HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szomb. Márc. 28, 2009 11:20 am

Az új kapitány éppen a szobájában pihent, szóval az irodában én tartottam a frontot. Tettem is róla, hogy minden zavartalanul menjen, ezért az iroda ajtajára kiakasztottam egy táblát, miszerint nem vagyunk itt és bezártan az ajtót kulcsra. Így már nyugodtan pihenhettem az iroda végtelenül kényelmes kanapéján.
Ugyan ebben a pillanatban az első osztag felől elindul két fekete Lepidoptera, közismertebb nevén pokollepke. Kedves kis pokollepkéink éppen Shokot és engem vesznek célba, rendkívül fontos küldetés információkat hordozva. A 8-dik osztag bázisa felé közeledve már feltűnt a verdeső feketeség, de nem vettem róla tudomást, mindaddig amíg be nem repült az ablakon.
-Ne rám! Kérlek! Ne rám!!! - kezdek menekülésbe, de ezek a fránya dögök rosszabbak, mint a darazsak.
Mikor sikeresen sarokba szorított, landolt és közölte a főkapitány parancsait. Miszerint:
"Katai Siraseru, a 8-dik osztag hadnagya rendkívüli erősítésként azonnali hatállyal elrendelem a földi erők támogatását. Jelentkezzen a legközelebbi senkai kapunál az üzenet átvételét követő egy órán belül! A döntéssel szemben ellenvetést nem fogadunk el."
~De komolyak vagyunk. - jegyzem meg magamban, miközben a pokollepke elhagyja az irodát.
Gyorsan összekészülődtem és rohantam volna is a Kidoushuu-hoz, ha nem kenődök fel a zárt ajtóra. Mikor összevakartam magam a sokkból gyors léptekkel haladtam a megbeszélt helyre, ahol nagy meglepetésemre belefutottam Shoko hadnagyba!
-Hát Ön? Csak nem a földre?
-De bizony! Engem is riasztottak.
-Legalább nem fogunk unatkozni. Na haladjunk!

Mikor megérkeztünk első dolgunk volt megkeresni a helyi rendfenntartó shinigamit, hogy értesítsük a jelenlétünkről. Infói szerint eddig semmi rendkívüli nem történt, de nem lankadhat a figyelmünk. Megbeszéltük, hogy a város három különböző részén leszünk, hogy a leggyorsabban tudjunk reagálni az esetleges hollow megjelenésekre. Erősebb támadás esetén pedig a többiek a legközelebbi shinigami segítségére sietnek.
Így is tettünk, és én kaptam a Tsubakidai, Kitakawaze, Yumisawa, Gakuenchou területek felügyeletét.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szomb. Márc. 28, 2009 7:34 pm

A 9. osztag nagytermében ücsörögtem és közben osztottam az észt a tiszteknek, mikor berepült egy pokollepke. Rám szállt, majd elmondta mi a helyzet. Felugrottam és elindultam, de még az ajtónál belebotlottam a kapitányomba.
-Jó napot kívánok a kapitány úrnak!
-Hova ilyen sietős hadnagy uram?
-Földi erők támogatása!-szóltam, majd meghajoltam és végre kijutottam az osztagból. Megálltam a kapunál és vártam, hogy kinyissák. Nem sokkal később megérkezett Katai hadnagy is.
-Hát Ön? Csak nem a földre?
-De bizony! Engem is riasztottak.
-Legalább nem fogunk unatkozni. Na haladjunk!

A földre érkezve Kataival nekiindultunk megkeresni a helyi képviseletünket, majd miután megbeszéltük a dolgokat, én kaptam a Mashiba, Mitsumiya, Komatsu, Kinogaya területeket.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szomb. Márc. 28, 2009 10:46 pm

A gyűlésteremben eltöltött röpke négy óra megviselte a gyomromat. Főleg az értelem hiánya volt rám káros hatással. Értelmetlen viták és veszekedések. Az itteni lakosok mindig bizonyítják mennyire találó az állatkert megnevezés.
Kilépve a hatalmas teremből, úgy gondoltam egy kis friss levegő jót fog tenni. Sajnos a vesztemre. A teraszon már egy kisebb fogadóbizottság várt türelmetlenül toporogva. Ergo valamit óhajtani szándékoztak tőlem. Ezt a következtetést hamar fel lehet ismerni. Mindenki a maga ura és csakis akkor alakul ki kisebb banda, ha ki akarsz használni valakit.
Lassan kisétáltam az ideges bolyhoz. Tartva a pár méteres távolságot álltam meg tőlük. Türelmesen vártam, hogy valamelyikük rázendítsen a hegyi beszédre. Egy kis talpnyaló felvezetés, sok dicséret a személyre érkezőleg és ígérgetés, hogy miért is járnék jól, ha kisegítem őket. Nem értem, miért próbálkoznak nálam ilyesmivel. Könnyes szemekkel és nagy szavakkal nem lehet meghatni. Csak akkor avatkozom be, ha van rá indokom, ami természetesen mindig önérdek.
Kitartó hallgatás után végre meg is kapom a válaszomat. Egy privaron espada küldetésen. Méghozzá rangban felette álló nélkül. A riadalom nem alaptalan. Nem szokás laza pórázra ereszteni az 'árulókat'. Meglepett a hír, de nem annyira, hogy elhagyjam a fehér épületet.
A kérdő tekintetek kereszttüzében még jobban felfordult a gyomrom. Aljas piócák, akik mással intéztetik el félelmük tárgyát. Csöppnyi becsület sincs bennük. Üres lelkek, akár egy fémhenger. Emiatt kezet emelni is kár rájuk. A patkányok úgyis túlélnek mindent.
-Menjen, aki félti a bőrét!-szeretném őket faképnél hagyni, de ekkor jött a nem megy szóval, majd fog fenyegetéssel taktika. Először csak előttem kezd el kiabálni. Mivel a hatást nem éri el, megragadja a felsőmet és az arcomba hajolva folytatja az emelt hangnemű káromkodást. Percekig tartó terror érzékeny füleimnek, amit hirtelen szakít félbe Tousen megjelenése.
-Ha ész érvekkel nem tudsz valakit meggyőzni igazadról, erőszakkal csak fokozod az ellenszenvét!-természetesen a söpredék villámütésre kezdett hajlongani és sajnálkozni. -Nem lenne jobb ha a nyugalom érdekében mennél? Nem éri meg az áldozatot?-
-Nem...-válaszoltam teljes nyugalommal.
-A céltudatosság sosem baj, de néha nem árt a közösség akaratához csiszolódni! Lehet ezzel segítesz előrébb jutni az ösvényeden!- szépen burkolt kérés, ahogy azt megszokhattuk a harmadik parancsolónktól. Egy bólintás kíséretében hagyom faképnél az egész társaságot és indulok vissza a szobámhoz. Mielőtt átjárót nyitok szükségem lesz 'Kárhozott lélekre'.

Szándékosan külterülethez érkezek (Yumisawa). Szeretném a lehető legcsendesebben elintézni a feladatomat. Megfigyelés. Ennek értelmében egy magas bérház tetején állva keresgéltem a privaron espada lélekenergiáját. Ha megtalálom tisztes távolból fogom követni mozdulatait. Nem akarom megzavarni semmiben sem. Így is elég megalázó lehet számára ha észleli, hogy felügyeletet küldtek a nyakára.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szomb. Márc. 28, 2009 11:56 pm

Nagyon unatkoztam azon a napon. Semmi se jutott az eszembe, hogy mit lehetne csinálni, de egy kósza hírre felfigyeltem. A lelkek világa kiküldött egy kisebb egységet az emberi világba. Egyből felcsillant a szemem, s egyből Ichimaru-samahoz szaladtam, hogy engedjen el. Hát igen, ő volt a legközelebb ^^". Természetesen rábólintott, s én boldogan szaladtam végig a hosszú folyosókon. Végre harcolhattam. Már nagyon vágytam egy jó kis csetepatéra. Már a gondolattól is teljesen lázba jöttem. ^^
Egyből elraktam az idő közben megélezett tőrömet, kicsit rendbe szedtem magam, majd uzsgyi, kapunyitás és máris a másik világban is voltam. Természetesen kicsit elszámítottam magam, Mitsumiya-ba szeretem volna eljutni, de valahogy Mashiba-ba sikerált.
- Na mindegy... - néztem körül a városban. - Hátha itt is van valaki akivel majd jól elszórakozhatok. ^^ - önfeledten ugráltam házról házra, kerestem ellenfelemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Márc. 29, 2009 1:02 am

A kijelölt területre érve a Yumisawa játszóteret szemeltem ki központomnak, mivel egy korábbi küldetés kapcsán már jártam ott és gyermeteg lelkemnek egy hintára volt szüksége, hogy a küldetés unalmas részében leköthessem magam. Tapasztalatból tudom, hogy ha itt vagyunk úgysem történik semmi mivel, akkor túl egyszerű lenne az élet. A hintába ülve kicsit löktem magam, épp hogy himbálózzon, időnként pedig a hollowméterre pillantottam hátha történik valami. Persze fölöslegesen, mert úgyis pittyeg, ha hollow tűnik fel, de unatkoztam.
Egyszer csak jelzett a műszer Shoko területéről. Azonnal jelentettem Soul Societynek az esetet, hogy mérjék be a hollow erősségét. A válasz csak annyi volt: karmazsinvörös.
-Shoko, csak óvatosan. SS szerint, a területeden feltűnt hollow, espada szintű. Azonnal megyek! - a kommunikátoron értesítettem Shokot az infóimról és már indultam volna felé, ám ekkor egy gargantana jelent meg látóhatáron belül.
~Ez kicsit sok lesz. - kezdem aggódni a fejlemények kapcsán.
Indultam is a hollowkapu felé miközben jelentettem SS, hogy van egy másik is. A válaszra már nem is figyeltem, mivel az elém táruló látványból tudtam, hogy nem jó hírekkel szolgálnának. A kapun kilépő hollow néhány apróságot leszámítva ember volt.
Az arrancarnak rögtön feltűnt, hogy észlelem a jelenlétét, így tudhatta, hogy nem egyszerű ember vagyok. Ám egy röpke tekintetet leszámítva többre nem méltatott, csak szemeivel pásztázta a környéket. Nem mozdult. Egy agresszivitásra utaló jelet sem tett, de a kínos csönd és a mozdulatlanság néhány perc után már frusztrálóvá vált.
-A jelenléte nem kívánatos! Távozzon az emberek világából! - törtem meg a némaságot, mikor már nem bírtam a várakozást.
-Nyilván hallotta, amit mondtam, ám elismétel. Semmi keresni valója nincs itt. Hagyja el ezt a világot! - parancsoltam rá a továbbra is rezzenéstelenül várakozó arrancarra.
Mivel nem mozdult, így nem láttam értelmét harcot kierőszakolni, csak figyeltem, hogy mit csinál, illetve mit nem csinál. Ha bármi változna még mindig támadhatok, de a mérleg nem valószínű, hogy az én oldalamra billen, így a nyílt agressziót egyenlőre kerülöm.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Márc. 29, 2009 1:28 am

Úgy döntöttem bentről kifelé kezdem a őrjáratot, így Mashibában kezdtem neki az akciónak. Sehol semmi. Most komolyan ezért kellett idejönni? Zsörtölődve mászkáltam az utcákban fel s alá, de sehol nem volt legyűrni való ellen. Ez így is volt egy darabig, aztán egy idegen lélekenergiára lettem figyelmes. A pozíciója állandóan változott. Vajon hova mehet? Töprengeni kezdtem, hogy mi is legyen. Meg kéne nézni úgyis ezért küldtek ide. Aztán Katai hirtelen rám csörgött.
-Shoko, csak óvatosan. SS szerint, a területeden feltűnt hollow, espada szintű. Azonnal megyek!
-Ahha én is rájöttem.
Elkezdett pittyegni a jelzőm is, miszerint feltűnt egy arrancar a közelben.
-Gratulálok, te is időben tudsz szólni.
Végül rávettem magam, hogy utána kéne nézni a dolognak. Elvégre Katai is mindjárt itt lesz, nem? Elmosolyodtam. Nem lesz itt semmi gond.
Szabadjára engedtem a lélekenergiám egy részét, aminek hatására az espada látszólag megállt. Biztos észrevett.......

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Márc. 29, 2009 9:12 am

Egy feltűnő jelenséget nem nehéz észrevenni, így a privaron espada-t is hamar sikerült megtalálnom. Elég gyorsan mozgott, mintha valakit keresne. Nem értettem a szándékát, de nem vehettem félvállról a feladatom. Emiatt egy pillanatra sem akartam az érzékeim elől veszíteni. Még az sem tudott kizökkenteni, hogy felém egy másik lélekenergia közeledett. Vetettem rá egy kósza pillantást, meggyőződve szemeimmel is arról, hogy ki zavart meg, aztán visszatértem a város központja felé.
Kicsit sem tetszett, amit művelt. Bárki láthatta, annyira kitűnt a tömegből. Ráadásul a lélekenergiáját sem minimalizálta. És még a legforgalmasabb területre is merészkedett! Ha van elég eszük a shinigami-knak könnyedén kijátszhatják. Csupán 'szórakozás' címén ilyen felelőtlenséget elkövetni, ostobaság. Nem méltó a rangjához, illetve Hueco Mundo-hoz sem. "Újabb alkalom, hogy kinevessenek minket..."
Időközben azért az újdonsült 'barátom' sem hagyott faképnél. Kitartóan akart távozásra bírni. Talán még egy tapsot is érdemelt volna a színjátéka. Magabiztos, határozott, egy igazi ellentmondást nem tűrő shinigami képét igyekezett bennem kelteni. Már-már beteges, mennyire próbálta felkelteni legalább a figyelmemet. "Úgy tűnik társasága akadt! Ideje lenne közelebb mennem..."
-Nincs veled dolgom!-válaszoltam mély, monoton hangon. További perceket nem akartam erre a felesleges bájcsevejre pocsékolni. Inkább magam előtt tartva a célt elhagytam az eddigi búvóhelyemet. Sonido-val közlekedtem. Minél hamarabb látótávolságba akartam kerülni. Érdekelt, ki is lehet a privaron espada.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Márc. 30, 2009 3:20 am

Miközben önfeledten ugrándoztam, végre valahára megéreztem egy shinigamit. Megálltam, mihelyst elért a direkt nekem célzott kis szellemi energialökete.
- Jééé! Én ezt az energiát ismerem... - Elmosolyodtam, majd csípőre tett kézzel álltam egy magas épület tetején. - Csak nem a kis Shoko? - már régebben volt szerencsém hozzá, de sajnos nem volt elég idő ahhoz hogy jobban megismerjem.
- Úgy látom meg is van a mai áldozatom. - felnevettem. Igaz ez amolyan fölsüketítő 'ohohohoh' volt inkább, mint egy rendes kacaj. Hát igen.. aznap rendesen belém bújt a kisördög.
Mikor már éreztem, hogy elég közel van hozzám, pontosabban lát és hallótávolságon belül, pimaszul odakiáltottam neki.
- Szia Shoko-moko! Akarsz kicsit fogócskázni? - hátat fordítottam neki. Igazából egy parkot szerettem volna keresni, vagy valami nyílt teret, egy iskolaudvart vagy valamit. - Igyekezz ha el akarsz kapni! ^^ - már ugrottam is a következő házra, hogy elcsaljam a sok épület közül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Márc. 30, 2009 5:54 am

Az óráknak tűnő várakozást Shoko hirtelen feltörő reiatsuja zavarta meg. Aminek hatására az arrancar is mozdulni látszott.
-Nincs veled dolgom! - majd elviharzott a Shoko és a másik feltűnt hollow felé.
Azonnal a köddé vált látogató után indultam miközben tele voltam kérdésekkel.
~Vajon mi történhetett, hogy Shoko máris árasztja magából a reiatsut? A körzetében lévő ellenfél még a közelében sem volt, vagy csak rosszul érzékeltem volna a távolságokat?! Esetleg a figyelmét akarta felkelteni. De nem figyelt arra, hogy az a lidérc espada szintű? Miért nem lehet ez egy sima, hétköznapi küldetés?!
A rideg arrancar elég jó tempóban haladt előttem, alig bírtam levegővel és shunpoval. De ha látja rajtam, hogy megterhelő számomra ez a sebesség, akkor rögtön halott vagyok. Így erőt véve magamon, követtem. Látszólag Shoko volt a célpontja bár nem értettem miért érdekelné Huenco Mundot egy frissen választott hadnagy. Viszont ennek eldöntése nem is az én feladatom volt, így vártam a megfelelő pillanatra. Nem akartam két ellenfeles küzdelembe keveredni, főleg ha ez egy jól megtervezett csapda része. Ha ketten akarják a hadnagy fejét, akkor könnyedén érhetnek sikert, hiába vagyok ott. Már szinte Shoko-ékat is utolértük, amikor merész dologra szántam el magam.
-Bakudou no. 9, Geki! - bénítottam le időlegesen az arrancart és bíztam benne, hogy idézés nélkül is elég időt kapok, hogy értesítsem Soul Societyt.
-Itt Katai Siraseru, a 8-dik osztag hadnagya, azonnali hatállyal kérek egy 300 egységnyi térfagyasztást magam és az ellenfelem köré, valamit ugyanezt kérném Suzumiya Shoko hadnagy köré is. És ha lehet erősítést is küldjenek, mivel ez túllép a hatáskörünkön. Katai Siraseru, vége.
-Értettem hadnagy. Intézkedünk! - kaptam a nyugtázó választ.
Közelebb shunpoztam friss ellenfelemhez. Láttam, hogy a Geki nem hatotta meg igazán.
-Úgy látszik nem voltam elég egyértelmű az előbb! Távozz Huneco Mundoba, most! Máshová úgysem mehetsz, mivel a területet lezárattam! - azzal hagytam felszívódni az ártalmatlanító kidou hatásait.
Figyeltem a fejleményeket és bíztam benne, hogy minden a legjobban fog végződni, bár igyekeztem felkészülni a legrosszabbra is.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Márc. 30, 2009 8:09 am

A figyelemfelkeltés hatásos volt, az arrancar észrevett engem és rövid idő múlva beértem. Megálltam egy ház tetején és szemügyre vettem. Felismertem, hogy az arrancar nem más, mint Kitsune, akivel már volt néhány közös ügyem. Rám nézett és mosolyogva így szólt:
-Szia Shoko-moko! Akarsz kicsit fogócskázni?-majd hátat fordított nekem és szétnézett. Mit keresel annyira? Megéreztem két másik lélekenergia közeledtét is. Az egyik Katai, de ki lehet a másik? Biztos, hogy nem shinigami és az is biztos, hogy erősebb nálam és még Kitsunénél is. Basszus Katai a végén még kinyírnak minket! Megráztam a fejem.
- Igyekezz ha el akarsz kapni!-szólalt meg újra Kitsune, majd továbbugrott egy másik házra. Szóval azt akarja, hogy elkapjam? Hikarikabe! Hikariouji! Érzitek a napfényt? Szívjátok tele magatokat az erejével, mert egy hosszú nap áll előttünk! Miután befejeztem a gondolat menetet, már shunpoztam is a következő háztetőre, hogy ismét beérjem Kitsunét, aki időközben megállt egy kisebb parkban. Mikorra odaértem, már a fűben ücsörgött.
-Végre itt vagy! Kezdhetjük?
Megálltam előtte pár méterrel.
-Mi dolgod van neked az emberek világában?
-Erre jártam.
-Egy privaron espada nem járkál csak úgy és pláne nem itt...........

______________A hozzászólást Suzumiya Shoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 31, 2009 3:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Hétf. Márc. 30, 2009 9:16 pm

Valami miatt nem lepett meg, hogy az előbbi idegesítő shinigami a nyomomban lohol. Láthatóan sértettem a büszkeségét. Igazán nem tudott érdekelni az érzése egészen addig amíg, kidou-t nem vetett be ellenem. Könnyedén ki tudtam volna szabadítani magam, mégis inkább türelmesen kivártam mi a célja.
Még mindig makacsul ragaszkodott a hazatérésemhez, sőt erősítést is hívott. A kordon felhúzása okos lépés volt. Erősebb ellenfeleket mindig ki kell játszani. Legalábbis a két lélekenergiából, amit a halálistenek felől éreztem erre következtettem.
Kíváncsi voltam erősítésnek kapitányt küldenek e. Bár beavatkozni az események forgásába csak akkor fogok, ha veszélyezteti a követett privaron espada-t. Gyűlöltem a felesleges vérrontást. Ok nélkül amúgy is mi élvezete van a harcnak?
A kidou kötés egyszer csak megszakadt. Talán abban reménykedett megijedek és fülem farkam behúzva iszkolok vissza Hueco Mundo-ba? Eléggé téves megítélés, ha így gondolkodott. Mindenesetre korrekt volt. Panaszom se lehetett a viselkedésére. Szóban figyelmeztetett és adott bőven lehetőséget a távozásra. "Úgy tűnik Seiretei-ben is élnek még értelmes lények." A vállam felett hátrasandítottam, de nem igazán kerestem a másik tekintetét. Kiérdemelte, hogy legalább felé fordulva beszéljek, már amennyire ezt annak lehet nevezni. Mint mindig most is viszolyogtam, ha valaki tartózkodott a közelemben és nem lett volna szerencsés, ha észreveszi ezt az apró tényezőt rajtam.
-Megismétlem! Nincs veled semmiféle dolgom...shinigami!-kerestem meg újra a privaron espada-t, aki mellesleg már nem volt egyedül. -Ha megengeded most megakadályozom, hogy a barátod koporsóban végezze!-folytattam tovább az utamat. Persze sejtettem, hogy az eddigi követőm sem fog tétlenkedni. Csalódtam volna, ha semmit se csinál.
A parkot rövidesen sikerült elérnem, így végre ténylegesen letehettem a lábam Karakura talajára. A hirtelen váltástól kisebb szellő támadt, rendesen megmozgatva a ruhámat. Vagyis ha a kellő pillanatban figyelte a hátamat az egyre paprikásabb hangulatban lévő halálisten, akkor láthatta a számozásom.
-Mi a terved, shinigami? Hátba támadsz?-kérdeztem az előttem lévő két alakot figyelve, miközben minimalizáltam a lélekenergiámat amennyire csak lehetett.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Kedd Márc. 31, 2009 5:36 am

Bevártam Shokot egy parkban. Még mindig gyorsabb voltam nála, így egy kis időm is volt arra, hogy a fűre letelepedjek és élvezzem a napsütést. Igaz erre maximum másfél percem akadt. Megállat tőlem, olyan 6-7 méterre, majd ismét megszólaltam.
- Végre itt vagy! Kezdhetjük? - vigyorogtam.
- Mi dolgod van neked az emberek világában? - kérdezte kicsit fagyosan, de korántsem volt olyan, mint amilyen lehetett volna, a helyzetet tekintve.
- Erre jártam. - álltam fel. Leporoltam nadrágomat, miközben folytatta.
- Egy privaron espada nem járkál csak úgy és pláne nem itt........... - szúrós szemekkel nézett rám. Felkaptam a fejemet, füleimet kicsit olyan 'tessék?' állásba tettem. Fejemet kicsit félrebiccentettem, majd mint aki tényleg nem ért semmit, rákezdtem.
- O! De miért? Miért nem? - megpróbáltam kicsit húzni az értetlenségemmel, de hamar komolyabbra vettem a figurát. - Unatkoztam... - vallottam be. Az égre néztem, a felhőket, a kék eget a madarakat figyeltem, közben azon filóztam, hogyan is adhatnám elő neki a dolgokat. Végül megtörtem a feszült hallgatást. - Igazából a sok semmittevés már kezdett az agyamra menni és egy kis izgalomra vágytam. - kedvesen Shokora néztem, aki szemmel láthatóan nem értette a dolgot. - Jöttem, hogy egy kicsit kiharcoljam magam, mert hallottam, hogy itt van pár megfelelő ellenfél ehhez... ^^ - elővettem a tőrömet, s már neki is rontottam, ezt mint egy üdvözlőcsapásnak szántam. Már nem bírtam tovább visszafogni maga, a bennem lévő róka játszani akart.
- Bocsi, de nincs kedvem sokat lacafacázni! ^^ - mindketten elugrottunk. Most olyan 15 méter lehetett a távolság köztünk. Shoko a tőröm kivédéséhez előrántott kardját felém szegezte.
- Akkor tényleg ne vesztegessük tovább az időt...
Egymásnak rontottunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Kedd Márc. 31, 2009 4:28 pm

A várakozást egy lassú váll fölötti visszafordulással szakította meg az arrancar. Nem tudtam, hogy támadni készül vagy csak közölni valója van, de a biztonság kedvéért, jól megszorítottam a zanpakutomat.
-Megismétlem! Nincs veled semmiféle dolgom - majd kis hatásszünetet tartva hozzátette - shinigami! - majd visszafordult a másik hadnagy felé.
Közben Shoko is intézkedésbe kezdett a másik jövevénnyel. Mivel még elég távol voltak így nem lehetett kivenni a fejleményeket, csak az, hogy egyenlőre mindketten várnak, amit az én partnerem is nagy érdeklődéssel figyelt.
-Ha megengeded most megakadályozom, hogy a barátod koporsóban végezze! - azzal ismét nekiindult, én meg utána.
~Na persze, pont egy arrancar fog egy shinigamit megmenteni. És mindezt higgyem is el?! Bár a stílusa hagy némi kivetni valót, de a viselkedése tény, hogy nem ellenséges, ez viszont még nem elég ahhoz, hogy hagyjak szabadon mászkálni egy ilyen erős hollowt.
Mialatt ezt mind végiggondoltam az általam követett vendég a karakurai parkban fejezte be útját. Hatalmas hévvel indultam felé, hogy visszazavarjam a sivatagába, ahonnan jött, ám a landolása pillanatában a hirtelen támad szél új fejleményekkel szolgált.
~A HATODIK... ESPADA?!?!?! - nyeltem volna nagyot, de a torkomban dobogó szívem miatt még ez sem jött össze.
-Mi a terved, shinigami? Hátba támadsz? - kérdezte mindezt felém sem hederítve.
~Mintha lenne értelem.
Reméltem, hogy az előzőekhez képest ez a flegmaság nem az arcomra kiült döbbenet következménye, mivel a szemkontaktus tartása nem volt erőssége az espadanak.
Bár a gondolataim kissé összekuszálta ez az új infó, de próbáltam értelmesen dönteni.
-Na ide figyeljen! - jelentem meg közvetlenül előtte shunpot használva
-Nem érdekel, hogy miért van itt. A társam tud magára vigyázni, nincs szüksége egy hollow védelmére. És minél hamarabb távozik, annál hamarabb küldjük vissza a Maga társát is Huenco Mundoba. Akár szép szóval, akár erővel. Remélem megértett! Nem áll szándékomban erőszakhoz folyamodni, de nem riadok vissza attól sem, ha kardot kell rántanom... 6-dik espada. - miközben rongyosra beszéltem a számat és a sok bökdöséstől majdhogynem új lyukat fúrtam az espadara, őt láthatóan kezdtem irritálni.
Belegondolva kissé túlreagálhattam a dolgot, aminek még beláthatatlan következményei lehetnek, de az idegesség és a méreg igen csak telepumpált adrenalinnal. Ebből kifolyólag nyugtáztam, hogy Sora inazuma még kéznél van és bármikor bevethető.
Ezalatt Shoko és az arrancar lány nagy vehemenciával estek egymásnak, ami a diplomáciai lehetőségeimet folyamatosan csak szűkítette.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Ápr. 01, 2009 2:38 am

-Akkor tényleg ne vesztegessük tovább az időt...-szóltam, majd két kézzel megszorítottam a kardom és felé mutattam vele. Szétnéztem és láttam, hogy Katai és az idegen közel voltak, de nem tűnt úgy, mintha nagyon végezni akarnának egymással. Katai? Miért nem harcoltok? Talán nem azért jött? Mindenesetre az ellenfelem igen és nem hiszem, hogy meggyőzhető lenne, legalábbis ebben az állapotában. Összpontosítottam egy darabig, majd arra jutottam, hogy a legjobb lenne kivárni az események kimenetelét.
-Hikarikabe!-a kardom szétesett sok fénylő ponttá, amik körülöttem lebegtek. Erősebb lettem, mióta találkoztunk, biztos nehezebben bír majd áttörni rajtatok!
-Úgy látom, te nem veszel engem komolyan! Azt mondtam, hogy harcolni akarok!-ripakodott rám Kitsune.
-Majd még eldől, hogy elő kell-e rántanom Hikarioujit is, addig be kell érned Hikarikabevel.-elmosolyodtam, nem volt kedvem nyílt harcba kezdeni, mert ha túlságosan belemerülünk, akkor még a várost is veszélybe sodorhatjuk.
-Ó igen, hidd el, fogsz te még ma velem komolyan is harcolni........

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Ápr. 01, 2009 5:23 am

Végre sikerült észrevenni a keresett személyt. Gyerekesen viselkedett, mégis a mozgása olyan könnyed volt mint egy állaté. Kedve szerint terelgette és szökdécselt áldozata előtt. Szó szerint játszadozott. "Hmm...a nagyszájú barátunk hamarosan igen pórul fog járni...Egy idő után nemes egyszerűséggel lesből letámadja a privaron espada. Ha csak egy helyben tud ilyen kitartó lenni a harcnak hamar vége lesz. Tapasztalatlan zöldfülü!"
Már csak egyetlen kérdés motoszkált a fejemben, ki is ez a Hueco Mundo-i lakos. Rövid időn belül szerencsére megkaptam a választ, két rókafül képében. Mivel elég kevés, pontosabban csak egy arrancar rendelkezik ilyen ismertető jellel, már tudtam is ki van tőlem alig száz méterre.
Újfent nem sikerült sokáig figyelnem a történéseket. Kedvenc követőm shunpo-t használva termett előttem. Érdekesnek találtam, mondjuk úgy kellemes meglepetésként éltem át ezt az okfejtést, amit a kilétemre célzottan szavalt el. Már-már kezdtem elszokni ettől, hiszen Sieretei agykapacitása meredeken ívelt lefelé az utóbbi időben. Vagyis az ököllel folytatott társalgás került előtérbe az épp érvek kategória rovására.
Ez az ideges shinigami határozottan felkeltette az érdeklődésemet. Hatalmas önuralom és tisztelet jellemezte. Legalábbis ebből a néhány mondatból ezek a tulajdonságok tükrözőtek. Más már régen a fejemet szedte volna a lekezelő stílusomért...
-Mi történik, ha a válaszom nem?-utaltam burkoltan arra, hogy hajlandó vagyok harcolni. Nyíltan sosem tenném fel ezt a kérdést, viszont a karszalag alapján hadnagyi rangú halálisten megérdemelt egy próbát. Ha kihív, elfogadom.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Ápr. 01, 2009 5:59 am

- Majd még eldől, hogy elő kell-e rántanom Hikarioujit is, addig be kell érned Hikarikabevel! - szólt oda nekem Shoko, miután kardját shikai szintre emelte, miután a második még mindig nem teljes erőből való egymásnak rontás megtörtént.
Ahogy ott álltunk, megéreztem két másik lélekenergiát is. Az egyik egy shinigamié a másik egy espadaé volt. Kicsit elkalandozott figyelmem, miközben az espada kilétét találgattam, Shoko váratlanul, kihasználva ezt rám támadt kis fénypontjai segítségével. A furcsa energiájú gömbök körém sereglettek, majd hozzám préselődtek, égetve bőrömet. A melegtől kicsit feljajdultam, s nagy nehezen kitörtem közülük.
- Huh! Mintha erősödtél volna Shoko-moko. ^^ - ugrottam a legközelebbi fa legalsó és legvastagabb ágára. Végignéztem magamon. A ruhám néhol kicsit ki is égett, a hajam meg borzos lett. - Ó! A ruhám! jesszusom! Már megint újat kell csináltatnom.... -__-" - visszaugrottam a földre. - Ohó! Hát sajnálom, de nincs most ezért meg foglak büntetni! - megvillantottam hegyes szemfogaimat. Tudtam, hogy a tőrömmel most nem megyek semmire, agy hát kardot rántottam, de még nem engedtem szabadjára a benne lakozó erőt.
- Választhatsz! Ma jó kedvemben vagyok. ^^ Most engedjem szabadjára az erőmet, vagy később? Így talán érdekesebb lesz a harc... minden rajtad áll! ^^ - hiszen ha azt mondja, hogy 'most!' akkor eléggé hamar véget tudok vetni ennek a kis játszadozásnak, de a nem, akkor csak a legjobb résznél teszem meg. Kardom pengéjén húzogattam ujjamat, míg vártam, hogy mit mond válaszképpen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Csüt. Ápr. 02, 2009 5:00 am

A várakozás közepette kiderült, hogy Shoko és az arrancar lány már nem friss ellenfelek, valahonnan a hadnagy már korábbról is ismerte a hollowt, ám ez volt az ami engem az adott helyzetben a legkevésbé tudott érdekelni. Bár a hallottak nagyon nem nyugtattak meg, de bíztam Shoko képességeiben, meg abban is, hogy kihúzzuk az erősítésig.
Míg fél füllel a másik osztag tisztjével történő eseményeket hallgattam, egy percig nem vettem volna le a tekintetem a velem szemben álló espadaról. Hihetetlenül nyugtalanított a jelenléte és ezen csak rontott az a felismerés, hogy nem tudtam távozásra bírni, sőt inkább csak felébred benne a harci vágy
-Mi történik, ha a válaszom nem? - érkezett a napnál is világosabb jelentésű kérdés.
-Mindezt sajnálattal hallom, ám nem meglepő számomra. Mindig is tudtam, hogy az emberi külső visszanyerése még nem jelenti az emberi értelem visszanyerését is. - jelentettem ki ez olyan mély lenézéssel, mint ahogy a hollowok iránt a lelkem legmélyén érzek.
-Amennyiben az ész érvekkel nem meggyőzhető, akkor kénytelen leszek erővel távozásra bírni. - azzal magam elé emeltem Sora inazumát és lélekben készültem a harc kezdetére.
Próbáltam mérlegelni a lehetőségeimet és a számomra kedvező megoldásokat, ám nem sok ideális út kínálkozott.
~Amíg nyugodt maradok semmit nem érzékelhet a szellemi energiámból a medálomnak köszönhetően. Ám a megérkezése óta Ő is folyamatosan mérsékli a reiatsuját. A jelenlegi körülmények között két alkalommal tudok nagyot ugrani a szellemi energiában, amivel meglephetem. Ha rögtön az elején letámadom a teljes erőmmel akkor van esélyem, de ha képes még azzal a szintemmel is felvenni a lépést, akkor elvesztem. - kissé lehangolt ez a reménytelenség, de a mimikámra ügyeltem.
Az espada pedig csak várt. Mintha azt szeretné, hogy én támadjak, de ez elég meggondolatlan lépés lenne. Folytattam a gondolati játszmát, amíg csak időm engedi.
~Ha viszont folyamatosan erősítem magam, akkor még könnyebben fog hozzám szokni és akkor biztos a bukás. Nincs más választásom!!! - a fülemhez kaptam és csak egy szót szóltam a kommunikátorba.
-Vörös kód! - ebből Seireiteinek tudnia kell, hogy a teljes erőnkre szükségünk lesz, ám az espada számára ez túl sok információval nem szolgál.
Már csak addig kell kihúzni, amíg megkapjuk az engedélyt a pecsét feloldásához.
-Na mi lesz... hatodik espada?! - döntöttem kissé előre a fejem, hogy a tekintetemben látszódjon az elszántságom.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Ápr. 03, 2009 2:02 am

Habár a Hikarikabe NEM tud támadni, a bőrhöz érve valóban megégetheti azt.-gondoltam.
Miután végighallgattam Kitsune ajánlatát, rá kellett döbbennem, hogy elég szerencsétlen a helyzetem. Két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani.
-Harcolhatsz a teljes erőddel, de nem itt az emberek világában.
-Milyen kár, Shoko, pedig azt hittem, te is játszani akarsz.......
-Most nem vagyok játékos kedvemben.
Durcás képet vágott, majd komolyra vette a figurát.
-Úgy látszik, hogy nekem kell kezdeményeznem!
Előttem termett egy pillanat alatt, alig hogy magam elé gyűjtöttem a fénypontjaimat, máris jött felém az első csapás, ami hátralökött. Nem tanúsítottam nagyobb ellenállást, az igazat megvallva nem volt kedvem harcolni. Folyamatosan záporoztak felém ez ütések és én egyre hátrább csúsztam. Nem tudtam mit csinálhat Katai, de nem is érdekelt, elment a kedvem mindentől. Kitsune közben bekeményített és sonidoval eltűnt egy pillanatra, de ismét előttem tűnt fel és egy sokkal erősebb csapás után áttörte a fénypontjaim, én pedig elrepültem Kataiék felé.........

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Ápr. 03, 2009 11:03 pm

Az arrogáns válasza kellemetlenül érintett. Pont az én fejemhez vágni ezt?! Igaz, ő nem ismer. Sőt egyáltalán senki sem ismer. Na, meg valljuk be az arrancar-ok tényleg nem a túláradó eszükről voltak híresek. Többségük még csak az alapvető emberi tulajdonságokkal sem rendelkeztek. Egyszerű másolatok vagyunk. Visszabújtunk egy testbe, lélek nélkül.
Bármennyire is bántott a személyes sértés, igazat kellett neki adnom. Utánzatok. Ezek vagyunk mi. Próbálkozhatunk visszanyerni az eredeti énünket, de sosem fog sikerülni. Ideje lenne nekem is beletörődni ebbe.
-Valóban...-jegyeztem meg hangosan is.-Csak azt nem tudom, hogy a félelem vagy az elszánt ostoba beszél belőled, aki mindenáron meg akar halni...-válaszoltam teljesen higgadtan. Több száz éve gyakoroltam hogyan kell érzelemmentesen viselkedni. Egy hadnagy kedvéért pedig nem fogok kiesni a szerepemből. Legalábbis terveim szerint. "Miért akarsz ennyire harcolni? Büszkeség? Halálvágy? Dicsőség? Akármelyik is legyen hűen bizonyítja milyen 'ember' vagy."
Lassan Kárhozott lélek markolatára csúsztattam az ujjaimat. Kivártam. Mindig is szerettem megfigyelni az ellenségem mozgását. Most is erre készültem. Elemezni akartam. Gyengeség. Erősség. A lehető legtöbbet tudni, hogy könnyebben véget tudjak vetni ennek az értelmetlen viaskodásnak.
"Mire vár? Az előbb határozottan úgy festett, mindjárt nekem esik eszét vesztve. Vagy úgy! Szóval tervet dolgozik ki. Egyre kíváncsibb vagyok..."
Nem szerettem,ha a számom alapján azonosítanak. Úgy hangzik mintha egy termék lennék, valamelyik bevásárló központ polcán és a kódom alapján döntenék el ki vagyok. Viszont az elszántsága nagyon is az ínyemre volt.
-Tadeo Dellomeurtre.-biccentettem a fejemmel tiszteletem jeléül. A stílusa ellenére megérdemelte, ahogy minden ellenfelem is.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szomb. Ápr. 04, 2009 9:14 pm

- Milyen kár, Shoko, pedig azt hittem, te is játszani akarsz... - kicsit szomorkásan mondtam ezt, mire ő ismét összeráncolta a homlokát.
- Most nem vagyok játékos kedvemben. - mondta egykedvűen, mire én eléggé besértődtem. Játszani szerettem volna, de a játszópajtásom meg eléggé elutasítóan viselkedett velem. Így hát kezembe kellett vennem a dolgok irányítását. Igaz, még mielőtt bármit is mondtam volna, ami a harc további folytatására vonatkozott volna, végre tisztán kiéreztem, az idegen espada erejét, hogy kihez tartozik, és mosolyogva felkiáltottam.
- Jéé! Ez Tadeo! Szóval őt küldték utánam? Hát ez meglepő.. azt hittem, sohase fog belemenni egy kis játékba. - gondoltam némi neki célzott energia majd talán kicsit is felpezsdíti a vérét, hogy harcba bonyolódjon a másik shinigamival. Szerencsére látóhatáron belül voltak, majd mikor felém nézett, én hevesen integettem neki, Gondolom tisztán látta. ^^" Visszafordultam Shoko felé.
- Úgy látszik, hogy nekem kell kezdeményeznem! - nekirontottam. Hét rendesen csépeltem, de elég sok időbe is került, de a fénypontjait sikerült áttörnöm, minek hatására hátrarepült. Egyre közelebb kerültünk a park széléhez. Már szinte karnyújtásnyira voltak tőlem a házak. Shoko még mindig kicsit tántorgott, mikor sonidoval előtte termettem, s egy pörgőforgórúgással telibe kaptam. Kicsit elszámoltam magam, mert szegény shinigami a legközelebbi ház falába ütközött, sőt, be is szakította azt.
- Basszus! Ezt jól eltoltam! - odamentem a rendesen szétcsépelt házhoz. Szerencsére, csak egy kisebb raktárszerűség volt, így senki sem lakott ott. - Nem igaz.. remélem még nem halt meg... nem azért jöttem ide, hogy gyilkolásszak... Azt otthon is megtehetem. - összeszedtem Shokot. Kikapartam a törmelékek alól, még élt, de nem igazán volt magánál, legalábbis a szeme csukva volt. A beszakadt fal nyílásához vittem, nekitámasztottam a falnak, jómagam pedig a lyukba beültem, mivel onnan még jobban láthattam Tadeo pajtit és Shoko társát. Érdekelt a harcuk, meg addig míg Shoko-moko magához nem tér, úgyse tudok semmit sem csinálni. Inkább hátradőltem, élveztem a szelet, a napsütést és a lassan kibontakozó harcot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Ápr. 15, 2009 2:55 pm

-Valóban... - majd rövid hatásszünet után folytatta. -Csak azt nem tudom, hogy a félelem vagy az elszánt ostoba beszél belőled, aki mindenáron meg akar halni... - vágta hozzám megvetően.
Miközben mi kedélyesen elbeszélgettünk, Shoko a rókalánnyal komoly küzdelmet folytatott. Egyenlőre a hadnagy tartotta magát, de Neki is erejét felülmúló ellenfele akadt. Így csak reménykedtem benne, hogy nem esik komoly baja.
Ezalatt az espada rámarkolt a kardjára és méregetni kezdett. Érdekesnek találtam, hogy ekkora szintkülönbség ellenére is ennyire komolyan veszi a harcot. Persze ez számomra ismét csak rosszat jelentett, de már kezdtem beletörődni a nehézségekbe.
~Mire vársz? Gyere... vagy menj el! - szuggeráltam az espadat, hogy történjen valami.
-Tadeo Dellomeurtre. - mutatkozott be hirtelen egy fejbiccentés kíséretében.
Igen csak meglepett ez a megnyilvánulása, mivel eddig kutyába se vett, most meg arra is veszi a fáradtságot, hogy a nevével megtiszteljen.
~Itt a nagyon várt valamim. - morgolódtam.
-Katai Siraseru. - ismételtem el körülbelül ugyanabban a stílusban és gesztikulációval, mint ő.
Mikor ezt kimondtam Shoko éppen egy elhagyatott épület falába csapódott. A szellemi energiája nagyot esett és érezhetően az eszméletét is elvesztette. Próbáltam lepillantgatni, hogy lássam mi van a másik hadnaggyal, de tudtam, hogyha nagyon felzalkatom magam a történteken, azt meglátja rajtam az espada.
~Az ellenfelem áll és vár, a másik pedig éppen végezni akar Shokoval. Mit tegyek?! - siettetem magamban a döntést.
Már éppen azon gondolkodtam, hogy egy kiduoval csapok le a rókaformájú arrancarra,- hiába lehetetlennek tűnik még egy ellenfél legyőzése is -, mikor a Shoko ellenfele egy gyors mozdulattal a hadnagy előtt termett és "megpróbálta összekaparni" az, ami a shinigamiból maradt a támadás után. Kezdtem kicsit úgyérezni magam, mint egy rosszul sikerült álomban, de egyenlőre most Tadeoval kell foglalkoznom.
-Szóval akkor harcot akarsz? Hát azt megkaphatod! - rontottam neki shunpoval az espadanak amolyan ismerkedés jelleggel.
Kihúztam egymásból a két pengét és igyekeztem fontos pontokat megsebezni a hollow testén. Tadeo, mintha nem is érdekelné a dolog lenézett a másik két harcoló félre, és csak akkor pillantott vissza felém, amikor a kardom a bőrét érte. Egy karcolás sem esett rajta és a kardját sem húzta elő.
~Na ne! Ez nem vicces. Meg sem sebesítettem? Ebben a formámban még meg sem tudom vágni? - szörnyen elképedtem a dolgon és gyorsan hátrébb shunpoztam.
-Bőrkeményedés! - vágtam az espada arcába viccesen, bár nem voltam tréfás hangulatomban, de a kínos helyzet furcsa dolgokat hoz elő az emberből.
~Na és most hogyan tovább? Meghalunk? Mit késlekednek már az engedéllyel??? -latolgattam a kialakult helyzetet.

//ELNÉZÉST MINDENKITŐL AZ EGY HETES VÁRAKOZÁSÉRT, MOSTANTÓL MÁR AKTÍV LESZEK!!!//

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Suzumiya Shoko

avatar

Male
Hozzászólások száma : 306
Tartózkodási hely : még a 6. osztag
Registration date : 2008. Nov. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: eltávozott karakter
Hovatartozás:
Lélekenergia:
0/0  (0/0)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Pént. Ápr. 17, 2009 8:44 am

// Nem baj Katai. Nos, mint tudjátok, idő közben kapitány lettem, de mivel a harc közepén nem nőhet a duplájára ez erőm, ezért a küldit még a hadnagyi szintemen fejezem be! //

Kitsune jól elbánt velem. Nemhogy behúzott egy jó nagyot, még falat is törtem. Kezem lábam egyik sem akart mozdulni, lassan elsötétült a világ. Magamhoz tértem és kinyitottam a szemem. Egy sivatagban ültem egy fa tövében. Felugrottam, hogy most mi is van, de semmit sem láttam magam körül, csak a fát. Átmentem annak a másik oldalára, hogy legalább a nap ne tűzzön rám. Két alak jelent meg a távolban, majd egyre közelebb jöttek, később, mikor közelebb értek, már tisztán kitudtam venni, hogy kik azok. A két shikaim személyesen...
-Nézz magadra...-szólt az egyik, mikor már elég közel voltak.
-Minket eddig nem egy ilyen ember forgatott...-így a másik.
-Mi van?-kérdeztem felháborodva.
-Szedd össze magad és harcolj tovább...
-Az életednek még most sincs vége... Küzdj...-ezekre a szavakra a táj elhomályosodott és újra felnyitottam a szemem, de immáron a valóságban. Felkeltem és egyből megláttam Kitsunét a fal oldalában ücsörögni.
-Beszélgessünk el négyesben...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://onepszj.forumotion.com
Tadeo Dellomeurtre
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 175
Age : 28
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Sep. 14.
Hírnév : 19

Karakterinformáció
Rang: 106. Privaron Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
25500/30000  (25500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Vas. Ápr. 19, 2009 3:55 am

Valami pozitívum is írható az ellenfelem számlájára. Legalább viszonozta a bemutatkozást. Bár az első perctől fogva sem tűnt úgy, tudatlan iskolakerülővel állok szemben. Csupán túlzottan ingerült idegállapotban volt. Zavarodottan vihorászott, akár egy őrület határán álló zseni. A látványt tovább fokozta néhány arcán végigfolyó izzadtság csepp. Feszült idegesség. Valószínűleg a rangom vagy a viselkedésem, esetleg a kettő együttes hatása váltotta ki ezt.
Amíg vártam egy helyben, hogy megtegye a kezdő lökést ellenfelem a szemem sarkából figyeltem a tőlünk nem messze folytatódó harcot. Meglátásom szerint inkább hasonlított gyerekes vitára mint ölre tartó csatára, de nem ismertem a privaron espada stílusát, így jobbnak láttam nem felvenni a történteket. (Adatlap- szemével képes adatok tárolására, elemzésére) Elég gyerekesnek látszott, amit már a köszönésével is tudtomra adott. Integetni, barátságosan mosolyogva, mintha egy barátot látnál meg miközben az úttesten ácsorog, ami már javában piros. "Elég a szóbeli jelentés..." döntöttem el magamban véglegesen.
Még mindig az épületet kémleltem, amikor üvöltözni kezdett előttem Katai Siraseru. Rendesen fel volt bőszülve. Kíváncsi voltam a száján kívül tényleg ennyire erős e,ezért egy tapodtat sem mozdultam. Vész esetére így is volt egy tervem, hogy miként mászok ki a végtagvesztés alól. Csalódnom kellett! A penge egyszerűen lepattant rólam. Még csak meg se karcolta a bőrömet.
Az újonnan elsütött poén, inkább volt számomra szánalmas mint vicces. Nem is volt rá kedvem válaszolni vagy reagálni.
Elhúztam a kezemet a pengétől, de szándékosan úgy, hogy a fél karomat súrolja. Tompa volt. Valami nem stimmelt. Egy hadnagy nem életlen katana-val csapkod és nem ilyen alacsony a lélekenergiája. Magamtól meg nem voltam elszállva, hogy azt képzeljem legyőzhetetlen lennék. Ekkor esett le, mit mondott Aizen sama a magas rangú tisztekről. Meglepő, hogy eddig nem jutott az eszembe és pont ilyen primitív módon emlékeztem vissza az elmondottakra.
-Mond, Katai Siraseru! Le van korlátozva az erőd?- kérdeztem a pengére pillantva továbbra is rideg hangon. -Lásd be, így nincs esélyed ellenem! Ha mégis ragaszkodsz a halálodhoz, megkaphatod...-gyűjtöttem egy kék energiagömböt a tenyeremben. Figyelmeztetésnek szántam ezt a készülgetést, de ha tovább játssza az agyát el is sütöm a cero-mat.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Momichi Kitsune
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Scorpio Goat
Hozzászólások száma : 79
Age : 26
Tartózkodási hely : Pont ott.
Registration date : 2009. Mar. 17.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Szer. Ápr. 22, 2009 4:10 am

Hát igen. Tadeo nem nagyon díjazta az olykor, na jó, szinte mindig gyerekes vagy furcsa viselkedésemet. Kicsit megvetne nézett rám. Hamarosan neki is láttak a "harcnak" ellenfelével. Ami végül is abból állt, hogy a shinigami megpróbálta megvágni a kardjával, de nem jött össze neki. A katana akár egy tompa fakard súrolta végig az espada kezét.
- Ez cinkes... - néztem őket. Közben eszembe jutott, hogy van nálam egy kis csoki, azt elővettem, hogy legalább valamivel addig is eltöltsem az időmet. - Taddeo überelhetetlen... - mormogtam, miközben a csokira haraptam. Édes, mennyei íz...
Hirtelen nyöszörgést halottam. Shoko kezdett magához térni.
- Beszélgessünk el négyesben... - mondta halkan. Én csak pislogtam. Igazából nem értetem a mondatot. Ketten voltunk... mit 4en?
- 'Reggelt! Látom magadhoz tértél. Ez jó, ennek örülök. - kedvesen mosolyogtam a srácra. - Kérsz csokit? Sok benne az energia. ^^ - felé nyújtottam. Letörtem belőle egy darabkát, amit a kezébe adtam. - A világ legfinomabb tejcsokoládéja.. :3 - megvártam, míg a szájához emeli és beleharap. Ameddig megeszi, az újabb kérdésemnek simán hangot adhatok. - De mondd csak, mit jelent az, hogy "négyesben"? - kicsit komolyabb fejjel néztem rá. Kezdtem már aggódni, h a fejével lett valami baj.

______________

Minden róka tűzben születik és jégben hal meg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katai Siraseru
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 146
Tartózkodási hely : 8. osztag - Kapitányi és Hadnagyi Iroda
Registration date : 2008. Dec. 04.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag - Hadnagy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9500/10000  (9500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   Csüt. Ápr. 23, 2009 3:42 pm

Szörnyen le voltam döbbenve a dolgon és egy darabig csak az espadat néztem. Nem sikerült felocsúdnom a történtekből, pedig ilyenkor a legrosszabb, amit tehetek az az, hogy kétségbeesek.
~Nyugodj már meg! Nyugodj meg! NYUGODJ MEG! - ám egyáltalán nem voltam képes megnyugodni.
A következő pillanatban már Tadeo ragadta magához a szót és kissé türelmetlenül kezdett faggatni.
-Mondd, Katai Siraseru! Le van korlátozva az erőd? - mialatt ezt kimondta egy cero-hoz gyűjtött energiát a tenyerébe.
~Micsoda? Ezt meg honnan tudja? Kezd a hideg rázni ettől a fickótól! - uralkodott el rajtam mégjobban a nyugtalanság.
A gondolat eléggé sokkolt, hogy ezzel már nem fogom meglepni, de meggondolatlanság lett volna kitálalni a terveimet ilyen nyíltan.
-Csak uralkodok az erőmön, de lehet kicsit eltúloztam a dolgot! - bár nem sikerült olyan meggyőzően előadni, mint szerettem volna, de nem vagyok én színész.
Az espada kicsit összeráncolt homlokát. Igaz alig észrevehetően, de látszott rajta, hogy nem tetszik Neki a lekezelő stílus.
~Ez az, dühöngj csak magadban és uralkodj a mimikádon. Legalább addig is mással vagy elfoglalva. És most lássuk erre mit lépsz?!
-Hadou no. 33, Soukatsui! - a technikába igyekeztem sok reiatsut paszírozni, de nem számítottam nagy eredményre, ha a cerojával nem tud pontosan lőni, már megérte.
A kidou ellövése után gyorsan arréb shunpoztam, és megismételtem a technikát.
-Soukatsui! - tüzeltem újra Tadeora.
~Amíg nem növelem az reiatsumat nem érezheti, hogy hol vagyok. - gondoltam, bár kezdtek az idegeim pattanásig feszülni.
A pillanatok alatt zajló események sorában hirtelen észrevettem egy lelkesítő dolgot. Shokoból mintha kirobbant volna a reiatsu. A sok rossz között ez újra erőt adott.
~Ha Shoko harcra kész, akkor én is! Na hol az a cero cimbi? - mondtam magamban, miközben egyre nőtt bennem a harcokedv.

______________

"Ha védekezek, nem hagyom hogy megvágjanak;
Ha megvédek valakit, nem hagyom, hogy megöljék;
Ha támadok, megsebzem az ellenfelem!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai   

Vissza az elejére Go down
 

Kitsune & Tadeo vs. Shoko & Katai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-