HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kapitányi iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Oshiro Ito Mamoru
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Libra Horse
Hozzászólások száma : 21
Age : 27
Tartózkodási hely : Rózsakert
Registration date : 2009. Jun. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 4. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
7000/15000  (7000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Vas. Aug. 02, 2009 3:04 am

[Csak napi teendőim...] - Bemutatkozással fűszerezve

Mamoru kicsit rosszul érezte magát, mert szemmel láthatóan a kapitány terhére voltak akiket az apja küldött. Szegény még arra is felkészült, hogy valami alantas büntetőmunkát sóznak a nyakába, de Akane-sama úgy néz ki szemet huny e fölött a kis nézetletérés fölött. A másik két tiszt kényelembe helyezte magát a kanapén, de Mamoru jobbnak látta inkább a széken maradni ahol eddig ült, hiába szabadítottak fel neki egy kis helyet a kanapén. Szerette megtartani a kellő távolságot az emberektől, nehogy tolakodásnak érezzék a jelenlétét.
Mitsuko elmormolt félmondatát tisztán hallotta ugyan, de nem ütötte szíven a megnevezés. Mennyiszer hallotta már ezt....tudta jól, hogy semmi értelme vitába szállni, és megsértődni egy ilyen kis apróságon. Az egyetlen mód, hogy megváltoztassa a lány véleményét, hogy bebizonyítja az ellenkezőjét. Ezért elegánsan úgy tett mintha meg sem hallotta volna. Azon viszont igencsak meglepődött, mikor Gin kijelentette, hogy elmegy megnézni a szobáját. Hirtelen kicsit benne maradt a levegő, mert nem igazán szeretett idegeneket engedni a személyes terébe, sőt még a nem idegeneket sem sűrűn invitálta be a szobájába. Udvariasságból azért megmutatta volna neki, de mire megszólalhatott volna, hogy várja meg, mert a kulcs nála van, Gin már el is tűnt a színről.
-Viszontlátásra Gin. -köszönt el, mikor kiviharzott az ajtón *Majd visszajön, ha látja hogy zárva az ajtó* -sóhajtott egyet
- Akkor gondolom azért is hordasz ilyen ruhákat, mert a gazdag családban élsz, igaz? Nem túl unalmas nemesnek lenni?-kapta fel a fejét Mitsuko újabb kérdésére.
-Igazából az öltözködésemet nem az anyagi helyzetünk, hanem személyes indíttatások alakították ilyenné. Fiatal koromban nagy hatást gyakorolt rám az európai kultúra. -próbált kielégítő válasszal szolgálni.- A második kérdésre viszont nem igazán tudok válaszolni, hiszen attól, hogy az ember egy patinás nevet viselő családba születik, még élhet rendes életet. Mi magunk döntjük el hogy kik vagyunk, vagy mivé szeretnénk válni, a család csak -jobb esetben- egy biztos indulási alapot szolgáltat ehhez. Igaz, hogy ezekben a körökben léteznek bizonyos íratlan szabályok, amik néhány dologban megkötik az ember kezét, vagy meghatározzák milyen szituációban hogyan viselkedjen, de ha hiszi ha nem, jómagam is járok szórakozni ha épp megtehetem. Szóval mégis alkotva valamiféle véleményt egyáltalán nem találom unalmasnak a nemesi életet, hogy önt idézzem... -mosolyodott el egy kicsit.

______________

Fight against our own kind. I have the right to have hope. ...If I can think so.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 404
Tartózkodási hely : Otthon a családommal
Registration date : 2009. Jul. 09.
Hírnév : 23

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
34000/45000  (34000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Kedd Szept. 08, 2009 4:35 am

..--||Kirándulás Karakurába Mitsuval ||--..


Végre sikerült összejönnünk Mitsukoval a tengerparti eset után, aminek nagyon is örültem, hisz megszereztem álmaim nőjét. Azóta történt egy-két dolog, hisz kineveztek kapitánynak így a személyes dolgaimra sokkal kevesebb idő jutott emiatt. Megoldottam a problémát, hisz mindig eltudtam lógni ha csak egy fél órácskára is szívem hölgyéhez. Azonban a mai napra mást terveztem. Nagyon korán felkeltem és bementem az irodába, hogy minél előbb végezzek az aznapi papírmunkával. Sajnos az utóbbi időben nekem kellett csinálnom, mert a hadnagyomnak valami dolga volt, de hát ez van, majd ha visszaért, rá fogok sózni minden munkát, és míg ő dolgozni fog, én henyélek addig. Pontban délben kiléptem az irodából, visszasiettem a szobámhoz, és felkészültem a dologra. Vagyis megpróbáltam a hajamat valahogy megcsinálni, hogy ne álljon össze vissza, de kudarcot vallottam, így inkább hagytam az egészet. Aokit leműtöttem az oldalamról, és leraktam az állványára, ma nem lesz szükségem rá, remélem. Haorimat magamon hagytam, mégiscsak legyen meg a tisztelet, ha találkozok egy tisztemmel véletlenül. Megkerestem a dugi pénzemet, amit direkt az ilyen alkalmakra gyűjtögettem, és feltöltöttem erszényemet vele. Nem fogok suttyóskodni, ha arról lesz szó, ha Mitsunak valamihez megjön a kedve, akkor az lesz. Boldogan elindultam az ötödik osztag fele, mert valószínűleg ott fogom megtalálni a párom. Vagy az irodában, vagy a szobájában, vagy az étkezőben. Pár perc múlva már ott is voltam az osztag kapujánál. Már nem tévedtem el, sőt saját útvonalam volt a háztetőkön keresztül, hogy mikor ellógom a papírmunkát gyorsan oda érjek Mitsukohoz.
~ Hol is nézzem először...-töprengtem magamban, hogy hol kéne keresni szerelmemet. Igazából bármelyik tisztet megkérdezhettem volna, de nem volt kedvem hozzá, meg különben is jobb szerettem magam intézni az ilyen dolgokat. Odaértem az étkezőhöz, de nem találtam sehol a lányt. Kérdeztem a konyhás nénitől is, de Ő sem tudta, hogy merre lehet, tippként megemlítette a kapitányi irodát, és a szobáját, de ettől nem lettem okosabb, mert ezekre én is gondoltam már. Sóhajtottam egyet, majd elindultam a szobája felé, hátha ott alszik, vagy pihen, és ott találom. Pár perc múlva már ott is voltam a szobája előtt, kopogtam, de nem jött válasz, így kissé lelombozva indultam el a kapitányi iroda felé. Kicsit feszengtem attól a helytől, mert a kapitánnyal nem sokszor találkoztam eddig, de akkor sem volt túl felemelő a találkozás. Bár kapitányként már más a helyzet, de van itt más dolog is. Akane-taicho "közel" áll Mitsukohoz, és hát..na..mindegy. (Very Happy) Kopogtam az ajtón, majd beléptem az irodába. Mindkettőjüket bent találtam, mintha épp vitatkoztak volna valamin, mielőtt beléptem, szóval lehet, hogy én is kapok a fejemnek, amiért félbeszakítottam őket.
- Öh..jó napot Akane-taicho..izé..elrabolhatnám Mitsukot egy pillanatra? - kérdeztem kissé bizonytalanul. Ránéztem szerelmemre, és mosolyogva kifelé intettem a fejemmel, hogy csatlakozzon hozzám odakint. Mikor kiért Mitsu is az ajtó elé, én magamhoz húztam, majd egy hosszú csókkal köszöntöttem kedvesem.
- Szia! - mondtam neki. - Nincs kedved eljönni velem Karakurába? Plázába, vidámparkba, meg ilyenek. - suttogtam a fülébe.
- Akane-taicho el lesz egyedül is erre a kis időre szerintem.. -vigyorogtam.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 284
Age : 27
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*
Registration date : 2008. Sep. 07.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25000/30000  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Pént. Szept. 11, 2009 9:00 am

..--||Kirándulás Karakurába Sukével ||--..


Végre kezdtek egyre jobban alakulni a dolgok az életemben, aminek következtében boldogabb voltam, mint általában. Valószínűleg ez feltűnt a tiszteknek is, hiszen szokatlanul kedvesebben bántam velük, mint általában. Csak Akanével nem jött össze a jó pofizás, mert tudtam, hogy úgyis belekötne, ha akár egyszer is kedves lennék… Mindez, egy csodálatosan kedves, édes, és törődő (kicsit se vagyok elfogult… xD) shinigaminak köszönhető, aki mára már felküzdötte magát a kapitányi szintre. Mondjuk számomra ennél sokkal fontosabb volt az, hogy ő szeret.
Ma is, mint általában mindig, a kapitányt boldogítottam az irodában, és próbáltam úgy tenni, mintha olyan „normális” lennék, mint mindig. Azonban valószínű, hogy Akane már tudja, hogy újabban furcsán viselkedek, ráadásul sokáig ki is maradok mostanában.
Épp szokásos veszekedésünket folytattuk, mikor halk kopogás hallatszott, majd megjelent egy fej is, akinek tulajdonosát azonnal felismertem. Suke volt az. A szívem azonnal a torkomba ugrott, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, de azért próbáltam nem elvörösödni kisebb-nagyobb sikerrel.
- Öh..jó napot Akane-taicho..izé..elrabolhatnám Mitsukot egy pillanatra?
Kérdezte Yuusuke, amitől kissé ijedten pillantottam a kapitányra. Már kezdtem arra is gondolni, hogy ettől a kapcsolattól még a végén paranoiás leszek. Ijedten pislogtam néhányszor Akanére, hogy nehogy elkezdjen gyanakodni Suke hirtelen látogatása miatt. Bár az is lehet, hogy a reakcióm még feltűnőbb, és gyanúsabb volt, mint a váratlanul betoppant párom. Felettesem engedélyezte az elrablásom, így néhány pillanat múlva már kint is álltam Sukével a bejárat előtt. Még szinte fel se eszméltem az előző meglepetésből, mikor máris következett a másik. Suke magához húzott majd hosszan megcsókolt. A szívem még most is a torkomban dobogott, nehogy Akane felfedezzen minket, hogy épp az irodája előtt csókolózunk. Valahogy még mindig nem tudtam hozzászokni a tényhez, hogy én és Suke…
- Szia!
- Szia…
Suttogtam kissé elpirulva.
- Nincs kedved eljönni velem Karakurába? Plázába, vidámparkba, meg ilyenek.
Suttogta a fülembe. Őszintén szólva kérdeznie se kellett volna, hiszen a világ végére is elmennék vele, csak hogy együtt legyünk…
- Akane-taicho el lesz egyedül is erre a kis időre szerintem..
Vigyorgott. Valamiért nem tudtam nemet mondani, és végül is teljesen igaza van… Elfogadtam a meghívást, majd visszatáncikáltam az irodába, és szóltam, hogy egy időre lelépek, és kitaláltam valami kifogást. Pár pillanat múlva már vissza is tértem Suke mellé, hogy aztán közösen mehessünk körbejárni Karakurát.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Watanabe Yuusuke
10. Osztag
10. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 404
Tartózkodási hely : Otthon a családommal
Registration date : 2009. Jul. 09.
Hírnév : 23

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag kapitánya | A Daitenshi tagja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
34000/45000  (34000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szomb. Szept. 12, 2009 2:53 am

..--||Kirándulás Karakurába Mitsuval ||--..


Miután kihívtam Mitsukot a kapitányi irodából, gyorsan vázoltam neki az elképzeléseimet egy csókkal fűszerezve. Természetesen igent mondott, hisz az ilyen dolgokat sosem szokta visszautasítani. Pár pillanatra visszalibbent az irodába, hogy bekamuzzon valami Akane-taichonak, hogy el kell mennie. Mondjuk szerintem Akane pontosan tudta, hogy miről van szó, és semmilyen fontos dologról nincs szó itt, de hát ez van. Szerelmes az ember. Kis idő után visszaért Mitsu az ajtóba. Megfogtam a kezét, majd elindultunk a senkai kapu fele. A lélekbogyókat már idefele beszereztem, hogy ne kelljen külön elmenni értük, ezzel is pazarolni a drága időt, amit vele tölthetek. Oda is adtam a sajátját Misunak miután kiértünk az ötödik osztag területéről.
- Mit szólnál, ha először a parkba mennénk? - tettem fel a kérdést. Már jó párszor elterveztem az útvonalat, hogy merre is mehetnénk Karakurában, és úgy gondoltam, hogy a park ideális hely a kezdéshez, hisz a 13. osztag kertjét is szerette Mitsu, akkor azt is szeretni fogja, remélem. Néhány perces gyaloglás után odaértünk a senkai kapuhoz, aztán ki is nyitották.
- Csak utánad.-szóltam mosolyogva. - Hölgyeké az elsőbbség.
Elindultunk a kapun át és végig gontolam közben, hogy milyen jó is lesz ez a mai nap. Csak a szerelmem és én, senki más, semmi zavaró tényező. Ritkán tudunk sajnos ennyi időt eltölteni ketten, mert mindkettőnknek sok a dolga, de azért én mindig kerítek alkalmat, hogy meglátogassam szívem hölgyét. Míg haladunk az átjáróban, átkaroltam párom, és úgy haladtunk tovább.
- Mond csak Mitsu, mi van veled? Minden rendben? Nincs semmire szükséged? - kérdeztem, mint amikor az orvosok szokták a betegeiket kérdezni, hogy minden rendben van e, vagy nincs e valamire szükségük, csak itt másról volt szó. Szerelemről. Kisvártatva elértünk az átjáró végéhez, és kiléptünk a fűre. Nyomban megállapítottam, hogy szinte nem is kell gyalogolnunk a parkig, mert a part bejáratától nem messze nyílt meg a kapu. Bemásztam a pót testembe, aztán megvártam Mitsut is. Kék pólót viseltem kék farmerral és kék sportcipővel. A kék volt a kedvenc színem, szóval ruhából csak azt, ha az emberi világba jövök. indulás előtt jól megtömtem a tárcám, szóval pénzből nincs hiány. Nem suttyóskodunk, ha a párunkkal megyünk a városba kettesben.
- Nos, akkor indulhatunk a parkba, drágám? - kérdeztem mosolyogva Mitsukotol, és adtam az arcára egy puszit.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ninomiya Mitsuko
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 284
Age : 27
Tartózkodási hely : Kobaa-channál || 8. osztag keptöni irodája >< || Osztag kertje~ *.*
Registration date : 2008. Sep. 07.
Hírnév : 24

Karakterinformáció
Rang: kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25000/30000  (25000/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Kedd Szept. 15, 2009 4:45 am

..--||Kirándulás Karakurába Sukével ||--..


Naaaagy meglepetésemre Suke eljött az 5. osztag kapitányi irodájába, csak azért, hogy elhívjon Karakurába, egy kis városnézésre. Szívesen elfogadtam a meghívást, majd visszamentem a kapitányhoz, és beadtam neki valami kis hazugságot, hogy Watanabe kapitánnyal el kell mennünk a könyvtárba megkeresni valamit. A kapitány csak vigyorogva bólintott egyet, valószínűleg azért, mert sejtette, hogy itt nem könyvtárjárás lesz a vége. Na vajon miből? (: Miután befejeztem a füllentés áradatot, visszasétáltam Sukéhez, és kézen fogva indultunk el a Senkai kapu felé. Útközben kaptam egy aranyos kis lélekbogyót is, miután kiértünk az 5. osztag területéről.
- Mit szólnál, ha először a parkba mennénk?
Tette fel a kérdést Yuusuke az első úti céllal kapcsolatban. Mindig is szerettem a parkokat, főleg ahol szép szökőkút volt. Valamiért akár órákon keresztül is képes voltam azt bámulni…
- Részemről rendben. Rég voltam már Karakurában, és ha jól rémlik, akkor talán a park pont kimarad.
Mondtam mosolyogva. És tényleg… Legutóbb, mikor nem munka miatt jártam Karakurában, az Dai házavató bulija volt, ami… öhm… számomra nem volt túl felhőtlen... Néhány perces séta után végre megérkeztünk.
- Csak utánad. Hölgyeké az elsőbbség.
Mondta mosolyogva, amitől úgy éreztem, rögtön elolvadok. Szerencsére sikerült megemberelnem magam, és nem folytam szét a földön úgy, akár egy gombóc fagyi a forró aszfalton. Bár ami azt illeti, szívesen lettem volna az a fagyi. Egy halvány pírral az arcomon átléptem a kapun. Az út alatt folyamatosan azon tanakodtam, hogy vajon szívszerelmem milyen meglepiket gyárthatott még nekem a parkozáson kívül.
- Mond csak Mitsu, mi van veled? Minden rendben? Nincs semmire szükséged?
Tette fel egymás után a kérdéseket. Talán azért, mert túl csendes voltam egy darabig, és ezzel megijesztettem.
- Semmi, doktor bácsi.
Mosolyodtam a fiúra, egy szinte fülig érő mosollyal, csak hogy megnyugtassam, tényleg minden oké, és nincs semmire se szükség. Kissé úgy éreztem magam, mint egy kislány, aki a doktor bácsijával indul egy nagy, és izgalmas sétára. Izgatott is voltam rendesen! Kisvártatva meg is érkeztünk Karakurába. Az idő kissé borongós volt, és a nap is inkább játszott bújócskát, minthogy megmutassa nekünk gyönyörű, narancs-citrom színben pompázó korongját. Gyorsan felkaptam a gigaiom, aminek az öltözéke nagyjából úgy nézett ki, mint általában. Vagyis egy fekete szoknya, barna övvel, valamint egy fekete blúz, bordó-narancs nyakkendővel és egy barna kabátka. Na igen… Szörnyű, hogy lány létemre nyakkendőt hordok, de ha egyszer tetszik…
- Nos, akkor indulhatunk a parkba, drágám?
Kérdezte a szokásos édes mosolyával.
- Naná! Egyenesen előre, a parkba!
Kalimpáltam a levegőben, mint valami eszelős bolond, akit most engedtek ki a diliházból. Végül is nem is lenne túl messze a valóságtól, hiszen Seireitei néha olyan, akár az a bizonyos sárga színű házikó.
- Szívem, hallottam, ha jól hallottam, akkor van a parkban egy nagyon szép szökőkút. Ugye elmegyünk oda is?
Karoltam bele egyetlenembe, és néztem rá óriási nagy boci szemekkel. Olyanokkal, amiket még egy ma született borjú is megirigyelt volna. Mindenképp szerettem volna egyszer oda eljutni. És ha az emlékezetem nem csal, akkor teljesíti a szerelmesek egy kívánságát is… Bár erről Sukének még nem muszáj tudnia.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Vas. Márc. 07, 2010 5:40 am

~ Egy újonc megjelenése, avagy szerencsétlenség a köbön... ~

~Nagyszerű, első napom és máris késésben vagyok. Ez az én formám.~ Gondolta magában Akira miközben az 5ik osztag területén belül futkosott össze vissza. Ez annak az oka, hogy tájékozódáshoz semmit sem ért. Legalább kétszer körbefutotta már az egész területet.
~ Adhattak volna egy térképet. Hatalmas ez a hely, és hogy hogy nem találom a Kapitány irodáját? És miért mutogatnak mögém azok az emberek? ~ A választ hamar megkapta. Mögötte volt a kapitány irodája. Nagy levegőt vett, majd bekopogott.
- Kudo Akira. A 8. tiszt jelentkezik.-hadarta, mintha az élete függött volna rajta. Ugyanakkor a fejében külömbözö gondolatok jártak, hogy hogy is nézhet ki a kapitány. Milyen magas lehet, milyen fiatal, meg ilyen dolgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 153
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
45500/65000  (45500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szomb. Márc. 20, 2010 11:21 am

//Egy újonc megjelenése, avagy szerencsétlenség a köbön//

*Szokásosan elnyúlva lapozgatja a legújabb iratokat fotelében, lábát az asztalon pihentetve. Zanpakutója is jól megszokott helyén, az asztal egy kitüntetett pontján fekszik, és időnként rá is pillant Akane a fegyverre mintegy ellenőrzésként, majd, miután konstatálta, hogy (sajnos?) még mindig megvan Hisshinoseijin, ismét a papírokba temetkezik. Bár ez nem éppen gyakori nála... De hát félévente egyszer nem árt csinálni is valamit, amit bizonyítani lehet, ha már egyszer kapitány. Ez a mostani kellemes idő pedig mintha kicsit ösztönözné papírmunka terén...
Azonban amilyen lelkesedéssel kezdte el a különböző iratokat tanulmányozni, most annál unottabban szemléli a legváltozatosabb cetliket. Jelentések küldetésekről (a fenébe, hiszen már végre ő szeretne részt venni egyen, nem pedig beszámolót olvasni róla!), az újoncok adatlapjai és az Akadémia értékelései és egyéb, kisebb-nagyobb hírek vannak terítéken jelenleg. Időnként fejét vakargatja, amikor éppen az osztag számára nem túl kedvező információba botlik, és azon agyal, hogyan is lehetne ezekből mégis előnyt kovácsolni.*
- Nyitva!
*Kiált válaszképp a kopogásra, de nem igazán zavartatja magát afelől, hogy milyen rendetlenség van a helyiségben, ráadásul ő is szinte fekszik már az asztalon és a széken. Aki ismeri, úgyis tudja, milyen, ha meg újonc a látogató... hát, most majd megtudja.*
- Akiyama Akane, az ötödik osztag kapitánya.
*Válaszol a bemutatkozásra, kis időre felpillantva feljegyzéseiből, hogy végigmérje az alakot. Igen, hallotta, hogy a nyolcadik tiszti pozíciót új shinigami kapta meg, és már várta annak bejelentkezését. Ha pár napon belül nem ejtette volna meg a látogatást, hát akkor behívatta volna úgyis - és megemlegette volna az első találkozásukat...*
- Meg ne fulladj már a nagy lihegésben... Inkább igyál valamit, nehogy a nyakamba varrják a halálodat...
*Jegyzi meg, miközben fejével a kanapé melletti asztalon lévő poharakra és kancsó víz felé biccent. Magázással és egyéb hivatalos formulákkal ezúttal sem vesződik, az egyszerűen nem az ő stílusa - mindig is letegezett bárkit, ahogy azt se figyelte, ki kap megjegyzéseiből...*
- És... hogy is kerültél az osztaghoz?
*Teszi fel végül a hagyományos alapkérdést, mialatt az asztalon heverő papírkupac közül igyekszik előkotorni az Akira adatait tartalmazó iratot.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kudo Akira
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Male
Aries Rooster
Hozzászólások száma : 22
Age : 25
Tartózkodási hely : Seireitei
Registration date : 2010. Mar. 06.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szomb. Márc. 20, 2010 12:00 pm

//Egy újonc megjelenése, avagy szerencsétlenség a köbön//

- Nyitva!
Akira, mintegy parancsszóra kinyitja az ajtót és belép. Meglepetése kiül az arcára. Sok mindent hallott már az osztag többi tagjától a kapitányi iroda kinézetéről, de azért nem gondolta volna, hogy ennyire komolyan gondolják.
-Ü-üdvözlöm.-hajolt meg gyorsan és mélyen. A földre nézve a lába előtt is papírok hevertek. Bár most a levegő vétel lehető legmegfelelőbb módját kereste, mintsem, hogy olvasgassa a lapokat. Közben a kapitány is bemutatkozott, majd látszólag észrevéve a gyenge próbálkozást a lihegés csillapítására már meg is szólalt.
- Meg ne fulladj már a nagy lihegésben... Inkább igyál valamit, nehogy a nyakamba varrják a halálodat... -Jegyzi meg, miközben fejével a kanapé melletti asztalon lévő poharakra és kancsó víz felé biccent.
Akira gépiesen a kanapéhoz "keringőzik" a papírkupacok között, majd tölt magának egy pohár vizet és a kanapéra ülve lassan megissza azt.
- És... hogy is kerültél az osztaghoz?-Teszi fel végül a hagyományos alapkérdést, mialatt az asztalon heverő papírkupac közül igyekszik előkotorni az Akira adatait tartalmazó iratot.
-Hát... izé...-lett úrrá Akirán a szégyenlősség. - Az igazat megvalva magam sem tudom. Hiszen nem vagyok valami jó a dolgokból és feledékeny is vagyok. Bár volt pár dolog amiben jó voltam, de az is nagyon kevés volt. -ismerte be lehajtott fővel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 153
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
45500/65000  (45500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szer. Ápr. 07, 2010 3:23 am

//Egy újonc megjelenése, avagy szerencsétlenség a köbön//

- Neked is üdv...
*Köszön utólag, miután a másik már helyet foglalt. Jobb későn, mint soha... Akane egyébként sem a finom modoráról híres-hírhedt. Bár, ha az ember túljut az első sokkon, ami a kapitánnyal kapcsolatban hidegvizes zuhanyként érheti a felkészületlen és óvatlan alanyt, nem telik sok időbe megállapítani róla azt a tényt, miszerint osztagáért tényleg mindenre képes lenne... Csakhogy ehhez néhány percnél több időt kell kibírni Akane társaságában, ami elég nagy kihívás lehet azok számára, akik nincsenek felkészülve szókimondására. Különösen, ha azt nézi az ember, hogy mégiscsak nőnemű a kapitány...*
- Ilyen kérdésekre ne azzal kezdd máskor, hogy mit nem tudsz... Az nem fontos egyelőre, az viszont már lényegesebb, hogy mire vagy képes...!
*Szólal meg kis hatásszünetet követően, immáron az adatlapot tartva kezében, és gyorsan át is futja azt szemével. Hangja már szinte megrovónak is érződhet, hiszen kicsit értetlenül fogadta beosztottjának túlzott őszinteségét és pesszimizmusát, bár ezt igyekszik nem kimutatni. Hajh, ha mindig ezt csinálta volna ő is... Akkor egyrészt nem lenne ebben a székben, hiszen már az akadémiai vizsgán megbuktatták volna, ha kiderül, hogy még nem érte el a shikai szintet sem. Ezt az apróságot természetesen mindenki elől elhallgatta, és ha rajta múlik, jó darabig senki sem fogja még megtudni. Így kellene ezt csinálnia Akirának is véleménye szerint.*
- Elismétlem még egyszer: nem azt akarom tudni, hogy mihez nem értesz, hanem hogy mihez igen! Szóval kezdjük is újra... Mik azok a dolgok, amikben jó vagy?
*Kérdez ismét, ezúttal valamivel keményebb hangnemben, ami a szúrós tekintettel párosulva - amelyik ezalatt szüntelenül a szemkontaktust keresi az újonccal -, kissé riasztó lehet Akira számára. Ezt azonban a kapitány megpróbálja mondandója végén egy halvány mosollyal enyhíteni, amin ezúttal nem érződik a megszokott maró gúny...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Kedd Júl. 13, 2010 7:54 am

~ A tapasztalt újonc érkezése ~

Fáradtan felsóhajtva a falnak dőlök, majd előhalászok egy szál cigit és az öngyújtómat, és egy kényelmes mozdulattal meggyújtom a nikotinrudat. A kapitányi iroda előtt álldogálok éppen, az óra szerint pontosan most kellene belépnem az ajtón. Ha azonban megtenném, még valami túlbuzgó kis újoncnak nézne Akiyama kapitány. Egy pici késés, annyi, amennyi egy cigi elszívásával jár, sokkal jobban illik hozzám. Nem látszik rajtam, hogy már több, mint 50 éve szolgálom a Gotei 13-at, arcom ugyanolyan fiatalos, mint fél évszázaddal ezelőtt. Olyan vagyok, mint egy zsúfolt repülőtér várótermének közepén az elveszett turista, aki körül mindenki gyorsított felvételben rohan úticélja felé. Kapitányok, hadnagyok adják egymásnak a kilincset az osztagok élén, mint valami felbolydult méhkasban. Most éppen a 4. osztag váltott kapitányt, igaz talán a gyógyítók jó kezekben lesznek Yasuji-san vezetésével, elvégre egy kétgyermekes családanyáról van szó, még ha azok a porontyok egy árulótól is vannak. Két osztag viszont jelenleg is kapitány nélkül, mi több, frissen kinevezett hadnaggyal az élén tengődik. Képzelem mekkora káosz lehet ezeken a helyeken, a pletykák szerint Kuroi-san pókeren nyerte el a posztot, Sakai-san meg csak szimplán teljesen alkalmatlan a tapasztalatlansága okán, legyen bármekkora zseni. Aggódom az Onmitsukidou és a Kutatási- és Fejlesztési Iroda miatt, mindkét szervezet működése meghatározza az egész Gotei arculatát. Szerencsére én most jó helyen vagyok, a gobantai vezetése sziklaszilárd alapokon áll, hiszen Akiyama-san még Aizen árulása után vette át a vezetést. Kicsit szokatlan azért még itt, az évtizedek alatt már talán túlságosan is hozzászoktam a Kidoushuu-hoz. Itt senki sem ismer, annak ellenére hogy sokaknak asszisztáltam már küldetésekben, de előző osztagom zárkózottsága miatt ez nem túl meglepő. A Kidou-alakulat vezetősége csak nagyon ritkán mutatja meg magát, és az alacsonyabb rangú tisztekre ez még inkább igaz. Valószínűleg sokan nem is tudják, hogy Kurosawa puccsal vette át az irányítást. Cigarettám már az utolsókat rúgja, egy végső mély szippantást követően úgy döntök, itt az ideje megejteni a belépőmet. Elnyomom a csikket és ráérősen az ajtó elé lépek, majd három kényelmes koppintással jelzem a szándékomat. Bentről meghallom a kapitány hangját, így leküzdöm a bejárat jelentette akadályt és belépek a szobába. Elismerő füttyöt hallatok a szemem elé táruló rendetlenség láttán, majd zsebre dugott kézzel megcélzom a helyiség közepét.
- Jó reggelt Akiyama kapitány. Kawashima Mitsuya Hiroki 4. tiszt, szolgálatára. - hajolok meg, majd folytatom a bemutatkozást. - Kérem, szólítson nyugodtan Kaminak.
Jelentem ki fapofával intellektusom eme apró sziporkáját, melyet arra alapozok, hogy életemben túl sok közöm volt már az istent jelentő szóhoz. Kamifuranóban születtem, halálomat kamikazeként leltem, a szolgálatomban álló egyik kard Angyal névre hallgat, első két nevem rövidítése meg ismét csak Kami. Igazából nem érdekel hogy szólítanak, csak ne valamelyik keresztnevemet használják teljes egészében. Mind a Mitsuyától, mind a Hirokitól kiráz a hideg, talán tudatalattim fejezi ki így a szüleim által érzett ellenszenvemet, noha hálásak lehetek nekik, különösen apámnak. Mély lélegzetet véve készültem fel arra, hogy esetleg ki fognak oktatni a helyes viselkedésről, bár úgyis el fog menni a fülem mellett, ha Akiyama-san kifogásolná a bemutatkozásom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kohaku
Shinigami
Shinigami
avatar

Female
Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Konyha, pince
Registration date : 2010. Jul. 13.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Démonmágia oktató
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szer. Júl. 14, 2010 9:51 am

A tapasztalatlan suhanc, a szakácsnéni és Akane-jányom értekezése

*Áhh, remek… Végeztem a háromfogásos ebéddel és sehol senki. Pedig esküszöm, hogy elküldtem azokat a nyamvadt fecskéket Akanénak és a többieknek, s a fene érti, hogy nem képesek ideérkezni időben. Mindjárt kihűl a sok kaja, és nem hagyhatom kárba veszni őket! Surprised Persze kedvenc élősködőm törzsvendégem már jó ideje itt toporog, s fogalmam sincs, honnan tudta, hogy kész lett az ebéd, mert hogy én nem küldtem neki fecskét, az hót ziher. Bár már megszoktam, hogy amióta kapitány lett, azóta gyakorlatilag kiszimatolja kilométerekről a kaját, s percre pontosan érkezik, s hiába, egyszerűen nem bírok ellenállni a bókjainak és a hatalmas bociszemeinek. Ha egyszerűen tényleg én vagyok a legjobb szakács a földön, akkor kár is lenne tagadni, s mégis csak jó érzés újralátni az ismerős arcokat. Bár néha komolyan az az érzésem, hogy Mitsukonak csak a kajám kell. Ennyit a visszatérő vendégeimről.
Megunván a várakozást inkább leültetem Mitsukot az egyik székbe, aztán pedig én magam indulok el Akanéért, mert bizonyára valaki szórakozott a fecskékkel, vagy tudom is én, de ha megtudom, hogy valaki céltáblának használta őket, esküszöm, hogy asztaldíszt csinálok a fejéből. >.> Bár lehet, talán mégse, hisz igencsak elvenné az ember étvágyát, hiába dekorálom ki bármilyen almával vagy citrommal a száját. Marad hát a kötény ledobása valamelyik szék támlájára, hogy aztán betámadjam a kapitányi irodát, hiszen hiába lehet Akane elfoglalt a kapitánysággal, eddig nem volt nagyon alkalom arra, hogy elmulasszon egy étkezést.*
- Akaneeee! - *rontok be zihálva az ajtón kopogással nem is erőlködve, mert ha annyira észveszejtően fontos dolga van a kapitányasszonynak, akkor bizonyára az a minimum, hogy kidoura zárja az ajtót, esetleg megtisztel egy gyors pokollepkével, hogy csomagoljam el a részét, vagy akármi.*
- Azok a nyamvadt fecskék már megint nem értek célba, de mindegy is. Szóval kész az ebéd, a mai menü roston sült csirkemell mediterrán zöldségekkel. - *hadarom el mély szuszogások közepette, s eszembe jut, hogy lehet, nem kéne annyira megerőltetnem magam a sok felesleges futkározással, épp eleget futkározok én a konyhában.*
- Mitsuko is jelen van, mint mindig, a többiek viszont mind eltűntek, nem is értem, miért. Na és, a fiatalember? Csak nem egy új tiszt? Ueshima Kohaku, az osztag 5. tisztje. - *rendezem le gyorsan a bemutatkozásom a suhanc felé, bár nem mondom, a szöszinek a szeme sem áll jól, legalábbis nem úgy tűnik, mintha szimpatikussá tette volna magát Akane lányom előtt. Meg aztán, a bemutatkozása bőven ráér még, az én főztöm sokkal fontosabb egy kis adminisztrációs melónál, mert az megvár, de a leves mindjárt ki fog hűlni, és igaz, hogy megmelegíthetem ismét könnyen és egyszerűen egy Haien-nel, de úgy azért már nem az igazi. Neutral Azt a nagy és fontos bemutatkozást pedig mégis csak kellemesebb tele pocakkal megejteni, nemde? Rolling Eyes *

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1837-a-pince
Naganori Asami
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2013. Jan. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Vas. Jan. 13, 2013 4:43 am

// Újonc//

*Némán baktattam az osztagom területén, miután harmadszori sikertelen kísérlet után végre negyedszerre csak odataláltam. Hála az égnek, volt egy fél órám eljutni a kapitányi irodáig, így szép nyugodtan szedtem lábaim, útvonal megjegyzése céljából. Egyetlen Yamidorim csak jól megmosolyogta a helyzetet, nyíltan sose kárörvendett rajtam. Ez volt az egyszáz szerencséje.*
~Mit gondolsz, ha kések pár percet, mennyire fog kinyírni?~ *vontam kérdőre, ugyanis most nagy szükségem volt számomra nyugtató baritonjára. A külvilág elől nem sikerült teljesen elrejtenem az érzelmeim, ugyanis a drágám hívószava eléggé árulkodó jel volt viszonyunkról, ami szerencsére még csak kiforróban volt bizonyos dolgok felé…*
~Ez függ a temperamentumától is, de attól is, hogy előtte mennyire borították ki mások. Sosem tudhatod, úgyhogy igyekezz nem késni!~ *ezúttal kicsit szigorúbban állt hozzám a szentem, de nem háborogtam. Nekem többet jelentett egyszerű kardnál, s talán naivnak is tűnhettem egyszerű kívülálló szemében, ha róla beszéltem. Mikor megérkeztem, szemügyre vettem a hatalmas ajtót, melyen az osztagom jelképe díszelgett. Illedelmesen kopogtattam, a kihallatszó engedélyre pedig beléptem.*
- Jó napot, taichou-sama! Elnézést, ha késtem volna! -*hajoltam meg a szokásnak megfelelően. Kissé zavarban éreztem magam, amit arcomon megjelenő vörös pír is jelzett. Csak reménykedhettem, hogy nem veszi észre a kapitány. Jobban megfigyeltem őt, és hálát adtam, hogy nőnemű a felettesem, viszont imádkozhattam, hogy ne egy hárpiával legyen dolgom. Nem szerettem volna első adandó alkalommal lenéző kioktatásban részesülni. Mindenesetre igyekeztem pozitívan hozzáállni, hiszen még nem is ismerem. Az előítélet pedig hatalmas pofára esést tud eredményezni, főleg úgy, hogy nem tudhatjuk, milyen irányban érhet csalódás.* - Naganori Asami vagyok, a legújabb tiszt, örülök, hogy megismerhetem.*
*bemutatkozásomhoz egy mosolyt csaltam az arcomra, elvégre számít az első benyomás. Bár szerintem azt a vörösödéssel már rég eláshattam. Hogy ne legyen még kínosabb a helyzet számomra, muszáj, hogy kitaláljak valamit. Rengeteg könyvet vettem észre belépésemkor, így adottnak bizonyult a téma. Bármiről beszélhet velem, csak legalább ő ne említse a zanpakutou-témát. Bőven elég volt az akadémián a tanáraim nyaggatása, hogy-hogy lehetséges: kérést használok és nem parancsszót, satöbbi… úgy véltem, a magánéletem hadd legyen az enyém, s ha egyszer ezt írta elő a sors nevezetű valaki/valami a nagykönyvben, akkor ez van. Nem szokásom menekülni a kész tények elől, de azért gúnyolódások céltáblája se akartam lenni.*
- Látom, sok könyvet tart az irodájában Szeret olvasni? *próbáltam elterelni a figyelmem. Szerencsére azzal, hogy ő is beszélni kezdett az osztagról és az itteni rendről, már is megkönnyítette a dolgom. Valószínűleg nem én voltam az egyedüli újonc, aki halálra izgulta magát az első napján, úgyhogy biztos lehet rutinja a dolgokban taichou-samának*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 153
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
45500/65000  (45500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Vas. Jan. 13, 2013 6:07 am

//Újonc//

*Szokás szerint az irodában ücsörögve várom, hogy történjen valami. Valami érthetetlen oknál fogva nem igazán kapok feladatot az ominózus Azashiro-üldözés óta... Persze, azért megértem, elvégre az ötödik osztag volt az egyik, amelyiket a leginkább romba döntötte a szökevény, tombolása közepette. És nemcsak az épületeket, hanem a létszámot is - valljuk be, "kissé" megfogyatkozott a többi osztaghoz képest, így éppen ideje lenne már növelni a tagok számát. Apropó, mintha láttam is volna az előbb valamiféle papírt ehhez hasonló ügyben, de a fene emlékszik már, mi volt benne pontosan... Nem mintha sok időm lenne ezen gondolkozni, ugyanis ebben a pillanatban hangos kopogtatás töri meg a csendet.*
- Nyitva!
*Kiáltok az ajtó felé, amin hamarosan egy általam eddig még nem látott shinigami jelenik meg, bocsánatot kérve a késésért. Csak tudnám, miféle késésről beszél... Egy pillanatra talán ki is olvasható tekintetemből az értetlenség, bár nem biztos, hogy látszik ez, mivel továbbra is kedvenc pozíciómban foglalom el az íróasztal mögötti széket, ami abból áll, hogy teljesen elvetődök rajta, lábamat pedig az asztalra teszem. No nem kell attól tartania a papírmunkát nálam jobban szerető egyéneknek, hogy az iratokban kárt teszek ezzel - pedig mi tagadás, nagyon szívesen megtenném néha -, hiszen a kapitányi évek alatt tulajdonképpen egy külön helyet alakítottam ki végtagjaimnak két papírhalom és az asztalra fektetett zanpakutóm által határolt területen. Tulajdonképpen az az asztal legrendezettebbnek tűnő része, mivel sose pakolok oda semmit... Ellenben a többi felület ízlésesen tele van szórva a legkülönfélébb jelentésekkel, adatlapokkal, felvételi kérelmekkel és egyéb hivatalos irattal, és néha még én magam sem igazodok ki a rendszerükön. Pedig az kétségkívül van benne, valahol jó mélyen elrejtve, hiába tűnhet az egész az átlagos tisztek számára átláthatatlan káosznak időnként...*
- Akiyama Akane.
*Biccentek felé, miközben viszonzom bemutatkozását, és lábamat is leteszem a földre. Ezt követően intek a hozzá legközelebb lévő szék felé, hogy foglaljon helyet, ezalatt pedig alaposan végigmustrálom. Ha jól gondolom, nemrég végzett az Akadémián... De mindjárt többet is megtudok róla, mihelyst megtalálom az asztalon kallódó iratot, amelyben az új tagok névsorát és alapadatait mellékelték. Már csak rá kéne jönnöm, hol van...*
- Nos, igen. Szívesebben olvasok, minthogy jelentéseket körmöljek megállás nélkül...
*Ekkor lopva ránézek az eleddig kezemben tartott Seireitei Communication című lapra, ami finoman szólva sincs egy súlycsoportban a könyvespolcokon sorakozó szakkönyvekkel, amik között néhol azért észre lehet venni szépirodalmat vagy néhány, a halandók világában jól ismert krimit is.*
- Azonnal megtalálom a jelentkezési lapodat, addig is mesélhetnél magadról röviden. Apropó, ne légy már ilyen karótnyelt, nem fog senki sem megenni! Túl jó az osztag konyhája ahhoz...
*Szólalok meg, és próbálok kiszedni addig is pár információt a lányból, amíg az asztalon felhalmozott papírok között turkálok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naganori Asami
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2013. Jan. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Vas. Jan. 13, 2013 6:45 am

//Újonc//

*Döbbent szemekkel pislogtam a kapitányomra, amint megláttam, ahogy lábát az asztal tetején pihentette, és nem is nagyon zavartatta magát. Pozitívan csalódtam benne, félelmem, miszerint egy rabszolgahajcsárral akadok össze, alaptalannak bizonyult. Abban viszont egyetértettem, hogy inkább egy jó könyv, mint az unalmas és idegtépő papírmunka. Vagy inkább a kardom szellemével töltött idők a belső világomban.
~ No de Asami-chan, csak rendezd a teendőid, így is rengeteg időt töltünk együtt. Ne legyél ennyire telhetetlen! ~*nevetett fel Yamidori, mire én is elmosolyodtam. Főleg a kapitány konyhás megjegyzésén.*
- Hát… nem is tudom… én is szeretek olvasni. És a zenét is kedvelem. Az Akadémia kosztjánál bármi jobb lehet - *grimaszoltam alig észrevehetően. Nem egyszer íztelen volt a kaja szerintem, és ráadásul változatosságnak nyomát se láttam. A sok rizsgombóc mellé elkélne valami újítás. Ahogy a kapitány előhalászta az adatlapom, már jó előre egy gombócocska fészkelte magát a torkomba, és úgy látszott, nem igen akarja elhagyni kényelmesnek ítélt helyét. Egyrészről a fene nagy kíváncsiságom, másrészről a félelem az, ami jelen esetben arra ösztönzött, hogy inkább valamelyik hobbimra tereljem a témát, semmint hogy ő is faggatni kezdjen olyasmiről, amire eszemben sem volt részletesebben kitérni.*
~Drága, ha továbbra is hajszolod magadban, amit nem akarsz, ne lepődj meg, ha tényleg szóba hozzák…~ *figyelmeztetett Yamidori, s ebben kénytelen voltam igazat adni neki, ahogy sokszor ő is megtette ezt velem szemben. Mondjuk igaz, hogy én erősködtem, maradjon ez titokban, mert eléggé furcsán néznének, ha kiderülne néhány finomság a köztünk lévő viszonyt illetően. Márpedig pont az volt az elkerülendő, hogy a kapitányom előtt kerüljek ilyen kínos helyzetbe, ráadásul nem mi vagyunk állítólag az egyetlen példa erre Seireiteiben.*
- Milyen típusú könyveket olvas szívesebben?*érdeklődtem. Nekem annyira nem tetszettek a nyugati könyvek, kicsit ódzkodtam tőlük. Nem nagyon voltam tisztában a nyugati irodalommal, de nem tartottam kizártnak, hogy egyszer még kedvelni fogom. Viszont a haiku-művészetet semmi sem söpörheti le az első helyről kedvenceim listájáról. Mindezt meg is osztom kapitányommal, bár valószínűleg másképp vélekedhet ebben a témában. Csak bízni tudtam abban, hogy miután felettesem felpillant az adatlapomról, az ízlésem miatt néz rám olyan furcsán, nem pedig a miatt, mert talált valami „érdekeset”.*
- Valami baj van? *kérdeztem, nagyjából leplezve izgatottságomat. Azonban Yamidori nagyon is tudta, hogy mennyire nem bírtam magammal legbelül, és bizony jó lett volna a gondolatolvasás képessége, hogy legalább megtudhatnám, mi jár Akane-sama fejében. Az ötletet helyben el is vetettem, miután hátrányait is számon tartottam. Tehát nem ó dolog más elméjében turkálni, főleg etikusnak nem mondható.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 153
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
45500/65000  (45500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Kedd Jan. 15, 2013 7:31 am

//Újonc//

*Ahogy elnézem, elég könnyen sikerült feloldódnia az új tisztnek - általában több ideig tart el ez a folyamat, és az egész itteni beszélgetés alatt (sőt, néhányan még azután is) ugyanolyan megszeppentek, mint amikor belépnek az ajtón. Mintha valamiféle shinigamievő sorozatgyilkos lennék, aki csak arra vár, hogy a friss tagokat eltegye láb alól. Igazán eszükbe juthatna ezeknek a halálisteneknek, hogy kapitányként inkább az az érdekem, hogy minél többen jöjjenek az ötödik osztagba, nem pedig az, hogy ritkítsam a létszámot. Megteszik azt helyettem a Féregbolyból szökött rabok is...*
- Nocsak, hát Kohaku-san nem főz az Akadémiának?
*Pillantok a lányra kissé meglepetten, hiszen amíg az osztagomban szolgált Ueshima Kohaku, addig bármelyik osztag tagjai közül találni lehetett olyat, aki ide járt ebédelni az ő főztje miatt és bárkit képes volt ellátmányozni, ha úgy vélte, az illető nem eszik rendesen... Élénken emlékszem még arra a rózsaszín, kiscicás bentós dobozra is, amit az egyik küldetés előtt kaptam tőle - és hát Kohaku-san nem az a shinigami, akinek ellent lehetne mondani. Ráadásul még mostanában is szokott küldeni a főztjéből az ötödik osztag számára. Hihetetlen, hogy új munkahelyén, az Akadémián ezt nem teszi meg... Persze valószínű, hogy ott már túl sokan vannak, és nem jut mindenkinek, vagy pedig csak az oktatók kapnak a Kohaku-san-féle kosztból.
Kis időre még az adatlap előkotrásáról is megfeledkezek, mikor meghallom az előbbi hírt, így most újult erővel túrom fel a válogatott papírhalmokat. Rövidesen meg is találom a szóban forgó borítékot, amit azonnal fel is bontok és kiveszem belőle az előttem ülő shinigami jelentkezését.*
- Mostanában leginkább csak a Seireitei Communicationt van időm átfutni... De nézz szét a polcokon, és meglátod, egyébként miket olvasnék. Apropó, a magazinra a kilencedik osztagnál tudsz előfizetni, és azután minden hónapban a szállásodra küldik az aktuális számot, de az osztag közösségi helyiségeiben is mindig van egy-két példány, régi és új egyaránt.
*Válaszolok tárgyilagosan, szinte fel sem nézve az adatlapból, ebből kifolyólag fel sem tűnik a másik újabb riadalma - igazság szerint pont Asami kérdésére eszmélek fel. Jó kis újság egyébként ez a Seireitei-beli, legalább időben értesülhet belőle a shinigami a közelgő eseményekről - és időben eltervezheti, hogyan kerülje el őket...*
- Miért lenne baj? Azért vettek fel ide, mert megfelelőnek találták a jelentkezésedet. Egyébként se aggódj amiatt, hogy hakudából rosszabb vagy, senki sem tökéletes, az osztag többsége amúgy is főleg démonmágiát és zanjutsut használ - a többit meg majd úgyis megtanulod, ha szükséged lesz rá.
*Kezdek el a fő profilunkról beszélni, majd, miután elhallgattam, ránézek és újból végigmérem, mit reagál szavaimra. Közben persze van elég ideje arra is, hogy kérdezzen valamit ezzel kapcsolatban.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naganori Asami
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 13
Registration date : 2013. Jan. 11.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Szomb. Jan. 19, 2013 4:12 am

//Újonc//

*Mosolyogva hallgattam kapitányom véleményét. Ahogy végiggondoltam magamban a dolgokat, Akane-sama szimpatikusnak tűnt, közvetlen és barátságos, legalább is eddig ilyennek ismertem meg az igencsak hosszúnak tűnő, ám még is alig pár perces beszélgetésünkből következtetve. *

- Nem ismerem annyira a személyzetet az Akadémián, de valaki az íztelen rizsgombócon kívül nem hiszem, hogy ismerne más ételt is – *húzódott széles mosolyra a szám. Eszembe jutott néhány emlék, mikor a Takahashi-ikrek egymást túllicitálva vitatkoztak egy-egy ételen, hogy az vajon mennyire lett jó, agy épp valami aktuális témán. Reina emlékére kicsit elkomorodom, hisz ha azon a bizonyos napon nem fejetlenül cselekedett volna, akkor most ő is köztünk lehetne, s együtt izgulhattuk volna végig a beosztási ceremóniát, így csak Mitsukóval tudtam ezt megtenni. A magazin címét megjegyzem, s azt is, hol tudom előfizetni.

Jól jön az ilyen apróság, inkább, minthogy másodkézből kapjam meg az információkat, amik későn is érkezhetnek akár. Arcom egyből kisimult, s riadalmam szertefoszlott, amint hallottam felettesem kiselőadását az ötödik osztag főprofiljáról. Hirtelen elgondolkodtam, vajon a többi kapitány is ilyen lehet, mint Akane-sama? Vajon a munkát illetően mennyire lehet szigorú? Végül is úgy döntöttem, ezt az itt töltött idő során majd ki fogom tapasztalni.*
- A hakuda miatt csak annyiból aggódhatok esetleg, hogy tudás hiányban elkalapálhat egy hentes-osztagos – *nevettem fel halkan, s reméltem, hogy annyira nem sikerült laposra a poénnak szánt megjegyzésem. Megvolt a véleményem a filozófiájukat illetően. Én magam inkább a diplomácia híve voltam, nem szívleltem a fölösleges erőszakot, ha néhány tárgyalással dűlőre lehet jutni a felek között. Viszont harctól engem se kellett félteni, ha nem működőképes a kompromisszumkötés, képes voltam küzdeni.*

- Taichou-sama, ha gondolja, besegíthetek. – *A hatalmas papírkupacra mutattam, mely ott árválkodott az asztalon. Időnként meg tudom érteni a lógó tiszteket, hisz ki akar egész napokat asztal fölé görnyedve tölteni? Egyenes út vezet innen egy kiadós gerincferdüléshez, plusz munkához a negyedik osztagosok számára… mindenesetre nekem eszem ágában sem volt mulasztani. Minél előbb, annál jobb, annál több szabadidőm marad. Reméltem azért, hogy első napokban nem sóz az újoncok nyakába annyi munkát, de Akane-sama szemszöge is érthető – bár a papírmunka is ugyanúgy része a shinigami-kötelességeknek. Mitsukót ismerve ő biztosan kapni fog némi megrovást felettesétől, habár nem hiszem, hogy Reina halála óta olyan sok kedvét lelné a pimaszkodásban és a többi egyéb, régi szórakozásában…*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 153
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
45500/65000  (45500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   Pént. Jan. 25, 2013 11:42 pm

//Újonc//

- Igaz is, biztos nincs sok ideje főzni a tanárság mellett... Ő oktatja a démonmágiát.
*Jegyzem meg kissé elgondolkodva. Úgy hallottam, mostanában gyakorlatilag az egész tanári kart lecserélték, bár egyedül Kohaku-san ottlétéről tudok, a többi oktató kiléte rejtély. Na, de majd ha legközelebb kilátogatok az Akadémiára... Úgyis ideje lenne már ismét szétnéznem arrafelé, hiszen a legjobb módszer ez arra, hogy népszerűsítsük az osztagot. Rosát vagy Mamorut is rábeszélem majd úgyis, hogy tartsanak velem, arra a rövid időre úgyse fog elszabadulni a Pokol itt (Eiji azt eléggé karban tudja tartani egyébként is), amíg körülnézünk, hogy halad az új shinigami-generáció kiképzése... Egyébként is, legalább megkérdezem majd a következő vizsga idejét, úgyis oda mindig meghívnak egy-egy kapitányt vagy hadnagyot. Ilyen időkben pedig minden alkalmat meg kell ragadnom arra, hogy az ennyire megcsappant osztaglétszámot feltöltsük. Később legfeljebb a tagok kérvényezik, hogy kerüljenek át máshova, ha esetleg nem tetszik nekik, ahova beosztották őket.*
- A tizenegyedik osztagra gondolsz? Ne félj tőlük, a legtöbbnek csak a szája jár, amúgy meg összevissza vagdalkozik a kardjával, egyébként is messzire vannak innen. Ha pedig harcra kerül a sor - ami nem valószínű, mivel Seireitei-en belül nem ajánlott a zanpakuto hurcolászása -, ne engedd őket közel magadhoz, akkor rögtön nálad lesz az előny, kidou-ban úgyis jobb vagy náluk.
*Mi tagadás, ez a hentesosztag megnevezés igen találó rájuk... Nem is leplezem, hogy nem vagyok túl jó véleménnyel róluk (hanghordozásomból valószínűleg elég egyértelműen lerí ez a viszony, elég megvetően ejtem ki a szavakat ugyanis), pláne a kapitányukkal történt legutóbbi "afférunk" után - ha kapitánynak lehet nevezni egy idegbeteg kislányt. Nem mintha ilyen körülmények közt elvárható dolog lenne, hogy a beosztottjai épelméjűek legyenek... Ha csak tehetem, messzire elkerülöm azt a környéket. Ezeket azonban inkább megtartom magamnak, Asami valószínűleg úgyis meg fogja hallani hamarosan az aktuális pletykákat a témában, amint belép a társalgóba és megismerkedik a többi tiszttel.*
- Ugyan, nem szükséges, a nagy része már készen van, másik fele pedig titkosított... Inkább menj és mutatkozz be az osztagnak a társalgóban. Meg fogod találni könnyen, az a legnagyobb épület az osztagban, az ebédlővel épült egybe... Mindig sokan vannak arrafelé, biztos fogsz találkozni valakivel, aki a továbbiakban tud majd segíteni, és meg is ebédelhetsz - gondolom, rádférne már az is.
*Hárítom el felajánlását, majd elnavigálom a közösségi területekre. Bár szívesen elfogadtam volna, hogy megírja helyettem a jelentéseket, azonban az ilyen típusú iratokat legfeljebb a hadnagyra tudnám rábízni, nem pedig egy közönséges tisztre, aki ráadásul új tag is az osztagban... Mi lenne itt, ha kiderülne egy ilyen "visszaélés", hajaj!*
- Akkor hát szerintem menj is el ebédelni... Ha szükségem lesz rád, majd hívatlak egy pokollepkével - addig is üdvözöllek az ötödik osztagban!
*Biccentek az ajtó felé fejemmel - ha jól érzem a saját gyomormozgásaimból, éppen ebédidő körül járhat az idő, így Asaminak sem ártana felavatnia az itteni konyhát, főleg azután, hogy ennyire elege van az akadémiai kosztból. Ráadásul arrafelé több tiszttel is megismerkedhet majd...*

//Köszönöm a játékot! ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kapitányi iroda   

Vissza az elejére Go down
 

Kapitányi iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 5. Osztag-