HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Las Noches-i Aquapark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 106
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Hétf. Feb. 28, 2011 6:56 am

Férfiak? Ugyan már...


Azt hiszem, hogy rövid találkozásunk alatt már megtanultam, hogy jobb az, ha ignorálom a numeros szövegét, minthogy felhúzzam magam, pláne azon a napon mikor döglődök. Majd maximum ráküldöm Adorát vagy Larryt, úgysincs értelme fölöslegesen energiát pazaroljak egy ilyen teremtményre.
Egy ideig eltartott, míg az arrancar rájött, hogy tulajdonképpen hozzá beszélek és, hogy miért is dobtam oda neki a naptejet. Végül aztán csak rászánta magát, hogy kövesse az utasításomat, szerencséjére. Viszont, bár kellemetlen beismernem de elég jól végzi a munkáját, így valamivel nyugodtabban hajtottam a fejem a nyugágyra. Nem is értem, hogy eddig miért nem szereztem be egy masszőrt. Surprised Igazán jól esne naponta ha legalább egyszer megmasszíroznának, igazán kellemes. Valószínűleg akkor kevésbé lennék ellenséges mindenkivel, bár ennek talán mégsem látom sok esélyét. nem az a fajta vagyok aki jó pofizik mindenkivel, és ahhoz, hogy valakivel is úgy viselkedjek ahhoz sokat kell tennie, nem elegendő csupán az hogy éljen és mozogjon. Ki kell érdemelje a kedvességemet, vagy legalábbis a felületes elfogadásomat. Különben is amióta espada vagyok mosolyogni egyedül talán Adorára mosolyogtam és Cephalus-samara (*>*) mikor összefutottam vele a folyosón és köszöntünk egymásnak. Való igaz, vele is beszélnem kéne, hisz amióta espada lettem egy szót sem váltottunk.
- Amúgy örülnék ha maradnánk a magázásnál, még nem érdemelte ki, hogy letegezzem és gondolom én sem érdemeltem ki azt és csupán azért tegezett le, mert ingerülté vált. Amúgy itt létem oka egy szimpla dolog, kicsit ki akartam mozdulni a szobámból, de ezt hamar megbántam. Nem az én világom az ami idekint van. A rugdosás miatt elnézést kérek, máskor nem szokásom, de olyankor általában más eszközökhöz nyúlok erőszak terén. A borravaló, hát az még meglátjuk, de figyelmeztetem, hogy nem ajánlom, hogy bármi nemű szemtelenséget megpróbáljon, félek nem élné túl.
Tápászkodtam fel kicsit, mialatt szövegeltem. Azt hiszem, hogy a masszírozás nem épp egy jó ötlet. Túlságosan megindul a beszélőkém és olyanokat mondok, amit nem is gondolok komolyan. Példának okáért azt, hogy bocsánatot kérek a rugdosásért, hát azt biztosan nem gondoltam komolyan, de legalább lesz egy nap karácsonya. Úgyis évente csak egyszer születik meg a messiás, nem igaz? Az hogy most nem decemberre esik az meg végképp nem érdekel. Persze mindez mellet lassan a táskámból a láncaim feltekerednek a nyugágyra, hogy biztosítva legyen a védelmem a férfi esetleges pajzán szándékaitól.
- És ön miért van itt? Nem hiszem, hogy Luzbel-san küldte ide, hogy felmérje a terepet vagy valami. Ráadásul most még annyi nőszemély sincs itt, hogy a maga fajtáknak érdemes lenne ide jönni bámészkodni.
Került rám a kérdezés sora, úgyhogy nem is haboztam visszakérdezni az itt létének az okáról. Mondjuk én kinézném belőle, hogy csak azért jött ide, hogy a nőket bámulja egy nyugágyon feküdve kezében limonádéval, de hát ez csak az én első benyomás alapján kreált ítéletem. Az igazság lehet más is, bár nem hiszem, hogy sokban eltérne ettől.
- Amúgy sajnálom, de nem jegyeztem meg a nevét. Megesik velem mikor túlságosan haragos vagyok, meg különben sem jegyezhetek meg minden arrancart névről akivel találkozok, nem igaz? Az én nevem Eliziana Aberquero.
Nyújtottam felé a jobbomat egy kézfogásra. Ugyanakkor az egyik lánc is végigtekeredett az alkaromon, hogy ha esetleg egy kézcsókot akar vagy valamit, akkor kegyelem nélkül lecsapjon rá. Nem szeretem azokat az úri gesztusokat, hisz én sem vagyok úri hölgy és különben is ha mindenkivel végigcsókoltatnám a kezem akkor naponta többször is kezet kéne mossak.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Hétf. Feb. 28, 2011 11:40 am

Igen férfiak, kellünk mi is…
Annyira azért nem lassú a felfogásom, hogy ne fogjam fel a dolgot. Bár lehet az, hogy kétszer is sikeresen használta azt, amin jár, arra hogy finoman és nőiesen meglegyintsen vele. Igen lehet ez tett be nekem, és ezért nem kapcsoltam azonnal. De teszem a dolgomat, legalábbis azt, amire megkértek, mert én ezt nem utasításnak fogom fel, hogy kenjem be a hátát. Mivel csak két személytől fogadok el utasítást, azok pedig Aizen, és Luzbel, mástól nem. Mindenki más csak megkérhet valamire, és vagy megteszem neki, vagy nem. Nem érdekel ki milyen erős is, nem az erőt tisztelem, hanem a személyt, a jellemét, magát a lényét tisztelem. Lehet akármilyen erős is, ha nincs meg benne az a kis dolog, ami miatt tisztelném, akkor nem érdekel az a személy. Talán elcseszett arrancar vagyok, olyan, akiből hiányzik a félelem, bár ez is ostobaság. Én is félek sok dologtól. Főleg a kisgyerekektől, közelednek felém a kis lábaikon, angyali kis mosollyal az arcukon, közben már azon gondolkoznak, hogyan is öljenek meg. Este bejönnének a szobámba és egy bazinagy tőrrel átvágnák a torkomat, vagy egy kötelet feszítene ki, és átesve rajta a nyakamat törném. De már megint eltértem a témától. Tehát én is félek sok dologtól, de talán annyiban vagyok más, mint a többi arrancar, hogy emberségesebb vagyok. Nem célom az esztelen mészárlás, sőt a shinigamik célnélküli gyilkolása. Megteszem, amit meg kell, de nem feltétlen vagyok tőle boldog. Most pedig vissza a jelenbe. Éppen egy kis fúria hátát kenegetem és masszírozom, ez jó dolog, bár az ismeretségünk kezdete annyira nem volt jó.
- Rendben, ahogy szeretné. Bár jómagam szeretem a tegeződést, közvetlenebb, és könnyebb ismerkedni, barátkozni. De nem erőltetem rá a tegeződést arra, aki nem igényli. Pedig néha mindenkinek ki kell egy kicsit mozdulnia. A legszebb virágoknak is kell a fény, mert különben elhervadnak és elfonnyadnak. Azt pedig nem szép látvány. A rugdosásra pedig borítsunk fátylat, lényegtelen, és csupán egy félreértés miatt történt az egész, és nem célom megismerni a többi eszközt, amihez folyamodna. A borravalónak pedig egy egyszerű köszönöm is megteszi. Lehet, annak nézek ki, de nem vagyok egy ostoba perverz, aki megpróbálná kihasználni az apró kiskapukat, hogy a saját testi vágyait kielégítse. Persze az életemet se dobnám el. -azért az meglepet, hogy bocsánatot kért tőlem. Lehet mégsem annyira fúria? Lehet tényleg nem az, akkor én tévedtem. – Elnézést kell kérnem a fúria mait. Csak kiszaladt a számon.
Érdekes, azért én is tudok meglepetést okozni, magamnak is. Talán nem vagyok annyira egyszerű jellem. Lehet, kicsit összetettebb vagyok, de ez szerintem szerencse. Tudok én normális lenni, csak nem mindig akarok. Ebben a megsavanyodott világban kellenek az olyan bolondok is, mint én. Ezek meg milyen láncok? Hm, kígyó láncok? Ahogy szépen előjöttek a táskájából, talán ez lenne a zanpaktouja? Elég egyszerű és praktikus kis fegyver. Ellentétben Orgoval, ami elég feltűnő. Most rajtam a válaszolás sora. Tényleg ilyennek nézek ki? Egy kujonnak? Elismerem, hogy mint sokan mások én is vágyok egy kapcsolatra, és néha vannak érdekes megmozdulásaim. De nem mindenkivel szemben. Vannak olyan nők, akikkel ez meglehet csinálni, és vannak, akikkel nem, és persze azok, akikkel én nem akarom.
- Nos, tényleg nem Luzbel-san küldött ide. Be kell ismernem amióta az Ő fraccionja vagyok, nos, nem történt semmi érdekes. Nem kaptam semmi feladatot tőle, és semmi mást se. Bár nagyon kedves Öntől, hogy ennyire egy kalap alá vesz a perverz férfiakkal. Elismerem, hogy érdekel a hölgyek teste, mint minden egészséges férfit, vagyis majdnem minden férfit, mert ugyebár vannak, akik a saját nemükhöz vonzódnak. De nem teljesen azért vagyok itt, hogy nőket bámuljak, ez mellékes tényező, nagyon mellékes. Azért vagyok itt, mert én is pihenni szerettem volna egy kicsit, ismerkedni, barátkozni, és ilyenek, lazítani, na és persze mert a golf nem nekem való játék. Az ismerkedés sikerült is, persze nem teljesen, ahogy én szerette volna. Ami az ágyról leparancsolást illeti. Bár mindig jobb mintha fej nélkül estem volna a földre. Nem lettem volna szép látvány. Minden csupa vér lett volna, eh, és kimosni a vért, nehéz dolog. Tudom mert a kutyám néha véresre harap, és akkor a ruhából nehezen jön ki.
Ritka, amikor így ismerkedek meg valakivel. Bár belegondolva….Luzbel is a nyakamat szorongatta, amikor találkoztam vele. Tehát ráfoghatom, hogy ezen a helyen én így ismerkedek.
- Semmi baj. A nevem Karasu Vex, és nem is várom el, hogy megjegyezze a nevemet. Nem hiszem, hogy fogunk találkozni máskor is, őszinte sajnálatomra.
Beletörlöm a nadrágomba a jobb tenyeremet, mégse krémes kézzel fogjak vele kezet. Aj de nehezen jön le, de végre csak sikerült. Lánc? Na, most ha megfogom a kezét, akkor lehet, rám tekeredik a lánc, és megint megszívom. Üsse kavics, megteszem, megfogom a kezét és finoman megrázom. Elvégre csak egy nővel fogtam kezet. Aki történetesen Adora espadája, chh, tényleg Adora, neki is oda kell adnom a bérletet. Megkérjem Eliziana-t? Nem tudom, mennyire örülne neki ha postásnak nézném?
- Örvendek a találkozásnak. Szolgálhatok esetleg egy limonádéval, sörrel, vagy szendviccsel, vagy valami édességgel, cukor vagy csokoládé? Van bőven. Egy az Emberi világba való utam során vettem. Öhm, nem tudja véletlenül Adora-chan merre jár? Tudja hoztam neki valamit, persze nincs nálam. Csak majd szeretném eljuttatni neki valahogyan. Ezért is érdeklődtem.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 106
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Kedd Márc. 01, 2011 6:09 am

Férfiak? Ugyan már...

A kézfogás és a masszíroztatás végeztével mégis csak megfordultam, bár rögtön utána valami furcsa érzés fogott el. Leginkább olyasmi jelzővel látnám el ezt az érzést, hogy "gyerekes" vagy "tinédzseres". Hisz szinte automatikusan húztam mellkasom elé a kezeimet a mellkasom elé és pirultam el kissé. Nem vagyok hozzászokva az ennyire sokat mutató öltözékekhez, bár ha arra gondolunk a Kami-kunos harcban.... Már a gondolattól újra paprikavörös lett a fejem, de most nem a dühtől hanem sokkal inkább attól, hogy szégyelltem magam. Gyorsan keresgélni kezdtem a táskámban és szerencsére kaptam egy olyan felsőt amiben bele se sülök, de a mellkasomat eltakarja. Nagyot sóhajtva nyugszik meg kicsin kis lelkem, hogy már senki sem láthat többet belőlem, mint amennyit mutatni akarok, bár még mindig rákvörös az arcom. Hogy én ezt, hogy fogom megmagyarázni, hát még a gyermeteg viselkedésemet. Az egy dolog, hogy körül-belül 16-nak nézek ki, de akkor is elmúltam már háromszáz éves és mégsem viselkedhetek így.
- N...nem... -kezdek bele, de gyorsan a szám elé kapom a kezeimet és ha lehet még vörösebb leszek. Nagyszerű, nem elég, hogy elpirultam még akadozva is beszélek. Azt hiszem, hogy ez a mai nap tényleg nem az én napom. Sokkal okosabb lett volna, hogyha a szobámban maradok és alszik inkább vagy valami. Végül mikor a belső hisztimet sikerült valahogy legyőznöm megköszörültem a torkomat és folytattam. - Khm... Nem nem láttam. Nem szoktam számon tartani, hogy merre lófrál. Mikor hívom akkor legyen ott, aztán azon kívül bármit csinál az az ő dolga-baja, amíg engem is nem kever belé, de akkor már nagy lesz a baj.
Magamban üdvrivalgást tartottam annak, hála, hogy ezt a pár mondatot sikerült kimondanom és alatta a pirultságom is odalett. Azt hiszem megint kezdek gyerekesen viselkedni, pedig ez igazán nem jellemző rám. Lehet, hogy egy kis harc jobb kedvre derítene? De most nem akarom harcolni, most nincs kedvem hozzá. Ráadásul olyan jól elbeszélgetek ezzel az arrancarral. Te jó ég, miket is beszélek! o.O Remélem senki sem gondolatolvasó a környéken, mert akkor lehet, hogy mégis mészárlást rendezek. Ha bárki megtudja, hogy ilyesmiken gondolkodom akkor lehet, hogy nemártana beszereznem egy koporsót vagy egy vasszüzet. Az utóbbi nem is rossz ötlet, csupán nem magamon próbálnám ki.
- Mesélj kicsit magadról. Miket szeretsz, miket nem. Vagy bármit amit úgy gondolsz, hogy megoszthatsz velem.
Húzom fel magamhoz a térdeimet és átkarolom őket, majd a fejemet rájuk hajtom Vex felé fordítva, hogy lássam, az arcmimikáját, mert félek még hagynám magam becsapni. Bár már az is elég baj, hogy ilyen nagyon kedves vagyok valakivel egy ilyen nyílt helyen. Azt hiszem, hogy ha végre vége lesz ennek az átkozott napnak és eljutok a szobámig akkor rettegjen az az arrancar aki legalább kétszáz méteren belül van, mert a boncasztalomon fogja végezni...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Kedd Márc. 01, 2011 7:39 am

Igen férfiak, néha kellünk mi is…


Kissé elkerekedett, szemekkel nézek Eliziana-ra, miért takarja el magát? De utána leesik, lássanak csodát, lehunyom a szememet és elfordítom a tekintetemet is. Rémes, nem használom ki az alkalmat, hogy ennyire közelről bámuljak meg egy fiatalnak kinéző hölgyet? Rémes egy alak vagyok, habár nem értem néha a nőket. Legalábbis az arrancar nőket, harcban is szakadhat le ruha, sőt, rengeteg ruha szakadhat le. De máskor pedig rejtegetik magukat, nem értem én ezt. Talán mert tipikus férfi vagyok, nem, mert ha az lennék, akkor éppen, hogy nézném Eliziana-t. Tehát én egy olyan marha vagyok, aki csak azt lesi meg, akiről sejti, hogy ne zavarja, vagy nyitót a dologra, de másokkal rendes vagyok. Tehát én az a pasi maradok, akire a nők haverként, esetleg, mint egy testvér, úgy néznek. S nem, mint férfi, pech. Ahogy hallom megszólalt a szégyenlős hölgy. Ismét ránézek, és a vörös feje, plusz a dobogása megmosolyogtató, de van annyi tekintet, hogy nem mosolygok, csak marad az átlagos kifejezése az arcomon.
- Értem. De lehet az ajándékomat majd maga is használhatja. Egy mozi bérletet vettem neki. Akár ketten is elmehetnek megnézni a filmeket.
Elvégre ketten is mehetnek filmeket nézni. Egy jó vígjáték, vagy egy akció film, esetleg egy horror, de tovább megyek, egy jó kis mese. Ezek mind ki tudnák kapcsolni az arrancar. Elfelejteni egy kis időre a gondokat és bajokat, hej de csodás is. Megfigyelve Eliziana-t, érdekes személyiség. Az elején egy agresszív fúriaként tessékelt odébb, utána, amikor ráförmedtem, mint ha egy rémült nő lenne, utána jött a fúria, következett utána a domina, aki ráparancsol a másikra, amikor pedig az előbb felült, mint egy félénk szégyenlős kislány, most pedig a normális nő, akiben egy kis kíváncsiság van. Nekem pedig megfájdult a fejem a gondolatmenetem miatt. Inkább válaszolok a kérdésére. Bár, letegezett, tényleg letegezett? O.o Most mi legyen? Én is tegezzem vissza? Vagy maradjak a magázódásnál? Nem tudom, inkább rákérdezek.
- Izé, az előbb letegezett. Nem zavar, sőt, ellenkezőleg, örülök neki. De akkor nekem is szabad a tegezés, vagy maradjak meg a magázódásnál? De addig is mesélek magamról. A nevem már nem titok, és az se hogy mi a beosztásom. Miket szeretek? Hú, ez nehéz kérdés, sok mindent. Az édességet imádom, szeretem a limonádét, és persze a sört is, de nem szeretek részeg lenni, ezért csak módjával iszok. Szeretem a nyugalmat, de azt is, ha történek a dolgok, szeretem a kutyámat, annak ellenére, hogy Ő általában imád megtámadni. Nincsenek titkaim, bármiről tudok beszélni ha, kérdeznek. Ezért se tudom mit is oszthatnék meg. Olyan vagyok, mint a többi lélek, vágyok dolgokra én is, nem szeretek senkivel se haragban lenni, inkább barátkozok az olyanokkal, mint én. És általában mindenkiben találok valamit, ami miatt kedvelhetem. Ennek ellenére engem leginkább elkönyvelnek a tipikus arrancarnak, de nem zavar a dolog, legalább megvan az-az előnyöm, hogy lenéznek, és tudok meglepetést okozni. És szerintem eltértem a tárgytól. Maga, te, mit szeretsz?
Inkább így kérdeztem, és ha megharagszik a tegezés miatt, remélem, díjazza, hogy először a magázással kezdtem, és csak kicsit fog belém rúgni. Matatni kezdek a táskámban, és egy csomag gyümölcsös cukrot veszek elő, a hűtőtáskából pedig egy bontatlan üveg limonádét. Kibontom a cukrot és megkínálom vele ELit.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 106
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Szer. Márc. 02, 2011 5:52 am

Férfiak? Ugyan már...

Egy pár pillanatig csak pislogtam azon, hogy az arrancar mozijegyet vett Adorának. Lehet, hogy akar tőle valamit? Esetleg ez egy meghívásnak szánja egy közös napra vagy estére agy bármire? De hát ha így van akkor miért akarja rajtam keresztül küldözgetni, ha férfiból van és remélhetőleg abból van, akkor szépen odaáll Adora elé és átadja neki a jegyeket egy szép keretmesével társítva. Surprised Ez igenis így szép nem igaz? *>* Szerelem... szerelem... mindjárt leszerelem a fejemet ha így folytatom. Azt hiszem, hogy napszúrást kaptam és azért viselkedek így.
- Szerintem inkább add oda neki személyesen. Biztos jobban fog örülni annak.
Mondtam végre újra visszanyerve igazi formám, de éreztem, hogy tennem kell valamit, mert máskülönben újra érzelgős leszek vagy valami és lehet, hogy az a valami talán még rosszabb lesz, mint az érzelgősség.
- Azt hiszem nem ártana egy kis testmozgás, még a még végén napszúrást kapok.
Nyújtóztattam meg magam, majd felpattantam a helyemről és elindultam a víz felé. Egy pillanatra megálltam a medence előtt és a saját tükörképemet nézegettem a víz tükrén. Végül sikerült erőt vennem magamon és levettem a felsőm, majd egy könnyed ugrással a vízben kötöttem ki. Eddig már biztos ő is észrevette, hogy mit csinálok, ha nem hát akkor egy elég bunkó személlyel sikerült összetalálkoznom. Végül felkönyökölök a medence szélére és mintha csak egy állattal, úgy kezdek el játszadozni a medence szélén pihenő láncaimmal. Ők nem igazán vízpártiak, ez valami lánc betegség lehet, mint a láncdohányzás. Nem azt mondom, hogy semmiként sem jönnek a vízben, csupán ha nem szükséges nem teszik meg. Biztos azért, mert úgy gondolják, hogy berozsdásodnak. Bár ezt eléggé kétlem, főleg hogy ha azt nézzük, hogy lélekrészecskékből vannak és, hogy az én lelkemnek a részei. Úgyhogy ahhoz, hogy berozsdásodjanak ahhoz nekem is azt kellene tennem, de ez nem fog megtörténni.
- Van kedved versenyezni egyet?
Emelem a tekintetem a férfira aki közben remélhetőleg már valahol a környékemen van. Remélem, hogy tud úszni, hogy be merjen jönni anélkül, hogy siránkozna amiatt, hogy esetleg megfullad, és lehetőleg jól is, hogy legyen érdekes a verseny. Mondjuk én nem tudom, hogy mióta és honnan tanultam meg úszni. Soha nem is próbáltam vagy valami. Talán az ilyesmit nevezik született zseninek. Vagyis engem.
- Te nem unod már ezt a helyet?
Teszem fel a kérdést, mikor nyugodt tempóban lubickolok a medence másik végéhez. Körülbelül az út közepén már meguntam a versenyzést, úgyhogy biztos ő fog nyerni, de na hát, kell hagyni mást is érvényesülni, nem igaz? Most újból kikönyökölök a medenceszélre és jobb híján a homokkal kezdek el játszadozni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Szer. Márc. 02, 2011 8:34 am

Igen férfiak, néha kellünk mi is

Lehet, jobban örülne neki Adora, de lehet célzásnak is venné valamire, és viszonozni akarná, és utána jönnének a bajok. Lehet, hogy drágább dologgal hálálná meg, akkor nekem megint meg kéne lepnem valamivel. S persze ha én lövök túl a célon, akkor megint csak meglep valamivel, és ez így menne végig, akkor pedig teljesen lenullázódnánk anyagilag. Sőt, talán meg is utálnánk a másikat, és akkor elveszteném Csontos után az első barátomat. Annyit pedig nem ér nekem az egész. Inkább csak elmegyek és becsúsztatom az ajtaja alatt, ja, szerintem az lesz a legjobb megoldás.
- Gondolod? Ááá, inkább csak bedobom, vagy valami, lehet, csak zavarba lennék, lehet, az gondolja, hogy akarok valamit, pedig csak egy baráti gesztus semmi más.
Remek, hirtelen én leszek az, aki az átlagos hülyeségeinél is több hülyeséget hord össze. Nem jó ez így, valamit keresnem kéne, amivel helyre rakom magamat. Talán egy rúgás megtenné a dolgát. Hm, de ahhoz be kéne szólni neki. Akkor meg lehet, elpattan valami nála, és nem megrúg, hanem már tényleg minden csontomat összetöri. Az se lenne jó dolog, remek, már magamnak se tudok semmit kitalálni.
- Na, ja, bár itt a napnak nem csak esztétikai funkciója van? Mármint, tud barnítani meg minden, de hogy le is tud égetni. Minek csinálták ilyenre, érdekes.
Bár ezt már csak magamnak motyogom, felkapom a fejemet, mert már Eliziana nincs is itt, elindult a medencéhez. Szerencsére nem sokáig motyorékoltam, felállok és követem a medencéhez. Ő már beugrót, én pedig leguggolok a medence szélénél. Hm, a láncai itt vannak, és játszik vele. Vajon ha meg akarnám fogni a láncokat, akkor rám tekerednének, és megfojtanának? Érdekes gondolat, én se vagyok normális, hogy ilyenek járnak a fejemben. Bár inkább gondolatok, mint pengék járják át a fejemet, mert a kettő közül az első a kellemesebb. Versenyezni? Ja hogy úszni.
- Persze, miért is ne.
Felegyenesedek, és megropogtatom a tagjaimat. A bordáim azok már maguktól is ropognak, eh, az kellemetlen. Beleereszkedek a vízbe, fenne, a hajam megint kócos lesz, mindegy, majd megoldom. Megvárom, míg felkészül, és rajt. Szelem a habokat, miközben egy kérdésféleség jut el hozzám. Abba hagyom az úszást, még a „cél” előtt. Már nincs verseny? Így nem jó, nem így szeretek nyerni, azt szeretem, ha a másik belead mindent. Közelebb úszok hozzá, de azért betartva a kelő távolságot, nem hatolva be a privát szférájába.
- Az Aquaparkot? Elvagyok itt, néhanapján kijövök ide, és élvezem a semmit tevést, de nem mindig van kellemes társaságom, mint most. Bár azért néha unom én is, már ha erre érteted. Van valami ötleted, hogy merre menjünk? Persze csak ha van kedved velem mászkálni.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliziana Aberquero
Espada
Espada
avatar

Female
Cancer Pig
Hozzászólások száma : 167
Age : 106
Tartózkodási hely : Hueco Mundo
Registration date : 2010. Jun. 22.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: Quinta Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
21950/30000  (21950/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Kedd Márc. 08, 2011 8:44 am

Férfiak? ugyan már...

Fel sem tekintve a mellettem lévő férfira játszadozom könnyedén a homokszemekkel és a közben odaérkezett láncaimmal. Gondolom halálra ijesztettek mindenkit aki meglátta őket, hisz ki ne ijedne meg egy szabadon mászkáló lánctól a medence mellett? Igaz, hogy ha bajuk van akkor állok rendelkezésükre, hogy közöljék velem, majd elhúzzanak.
- A napnak itt csak esztétikai szerepe van és arra való, hogy Aizen szórakozását elősegítse. Sokkal jobban szeretem azt az üres félholdat ami ezen a fránya plafonon kívül foglalja el az égboltot. Máskülönben azért akarom elhagyni ezt a helyet, mert már nagyon meguntam ezt a sok embert, és örülök, hogy velem tartanál, habár nem tudom még, hogy mennyire bízhatok meg benned. Nem sok helyre mennék innen, maximum a saját szobámba, bár nem tudom, hogy mennyire örülnél az ott látottaknak és mennyire örülnék én a te ott létednek. Esetleg te fel tudsz ajánlani valami helyet? Mert máskülönben mehetünk, hozzám is, csupán akkor ajánlott számodra a felkészülés mindenre.
Ecseteltem a hosszú szöveget, majd ismét rájöttem, hogy sokat fecsegek, de most az ezzel járó pirultságomat sikeresen elrejtettem a hajam mögé, remélem. Ezután hirtelen felindulásból merültem le a víz alá. Pár másodpercet ott töltöttem, hisz sokkal könnyebb volt úgy lenyugtatni a bennem kavargó érzelmeket, hogy vihorászások és kiabálások nem zavarták a nyugalmat. Miután ismét a felszínre jöttem, először Vex elé úsztam és a felsőtestére néztem. Igazán jól kidolgozott felsőteste volt, szó mi szó. Egy bólintással jeleztem magamnak, hogy megfelelő. A kezeimet a vállaira tettem, majd rá támaszkodva kimásztam a medencéből. Remélem nem okoztam neki nagy fájdalmat, hogy mást kapott, majd maximum valahogy megoldom azt a borravalót, hogy neki is jó legyen és nekem se legyen ellenemre.
- Köszi. - köszöntem meg a segítségét, habár akarva-akaratlanul segített nekem, ha tetszett neki ha nem. De egy ennyit csak kibír, nem? Különben sem vagyok egy nehéz teremtés, mert igenis ügyelek az alakomra bármennyire is furának tűnik ez másnak. :/
Visszasétálva a nyugágyhoz most már az uniformisomat öltöttem magamra, ami után sokkal magabiztosabbnak éreztem magam. nem is tudom, hogy miért.
- Azt hiszem mégis csak megpróbálkozom azzal, hogy elviseljem a jelenléted a szobámban. Mit szólsz, van kedved belesni egy espada szobájába?
Fordultam végül a numeros felé, hogy lássam milyen reakciót vált ki mindez belőle. Hisz ez is befolyásolni fogja azt, hogy hogy bánok vele a későbbiekben. ha hiú reményeket táplál akkor lehet, hogy rövid látogatása lesz egy kis csetepatéval összekötve, ha pedig nem akkor, majd elválik, hogy mi lesz mindebből. Közben persze magamra akasztottam a kis táskámat és egyetlen gondolattal utasítottam a láncaimat, hogy másszanak belé. Hisz nem szeretném, hogy ha a legfontosabb dolgaimnak lába kélne. Épp ezért tartom a táskámban a láncaimat. Házőrzőnek. Surprised

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Eliziana_Aberquero
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Kedd Márc. 08, 2011 11:07 am

Igen férfiak, néha kellünk mi is…


Kúszó láncok? Na, lehet, ettől frászt kapnék, ha csak úgy hirtelen látnám. Ellenék, mint a befőtt, pihengetnék, lazulnék, és erre egy lánc csak elcsörögne előttem. Szerintem visító frászt kapnék, és a hajam is felállna. Akkor meg megint tehetnék rá 1kiló zselét, nagyon sokáig tart mire rendesen hátra simítom. Kezdetben még nem ment annyira jól, és volt rá példa hogy felállt pár hajszálam, na, igen viccesen néztem ki. Röhögtek is rajtam, de csak addig, míg nem vertem ki a fogukat. De végre már tökéletesen be van állítva a hajam. De miken nem gondolkodok? A hajamról, a végén majd elkezdek azon is fantáziálni, hogy milyen ruhát vegyek fel, meg fessem-e a körmömet? Na, azt már nem, sürgősen kell majd valami férfias téma, ha haza mentem. Figyelmesen hallgatom, amit mond, van abban valami, amit mond. Mert ha azt vesszük, egészen addig nem nagyon ismertük mi az a napfény, míg Aizen nem jelent meg.
- Igen, más szerepe nincs, és valóban a félhold az igazi égitestünk. De személy szerint nem zavar a Nap se, ha csak mesterséges, akkor se. Megvan a szerepe, bár azért az zavar, hogy soha nem megy le, mindig világos van. De inkább ne is legyen váltás, az már túlságosan is hasonlítana az Emberi világra. Egyetértek veled, zavaró, ahogy vinnyognak. Kellene egy privát részleg ide is, ahova nem mehetnének be, csak az espadák és a fraccionok. Egy ilyen privát rész, nem is rossz ötlet annyira. Szívesen megyek veled, és a bizalom olyan, amit ki kell érdemelni. A tegeződés megvan már, a többi jön majd magától. – mosolygok barátságosan. – Csak nem lehet annyira félelmetes, de amúgy sokat eltudok viselni. Az pedig hogy mennyire örülnél neki, az csakis rajtad múlik. Más helyet? Amit ismerek az a Golfpálya, de nem hiszem, hogy tetszene neked, és ha jól tudom, van valami Bár is, de szerintem az se tetszene neked.
Most mit akar csinálni? Megfolytja magát? A néztem az elmosódót, körvonalait, mit is csinálhat ott lent? Csak nem folytja magát vízbe, inkább felém úszik? Pedig most nem csináltam tényleg semmit, tehát nem is üthet le, sőt, a vízbe se végeztem el a dolgomat Very Happy , tehát erre se lehet panasz. Most pedig bólint? De mire? Emeli a kezét? Emeli a kezét!! Már kezdek megijedni, de szerencsére csak annyit csinál, hogy engem használ létra helyet, és kimászik a vízből.
- Nincs mit.
Tényleg nincs mit meg köszönnie. De ha már Ő is kimászott, akkor nekem is itt az ideje. Megkapaszkodok a medence szélében, kinyomom magamat, és kimászik a vízből. Utána sétálok, a nyugágyhoz, aminek köszönhető, hogy egyáltalán találkoztunk. Felkapom az ingemet, ami azonnal átnedvesedik. Annyi baj legyen, majd megszárad. Apró meglepődés egy pillanatra azért látszik az arcomon. De hirtelen egy barátságos mosolyt ejtek meg.
- Persze, miért ne lenne? Ha neked úgy is kedved van innen elmenni, és mivel nekem se nagy kedvem van már itt maradni, nyugodtan elmehetünk hozzád is. Nincs abban semmi, ha egy jövendőbeli barátnak megmutatod a szobádat. Ha gondolod, majd én is megmutatom az enyémet, ha nem zavarnak a kutyák.
Felveszem a holmimat, a táskámat, és a hűtőtáskámat is.
- Tőlem mehetünk is.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Csüt. Jan. 16, 2014 2:14 am

Idegenek találkozása a pancsoldában

Unalmas napok egyikének indult ez is. Viszont az unalmas napok közül azon napokhoz tartozott, amiken csak és kizárólag Sanaa tartott velem. Sayyid azt a helyet ki nem állhatta, ahova tartottunk, Bes meg Zosimos büntetésben tartása miatt nem jött, Zosimos bár jött volna, de Bes nem engedte. Szerinte Zosimos amúgy is eleget forog nőket lesve, így számára ez büntinap. Szóval Sanaa-val a vállamon mentem az aquaparkba, a kis chibi élvezhette a víz közelségét, én meg élvezhettem a helyzetet, hogy a Räv közvetlenül nem kereshet itt, így egy kicsit naplopóskodhattam. Az espadam és a chibijeim vezetője, mivel tűzhasználók, ezért nem túlzottan vízbarátok, e miatt is kell félig meddig titokban tartanom Sanaa képességét Räv előtt.
A jobb vállamon a szekrényemből előhalászott törölköző, bal vállamon Sanaa, az ő bal vállán meg az ő apró törölközője. Amúgy sem vagyok kicsi, ahogy a chibik sem nagyok, viszont így még inkább annak tűntünk, legalábbis egymáshoz viszonyítva. Ezen a napon valamiért a szokottnál jobban örültem, hogy távol maradhatok a felettesemtől, nem igazán értettem, hogy miért, de egy ideje maga a jelenléte zavaróvá vált, pedig ő volt az én espadam.
Mivel a fegyvereinket otthon hagytuk, így értéknek legfeljebb az egyenruhánk nevezhetőek értéknek, de azok könnyebben pótolhatóak. Átöltöztünk, én fürdő nadrágba, Sanna egybefürdő ruhába, s törölközővel a vállunkon kerestünk egy szabad nyugágyat. Miután találtunk rögtön elváltunk, én lefeküdtem, s csupán bámultam ki a fejemből, míg ő majd az összes csúszdát kipróbálta.
- Gyere Wolloh-san, csússzál te is! Azon a nagyon! – Ugrált a homlokomon lévő maszkdarabkámon. Mivel nem lett volna nyugtom tőle, sóhajtottam egyet és elindultam egyet csúszni. Pedig nem vonzott a víz, furcsa módon nem vonzott, azt hittem jó lesz vízben lennem, de nem így volt. Egyáltalán nem kívánkoztam a vízbe.
Puff. Nekimentem valakinek a csúszda lépcsője előtt.
– Vak vagy törpe? – Szóltam le a vöröshajú lánynak. – Történt velem már egy-két dolog, de olyan még nem, hogy nem vettek volna észre. – Közben kezemmel intve mutattam, hogy a nem elhanyagolható magasságomra gondolok elsősorban. A lélekerőmre nem gondolhattam volna mivel direkt visszafogtam magam, amennyire csak tudtam, mert egyáltalán nem volt kedvem a kötekedőkhöz. Ironikus volt, hogy éppen én tűnhettem kötekedőnek.
– Ne törődj vele! Inkább menjünk a legnagyobb csúszdára! – Türelmetlenkedett Sanaa a fülemet ráncigálva.
– Mihelyt bocsánatot kért, békén is hagyom! – Vigyorogtam le a vöröshajúra. Nyugalom ide-nyugalom oda, hiába én mentem neki, én voltam az, aki várta a bocsánatkérést. Megadtam ennek a nőnek a lehetőséget, hogy bizonyítsa, hogy több, mint irtandó kártevő. Talán meglágyultam, vagy csak valami utóhatása lehet ez Tanarotte mérgének, de tény, hogy egyelőre nem tekintettem rá úgy, mint annakelőtte minden nőre. Szóval vártam, hogy bocsánatot kérjen.

Kinézeti kiegészítés:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dalarea Cortéz
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 48
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. Oct. 19.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
5800/15000  (5800/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Szomb. Jan. 18, 2014 11:38 am

Halálos hiba
 
 Catalina elégedetten fordult meg a tükör előtt, és nyugtázta, hogy bármennyi idő is telik el, még mindig gyönyörű, sőt, talán szebb, mint emberként. Az izmokból ugyan talán elég lett volna egy kicsit kevesebb, de még mindig nőies külseje volt, és szerinte javított rajta az edzés, azt a zavaró lyukat pedig úgyis takarja a fehérnemű. Aki látja, már amúgy sem arra a lyukra figyel. Razz A legpozitívabb változás, egyértelműen a hajszíne volt, ami sokkal jobban tetszett neki, mint az eredeti, ez legalább kilógott a tömegből.
 Miután végzett ezzel a szokásos, reggeli, tíz perces rituáléval, felöltözött. Ezúttal nem nagyon, csak a zöld fürdőruháját vette fel, és a sminkelést is letudta alapozóval. A mai napon úgy döntött, úszni megy, és szerencsére, Daniellának abban igaza volt, hogy nincsenek rászorulva a sminkre, anélkül is kiemelkedően szépek. Még talán a középkori, sminktelen, csak kétnaponta fürdő, borotválatlan, törött körmű énjeik is bőven kilógnának az átlagból ma is.
 Felvette az egyenruháját, ami úgyis csak az öltözőig fog kelleni, úgyhogy nem is nagyon igazgatta meg magán, és a zanpakutoját sem vette magához. Sokan elfelejtik Las Nochesben, hogy a szavak élesebben vágnak, mint a kard, az elme keményebb a hierronál, és nem is hitte, hogy bármi olyasmi történhetne, amihez kellhetne neki a lándzsa. Csak törülközőt, üdítőt, naptejet, váltóalsót pakolt a táskájába, és úgy indult el az Aqua-parkba.
 Nem volt konkrét terve, nem hívott el senkit oda, de már elég sokan ismerték ahhoz- legalábbis, az arcát biztosan, hogy találjon valakit, akivel szórakozhat. Szórakozás alatt, persze nem azt értette, mint Lucía, aki olyan sok férfit összeszedett- természetesen, az ő tanításával, anélkül emberi életében csak egy tizenöt éves lovászfiúra futotta szegénykének- , de ezt nem használta ki. Csak egy hétig övé lehetne ez a test, minimum behálózna egy Espadát!
 Gyorsan átöltözött, kifizette a belépőt, és besétált. Rutinosan futtatta végig a jelenlévőkön a szemét, de természetesen nem állt meg, amivel a bizonytalanság látszatát keltette volna, biztos mozdulattal dobta le a táskáját az egyik nyugágyra, és rögvest ugrott egy fejest az egyik medencébe. Természetesen, olyan elegánsan, hogy az talán mindenki tekintetét odavonzza, hogy azután sokból tudjon válogatni. Megfigyelte, hogy a jó külsejű arrancarok a legerősebbek, közülük kell kiválasztani egy intelligenst, aki így nem csak kellemes társaság lesz, de alkalom adtán hasznos kapcsolat is.
 Ahogy kimászott a létrán, és készült rá, hogy megrázza a haját, úgy, ahogy a filmekben szokták, beleütközött egy magas férfibe, akit rögtön elkönyvelt eunuchnak vagy szodomitának, elvégre, ha egy férfi beléjön, akkor bocsánatot kér, és próbálja „kiengesztelni”, ami a legtöbb férfinél azt jelenti, hogy be akar kerülni a bugyijába. Ez a férfi, úgy tűnik, nem ilyen. Pár másodpercig gondolkozott csak azon, hogy felébressze Serenát vagy Daniellát, hogy üssön neki egy második hollow lyukat, úgy döntött, most inkább ő maga szórakozik egy kicsit. Egy sima verés úgyis túl gyors.
 - E… elnézést, a szemembe sütött a nap, azért nem vettem észre!- eltakarta a szemét, és felnézett az arca felé- persze, amúgy is látta már az arcát. Azt már elkönyvelte, hogy nem egy észlény, illetve, hogy valami kis izé beszél a vállán, de most még hozzátette azt is, hogy annak ellenére, hogy nagy, és elég izmos, egyáltalán nem az esete külsőre sem, túlzottan bandita-szerű, azokból pedig legfeljebb a palotalakók, vagyis politikusok érdeklik komolyan. - Nagyon sajnálom, ha megzavartam a pihenése közben, uram! Jóvátehetem valahogy?- természetesen, játszotta a szende szüzet, lesütött szemmel, és felkészült rá, hogy a férfi bármit mond, azt megteszi, vagy esetleg úgy tesz, mintha zavarba jönne. Imádta ezt csinálni, és nem is azt várta csak igazán, amikor majd eljön az idő, és beérik a gyümölcs, magát a folyamatot szerette.

______________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Szomb. Jan. 25, 2014 3:21 am

Idegenek találkozása a pancsoldában

A szememben tipikus gyengeként viselkedett, olyanként, aki csak álmodik arról, hogy egyszer erős lesz, de hogyha olyan ellenféllel, vagy fajtárssal találkozik, aki nem sokkal gyengébb, akkor meghunyászkodik, vagy elmenekül. Ez van a nőkkel vagy túl harciasak, – mint az a shinigami nő, vagy Eliana, – vagy túl gyávák – mint ez. Eddig nem találkoztam olyannal, ami nem ezen végletekhez tartozott volna. Ez is ilyen volt, végletes, nem nagyon láttam benne küzdő szellemet, bár… ~Talán ő is visszafogja magát itt? Őrültek, megeshet.~
- Nem zavartad meg a pihenésem, ezért nincs mit jóvátenned. Smile– Vigyorogtam le a vörösre. – Viszont, hogyha beszédes kedvedben vagy, – eddigi megfigyeléseim alapján fölöslegesen tetem a bevezetést, mert ezek mindig csacsogós kedvükben vannak, viszont hogyha nem, akkor még ennyit se mondtak volni, mint ez, – akkor elmondhatnád, hogy kivagy? Kihez tartozol?
- Azt mondtad, hogyha bocsánatot kér, békén hagyod. Azt tette, szóval mennyünk! – Rángatta meg fülemet Sanaa.
- Ahhoz a nagy csúszdához megyünk. – Mutattam a célpontunkra. – Tarts velünk, talán félreismertük egymást első ránézésre. Smile– Ezt főleg magamra értettem, hiszen rögtön egy tipikus, alighaszna nőnek néztem, ahogy a többit is szoktam, viszont hogyha mégis több haszna van, akkor talán jóban kellene lennem vele… ~Pfúj… Erre még gondolni is szörnyű… De végül is Natalie-espada-nak is megvan a haszna… Talán ennek is…~ Valamint azért is adtam neki bizonyítási lehetőséget, mivel feltételeztem, hogy talán csak vissza fogta magát. Hiszen erre a helyre pihenni járnak az arrancarok, nem harcolni. Furcsa, de nekünk is kell egy ilyen hely. – Legrosszabb esetben is elbeszélgettél egy idegen fajtársaddal, és csúsztál egyet egy csúszdán. Smile– Ezt követően megindultam a csúszda felé, hogyha jött, akkor jött, hogyha nem, akkor nem. Viszont miután bemutatkozott én is ígytettem, bár elgondolkodtam, hogy vajon a saját nevemet használjam-e vagy kedvenc manga hősöm nevét, viszont inkább úgy döntöttem, hogy nem ferdítek.
- Wolloh Del Desierto, 44. arrancar, Räv la Luz, a Thres-espada első fraccionja. Smile– Aztán a vállamon ülő chibire mutattam. – Ő meg Sanaa.
~Hogy mi lesz, akkor hogyha nem tudja rátermettségét bizonyítani? Semmi, az aquaparkban semmi sem fog történni. Egyszerűen nem fogok vele törődni. Ellenben, hogyha valahogy képes bizonyítani, akkor is lehet, hogy ugyan az fog történni. Akár bizonyít, akár nem, akár fraccionja valakinek, akár nem, egyszerűen csupán megjegyzem arcát és minősítését. Majd, hogyha harcban egymással szembe kerülünk, akkor talán lesz súlya az észrevételemnek. Talán… Smile~

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dalarea Cortéz
Arrancar
Arrancar
avatar

Female
Hozzászólások száma : 48
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2012. Oct. 19.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
5800/15000  (5800/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Vas. Márc. 02, 2014 9:10 am

Halálos hiba

Catalina néhány másodpercig gondolkozott rajta, hogy mit feleljen a kilétét illető kérdésre. Ami a nevet illeti, mint mindig, a közös nevüket akarta használni, mivel nincs haszna belőle, ha mást hazudik, de a rangon elgondolkozott. Úgy gondolta, talán érdemes lehet kitalálni egy számot, hogy ne nagyon lógjon ki a numerosok közül, a természetes arrancarokat jobban megjegyzik, de mivel a férfi elég kötekedősnek tűnt, aki sok mindenkit ismer, nagy esélyt adott rá, hogy pont rossz számot mond, ezért úgy döntött, nem mond erről semmit.
- Dalarea Cortéz vagyok, nem tartozom egy Espada alá sem.- Catalina kissé szégyenlősen lesütötte a szemét, mintha ez valami szégyen lenne, pedig rendkívül egyszerű oka volt: olyan Espada még nem élt, aki mindegyiküknek megfelelt volna. Daniella elvárta az erőt és a menő stílust, Julia valamiféle pozitív hozzáállást, kedvességet akart, Serena azt, hogy becsületes, jó harcos legyen, Mercedes főleg szabadságot, szórakozást kívánt tőle, Lucía pedig vagy valami jó külsejű férfit akart, vagy valami olyan nőt, akinek hasonló az övéhez az érdeklődési köre, illetve érdeklik az írásai. Catalina a maga részéről ahhoz ragaszkodott, hogy hatalmat szerezzen az Espadán keresztül, bekapcsolódhasson a társadalmi életbe vele, soha nem kötelezte volna el magát egy későbbi lábjegyzet mellett. A legtöbb Espadának pedig egy évet sem adott, ez eléggé le is szűkítette a jelöltjei sorát. A téli háború veteránjaként, valószínű nagyon könnyen bekerülhettek volna bármelyik Espada alá, tehát nem azért numerós, mert nem felelt meg az Espadáknak, az Espadák nem feleltek meg nekik.
- Rendben, menjünk.- Catalina most is félénken követte a férfit, a vállait felhúzta, a szemét azokra a kőlapokra szegezte, amikre néhány másodperc múlva lépett. Nem játszotta túlzottan túl, egyszerűen csak azt a látszatot keltette, hogy inkább zavarban van a mellette lévő, hatalmas termetű arrancar mellett, mintsem hogy tartana tőle. Valójában egyáltalán nem találta vonzónak, de úgy döntött, hogy ezzel is segíti a férfi megtévesztését. Tört már össze úgy férfit, hogy elrabolta a szívét, aztán amikor a kezében tartotta, hideg kegyetlenséggel döfte bele a karmait. Igaz, ugyanez a férfi összetörte a testét a zátonyon, és utána heteket kellett eltöltenie az elhagyott faházukban, teljesen egyedül, amíg Lucía meg nem halt. Akkor hibát követett el, mert megelégedett a férfi érzelmi és üzleti összezúzásával, de tanulni fog belőle, és nem fog egy sebzett ellenséget sem hátrahagyni többé.
- Hú, az már majdnem olyan, mintha maga is Espada lenne! - egy erős Espada első fracciónjának lenni tényleg nagy hatalom, ha intelligens arrancar kezébe kerül, neki a maga részéről meg is felelt volna a jelenlegi Thres, főleg Lucía, Mercedes és talán egy kicsit Julia ellenezte a csatlakozást hozzá. Ha ezt a férfit megismeri, valószínű a másik kettő sem állt volna be hozzá szívesen, de neki ez csak egy újabb bónusz, mert szórakozhatna azzal, hogy megtisztítja az útját az első fracciónságig. Most csak önszorgalomból fogja elintézni. Csak beszélnie kell a testvéreivel, hogy ha esetleg összefutnak vele, hogy viselkedjenek.


______________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Hétf. Ápr. 28, 2014 4:36 am

Pancsi-pancsi

Sok hajtás, kurvasok hajtás, kell egy kis pihenés, és erre a legjobb egy kis ázás. Na most nem belül, hanem kintről ázás. Már csak egy megfelelő társ kell hozzá, és hát olyat nem sokat ismer. Tekintve azt, ahova menni akar, dekoratívnak is kell lennie. Kik jöhetnek számításba? Rózsika most nem, biztos elfoglalt, Lil’sis se, mert hát a végén valami nyaktörőt akar csinálni, na meg az idomai se a legfejlettebbek még hozzá, na meg ha valaki beszólna érte, hát azt illene leverni, és nincs kedve átrendezni az arcát az illetőnek, meg lehet az egész parkot. Ki maradt még? Adala. Ha jól emlékszik, akkor ott kerek ahol kell, és bár kicsit fura lett a viselkedése az utóbbi időkben, de megteszi. El is küldte hozzá az egyik hollowját az üzenetével, és remélhetőleg élve vissza fog majd térni.
- Na, akkor készüljünk fel. Egy rövidnadrág megteszi a pancsoláshoz, hűtőtáska a piának, meg kajának, papucs, és egy törölköző. De melyik legyen? A Spongya Bobos, vagy egy sima? Hááát, szerintem a sima kell, a másikért kiröhögnének. Ja, meg valami övtáska a ciginek és gyújtónak. Okés, mehetünk is.- mindent összepakolt, Orgora felakaszt a hűtőtáska, törölköző, övtáska, és mint a szegénylegény batyuval, már indul is a nagy kalandra. S’ remélhetőleg nem egy házisárkány lesz az, akivel találkája lesz.
Megérkezve az Aquaparkba, vidáman szívja be a levegőt, majd gyújt rá egy cigire, hogy szennyezze is azt. Belépve kinéz magának egy alkalmas helyet, majd lepakolja a cuccait. Nem félti otthagyni őket, minden ott van egy 4es szám, na jó, kivéve a rongyot, annyira nem lakik messze, hogy vizesen ne tudjon hazamenni.
- Na, az a medence okés is lesz, jó meleg a vize. Dala meg majd megérkezik valamikor. Szokásuk a nőknek elegánsan késni pár percet.- mondta vigyorogva, majd belesétál a vízbe, és leül a szélénél, élvezi, ahogy ellepi a víz. Fasza meleg. Kár, hogy emlékeket is ébresztett benne. Amikor Thea drágát csábította be egy kis pancsolásra a tornyába. De jó volt az is, csak alig akart vetkőzni a csajszi, de hát most már késő. Meghalt, és csak úgy lesz vele szexis élménye, ha a képzeletében veri ki rá. Pedig itt van az új csaj, aki azt mondta, hogy részben Thea, vagy legalábbis valami olyasmi. Na de egy ember, és törékeny, meg mit szólnának a többiek? Bár nem nagyon izgatja senki véleménye, de ha megtudják a dolgot, akkor igen csak jó támadható felületet képezne. Ezt bizony még részegen se mondhatja el senkinek se.
- Nők, nők, csak a gond. Sokat kell szívni az élvezetért…- lehunyta a szemeit, hátravetette a fejét, és relaxált, vagy mi a francnak is nevezik azt, amikor csak úgy van a semmiben.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adala Cascada
Espada
Espada
avatar

Female
Sagittarius Snake
Hozzászólások száma : 44
Age : 52
Tartózkodási hely : Coming Soon
Registration date : 2012. Nov. 30.
Hírnév : 12

Karakterinformáció
Rang: 7. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Hétf. Ápr. 28, 2014 8:07 am

*.* Pancsi-pancsi *.*


Ragyogva ugrottam ki a zuhany alól. Fesztelen voltam és esztelen. Na meg persze meztelen, de ezt törölközővel elfedem. A mai nap ugyanis a boldogságot én magam termelem. Hozzám képest a világ összes csokija is csupán egy pinduri szikra. Én magam vagyok az endorfinbomba. Minek is tagadnám, sugárzik az aurám. Ma találkozom Mr V-vel. A találka megbeszélése óta a kedvem felfele ível, mint az inverz hullócsillag.
Pakolászok mindenféle szépséget magamra. Ruhából keveset, parfümből moderált adagra. Mindent keresek, mint a medencében magamra illő vennem, a szemérmességet most kissé félre kell tennem. Hiszen meghívott pancsolni a zord kaszás, ázás lesz jussa annak a lánynak, ki elmegy vele. Igaz az aquapark az évnek ezen szakaszán arrancarokkal van tele. Sebaj, gondolom gondtalan gubancban, miközben azon morfondírozok, hajam kiengedjem, vagy maradjon szív alakú copfban? Végül a szokásos megoldás mellett döntök, habár a fürdőben így is megszámlálhatatlan percet töltök. Hajam igazítom, törülközőm lebeg, a szobámba már pucéran megyek, feltúrva a szekrények hada: öltözködik Adala. Gondolatomban párosítok fürdőruhát minden mással, nem foglalkozok most a divat állásával. Olyat öltök, ami tetszene az espadának. Bár a csupasz bőr a vágya a világ összes pasijának. Végignézek magamon, de így magam mégsem hagyom. Másnak ezt látni nem kell, majd megmutatom, mikor kettesben leszünk Vex-el. Összeszedem a cuccaim, kis táskába rejtem a holmim: Kulcsok, napszemüveg, sminkből valami vízálóbbat – s egyszerűbbet magamra kenek. Nem bálba megyek, nem kell sok cicoma. Kék, bikinimet felkapom, fejembe nyomom a kalapom, aztán start, mert vár már a lovagom. Nem lovag, kaszás, de ez most lényegtelen apróság.
Felhőmintás fürdőruhámban, papucstalan tipegek, a szórakozáshoz társaságot keresek. Konkrétan egy Espadát, akit meg is látok valahol odaát. Hát a medencének rossz felére jöttem volna? Ez a belépő már el van tolva. Hacsak szemem meg nem csal, alszik a túloldalt a nagy hal. Vigyormaszk ül az arcomra, csillogóan gonoszka. Lopva közeledek a relaxáló kaszáshoz, a cuccai mellett megszabadulva táskától, kalaptól. Remélem azért nagyon meg nem ijed az üdvözlet csókjától.
Hátulról vetülök előre, bele a zord kaszás ölébe. Lovaglóülésbe hajolok az arcába, csókot nyomva az Espada ajkára. Fel is dönteném, ha hagyná magát, remélem a szituáció azért adja majd magát.
- Szervusz zord kaszás. - Mosolygok a csókváltás után.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wolloh Del Desierto
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Pisces Goat
Hozzászólások száma : 147
Age : 75
Tartózkodási hely : Hierro-jában
Registration date : 2012. Mar. 17.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: 44. arrancar, Räv elhagyott fraccionja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
18000/30000  (18000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Szer. Ápr. 30, 2014 11:52 am

Idegenek találkozása a pancsoldában

~Dalarea Cortéz~ Jegyeztem meg a nevét, amit még sosem hallottam. Mivel egy egyszerű numeros, ezért nem is lepődtem meg ezen. Nem úgy, mint azon, hogy van némi esze. Meghunyászkodó viselkedése jó pontnak számított szememben, mert ez azt jelentette, hogy van annyi értelem a női fejében, hogy tudja hol a helye, és ne akarjon bajt magának azzal, hogy máshova képzeli magát.
- Hogy majdnem olyan lenne, minthogyha espada lennék én is? Heh! – Mulatságosnak tartottam a tudatlanságát, hogy nincs rálátással a fraccion-ok világára. Kérdéséből lerít, hogy úgy értelmezte a szavaimat, minthogyha én lennék Räv elsődleges, legfontosabb fraccion-ja. Pedig csupán én vagyok az első, kit fraccion-jává fogadott. Bár igazából én fogadtam espada-mmá, de ez részletkérdés. – Talán, de ezt ne hangoztasd, mert a sértődékenyebb espada-k még pattogni fognak, és az fájdalmas tud lenni! Még hogy espada… Pf… Dehogy, csupán én vagyok az első olyan arrancar, akit fraccion-jává fogadott. Bár… A gondolattal eljátszva, talán a leggyengébb espada nem tudna gondot okozni, hiszen eggyel tudtam a lépést tartani, de vereség lett a vége! – Tanarotte-val még tudtam a lépést tartani, igen, viszont egy olyan espada, mint az én Thres-em, Räv, vagy Vex, netán Diego-espada Már közel sincs elég erőm ellenük, Primera-ról nem is beszélve. Viszont úgy véltem, ezt ennek a nőnek nem kell tudnia, elég, hogyha azt tudja, hogy én lettem először Räv fraccion-ja, és van olyan espada, akivel tudtam a lépést tartani.
- Nem is próbáltál valamelyik espada kegyeibe férkőzni? Smile– Egész szép teste volt, így a férfi espada-k biztosan könnyen kegyeikbe fogadták volna. – Mondjuk Phellera-espada-hoz nem akartál csatlakozni? – Ahogy láttam neki számos fraccion-ja van, s majd mind nő. Talán valami nő mágnese van, de nem számít. Hogy miért ezeket kérdeztem? Nem tudom, talán csak furcsálltam, hogy nem tartozik egy espada alá.
Ez idő alatt oda is értünk a csúszdára vezető lépcső aljához. Sanaa már izgatottan paskolta a vállamat, ezzel nogatva, hogy ne késlekedjek. Bennem is megszületett némi izgatottság, hiszen ez volt az első, hogy ilyen csúszdán csúszok le. A lépcsőn felfelé haladva feltettem egy kérdést, egy utolsó kérdést annak a nőnek.
- Cortéz, mire emlékszel az életedből? – Nem tudtam, hogy honnan jutott eszembe ez a kérdés, egyszerűen csak felbukkant. Talán azért, mert amire emlékszek, azokban se csúsztam még vízi csúszdán, s ezért kíváncsi lehettem, hogy talán ő igen…
Sanaa-t engedtem magam előtt lecsúszni, s én csak azután csúsztam, miután a nő válaszolt, ezt követően a beszélgetést részemről lezárandóan egy mondattal elbúcsúztam tőle, még mielőtt lecsúsztam volna.
- A kastélyban egyszer biztos összefutunk még. – Utólag belegondolva ezzel a szóhasználat lehet, hogy kellemetlenül érinthette, hiszen ekkor is „összefutottunk”, vagyis inkább ütköztünk, de ez a lényegen nem változtatott. Ahogy a válasza sem az utolsó kérdésemre, az sem változtatott azon a véleményen, hogy megtűrendő nő.

Spoiler:
 

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   Hétf. Május 05, 2014 12:15 am

Pancsi-pancsi

Áztatta fáradt végtagjait, az se nagyon fogja zavarni, ha majd kiszívja a víz, csak a talpát ne törje fel semmi. Kosz ki már nem ázhat, volt annyira figyelmes, hogy mielőtt eljött lecsapatta magát, és levágta a körmeit is, ki se verte, hogy magjai nehogy kiszabaduljanak, és mások benne pancsoljanak. Már csak a társaságára kell várnia, és minden egybe lesz. Bár a legjobb az lenne, ha cigizhetne is, de nem lesz olyan medencében, ahol hamu is úszkál, még akkor se, ha az a sajátja, így van a pisálással is.
- Tuti, hogy az otthoni kis pezsgősbe rakok egy hamutálat, sőt, még egy makett hajót is beszerzek, azon el fog férni egy másik.- álmodozik csak, szép és jó álmok, de álmok is maradnak. Túl lusta arra, hogy tegyen is valamit. Lefoglalja a Fal, örül, hogy most is el tudott szabadulni egy kicsit. Már bánja, hogy volt olyan hülye, hogy feladatot talált ki magának, de meg kell ennie azt, amit főzött. Ám most az ajka másra lett használva, elsőnek nem tudta, hogy felnyögjön amiért egy apróság érkezett meg az ölébe, vagy a csókon lepődjön meg?
- Öh… szeva Dala.- úgy dönt, inkább nem lepődik meg, hanem helyette gyors testmustrát tart. Eddig még nem sok alkalma volt meglesni Adalát ilyen cuccban, pedig van mit nézni, az már tuti, még ha csak nagyjából mellkasig láthat, akkor se rossz a látvány.
- Helyzet? Jah, és ha lehet, óvatosan mozogj lentebb, törékeny dolgok is találhatók arra.- hierro ide, hierro oda, nem esne jól, ha kapna egy mákost oda. Nem csak a fejében lenne zavaros minden, de a fájdalom is rendesen végigzavarná a testét. Most mi legyen? Nem szokta meg, hogy így köszönnek neki, nem is nagyon tudja hova tenni. Oké, hogy Adala kicsit fura lett a legutóbbi találkozásuk óta, de ezt nem nagyon írhatja fel. Mindenki kapott volna egy kis sokkot attól, amit átéltek. Az egyik létező legrosszabb álom, a házasság, és gyerek, meg egy Gin macska, sok a jóból, hát még a rosszból.
- Mit ne mondjak, csini a ruhád, egész sokat mutat.- fogalma sincs minek mondta, most a végén két szék lesz az egészből, és ahogy szokás, a földre fog esni, törött farcsonttal, és jól tökön is rúgva. De hát ki mondta, hogy az élet egyszerű?

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Las Noches-i Aquapark   

Vissza az elejére Go down
 

Las Noches-i Aquapark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Las Noches-