HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   Hétf. Május 18, 2009 10:04 pm

Amikor megnyomta az orromat magam sem tudom miért, de bekancsítottam. A bohóc szerepemhez már csak a sípoló orr hiányzott na, meg a göndör bárány hajzatom szabadon engedése. Azt inkább nem vállalnám be! Alap állapotban embert lehet ölni a kinézetemmel. Nem brutálisan rémisztő, hanem elmebeteg módjára röhejes. Szerencsétlen áldozataim két percen belül feldobnák a lábaikat annyira vonyítanának a nevetéstől.
Ezek után csodálatosan gyorsan magamra lettem hagyva. Szinte azonnal magamra is öltöttem az átvert szerepét. Sírós és vágyakozó fejjel utána fordultam, még a kezeimet is felé emeltem, hogy maximálisan lekövethető legyen mi a tanyasi paraszt problematikám van. Mielőtt megszólaltam volna visszapakoltam a mancsaimat a szívemhez, majd eleresztettem egy hatalmas sóhajt.
-Fáj, hogy ily messze kerültél tőlem...-lógattam le a fejemet, de Vameku egyedi hangját gyorsan felismertem, ahogy a levegőben száguldozik. Igaz még így is kisebb egyensúly bemutatóra volt szükség mire rendesen meg tudtam fogni. Le is töröltem a nem létező izzadság cseppeket a homlokomról. Viszont utána nyakamba is kaptam a harcra éhes Shiori-t. Néztem egyet mekkora lehengerlő erővel ront nekem. Újabb szerencsétlenkedéssel tudtam csak védeni a támadását, mert kicsit sem voltam még akcióra készen. Hátrébb kellett dőlnöm ahhoz, hogy az egyik lábamat előre felé tudjam szuszakolni. Valahogy úgy festhettem mint, aki fotelba készül ülni, de a cél előtt néhány centivel meggondolta magát.
-Pontosan, ahogy mondod. Bár félnék helyből elvéreznék meglátva kegyed bájait...netán van Önnél tampon, hogy elreteszeljük az orromat?-ártatlankodtam feltűnően túljátszva az agyamat. Kisebb pihenő után megint rohamot kaptam. A változatosság kedvéért ez felülről érkezett. Mielőtt a penge elért volna hozzám egy vigyor kíséretében épp annyira húzódtam arrébb, hogy elkerüljön a penge. Célvesztést követően ért földet, amit azzal nyugtáztam, hogy rácsaptam a hátsójára Vameku-val. Ha most a vámpírom nem fog szívinfarktust kapni ennyi női szépségtől, akkor soha. Lehet a lusta disznója popcornt majszolva élvezkedik a kanapéján. Na jó, nem lehet, biztos!
A sértett durcásan fordult vissza kapásból keresztbe szúró mozdulattal. Úgy voltam vele, ha már játszunk tegyük rendesen. Megforgattam Vameku-t a kezemben védve Shiori mérges visszavágóját és feldobtam a levegőbe. Védekező állást vettem fel és hátranyújtva a bal karomat kaptam el a markolatot. Innen szükséges volt még egyszer megváltoztatnom a fogást, de ez a mozdulat lehetővé tett két vágást is. Egyet a lábra és a másodikat nyakra. Persze az ellenfelem sem amatőr biztosan védte mindkettőt, sőt a másodikból vissza is szúrt. Keletkezett is az arcomon egy vékonyka sebecske.
Az elszenvedett "sérülésem" után támadt némi lehetőséget távolság nyerésére. Természetesen most is maximálisan a figyelem központjában hagytam Shiori-t. Ha már van két rugaszkodási pont is felkínálkozva muszáj lesz azokat igénybe vennem. Némi hintázás után gyűjtöttem egy kis lendületet és a combján kötöttem ki kézenállásban ahonnan fellöktem magam a pengéjére. Majd nem mellé értem földet a levegőben átfordulás után. Maga lett volna a megtestesült tökéletesség a bemutatóm, ha seggre érek földet a porban.
Miután a súlyomtól szépségesen lefelé indult meg a karja leguggolva közelről rámosolyodtam, de aztán gyorsan leszaltóztam a háta mögé. A mázsás hátsóm egyensúlyozgatásával nem akartam kikészíteni szegénykémet. Ezután jöhetett a nagy jelenetem. Kikerekedett, sírós szemekkel néztem rá kifejezve, mennyire érzékenyen érintett a csodálatos arcom elrondítása.
-Miért, ma cherry??? Mond miért???? Az én vénuszi szüzekkel formált arcomat, miért rondítottam el otrombán? Mivel érdemeltem ki ezt a kegyetlen lépésedet?- szenvedtem még pár percig kitartóan. Aztán Shiori előállt egy igen nagy esélyekkel kecsegtető ötlettel. Azonnal felcsillantak mérhetetlen perverzül a szemeim. Ennél rosszabb ajánlatot nem is tudott volna kitalálni nekem. Persze ez csak az ő szempontjából fog súlyos következményekkel járni. Bár a herceg és harci öltözéke hasonlaton majd megfulladtam a röhögéstől.
-De nincs lovam...-
-Képzelje oda!-
-Úgy nem az igazi! Sőt koronám sincs! Oh, én szegény kirekesztett herceg...se lóra, se koronára nem telik...-
-Utad során gonosz banditák megtámadtak és kifosztottak vagyonodból!-
-Oh, ma cherry! Elméd nagysága előtt minden percben leborulok...-hajoltam meg tiszteletem jeléül. Viszont utána visszatértem egy aprócska kérdés erejéig az előbbi monológjára.
-Szóval előbb csorbítsam kegyed harci kedvét, aztán térjek rá erénye tépázásához?-húzogattam közönyösen a mutatóujjamat a pengémen, de a kérdés végén felnéztem az áldozatomra iszonyatosan csábos vigyorral.
Kisebb csendszünet és pukkadozás után én elröhögtem magamnak. Shiori-nak azonban annyira már nem volt ínyére a dolog. Kaptam egy durcás nyelvnyújtást, majd neki is fogott folytatni az edzést.
-Yare, yare...pedig úgy élveztem ezt a semmittevést...-hívtam le én is a saját maszkomat és vártam mit fog kisütni újra a levegőbe kerülve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hanabi Shiori
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 361
Age : 29
Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva
Registration date : 2008. Dec. 29.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
32500/45000  (32500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   Kedd Május 19, 2009 2:30 am

Mikor hozzákészülődtem a ceromhoz, ő is lehívta a maszkját és felugrott a levegőbe.
*Nocsak, nocsak, úgy látom csak emelni kellett a tétet egy kicsit és máris megjött a kedve a harchoz. A férfiakat nem nehéz az orruknál fogva vezetni. De egyre határozottabban hiszem, hogy ezt az alkut keményen be fogja hajtani rajtam. Ezt a "bármit" kicsit le kellett volna szűkíteni, de most már mindegy...Végülis épp az előbb határoztam el az "élj a mának" felfogást. Legalább most, egy kicsit hadd ne kelljen foglalkoznom a következményekkel...Bőven elég volt 50 évig egy osztagot vezetni, és utána száz évig pedig rejtőzködve élni. Különben is...ha azt vesszük az az ember áll előttem, akiért tényleg bármit megtennék, tehát hol itt a gond? Főleg hogy a személyiségemnek olyan részei kezdenek visszatérni, amikről azt hittem már "kiöregedtem" belőlük. A túl nagy felelősség képes megkeseredett és földhözragadt embert csinálni a legönfeledtebb kisgyerekből is. Lehet hogy nekem pont arra van szükségem hogy megszabaduljak annak az árnyékától amit már rég nem kell a vállamon cipelnem. Ránézésre olyan vagyok mint egy húszéves, belül pedig mint egy százéves apáca. Annyi mindent megtehetnék amire másnak lehetősége sincs. Azt hiszem ideje lesz nyugdíjaznom azt az apácát, és helyet adnom az igazi Shiorinak, akit még én sem ismerek igazán. Igen, azt akarom hogy Masaki előhozza belőlem azt aki mindig is lenni akartam.* -lőttem el a ceromat.
Mint az várható volt, egy ilyen tiszta célpontot könnyedén hárított egy ellenceroval. De ez nekem épp kapóra jött. Hátrébb ugrottam a lökéshullám elől, majd robbanást kihasználva gyorsan megidéztem egy klónt, akit ott hagytam magam helyett ahol a jelenlétemet sejteni lehet. Én pedig elrejtettem magam és igyekeztem magam Masaki mögé becserkészni. Miután kitisztult a levegő a klónt utasítottam hogy jöjjön közelebb mintha támadni akarna, miközben én Masaki mögé léptem. Már épp készültem volna nekiszegezni a kardom, mikor váratlanul megkordult a gyomrom. Masaki hirtelen hátrapördült.
-Ezzel majdnem sikerült átejtenie hölgyem. -vigyorodott el, és bámulta a helyet ahol elvileg voltam.
-Á a fenébe. -tüntettem el a klónt és oldottam fel az álcámat, mert már elszúrtam a lehetőségem. -Nahát a harc hevében teljesen megfeledkeztem róla, hogy ma még nem is ebédeltem. -vakarásztam zavartan a tarkómat kissé elpirulva. *csak én lehetek ilyen szerencsétlen...ráadásul ha eszembe jut hogy éhes vagyok, akkor harcolni se tudok normálisan...kivéve ha nem élet-halál kérdése, de mivel ez határozottan nem az, így jelentős hátrányba kerültem.*- Botor gondatlanság volt a részemről hagyni, hogy saját magam adjam az ellenség kezére. -dőltem bele a karjaiba elaléltan. -Amúgy ha akarod ezt egy pillanat alatt meggyógyítom neked. -nyúltam fel az arcához a sebe mellé. -Visszaadom csodás arcod zavartalan harmóniáját. Vagy esetleg meg szeretnéd őrizni, mint komoly harci sérülés? -mosolyodtam el kedvesen.
*És már megint hol kötöttem ki?...azt hiszem lassan ideje lenne feladni, ezt a "komoly edzés" dolgot, már belátom. Túlságosan jól szórakozom ahhoz hogy komolyan vegyem annyira amennyire akarom. Különben is, sosem tudnék igazán komolyan harcolni az ellen akit ennyire szeretek. Úgy tűnik fejlődtem még valamiben...újra kezdek a szívemre is hallgatni az eszemmel szemben. Biztos kinevetne ha elmondanám neki milyen hálás vagyok azért hogy előhozta belőlem az önfeledtséget. Valamivel meg akarom hálálni...valami figyelmességgel* -merültem el újfent a szemeiben.
-Mondd csak, mit szólnál ha a "bármi" helyett mondjuk sütnék neked palacsintát? De, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hajlandó vagyok kompromisszumokra. -mosolyodtam el megint.

______________

Oh wishes, shine brilliantly now, blossom with dignity! Everyone loses their way, has doubts about tomorrow, in seemingly endless regrets. There’s no such thing as eternity, not even destiny. A proud death by these hands -~♪~-

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   Kedd Május 19, 2009 10:55 pm

Épp meg akartam kérdezni szívem hölgyének mi jár a fejében, amitől ennyire elgondolkozott, de mire kinyitottam a számat máris érkezett a cero-ja. Lusta voltam értelmes vagy fantáziadús hárítást kitalálni, ezért összegyúrtam egy saját tákolmányt. A kis nyeszlett állatkája annyira bőségesen elég volt, hogy ne szerezzek be rövid távon egy újabb "komoly" sérülést. Ezután némi zűr támadt az űrben. Előttem volt, de a lélekenergiája nem volt teljes, viszont nem foglalkoztam vele túlzottan. Maradjunk annyiban Shiori megjelenése kissé nagyon elvonta a figyelmemet.
A pocakkordulás a frászt hozta rám a hátam mögött. Hirtelen nem tudtam hova tenni. Kész mázli, hogy nem voltam agresszív hangulatomban, ami Shiori jelenlétében mondjuk nehéz feladat lett volna. Eleresztettem egy mosolyt és óvatosan átöleltem.
-Apró malőr! A profikkal is megesik...-adtam egy nyugtató puszit a homlokára. Aztán a beszélgetés áttért a hatalmas sérülésem meggyógyítására. Egy kicsit úgy tettem mint aki elgondolkozik, utána pedig teljesen ártatlan arckifejezéssel nekikezdtem tovább játszani az elkényeztetett ficsúrt.-Na, de ma cherry! Épp ez tesz sármossá! Megfosztanád tökéletes bőrömet a szexepiljétől?-
-Kérem bocsásson meg a botor kérdésemért...-
-Önnek bármit elnézek!-kacsintottam rá és húztam egy kicsit még közelebb magamhoz. Már nagyon jól elvoltam magamnak a háta simogatásával, amikor leesett, hogy egy szál alsógatyában terrorizálom. Magamnak morogtam pár sort, de nem hoztam fel a témát. Úgyis látszik rajta, ha kissé feszélyezi a lezser ruházatom. Akkor meg elengedem a karmaim közül. Viszont addig is jól esett így ácsorogni, igaz némileg természetellenes jelenséget mutattunk a levegőben ácsorogva, de itt még a csótányok se élnek meg, akik kukkolhatnának. Fél szemmel azért az ajtó felé sandítottam. Kicsit furcsa volt, hogy még nem tolong itt az egész raktár. Másrészt viszont megnyugodtam, mert ha meglátnám valamelyiket pillanatok alatt rontanám el a hangulatot. Üvöltözni meg semmi kedvem sem volt. Túl jól esett végre normálisnak lenni és csakis egyetlen személlyel foglalkozni.
-Merre jár, mon amour?-
-Hm?-néztem le picit értetlenül.-Jaaaaa....csak elgondolkoztam.-válaszoltam lágy hangon és rajzoltam körbe az állát.-De már egyes egyedül az Öné figyelmem.-
-Megtisztel vele...-
-Inkább Ön engem puszta jelenlétével.-vigyorodtam el az újabb alakításomtól.- Szeretnél valamit mondani?-
-Ami azt illeti...igen!-
-Hallgatlak! Jaj, várj!-fogalmaztam pár pillanatig felvéve az átszellemült úri fiú arckifejezésem.-Élvezettel kapkodok minden egyes szava után, szép hölgyem!-kisebb vigadási szünet következett be ezután. "Csak tudnám honnan szedem ezeket a beszólásokat..." vakarásztam a fejemet lemondóan.
-Mondd csak, mit szólnál ha a "bármi" helyett mondjuk sütnék neked palacsintát? De, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hajlandó vagyok kompromisszumokra. -
-Hmmm...arra próbálsz célozni, hogy fejezzük be az edzést, mert semmi értelme?-
-Háááát...valahogy úgy!-
-Teljes mértékig egyet értek! Ráadásul még a végén megfázol idelent. Pluuuusz! PALACSINTAAAA!-ült ki gyermeteg mosoly az arcomra. Ha valaki ismert nagyon jól tudta, hogy élek halok ezért a kajáért. -Zseniii vaaaagy!-emeltem fel és pörgettem meg szegény Shiori-t. Újra lepakolva a lábaira pedig megajándékoztam az ötletéért egy hatalmas csókkal.
-Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog...-kinyújtom a nyelvemet rá durcásan.- Akkor már csak egy dolgot kéne teljesítenünk! Feljutni, látványosság mellőzése kíséretében!-
-Megoldjam szörnyen egyszerűen a problémát?-vigyorodtam el kajánul.
-Mire készülsz?-méregetett gyanúsan, amitől csak még jobban fülig ért a szám.
-Mindjárt megtudod!-kaptam fel váratlanul az ölembe, amitől felsikított.-Micsoda hangerő!- vonogattam a szemöldökömet, de láthatóan a másik félnek nem tetszett ennyire az előadásom, mert elég csúnyán pillantgatott felfelé.
-Ezt most miért kellett?-
-Szépen felviszlek a szobámba, hogy némi ruhát is magunkra kapjunk, aztán lejövünk az itt maradt cuccainkért és mehetünk sütögetni!-
-Ne akarok akadékoskodni,de nem fogunk lebukni?-vontam meg a vállaimat. Jelenleg kicsit sem érdekelt, hogy lát e valaki. Maximum előveszem a bécsi kaput megszégyenítő mérettel megáldott számat. Viszont nem én lettem volna, ha kibírom egy egoista mondat eleresztése nélkül.
-Sok sikert a shunpo-m nyomon követéséhez!-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hanabi Shiori
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Leo Dragon
Hozzászólások száma : 361
Age : 29
Tartózkodási hely : barkóba alól felmentve, lakótársnak fogadva
Registration date : 2008. Dec. 29.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
32500/45000  (32500/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   Szer. Május 20, 2009 12:25 am

Nem gondoltam volna hogy a hirtelen jött palacsinta-ötletem ekkora sikert fog aratni nála, de mindenesetre nagyon örültem neki. Közös elhatározással arra jutottunk, hogy ennek ürügyén be is fejezzük ezt az egetrengetően komolynak mondható edzést.
-Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog az ötlet. -mosolyodtam el miután megcsókolt- Hm, vajon akkor mit fogok kapni, ha már kész is lesz a palacsinta?... -vigyorogtam továbbra is, aztán eszembe ötlött egy a kivitelezést akadályozó tényező -Már csak az a probléma, hogy ha így vonulunk végig a nappalin, akkor biztos hogy a figyelem középpontjába kerülünk. Azt pedig kétlem hogy most épp nincs ott senki...nincs akkora mázlink, hiszen mindig lopja ott legalább egyvalaki a napot... -vakarásztam a fejem búbját, de Masakira nézve láttam hogy neki már kész terve van a probléma megoldására. Épphogy meg akartam kérdezni, máris ölbe kapott.
-Hé mit csinálsz? -kiáltottam fel hirtelen, amitől csak mégjobban elkezdett vigyorogni. Hirtelen kedvem lett volna jól fejbekólintani az egyik mangájával, de ha őszinte akarok lenni, egyáltalán nem volt ellenemre ez a helyzet, azonban ezt neki nem feltétlen kell tudnia...*csak mégnagyobb löketet ad az így is méretes egójának.*-mosolyodtam el halványan.
-Ne akarok akadékoskodni,de nem fogunk lebukni?- bámultam fel rá, de őt látszólag cseppet sem érdekelte a dolog.
-Sok sikert a shunpo-m nyomon követéséhez!-
-Életem halálom kezedbe ajánlom nemes lovag, de aztán ne okozz csalódást. -karoltam át a nyakát, miközben tartottam a zanpakutouinkat.
Már bent jártunk a nappaliban mikor úgy gondoltam előállok egy jótanáccsal.
-Azért nézz a lábad elé is. -toltam felfelé a fejét, de lehet hogy előbb kellett volna, mert frontálisan ütköztünk, egy a délután folyamán valószínűleg Hiyori által széthagyott dobozzal. Hatalmas lendülettel bezakóztunk a kanapé mögé. Alapesetben én kerültem volna alulra, de Masaki manőverének hála, rajta landoltam.
-Hálásan köszönöm, hogy megmentette a hátsóm. -tápászkodtam fel, majd óvatosan kinéztem a kanapé mögül. Legnagyobb meglepetésemre senkit sem láttam a közelben.
-Kegyed formás hátsójáért bármit.-vigyorgott mint a vadalma
-eh.... -vágtam ismét durcás képet, de megint nem bírtam ki nevetés nélkül, ám ekkor mintha Shinji hangját hallottam volna a konyha felől.
-Hiyori megmondtam hogy ne hagyd szét a holmijaidat!-
-Ki volt az az őstulok aki pofáraesett benne? -mordult fel a sértett.
-Gáz van. -kerekedtek el a szemeim hirtelen, majd visszabuktam a kanapé mögé. Megragadtam Masaki kezét, majd magam után húzva felvillámléptünk a szobájához. A nappaliba érkező páros már csak az ajtócsapódást hallhatta.
-Azt hiszem teljesítettük a küldetést. Minden elismerésem uram. -mondtam szörnyen formálisan, majd megrohamoztam a szekrényt valami rendes ruháért. Mikor kihalásztam a pólót és a nadrágot nekiálltam öltözködni.
-Azt hiszem ez az öné. -bogoztam le magamról a pólót és a fejére dobtam.- Tudom hogy most már igazából teljesen felesleges, de ha már ilyen jól alakítottuk az etikettet, elfordulna kérem? -integettem neki a kezemmel, amit azt hiszem nem vett túl jó néven. -Na de kérem, tudja jól, hogy még áll az ajánlatom, de szigorúan csak a palacsinta után. -kapkodtam magamra a ruhákat.
-Akkor visszamegyek a szebb napokat is megért ruháinkért, és a könnyűolvasmányaiért. -léptem oda mögé, és lábujjhegyre állva átkaroltam a nyakát és megcsókoltam.
Pillanatok alatt újra lent voltam és próbáltam megtalálni minden elveszett ruhadarabot. Több kevesebb sikerrel össze is szedtem őket, majd felkaptam a mangákat és indultam vissza.
-Nem hallottad azt a lármát az előbb? -állított meg Shinji a nappaliban
-Ööö nem, azt hiszem nem. -válaszoltam annyira meggyőzően, hogy egy óvodást sem tudtam volna beetetni.
-És mond csak mik azok ott nálad? -nézett ferde szemmel a hadizsákmányra.
-Ja ez, semmi különös... -mosolyogta ártatlanul, majd visszaviharzottam az emeletre.
-Parancsoljon mon amour, sértetlenül és épségben a féltett irodalmi remekművei. -huppantam le az ágyra.

______________

Oh wishes, shine brilliantly now, blossom with dignity! Everyone loses their way, has doubts about tomorrow, in seemingly endless regrets. There’s no such thing as eternity, not even destiny. A proud death by these hands -~♪~-

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   Csüt. Május 21, 2009 3:16 am

Gratulálok, mindketten kaptok 1500 ryout! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!   

Vissza az elejére Go down
 

Masaki vs Shiori -Kussolsz és olvass!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-