HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Shinomiya Rumi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shinomiya Rumi
Ember
Ember
avatar

Female
Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2014. May. 21.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
3000/12000  (3000/12000)

TémanyitásTárgy: Shinomiya Rumi   Szer. Aug. 06, 2014 4:46 am


~ Adatlap

Név: Shinomiya Rumi
Nem:
Kaszt: Ember
Szül. ideje: 1999. március 29.
Kor: 15

Szint: 1.
Lélekenergia: 3000
Tőke: 4000

Kinézet:

Lapockáig érő vörösesbarna haj, élénkzöld szemek, korabeliekhez képest átlagos magasság. Frizurája többnyire olyan, amivel nem kell túl sokat bajlódni, mégis mindig más, de különösebben nem szeret ezzel foglalkozni. Sokszor a fésülködést is hanyagolja, hacsak nem szólnak rá. Ruhákból a kényelmes, praktikus darabokat kedveli, fontos szempont, hogy bármit is visel, sok zseb legyen rajta. Öltözéke korántsem mondható unalmasnak, mivel többnyire a legkevésbé összepasszoló göncöket válogatja egymáshoz, a végeredmény sokszor botrányos, vagy épp nevetséges.

Jellem:

Kissé nagyszájú, meglehetősen önfejű és makacs, általában nem tűri, ha mások beleszólnak a dolgaiba. Sokszor látványosan és hangosan lázad a felnőtt tekintély ellen és nehezen viseli, ha nem neki van igaza. Tévedésit többnyire el sem ismeri, konokul ragaszkodik az álláspontjához. Ennek ellenére könnyen leszerelhető számára érdekes, vagy kedvelt dolgokkal. Jobb napjain egy adag jégkrémért még a leckéjét is hajlandó megírni. Érdeklődése meglehetősen sokrétű, de lelkesedése az új dolgok iránt gyakran már az elején alábbhagy. Befejezetlen dolgainak száma végtelenre rúg, legtöbbjükbe hamar beleun, viszont megválni nem hajlandó egyiktől sem.


~ Képesség(ek)

Neve: Ningyoutsukai - Bábmester
Típusa: Elem (fém) manipulálás (?)
Leírása: Képes fémtárgyak életre keltésére az által, hogy saját reiatsujával tölti meg őket. Ehhez minden esetben fizikai kontaktus szükséges, csak érintés útján képes átvinni lélekenergiáját a tárgyakba. Az életre keltett dolgok nem rendelkeznek önálló tudattal, azokat gondolati úton képes irányítani, hogy mit tesznek, az a használó akaratától függ. A tárgyak ezen állapotukban képesek bizonyos fokú átalakulásra is, ám ez kizárólag alakváltoztatásban mutatkozhat meg és az sem drasztikus mértékben, és méretüket sem képes megváltoztatni (például egy cipőkanálból nem képes fésűt formázni, hiszen nincsenek fogai, de meg tudja hajlítani, hogy abból karperec, vagy akár fémgolyó legyen). Az életre kelthető dolgoknak nem szükséges teljes egészében fémből lenniük, de összetételükben legalább a fele az kell legyen (egy műanyag vázas, de nagyrészt fémből alkatrészekből álló tárgy megfelel ennek, egy vasbeton oszlop már nem). Fémek fajtáját tekintve nincs megkötés. Csak élettelen dolgokat képes életre kelteni, amik nem kapcsolódnak közvetlenül más személyhez, vagy vannak töltve annak lélekenergiájával.

Támadások:
1; Mokeika – Makettezés/modellezés
Saját maga által, házilag, fémből készül maketteket képes méretük sokszorosára megnövelni, ha szükséges, majd eredeti méretükre lekicsinyíteni. Akárcsak a többi fémtárgyat, ezeket is képes életre kelteni.

2; Buntai - Hasadás/törés
A fémtárgyakba vezetett lélekenergia összesűrítésével, majd hirtelen szabadon engedésével képes azokat felrobbantani, melyek apró, éles repeszekre szakadva, nagy sebességgel szóródnak szét minden irányba. Az így megsemmisült tárgyakat, ha maradtak is belőle ép darabok, már nem képes irányítani, a robbanással a beléjük töltött lélekenergia felemésztődik a robbanásban.~ Technikák/eszközök~ Felszerelés(ek)

Zsebben megszámlálhatatlan apró limlom és vackok, rugók, csavarok, rágógumi papír, befőttes gumi, amit épp elszórva talál, minden kincset ér. Övtáskában szinte ugyanezek, valamint egy nagyító és tenyérnyi dobozkában csavarhúzó készlet, amit mindenhová magával visz.

~ Ajándékok, jutalmak~ Kiadások~ Küldetések, küzdőterek~ Dokumentumok

Előtörténet
Wiki: -

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Shinomiya Rumi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Adatlapok-