HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Ápr. 24, 2009 10:49 am

-Hogy miért négyesben?-nézek mérgesebben az espadara.-Gondoltam, hogy talán diplomáciai úton is megoldhatnánk, de úgy látom, hogy ti csak a harcból értetek.-összeráncoltam a homlokom. Kardom markolatát erősen szorítottam. Kitsu értetlenül nézett rám, mint aki fel sem fogta, hogy mit mondtam neki. Megcsörrent a telefonom, megkaptuk az erőfeloldást.
Katai, én nem tudom, hogy most mit csinálsz, de sok sikert...-a nemsokára körülöttem megjelenő izzó légörvény jelezte, hogy bizony most tekintélyes mennyiségű reiatsut engedtem szabadon. Kardom lángolt, a szívem csak úgy vert. Ránéztem Kitsura, aki még mindig ott ült és nézte a show műsort
Tudom, hogy te vagy az erősebb, de az erősítésig feltartalak...-felemeltem a kardom és keresztül hasítottam a levegőn. Egy nagyobb méretű tűzgolyó máris ellenfelem felé tartott.
Egyenlőre ennyi elég lesz, megvárom, hogy erre mit lép...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Május 08, 2009 3:31 am

Erős gyanú kezdett bennem ébredni, hogy nem beszélek érthetően vagy nem egyezik a nyelvünk, hiszen válasz nem akaródzott érkezni a kérdésemre. Talán zokon vette a megnyilvánulásom és tényleg csak ennyire képes, de akkor egészen biztos csalódni fogok az egész Gotei 13-ban. Mélypont lenne a ténykedésükben, ha egy ilyen harmatgyenge személy hadnagyi rangot kapva hadakozna egy életlen, viseltes pengével. Inkább nem is gondoltam erre a feltevésemre! Nem engedhettem meg, hogy lebecsüljem! Illetve tőle vártam valamiféle megváltást. Túl sok érdektelen ellenfelem volt már ahhoz, hogy elveszítsem a harci kedvemet. Reméltem ő visszaadhat belőle egy keveset.
A hallgatásával mindenesetre meggyőztem magam, hogy a kapott információ helyesnek könyvelhető el az erő korlátozások terén. Igaz, eszetlenség lett volna azt feltételezni, hogy hamis adatokat adott meg nekünk Aizen sama. Ő agyafúrtabb eszközökkel játszik.
Végül csak kaptam egy kellően beképzelt mondatot. Azért a határozottsága már kevésbé volt jelen annak ellenére, hogy minden szavát egyenesen az arcomba vágta. Láthatóan nagyon szeretett volna kihozni a sodromból. "Ezek szerint a Hamlet fog lejátszódni a színpadon és tőlem várják el, hogy megőrüljek..." Az összes shinigami-n túl tett az önteltsége, akikkel eddig összefutottam. Mégis reméltem az átlaggal ellentétben nála nem csak a félelem kergette elő ezeket a hatalmas szavakat.
-Értem.-válaszoltam tömören felemelve a kék gömböt fókuszáló karomat. Ideje volt kicsit komolyabbra fordítani a szót. Kezdett ha nagyon kis mértékben is,de bosszantani. Nekem pedig elegem lett belőle, minél hamarabb szerettem volna befejezni ezt az egészet. Untatott a gyerekes terefere arról ki mondja a nagyobbat.
Épp szabadjára engedtem volna a cero-mat, amikor ajándékba kaptam egy kidou-t. Muszáj voltam elegánsan arrébb húzódva ellőni a kész gömbömet, ami így valószínűleg nem fog célt érni főleg, hogy újabb démonmágia közeledett felém. Egyszerűen felugrottam a levegőbe, miután végeztem a saját lépésemmel. Hiába voltam erőfölényben sikerült lassan helyet váltanom. Bal ujja az öltözékemnek rojtossá vált.
-Hmm...úgy tűnik elszámoltam magam...-téptem le a sérült részt és dobtam le a földre. Közben kerestem Katai Siraseru-t. Sajnos a támadásával elbújt az érzékeim elől, így kénytelen voltam várni, amíg meglátom. Nyugodtan pásztáztam körbe a porfelhőben úszó területet.
"Megvagy!" Használtam a sonido-mat és toltam ki a pengéket. Közvetlen a háta mögött bukkantam fel. Az érdekében ajánlom, hogy ne későn reagáljon a jelenlétemre, mert a "karmaimat" bele fogom mélyeszteni a húsába.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Május 08, 2009 9:04 pm

- Hogy miért négyesben?- nézett mérgesen rám Shoko-moko. - Gondoltam, hogy talán diplomáciai úton is megoldhatnánk, de úgy látom, hogy ti csak a harcból értetek. - erre kicsit fölkaptam a vizet, de még mindig adtam a hülyét. Hirtelen minden játékosság eltűnt belőlem, csak a komolyabbik énem folyamatos monoton szövegelését halottam ... "Öld meg... Shinigami.. mit foglalkozol te ezekkel a szánalmas 'emberekkel?'", ám ezek a hangok egyszerre meg is szűntek, mikor Shoko mobilja megcsörrent, majd az ereje látványosan megugrott. Fejemet elfordítva a két harcosra néztem, akik még mindig csak kóstolgatták a másikat. alig telt el pár pillanat, Shoko-moko a kardját nekem szegezve egy tűzgömböt lőtt felém. Én okulva Tadeo példáján elegánsan elhajoltam előle. Felálltam, s szúrós szemekkel néztem a sebesült férfire.
- Mégis mit képzelsz te magadról? Ilyen állapotban inkább a seggeden kéne maradnod és örülni h nem vagyok egy vérszomjas állat! A gyilkolást szükségtelennek tartom. De ha így provokálsz kénytelen leszek elég rusnyán elnáspángolni téged. - szemeim fölizzottak, s ahogy a fény a hátam mögül jött még jobban kihangsúlyozta eme gesztusomat. - Itt maradsz a seggeden és nyugton megülsz! Zavarod a szórakozásomat! - visszaültem a helyemre. Karba tett kézzel figyeltem tovább a párviadalt. Shoko nyakasan próbált ellenkezni velem.
- Te nekem nem parancsolsz!
- ere kénytelen voltam ismét fölkelni, ám ezúttal karmaimat torkához szorítva, hegyes szemfogaimat kivillantva vicsorogtam rá. Nem szóltam semmit, csak vártam hogy valamit reagáljon a megilletődöttségen kívül.../Sorry, egy kicsit készen vok, most nem megy a kedvesség annyira ^^"/

______________

Minden róka tűzben születik és jégben hal meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Csüt. Május 14, 2009 5:07 pm

-Hmm...úgy tűnik elszámoltam magam... - hallottam a távolból a hangját, bár nehéz volt pontosan kivenni a szavakat.
Az előző támadásommal sikerült valamijét eltalálnom és a ceroja is elég pontatlanra sikerült. Elgondolkodtam, hogy valóban egy espadaval van-e dolgom vagy csak ennyire figyelmetlen volt. Inkább ez utóbbiban maradtam, mivel nem válhat előnyöm semmilyen szintű ellenfél lebecsüléséből.
A robbanás hatására támad por rövid időre elrejtett Tadeo elől, és a reiatsu maradványok miatt is nehéz lett volna érzékelnie. Viszont ez a helyzet támadási szempontból nekem sem kedvezett, mivel én sem tudtam, hogy ellenfelem hol is tartózkodik pontosan. Kissé hátrébb shunpozva próbáltam tisztes távolságba kerülni a veszélyzónától, ám ekkor megéreztem az espada lélekenergiáját magam mögött.
-Lehetetlen! - döbbentem le és próbáltam védekezésre emelni a kardom, de hihetetlen sebességgel sújtott le rám.
Mély vágást kaptam a hátamra és egy jókora lökést, mikor a fordulás után a katanáink összetalálkoztak. Még csak meg sem kezdődött az igazi harc, már döntő csapást mértek rám. Egyik kardomat a földbe szúrva feltámaszkodtam a porból, majd igyekeztem összeszedni magam. Felnéztem Tadeora, de csak a mérhetetlen szánalmat éreztem a szeméből. Nem tudom, hogy a tehetetlenség vagy a helyzet abszurditása, de hasonlóan éreztem én is magam iránt.
Aztán megtörtént a csoda, amire már régóta vártunk. A kommunikátorból felemelő szavak hangzottak el...
-Az erősítés úton van és használhatják a teljes erejüket. Üzenet vége.
~Soha jobbkor! - húztam ki magam a hír hallatán.
-Az előbb kérdezte, hogy korlátozva van-e az erőm! Nos a teljes válasz, hogy kinek ne lenne korlátozva az ereje. Mindenki visszafogja magát, csak a harc végén ad bele mindent. De én még a shikaiomat sem engedtem szabadon. Ebbe nem gondoltál bele Tadeo Dellomeurtre? - nem tudom miért is kezdtem bele a mondókámba, talán a saját magam megnyugtatása véget.
Ellenfelem továbbra is nyugodtan állt, mintha meg sem hallotta volna előző mondandómat. De ha nem mozdul, akkor tartunk Neki egy kis bemutatót. Felemeltem a két katanát és magamat összeszedve a lehető leggyorsabban igyekeztem felvenni a shikai alakomat. A viharfelhők heves gomolygással gyülekeztek felettünk jelezve a kardom átváltozását.
-Konseki sitahe tengoku, Sora inazuma! - idéztem meg zanpakutom első szintjét.
Az átváltozott katanával azonnal távolsági támadást intéztem Tadeo felé két Rakurai formájában, hogy mozgásra kényszerítsem. A tervem eddig a pillanatig sikeresnek bizonyult, mivel Tadeo kissé hátrálni kezdett.
Mögé shunpoztam és feloldottam a pecsétet.
-GENKAI KAIYO! - a paradicsommadár szimbólum szertefoszlott és végre használhattam a teljes erőmet.
Késlekedés nélkül ugrottam magasabbra és Tadeo nyakára célozva lőttem ki rá egy Raikama-t...

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Május 24, 2009 8:01 am

Úgy tűnik Kitsune nem vesz engem komolyan, mintha csak játszadozna velem. Támadásaim szinte nevetségesek, nem vagyok képes arra, hogy elérjek hozzá...
Tehetetlenségemet mégsem mutathatom ki nyíltan, így muszáj vagyok teljes erőmből harcolni, ez talán elég lesz arra, hogy kiélje magát a harcban és távozzon az emberek világából... Shinigaminak lenni olykor nagy felelősséget jelent és sokszor áldozatot kell hoznunk a győzelem érdekében... Katai, remélem tudod, hogy mit csinálsz, mert itt a dolgok el fognak harapódzani...
Ekkor Kitsune a támadásomra reagálva megszólt engem, amit nem bírtam szó nélkül hagyni, ha feldühödik, akkor lehet, hogy hibát fog elkövetni...
-Te nekem nem parancsolsz!-csúsztak ki a számból a szavak, amik úgy tűnik még csak jobban hergelték Kitsut. Egy pillanat alatt előttem termett és karmait a nyakamra szegezte, közben vicsorgott.
Csodálkozó tekintetem lassan átváltott mérgesbe, ahogy lelkemben a kétségbeesés helyét átvette a bátorság és a késztetés arra, hogy nem hátrálhatok meg...
-Ha harcolnom kell ahhoz, hogy visszatérj Hueco Mundoba, akkor megteszem...
Egy shunpo használatával hátrébb ugrottam pár métert és a kardomat magam elé szegeztem. Próbáltam felkészülni Kitsune bármiféle lépésére...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Május 29, 2009 6:15 am

Nem is tudom mit váltott ki belőlem, hogy máris ekkora sérülést tudtam okozni. Talán csalódást éreztem. Többre számítottam. Valahogy a szavaival meggyőzött róla nem mutatott meg mindent. Mégis oly egyszerűen tűntek el az éles karmaiban a hátában, mintha egy egyszerű szivacsot próbáltam volna átdöfni. Semmi ellenállás, semmi jele a tévedésnek csak a kicsapódó vér. Mennyire iszonyodtam attól,ha az arcomra került akár egy csepp is. Ezek az apró vörös foltok mindig arra emlékeztettek gyilkos vagyok. Kegyetlen világ szülötte, aki egy üres váz. Nem használható másra az életek kioltásán kívül.
Önkéntelenül is a szemeibe néztem mégsem tudtam kimondani, hogy vége a harcnak. Egyetlen mozdulatomba telt volna és ennek az egész értelmetlen huzavonának vége, mégse mozdultam. Sajnáltam. A vadász képtelen volt lelőni a vadát, miután meglátta mi jár a halálra ítélt fejében. Tisztában voltam ezzel a saját feltételezésemet igazolom. Esendő és kihasználható ember vagyok még mindig, csupán más külsőbe vagyok csomagolva.
Arra tértem magamhoz, hogy elkezdett beszélni. Némileg magamhoz térve követtem ezek után az eseményeket, bár továbbra is egyszerű megfigyelő voltam. Lenyűgöző neve volt a zanpakutou-jának. A megváltozott időjárási körülmények figyelve pedig arról is bizonyosságot nyertem, nem csupán a neve érdemel elismerést. Viszont az eddigi helyzetemből továbbra sem törtem ki. Katai Siraseru diktált én meg táncoltam rá, remélve sikerül elkapnom a ritmust.
Úgy hittem tisztes távolságba kerültem a támadásától, de váratlanul mögöttem teremve hadart el két szót. "Szóval mégis igazam volt..." Több időm azonban nem maradt. Rögtön felém közeledett egy hosszú, sarló alakú villám.
Magam elé kaptam Kárhozott lelket. Tudni akartam mire számítsak, ha jelentősen növekszik az ereje.
Bődületes hiba volt a részemről azt hinni sikerül kivágnom magam a fénylő sávból. Valóban átjutottam rajta, de a nyakam mindkét oldalt megsérült. Nem voltak halálosan mély sebek. Szerencsém volt. Ha még kevésbé figyelek oda fej nélkül maradtam volna. "Oda kell rád figyelnem." Nyomatékosítottam magamban.
A vágás így sem volt kellemes érzés. Sőt mintha enyhe áram is átjárt volna. Elzsibbadtak az ujjaim és a szívemnél is támadt egy kisebb gond. A fejem pedig zsongott. Egyre nagyobb nyomatékot adva a ténynek, hogy jobb lesz kerülnöm további sérülések begyűjtését.
-Hmm...hatásos támadás...-simítottam végig az egyik vágást és csaptam le a földre az ujjaimra gyűlt vért. - Rendben van.-nyomatékosítottam magamban egy komoly tényezőt és emeltem magam elé a zanpakutou-m. -Amburar, Condenado Alma!-

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Május 31, 2009 1:12 am

Miután Shoko torkát kicsit megszorongattam, szemei még elszántabbak lettek.
- Ha harcolnom kell ahhoz, hogy visszatérj Hueco Mundoba, akkor megteszem... - mondta magabiztosan, majd egy shunpo kíséretében elugrott tőlem. Kardját nekem szegezve állt, várva h mit lépek. Egyenként elkezdtem ropogtatni az átlagos "emberektől" eltérően hosszú ujjaimat, előszedtem egy hajgumit, majd összefogtam lazábban a hajamat. Zavart kicsit, és kezdett összekócolódni már, plusz legalább kicsit lenyugodtam. A falnak támaszkodtam, majd Shokora néztem
- A te dolgod hogy mit művelsz magaddal, de nem én akarok az lenni aki megöl.. Felőlem támadj. nem érdekel. Úgyis tudod, hogy mi lesz a vége. Nem szeretnélek megölni. Nagy mázlid van. Mert ahogy látom Tadeonak sem célja a gyilkolás. - kinéztem a harcoló párra. A másik shinigami elég csúnyán megsérült, Tadeo pedig csak állt, nem végezte ki.
Shoko közelebb jött kardját még mindig felém szegezve. Én rávillantottam szemeimet, amik kicsit megtántorították. Nekem készült utána rohanni, de eljöttem a faltól, elé sonidoztam majd a falnak vágtam. Az agyam valamiért kezdett kicsit elszállni.
- Nem igaz h nem bírod felfogni?! Nem érdekelnek sem a shinigamik, sem az emberek! Nekem csak Hueco Mundobéli parancsolhat! Azt teszem ami nekem tetszik, senkinek shinigami, quincy, bounto, senki sem, csak a saját fajom. Olyan könnyedén megölhetnélek, szép lassan kivéreztethetnélek!. Örülj neki, hogy egy ilyen szelíd hollow akadt az utadba. Más már rég a fejedet tűzdelné nyársra és rohangálna vele föl-alá! - elengedtem. A földre esett. - Harcolj ha akarsz, de újra és újra a porba fogsz esni, és nem lesz menekvés... - visszamentem a helyemre, mivel a harc látványa kicsit lenyugtatott. jobb volt mint annak a shinigaminak *undor a hangjában* fölöslegesen szónokolni.

______________

Minden róka tűzben születik és jégben hal meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Jún. 01, 2009 3:58 pm

A támadásom elkerülhetetlenül tartott a magas rangú hollow nyaka felé. Egy hatalmas villanás jelezte, hogy a sarló becsapódott és nem kerülte el a célpontot. Mintha valami ellenállást éreztem volna a szellemi energiájában, de nem tudtam megállapítani, hogy pontosan mit is tehetett. A robbanás keltette felhőben ekkor megpillantottam a még mindig talpon lévő ellenfelemet.
-Hmm...hatásos támadás... - vizsgálgatta az espada a villámsarló által vágott sérülést, majd ujjairól lerázva a vért komolyabbra fordította a harcot.
Ismét kezdhettem kétségbe esni, de nem hagyta annyiban a dogot. Még fel sem ocsúdtam belőle, hogy a legerősebb támadásomat egy két karcolást leszámítva képes volt hárítani máris további gondokkal kellett számolnom.
-Rendben van. - ezzel a zanpakutoját maga elé emelte és ressurecciónra készült.
~Nem hagyhatom. Ha felszabadítja a kardját, semmi esélyem nem lesz. - tudatosítottam a helyzetet és közben az ellenlépésen gondolkodtam.
Az espadanak rontottam, hogy megakadályozzam a zanpakutoja szabadon engedését. A terv tökéletes volt, azt leszámítva, hogy amikor megfelelő közelségbe értem a Tadeo által gyűjtött reiatsu nyomásától nem kaptam levegőt, így a kardommal képtelen voltam lecsapni rá. Összeszedve minden erőmet egy villámot összpontosítottam az egyik kardomba és azzal próbáltam megállítani az átalakulást.
-Amburar, Condenado Alma! - szabadította fel teljes erejét Tadeo.
~Fenébe, elkéstem! - shunpoztam hátra és kerestem az előző támadásom nyomát az espadan, de nem találtam látható sérülést.
Arra a megállapításra jutottam, hogy a nehéz légzés nem volt jótékony hatással a támadásom erejére és ez a szörnyeteg biztos elég kemény bőrrel rendelkezik, hogy ne lehessen csak úgy szeletelni. Ekkor vettem észre, hogy bár folyamatosan rengeteg szellemi energia szabadult fel az ellenfelemből, a légzés mégsem okoz olyan nehézséget, mint a közvetlen közelében. Mivel a fegyvere az előző állapotához képest elég apró, így a távolsági harcot kell előnyben részesítenem.
~Csak tudnám mi a fenét képes csinálni azzal a húsklopfolóval?! - aggódtam kissé a balta képességei miatt.
~Mindegy is, a lényeg, hogy én irányítsam a harcot. - indultam egyre magasabbra, hogy ezzel is követésre késztessem. ~Gyere csak, ha szeletelni nem tudlak, majd a villámokkal sütlek ropogósra Te hatalmas tehén!

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Kedd Jún. 02, 2009 7:58 am

Támadjak ha akarok? Nem azért jött, hogy megöljön? Akkor mégis miért van itt?-támadtak meg e gondolatok. Közelebb akartam menni hozzá, hogy megnézzem tényleg megtámad-e. Nem is telt bele sok idő, gyorsaságával és erejével máris a falhoz szorított, majd egy újabb szónoklást vágott le.
A földre rogytam szavai hallatán. Ezt nem tudom felfogni... Ha ők sem akarnak harcolni, akkor miért nem képesek visszatérni Hueco Mundoba? Talán úgy gondolják, hogy majd bármiféle támadási kísérlet nélkül hagyjuk, hogy Karakura Townban mászkáljanak?
-Mégis mit akartok?-szóltam, miközben feltápászkodtam és a falnak döntöttem magam.-Akkor a társad miért nem hagyja már abba az én társam csépelését?-kérdeztem Kitsunétől.
Akkor belémvillant a felismerés... Katai még most is azt hiszi, hogy harcolni jöttek, így ő tényleg megpróbál mindent beleadni... De ha így folytatja, akkor meg fogja ölni az az arrancar... Figyelmeztetnem kell, hogy hagyja abba...
-Akkor vessünk véget a harcnak...-suttogtam. Reiatsumat koncentrálva lassan felálltam, majd egy gyors shunpoval elindultam Kataiék irányába.-Katai! Hagyd abba...!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Jún. 10, 2009 5:23 am

A legkézenfekvőbb taktikai lépés volt meggátolni a teljes alakom felvételét. Egyedül a kivitelezésben adódtak komolyabb problémák. A lélekenergiám a szó szoros értelmében hatástalanította a lecsapni készülő akaratát, tovább erősítve csalódottságom. Persze semmikép sem becsülhettem le. Az önkényes erőfitogtatás előbb vagy utóbb, de visszaütne. Nagyzolási megnyilvánulások meg amúgy sem tartoztak a szokásaim közzé. Különben is a könnyelműséget és figyelmetlenséget bármelyik éles eszű sokadig tiszt is képes kihasználni. Ehhez nem szükséges a szintbeli egyezés, érzék kérdése az egész. Elvégre a kínálkozó alkalmat is képesnek kell lenni felismerni. "Jó terv nélkül sose menj háborúba!"
Vártam türelmesen a reakcióját, de az eddigi hegyi beszédeihez képest most egyetlen jelzővel sem illette a kinézetem. Egyszerűen álldogált velem szemben és csendesen végigméregetett. Mennyire tudtam ezt utálni! Mintha egy kirakati bábu lennék, amit tüzetesen körbe kell szemlélni, aztán eldönteni, hogy tetszik e vagy sem. Legalább a fintort ne látnám az arcukon! Nem esztétikai szépségre születtünk! Ha nincs ínyükre ne pillantsanak ránk vagy legyenek olyan kegyesek és kísérletezzenek ki egy új fajt, sajátos és megfelelően emberi külsővel, hogy a flancos külsőre irányuló megítéléseiket kielégíthessék.
Mire visszatértem a valóságba arra lettem figyelmes, hogy az ellenfelem újabb rohamra készülődik. Türelmesen kivártam milyen messzire kerül tőlem, mivel volt egy hatásos fegyverem ha egy-másfél méterre tudom csökkenteni a távolságot. Mielőtt újabb villámokat engedett volna szabadon pontosan a megfelelő közelségbe kerültem. Hátra fordulva akartam megismertetni a farkammal, ami elég kellemetlen erővel tudott ütéseket mérni a célzott személyekre.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Csüt. Jún. 11, 2009 3:50 am

Tadeo végre használta a ressuját.. Szerintem jómagam még nem is láttam a "valódi" alakját.
- Érdekes.. - néztem feléjük. Shoko közben pár mondat kinyögésével bajlódott..
- Mégis mit akartok? Akkor a társad miért nem hagyja már abba az én társam csépelését? - kérdezte. Vállat vontam. Igazábón nem érdekelt annyira már ez az egész.. Egy gyors befejezésen gondolkodtam...
- Majd rájössz... - felálltam, lesepertem magamról a port. - Addig is maradj nyugton...
- Akkor vessünk véget a harcnak... - mormogta az orra alatt. Érezhetően megpróbálta összeszedni magát, majd egy pillanat alatt eltűnt. Tudtam, hogy merre veszi az irányt.. Nem szerettem volna a közelbe merészkedni, de sajnos kénytelen voltam.
- Katai! Hagyd abba...! - kiáltotta. Tadeo ránk nézett. Látszott rajta, hogy fontolgatja leütni a kis shinigamit.
- MEGÁLLNI!! - eresztetem el a hangom. Kicsit lihegve, rájátszva megálltam mindhármójuk előtt. Végre kipattant az isteni szikra. - Üdv Tadeo. - mosolyogtam. - Bocsánat, hogy belekontárkodtunk a harcba.. - Shokora néztem mérgesen. - Van egy ötletem... Mivel ezek a shinigamik kompromisszumra hajlanak, talán egy rendes kis rövid harccal le lehetne rendezni az egészet. - karba tettem a kezem. - A lényeg. Nincs menekülés, nincs bujkálás, mindenki erőből játszik, nem szórakozik. Már így is eléggé elhúzódott ez a kis játék. Így már nem olyan vicces.. sajnos.. Na? mit szóltok? - vártam a válaszukat.

______________

Minden róka tűzben születik és jégben hal meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Csüt. Jún. 11, 2009 6:49 pm

Mint oly' sokszor mostanában, ismét a jelentések fölé görnyedve töltöm időm legnagyobb részét. Csodálkozva tudom konstalálni, hogy ezek a 8. osztagos shinigamik mindenről tudnak jelentést írni. Azon sem csodálkoznék, ha egy székelési szokásokról szóló vastag irathalmazba botlanék. Annyira szétunom a burám, hogy ebben a pillanatban épp a tollamat próbálom egyensúlyozni a homlokomon, kisebb-nagyobb sikerrel. Hál' istennek Katai épp egy küldetésen van, így én nyugodtan ejtőzhetek az irodában. Gyorsan felpattanok a székből, majd magamhoz ragadom a Chiyo-chantól kapott bögrét, s neki állok a teakészítésnek. Nem telik bele pár percbe, s a finom nedű már ott gőzölög az asztalomon.
~Végre megkóstolhatom!~ - fogalmazódik meg a gondolat, miközben lassan közelítek a bögre felé. Uraharának szerencsére sikerült még szereznie a múltkori teafűből, ugyanabból a fajtából, amelyből készült italt hadnagyom kiöntött a múltkor. Már csak pár centire vagyok a poharamtól, amikor ideges kopogás szakítja félbe rituálémat. ~Miért? MIIIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT? T^T~
Teljesen összetörten kiáltok ki egy „Szabad!"-ot, majd hátra dőlök a székemben. Már tudom, hogy az életben nem fogom megkóstolni ezt a szar löttyöt. Az ajtó lassan félrecsúszik, s egy tisztet pillantok meg ellőtte. Tiszteletteljesen meghajol, majd egy intésemre beljebb lép a helyiségbe. Látszik rajta, hogy ideges, s hadarva elmondja az üzenetet. Katai, és egy bizonyos Suzumiya Shoko bajba keveredtek, s a vörös kód lépett érvénybe. Minél hamarabb erősítésre van szükségük. Nem is teketóriázok sokat, hanem Zanpakutoumat felkapva rögtön útnak is indulok. Villámgyors árnyékként vágok át egész Seireteon, majd egy előre megnyitott senkaiba vetődök. Miközben ugyancsak villámtáncomat használva sietek végig az átjárón, gyorsan egy pokollepkét idézek, hogy mutassa nekem az utat.
Rövid időn belül megnyílik az átjáró az emberek világába. Kihasználva, hogy az egyik leggyorsabb kapitány vagyok a Gotei 13-ban, seperc alatt meg kell érkeznem a küzdelem helyszínére. Már a távolból is érzékelhető a rettenetes mennyiségű reiatsu.Ha jól gondolom egy Espadaval vagy Privaron Espadaval van dolgunk. Vagy talán mindkettővel egyszerre. Nem is csoda, hogy két hadnagy nem tudta megállítani őket. Sőt, megkockáztatom, hogy meglepő életben maradásuk. Szinte már elmosódottan látszódom az irdatlan sebességtől, de nem lassíthatok. Minden perc számít, s lehet, hogy csak egy hajszálon függ a sorsuk. Már látótávolságon belül vannak, s az egyik arrancar végzetes csapásra készül. Egyetlen szökkenéssel és haorim fehér villanásával, a lidérc és Katai között termek, majd alkarommal könnyedén kivédem az ellenség félelmetes erejű csapását.
- Yare-yare, Katai! Már egy percre sem hagyhatlak magadra? - kérdezem vigyorogva a hadnagytól, miközben tekintetemet nem veszem le az előttem szobrozó hollowról. Ha jól érzékelem - és jól érzékelem - akkor ő lesz az Espada. Egy pillantással felmérem a többieket is. A kissé meggyötört állapotban lévő shinigamiről megállapítom, hogy ő Shoko, míg az arrancarhölgy biztosan a Privaron. Érdeklődő arckifejezéssel tekintek vissza a lényre, akinek farka még mindig az alkaromat támasztja. Egy laza lökéssel eltávolítom a közelemből a testrészt, majd várom, hogy ellenfeleim magukhoz térjenek. Már felvették valódi alakjukat, így egy érdekes összecsapásra kerülhet sor. Természetesen csak akkor, ha nem szeretnének önként és dalolva távozni.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Aug. 19, 2009 8:29 am

Próbálkozásaim Tadeo ellen folyamatos sikertelenségbe torkollottak, amióta felvette valódi alakját. A támadásaimat meg sem érezte, míg én percről-percre az életemért küzdöttem. Nem éppen fair felállás, de ezzel kell kezdeni valamit, így folytattam a támadásokat és próbáltam gyenge pontra lelni.
Feltűnt, hogy az espada valami miatt a közelharcra törekszik. Nem volt kedvem kipróbálni, hogy miért is szeretne ennyire a közelemben lenni, így igyekeztem tartani a távolságot. Ami újabb kellemetlenségként ért, hogy az általam már biztonságosnak ítélt jó pár métert a farkával simán átéri. Mire erre ráeszméltem már csapott is felém, de a lábaim nem mozdultak elég gyorsan és hogy elkerüljem a farkát inkább elhasaltam...
A következő pillanatban a "várt" becsapódás elmaradt és amikor kinyitottam a szemem egy fehér haori lobogott előttem.
- Yare-yare, Katai! Már egy percre sem hagyhatlak magadra? - kérdezett egy vegyes érzelmeket kiváltó hang.
Amint felnéztem megbizonyosodtam, hogy a hang tulajdonosa nem más, mint ...
-SI-SI-SIERA-SIERASHI-TAICHO?! - döbbentett meg a látvány és kérdeztem szinte kételkedve abban, amit látok.
Ekkor jutott eszembe, hogy eddig még soha sem hívtam taichonak, mivel nem tartom rá alkalmasnak, de most kivételesen jól időzített és ennek lehet az életemet köszönhetem. Viszont az a gúnyos vigyor, ami kiült az arcára a kérdése nyomán visszaránt a valóságba.
-Mit keres maga itt? - érdeklődök a szokásos stílusomba, mialatt feltápászkodom a földről.
Nem igazán örülök neki, hogy ilyen állapotban lát, meg annak sem, hogy pont Ő az aki megmentett, de egy áldozat ne válogasson.
Közben észreveszem, hogy Shoko is felénk tart és egy pillanat alatt az ellenfele is Tadeo mellett terem. Valamit beszélgetnek, amiből túl sokat nem értek, mert egyrészt az önmagam összekaparásával és a talpon maradás nehézségeivel is meg kell birkóznom. Persze továbbra is kíváncsian nézek Yuusukéra, hátha illet valami válasszal, hogy mégis minek köszönhetem a jelenlétét. (Ami talán ez egyszer éppen jól jön! - a szerk)

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Aug. 19, 2009 8:17 pm

Félelemmel teli meglepődöttség sugárzik arcáról, mikor látja, hogy a másik hadnagy élete veszélyben forog. Kardja markolatát erősen megmarkolja, fogaival vicsorog a fájdalmain, s közben shunpoval egyre közelebb ér.
Bár igaz, ebben az állapotában szinte semmit sem ér egy espada ellen - na nem mintha máskor más lenne a felállás (emlékezzetek! most még csak hadnagy szinten vagyok!) - de ugye ha meg sem próbál segíteni, akkor biztos elveszít egy társat.
Úgy tűnik nem ér oda időben, mivel az espada már lesújt, mikor ő még eléggé messze tartózkodik, ráadásul az iménti privaron espada is őt követi. Szerencsére nem kell arra várni, hogy Shoko oda érjen, Katainak a segítség egy másik személy felől irányul, akiről később kiderül, hogy ő Sierashi kapitány, s könnyedén kivédi az espada csapását.
Shoko gyorsan odavánszorog a másik két shinigami társaságába, majd így szól a kapitányhoz;
- Üdvözlöm itt Sierashi kapitány! Ahogy látja, a dolgok erősen elharapództak... De hál' önnek, mi épségben megúsztuk... - hisz' mégiscsak arrancarokról van szó, ha Kataival végeznek, egy idő után úgyis őt is célkeresztbe került volna.
Minden esetre nem akarta, hogy ezek a negatív gondolatok eltereljék a figyelmét, most, hogy már itt van velük egy ilyen erős kapitány, megnövekszik annak az esélye, hogy nem lesz további harc, illetve ha mégis kialakulna a felálló felek ellenszenve miatt, akkor nem valószínűséggel a shinigamik felé dőlne a mérce...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Aug. 24, 2009 6:19 am

A támadásom kellős közepén jártam teljes mértékig meggyőződve, biztosan célt fogok érni, amikor elindult a zavaró tényezők sorozata. Előbb a messziről futó hadnagy kezdett kiáltozni. Valahogy úgy éreztem ő jobban retteg az ütésem következményétől mint az, aki felé ténylegesen tartott. Nem kizárt a hősies küzdőereje és kedve a társától függött. Lehet félt, ha elveszíti egyedül már apró esélye sincsen. Másra helyezni a terhet, aztán meg rá hárítani miért kapott ki. Kicsit sem hangzik büszke, férfias, na meg főként felnőttesen. Őszintén szólva reméltem, hogy az utána lóduló privaron espada elkapja. Vagy legalábbis nem fog itt lejátszódni gyerekes kergetőzés. Inkább nem is idegesítettem velük magamat, hanem a félsikerre koncentráltam, amit néhány momentummal később darabokra törtek.
Meg is illetődtem a semmiből felbukkanó shinigami-n. Könnyedén hárított. Már-már megalázóan egyszerűen. Mégsem a magas rangja vagy az ereje hatott rám ennyire kegyetlenül. Inkább a saját lelkem. Sosem szerettem szembesülni önnön esendőségemmel. Tökéletesség elérése egyszer sem volt célom. Botor módon pedig azt hittem ennyi idősen legalább már valahova eljutottam a személyiségem kiismerésében. Csalódás. Önmagammal kapcsolatban kellett tévednem, újra. Mit lehet tenni?! Semmit. Így jár, aki elbízza magát. Előbb vagy utóbb garantáltan elbukik.
Időközben a rókalány is mellém érkezik. A szokott vidám kedve kissé mintha háttérbe szorult volna. Ettől függetlenül illedelmesen bólintok felé és próbálom leszűrni a pillantásából mit gondol a kialakult helyzetről. Nem szeretek félbe hagyni harcot azonban elment a kedvem bármiféle csatározásról. Mindenesetre lelkiekben felkészítem magam a folytatásra és rövidesen érkezik is az ötlet. Válasz helyett helyeslően bólintok. Már csak az ellenfeleinken múlik a dolgok alakulása.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Aug. 31, 2009 7:08 am

Miután a többiekkel megosztottam ötletem, egy ismeretlen erősebb Shinigami jelent meg. Kapitány szintű volt, ereje sokkal az enyém fölé ért. Tadeo láthatóan a reakciómat figyelte, majd az új ellenfél felé fordult. Nagyjából tudtam, mire gondolhat. Arckifejezése elárulta, unja a dolgot. Semmi értelme nem volt már folytatni a csatározást, de ha már elkezdtük be kell fejezni.
- Shinigami! - szóltam az idegenhez. - Csak nem segíteni jöttél ezeknek a kis haszontalan lényeknek?! - kezdtem valamiért egyre feszültebb lenni a hatalmas lélekenergia miatt. - Válaszolj! - álltam meg előtte karba tett kézzel.-----------------------------------------------------------
bocsi de idegroncs vagyok. majd legközelebb több lesz

______________

Minden róka tűzben születik és jégben hal meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Júl. 05, 2010 6:35 am

Hahóka! >.<

Szóóóval... lezárom a küzdőtereteket, ajándékotok 1500 ryou. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   

Vissza az elejére Go down
 

Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-