HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Szomb. Márc. 21, 2009 10:37 am

- A kis csaj eldöntötte a sorsodat.
*mondta a nő, majd Jengribével farkasszemet néztek. Egyikük tekintetéből se kedvesség áradt. Tűz csillogot, és harcvágy. Jengribe hirtelen nevette el magát*
- Jobban jártál volna ha elfogadod Lucho-sama ajánlatát és a fenekeden maradsz. Azt hiszed van esélyed? Sértő rám nézve hogy ez a gondolat megfogalmazódott benned. SZÉNNÉ FOGSZ PORLADNI!
*Az arrancar testéből lángnyelvek csaptak fel. Elmosolyodott*
- A tűzzel nem mész semmire, ellenem, ahogy én se ellened.
*mosolyog, de vérfagyasztóan. Erre várt, hogy a férfi feldühödjön.*
-Fusicso
*suttogta. Kardja vörösen kezdett derengeni, majd már ismét kettő volt belőle. Tudta, hogy minél többször fogja előhívni Fusicsót annál kevesebb reiatsuja marad, de épp ezt élvezte az egészet. Hanyagul tartotta őket. A felé küldött tűzcsóvákat nyugodtan hárította a kardjával. Úgy látszik, most ő a nyugodtabb. Lassan kezdett el lépkedni a férfi felé. Egy shunpoval a férfi előtt termett guggolva. Alsókereszt. A kardjait a lába felé irányította, hogy a lábfejeket levágja. Jengribe még időben kapcsolt, és elugrott előle. Mire távolabb ért földet a lány már előtte termett, egyik kardját a nyaka felé, a másikat a dereka felé irányította, ellentétes irányba.*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Vas. Márc. 22, 2009 9:19 am

Naoki egy fémosollyal az arcán figyelte a két arrancar vitáját, egészen addig, míg Hikari nem közölte vele a döntését.
Ekkor elkomolyodott és egy ideig némán, vizsgálódva figyelte a lányt, majd mikor meggyőződött arról, hogy komolyak a szándékai, bólintott egyet és Guasón felé fordult.

- A kis csaj eldöntötte a sorsodat. - közölte vele a bohócszerű arrancar, majd közelebb lép. Fél szemmel még hátrasandít a porban fekvő Hayashira, aki éppen most kászálódott fel.

- Hé Guasón, maradj egy kicsit veszteg, hadd öljelek meg, Suu chi kawaki!!! - kiáltja az arrancar felé, majd előveszi a zanpakutoját és rá támad.

- Guasón ketten egy ellen, most végzünk veled, és aztán Lucho megsirathat!!

*A bolond...* Naoki megvetően elhúzza a száját. *Nem gondoltam volna, hogy az 5. osztag eddig süllyed... Még hogy kettő az egy ellen. Hol él ez, a holdon?*
A férfi kicsit hátrább húzódik, ezzel átadva a terepet Hayashinak és ellenfelének.
*Megvárom amig legyőzi ez a bohóc... aztán majd én kezelésbe veszem a piros orrával együtt.*
A harcoló Yuusuke és Hikari felé pillant. *Ahogy elnézem bőven van időnk. *
- Csak nyugodtan Hyashi, nem zavarok... - szólal meg halkan Naoki, majd az arrancar felé fordul.
- Nem szoktam ellenségtől semmit sem kérni, de most kivételt tennék... Ne öld meg a társamat. Ha harcképtelenné teszed, utána harcolok veled én. De rosszul érezném magam, ha a szemem láttára halna meg.
A shinigami amikor eléggé távol ért a 2 féltől, letelepedett a földre, és unottan túrkálni kezdte a homokot.
Néha fel-fel pillantott, hogy megnézze, hogy áll a csata, de látszott rajta, hogy nagyon unatkozik.

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Vas. Márc. 22, 2009 12:28 pm

Kinuye Hikari


A válaszod hatására még több láng nyelv csapódik ki az arrancar testéből, aki ez után mosolyogva rád néz. Látszólag elégedett.

- Nem lehetsz ennyire ostoba. Neked a kardod nyeli el a tüzet, nekem a testem. Viszont a te tested meg fog semmisülni.

Ismételten Fusicsot hívod, a kardod pedig átváltozik a shikai alakjába. Jengibre pár tűznyíllal kóstolgat téged, de azokat nyugodtan hárítod. Lassan elindulsz az arrancar felé, majd egy shunpoval hirtelen guggolva előtte termesz és a lábafejei felé vágsz a kardjaiddal. Azt várnád, hogy az arrancar elugorjon, azonban nem teszi. A kardjaid megakadnak a férfi lábfejeinél és nem képesek átvágni azon.

- Nem mérted fel a kettőnk közti különbséget. BEKÉPZELTEN AZT HITTED HOGY A KÖZELEMBEN VAGY! HÁT NEM VAGY!

Kel ki magából az arrancar, majd előbb a jobb lábát emeli fel és lép rá a kardodra, majd a balt, amivel ugyan így cselekszik. Hiába próbálod kihúzni a kardokat a lábai alól, egyszerűen nem bírod.

- Nagyon... izgalmas. Haha. Izgalmas volt a harcunk Kinuye!

Mondatának befejezése után kezei között egy tűzlabda kezdett el manifesztálódni. Mivel Jengibre elég közel volt hozzád, így tüzes jelenlétét saját bőrödön érezted, ahogy lassan elkezdett perzselni téged.

Shikoku Naoki & Hayashi Yusuke


Hayashi előrántja a zanpakutoját, majd megindul az arrancar felé. Közben Naoki úgy dönt, hogy félre áll és átadja a harc lehetőségét Hayashinak. Guasón ezen egy picit meglepődik, de úgy dönt egyelőre nem kérdi meg miért teszed. Kérésedre azonban hangosan felnevet.

- Ahogy kívánod shinigami.

Ekkor kezével hátrafelé csap. A végtag elképesztően gyorsan nyúlik meg, szélsebesen Hayashi felé tart, majd a jobb vállánál szabályosan átszakítja a shinigamit. Ez után az arrancar a levegőbe emeli Hayashit és Naoki felé hajítja. A támadást elszenvedő Hayashi a 11. osztag tagja mellett ér földet, átszakított vállából patakokban folyik a vér, úgy tűnik az arrancar teljesítette kérésedet, a shinigami aligha fog tudni tovább harcolni. Miközben lassan normalizálja végtagjának méretét, Guasón ismét Naoki felé fordul.

- Miért kértél ilyet? Ha lefoglalsz, akkor ez a kis maki talán ért volna valamit.

Mondja, miközben megnyalja véres kezét. Úgy tűnik nem igazán ízlik neki Hayashi vére, ugyanis elfintorodik tőle.

- Bhráá... remélem a tiedé finomabb.

Jegyzi meg végül, majd vár hogy mit fogsz reagálni.

Sierashi Yuusuke


Figyelmezteted az arrancart, hogy butaságnak véled azt, hogy nem veszi elő a fegyverét. Lucho erre nem reagál semmit, nyugodtan áll a helyén. Ekkor egy shunpoval eltűnsz, majd mellette tűnsz fel. Egy függőleges csapást indítasz meg az Espada felé, de az puszta kézzel elüti a fegyveredet. Ez után ismét a villámtánchoz folyamodsz, hogy távolabb kerülj tőle. Távolról 4 byakurayt küldesz felé, de Lucho mindössze azzal hogy felkavarja kezének suhintásával az előtte lévő levegőt, eltéríti azokat. Ez után ismét figyelmezteted őt, hogy vegye elő a fegyverét, különben még mielőtt pislantana az előtt végzel vele. Ennek hatására megingatja a fejét, majd tesz pár lépést feléd.

- Egyelőre nem vagy azon a szinten, hogy ilyenekhez folyamodjak. Majd ha használod a Bankaiod és a Hollow erődet, akkor talán én is megszabadítom magam egy két korláttól.

Mondja, majd megáll. Egy pillanatig figyel téged ahogy elszabadítod erődet, majd lemondóan lehajtja a fejét.

- Átlépted ugyan a shinigamik határát, de őszintén szólva meglepődnék ha a teljes erőmet kitudnád belőlem kényszeríteni ebben a formámban. Tudod Aizen megtiltotta a TOP 4 espadanak hogy Las Nochesben átváltozzon. De nekem az erőmet is lefojtotta két eszköz segítségével. Én ezeket sem vehetem le a palotában. Ezért hagytam felrobbani Salvaje-chan Extreme Ceroját, mert így legalább eltudtuk hagyni Las Nochest.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Vas. Márc. 22, 2009 7:18 pm

Kardom csapását csupán kézfejével hárítja, s a fehér villámok se érnek sokat ellene. Nem i számítottam másra, hiszen kardom Shikai alakját se hívtam még elő. Nem szabad elbíznom magam, sokkal erősebb ellenfél, mint akikkel eddig találkoztam.
- Egyelőre nem vagy azon a szinten, hogy ilyenekhez folyamodjak. Majd ha használod a Bankaiod és a Hollow erődet, akkor talán én is megszabadítom magam egy két korláttól.- szól, miközben én felszabadítom erőm egy részét. Erre a mondatára azonban felhorkanok.
- Semmit nem láttál még! - kiáltottam neki, majd kardomat függőlegesen a földbe szúrom. - Me ga sameru, Dotonryuu!
Tornádószerű szélvihar vesz körbe, ami felkavarja a homokot. Eközben megszületik kardom Shikai alakja. Egyetlen suhintással eltüntettem a szelet és a port, így újra láthatóvá válik ellenfelem.
- Átlépted ugyan a shinigamik határát, de őszintén szólva meglepődnék ha a teljes erőmet kitudnád belőlem kényszeríteni ebben a formámban. Tudod Aizen megtiltotta a TOP 4 espadanak hogy Las Nochesben átváltozzon. De nekem az erőmet is lefojtotta két eszköz segítségével. Én ezeket sem vehetem le a palotában. Ezért hagytam felrobbanni Salvaje-chan Extreme Ceroját, mert így legalább eltudtuk hagyni Las Nochest.
- Bankait akarsz látni? - teszem fel neki a kérdést, miközben Dotonryuut a vállamnak támasztom. - Ha ragaszkodsz hozzá, megkapod... De egyelőre elég lesz ez így is. Nem értem miért vagy olyan nagyra magaddal! Nem aktiválom kardom második alakját, amíg nem harcolsz teljes erőbedobással. Pazarlás volna a részemről.
miután elmondom, amit akartam, fegyverem egy csapásával gyilkos erejű széllöketet keltek, ami bármit képes átvágni, ha annak a valaminek a reiatsuja kisebb, mint az enyém. Ez nem egy külön támadás, csupán egy kis erőlöket. Biztos vagyok benne, hogy túl élte, ezért figyelmesen várom a következő lépését.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 23, 2009 3:44 am

Naoki kérésére az arrancar felnevet.

- Ahogy kívánod shinigami.

Hirtelen hátracsap a kezével, ami megnyúlik és Hayashi vállába fúródik. Felemeli a kezét, rajta a kapálózó Hayashival, majd Naoki felé dobja.
Hayashi hatalmas porfelhő kíséretében becsapódik a földbe, nem messze Naokitól. Vállából patakokban folyik a vér, láthatóan harcképtelen.
Naoki azonban nem a társát nézi, hanem elmélyülten vizsgálgatja az arrancart, miközben az normalizálja végtagja méretét.

- Miért kértél ilyet? Ha lefoglalsz, akkor ez a kis maki talán ért volna valamit. - kérdezte hirtelen tőle a "bohóc"

Naoki feltápászkodott, kicsit leporolta magát, majd az arrancar felé fordult.
- Tudod, nem szoktam magyarázkodni... Ez azonban úgy látszik a kivételek napja. A 11. osztag tagja vagyok.
Egy shinigaminak ennyi felvilágosítás is elég lett volna, azonban Naoki nem tudta, hogy az arrancar tudja-e, hogy mit is jelent ez, ezért folytatta a magyarázatot.
- A 11. osztagban bűnnek számít a gyengeség. Mindig győzelemig, vagy halálig harcolunk. És szeretjük az erős ellenfeleket. Kutatjuk őket! Minél erősebb valaki, annál jobb. Most én találtam egy arrancart, akitől sokat remélek. Miért rontsam el a szórakozásomat azzal, hogy 2.-ként megyek rá? Aki egyénileg nem tud győzni, az nem a 11. osztagba való. Én ezt az elvet vallom.
Naoki csendesen, de érthetően beszélt. Miután ezt végigmondta egy ideig figyelte az arrancart, aki éppen Hayashi vérét kóstolgatta, aztán lehajolt a Zanpakutojáért és felvette.
Közelebb lépett Guasónhoz, majd kihúzta a másik kardját is a hüvelyéből. Felemelte mind a kettőt és egymáshoz érintette őket. Ekkor egy villanás kíséretében egyesült a 2 kard.
Naoki harcállásba helyezkedett, majd szeme rávillant az arrancarra.

- Nos, kezdhetjük. *Most majd meglátjuk milyen erős valójában...*

Egy gyors shunpoval mögötte termett és kardjával megpróbálja megvágni a hátát. Majd, ha az arrancar ellentámad felugrik és a magasból lezúgva próbálja megvágni ellenfele fejét.

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 23, 2009 5:45 am

- Nem mérted fel a kettőnk közti különbséget. BEKÉPZELTEN AZT HITTED HOGY A KÖZELEMBEN VAGY! HÁT NEM VAGY!
*kelt ki magából az arrancar. Majd előbb a jobb, utánna a bal lábával lépett rá a kardomra, hiábra próbáltam kihúzni alóla, nem ment...
- Nagyon... izgalmas. Haha. Izgalmas volt a harcunk Kinuye!
*kezei között egy tűzlabdát kezdett el manifesztálódni. Érezte a tűz melegét. De ehhez már teljesen hozzászokott - hála fusicsónak - szóval sok gondot a tűz közelsége nem okozott. Mikor Jengribe végzett a tűzlabda keltésével, csak egyszerűen a lány felé irányította. Kardjait elengedve egy gyors shunpóval a levegőben a volt a férfi háta mögött. Ahol az előbb guggolt, ott most hatalmas porfelhő van, szóval nem lehet látni, hogy valójában nincs ott. Miután a por elenyészett látni lehetett, hogy nincs ott. Csak annyi ideje volt, hogy volt gyorsan kifújja magát. Kardjai a férfi lábánál hevertek.*
- "Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!" Bakudou 09: Geki
*Az arrancart vörös fény borítja be, ami hatására teljesen lebénul, de tudja, hogy csak kis időre. De arra épp elég, hogy a férfit mellkason rúgva, a kardjáról leszedjen. Tudta, hogy ez nem a legtiszteségesebb dolog, hogy míg az ellenfele béna, addig ő támad, de már cseppet sem volt se kedves se tisztességes hangulatába. Kardjai felvétele után, még egyszer gyomron rúgta Jengribét*
- Veled is élvezet volt harcolni, Jengribe...
*majd egyik kardját a férfi nyaka felé lendítette a másikat meg a dereka felé, ellentétes irányba.*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayashi
Bannolt/Halott
Bannolt/Halott
avatar

Hozzászólások száma : 39
Tartózkodási hely : 5.OSZTAGi szállásán
Registration date : 2009. Feb. 27.
Hírnév : -7

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag, 12. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 23, 2009 6:41 am

Naoki mellet érek földet vállamból patakokban folyik a vér, hallom, ahogy Naoki és az arrancar, harcra készülnek.
- Hé Naoki, Guason, még élek és tudok harcolni ellened Guason Naoki, ha most sem segítesz akkor, miután Lucho meghalt megtanulom a Bankiat és végzek veled Naoki!! Kiabálom, miközben folyik a vér a vállamból. Naoki és Guason felém nézz, én is ott termek egy shunpoval, és készülök lecsapni Guason fejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 23, 2009 12:36 pm

Kinuye Hikari


Egy villámgyors shunpoval kikerülted az arrancar támadását. A felkavaródó porfelhő miatt úgy gondoltad, hogy Jengibre nem lát téged, így egy bénító kidout küldesz felé. A shinigami mágiát hatásosan alkalmazod az arrancaron, aki ez után nem mozdul. Arcára rémület vetül ki, és tekintete tovább torzul amikor is kétszer is mellkason rúgod, majd felveszed kardjaidat.

- Ne! Kérlek ne tedd! Kegyelmezz!

Hallod a jajongását, de nem törődve vele az egyik kardoddal a nyaka, a másikkal a dereka felé csapsz ellentétes irányból. A kardok már szinte teljesen elérik az arrancart, amikor az hirtelen tova tűnik egy Sonido segítségével, majd kicsit hátrébb, veled szemben tűnik fel ismét.

- Kilences szintű bénító démonmágia. Ez aztán a teljesítmény. Meddig tartott megtanulni Kinuye-chan?

Incselkedik veled, majd hirtelen ismét eltűnik a szemed elől. Mikor újra tekinteted elé kerül, már két lángkardot tart a kezeiben és vadul feléd csap velük. Közben érzed, hogy nem messze tőled az egyik lélekenergia lassan teljesen megszűnik létezni.

Shikoku Naoki & Hayashi Yusuke


Guasón egy pillanatra sem szakított félbe téged, kíváncsian hallgatta amit mondasz, majd mikor befejezted bólintott egyet.

- Tisztességesnek tűnik az osztagod.

Dicséri meg oly szeretett osztagodat, de amikor látja hogy harc állást veszel fel, ő maga is így tesz és kezeit maga elé emeli. Egy gyors shunpoval az arrancar mögött termesz, a háta felé vágsz, de az hátra sem fordulva, meglepetésre a jobb kezén lévő egyik ujját pengényi hosszúra megnövesztve hárítja a támadást és azonnal meg is próbál eltaszítani. Ennek hatására a levegőbe ugrasz, majd onnan mérsz újabb csapást rá, ám azt a másik kezével, az ujj közök közt hárítja. Rossz hír azonban hogy ezzel egy időben valamennyi ujja a kezén elkezd rendkívül gyorsan megnőni, és mint ha 5 darab penge száguldana feléd, úgy nyúlnak meg. Ám mikor az előzőleg már harcképtelennek hitt Hayashi ismételten támadásba lendül, az ujjak megállnak. Ellenben a szabad kezével az arrancar a súlyosan sebesült Hayashi felé vág, majd nem sokkal később már csak azt látod hogy az 5. osztag 12. tisztje megtorpan, feje elválasztódik a testétől, végül pedig porba hull.

//Köszönöm a részvételt Hayashi, de több fatális hiba miatt tulajdonképpen a harc nem végződhetett másképp. Természetesen mivel az off részen lelte karaktered a halálát, így nincs hatással semmilyen, a játéktéren történő eseményre, így ott tovább kalandozhatsz kedved szerint.//

Sierashi Yuusuke


Aktiválod a shikaiodat, de láthatólag ezzel nem nyűgözöd le az Espadat, ugyanis az kardod első alakjának felvételekor egy hangosat ásít, amit a távolság ellenére is jól hallasz. Újabb szájtépésbe kezdesz arról hogy ugyan nem harcolsz teljes erővel, amíg az arrancar nem teszi ezt. Lucho erre megingatja a fejét, majd lassú sétával elindul feléd.

- Miért mindig a macskának kell az egeret üldöznie?

Kérdi elégedetlen hangnemben. Ekkor suhintasz egyet a kardoddal, ami hatalmas erejű széllöketet idéz elő. Teljesen felkavarja Hueco Mundo homokos talaját, és közben vélhetően eléri Luchot is. Ám amikor leülepszik a rengeteg homok, csak azt látod hogy az Espada a korábbi lassú tempójában sétál még mindig feléd.

- Egy kard senkit nem tesz erősebbé. Hiába húznám elő, erősebb nem lennék. Csupán foglalná egy vagy akár két kezemet is. Egyébként előre figyelmeztetlek. Ha sor kerülne arra hogy te és én a teljes erőnkkel harcoljunk, a társaid nem valószínű hogy bírni fogják a nyomást.

Mondja, miközben még mindig lassan feléd sétál. A szempillád következő le és felnyitódása után közvetlenül magad előtt látott az Espadat, de az ezt követő pillantás után már ismét a viszonylagos távolságból sétál feléd. Ez után szinte azonnal érzed, hogy egyik társad lélekenergiája megszűnik létezni. Lucho a harcoló fracciónok felé fordítja tekintetét és lemondóan sóhajt egyet.

- Mindig tudni kell abbahagyni.

______________

Viva Espada! x)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 23, 2009 9:39 pm

- Tisztességesnek tűnik az osztagod. - mondta az arrancar, majd ő is harcállást vett fel.
Naoki nekilendül és vágásokkal sorozza meg.
Guasón mindent könnyedén védő azáltal, hogy megnyújtja az újjait. Sőt, ellentámadásba is kezd...
*Értem... szóval nem csak a karját, hanem bármely testrészét ki tudja nyújtani. Jó lesz vigyázni vele.*
Már felemelné a kardját, hogy védekezzen, amikor a félholt Hayashi feltápászkodik és az arrancarra támad.
Guasón hátrapillant, majd Hayashi felé csap a szabad kezével. A sebesült shinigami nem tud védekezni, ezért a pengeéles ujjak elérik és fejét elválasztják a testétől. Hayashi teste lassan eldől...
Naokit hirtelen elönti a düh, hiszen megfogadta, hogy akármennyire is ellenszenves, de meg fogja védeni Hayashit. És amit a legjobban utált az az, amikor vaélaki megszegi az ígéretét. Most pedig ezt ő maga tette... Igazából hirtelen nem is tudta kire dühös jobban, az arrancarra, vagy a társára, amiért még mindig támadott.
- Te...! - szólalt meg az indulattól remegő hangon.
Ekkor eszébe jutottak mesterei tanításai a dühről, mint káros érzelemről. *A düh gyengévé tesz.* hallotta viszhangozni fejében az intést. Naoki elszégyelte magát. Vett egy nagy levegőt, majd lassan kifújta. *Van még hova fejlődnöm, ha ilyen könnyen dühbe jövök...*
Miután eképpen lenyugodott, ismét megszólalt.
- Bocsáss meg az iménti kirohanásomért... - Az arrancarnak talán kicsit furcsa lehet, hogy a férfi kirohanás alatt egyetlen félbehagyott indulatos szót ért, de hiába, Naoki reakcióihoz képest, ez indulatosnak számít.
- Kértelek, hogy ne öld meg a társamat... te beleegyeztél, most mégis megölted. - Naoki felemelte a kardját, az arrancarra mutatott vele, majd elkezdte összegyűjteni a reietsuját. Lassan a homok felkavarodott körülötte, szép lassan el is fedte Naokit a kavargó szellemi energia.
- Ezért gyorsan végezni fogok veled - fejezi be az iménti mondandóját a shinigami, majd hirtelen egy kidout aktivál.
- Hadou 50: Rei no kuron! - hatására egy lélekklón keletkezik, de ezt az arrancar nem látja a por miatt. Ha nem ismeri a kidoukat, akkor nem tudja mi történt.
Azt azonban látja, hogy Naoki egy villámgyors shunpoval mögötte terem, és a lába felé vág a kardjával. Ez azonban a klón Naoki, az igazi, a lassan leülepedő porfelhőben maradt. Arra számít, hogy a klónjának támadásának hatására az arrancar megfordul, ezáltal hátulról nem számít támadásra és Naoki egy hirtelen támadással meglepheti.
Ha a klón elterelte a Guasón figyelmét, akkor Naoki villámgyorsan odashunpozik az arrancar megö és minden erejét beleadva egy vágásba, a hátát veszi célba.
Akár sikerül a vágás, akár nem, távolabb shunpozik és egy újabb támadásra készül fel.

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Kedd Márc. 24, 2009 4:52 am

Látszólag semmit nem ér az előbbi támadásom, hiszen sértetlenül közeledik felém. Azon viszont felbasztam az agyam, amikor ásítást színlelt. Azonban tudom, hogy veszélyes ellenfél és meg kell őriznem a hidegvérem, ha nyerni akarok.
- Egy kard senkit nem tesz erősebbé. Hiába húznám elő, erősebb nem lennék. Csupán foglalná egy vagy akár két kezemet is. Egyébként előre figyelmeztetlek. Ha sor kerülne arra hogy te és én a teljes erőnkkel harcoljunk, a társaid nem valószínű hogy bírni fogják a nyomást. - szól, amire én egyik szemöldököm felhúzásával válaszolok. Már látom, hogy a mostani formámban nem tudom kizökkenteni fellengzős stílusából. Eközben míg pislantok egyet hirtelen eltűnik, s előttem jelenik meg újra. Azonban mielőtt reagálhatnék, újra messzebbről közeledik.
~Mi a fene?~ - kérdezem magamtól, miközben értetlenül állok a dolgok előtt. ~Nem mozdult a sétáláson kívül. Akkor viszont mi volt ez?~
Hirtelen változást érzek, s egy lélekenergia elhalványul. Nem kell oldalra néznem, tudom, hogy Hayashi az. Megcsóválva a fejem figyelem még mindig Lucho, majd amikor a küzdők felé fordítja a fejét, én is így teszek. Yusuke fejét elválasztották a testétől... Nem épp a legszebb halál, de legalább nem szenvedett sokáig. Sokkal rosszabb módjai is vannak a halálnak...
- Mindig tudni kell abbahagyni. - szól az arrancar, s sajnos egyet kell értenem vele. Ezért nem hagyom soha, hogy elragadjanak az indulataim harc közben. Hideg fejjel és racionálisan kell átgondolni a dolgokat. Ez nem egy játék! Egy rossz döntés és máris holtan hullsz a porba...
- Igaz és az is, amit az erőnkről mondtál... Hiába rossz szokás, de elbizakodott vagyok. Nem is tudom mikor volt, hogy egyenrangú ellenféllel küzdhettem. - mondom, majd ujjaimat a homlokomhoz emelem. - Ezért bocsánatodat kérem...
Szólok, s előhívom maszkomat. A lélekenergiám ugrásszerűen megnő, s immár nem hasonlít egy shinigamiéra. Azonban nem is olyan, mint egy hollowé. A kettő bizarr keveréket alkotva jelenik meg egyben. Fejemet forgatva nézelődöm egy újabb helyszín után kutatva, ahol már nem leszünk veszélyesek a társaimra.
- Javaslom, folytassuk valahol máshol. - indítványozom a lidércé változás miatt eltorzult hanggal. Remélhetőleg követni fog, s így már teljesen a harcra koncentrálhatok. Egy shunpoval eltűnök a szeme elől és pár száz méterrel, egy sziklákkal körülvett területen jelenek meg újra. Ha sikerül beérni egy meglepetés-csomaggal várom, ami egy Bara-Byakuray kombóból áll, azonban ezúttal sokkal több lélekenergiát adok bele, mint anno Salvajéék ellen.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Kedd Márc. 24, 2009 6:27 am

- Kilences szintű bénító démonmágia. Ez aztán a teljesítmény. Meddig tartott megtanulni Kinuye-chan?
- Nocsak, már Kinuye-chan? *vigyorog a férfi képébe. Eltűnik a szeme elől, majd mikor megint elém kerül, két lángoló kardot tart a kezébe, és vadul csap velük felé.
- Ugye te is észrevetted, hogy túl sok az egyező tulajdonságunk...
*folytatná, de érzi, hogy egy lélekenergia lassan kezd elenyészni*
~Ez Hayashi reatsuja volt...~
*De nem volt ideje, ezzel foglalkozni, hiszen Jengribe folyamatosan támadta. Egy csapás után, messzebb ugrottak egymástól. A következő pillanatban már egymásnak feszült karddal álltak. Mindketten egyszerre tüntek el, és ismét egyszerre támadtak. Az egyik ilyen támadás után, a levegőből támad, egyik kardját egyenesen a férfi felé tartva, mintha ketté vágná. Természetesen Jengribe az egyik kardját a feje fölé tartva, blokkolja a támadást. A két kard összecsapása után nyert lendületéből , a levegőben fordulva az arrancar előtt nem messze ér földet. Jengribe azonnal támadott. Egy erőteljesebb csapás után, amit a lány épp hogy csak ki tudott védeni, a lendület miatt, hátrakezdett el repülni, majd a földön néhányszor forogva állt meg, de kezeivel irányítva féltérden. Felálltában elmosolyodott. A harc folyamán nem ez volt az első ilyen mosoly az arcán.
Ismét shunpot használva, a férfi előtt termett. Egyik kardjával oldalsó támadást indított, míg a másikkal védekezett. Jengribe kardjának a tűzcsóvái néhány helyen érintette, de mintha fel sem vette volna, vagyis nem nagyon mutatta annak jelét, hogy bármit is érzett, amikor a tűz hozzáért.
Néhányszor megkísérel belevinni egy egy rúgásos támadást, ami gyakras sikerül is. Talpa vagy az arrancar gyomrába végződik, vagy pedig az állát céllozza meg*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Kedd Márc. 24, 2009 10:04 am

Kinuye Hikari


Csapás csapást, vágás vágást ér. A harcotok nagyon kiegyenlített, ha esetleg az egyikőtöknek sikerül megsebesítenie a másikat, máris érkezik rá a válasz egy hasonló sérülést okozó támadás képében. Láthatóan Jengibre is nagyon élvezi a harcot, hiszen a nem rég még komor és hallgatag arrancar végig mosolyogja halálos táncotokat.

- Ez már valami. Kezdesz tetszeni nekem Kinuye. Ha esetleg meghalnál, gyere vissza a pokolból, hogy innen folytathassuk.

Mondja, majd keresztbe helyezi maga előtt a kardokat és egy rövid koncentráció után egy X alakú tűzlövedéket lő ki feléd. Ez után Sonidot használva eltűnik előled, s legközelebb tőled 90 fokkal jobbra tűnik fel és a hátad felé csap mind a két kardjával. Próbálnál kitérni, vagy a shunpodhoz folyamodni, azonban viszonylag távol, de mégis érezhető közelségben olyan hatalmas szellemi energia szabadul fel, ami szinte teljesen megdermeszt téged.

Shikoku Naoki


Hirtelen mérhetetlen düh öntött el, ahogy az arrancar csapását követően Hayashi feje a porba hull. Már belekezdenél hogy szóban pocskondiázd Guasónt, de végül kontrollálod magadat. Ez után vissza emlékezve mestered tanításaira lassan lenyugodsz. Az arrancar kihasználhatta volna megingásodat, de meglepetésedre nem teszi. Mikor felelősségre vonod saját szavának megszegése miatt, csupán ránt egyet a vállán, majd megszólal.

- Mindenki a saját sorsának kovácsa. Én teljesítettem a kérésedet, de ő nem volt hajlandó elfogadni a tényt, hogy számára vége a harcnak. Nem én öltem meg őt, hanem ő ölte meg saját magát.

Mondja nazális hangján Guasón. Közben felkavarod magad körül a port, így szépen lassan elveszel az arrancar szeme elől. Mikor figyelmezteted hogy tettéért halállal lakol, ismét védekező pozíciót vesz fel. A Zarzamora elleni harcban már használt lélekklón technikához folyamodsz, majd hasonmásod megtámadja Guasónt. A lány mögé kerülve a lába felé csap, azonban az lenyúlva a jobb kezével hárítja azt. Ekkor te a porfelhőből érkezve támadsz neki. Hirtelen teljesen megnyúlnak és el is távolodnak egymástól a lábai, így a csapásod nem mást, mint a saját lélekklónodat érinti. Mielőtt azonban gyorsan reagálva neki látnál kaszabolni a végtagját, gyorsan normalizálja azt. A levegőből figyel téged, majd hirtelen, teljesen váratlanul az orrából egy viszonylag vékony, piros sugarat lövell ki feléd. Még el se ér a sugár, érzed hogy hirtelen valaminek hatására teljesen ledermedsz, szinte mozdulni se tudsz. A távolban elképesztő energiák szabadultak fel és rád is hatással vannak.

Sierashi Yuusuke


Mikor mondatodban az egyenrangú ellenfél megemlítéséhez jutsz, Lucho hirtelen megtorpan, arcára érdekes kifejezés ül, de egyelőre nem kommentálja mondandódat. Mikor előhívod a maszkodat, elereszt egy "whoa"-t magából és egy-két tapsot is megenged magának, majd folytatja korábbi sétáját feléd.

- Mindig kíváncsi voltam vajon hol lehet a különbség a vaizard és az arrancar között.

Mondja, majd a bal kezét lassan a homlokához emelte, ahol a fejpántját viselte. Ekkor jössz elő javaslatoddal, hogy menjetek távolabb harcolni. Lucho bólint, majd egyelőre úgy dönt nem válik meg a pecsétjétől. Egy shunpoval előre sietsz, majd kezeidbe egy barát és egy byakurayt fókuszálsz, hogy majd azzal lepd meg az Espadat. Azonban hiába várod, csak nem akar feltűnni. Több tucat másodperc telik így el, még valami miatt a szellemi energiáját se vagy képes érzékelni, pedig ekkora mértékűt nem könnyű elrejteni. Hirtelen hideg kéz érintését érzed a nyakadon. Mikor megfordulsz, még épp látod hogy Lucho leveszi a homlokáról a pántot. A következő pillanatban a hirtelen felszabaduló rengeteg szellemi energia eltaszít téged az Espadatól és jó pár métert repülsz hátra.

- Igazából már tudom mi a Bankaiod. De kíváncsi vagyok, hogy hogyan használod, így teljesítem a kérésedet.

A pánt még porba se hullt, de már követi is őt az Espada bal kezén viselt rubint gyűrű. Ismételten rengeteg szellemi energia szabadul fel, ráadásul rendkívül sűrű, koncentrált és erős. Talán még soha nem tapasztaltál ilyet. Hiába a maszkod, még rád is súlyként hat és szinte elsodor mint ha csak az óceánban úsznál vihar idején. Végül szép lassan hátra emeli a karját, lecsatolja hátulról a kardját és végül védekező pozíciót vesz fel.

- Jó szórakozást Sierashi Yuusuke!

______________

Viva Espada! x)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Szer. Márc. 25, 2009 6:17 am

Hiába egyezett bele, csak nem akar feltűnni. Már épp azon vagyok, hogy visszamenjek és magam rángassam ide, erre érzem, hogy egy hideg kéz fonódik a nyakamra. Hirtelen megfordulok, s ellököm a kezét. Ekkor megszabadul a fejpántjától és abban a pillanatban rengeted mennyiségű lélekenergia szabadul fel. A két támadás rögtön kialszik a kezemben, ahogy a reiatsu elnyomja azokat. Az energia, szinte mellbe vág, s egy szép hátra szaltót követően pár métert csúszok hátra.
- Igazából már tudom mi a Bankaiod. De kíváncsi vagyok, hogy hogyan használod, így teljesítem a kérésedet. - szól, majd leveszi az ujján virító rubintköves gyűrűt is. Újabb reiatsu mennyiség szabadul fel, ami már rám is súlyokként nehezedik. Azonban nem vagyok egy mezei shinigami, hogy ennyitől beadjam a kulcsot. Pár másodperc múlva felegyenesedek és szabadon engedem minden energiámat. Ahogy a két elemi erő birokra kell, én felvillanó szemekkel szólalok meg újra:
- Ha valóban tudod, hogy mi az, akkor nem lesz meglepetés számodra... - szólok, miközben két kézzel megmarkolom Zanpakutoumat. - Azonban utána, szeretném tudni, hogy honnan. Mivel rajtam kívül csak egy ember látta még eddig.
Ez az a kérdés, ami nagyon frusztrál. Örült gondolat kezd megfogalmazódni a fejemben, miszerint a csávó gondolat olvasó. Akkor viszont nagyobb szarban vagyok, mint hittem. Lélekenergiámat a kardomba összpontosítom, majd elkiáltom magam:
- Bankai: Naiyajin Dotonryuu! - forgószél keletkezik körülöttem, ami eltakar az ellenség szeme elől. Kardom elvékonyodik és hosszabb lesz. Elveszti eddigi barna színét és ezüstként ragyog. Néhány másodperc múlva, újra láthatóvá válok. Eddigi sebességem megötszöröződik. Egy villanás és máris előtte jelenek meg újra, hogy új fegyveremmel kettéhasítsam. Azután újra eltűnök, s megpróbálok mögé kerülni, hogy ezúttal egy szúrással támadjam meg. Azonban, ha nem sikerülne távolabb shunpozok tőle és Barák tucatját küldöm felé. Majd egy újabb villámtánc és az egyik nagyobb sziklára érkezem. Dotonryuut ferdén magam előtt tartva felveszem a védelmi pozíciót.
~ Vigyáznom kell!~ - gondolom, miközben szinte pislogás nélkül figyelem Luchot. ~Ha tényleg tud mások gondolataiban olvasni, akkor elég nehéz lesz megsebezni. Hiszen ebből az következik, hogy előre látja a támadásaimat...~

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Csüt. Márc. 26, 2009 5:26 am

- Ez már valami. Kezdesz tetszeni nekem Kinuye. Ha esetleg meghalnál, gyere vissza a pokolból, hogy innen folytathassuk.
*mondta Jengribe. Néhány csapást követően válaszolt csak*
- Köszönöm, na ezt most bóknak veszem, ha sikerülne megölnöd, ígérem visszajövök!
*mondta majd, egy ujjabb csapást kikerülve, ő támadott. Jengribe keresztbe tette maga előtt a kardjait, és egy X alakú tűz lövedéket küldött felé. Felkészült, hogy a kardjaival hárítsa a támadást, de Jengribe eltűnt, gondolta, hogy valamelyik irányból fog még támadni, és lám! Mellett tűnik fel, szó szerint két tűz közé került, érzései szerint tudta volna hárítani mindkét támadást. Hirtelen hogy erős szellemi energia szabadult fel, ami szinte megbénította.
A kereszttűz támadást kivédte, hiszen kardja nagy része elnyelte a tüzet, de a X négy szára teteje, így is megpörkölte a haját, ruháját, és a bőrét is. Viszont Jengribe támadása elől, már nehezebben tudott kitérni, hiszen a hirtelen jött szellemi energia bénulása alól, az utolsó pillanatban tudott szabadulni. Az egyik kardja támadását tudta védeni, de a másikat nem, így a vállánál súlyos sérülést szerzett, és még repült is hátra néhány métert. Kissé imbolyogva állt fel, sérült kardját lezseren tartotta, de vigyorgott*
- Ez szép húzás volt.
*Az arrancar előtt termett, és már csak az egyik kardját használta végleges támadásnak, a másikat csak vészhelyzetek esetén, használta védekezésül.*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Csüt. Márc. 26, 2009 7:29 am

Az arrancar még idejében észrevette Naoki támadását. Megnyújtotta a lábait és azok kettéváltak, ezzel utat adva a shinigaminak.
Naoki a lendület miatt nem tudott megállni és a vele szemben lévő klónnak csapódott.
Egy pillanatra elbizonytalanodott, de gyorsan összeszedte magát és már éppen nekiállt volna kaszabolni az arrancar megnyúlt végtagjait, amikor váratlanul normalizálódtak.
Guasón a levegőbe emelkedett, pár pillanatig csak figyelte a shinigamit, majd orrából egy piros sugarat lőtt felé.
Naoki már éppen kitérne a sugár útjából, mikor a távolban hatalmas reietsu felszabadulását érezte meg. Akkora volt ez a szelemi energia, hogy a férfi teljesen lebénult.
Naoki villámgyorsan döntött. Tudta, hogy nincs más választása, ha a bara eléri, vége van.
Egy pillanatig koncentrált, majd elkiáltotta magát.
- Hikaru, Gento akari!
Hirtelen hatalmas mennyiségű reietsu szabadult fel, a bara, ami már majdnem elérte a férfit "gellert kapott" és fél méterrel excélpontja melett, hatalmas port kavarva becsapódott a földbe. Az arrancar egy pillanatra szem elől tévesztette Naokit.
A por lassan leülepedett, és Naoki ugyanott állt, ahol az előbb, azonban ő maga közben, hatalmas változásokon ment keresztül.
A leg szembeszökőbb talán az volt, hogy az egy kardból mostanra kettő lett és mindketten ezüstösen ragyogtak. A shinigami az egyiket a válllán, a másikat maga előtt, kicsit a földbe szúrva tartotta.
A másik változás a shinigami ruháján ment végbe, Ugyanis a fekete, shinigamiöltözetre varrt ezüst csíkok, közepén a szimbólummal szintén ragyogtak.
Mind a kardok, mind a ruha díszítésének ragyogása mintha a holdból táplálkozna. Ha egy feldő takarta el egy pillanatra az égitestet, a ragyogás is elhalványult.
*De régen is volt már, hogy ennyire erős shikai alakot tudtam aktiválni... Tényleg régen volt, mikor utoljára holdfényben harcolhattam.*
Naoki shikaijának semmi extra képessége nem volt. Csak annyi változás történt, hogy nagyobb lett a férfi szellemi energiája és sokkal gyorsabb lett. Persze a dupla pengét sem lehet elhanyagolható változásnak elkönyvelni.
Naoki szeme az arrancarra villant.
- Kikényszerítetted belőlem a shikai formát... - a férfi halkan, az arrancar számára mégis tökéletesen hallhatóan beszélt.
- Ezt úgy becsüld meg, hogy már 2 éve erre senki sem volt képes. De most már eleget szórakoztunk. Ideje, hogy elkezdjük a komolyabb harcot.
Hirtelen kihúzta az előtte lévő kardot a földből, majd vilámgyorsan az arrancar előtt termett.
Gyorsabban mozgott, mint eddig, de egyelőre nem a gyorsaságát akarta kihasználni.
Jobb oldali zanakutojával és függőleges vágást intézett, Guasón mellkasa felé.
Megfigyelte, hogy az arrancar mindig megnyújtott végtagjaival védi ki a csapásokat, szinte sosem tér ki előlük. Ezért támadását egyszerű vágásnak álcázta, de valójában rengeteg reietsut vitt bele a kardba.
Ha ellenfele ezt is a végtagjaival védi ki, akár az is lehetséges, hogy levágja őket.
Ha esetleg az arrancar a kardjával védi ki a csapást, akkor Naoki a bal zanpakutojával próbálja meg elvégezni az imént leírt műveletet.

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Pént. Márc. 27, 2009 2:14 pm

Kinuye Hikari


A kereszttűz támadást sikeresen hárítottad a kardod képességének köszönhetően, azonban Jengibre egyik vágása sikeresen felszántotta a válladat, aminek hatására szinte leégetett a válladból egy ökölnyi részt, azonban mivel megégette a szöveteket, így vérezni nem véreztél. Borzalmas fájdalom gyötör, azonban úgy döntesz nem adod fel a harcot, hiszen az valószínűleg egyenlő lenne a halállal. Dicséretedre semmit sem reagál az arrancar, sőt összehúzott szemmel, komoran néz rád. Erődet összeszedve előtte teremsz, egyik kardoddal felé csapsz, míg a másikkal védekezel. Ekkor olyan dolog történik amire egyáltalán nem számítottál. Bár Jengibre kicsit elmozdul, de körülbelül ott ahol neked is keletkezett a sérülésed, hagyja magát megvágni, majd hátrébb ugrik, hogy több sérülést ne szenvedjen el.

- Mielőtt bármit is kérdeznél. Én megszoktam a Lucho-sama erejével járó súlyt. Valamennyien kemény kiképzést kaptunk. Tisztességtelen előnyhöz jutottam amikor az erejének felszabadításakor megbénultál. Csak is ezért hagytam, hogy megvágj. Kiegyenlítődött a számla... most pedig... készülj fel a végjátszmára.

Kezeiből eltűntek a kardok, de körülötte hirtelen elkezdett izzani a levegő, majd az egész testét láng borította be. Ezekben a pillanatokban teljességgel megközelíthetetlenné vált, hiszen körülötte több mint ezer foknyi hő koncentrálódott. Végül az arca elől eltűnt a tűz, testének többi részét viszont beborította, körülvette a láng, egyszerre nyújtva védelmet és fegyvert.

Shikoku Naoki


Hogy elkerüld Guasón támadását úgy döntesz, hogy évek óta először segítségül hívod kardod shikai formáját. Az arrancar arcára meglepődés ül ki. Amíg Lucho erő felszabadításával nem is foglalkozott, rajtad teljesen megdöbben, hiszen nem számított arra hogy ennyi reiatsut fogsz tudni felszabadítani. Érzed hogy Hueco Mundo holdja plusz erőt ad neked, olyan mint ha hazai terepen harcolnál. Guasón nem válaszolt a mondataidra, még mindig dermedten bámult téged. Kihúzod a földből az addig ott pihenő kardodat, majd hirtelen az arrancar előtt tűnsz fel. Guasón gyorsan reagál és a jobb kezével megfogja a bal oldalról érkező csapásodat, ám ekkor érkezik a másik kardod és azzal lenyesed az arrancar kezét. Guasón menekülőre fogja és pár sonidoval távolabb kerül tőled.

- Hehh... hehh... hehh... ez ügyes volt.

Zihálja feléd, majd a levágott kéz maradványát szép lassan ugyan olyan hosszúra formálja, mint amekkora a lenyesése előtt volt. Ez után a másik kezén lévő öt ujj, avagy penge felhasználásával bele vág a csonk végébe, és így azon kialakul egy szinte teljesen ugyan olyan kéz, mint amilyen volt. A művelet végeztével összecsapja a tenyerét, majd érzed hogy hirtelen rengeteg szellemi energiát szabadít fel. Jó pár pillanat eltelik, ő pedig nem csinál mást, csak koncentrál. Végül egy gyors Sonidoval mögéd kerül. Mikor megfordulsz csak azt látod hogy mint két kezével suhint párat. Támadás nem ér ugyan, azonban hirtelen megannyi rács jelenik meg körülötted és tulajdonképpen bezárnak jelenlegi helyedre. Kardjaid ugyan még a kezedben vannak, azonban már a rácsokon kívül esnek, és hiába próbálnád, nem tudod berántani őket.

- Ez az én legkülönlegesebb technikám. Dimensión Trampa a neve. Azok a rácsok a Hueco Mundo és a földi világ közti világból jöttek ide hogy örökre rabul ejtsenek téged. Őszintén szólva... ezzel még a gyengébb Espadakat is betudnám börtönözni.

Arcán sejtelmes mosoly jelenik meg, majd felemeli az általad korábban megcsonkított, általa újra alkotott kart és gyors tempóban, két rács között a bal vállad felé "lövi ki". Kemény fából faragtak, mégis hangosan felszisszensz ahogy a kéz átszakítja a válladat, ahogy korábban Hayashi vállát is átszakította. Érzed hogy egyre kevesebb erő van a karodban, egyre nehezebb tartani a fegyvered. Azonban hogy ennyiben még ne legyen vége, hamarosan a bal kezét a jobb vállad felé irányítja és sebesen megindítja feléd a halálos testrészt.

Sierashi Yuusuke


Lucho erejének felszabadításának és mondatainak hatására úgy döntesz, hogy végül is segítségül hívod kardod második alakját, vagyis aktiválod a Bankaiod. Miután felveszed a formádat, sebességedet használva eltűnsz, majd az Espada előtt tűnsz fel ismét, kardoddal pedig készen állsz arra hogy kettéhasítsd a Primerát. Kardoddal szabályosan átvágsz rajta, de még fel sem fogod a történteket, már mögötte tűnsz fel hogy újabb csapást vigyél be. Átszúrod az arrancart, aki továbbra sem mozdul, majd távolabb shunpozol és barák tucatjait lövöd felé. A rengeteg lövedék felveri a port, így eltűnik egy időre a szemed elől. Szemeddel egy biztos védekező pontot keresel, majd találsz is egy nagyobb szikla "személyében", ezért oda mész a villámtánc segítségével és vársz hogy előtűnjön az arrancar. Közben tudatosul benned, hogy bizony azt láttad hogy többször megvágod és át is szúrod az Espadat, azonban valamiért még sem érzed magadat nyerő helyzetben. A por lassan leülepszik és szemed elé elé kerül az arrancar, aki láthatóan több sebből vérzik. Már megnyugodnál, amikor hirtelen megremeg az alakja, majd teljesen eltűnik. A következő pillanatban Lucho mögötted tűnik fel. Gyorsan megfordulsz, látod hogy teljesen sértetlen, de azt is hogy kardjával feléd vág. Reflexből próbálsz meg kitérni, de a vágás így is felszakítja a ruhádat, és megvágja a karodat.

- Ez egy sokkal erősebb Bankai, mint azé a shinigamié akivel legutóbb tréningeztem. Az övé is a sebességre épít. Talán ismered is a hölgyet. Kuchiki Hana... Shuuhei Akamoto.

______________

Viva Espada! x)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Pént. Márc. 27, 2009 9:12 pm

Elképedve figyelem, hogy támadásaim egytől egyig célba érnek. Ekkor azonban a Primera vérző teste egyszer csak elhalványodik, majd teljesen eltűnik.
~A rák egye meg!~ - mérgelődök magamban, miközben fejemet forgatva keresem, hogy vajon hol lehet ellenfelem. ~Csak egy illúzió volt! A megtévesztést használja fegyverként.~
Ekkor azonban a lélekenergiáját magam mögött érzem, s egy gyors fordulattal készülök fel csapására. Ami nem is várat magára. Akármilyen gyors is vagyok a kard mégis eléri a ruhámat, és szépen felszántja a karomat. Mégis fél kézzel eltaszítom, s távolabb shunpozok tőle.
- Ez egy sokkal erősebb Bankai, mint azé a shinigamié akivel legutóbb tréningeztem. Az övé is a sebességre épít. Talán ismered is a hölgyet. Kuchiki Hana... Shuuhei Akamoto.
- Igen, ismerem. Ha csupán futólag is... - válaszolok neki, és közben elgondolkodok azon, hogy miért tréningezne Hana egy arrancarral. Mert azt mondta, hogy tréningeztek, s nem küzdöttek. - Az azonban érdekelne, hogy te milyen ügyből kifolyólag találkoztál vele...
Ezután úgy döntök, hogy bevettem Bankaiom támadását. Nem csupán rettenetes sebességet, de egy új technikát is elértem azzal, hogy Zanpakutuom második szintjét használom. Újra megragadom két kézzel a kard markolatát és megszólalok:
- Naiya... - eközben több, húsz cm hosszúságú, gyémántkarót idézek meg. - ... saberu!
Amint kimondom a parancsszót, ezüstösen fehér energia sarló öleli körül a lövedékeket és magával vonva azokat repül Lucho felé. Ez mostani képességeim legerősebb támadása. Kevés idő telt el azóta, hogy tudom használni, így egy küzdelemben, csak ötször tudom ellőni. Ez viszont még probléma lehet...
~Ha most sem sikerül megsebeznem, akkor elvesztem...~ - gondolom nem túl derűlátóan. Valószínűleg, még semmit nem láttam Lucho valódi képességeiből, hisz' még a kardját sem engedte szabadon. Valahogy muszáj lesz megsebeznem. Mert nagyon nem kóser, hogy én támadok ő meg csak védekezik. Vérző karomra pillantok, majd egy gyors mozdulattal letépem egyenruhám ujját. Dotonryuut fél kézzel magam előtt tartva, újabb védelmi pozíciót veszek fel. Alig harcoltunk, de neki már sikerült is megsebesítenie... Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki képes volt erre.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Szomb. Márc. 28, 2009 10:31 pm

*Épp egy erőteljes csapással támadt Jengribe felé. Valószínűnek tartotta, hogy kivédi, vagy legalább eltűnik a szeme elől. Nagy meglepetésére, nem ezt tette. Az arrancar egy kicsit arrébb mozdult, de nem annyira, hogy a támadás csapása ne érte el volna. A vállánál sebeztem meg a férfit. Hikari jobban meglepődött, mint a férfi. Sőt! Jengribe egyáltalán nem volt meglepve. Mivel nem tudta mire vélni, így hátrébb ugrott a férfitól*
- Mielőtt bármit is kérdeznél. Én megszoktam a Lucho-sama erejével járó súlyt. Valamennyien kemény kiképzést kaptunk. Tisztességtelen előnyhöz jutottam amikor az erejének felszabadításakor megbénultál. Csak is ezért hagytam, hogy megvágj. Kiegyenlítődött a számla... most pedig... készülj fel a végjátszmára.
- Szóval csakis ezért hagytad, hogy megvágjalak, érdekes. De most te is így eléggé hátrányba kerültél. Bár meg kell jegyeznem, eléggé furcsa, amit műveltél. A legtöbb...bárki, aki harcol, csak örülne, ha ő előnybe jut, míg az ellenfél hátrányba kerül. Így könnyebb a győzelme. Gondolják ezt. Úgy látszik, ez nálad nem így van. De rendben...a végjátszmaaaa...
* az utolsó szavát elnyújtotta. Beszéd közben ügyebár érzékelte, hogy a férfi kardjai teljesen eltűntek, de hirtelen láng borította az egész testét. A lány egy kicsit megijedt, de ugyanolyan hirtelen nyugodott meg. hiszen a férfi ha elnyelte a tűzet, akkor talán nem is árthat neki egy kis lángtenger a testén. És bár távolságot megtartotta a férfitől, az előbbi támadás miatt, még ott is érzékelte, a hőt.*
~Szóval, ha megközelítem, akkor valószínűleg sültbarnán fogok kikerülni onnan. Most kell óvatosnak lennem, nem szabad sokáig a közelében lennem~
*a férfi arca elől eltűnt a tűz, de csak az arca előtt, de amit látott, az csak a lány szórakozott vigyora*
- Most úgy nézel ki mint a 4 elem közül a tűz-szörny. Igaz neki lassú mozgása volt, és ostoba is hozzá.
*Miközben a férfit nézte, a kardja képességén gondolkozott. Vajon ha a kardjával hozzáér a tűztengerhez, és a tűzet elnyeli, azon a helyen "újranő" a tűz, vagy már nem?
Mivel nem tudta magának megválszolni, így inkább kiderítette. Shunpóval a férifi előtt termett, és ott vágta meg, de csak egy ezrednyi másodperc erejéig tartózkodott a férfi közelébe. Majd még néhányszor megismételte ezt a támadt, különböző szemszögekből. Hihetetlenül gyorsan és precízen mozgott most. A férfitól tisztességes távolban megállt. Hiába ha csak néhány pillanatig tartozkodott a férfi közelében, már izzadott a melegtől.*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Márc. 30, 2009 2:26 am

Naoki, mikor látta, hogy támadása sikerült, megállt a helyén és várta, hogy az arrancar támadjon.
Nem kellett sokáig várnia... Az arrancar, miután a kezét visszanövesztette, szellemi energiát győjtött össze, majd összecsapta a kezét és aktivált egy technikát, aminek hatására rácsok vették körül a shinigamit, bezárva ezzel a helyére.
A kardjai a rácson kívül maradtak.
*Francba... elkapott. Nem kellett volna időt hagynom neki a támadásra.* - zsörtölődött magában, de abba is hagyta, mivel Guasón keze átszakította a vállált.
Naoki megtántorodik az ütéstől, majdnem el is esik. A kardját nagy erőfeszítések árán meg tudja tartani, de érzi, hogy egyre nehezebb lesz.
De mintha ez még nem lenne elég, az arrancar keze a másik válla felé indul. Naoki megpróbálta a kardot áthúzni a rácson, de sajnos túl szűk volt a rés.
*Ahogy elnézem ezt a börtönt, kijutni nem lenne egyszerű. Azaz így kell legyőznöm valahogy. Azt hiszem tudom is, hogy mit kell tennem...*
Naoki reietsut áramoltatott a 2 zanpakutoba és elkiálltota magát.
- Gento Hikari! - Ennek következtében a 2 kard ezüstösen felvillan és aki nem számít erre a támadásra és nem hunyja be a szemét időben, az pár másodpercre megvakul.
Naoki megpróbálja kihasználni, hogy az arrancar nem látja és kicsit lejjebb hajol, ahogy az arrancar támadása elkerülje
Ha sikerül neki, akkor Guasón keze súrolja a vállát, és kisebb sebet ejt rajta. Az arrancar egyből meg is próbálja visszahúzni, hogy új támadást indíthasson, azonban Naoki ezt nem hagyja.
Bal kézzel megragadja az arrancar karját, majd összeszedi minden maradék erejét és magához rántja.
Ellenfele nem valószínű, hogy számít erre, ezért van rá esély, hogy sikerüljön.
Ha sikerül, akkor bár nagyon sajog a válla és érzi, hogy nem tudja sokáig megtartani, erősen fogja, nem engedi el.
Jobb kardjával, addig odaközelít az arrancar fejéhez. Bár a hierrot átvágni most se tudná, nem tud lendíteni, de erre nincs is szüksége.
- Hadou 58: Tenran! - kiálltja ezután, mire a kard gyors pörgésbe kezd. Mivel szellemi energiát is áramoltat folyamatosan a kardba, eléggé veszélyes fegyverré válik. A zanpaku nagyon közel van az arrancar fejéhez, ráadásul, ha Guasón nem ismeri a kidoukat, akkor nem is tudja mi történik (mivel elméletileg még csak most kezdi visszanyerni a látását), ezért elég nagy a siker valószínűsége.

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Csüt. Ápr. 16, 2009 1:11 pm

Kinuye Hikari


Jengibre arcán kérdő tekintet jelenik meg amikor a bizonyos tűzszörnyről regélsz, nyilván nem tudja mire gondolsz. Shunpoval az arrancar előtt termesz, majd tesztelni próbálod hogy az őt körülvevő lángtengerre hogy reagál a kardod. A láng egy pillanatra eltűnt, de hamarosan mint ha mi sem történt volna, összehúzódott a helye. Még párszor megismétled a gyors támadás, gyors vágás, gyors menekülés kombót, de valamennyi kísérlet hasonló véget ér. Távolabb shunpozól az arrancartól, hiszen a testét beborító láng olyan hőfokon ég, hogy szinte lehetetlen a közelében maradni.

- Látom vannak még tartalékaid. Talán egy kicsit lebecsültelek... erősebb vagy mint...

Ekkor hirtelen elfordul tőled és meredten bámul felfelé a távolba. Valami történt Naoki és az ellenfele között.

Shikoku Naoki


Ahogy elkiáltottad magadat a kardjaid ezüst fénnyel felcsillantak és ez láthatóan megzavarta Guasónt, ugyanis annak fegyverként szolgáló keze, köszönhetően annak is hogy elhajolsz elhalad a vállad fölött és egy másik lyukon át el is hagyja börtönödet. Ahogy visszanyeri a látását, vissza rántaná a kezét, ám ekkor te megragadod és maradék fizikai erődet összeszedve magadhoz rántod őt. A jobb kezedben lévő kardoddal az arrancar felé suhintasz aki ekkor elmosolyodik.

- Ugyan már, azt hiszed meg tudsz vágni?

Mondja gúnyosan, ám ekkor elkiáltod magadat és aktiválsz egy támadó kidout aminek a hatására a kardod gyorsan pörögve elhagyja a kezedet, majd mivel kellő közelségben volt az arrancar nyakához, amaz fejét, ahogyan korábban ő Hayashiét, levágja. Ahogy a fej elválik a testtől, Guasón egy szempillantás alatt semmivé porlad, a téged körülvevő börtönnel együtt. Azonban a válladon, ahol az arrancar átszakított, jókora lyuk tátong és meglehetősen intenzíven folyik belőle a vér. Kérdéses hogy tudnál-e tovább harcolni. A látásod kissé elhomályosodik, de az érzékeid még jók így tekintetedet lassan Kinuye és az ellenfele felé emeled. Szemeiddel semmi mást nem látsz mint egy hatalmas élénkpiros foltot a távolban.

Sierashi Yuusuke


Lucho elégedetten figyeli ahogy az általa mondott szavak vegyes érzéseket váltanak ki belőled. Azonban még mielőtt belekezdene a válasz adásba, te harcba lendülsz Bankaiod jelenlegi legerősebb támadását előhívva. A karók sokaságát körülvevő sarló sebesen megindul az Espada felé. Lucho hátrébb ugrik majd a támadásod felé lendíti a kardját. Ezzel egy időben a penge tetején rubintvörös színű Cero kezd manifesztálódni, lassan pedig az egész kardot körbevonja az arrancar szemének színével megegyező színű sugár. Mikor támadásod körülbelül kettőtök közé ér, meglepő a tiedéhez hasonló sarló alakban hagyja el a kardot. Ütközik a tiéddel, egy ideig el-el mozdul a lassan egymásba olvadó két támadás, hol feléd, hol az arrancar felé, majd végül hatalmas robbanással szabadul fel a töménytelen mennyiségű reiatsu. Hueco Mundo homokja szinte kilométernyi körzetben magasan felverődik, majd lassan mint tenger hulláma foglalja el helyét a földön. Lucho a levegőben lebegve, kardjának pengéjét a föld felé fordítva állt és elégedett tekintettel nézett téged.

- A korábbira válaszolva. Hana az én kis barátnőm. A szemem Soul Societyben. Kulcs szereplő abban hogy ez a háború mind két félnek a lehető legjobban végződjön. Most elmondom neked mi a helyzet Sierashi Yuusuke. Nekem nem célom sem a Földet, sem Soul Societyt elpusztítani. Ellenben szeretném felügyeletem alá vonni egész Hueco Mundot és szeretnék Las Noches ura lenni. Egymagamban kevés vagyok ahhoz hogy szembe száljak Aizennel és Hueco Mundo többi ex-shinigami urával, plusz azon arrancarokkal akik mellé állnának. Ezért van szükségem olyan erős szövetségesekre, mint amilyen Hana. És szükségem lenne nála jóval erősebbekre is. Olyanokra mint amilyen te vagy.


//Elnézést, de magánéleti dolgok miatt nem volt időm eddig válaszolni.//

______________

Viva Espada! x)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kinuye Hikari
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 72
Age : 27
Tartózkodási hely : 8. osztag
Registration date : 2008. Dec. 26.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 8. osztag tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Szomb. Ápr. 18, 2009 3:14 am

- Látom vannak még tartalékaid. Talán egy kicsit lebecsültelek... erősebb vagy mint...
*de nem fejezte be, elfordult, és meredten bámult a távolba. Tudta mi történt, hiszen ő is érezte. Naoki ellenfelének a energiája eltűnt, és ez csak egyet jelenthetett. De ahogy érezte Naoki állapota sem volt valami biztató, most már hamar be akarta fejezni a harcot.*
- Örülök, hogy aggódsz a társadért, de ne vele foglalkozz!
*kiáltotta, bár nyugodt volt, egy kicsit azért ideges, nem tudva mi történt Naokival. Mikor Jengribe felé fordult ismét, Hikari már előtte volt, páros lábbal rúgva a mellkasa felé, minek következtében a férfi elrepült, de a lendület miatt ő is. Más lehetőséget nem látva egyik kardját a férfi mellkasába süllyesztette, és jóval hamarabb ért földet mint ellenfele. Ahogy talpa földhöz ért, a homok eloltotta a tüzet a talpán. Csak állt és várt. és reménykedett. Ha ez a támadása sem sikerült, akkor már tényleg elkezd kétségbeesni. Futtában odapillantott, ahol Naokit érzékelte*

______________

"Beautiful is dirty, as dirty is beautiful. Good is bad, as bad is good. Living is death, as death is living."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Csüt. Ápr. 23, 2009 3:48 am

Szaporán dobogó szívvel várom, hogy mi lesz támadásom eredménye. Már úgy tűnik, hogy sikerül eltalálnom, amikor hirtelen egy Cerót koncentrál a kardjára és sarló alakban a Naiya Saberum felé lövi azt. Pár percig a két monumentális erő birokra kell, de nem bírnak el egymással. Hatalmas robbanás rázza meg Las Nochest, s Hueco Mundo homokja több, mint egy kilométeres körzetben a magasba emelkedik. Unott arckifejezéssel tekintek a cunamiként közeledő homoktömegre, majd felsóhajtva shunpozok el az útjából, s több méteres magasságban lebegve jelenek meg újra Lucho előtt. Arca elégedett kifejezést ölt, s megszólal:
- A korábbira válaszolva. Hana az én kis barátnőm. A szemem Soul Societyben. Kulcs szereplő abban hogy ez a háború mind két félnek a lehető legjobban végződjön. Most elmondom neked mi a helyzet Sierashi Yuusuke. Nekem nem célom sem a Földet, sem Soul Societyt elpusztítani. Ellenben szeretném felügyeletem alá vonni egész Hueco Mundot és szeretnék Las Noches ura lenni. Egymagamban kevés vagyok ahhoz hogy szembe száljak Aizennel és Hueco Mundo többi ex-shinigami urával, plusz azon arrancarokkal akik mellé állnának. Ezért van szükségem olyan erős szövetségesekre, mint amilyen Hana. És szükségem lenne nála jóval erősebbekre is. Olyanokra mint amilyen te vagy. - mondja, majd befejezi monológját. Néhány percig elképedve tekintek rá, bár ez csupán abban mutatkozik meg, hogy szemöldökömet felhúzva kémlelem a férfit. Be kell vallanom, szavai komolyan meglepnek. Elgondolkodva lebegek a levegőben, majd válasz adásra szánom el magam. Elfordítom eddig arcom előtt lévő maszkomat, így láthatja arcomat a Primera Espádát, valamint aranysárgán világító szememet.
- Ez mind szép és jó... Azonban mi a garancia arra, hogy a későbbiekben nem támadsz ellenünk vagy az emberek ellen? Erős vagy, erősebb, mint a legtöbb ellenfelem. S kik rendelkeznek az erővel és tudatában vannak ennek, azokat legtöbbször elragadja a hév. A hatalom utáni vágy megfertőzi az elmét, és az ilyen emberek egyre több és több hatalmat akarnak maguknak. Azt mondod, hogy csupán Hueco Mundot akarod uralni... Remélem megérted, hogy nem izgat túlságosan a kis homokozód sorsa. Aizennel és a pribékjeivel viszont én is végezni akarok. Azonban ne értsd félre kényszerű összefogásunkat. Ha akár gondolatban is Soul Society vagy az emberek világa ellen törsz, esküszöm megszabadítalak a fejedtől. Nos, akkor halld válaszom... Szövetségesed leszek, s segítek, hogy átvedd a hatalmat. De ne feledd, amit mondtam!
Miután megosztom vele gondolataimat, Dotonryuut a vállamnak támasztom, és így nézek Luchora. Előkaparok egy cigarettát és rágyújtok. Figyelmem azonban nem lankad. Talán ez csak egy okos csel volt az arrancar részéről, amivel megpróbál kizökkenteni koncentrációmból.

______________

A hozzászólást Sierashi Yuusuke összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 24, 2009 10:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Shikoku Naoki
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2009. Mar. 02.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 4. tisztje
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Pént. Ápr. 24, 2009 10:49 pm

A támadás sikeres volt, Guasón teste semmivé porladt a börtönnel együtt. Naoki hirtelen kifújja az eddig visszatartott levegőt és összeroskad. Megszűnt az adrenalin áramlása a testében és csak most döbbent rá, hogy mennyire fáj a sebe. Megtapogatja a sérülést és felszisszen a fájdalomtól.
*Sűrgősen el kell állítanom a vérzést, különben a végén még itt fogok meghalni.*
Letép egy csíkot a shinigami ruhájából, majd fogát összeszorítva átköti vele a karját.
*Jól helybenhagyott ez az arrancar* - zsörtölődik magában. *Bár...* - végiggondolja az iménti csatát
*Nem semmit volt az a támadása... Csoda, hogy élve megúsztam. Erős ellenfél volt.*
Körbeforgatta a fejét, hogy megtalálja a kardjait, majd a kezébe vette őket és rájuk támaszkodva megpróbált felállni.
*Ráadásul az az árnyékos lány is nagy erővel rendelkezett. És ezek csak a fraccionjai, annak a szalmakalaposnak... Apropó!*
Miután sikerült felállnia a másik 2 harcoló páros felé fordította a fejét és megpróbálta a szellemi energiák áramlásából kitalálni, hogy hogy állhatnak.
Hikarinál érezte, hogy mindketten teljes erővel harcolnak, de egyikük sem tudott döntő fölényre szert tenni, Yuusuke-éknél, azonban egy pillanatnyi nagyobb reietsu felvillanás után, mintha abbamaradt volna a harc.
*Csak nem győzött valamelyikük?*
Kicsit jobban ráfókuszált a harcra, ami igencsak nehéz volt, tekintetbe véve a sérüléseit, szemét becsukta és úgy próbálta kitalálni, hogy mi is történhet ott.
*Nem, mindkettőjük reietsuját érzem... abbahagyták a harcot, vajon miért?*
Választ senkitől sem kapott, ezért úgy döntött, hogy saját szemével nézi meg.
*Sajnos nem tudnák segíteni nekik... de érdekel mi lesz a harc végkimenetele*
Deaktiválta a shikai állapotot, és a 2 kard ismét 1 fegyverré vállt. Rá támaszkodva kezdett el sántikálni a harcolók felé.
Bár a lába nem sérült meg, a vérveszteség miatt annyira le volt gyengülve, hogy csak sántikálni tudott.

//Én is elnézést kérek a késésért!//

______________

Az érzelmek gyengévé tesznek. Tanuld meg uralni őket!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucho
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2008. Oct. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Primera Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11000/30000  (11000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Ápr. 27, 2009 3:16 am

Kinuye Hikari


Figyelmezteted az arrancart, hogy veled foglalkozzon, majd ahogy feléd fordul, te már előtte vagy és mellkason rúgod. A tűznek hála azonnal lángra kap a ruhád, de még van annyi lélekjelenléted hogy az arrancar mellkasa felé szúrj egyik kardoddal. Szerencsétlenségedre neki is volt. Megragadja a fegyvert, majd vele együtt hátra rugaszkodott. Te közben Hueco Mundo rengeteg homokját felhasználva eloltottad ruhádon a lángot, de lábaid így is megégtek. Jengibre közben érdeklődve nézi a zanpakutodat.

- Fura. Már rég meg kellett volna olvadnia.

Hirtelen ideges tekintetet vesz föl, majd elhajítja magától a fegyveredet.

- Mindegy.

Mondja, keresztbe helyezi a karjait, fókuszálja az erejét, majd mind kettőt kinyújtja, azok pedig addigra kard alakot vesznek fel.

- Társad győzelmével a te halálod időpontja közelebb jött.

Hirtelen eltűnik a szemed elől, tőled 90 foknyira jobbra tűnik fel, elrugaszkodik a földtől, majd mind két karjával jobbról vízszintesen feléd vág. A támadás kimenetétől függetlenül, a következő pillanatban minden képzeletedet felül múló szellemi energiát észlelsz, és több helyen is felszakad a tér, akár lehetséges menekülési útvonalat is nyújtva.

Shikoku Naoki


Áttanulmányozod a még folyó két harc menetét, majd úgy döntesz hogy a nagyobbik, jelenleg látszólag szünetelő harc felé indulsz. Azonban Sierashi és ellenfele korábban jóval messzebbre távoztak így az utad viszonylag sokáig tart jelenlegi lehetőségeiddel. Azonban mielőtt tényleg azt gondolnád hogy Yuusuke és ellenfele teázni kezdtek, elképesztő méretű reiatsu szabadul föl, aminek hatására több helyen is felszakad a tér, és energiakisülések keletkeznek.

Sierashi Yuusuke


Döbbenten hallgattad az Espada szavait, és miután befejezte, még utána is jó pár pillanatnak kellett eltelnie hogy föltudd dolgozni a hallottakat és választ tudjál adni az Arrancarnak. Elfordítod a maszkodat, majd úgy döntesz megosztod Luchoval az átgondoltnak tűnő válaszodat. Mikor befejezed a mondandódat s közlöd vele döntésed, felemeli a kezeit az ég felé, majd egy hangos "hú"-val, látszólag gyermeki örömmel fogadja azt.

- Ennek nagyon örülök Yuusuke.

Közli veled széles mosollyal az arcán, majd csendben figyeli ahogy lazán elszívsz egy cigarettát, azonban ez után ismét feléd emeli a kardját.

- Viszont ritkán van alkalmam ilyen szintű ellenféllel küzdeni, így ha nem bánod szeretném megtudni hol is vannak a jelenlegi határaid.

Mondja, majd lassan a feje felé emeli a kardját, míg nem teljesen függőleges nem lesz, s ez után a markolattal hirtelen széttöri a feje búbján található maszkot. Miközben Hollow mivoltjának egyik utolsó darabkája szilánkokra törik, elkiáltja magát.

- Agotarse, Fantasía!

A kard hirtelen teljesen fehér fényt vesz fel ami szinte elvakít téged, majd ez a fehér fény teljesen kiteljesedik Lucho körül, s fölötte illetve alatta is több tucat méterrel körbeveszi őt. Közben az eddig sem kevés reiatsuja még hatalmasabb lesz, hatására nem csak energiakisülések, de több helyen is térfelszakadások keletkeznek. A fény lassan eltűnik az Arrancar körül, s szemed elé kerül az Egyesszámú Espada felszabadított formában. Haja hófehér volt, szinte a derekáig ért, testét szintén fehér kimonó és palást szerű hierro vette körül, kezében pedig egy ugyancsak hierroból álló hófehér bot volt, az alján egy apró pengével, a tetején egy rubint kristállyal.

- Remélem nem vagy csalódott Yuusuke.

Hangja érdekes kettősséggel csengett, mondatának befejezése után pedig azonnal eltűnt a szemed elől, és egy szempillantásnyi idő múlva már előtted termett, botjával pedig hátrébb taszított téged.


//Hogy könnyebben eltudd képzelni Lucho átváltozását, itt egy kép:
http://kepfeltoltes.hu/090427/Mage_by_MysticDreamz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagy vonalakban hasonlít rá a mostani alakjában. Természetesen a színek mások.//

______________

Viva Espada! x)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   Hétf. Ápr. 27, 2009 5:11 am

Úgy tűnik, hogy örül a döntésemnek, legalábbis erre következtetek gyermeteg reakciójából. Tarkómon kiugrik egy ér ezt meglátva, de inkább szó nélkül hagyom a dolgot.
- Viszont ritkán van alkalmam ilyen szintű ellenféllel küzdeni, így ha nem bánod szeretném megtudni hol is vannak a jelenlegi határaid. - szól, azután kardját függőlegesen tartva a fejéhez emeli. Hirtelen fegyvere markolatával lesújt megmaradt hollow-maszkjára. A fehér hierro darabokra törik, miközben Lucho elkiáltja magát.
- Agotarse, Fantasía! - hirtelen vakítóan fehér fény veszi körül a Primerát. Kezemet a szemem elé kapva várom, hogy befejeződjön az átváltozás. Számíthattam volna rá, hogy elő fogja hívni Resurrecciónját. Hirtelen hatalmas mennyiségű lélekenergia szabadul fel, ami szinte még engem is mellbe vág. Az erő több helyen is darabokat tép ki a térből, miközben a fény teljesen körbeveszi az arrancart. Majd, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnik a jelenség. Eddig fekete haja immár hófehérben pompázik, valamint katanája is megváltozik. Ebből a távolságból úgy látszik, mintha egy hosszú bottá vált volna, amit a hollowok kemény bőre alkot.
- Remélem nem vagy csalódott Yuusuke. - szól, majd rögtön támadásba lendül. Csupán kivételes képességeimnek köszönhetem, hogy még idejében sikerül magam elé rántanom Dotonryuut. Azonban a csapás ereje így is méterekre taszít. Füstfelhőt kavarva fékezzek le, azután felkészülök a válaszadásra.
- Nem vagyok. - mondom, s ragadozószerű vigyor jelenik meg az arcomon. Ez bizonyára eléggé rémisztő jelenség a szemeimmel együtt. Visszafordítom a maszkomat, aminek hatására ugrásszerűen megnő a reiatsum. - Remélem, te sem érzel így.
Támadásra szánom el magam. Egy századmásodpercnyi idő elég ahhoz, hogy megtegyem a kettőnk közti tetemes távolságot. Azoknak, akik alacsonyabb szinten állnak, talán úgy tűnhetett, mintha elteleportáltam volna. Zanpakutuomat a fejem magasságába emelem, azután egy függőleges vágással próbálkozom. Hátborzongatóan elordítom magam, s most ebből a távolságból használom a Naiya saberut. Mivel nem idéztem meg a gyémántkarókat, így csak a lélekenergia-pallos hagyta el fegyverem.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho   

Vissza az elejére Go down
 

Shikoku Naoki,Sierashi Yuusuke,Kinuye Hikari & Hayashi Yusuke VS. Lucho fracciónjai & Lucho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-