudja készíteni ezt az eszközt naaagyon megörülök. Nem is fog sokáig tartani. Csak egyet kell aludni és kész is lesz!
Helyeslően bólogatok Rikkocchan mondanivalójára, bár sajnálom, hogy nem lehet Kenpachi féle szemkötőm, vagy a napszemcsimet átalakítani, de a karkötő gondolata is nagyon jól hangzik. Bár akár lehetne nyaklánc is! Áh, az nem jó, ugyan annyi gond van vele, mint mondjuk a hosszú hajjal, mindenben fel lehet vele akadni az meg olyan mohh, inkább legyen karkötő, ahogy Rikkocchan ajánlotta, végül is ő jobban ért hozzá. Surprised
- Oké, legyen karkötő! Mi? Lehet, hogy nem jók a kavicsok? – lehajtott fejjel, némi bűntudattal nézem a padlót, pedig micsoda gondossággal választottam ki a kavicsokat! T-T Mindegyik nagyon fontos nekem és még nevük is van, és mindet valaki mástól kaptam, szóval tényleg közel állnak hozzám és pontosan emiatt gondoltam, hogy talán lehetne…
- És esetleg… mégiscsak… mondjuk… rendben[/i] – hagyom rá végül Rikkocchanra a dolgot. Végül egy próbát megígért velük. :3 Különben is, tökmenő, lesz egy kavicsos karkötőm! *.*
Beszállva a fel-lemozgó eszközbe csodálkozva pislogok a falon lévő számokra, majd elhűlten veszem tudomásul, hogy a föld megmozdul a talpunk alatt és megyünk felfelé. Az előbb is nagyon lenyűgözött, amikor az a tiszt odakísért Rikkocchanhoz, de egyszerűen nem tudok betelni vele, olyan vicces!
Mikor megérkeztünk a laborba mindenféle eszköz van itt, amihez hozzá szeretnék érni, de csak az egyikhez sikerül, hogy kielégítsem kíváncsiságomat. Azonban komolyabban ezt se tudom megtanulmányozni, mert egy tiszt rögtön elhesseget onnét, amire lefelé konyuló szájjal már mondanám, hogy de hát én Rikkocchannal vagyok meg ilyenek, azonban Rikkocchan szólt, hogy mutassam neki a köveket, inkább nem mentem bele a részletekbe.
- Tessék, ezek lennének azok – mondom mosolyogva, előhalászva a haorim alól kétmaroknyi kavicsot a legközelebbi üres asztallapra. Van köztük mindenféle! Ametiszt, narancssárga kő, barna kavics, szürke kavicsok, de abból rengeteg, jáde, szóval tényleg mindenféle! Ráadásul tényleg mindegyik komolyan kötődik hozzám, elejétől a végéig el tudnám mondani, hogy mit mikor, és kitől, és hol találtam, vagy kaptam!
- Szerinted lesz olyan, ami jó, Rikkocchan? – kérdezem reménykedve, mert Rikkocchan mégis az imént mondta, hogy valami nagy kivizsgáláson kell átesnie a kavicsocskáimnak. Szinte éreztem azt a szorongató érzést, amit a várakozás okoz, míg Rikkocchan tanulmányozza a kavicsaimat.  
- Miii? Nem jók? T^T – letörten horgasztom lefelé a fejemet. - Pedig nagy gondossággal választottam ki őket – panaszolom Rikkocchannak. - És egyik sem, még… még ez sem jó? – mutatok rá az egyik sötétszürke, barna csíkos kavicsomra. Azonban Rikkocchan ötletét sem hagyom figyelmen kívül, végtére is milyen kedves tőle!
- Még több kavics? *-* – gondolkodok el hangosan. - Szóval kapok új kavicsokat? – kérdezek rá a biztonság kedvéért. Ha tényleg így van, csillogó szemekkel boldogan teszem el a köveimet, hiszen új testvéreik lesznek, még ha csinosabb karkötő formájában, akkor is!
- Tényleg választhatok? *_* – alig hiszek a fülemnek és a szemeimmel fürkészően vizsgálom a kavicsokat, amiket Rikocchan dobozban elém helyez. Annyi van, annyi féle és mindegyik tetszik, mooohh~ Mit tegyek? Meg van!
Hangos kiszámoló dalolásába kezdek, amin Rikkocchan talán picit meglepődhet, pedig ilyen helyzetekkor mindig jól jön! Így mindent mindig könnyebb eldönteni!
- Ezek legyenek! – veszem ki mindig azt, amelyikre a kiszámoló utolsó szólama esett, majd úgy a huszadik után abbahagyom és felpillantok a doboz tartalmáról. - Öhm… Rikkochan, mégis mennyit választhatok? :3

______________

Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kasumiouji Tetsuya
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Male
Taurus Monkey
Hozzászólások száma : 118
Age : 26
Registration date : 2012. Mar. 16.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   Hétf. Márc. 03, 2014 12:00 am

Néhány hónapnak el kellett telnie az osztagváltásom óta, hogy a hadnaggyal találkozhassak, a mai napon valamiért szüksége van rám a laboratóriumban. Nem tudom, hogy csak egy bemutatkozást vár-e, vagy valami segítséget akar ott tőlem, de különösebben nem is töröm rajta a fejem, egyszerűen csak megyek.
Túlzottan sok dolgom nincs a laborban, az eddigi találmányaim nem igazán jutottak el a kivitelezés fázisába, és különben is mechanikával foglalkozom mindig, ahhoz pedig nem igazán kellenek laboratóriumi körülmények. Kicsit sokáig tart a beléptetés, úgyhogy ha nem feltétlenül kell ide jönnöm, nem vesztegetem az időmet itt.
Nem ismerem még látásból sem a hadnagyunkat, csak annyit tudok róla, hogy valami nemes-féle ő is, mint az első osztag hadnagya, de különösebb szóbeszédek nincsenek róla, meg amúgy sem szeretek szóbeszédek alapján megítélni senkit. Megkapja tőlem a hadnagyi rangjáért járó tiszteletet, azután eldöntöm, hogy érdemel-e többet. A császári hadseregben is találkoztam idiótákkal, akik magasabb rendfokozatban voltak nálam, előttük is éppen úgy tisztelegtem, mint a kompetens tisztek előtt, azután rendszerint eltávolították őket a pozíciójukból, vagy széttépte őket valami jenki fegyver, ez a két eshetőség állt fent idióta tiszteknek a japán hadseregben.
A beléptetés ezúttal viszonylag gyorsan halad, csak a laborhoz tartozó védőfelszereléseket kell felvennem, azután megcélzom azt a szintet, ahová hívtak. Egy kicsit talán tényleg kíváncsi vagyok, mit akarhat a hadnagy, de igaz ami igaz, idegessé azért nem tesz. Nem vagyok karrierista, úgyhogy különösebben nem oszt, nem szoroz a hadnagy első benyomása rólam. Ha érdekelne, hogy milyen rangom van, az első osztagban elég gyorsan feljebb jutottam volna a ranglétrán, ebből a szempontból, most hátrányosabb helyzetben vagyok.
A hadnagyod viszonylag gyorsan felismerem a karszalagjáról, és rögtön oda is megyek hozzá, és enyhén meghajtom felé a fejem.
- Hivatott, Kamioka hadnagy?- első ránézésre, viszonylag karizmatikus tisztnek tűnik, amilyennek egy hadnagynak lennie kell, de persze, nem a külseje számít, hanem a szavai, a viselkedése.


______________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kamioka Shinrou
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 126
Registration date : 2012. Apr. 16.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai, fukutaichou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
28700/30000  (28700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   Hétf. Márc. 03, 2014 12:32 pm

A laboratóriumban éppen szokásos munkámat végzem, vagyis most éppen nem mert némi papírmunkát végzek. Nem szeretnék elmaradni vele, így a jelentések átnézésével, javításával és hitelesítésével foglalkozom. Persze kizárólag azon jelentések esetében, amelyet nem a kapitányhoz kell küldeni, hasonló eljárás céljából. Az utolsó előtti papírhalmot készülök lepecsételt borítékba helyezni, hogy később az archívumban könnyebb legyen elrakni, illetve szükség esetén előkotorni, amikor egy férfi hangja üti meg a fülemet. Felpillantok ültemből és shinigamit pillantok meg. nem kell sokat érdeklődnöm, hogy eldöntsem ki is érkezett hozzám, hiszen én magam hívattam az újoncot. Pontosabban az osztagunknál újonc. A kapitány elbeszélése alapján, korábban már szolgált az 1. osztagnál. 
- Örvendek a találkozásnak, Hida Tetsuya. A nevem Kamioka Shinrou, a Junibantai hadnagya vagyok. A kapitány azonban ezt már valószínűleg említette. 
 Mondom, majd kezet nyújtok s ha elfogadja, egy határozott kézszorításban lehet része. A kézfogás után, a papírokat elrakom az asztalról, majd előveszek egy aktát. Kinyitom, majd belepillantok s egyből ki is szúrom a szükséges információt, ennek ellenére a férfire pillantok, majd kérdést intézek hozzá. Az elkövetkezendő kérdések, csak a szokásos körök lefutására utalnak. 
- Amint látom, az Első Osztagtól jött át hozzánk. Az akadémiai eredményei, alapján szép karriert futhatott volna be, akár az Egyeseknél is. Mi az oka, hogy átjött a Kutatási és Fejlesztésiekhez? 
Kérdésemre adott válaszát figyelmesen hallgatom, de a véleményem egyelőre nem ül ki az arcomra. Rezzenéstelen szempárral figyelem. Miután megkaptam a választ, nem kell sokat várakoznia, hamar érkezik a következő kérdés. 
- Köszönöm a válaszát, de nem akarom fölöslegesen húzni az idejét. Legyen szíves foglaljon helyet. Biztosan talál egy üres forgószéket. Van gyakorlata az Iremono használatában? 
Amennyiben a válasza a nem, az asztal fiókjából kiveszem az első ránézésre tojásgránát alakú tárgyat és könnyedén a férfi felé dobom, mintha labda lenne. 
- Törhetetlen, bizonyos ideig a reiatsu alapú képességek és támadások ellen is kitart. Az oldalán talál egy gombot, ha megnyomja, akkor aktiválja. Begyűjti a környezetben fellelhető reiatsu részecskéket, majd elemzi azokat. Az elemzése, egyelőre roppant bugyuta. Mindössze arra képes, hogy beazonosítja a felszedett részecskék alapján, a forrás fajtáját. Ezen kívül, amint látja, elő kell szedni, meg kell nyomni a gombot ... tehát körülményes a használata. Egy praktikusabb, gyorsabb működésű, okosabb darabon dolgozom. A tervek szerint, egy emlékező protokollt, barát-ellenség felismerő funkciót, valamint reiatsu számlálót fog kapni. Az adatokat pedig, akár azonnal elő lehet majd hívni, még a csatatéren is. A mérete nem fog túlzottan változni s egyelőre elméletben a modern headsetekhez hasonló kinézete lesz. Íme. 
Azzal Tetsuya elé tolom az általam rajzolt vázlatokat. A high-tech Iremonot, igyekeztem a lehető legjobban ábrázolni. Bár egyelőre, csak az elképzelések vannak meg róla. Minden bizonnyal lehet majd finomítani, fejleszteni. 
- Remélem sejti, hogy mennyire megkönnyítené az osztagunk tagjai számára, az adatgyűjtést. A fejlesztés lényege azonban sokkal inkább az egész Gotei 13 munkáját segítené elő. Legalábbis ezek a jövőbeli terveim. Azt szeretném, ha a segítségemre lenne ebben a munkában. Nem csak a készülék elkészítése fölött kell majd görnyednünk. Terepmunkára is számíthatunk, ha el akarjuk készíteni a prototípust. Nos, érdekli a lehetőség?

______________

The Knowledge is power, Hide it well! - A tudás hatalom, jól rejtsd el!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Yoriko
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 71
Age : 15
Tartózkodási hely : Seireitei - 12. osztag, családi otthon, látogatóban Kobaa-channál vagy Tsuki-nee-channál *.*
Registration date : 2012. Jan. 27.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag kapitánya *.*, ügyeletes hologramfelelős *.*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   Csüt. Május 22, 2014 11:59 pm

Energiácska koordinálgatás * w *

Nigyi-nagyon örülgélek, hogy Nao-chan végül is a karkötigélő mellett tette le a voksocskáját, mert az azért-mazért állandóan hordigálható, és mégsem kell leveszigélni, főleg, ha jól van megcsinálkálva, amit persze-mersze itt alapból úgy csinálgálunk, hiszen-miszen én is azt szerigélném, ha minden a lehető legtiki-tökéletesebb lennikélne, szóval-móval a megoldásocska biztos-miztosan megleszigél majdan. ^ w ^ A kivi-kavicsocskák átvizsgálgatása sajna-majna pontosan azt az eredményecskét hozigálja, amitől személy szerint a legjobban tartigáltam, mert biztos-miztosnak tűnt, hogy ettől a hírecskétől Nao-chan el fog szimi-szomorodni, de persze-mersze azért tartaléktervikém van, mert miért ne lenne, hiszen mindenre két-három tervikével készülgélek és ez most sincsen ám misi-másként, csak hát ahhoz kelligél még egy pici idő-midőcske, hogy meglegyen a tiki-tökély ásványocska Nao-chan szerkentyűcskéjéhez. * w *”
– Igen-migen, kapigálsz új kivi-kavicsokat és választgathatsz is! * w *” – biztosítgálom kivi-kedves ügyfelecském, hogy nem értigélte félre az előbb elhangzott javaslatocskámat és annak feltételeit meg kondíciócskáit, csak ehhez előbb le kell futigáltatnom egy gyirsi-gyorsacska elemzésecskét a juubantai kipi-kapitányocskájának reiatsucskájával a gépecskén, ami kidobigálja majd, melyek a megfelelő kivi-kavicsocskák, de név és kompatibilitási szint szerint és akkor csak azt a tálcácskát kell kikódigálnom, ami a legjibi-jobbacska, meg esetleg a második és harmadik, hogy elővehessem Nao-channak a választékocskát, amiből szemezgethet majd magának karkötőre valót. Pici-micit megütközgélek, amikor kiszimi-számolgatósdiba kezdigél, mert azt gindi-gondoltam, majd szépség és szimpátiácska szerint választgat, bár szerintem nálunk nem az esztétikácska a szempontika, hanem a felhiszni-használhatóság, amikor beszerzigélünk valamit, de ez persze-mersze most mellékeske kecske, és a legfinti-fontosabb Nao-chan választásocskája. ^ w ^ Mire észbe kapigálok, máris annyi kavicsocska került kiválasztigálásra, hogy azzal háromszor körbetekergethetném Nao-chan kezecskéjét, ha figyelembe veszigéljük a fémecskét is, amit bele kell majd rakigálnom, elvégre az egy standard kütyücske, és annak fémből kell lennikélnie, és igazából az elkészítési időcskéje egy óra alatti, csak ugye-mugye az eszközöcske dizájnocskája sem mindegy, és ahhoz kelligélnek az ásványocskák is, hogy segítsék a ketyerécske működgetését, csak ehh, lehet, mindez sokacska lesz, de nem bizti-mizti. @_@
– Egyelőre elég lesz, Nao-chan, előbb válasszunk valami helyes kis formikát a karkötőcskédnek, aztán ha kell, akkor válogatgálunk még, de lehet, hogy még sokacska is leszigél * v *”” – indítványozgálom, mielőtt még ugyanennyi kavicsocska kerülgél kiválasztigálásra, meg aztán én nem vagyok tündibündi ékszerészecske, hogy mindenféle binyi-bonyolult dolgocskát el tudigáljak készítgélni, így egy kicsit korlátozottacska a lehetőségecske, arról nem is beszélgetve, hogy ugyebár a fém vázacskát mindenképpen bele kell építgélnem, és a magvat adigáló fő apróságot is meg kelligél majd csinálgálnom, hogy ásványocskának tűnjön, és ez ugyebár nagyban függ attól, Nao-chan mégis milyen ékszerecskét szeretgélne. @_@ Így aztán a gépecskén előkeresgélem a megfelelőnek ítélt és viszonylag könnyű küllemecskéket, hogy megmutigáljam a képecskéket a majdani kész művecskéről Nao-channak, és ha választgatott, akkor egyelőre elrakigálom a tálcácskát és összeszedigélem a kivili-választgált kavicskákat, hogy azokkal egy másik asztalkához mendegéljek, ahol majd összerakigálom a kész szerkezetecskét, csak előbb visszareppengélek vendégecskémhez, és előkeresgélek neki a gépecskén egy ásványkatalógusocskát, hogy ott gyönyörködhessen a kavicskákban, és addig se zavirgálja szegény tisztecskéket, mert nem biztos-miztos, hogy túlzott-múlzottan örülgélnének ennek. ^ ^”
– Itt tudsz még gyönyörködni pici-micit a kavicsocskákban, ameddig én dolgozgálok a karkötőcskéden, ami szerintem pár óra alatt elkészülgél, szóval addig itt maradgálhatsz és keresgélhetsz a gépecskén, amit csak szerigélnél * w * – azért-mazért a gépecskét előtte beprigi-programozgattam, hogy csak bizonyos utasítgatások szerint járikáljon el, és Nao-chan véletlenül se tudja lefigyi-fagyasztani vagy kinyírogálni szegénykémnek a szerverecskéjét, tehát-mehát elintézgéltem, hogy kárt ne lehessen csinálgálni, mert én ugyebár egy zseni vagyigálok, szóval-móval most mehetek dolgozkálni. Cool

______________

Aláírás elkészítéséért köszönet Anaonak :3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 38
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40700/45000  (40700/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   Pént. Május 23, 2014 10:11 am

Koordinálatlan energia

Olyan boldog voltam, hogy a kavicstestvéreket gyarapíthatom új tagokkal, még ha belőlük karkötő is lesz. Sok fog függeni tőlük, szóval igen fontosak lesznek így is számomra, akárcsak a többi szép kövecském a gyűjteményemben. *_*
- Mi, hogy sok lesz? – kérdezem megrökönyödve. - Vagyis, hogy nem használhatjuk fel mindegyik kavicsot, amit kiválasztottam? Ne mááár, Rikocchan TT.TT Az kegyetlenség lenne a többi kaviccsal szemben, ha még belőlük is választanom kell… – mondom szomorkásan, majd felcsillan a szemem, mikor szóba kerül, hogy a formát is én választhatok neki.
- De jó, oké! – vetem is bele magam a lehetőségekbe. Mindeközben megfeledkezve az előbbi gondról, mert remek ötlet jutott eszembe! Olyat fogok választani, amihez kelleni fog ennyi kavicsocska, már pedig addig nem fogok dönteni, ameddig nem tudom ezt az elképzelésemet teljesíteni! ˇ_ˇ
Lehet kicsit sokat kellett rám várnia Rikocchannak, és többször ringattam téves hittben, mikor láttam egy szép formalehetőséget, és felcsillant rá a szemem, hosszasan elidőzve rajta néztem egy ideig, majd megráztam a fejemet nemlegesen és folytattam a lehetőségek tanulmányozását. Sokat tűnődtem, végül megmaradtam egy egyszerű és nagyszerű formán. Nem hiszem, hogy túl kellene csicsázni, már pedig a legtöbb, ilyen girbegurba állásával az volt. Egyszerű kerek karperecre böktem rá, ráadásul sok kavicsot is igényelt; ragyogó szemekkel néztem Rikkocchanra.
- Ez legyen – mondom, mutatva a győztest. - Ugye állítható lesz? *_* – kérdezem reményteljesen. Igazából örülnék álkulcsnak is, amit bele lehetne szerelni, meg zseblámpának, mert azzal kevésbé lenne ijesztő az osztagban végigsétálni, ha nincs fent a Hold. De igazából nekem már az is bőven elég, ha kész lesz és az se baj igazándiból, hogyha nem lehet majd állítgatni.
Mikor Rikocchan hirtelen elviharzott, előre-hátra dülöngélve néztem körül, megszámolgattam a zsebemben lapuló kavicsokat, majd mivel mindegyik megvolt, megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni egy tiszttel, aki mellettem állt, de nagyon hamar le szeretett volna koptatni magáról, ráadásul mintha Yukkocchant[/b] láttam volna, elsétálni az előbb nem mesze magamtól O.o Brr, csak ne vegyen észre. @.@
- Úh, tényleg? *o*
– nézek [i]Rikkocchanra
, ki időközben visszatért és teljesen varázslatos módon megnyitott nekem a monitoron egy kavicsokkal teli oldalt. - WOOOW *.* – elálmélkodva nézem a kivetítőt, és miután elmagyarázta nekem Rikkocchan, hogyan tudok lépkedni közöttük, teljesen belemerültem a nézegetésükbe. Volt egy két, sőt igazából az összes, de kifejezetten volt pár darab kavics, amin nagyon megakadt a tekintetem és úgy örültem volna, ha a kezemben tarthatnám őket. Megpróbáltam kiszedni a gépből, de valami láthatatlan üvegfal megakadályozott benne, gonosz T_T
- Ha nem adod ide ezt a kavicsot, akkor esküszöm én!
– morranok rá mérgesen, megfogva hátamon pihenő Hyozanryuu markolatát. Éreztem, ahogy a sötét színű lélekenergia körbeveszi testemet, majd hirtelen eltűnik. Miihiii~?
Döbbenten fordítom a kezemet érő hideg irányába fejemet, ahol Rikkocchant pillantom meg, bal csuklómon a… KAVICSOS KARKÖTŐVEL!!! *_*
- Wííí *.* – csodálva emelem fel kezemet, hogy jobban szemügyre vehessem. - De csini! – dicsérem meg a karkötőt, ezt követően pillantok a kapitányra. - Nagyon szépen köszönöm, Rikkocchan *>* – részesítem nagyölelésben, amiért ilyen gondossággal eljárt az ügyet illetően és ilyen csudijó ékszert hozott ki végül nekem. - Nos, akkor mennyibe is fog ez kerülni? *_*

// Köszönöm szépen a játékot :3 //

______________

Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Laboratórium   

Vissza az elejére Go down
 

Laboratórium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 12. Osztag-