HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Csüt. Feb. 19, 2009 7:01 am

Nekem is a kibaszott este, kurvára kellős közepén kellett bevillannia egy tetves álomtól, hogy annyira ennék rizses csokit. Pár percig keményen harcoltam a késztetés ellen, de csak megadtam magam és villámgyorsan levágódtam az ágyról. A kellemes hátsóra érkezés után valami elviselhető és még tiszta holmit kikotortam a szekrényből, aztán kitrappoltam a szobából. Reméltem elég csendes voltam, hogy ne ébresszem fel mimózát, bár a lépcsőn így is elkáromkodtam magam, mert megcsúsztam a csurkás csitri papucsán. Nem tudom milyen szaros vazelint kent rá, de úgy lehetett vele száguldozni mintha korcsolyapályán vagánykodtam volna. A konyhát hiába túrtam fel töviről hegyire a dugi helyeket is felmérve, sehol se volt egyetlen retkes kocka édesség sem.
-Basszátok meg!-rúgtam be az egyik szekrény ajtaját. Visszavánszorogtam a szobámba és tovább pakoltam magamra a ruhakölteményeimet. Szokásos dolgok. Csontvázas kesztyű, húsz soros bakancs, össze-vissza szaggatott farmer, a kihagyhatatlan kellékeim láncok és kendők, aztán egy csíkos sál és a prémes kabátom. A telefonom után megint kutatni kellett. Komolyan mondom szerelek rá egy csipogót, mert folyton eltűnik a picsába az a szar Nokia ketyere. Miután teljesítettem ezt a baszott feladatot is elindultam az ajtóhoz, de rájöttem nem ártana buxa is, mert nem adják ingyen még a hatszáz csillaggal kitüntetett tábornoknak sem a függőséget okozó édes vackot.
A raktártól kellemes fél órára van a legközelebbi bolt. Ilyenkor szoktam imádni, hogy a semmi közepén lakunk minden életformától ku*va messze. Morogva másztam be a megállás nélkül nyitva tántorgó shop-ba. A csilingelő csengőt azt hittem tőből tépem ki, de inkább türtőztettem magam. Miután sikerült találnom édességet feltankoltam és két zacskóval távoztam.
-Most mondják, hogy szemét vagyok...Barinak baszott bárányka alakú szarság...Pattanás tenyészetnek nyalóka, addig is befogja a pofáját. Az ózonlyukasztónak cigirágó. Százhúsz voltos vigyornak egyiptomi hieroglifás csokikorongok. Mekkora faszság már ez! Nah, mindegy...Ki van még?! Jaaah, izompacsirtának adrenalinos cukorka, had pörögjön a nyomorékja! Neon bogyókának szemkiverős színű cukorkák....Yasu-nak két zacskó mackós gumicukor...és drága lakótársamnak...a fene se vágja mit szeret, ezért kap egy tábla barackos-kekszes csokit. Heh, jobb vagyok mint egy fogtündér!-dugtam be a fülembe a zenét és baktattam vissza az isten háta mögötti szállásomra. Alig haladtam pár sarkot kurvára nem tetsző lélekenergiát érzékeltem.
-Melyik nyomorék garázdálkodik már itt? Ezeknek a faszoknak nem szokásuk húzni a lőbőrt?-mértem be pontosan a forrást.-Ha mán itt esz a penész beköszönök.-ugrottam fel a háztetőre, amerről érzékeltem a seggdugót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Csüt. Feb. 19, 2009 7:40 am

Nagyon régen jártam már szeretett városomban, Karakura Townban, ahol egyetemista voltam.
~Mennyi minden megváltozott.. A park felét beépítették, az elhagyatottabb városrészben áll a szemét az utcákon, a város szélén nők árulják a bájaikat, na meg a testüket.. Gyönyörű..
Ahogy a várost nézegetve mászkáltam a háztetőkön, eszembe sem jutott, hogy jobb lenne elrejtőznöm, vagy legalábbis a lélekenergiámat lecsökkenteni. Az egyik ház tetejére leültem, és néztem a Holdat. Eszembe jutott a gyermekkorom, mikor órákon át bámultam ki az ablakomon, és imádkoztam a testvéremért.

-Mi a fene? -ugrott elém egy idegbeteg őrült kinézetű fazon, valami cirkuszi szerelésben.
-Normális vagy te szerencsétlen?
-Szerencsétlen? Én? Kussoljál! Amúgy is, mi a retket keresel itt? Vonszold vissza a segged Huecoba, mielőtt azt a csinos pofidat szétaprítom.
-Na te nekem csak ne parancsolgass, Bohóc úr. Egyáltalán nem félek tőled. Egy rúgással keresztapává teszlek...
-Nézzenek oda, azt hiszed te vagy itt a Juli? Na ne röhögtess.. -tette le a kabátot.- Vajon a kezed is ilyen gyors, mint a szád?
-Na azt ne hidd, hogy neked esek úgy övtájékon..
-Nem is engedném, hogy hozzámérj..
-Akkor állj el az utamból, nyuszi!
-Mit mondtál te senkiházi szuka? Kitaposom belőled még a reggelidet is...

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 


A hozzászólást Naito Suisen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 20, 2009 2:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Csüt. Feb. 19, 2009 11:26 pm

Miközben levágtam az irtó „dögös” vetkőző show-mat és lefojtattam egy western filmet is megszégyenítő szópárbajt, rájöttem el kéne tenni az útból az összekoldult édességeket. Szép, hanyag mozdulatokkal belecsomagoltam a kabátomba és a háztető melletti fára felakasztottam. Kész karácsonyfa kinézete lett, ennyi erővel a zacskó tartalmát is ráaggathattam volna egyesével.
Mivel oldalra fordultam a nagy pofájú lilaság is láthatta, hogy a hátamon feszít egy nem túl barátságos kinézetű katana. Ha van mazsolányi agya hamar összerakja nem a tejárus lúzer vagyok a tanyáról. Azért azt erősen reméltem nem nyögi be, hogy azok közé a fekete kimono-s seggarcok közé tartozom, mert akkor tutira kiverem az összes fogát és csináltathat emlékörző nyakláncot belőlük. Jó szokásomhoz híven most se adtam lélekenergia morzsákat magamból, mert egy spórolós köcsög vagyok, aki inkább szeret ütni. Na meg ebbe az is beleszól, hogy a rohadt zanpakuto-m már megint úgy horkol, hogy azt se venné észre, ha mellettem zajlana a második világháború.
-Na, te lila ocsmányság! Mit szeretnél, hogy a hajadnál fogva rúgjalak vissza a sivatagodba…vagy szépen fogod a löttyedt segged és visszavonszolod magadtól? Esetleg a harmadik lehetőség? Felkockázlak apró csíkokra és eladlak egy Hueco-i sushi bárba.-
-Ha-ha. Röhög a vakbelem. Akkora a szád mint a bécsi kapu taplógomba! Mi lenne, ha előbb eltalálnál?- tűnt el az eddigi ülőhelyéről.
Nagyon nem akart leesni, hogy mi a frászt vár most el tőlem, úgyhogy elkezdtem vakarászni unottan a fülemet és figyeltem a lélekenergiáját, merre is kaparja a földet. A csicskája körülöttem rohangászott körbe-körbe. Pár perc után már azt kezdtem csodálni, hogy nem rakja ki a szőrős rókát. A mozgása körönként ugyanannyival szűkült. Biztos centivel már előre bejelölte a méreteket, vagy zsebszámolót hord a bugyijában. Amikor elég közel került, ahhoz, hogy helyváltoztatás nélkül is meg tudjam ütni, kivártam, amíg teljesen szembe kerül velem és laza eleganciával gyomorszájon rúgtam.
-Elszédültem ettől a sok körtánctól…Keringőzz otthon, valamelyik homokozóban…-dugtam zsebre a kezeimet.
-Te szemét tróger! Mióta szokás egy nőt megütni?!-
-Nem hinném, hogy beleférnél a nő meghatározásba dumagép! Inkább brillírozzon a technikád, mert az eddigi mutatványoddal még cirkuszba se vennének fel…- használtam most én villámlépést, ezzel a lila parókája mögé kerülve. - És ne hidd, hogy mezei hörcsög vagyok a kukorica ültetvényről!- épp valami frappáns ütésre készültem, de bebuktam, mert jók a reflexei és a karom összetalálkozott a fémmel. Így hajnalban kicsit gyors volt nekem, ez a fordulás és kard rántás kombináció egyszerre, de legalább a vágástól fel fogok ébredni.
- Ki is ül a trónon langaléta?! -mélyesztette még egy kicsit mélyebbre a zanpakuto-ját az alkaromba.
- Keh! –tűrtem fapofával az erődemonstrációt. A fájdalom tűrésem precíz kifejlesztéséhez volt kétszáz évem. Napi szinten kaptam vágást, ütést, korbácsot, ez még a közelében sem járt annak a kínzásnak. – Legalább már tudom, hogy nem játék karddal villogtatod a tehetséged ufófej…és rendesen karban tartatod a pengét! Valami pozitívum legalább írható a számládra!- húztam le a pengéről a sérült végtagomat és ragadtam meg a szabad karommal a ruháját.
- Repülj a kukába szemétláda!- rúgtam újfent hason és engedtem el, hogy egy kicsit szálljon. Kezdett melegem lenni és egy kis szellő jól esett volna. Sajnos útközben visszanyerte az egyensúlyát.
-Cöh…makacs egy némber vagy.-
-Kussolj vadbarom!-
-De durcás vagy, pedig szándékosan nem támadom a bűnronda pofádat!-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Pént. Feb. 20, 2009 3:26 am

~Balfasz.. Ha sértegetsz, biztosan sírva fogok hazarohanni... Inkább mutatok neked valamit, ahelyett, hogy a szájhősök klubjába belépjek..
Elkezdtem egyre kisebb köröket leírva hozzá férkőzni, de mielőtt elővehettem volna a kardom, váratlanul gyomorszájon rúgott. Még szerencse, hogy a lyuk körül nem érzek semmit, így pár méternyi hátrarepüléssel megúsztam.
~Ez a szerencsétlen azt hitte, hogy ha gyomron rúg, attól kifekszek.. Szánalmas, mekkora idiótákat alkalmaznak manapság SS-ben.

-Elszédültem ettől a sok körtánctól…Keringőzz otthon, valamelyik homokozóban…-nézte elégedetten, ahogy távolodok, és zsebre dugta a kezeit.
-Te szemét tróger! Mióta szokás egy nőt megütni?! -fékeztem le magam a levegőben, miközben egyre idegesebb lettem.
-Nem hinném, hogy beleférnél a nő meghatározásba dumagép! Inkább brillírozzon a technikád, mert az eddigi mutatványoddal még cirkuszba se vennének fel…- termett mögöttem, majd ismét rákezdett a szövegére.- És ne hidd, hogy mezei hörcsög vagyok a kukorica ültetvényről!
Éreztem, hogy közeledik felém a karja, ezért előrántottam Shimofuri kishit, miközben a szájhőssel szembefordultam. Ahogy várható volt, a karjába mélyedt a zanpakutom, de szinte rezzenéstelen arccal várta a folytatást.
-Ki is ül a trónon langaléta?! -nyomtam jobban a húsába, hátha elismeri végre, hogy nem kellett volna velem kikezdenie..
Ezzel szemben csak "bókok" sorozatát kaptam, lehúzta karját kishiről, majd másik karjával megragadta a ruhámat.
-Repülj a kukába szemétláda! -hajított el, de nem számolt azzal, hogy nem egy kezdővel van dolga, akit csak úgy dobálhat egy seggfej paraszt.
Ismét sikerült a levegőben helyre állítanom magam, és az egyensúlyomat, aminek következtében olyan fejet láthattam, mint még soha. Már majdnem a pofájába röhögtem, mikor megszólalt.
-Cöh…makacs egy némber vagy.
-Kussolj vadbarom!
-De durcás vagy, pedig szándékosan nem támadom a bűn ronda pofádat!
-Tehetsz egy szívességet..
-Te is, vonszold el a segged, de nagyon messzire, mert kezdek ideges lenni..
-Igazán? -termettem előtte, és egy hatalmasat rúgtam a lába közé. A lendülettől lerepült az utcára, és egy hatalmas kátyú maradt a teste helyén.
-Fú, te ribanc, ezt most nagyon megkeserülöd. Megbánod azt a napot, mikor a lelkek világába kerültél... Kiverem az összes fogadat, és az összes hajszálad kitépem!! -vágott szájon, amitől a fél hajberendezésem a szememben landolt.
-Azt hiszed, csak te vagy ennyire erős? -ütöttem arcon ököllel, amitől felhasadt az ajka.- Ha ennyire szereted az erőszakot...
-Nem veled fogom kitárgyalni a szexuális életemet, csicska..
-Nem is kell, süt rólad...
-Nagyon vicces vagy. -ütött a mellkasomra.

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Pént. Feb. 20, 2009 4:29 am

A mocskos kurvája rendesen telibe trafálta a golyóimat. Alig bírtam összekaparni magam a betonból annyira érzékenyen érintett az eset. Azonnal el is érte a maximumot a düh mérőm. Innentől fogva mérget vehet rá, hogy meg fogom ölni. Használtam a shunpo-mat és megtiszteltem az arcát egy jobb egyenessel. Szinte azonnal válaszolt az ajándékomra ököllel, amitől a szám is megadta magát. Nem baj legalább pár napig fogyózni fogok. Ahogy elnézem magam úgy is rám fog férni, hogy átlássanak a bordáim között.
A mellkasütést már szeretet csomaggal ajándékoztam meg. Szerencsémre a kidou-kat, amióta vaizard vagyok villámgyorsan meg tudom idézni, elég, ha csak rágondolok a választásomra. A Raikouhou közelről veszélyes,de nem szoktam különösebben azzal foglalkozni, hogy én is megsérülök, bár ettől teljes kapacitásban sem tudtam használni. Csak annyira eresztettem el a tigrist, amennyire lehetséges volt. Igaz ettől a jobb karom még tovább gazdagodott vágásokkal, majd sietősen arrébb shunpo-ztam várva a hatását. Az eresz mellett guggoltam és cincáltam szét a pólómat, hogy bekössem vele a sérült végtagomat. Kicsit sem izgatott az ellenfelem állapota, majd megtalál, ha még él.
-Mazochista egy állat vagy, kőbunkókám!-süvített el a fülem mellett egy bara, amivel már elérte, hogy a porfelhő irányába emeljem a tekintetem.
-Keh...Közöd fakanál zsonglőr?-köptem egy gusztusos vérpacát valahova az utcára.
-Azt a vörös katana-t csak dísznek hordod magadnál? Rajolsz vele a városban?-
-Olyan szánalmas vagy, hogy felesleges használnom!-erre még egy bara érkezett, amit már kénytelen voltam kikerülni.-Jaj, de parázok! Rémisztőbb vagy mint egy lepedőbe bújt kisgyerek!-
-Te meg akkora görény vagy, hogy szellemirtásra kéne használni a szagodat!-használt megint egy sonido-t és lökött meg épp csak annyira, hogy kibaszottul elveszítsem az egyensúlyom és lezakózzak már megint arról a tetves tetőről. Aztán utánam lőtt egy cero-t is, nehogy unatkozzak már útközben. Kitérni nem volt időm, túl közel volt.
-Bassza meg a ku*va élet!-hívtam le a maszkomat és robbantottam fel előttem a fénysugarat egy saját cero-val.-Reméltem még húzhatom az időt, amíg elő kell szednem a faszormányos maszkomat!-beszéltem az ilyenkor megszokott torzult hangomon felpillantva a felettem ácsorgó lila festéket nyelt nyomorékra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szomb. Feb. 21, 2009 1:29 am

~A francba!! -pillantottam meg a kidout, mely felém közeledett a robbanást követően. Egy gyors sonidoval azonban sikerült kikerülnöm, ellenfelemet a nagy ijedtségben viszont elvesztettem szem elől. A vér illatát követve bukkantam rá, és egy baraval tudattam vele, még nem adtam fel.
-Mazochista egy állat vagy, kőbunkókám! -kiáltottam felé
egy bara társaságában, de direkt nem találtam el, csak idegesíteni akartam, hogy végre használja a zanpakutoját.
Már egy ideje ki voltam éhezve egy jó kis harcra, és úgy tűnt, ő lesz a megfelelő partner, ezért nem akartam a kelleténél hamarabb elűzni, vagy túlságosan megsebezni. A következő bara már őt vette célba, de sikerült elhajolnia előle.
-Jaj, de parázok! Rémisztőbb vagy mint egy lepedőbe bújt kisgyerek!
-Te meg akkora görény vagy, hogy szellemirtásra kéne használni a szagodat! -sonidoztam mellé, és kihasználva, hogy a keze bekötözésével szenved, meglöktem és leesett. Nem akartam, hogy itt véget érjen a móka, ezért egy cerot lőttem utána.
~Remélem most már elég dühös leszel, hogy használd a kardod.
-Bassza meg a ku*va élet! -védekezett egy saját ceroval.
~Mi a fene?
-Reméltem még húzhatom az időt, amíg elő kell szednem a faszormányos maszkomat! -tűnt elő a füstfelhő mögül egy vaizard.
~Jól beletrafáltam, de így legalább érdekesebb lesz a játék.
-Jól áll ez a maszk, melyik álarcosbálra vetted?
-Ne udvarolj polipfejű, már úgysem úszod meg élve. -készítette elő az újabb cerot, és felém lőtt vele.
Éppen sikerült elugranom előle, azonban a vaizardnak háttal értem "földet" aki eközben egy újabb támadást indított, és ezt már nem tudtam megúszni: a hátamat találta el. A hajam vége elég rendesen megpörkölődött a szagokból ítélve, és én pedig egyre idegesebb lettem.
-Tudod mennyi időbe telik, mire helyrejön?? Bár ahogy elnézem a fejed, nem sokat értesz a hajhoz..
-Nem tetszik a frizurám, te cafka? Ne aggódj, nem kell már sokáig nézned, nemsoká végzek veled!
-Na arra én befizetek, kőbunkócskám! Hamarabb tépem le a nadrágodat, mint hogy a kisujjadat megmozdítanád!
-Te perverz liba! Akkor minden ujjadat eltörném, ha csak hozzám mernél érni eggyel is.
-Gyere csak gyere, nem félek tőled! -tartottam magam elé kishit.
-Kirau! -hívta elő a shikaiát, és szemtől szembe álltunk egymással várva, mit lép a másik.- Ugye tudod, hogy most szívtad meg?!
-Miért? Mert el fogsz dádázni, vagy mi?
-Ennyire ne tettesd a szőkét.. -indult meg felém és végre elkezdtünk harcolni.
~Nagyon jól forgatja a kardot, ahhoz képest, mennyire ellenkezett..

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szomb. Feb. 21, 2009 3:42 am

A maszkomat rekord idő alatt szedette elő velem. Bár lehet ebbe az a tény is besegített, hogy hisztis voltam mint egy menstruáló luvnya és hamar akartam végezni az egésszel. Az ő támadása után gondoltam kölcsön kenyér visszajár én is adok neki egy kis cero csomagot. Olyan fejbeli számítást végeztem az első után,hogy kezdett erősen füstölni a fejem. Végül csak jól tippeltem, mert hátba kaptam az ocsmány sörényét. Erre rögtön rinyálni is kezdett. Biztos félt, hogy leesik a parókája vagy nem fog rajta működni az ultra strong kasmírtapintásos-ezüst fényes csoda hajpakolás.
Nah, ezek után, ahogy megfordult azt hittem szörnyet halok. A burája a vörös összes árnyalatában pompázott, a szemei vérben forogtak. Már csak csápok hiányoztak egy harmadik típusú találkozáshoz. Nem is vesztegette az idejét rám rontott mint egy kiéheztetett pitbull, még a nyála is fojt. Guszta volt, akár egy tál csupasz csiga pörkölt. Türelmetlenül figyeltem mit akarhat ebből a Zrínyi kirohanásból kihozni, de ami ebből kisült az számomra egy hatalmas lúzer felirat volt a homlokomra.
A markolattal orrba vágott. Nem vagyok boxoló, hogy ezt az érintett területhez való kézkapás elkerülésével kibírjam, úgyhogy kurvára nem védekeztem. Libbenő szoknya jelezte megszívtam mint a torkosborz. A következő pillanatban a karácsonyfám felé repültem egy rúgással elküldve túrázni. Ő sem vesztegette sokáig az idejét, amíg én a mérleg kiegyensúlyozásával vívtam ádáz harcot, addig a tinta köpködő fejével sonido-ra kapcsolt és közvetlen előttem bukkant fel.
-Szereted a nyársra húzott grillhúst? Nekem az a kedvencem!-szúrta rajtam keresztül a pengéjét és szegezett neki a fának.-Ideje lenne előkapni a játék kardodat vagy csúnya halálod lesz, nagypofa!-
Kissé megtépázott az eset. Éreztem is, hogy a vérkészletem negyede épp most távozott a számon keresztül. A maszk meg csak tetőzte a keletkező légszomjamat, úgy hörögtem akár Darth Vader búvárkodás közben. Annyira azért még nem érintett rosszul az eset, hogy ne kezdjek el újabb szópárbajt. Szerencsémre a festett kurvája arrébb takarodott, bár a szálka kirántását nem bírtam ki szisszenés nélkül.
A shikai-nál ünnepnapot tartottam. Kimondtam a parancsot is, hátha sikerült egy kicsit felvernem a vámpíromat, de érzékeltem nem sikerült túl jól az ébresztő max fordult egyet az ágyában az idiótája. Azért babazsúrt nem tarthattam, amíg méltóztatik jelet adni magáról, úgyhogy nekiláttam a tartsuk közelharcban a ronda banyát akciót. Elvoltunk mint a befőtt. Szorgosan védtük ki egymás támadásait. Azért voltam annyira szemét, hogy közben lebontottam róla a ruhája nagy részét. Szerettem volna még tovább idegesíteni, hátha hazarohan sírva.
"A rohadt életbe! Kurvára nem fogom sokáig kihúzni,ha nem segít be ez a szemétláda. Mindjárt elvérzem, aztán szevasz tavasz! Ha elég ügyes ez a liba hamar észreveszi, imbolygok és csúszik kifelé alólam a talaj. Látni se látok rendesen. Sok elkenődött paca... KI FOGOK KAPNI TE SZERENCSÉTLEN KUKATÖLTELÉK! NYISD MÁR KI A CSIPÁIDAT!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szomb. Feb. 21, 2009 5:09 am

Végre sikerült elérnem, hogy ne csak a szája járjon. Az oldala elég rondán nézett ki, de még mindig talpon állt. A kezében volt a kardja, de valamiért nem hívott elő támadást, csak fém-fém ellen harcot vívtunk. Néhány támadása azonban nem a zanpakutómat célozta, hanem a ruhámat.
-Hékás, nem akarok meztelenül hazamenni! Vagy ennyire szeretnéd látni a testemet? Elég lenne kérned..
-Na ne röhögtess, te szerencsétlen! Van jobb dolgom is, mint az aszott seggedet nézegessem.
-Aszott a te segged!
-Ja, elnézésedet kérem, mazsola! Nem csak a segged az aszott.. -vágott le még egy darabot a ruhámból, így a bal combom teljesen láthatóvá vált.- Mi az a légypiszok a lábadon? Megégetted a parókád szárítása közben?
-Az egy tetoválást, te sügér.. Pont neked kellene magyaráznom? Nézz már magadra! Úgy nézel ki, mint aki beleesett egy tintás hordóba..
-Menj már, csíra! Nem hogy hazamennél..
-Azt várhatod! -ugrottam fel, hogy ne érjen el a kardjával.- Tetszik ez a hely, még így is, hogy van benne egy ekkora szemét, de majd kitakarítok!
-Akkor kezdheted magaddal! Mióta itt vagy rossz a közérzetem!
-Rohadj meg! -értem földet tőle néhány méterre.- Oroshi uta! -indítottam el a hanghullámot, de ekkor valami váratlan dolog történt: a zanpakutója életre kelt!

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Vas. Feb. 22, 2009 11:05 pm

Amíg a lajhár vámpírom életjelet ad maradt a "B" terv. Vagyis igyekszem még egy lyukat beszélni az utánozhatatlanul gyönyörű stílusommal lilacsáp hasába. Egész jól haladtam ezzel, meg a szerkója leépítésével. Igaz az továbbra is kurvára idegesített, hogy műanyag bottal kalapálok, mert a shikai-t csak az én energiám tartotta, ami nem nevezhető valami ütős látványnak. Még egy bőrszerkős mazochista is helyből kiröhögött volna, hogy ezzel a vacakkal próbálkozom kivarázsolni a Jin-t a tetves lámpásából.
A bűbájos társalgással összekötött kardforgató óra látványosan a végéhez közeledett elnézve a libuska agresszív fejét. Nem is váratott meg nagyon. Küldött egy támadást. Igaz első nekifutásra kurvára nem fogtam fel, mi a frászt csinált, de amikor tátogni kezdett és egy percre rá szét akart robbanni az agyam megvilágosodtam. A köcsög fruskája biztos vegetáló agyhalottat akart belőlem gyártani. Jól ment neki. A fájdalomtól, ami a fejemet érte térdre rogytam és arról is elfelejtkeztem, hogy vegyek levegőt, mert nem fotoszintetizáló zöld gaz vagyok. Látni szerencsére nem látta a képemet. Azt hiszem még a legnagyobb gyűlölőm is elsírta volna magát, annyira látványosan szenvedtem. ku*va nagy élmény volt, hogy immáron az orrom és füleim is csatlakoztak a színezzük karmazsin vörösre az egész felületét a maszk belsejének mozgalomhoz. Kedvem lett volna elhajítani a francba, mert úgy éreztem megfulladok.
-Földbe gyökereztek a lábaid, trógerpofa? Vagy ennyire kiütött a meglepetésem?-
~Látom megint nem boldogulsz nélkülem. Szóhoz se bírsz jutni. Mélyre süllyedtél!~kezdett el vörösen foszforeszkálni,akár egy lézerkard. Yoda helyből lement volna hídba, ha ezt lecsekkolja.
-Fo...gd be!-préseltem ki a fogaim között.
~Néha elég lenne,ha szépen megkérnél. Esetleg beszélnél velem...Szerinted nincs semmilyen oka annak, hogy ennyit alszom?~
Az agyam trancsírozásától az volt minden vágyam, hogy elkezdjek enyelegni a zanpakuto-m szellemének, meg magyarázkodni miért vagyok ekkora seggfej. Naná! Persze,majd ha kiderül, hogy Yasu egy rák a Marsról. Egyenlőre lefoglalt magam győzködése, mert oltári égés lett volna,ha beájulok egy csihi-puhi kellős közepén.
~Csak mond ki! Egyetlen szó és képes leszel tovább harcolni.~Épp erősen gondolkoztam megadjam e magam vagy patkoljak el ezzel megváltva a világot magamtól, de az ellenfelem úgy gondolta rövidre zárja a kivégzésemet és újból felém közeledett.
-Seg...íts!-támaszkodtam rá a kardomra mielőtt orra esnék.
~Örömmel.~
A szokásos hajcihő következett. Lélekenergia kiengedése egy határ a csillagos ég felkiáltással. Közben Vameku lestoppolta a kilyuggatott helyeim vérzését és máris jobban éreztem magam mint a hibbant tyúk ötszáz körös büntetése után. Feltápászkodtam a földről és támadóan magam elé helyeztem a katana-t. Ettől fogva felkötheti a tundra bugyogót a sivataglakó, mert nem foghatom vissza magam. Van vagy tíz percem, mielőtt végleg kidőlök.
-Még be se mutattam neked az öreget...VAMEKU BAMPAIA! Asszem nagyon szeretne vacsizni a véredből, mert teljesen rád izgult!-
-Kóstolgassa a betont a szemfogat tört vámpírkád!-
-Ezt vele tárgyald le plázaufó!-shunpo-ztam közel hozzá és csaptam le a pengével. Szerencséjére időben arrébb húzta a vasorrát, mert leoperáltam volna a képéről fél perc alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Hétf. Feb. 23, 2009 7:08 am

Egyszerűen leírhatatlan jó volt az az érzés, mikor láttam a földre rogyni ellenfelemet. Már a maszk alól cseppekben távozott belőle a vér, és semmit nem lépett... Csak szenvedett ott a földön, mint valami szerencsétlen idióta.
-Földbe gyökereztek a lábaid, trógerpofa? Vagy ennyire kiütött a meglepetésem?
-Fo...gd be! -sziszegte, amin én csak jóízűen nevettem egyet.
Valamit motyogni kezdett magában, amiből sejtettem, valami készülőben van.
~Na végre összeszedi magát ez a mitugrász. Már kezdtem azt hinni, egy senkiházi kezdővel van dolgom, és abban nem lett volna semmi kihívás..

-Még be se mutattam neked az öreget...VAMEKU BAMPAIA! Asszem nagyon szeretne vacsizni a véredből, mert teljesen rád izgult! -tápászkodott fel a földről, és maga elé emelte shikaiát.
-Kóstolgassa a betont a szemfogat tört vámpírkád! -feleltem, miközben én is felvettem a támadó pozíciómat.
-Ezt vele tárgyald le plázaufó! -termett mellettem, és lecsapott. Egy gyors sonidoval azonban sikerült mögé kerülnöm, mielőtt szétzúzta volna a csinos pofimat.
-Ennyire nem kellene hevesen udvarolnia, még a végén belepirulok, hogy ennyire kívánatosnak talál.
-Csak a véredet, bányarém!
-Rohadt kedves tudsz lenni.. -indultam meg felé, és a kardok összekoccantak néhány szikra kíséretében.
-Mit vársz tőlem? Majd kézcsókkal és szerenáddal csalogatlak le a háztetőről? -próbálta meg kicsavarni a kardod a kezemből.
-Valahogy elegánsabb és férfiasabb belépő lett volna. De hát mit is várok egy ilyen seggfejtől..
-Jobb lesz ha kussolsz, szuka...
-Mert mi lesz? Megkéred a kezem? Mert ennél rosszabb büntetést el sem tudnék képzelni.
-Ritka nagy marha vagy...
-Na, ki beszél?
-Kuroi chi kava! -kezdett el körülöttem valami fekete trutyi sűrűsödni.
~Jobb lesz, ha kikerülöm valahogy... -sonidoztam volna el, de a szemcsék nem engedtek szabadulni.- Mi a fene ez? -éreztem kis vágásokat a testemen...

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Kedd Feb. 24, 2009 3:35 am

A szövegeléssel már megint annyira felbaszta a vérnyomásom ez a potenciális férjjelöltet üldöző csoroszlya, hogy kezdtem erősen csillagokat látni magam előtt. Ráadásul az a vérszagra gerjedő nyomorék is megállás nélkül mondta a szövegét. A kettős frontos támadást pedig mindennél rosszabbul viseltem. Rögtön el is ordítottam a második shikai támadásom, hátha addig is befogja a méretes száját az öngyilkos jelölt denevérem.
A ködöt észlelve azonnal iszkolni kezdett az áldozati nyulam. Fejét vesztve próbált kijutni a fekete csapdából, de sajna amíg képes vagyok fokuszálni nem fog meglépni. Reméltem is, hogy nem fog eszébe jutni az előbbi agyra támadós taktikája, azt már százasra nem vészelném át. Azért naná, hogy figyelés közben is beszóltam a muffjának. Ki nem bírtam volna kommentálás nélkül.
-Látom rohadtul nincs ínyedre a meglepetésem, bögyös maca! És mintha egy kicsit nehézkes lenne a mozgásod...csak nem ragasztóba léptél? Szeretnéd, hogy segítsek rajtad? Áh, nem! Szenvedj még egy kicsit!-
-De odáig vagy magadtól, te öntelt hólyag!-
-Cöh...-pakoltam a vállamra Vameku-t és kezdtem el ráérősen piszkálni a fülemet.-Ha ennyire megy neked a duma, tessék! Másszál ki és rúgd szét a tökömet! Várlak!-
-Hogy fordulnál fel!-erőlködött, hogy meg tudja bármilyét is mozdítani.
-Azért a nagy erőlködés közepette össze ne szard már magad!-
~Ideje lenne végezni. Vészesen fogyik az erőm.~
"Keh, asszed nem tom? Alig bírlak tartani..."
~Akkor ne húzd az időt!~
"Jó lesz már! Ne károgj már ennyit!"
-Van egy rossz hírem. Sajnos nincs időm megkérni a kezed, szivi. Mindjárt elpatkolok a nászajándékaidtól...szal...Shukketsu! Üdvözlöm a pokollakókat! Vagy ha túlélnéd a kétszínű zselémániás főnökötöket!-igyekeztem szugerálni magam, hogy várjam ki a támadásom végét, mert érdekelt kitalál e valamit ez a nagyszájú ribanc.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szer. Feb. 25, 2009 4:08 am

Rám tört egy pánikroham, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy az, mivel az agyam nem forgott, semmilyen megoldás sem jutott eszembe arra, hogyan is szabadulhatnék ki. Csak kapálództam, próbáltam mozgatni a lábaimat, de mintha odaragasztották volna, nem mozdultak. Ellenfelem arcán elégedett vigyor ült, majd szúrós megjegyzéseket tett, amire megpróbáltam magamhoz hűen reagálni, nehogy rájöjjön, fogalmam sincs mitévő legyek.
Miközben én azzal szenvedtem, hogy a francba meneküljek ki, ő már kigondolta, mi lesz a következő lépése..

-Van egy rossz hírem. Sajnos nincs időm megkérni a kezed, szivi. Mindjárt elpatkolok a nászajándékaidtól...szal...Shukketsu! Üdvözlöm a pokollakókat! Vagy ha túlélnéd a kétszínű zselémániás főnökötöket!
Ekkor hirtelen eltűnt az engem körbevevő köd, és úgy éreztem, ennek egyáltalán nem lesz jó vége... Megjelentek az egybeálló fekete cseppek, én pedig végre felocsúdtam, mielőtt bekövetkezett volna a baj.
-Hierro! -idéztem meg a kemény bőrömet, ám így sem voltam sértetlen.
A cseppek lehullottak, és vágásokat ejtettek a burkolaton. Inkább nem gondoltam bele, mi lett volna, ha nem idézem meg az acélbőr, hiszen még ezen is jókora barázdák keletkeztek.
-A francba, pedig már azt hittem mehetek haza szunyálni..
-Ne légy nevetséges! Még csak most kezdődik a móka!
-Én már eddig is halálra nevettem magam, amilyen szerencsétlen vagy!
-Nem gondoltál még rá, hogy elmenj humoristának? Ott biztosan díjaznák ezt az életfelfogást..
-Jobb lesz szipirtyó, ha befogod! Nagyon unom a lila fejed..
-Nem mint ha te egy akkora Adonis lennél..
-Ki kérdezett, ribizli...
-Ribizli? Kapd be! Samasu kumori! -vetettem véget a mókának, mikor bekaptam a kardom. Éreztem, ahogy az energia szétáramlik a testemben.
-Na bazz, ezt álmomban sem gondoltam volna. Elhányom magam tőled!
-Hogy oda ne rohanjak!
-Inkább tartsd magad távol tőlem...

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Csüt. Feb. 26, 2009 12:08 am

Amíg a lusta vámpírom aktivizálta félerővel magát én próbáltam megállni egy helyben. Úgy éreztem magam mint egy mocskos részeg, akit húz lefelé a gravitáció, hogy beverje a vörös képét az aszfaltba. Emellett kibaszottul fáradt voltam. Remegtem, mint egy eszkimó bunda nélkül, fókavadászaton. A retkes zanpakuto-m pedig nehezebb volt az összes idióta zárt osztályos raktár növendéknél, amikor rám vetik magukat a tv távirányítójáért. Nah, meg a levegőt is úgy vettem, akár egy végsőket rúgó gőzmozdony.
~Bírod még?~
„Ennél ökörebb kérdés nincs a szótáradban?! Naná, hogy bírom! Amíg ki nem nyúlik ez az idegszálakat fogyasztó szuka nem fogok kidőlni!”
~Kibírja a büszkeséged, ha most visszalépsz! Felesleges lenne most játszani az agyadat és meghalni. Tudom, hogy nem jelent neked sokat az életed, de azt is, hogy nem ilyen halálra vágysz.~
„Kussolj már el, bazd ki! Csak a kitartásomon múlik, úgyhogy inkább szurkolj és hagyj békén a szentbeszédeddel!”
~Nem tudsz a tested felett uralkodni, akármennyire is szeretnéd.~
„Már egész jól megy, trógerkém! Volt időm gyakorolni…”
~Inkább járj templomba és gyónj, ne itt add ki a keseredettséged. Ne feledd, hogy én is érzem, amit te!~
„Kössz, a kurvára bölcs tippet! Jéj, tényleg? Akkor azt is tudod, hogy ha tovább lelkifröccsözöl kitalálom a módját, hogy leválasszam a fejedet a vérhiányos testedről?!”
~Így próbáljon veled bárki is beszélni…~
Vissza akartam vágni, kivel szórakozzon, de az áldozati bárányom úgy döntött kicsit sincs kedve feldobni a talpát. Eleresztettem egy ’cöh’-t, aztán kommentáltam milyen ku*va szerencsés vagyok, hogy még szívhatja a véremet az ormótlan beszólásaival. Újra nekiláttunk a pofánk koptatásának, de aztán cirkuszi mutatványozni kezdett a ribanca. Azt hitte menő, ha bemutatja a kardnyelő képességét, viszont a gyomrom úgy felfordult a látványtól, hogy kedvem lett volna a képébe okádni.
-E minden? A híres arrancar-ok nagyra becsült teljes alakja?-emeltem ki gúnyosan a szavakat, amit a piercing tenyészettől tanultam el.- Elég…hogy is mondjam szépen?!-tettettem a marhát, aki töri a fejét mit vakeráljon erre. -Szánalmas.-vigyorodtam el. –Gondolom most azt kéne rizsálnom, hogy „Várjá csicska! Ne olyan hevesen! Mingyá én is bemutatom a bankai-om és darabokra szedem a parókádat!” vagy valami hasonlót…Bocsesz! Nem húztál ilyen kártyát a pakliból!-
-Kit érdekel? Változz át, csak nyugodtan, akkor se menne, hogy felérj hozzám! Nőjél még egy kicsit, Popey!-
-Húh, de rettegek! Félelmetes vagy mint egy rakás döglött sün! Mégis mit tudsz? Előkapod a tetves boszorkánykonyhát és megátkozol?-
-Csak figyelj, nagypofa!-
-Oh, kocsányokon csüngnek a szemeim a baszott kíváncsiságtól! Ne csigázz, szörnyella!- emeltem magam elé támadóan vameku-t. Lövésem se volt ilyen nevetséges alakban mégis mi a képessége, így nekirontani se akartam. Tartson csak ő bemutatót a seprű lovaglásból, addig is elmehetek boltba piát venni, meg ehetek végre csokit a gyűjteményemből.-Mi lesz már? Szemmel verés a híres képességed, vagy mi a franc?!-szúrtam le unottan a katana-t a földbe.-Akkor kezdem én a táncot, szir-szar nyelők bálványa!-shunpo-ztam hatótávolságba hozzá. Előttem egy cero-t és megint helyet váltottam. Mögé kerültem és újabb gömböt engedtem szabadon. Egy kicsit terelgettem az elveszett báránykát, hátha felrobban magától. Miután elkergetőztem vele egy darabig megragadtam a ruhájánál fogva és annyit tosztam rajta, hogy elhagyja a tető felületét. Újabb shunpo-val felé kerültem és arra készültem gyomron rúgom. Volt egy adósságom a betonba dögönyözés terén, amit most szándékoztam visszaadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Pént. Feb. 27, 2009 6:47 am

Elég hamar túltette magát a látványon, és már azzal "fenyegetőzött", hogy bemutat a bankai-ának. Nem sikerült azonban megijesztenie, felkészülten vártam, milyen nagyszerű támadással rukkol elő. Húztam ám én is az agyát rendesen, hergeltem ahogy csak tudtam, de csak egy állt ott, mintha várna valamit, én azonban direkt nem léptem semmit.
-Mi lesz már? Szemmel verés a híres képességed, vagy mi a franc?!-szúrta le a katana-t a földbe, én pedig még mindig mozdulatlanul álltam.
~Végre kezd bedühödni a kicsike.. Ha elveszti a józan ítélőképességét, még könnyebben elteszem láb alól.
-Akkor kezdem én a táncot, szir-szar nyelők bálványa! -tűnt fel nem messze tőlem, majd egy cero-t lőtt felém.
Sikeresen kikerültem, de nem ez volt az egyetlen energiagömb, kész tárat ürített ki rám, miközben úgy éreztem magam, mint akit hülye birka módjára terelnek.
~Ügyes vagy, gyengítsd csak tovább magad. -mentem bele a fogócskába, majd mikor abbahagyta a lövöldözést, az egyik ház tetején megpihentem. Azt azonban nem vettem észre, hogy mögém került, így a ruhámat megfogta, és ledobott. Miközben zuhantam, vártam, már megint mit találhatott ki ez a tökfilkó, s miközben felém került, eszembe jutott, hogy a katana-ja még mindig a földbe szúrva pihent.

-Nem gondolod, hogy puszta kézzel nem sokra mész ellenem?
-Ennyire nem kellene lebecsülnöd, polipfej! -emelte felém a lábát, és mielőtt megrúghatott volna egy támadást hívtam elő.
-Soyokaze kemuri! -tűntem el hirtelen, így csak a "szemcséimet" tudta az a balfék eltalálni.
-Copperfield az apád, te csicska? -forgott jobbra-balra, mivel nem tudta, mi a fene történt.
Tovább folytatva a szemétkedést, direkt a képébe irányítottam magam, így egy pillanatra úgy érezhette magát, mint aki a sivatagba pottyant. Kapálódzott, mint valami eszetlen fogyatékos, majd mikor mögötte újra összeálltam, és velem együtt a kép is, hogy támadni fogok, eszeveszetten keresni kezdte a kardját.
-Bassza meg! -indult volna el, de hamarabb ragadtam meg és vágtam a földbe.
-Pihenj, pitbull! -nevettem el magam.- Ennyire csak nem lehet rossz napod!
-Kussolj te szerencsétlen, vagy kicakkozom a pofád, baszd meg! -kaparta fel magát, majd Vameku felszedésére indult.
-Ácsi, csak ne olyan hevesen cicus! -sonidoztam elé, és most ököllel képen vertem.- Csak hogy ne legyél ennyire sápadt.
-Kitaposom a beled, te rohadék! Szívnál gázt.. -indult meg felém.

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Kedd Márc. 03, 2009 2:46 am

Nagyon tetszett a ribancának ez a magánműsor,amit levágtam. Már kezdtem azt hinni helyből elélvez, de a cafkájának volt annyi gógyija, hogy elkezdjen itt sivatagot idézgetni. Komolyan mondom ezt homoki tevével keresztezték, mert az hót ziher, hogy nem normális jelenség, ha valaki pórrá változik és kering össze-vissza mint gólyafos a levegőben, amikor a Nasa fellövi az újabb űrsiklóját.
A mocsok azt hitte jó móka, ha homokozót varázsol a képembe. Azt hittem menten lefulladok ettől. Kapálóztam is rendesen, mert nem volt ingerenciám beszippantani valamelyik végtagját. Még a végén megfeküdné a gyomromat és szarabbul járnék mint az agyhalott füves, miután megetetnek vele fél doboznyi lejárt szavatosságú pirulát.
"Kibaszottul idegesítő ez a repkedés...mintha tetves muslicákkal kéne ölre menő harcot vívnom. Legközelebb komolyan mondom hozni fogok magammal egy doboz darazsat...A franc essen bele! Most támadni akar? A picsába! ku*va messze van a zanpakutou-m. Csessze meg!"Azért felkapartam magam a földről, de úgy belenyilallt a fájdalom a retkes patámba, hogy azt hittem összeszarom magam. Ettől még egy tank is megtorpant volna egy pillanatra, így a shunpo-m egy villanásra kihagyott. A lila kurvájának meg naná, hogy elég volt ennyi ahhoz, hogy befogjon a villámtáncikájával. Azt hittem csillag lettem a kibaszott égen. úgy képen baszott a mocskos öklével. Sok ezernyi pontot láttam csak magam előtt és nem zárom ki azt se, hogy dülöngéltem mint egy részeg az árokparton.
-Kitaposom a beled, te rohadék! Szívnál gázt...és repülnél el a faszomba! Kurvára tele van veled a tököm!-épp az orra előtt elvigyorodtam mintha kupán akarnám vágni, de helyette inkább Vameku-ért vetődtem. Miután kellemesen felnyaltam a betont sikerült is megkaparintanom azt a vackot. "Kéne rá szerelni csörlőt...csak egy gomb aztán odatekeredne hozzám...legalább nem kéne ingyen takarítanom a várost..."
-Cöh...-húztam ki magam kisebb erőlködés után. Nah, ami ekkor történt kurvára kivágta a biztosítékom. A rühes maszkom berepedt.-Oh, hogy bassza meg a repedt sarkú Szűz Mária ezt a tetves gennyládát! Ennek is mindig a legjobbkor kell szarrá mennie!-
-Heh...úgy tűnik nagyszájúkám rövid időn belül kinyuvadsz! Újra vérzel és a maszkod is mindjárt szanaszéjjel törik...Mekkora lúzer vagy!-
-Kussolj szarcsimbók! Azért annyi erőm még van, hogy eltapossalak, féreglárva!-eresztettem szabadon a maradék erőmet.
~Biztos vagy ebben?~
"Naná! Így is úgyis megdöglöm, akkor legalább már úgy, hogy ez a lila tehén is elpatkol...Megfogadtam, hogy az életem árán is, de győzni fogok!"
~Én pedig azt, hogy bármi történjék veled tartok...Tedd, amit jónak látsz!~
"Keh, kössz a bizalmat mint mindig, Vameku!"
~Szívesen!~
-Cöh...erre varrjál gombot tintahal!-vigyorodtam el.-BAN-KAI!-üvöltött fel a vámpír és vett körül egy pillanatra a vörös alakjával. A köd elülte után ott feszítettem a csini alakomban. Egy könnyed anyagú fekete kabát, aminek a szegélyeinél zöld minta fut végig. Ilyen gótikus cucc, ha már egy idióta vámpírom van. Alatta pedig egy megszokott fekete hakama, akár a shinigamik-é, bár nem annyira szoknya fílingesen redőzött. A kabát, hogy ne repüljön le rólam deréktájon meg van kötve zöld obi-val. Ciki lenne,ha ezt lerángatnák rólam, mert akkor a gatyám is leesne. Remélem ilyesmivel nem próbálkozik be a perverz kurvája.- Kurusii Vameku Bampaia [Fájdalmasan Üvöltő Vámpír]! Ennyire nem szokásom elengedni magamat...a fene tudja mikor használtam utoljára, úgyhogy legyén kibaszott hálás, hogy láthatod!-a rusnya lila fejéhez szegezem a penge hegyét, de pár pillanat múlva oldalra fektetem a katana-t.-Kanasii Ruisu!-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szomb. Márc. 07, 2009 12:29 am

Bármennyire is próbáltam az útját állni, mégis sikerült elérnie a katanáját egy vetődéssel, melynek következtében azonban megrepedt a maszkja.
-Oh, hogy bassza meg a repedt sarkú Szűz Mária ezt a tetves gennyládát! Ennek is mindig a legjobbkor kell szarrá mennie! -toporzékolt, mint egy szaros óvodás.
-Heh...úgy tűnik nagyszájúkám rövid időn belül kinyuvadsz! Újra vérzel és a maszkod is mindjárt szanaszéjjel törik...Mekkora lúzer vagy! -röhögtem el magam, mekkora szerencsétlen vadbarommal hozott össze a sors.
-Kussolj szarcsimbók! Azért annyi erőm még van, hogy eltapossalak, féreglárva! -tartotta felém a zanpakutot, majd kisvártatva újra megszólalt.- Cöh...erre varrjál gombot tintahal! BAN-KAI! -vigyorgott, miközben köd vette körül.
~Na fasza.. Neki meg Houdini volt a faterja... Jobb lesz, ha felkészülök valami váratlan támadásra, egy vaizard bankai nem gyerekjáték! -vettem fel a védekező állást, és vártam, milyen szörny lesz előttem. "Kellemes meglepetés" következett, egy bohóc kinézetű faszi állt előttem. Majdnem képen röhögtem, de ő már támadni kezdett, így nem volt időm lefikázni őt.
-Kurusii Vameku Bampaia! Ennyire nem szokásom elengedni magamat...a fene tudja mikor használtam utoljára, úgyhogy legyén kibaszott hálás, hogy láthatod! -shunpozott elém, és a nyakamhoz szegezte a kardját.- Kanasii Ruisu!
Ekkor fekete cseppek jelentek meg a kard körül. Elég érdekes, szúrós szaga volt, és mikor a bőrömhöz ért, égetett, éreztem, ahogy felszívódik és az agyam felé "indul".
-Mi a fene folyik itt? -próbáltam meg elugrani, de nem mozdult a lábam.- Bassza meg! -vonszoltam magam arrébb nagy nehezen.
~Gyorsan ki kell találnom valamit. Visszaváltoznom még kockázatosabb lenne, mint ha így maradok... Bassza meg semmi használható ötletem sincs!! -ütöttem egyet a homlokomra.- Talán...
-Soyokaze kemuri!
-hívtam elő egy támadást, s eközben előttem ért földet ellenfelem.
-Már megint homokozni a akarsz, te fogyatékos?
-Nem, várd ki a végét! -váltam ismét szemcsékké.
~Na ha ez nem jön be, nekem végem!
A szemcséket úgy akartam kialakítani, hogy a fertőző nedvet egy helyre összpontosítsam, s azokat eltávolítani a testem molekuláitól. Szerencsére sikerült ezt megvalósítani, így csak nagyon minimális méreganyag maradt a testemben.

-Erre nem is számítottál, ugye Nagyfiú? -nyújtottam ki a nyelvem rá, és egy új támadással kedveskedtem.- Supanguru kafun! -kezdtem el forogni, mint egy idióta.
-Még a végén elmész, kisanyám! Ennyire felpörögsz a látványomtól? Már virágokat is küldözgetsz nekem?
-Vigyázz, nehogy nekimenj az oszlopnak, elég nagy arcod van! -álltam le vele szemben, miközben csillogó virágporfelhő vett körül.

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Szomb. Márc. 07, 2009 4:13 am

A bankai képességem nagyon elnyerte a tetszését, eleinte azt se tudta mi az anyám nyűgje van, de hamar leesett neki mire képesek a fekete dögök. Úgy vonszolta arrébb magát, akár egy mozgássérült, aki alól kirúgták a járókeretét. Ráadásul erősen hajlott egy skizofrén pszichopata felé, ahogy kupán vágta magát heves fejtörések közepette. Lassan már azt vártam összeszarja e magát a kibaszott nagy koncentrálásban, de inkább megint szétesett. Nem igaz, hogy nem unja ezt a tetves homokózósdit. Legközelebb begyűjtöm egy vödörbe és beleborítom valami pocsolyába, mert kurvára az idegeimre ment vele.
Miután újra összeforrasztotta magát le is esett mire fel volt ez a nagy hajcihő. Kidobálta magából a mérgem részleteit. Nem baj! Legközelebb belelököm egy frigóba, hogy szarrá fagyjon, aztán részletekben kipasszírozhatja magát belőle. Hátha időközben arra téved egy rühes kóbor macska és elfogyasztja. Gyönyörű halál lenne egy ilyen alkatrészeire eső marionett bábunak.
- Erre nem is számítottál, ugye Nagyfiú? -
- A te sík skálán mocorgó agyképződményeddel? Nem, nem számoltam vele.-
"Ennek meg mi a franc baja van?" pislogtam nagyokat a bepörgött idiótát látva. Már attól hányingerem volt, hogy néztem. Rosszabb volt az egész mint valami vidámparki beforgatós rém csoda. Már csak a gagyi zene és világítás hiányzott az összképhez.
Kicsi üléseket kellett volna aggatni a karjaira és jobb szórakozás lett volna, mint egy búgócsiga. Azt a sok csillámport vagy mi a f*sz van körülötte meg kivilágítani és máris özönlene a sok marha, hogy kipróbálhassa. Tisztára meg lehetne ebből gazdagodni..."Ez nem is por hanem gaz! Mi a ku*va élet ez már?! Beindult méhecskének néz ez engem, hogy virágporral támad le vagy csak ennyire vágyik egy jó kúrásra?"
- Még a végén elmész, kisanyám! Ennyire felpörögsz a látványomtól? Már virágokat is küldözgetsz nekem? -egy kicsit elhessegetem az előttem gyűlő felleget.- Szerelmes levél? Vagy valami mézes-mázos rizsa legalább?-
- Vigyázz, nehogy nekimenj az oszlopnak, elég nagy arcod van! -
- Cöh...bocsi mucus, de inkább téged kennélek fel rá, hátha megtalál egy csíkos-potrohos hadtest!- kapálóztam továbbra is az orrom előtt, mert a retkes sárga cucc kezdte megszállni a baszott szaglószervem.
-Te aztán tod, hogy kell kiirtani a környezeted, nimfák réme!- lépegettem párat hátra, mert nagyon nem hagyott nyugodni az a szarság. Már szabályszerűen kaparta a torkomat, de annyira, hogy nem bírtam cérnával és oltári krákogásos köhögésbe csaptam át. Képtelen voltam egy pillanatra is befejezni.
"Mi a g*ci ez?! Rohadtul nem kapok levegőt! Valaki küldjön ide, de villámgyorsan egy életmentőt!" Rogytam a térdeimre és folytattam tovább a tüdőm kiköpését. Ha bírtam volna száz, hogy leválasztottam volna a vigyorgó pofáját a nyakáról, de túlzottan lefoglalt, hogy próbáljak valamilyen módon levegőhöz jutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naito Suisen
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Aquarius Rat
Hozzászólások száma : 113
Age : 34
Tartózkodási hely : Las Noches: 3. dűne balra, a vörös torony utánXD
Registration date : 2009. Feb. 06.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 29. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
9000/15000  (9000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Vas. Márc. 08, 2009 12:33 am

Még próbált küzdeni ellenem és a por ellen, de láttam, nem tudja, mit ajándékoztam neki.
-Cöh...bocsi mucus, de inkább téged kennélek fel rá, hátha megtalál egy csíkos-potrohos hadtest! -kapálódzott még mindig, én pedig egy önelégült mosollyal nyugtáztam várható győzelmemet.- Te aztán tod, hogy kell kiirtani a környezeted, nimfák réme! -kezdett hátrálni, majd heves köhögésben tört ki. Térdre rogyott, én pedig elé álltam és felvilágosítottam.
-Nem szerelmes levél volt, hanem virágpor, ami a légcsöveden és a tüdődben található nedvességtől duzzadni kezd, ezért nem kapsz levegőt, balfék.
-Ku-hu-solj.. -feküdt a hátára, és próbált lélegezni, de még mindig csak köhögni tudott.
-Na jó, végignézhetem ahogy meghalsz úgy is, hogy közben nem szólok semmit. -ültem le mellé a földre.
-Te sze-mét-lá-há-da... -vörösödtek a szemei az oxigénhiány miatt.
-Nyugi öregfiú, nemsoká vége lesz. -nevettem fel.
-Nem, nem hagyom, hogy... -próbált meg felkelni, maga elé emelte a kardját, és rá támaszkodva kiegyenesedett.
-Látom, nagyon elszánt vagy. -álltam fel a földről.
-Hogy a pi-hi-csába ne le-he-nnék.. Egy se-hemmi-re kellő szu-hu-ka akar elte-he-nni láb alól. Még szép, hogy ne-hem hagyom! -indult meg felém, de ekkor elvesztette az egyensúlyát, a földre zuhant és elájult.
-Nem kellett volna ennyire makacsnak lenned. De nem foglak megölni, hiszen nem sok vaizard van, aki ennyire elszántan küzd.
Ekkor leguggoltam mellé, összegömbölyödtem, és kivált a kard a testemből. Mivel visszaváltoztam, a támadásban megidézett virágpor semmissé vált, így ellenfelem megmenekült.
-Remélem még találkozunk! -bizonyosodtam meg róla, hogy lélegzik, majd egy sonidoval a város másik felébe indultam.

______________

Az életen túl lévő, örökké tartó valóságot adtam volna neked...

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masaki Sachiaru
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Pisces Dog
Hozzászólások száma : 490
Age : 36
Tartózkodási hely : Barkóbázd ki, kö'csöööög!
Registration date : 2008. Sep. 06.
Hírnév : 21

Karakterinformáció
Rang: Pali sensei
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
53000/65000  (53000/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Vas. Márc. 08, 2009 7:59 am

Attól a vacak virágportól úgy fetrengtem a földön, mint egy idegrángásos tengeri sün. Olyanokat rándultam kínomban, hogy helyből leszedtem a betonnal pár körmömet. Legalább majd nem kell fizetnem a manikűrösnek, hogy reszelje le tövig.
A mocskos kurvája meg csak röhögött rajtam. Azt hittem menten felrobbanok, de bekövetkezett nálam az a jel, ami nagyon a végemet jelenti.
Elkezdtem egyre homályosabban és sötétebben látni és lassan csak azt érzékeltem, hogy a vörös vérem folyik kifelé a szememből. Nem tudom milyen elkúrt egy f*sz vagyok, de akárhányszor sírni támad kedvem ez a piros g*ci jön ki belőlem. Biztos szemrákom van, vagy rossz vezetéket kötöttek be E.T-ék miután hazafuvaroztak a kísérletezésekről. Még a sügér bolond zöldbokor se tudta megmagyarázni mitől van, csak lökte a rizsát mindenféle szarságról.
A kellemes sírójelenetem után úgy vágódtam el erőtlenül, hogy azt földrengésnek könyveltél el még Mexikóban is. Útközben a maszkom apró darabokra tört szét, így premier plánból lehetett látni, hogy mi a franc folyik szememből.
Egy ideig még magamnál voltam, bár semmit se érzékeltem és egy tetves árnyékot se voltam képes kivenni magam előtt. Vameku is olyan kussban volt, hogy azonnal levágtam a tényállást, kurvára meghalok, megint...
"Ennyi volt? Ekkora szerencsétlenként döglök meg újfent?...Szánalmas halál egy balféknek, aki csak a száját tudja koptatni megállás nélkül. Bár ebből a szempontból tökéletes! Jól mutatja az eddigi éveimet...üresek és lényegtelenek! Mindig is egy sötét patkány voltam a süllyedő hajón. Eddig mákom volt, de épp ideje, hogy a szeméttel együtt én is a vízbe kerüljek...
Nem érdemlek mást. Mindenkit csak bántottam ahol értem...a francba is! Még a büdös életben nem köszöntem meg semmit és azoknak se mondtam el, hogy milyen értékesek, akik megérdemelték volna! Keh, és az a legszebb,ha most túlélném ez ugyanígy maradna..."
Sajnos, ugyanott tértem magamhoz ahol a fene se tudja mikor voltam a lila polippal. Síri csend volt. Valószínűleg már régen lelépett a picsába. Tökre egyedül voltam a semmi közepén. Próbáltam felállni, de semmim se akart mozdulni. Előttem pedig ott hevert Vameku az eredeti lényegtelen katana alakjában. A penge fénytelen, élettelen volt, néhol még be is volt repedezve. Elég bizarr látvány, hogy a rühes életem mentése helyett inkább próbálom elérni a kezemmel, de cseppet se érdekelt. Akárhogy is évtizedekig elviselt és a társam volt. Megérdemelte, hogy magam mellett legyen még most is.
Végül elszenvedtem magam a tető mellett lévő fához. Néhány ága egész jó támasztéknak nézett ki, úgyhogy nekidőltem valamelyiknek.
"Mindenhol a karmazsinvörös szín... "A szememből továbbra is cseppekben távozott a vér, így gyakorlatilag semmit se láttam. Már csak az maradt hátra, hogy kivárjam a sorom és véglegesen meghaljak. "Remélem kíméletesen közlik, majd a hírt Yasu-val. Nem szeretném, ha miattam sírna..." Sötétedett el újfent minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   Kedd Márc. 10, 2009 8:11 am

Mivel most adakozó kedvemben vagyok, és mert imádom Masakit (xD) 3000 ryout kaptok mindketten. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca   

Vissza az elejére Go down
 

Masaki vs Naito - A kőbunkó és a perverz harca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-