HomePortálKeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Vérvonat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 20
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te18700/30000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (18700/30000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzomb. Márc. 29, 2014 7:19 am

Csak pillogtam, amikor Urufu~san nekem adta a nőt. Én a kisebb lánynak szándékoztam tovább adni és a fiúnak, akit éppen támogatott, nekem fontosabb dolgom akadt a nőnél, rám is szükség volt a fiú ellen, bár ezt nem gondoltam volna, egészen addig, amíg nem bizonyosodott be, hogy a végtagjait vissza tudja növeszteni. Nem szándékoztam sokat tökörészni, a fiatalabb fiú láthatóan kezdte feladni önmagában a harcot.
- Hitto Zengo, Rairyuu!
Üvöltöttem, ahogy feloldottam a zanpakutou-mat. Gyorsan mögé kerültem, és rákészültem, hogy egy, a tarkójára mért csapással a földre kényszerítsem, ha Urufu~san taktikája nem válna be. Ezek után egy határozott suhintással először a bicskát tartó kézfejét, biztos, ami biztos, majd a fejét szándékoztam lenyesni.

______________

Vérvonat - Page 5 11414360Untitled-1_copy_www.kepfeltoltes.hu_
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

Female
Virgo Snake
Hozzászólások száma : 458
Age : 30
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te25250/30000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (25250/30000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyHétf. Márc. 31, 2014 9:27 am

Aggódva tekintek Cookie Masterékre, akik harcolni próbálnak a fiúval. Ami viszont furcsa, hogy még az arrancart is szívesebben gyógyítom, mint a sérült, haldokló nőt. Tehát miután Ronan megköszöni a gyógyítást, hiszen egészen illedelmes és kedves annak ellenére, hogy arrancar, a nő mellé lépek, hogy gyógyítani kezdjem. Vagyis, erre készülök, de nincs meg igazán a szándék bennem. Akárhányszor rápillantok szenvedő arcára, nem empátiát, hanem undort érzek iránta. Lehet, az én anyám is ilyen volt. Engem elhagyott, ott hagyott. Talán sosem szeretett. Az arcára már egyáltalán nem is emlékszem. Talán sosem kellettem neki. S biztosan miatta kell élnem ezzel a belső átokkal is, ami miatt még a barátaimtól is el lettem szakítva. Nem, nem fogom meggyógyítani ezt a nőt. Én tökéletesen megértem Richiet.
Sajnos a harc nem áll túl jól, ráadásul már zsarolni is kezd minket. Ezt pedig érdekesnek találom. Miből gondolja, hogy nekem egy cseppet is számít ennek a nőnek az élete? Hiszen rossz anya volt... megérdemelte.
Kicsit dühös leszek, ám nem is igazán a fiúra, hanem valahol saját magamra, amiért képtelen vagyok együtt érezni a nővel. Az általam ismert legerősebb, legkomplexebb kidou börtönt idézem meg, Négy különböző kidou, a Ryubi, Koko, Kikai és Hoyoku no Saimon együtt alkotom meg az egyik legerősebb kidou védelmet - vagyis ez esetben börtönt, amit ismerek: a Shiji no Saimont. Valahol még külsőben is a leginkább egy börtönre hasonlít. Azonban nem Richit zárom el, hanem a nőt - önmagammal.
- Ide figyelj, Richie! Ugye így hívnak? - szólok ki a kidou börtönből. A zanpakutomat előveszem, igaz, semmit sem értek a kardforgatáshoz. Ezúttal azonban szükségem lehet rá. Lehet, hogy életemben először használnom is kell.
- Én is utálom anyámat... Engem nem érdekel az ő élete. Engem nem érdekel, miért akarsz ártani neki. De ha nem engedsz el minket, mindannyiunkat épségben - akkor én fogom megölni helyetted. ^^ - ölni... olyan szó, amit sosem mertem használni ezelőtt. De ha erre vagyok kényszerítve, hát legyen. Nem fogom mindannyiunk testi épségét, valamint a matek dolgozatom eredményét kockáztatni azért, mert neki bosszút állni van kedve.
- Van tíz másodperced arra, hogy eldöntsd, mennyit ér neked a bosszú. Ha akarod a nőt, akkor hazaengedsz minket. Ha nem, akkor sajnos én fogom elvenni az életét, és fulladásos halált hal. De nem a te kezed által. - sajnos nálam nem működik az ilyesfajta zsarolás. Nekem nem ér semmit egy rossz anya élete. Azért bevallom, hogy valahol reménykedem, hogy nem nekem kell megölnöm. Még sohasem csináltam ilyet.
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te40700/45000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (40700/45000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyKedd Ápr. 01, 2014 3:03 am

Shizuk kitörése bár váratlanul ért, cseppet sem lepett meg. Azt hiszem én is mérges lennék, ha hasonló történt volna velem. Bár igazán szólhatott volna, hogy az eléggé bolond vizeken evező fiút szeretné bokszszáknak használni, mert ha nem figyelek oda eléggé, akkor engem is eltalált volna.
- Shizuk! Óvatosan, majdnem eltaláltál! – nyafogom, majd elhúzott szájjal dobom el a kezembe maradt végtagokat, undorodva nézve, ahogy a fiú visszanöveszti tagjait. Ez gusztustalan! Ráadásul cseppet se tetszik az ajánlat, amit felhoz. Honnan tudjam, hogy az osztagom többi tagja nincs e veszélyben, esetleg tartja könyörtelen kínok között őket? Szó se lehet róla, hogy engedelmeskedjek neki!! Ez már mindennek a teteje! Reicchant végighallgatva pedig... igaza van, vagyis... abban lenne kivetnivalóm, hogy tényleg nagyon rossz mama lett volna Richi anyukája, mindenki hibázhat, mi halálisteneknek pedig meg kell tudnunk bocsátani, ez különböztet meg minket az arrancaroktól. És ténybe tény, nem szívlelem a fölösleges vérrontást, jelen helyzetben, hogy biztonságban tudjam az osztagomat, a családomat, akkor bármibe kerüljön is, áttaposok Richin, hogy kijussunk innen, mindannyian.
- Reicchan, semmi szükség arra, hogy bepiszkítsd a kezedet ezzel – jegyzem meg. Erőteljesen rálépve a lábamnál heverő lőfegyverre, mely a fizikai erőkifejtésemtől, ha minden igaz apró darabjaira hullik. - Bízd csak rám. – Teszem hozzá hűvösen. Egy nő élete, vagy Richi megtérítése sem ér annyit, hogy az osztagomat vagy más halálisten társam életét tegyem kockára. Már pedig ezen a szinten nem érdemel meg több esélyt. Ha a többieknek nem tetszik, hogy Reicchannal értek egyet nekik is elmondom, hogy ha mi itt vagyunk, és ha nem találkoztunk velük, nem jelenti azt, hogy többen se lennének itt a Goteiből, hiszen betört az otthonunkba, el tudott minket hozni ide. Ezt az erőt nem használná ki máskor is? Szerintem igen, ez pedig veszélyes…
Igaz, a Lelkek Világa is nagyon fontos számomra, és annak védelme az elsők között van nálam is természetesen, de sokkal fontosabb nekem az, hogy az osztagom biztonságban legyen.
Hogy Reicchant megakadályozzam egy meggondolatlan lépéstől, hiszen nem kell, hogy egész életében végigkísérje egy gyilkosság, amit ő hajtott végbe. Túl fiatal még, lesz elég dolog, amibe szembe kell néznie, így akár a pajzsot is kész vagyok áttörni, mellyel elszigetelte magát és a nőt tőlünk, illetve Richitől. Hátamról előhúztam tokjából Hyozanryuut, készen állva arra, hogy Richit sakkban tartsuk és belássa, vesztet, majd elengedjen minket.

______________

Vérvonat - Page 5 Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 24
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te30900/45000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (30900/45000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2014 6:02 am

- Árulj el nekem valamit, mi szükség volt arra, hogy minket idehozz? A nő már a kezeid között volt. Ezzel csak tovább komplikálod a dolgot. - Kérdezem meg kissé számon kérően. Úgy tűnik nekem, hogy szeret monologizálni, szóval ezzel is tudom húzni az időt, míg a többiek kitalálnak valamit. Különben meg kíváncsi is vagyok.
Rei tette hideg zuhanyként ér. Döbbenten nézek a lányra, akinek szemében látom az elhatározást. Ez nem az ő dolga lenne, egy ilyen fiatal lánynak nem szabadna ilyen helyzetbe kerülnie. Bármit megtennék, hogy megakadályozzam. Akár még én magam is hajlandó lennék megölni a nőt, ha ezzel megvédhetem Rei lelkiismeretét. Mint Cookie Monster, mint a barátja úgy érzem ez a kötelességem.
Szépen lassan mindenféle feltűnés nélkül helyezkedek, hogy kikerülje Rei látószögéből. Várva, hogy mit reagál a fiú.
Mivel Anao is harci állást vesz föl, arra következtetek, hogy kész kezelni Richi-t, ha megindulna Rei felé. Amennyiben ez megtörténik, én kihasználom a lehetőséget, s míg a fiút lefoglalja Anao, én feltöröm a pajzsot, és megállítom Reit. Hogy elkerüljek minden további félreértést, problémát és komplikációt, a pillanat tört része alatt döföm keresztül a nő szívét, gyorsan és humánusan, már amennyire ezt humánusan lehet végezni.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Ronan J. Phellera
Arrancar
Arrancar
Ronan J. Phellera

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 77
Age : 21
Tartózkodási hely : Sokfelé :o
Registration date : 2012. Apr. 06.
Hírnév : 9

Karakterinformáció
Rang: 97.arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te11000/15000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (11000/15000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzomb. Ápr. 05, 2014 12:00 pm

Yashuhiro a kardjával sikeresen megérinti a kapucnis homlokát, de semmiféle hatást nem produkál a kísérlete, csak egy gúnyos nevetés érkezik rá válaszként. Mielőtt bármi mást tehetnél, a rém a szabad kezével megragadja a kardot tartó csuklód, és mint rongybabát, pörget meg, és vág hozzá nemes egyszerűséggel a támadni készülő Minához, akivel mindketten jó néhány méterrel arrébb sodródtok, hogy egy óriási vértócsától nem messze érjetek földet.
- Több száz embert hoztam ide. Minél többen vagytok, annál szórakoztatóbb. 970 elme lassabban bomlik egynél. Ti egész jól bírjátok, megfeleltek egyenként háromnak is.- a fiú vigyora még szélesebbre húzódik, ahogy Shizukara pillant.
Rei szavaira a levegő egy pillanatra még nyomottabb lesz, mint amilyen eddig volt, a fény elkezd kihunyni, egyre sötétebbé válik minden, a falakon, a plafonon, a padlón pedig repedések kezdenek végig futni, amikből sugárként spriccel a vér. A kapucnis alak egy váratlanul hangos, de minden korábban hallottnál mélyebb üvöltéssel nekiugrik a kidou akadálynak, és magát sem kímélve, fejjel kezdi el támadni, komoly erőfeszítést okozva Reinek, hogy fenntartsa azt. Bár elképzelhető, hogy néhány másodperc alatt áttörné, a szörny felhagy a támadással, és a kezeit feljebb emelve, lassan elhátrál az erőtértől. A sötét csuklya alatt megbújó száj viszont már nem vigyorog, hanem vicsorog.
- Rendben. Győztetek. Menjetek vissza oda, ahol felébredtetek. Ha ott vagytok, égessétek el a könyvet. Hattal több, hattal kevesebb. Nem számít nekem.- a fiú vérré válik, és lefolyik az egyik repedésen, amiből lassan abbamarad a vérzuhany, csak a kés és a ruhái maradnak utána.
Röviddel ezután a falakon megjelenik hat különböző bejárati ajtó, egymás mellett, mindenki felismerheti benne a saját szobája ajtaját. A korábbi állapotok uralkodnak ott ugyan, de helyreáll az eredeti állapot, ha azt teszitek, amit a rémalak mondott, rólatok és a ruháitokról is eltűnik a vér, és ezután az ajtó már a rendeltetési helyére fog vezetni. A sérülések viszont nem múlnak el. Hogy mit tesztek azelőtt, hogy elmentek, ha tesztek egyáltalán bármit, rajtatok múlik. Az éjszaka közepén kerültök vissza a normális szobátokba, rajtatok áll, hogy van-e kedvetek még aludni. Esélyes, hogy pár hónapig még az átéltekről fogtok álmodni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nem érzem helyesnek, hogy egy sérült, talán már haldokló nőt úgy adogassanak egymásnak, végül pedig nekem, mint egy rongybabát, még akkor sem, ha most fontosabb, hogy legyőzzük ezt a valamit. Amikor látom, hogy a srác a két gyenge shinigamit arrébb dobja, felkészülök rá, hogy Ressurecciónba váltsak, ha a két erőset is csak így el tudná dobni. Sajnos, nincs nagy harci tapasztalatom, de talán tudok valamit segíteni nekik.
Rei ötlete eléggé sokkolóan hat rám, de inkább nem szólok, vagy teszek semmit, mert biztos, hogy csak blöfföl, nem hinném, hogy képes lenne bántani egy ártatlan nőt, amíg van más esély. Nem is nagyon van időm csinálni valamit, mert egy repedés fut át a lábam alatt, és csak kevésen múlt, hogy félre tudtam lépni, a gejzírként előtörő vér azonban így is elkapott, és még annál is jobban összekoszolt, mint a korábbi dolgok. Fúj.
Ahogy a srác végül belemegy, és eltűnik, persze nem hiszem, hogy vége lenne, és tényleg elenged minket. Ha itt hagyjuk a nőt, akkor már újra ránk tud támadni, viszont máshová kell visszamennünk, másfelől jöttünk, és aki leválik a csapattól, azt el tudja kapni. A legjobb horrorfilmek nem happy enddel végződnek. Ahogy megjelenik az ajtó, azért mégis látok egy kis reményt rá, hogy haza jutok. Sajnos, nincs más lehetőség, kinyitom az ajtót, ezúttal már ignorálva, hogy milyen undorító a kilincs. Hozzám képest már ez a szoba is tisztának mondható. Egy pillanatra azért eszembe jut, hogy talán el kéne köszönnöm az alkalmi útitársaimtól, hiába lesznek ellenségek, ha legközelebb összefutok velük, bár valószínű, hogy soha többé nem fogunk találkozni. Kivéve persze Reit, őt talán már holnap látom a suliban, ha nem jelentek beteget a vállam miatt.
- Öhm… akkor… sziasztok!- nem nagyon várok tovább, azonnal az éjjeliszekrényhez sietek, ezúttal ignorálva a szájat, meg is találom a könyvet, amit egy kis gondolkodás után, néhány barával semmisítek meg, csak egy kicsit perzselve meg a padlót. Azért nem lenne jó, ha tönkremenne a szobám. És úgy tűnik, tényleg használ, eltűnik a trutyi, meg minden, ami abból a világból származott, csak a vállam fáj még mindig, ebből tudom, hogy nem álom volt.
Kint még sötét van, úgyhogy nem nagyon találnék sehol társaságot, úgyhogy jobb ötlet híján, engedek vizet a kádba, és beleülök, mert még mindig úgy érzem, mintha csurom vér lennék, hiába nincs rajtam semmi. A vállamon látszik a heg, és fáj is, de az se néz ki olyan rosszul, de még mindig remegek, lehet, hogy elvinne az infarktus, ha most jönne egy áramszünet, és leoltódna a lámpa. Nem tudom, hogy erről érdemes-e egyáltalán beszélni valakivel, valószínű nem hinnének nekem. Nem tudom, hogy nem történik-e ez majd, ha újra elalszok. Azt sem, hogy holnaptól nem vár-e majd harminc shinigami az iskolánál. Egyelőre csak azt tudom, hogy még a vízben akarok ülni, amíg fel nem kapcsolják a Napot.


/Záróposztokat szeretnék, ha mindenki megírta őket, írok mesélői értékelést, utána pedig zárható a küldetés. Sajnálom, hogy ennyire elcsúszott, de köszönöm a részvételt mindenkinek!/

______________

„San shi chakram kimonó Raishaku Fuji”
Vissza az elejére Go down
Tamachi Rei
Daitenshi
Daitenshi
Tamachi Rei

Female
Virgo Snake
Hozzászólások száma : 458
Age : 30
Registration date : 2009. Jun. 06.
Hírnév : 52

Karakterinformáció
Rang: Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te25250/30000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (25250/30000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyHétf. Ápr. 14, 2014 7:53 am

//Mesélővel és Naoékkal elvben egyeztetve, pár dologgal úgymond kiegészíteném a postom, hogy teljes legyen a sztori. Legalábbis ez a szakasza le legyen zárva. Ha probléma van, szóljatok ^^ //

*Cookie Monster megpróbálja áttörni a kidout, amit alkotok, de ehhez azonban kevés az, ha valaki egyszerűen nekirohan. Ugyanis ez a létező legbonyolultabb, legtöbb komponensből álló, valamint legerősebb kidou pajzs, amit ismerek. S egyben börtön is, ami nekem erre tökéletes.
Anaonak biccentek egyet, amikor elmondja a maga haditervét. Én örülnék neki, ha a blöfföm tényleg csak blöff tudna maradni, de ha nincs más választásom, akkor nincs. Soul Societyben ez a nő úgyis békében tudna nyugodni. Tehát a halál neki inkább a megváltás lenne. Meg aztán... valamiért nem tudok szimpatizálni ezzel a nővel.
Blöfföm azonban bevált, a fiú pedig ezért elenged minket. Viszont magyaráz valamit valami többiekről, ami azért nem túl jó... lévén nekünk így már esélyünk nincs kiszabadítani őket, hiszen a létezésükről sem tudtunk. Még. Cookie Masterre és aaaa.... öööö.... Mi is a neve? Nem emlékszem... meg arra sem, hogy bemutatkozott volna... T.T Kénytelen leszek mostantól feltűnően kerülni a nevének a kimondását, és névmásokkal vonatkozni rá, ha beszélgetük. T.T Na, mindegy, szóval rájuk nézek, akiken aggódó pillantásokat vélek felfedezni. De a többi shinigami is kicsit zaklatottnak tűnik, még a félszemű is, aki egészen olyan, mint Jack Sparrow. *-* Leginkább viszont az arrancar az, akit megviselhetett a dolog. Fura...
- Hát... szia... holnap az isiben. - remélem, nem fog a suliban semmi butaságot csinálni. >.> Ismerem ám a fajtájukat. Még egészen pici gyerekként is találkoztam espadákkal! *-* Igaz, már nem emlékszem rájuk. T.T Azóta pedig egy arrancarral sem találkoztam, egészen Ronanig persze.
- Hé... vagyis ööö... izé! És Cookie Master! - leplezem azt, hogy elfelejtettem lilahaj taichou nevét, és szólok hozzájuk. - Ugye majd kitaláltok ti ott a Goteiben valamit? Ugye? Ugye tudtok majd tenni valamit? - a nő sorsa nem kifejezetten izgat, de túl sok lelket kebelezett be ez a valami. Erősítés meg nem érkezett... Nem nagyon tudjuk, mivel álltunk szemben.
- Ésésés... hát... ha elalszok holnap, akkor a Gotei tud nekem igazolást adni a suliba? T.T Már nagyon késő van... - Már hajnali néhány óra lehet, nekem pedig holnap tényleg matek dogám lesz. Nem hiszem, hogy az olyan apró dolgok fognak felkavarni és álmatlanságot hozni a szememre. Csak az izgalmak és a sok történés. Pedig jó lett volna, ha tényleg kialszom magam jó alaposan...

______________

Vérvonat - Page 5 Reisig
Vissza az elejére Go down
Shiroichi Anao
10. Osztag
10. Osztag
Shiroichi Anao

Female
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 368
Age : 39
Tartózkodási hely : Valahol Seretei újdonsült romjai között
Registration date : 2010. Dec. 03.
Hírnév : 77

Karakterinformáció
Rang: 10. osztag Kavicskapitánya *3*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te40700/45000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (40700/45000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzer. Ápr. 16, 2014 8:36 am

Készen állok minden lehetőségre! Legalábbis ezt hittem... A fiú hihetetlen ereje, amivel Minacchint és Shizuk tisztjét is arrébb tessékelte nem túl kedves módon, bár dühödt gerjesztett bennem - hiszen halálisten társaimra emelte kezét -, azonban szavai annyira megdöbbentettek, melyben elmondta, nem mi vagyunk az egyedüliek csapdába esve itt, hogy alig tudtam lekövetni mozgását, s mikor ugrani készültem a falak repedéséből hirtelen spriccelő vér, arcon talált. Ez ugyan egy pillanatra megállított - de Richinek éppen elegendő időre -, hogy ne tudjak idejében cselekedni. Mire sikerült letörölnöm arcomról a vörös maszatot már feladta a pajzs áttörését, mindenesetre villámtánccal a Reicchan által állított fal és közé mentem, hogyha egy újabb, ehhez hasonló szándékkal lépne elő, mint az iménti, akkor megállítsam.
Mikor a fiú "feladva" magát eltűnt, öröm helyett mérges voltam... magamra, és Richire, a gondolatra, hogy azt hittem, van lehetőség segíteni egy tébolyodott lelken. Dühös voltam, hogy naivan megint lehetetlenekben bíztam, mint Karasunál, és a gondolat, hogy abból a rengeteg lélekből akár osztagom, családom tagjai is itt lehetnek még inkább haragra gerjesztett. Idegesen vettem mély levegőt és helyeztem vissza Hyozanryuut a hátamon pihenő tokjába.
- Mindenképpen Reicchan - erőltetek mosolyt az arcomra, mindeközben a nőre pillantok. - Őt magunkkal visszük, ez a hely globálisan veszélyes az egyensúly fenntartására. Ha igazat mondott az előbb a fiú, akkor gondolnunk kell a többi lélekre is, otthon felsőbb parancsok elé vezetem az ügyet, erősítéssel visszatérünk ide. A nő még hasznos lehet számunkra - nézek egyúttal Shizukra, hogy inkább ne tegyen meggondolatlan lépéseket, bármennyire is nehezemre esik a nőt haszonhúzásképpen felhasználni.
Nem igazán értem Reicchan szavait, hogy mire gondol, mindenesetre zsebeim egyikéből előhalászok egy lélekmobilt, ami mindig nálam van, picit piszkos csak, a vért egy kisebb rázással el is tüntetem róla.
- Ezt vidd magaddal, ezzel elérsz minket, ha szeretnél - vigyorogva nyújtom át az eszközt. - Még hátteret is lehet változtatni rajta *>* - újságolom el lelkesen neki. Majd a fiúkhoz fordulok.
- Jól vagytok? - kérdezem tőlük, ha bármelyikőjük is igényelné a támogató segítséget, akkor én kész vagyok segíteni neki, annak reményében, hogy Shizuk hozza a nőt.
- Mikor visszatérünk pusztítástok el a könyveket, én a sajátomat megtartom, elviszem a Főkapitánynak, a nővel együtt Shizukával, szóval ne fájjon emiatt a fejetek - mondom a srácoknak, kik egészen kitettek magukért, és ha mindenki készen állt az indulásra Shizuk nyomában beléptem az ajtón, amely a szobámba vezetett, hiszen mindketten innen indultunk, bármennyire is nehéz ezt még mindig elhinnem. Surprised Remélem Masa-jii minél előbb tud intézkedni.

______________

Vérvonat - Page 5 Anao
Meow-meow pontok:
 
Vissza az elejére Go down
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
Yamasaki Shizuka

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 24
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te30900/45000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (30900/45000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzer. Ápr. 16, 2014 9:10 am

A pajzsot nem sikerül áttörnöm, de szerencsére a lénynek is beletörik a bicskája. Rövid idő múlva mindketten feladjuk a bejutásra való törekvéseinket. Döbbenten hallgatom ahogy beszámol róla mennyi áldozatot ejtett kitudja mennyi idő alatt. Képtelenség, hogy ezt ne vették volna észre Soul Societyben. Valaki bizony csapnivalóbb munkát végzett mint én vala...
Ahogy elhárul a közvetlen veszély Rei-chan leengedi a pajzsát, én pedig odalépek mellé, s átveszem tőle a nőt. Nehogy megerőltesse magát.
- Komolyan azt képzeled, hogy 970 lélek elejtése után csak úgy büntetlenül megúszhatod? Hogy vállat vonunk és távozunk? Részben igazad van. Győztünk. - Komoly arckifejezéssel nézek a lény szemébe le se véve róla a szemem. Egy pislantás nélkül a másodperc tört része alatt kapom el a nő nyakát, s töröm ki, ezzel megölve őt. Ha a számításaim helyesek ezzel megoldjuk a problémát. A lény egyértelműen függ a nőtől, tehát el kell pusztulnia, vagy legalább meggyengülnie annyira, hogy végezhessünk vele. A lelkek pedig ezennel fel kéne, hogy szabaduljanak, hiszen nincs már minek itt tartani őket. Elég shinigami van itt, hogy akár mind a 970 lelket megtisztítsa ha szükséges. Ugyan legkevésbé sem vagyok biztos a dolgomban, de ha ez mind nem jönne be, akkor is megmentettem egy anyát az örök szenvedéstől.
Amennyiben sikeres és bejön a tervem, a többiek felé fordulok, s megpróbálom megmagyarázni nekik tettemet, hiszen valószínűleg elég döbbentek lehetnek jelenleg.
- Ostoba vagy Anao... - Mikor azonban látom, hogy ez nem elég magyarázat a számukra folytatom. - Minek túlbonyolítani a helyzetet? szemmel láthatóan a nő volt a kulcs, mikor a lény olyannyira kétségbeesett, hogy el akart minket engedni, aláírta a nő halálos ítéletét. -
A távozás elég komoran telik a számomra. Egy gyilkosság mégiscsak gyilkosság. Ugyan nem ez az első eset, hogy ölnöm kellett, de minden alkalommal úgy érzek mintha egy darab leszakadna a lelkemből. Rei kedvéért mosolyt erőltetek arcomra, s biztosítom, hogy urai vagyunk a helyzetnek, még akkor is, ha magam sem hiszem ezt el. Az hogy ennyi lélek feltűnés nélkül eshetett fogságba rácáfol kijelentésemre.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Urufu Yashuhiro
3. Osztag
3. Osztag
Urufu Yashuhiro

Leo Hozzászólások száma : 104
Tartózkodási hely : Soul Socety, Seireitei
Registration date : 2012. Aug. 09.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Sanseki
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te15100/30000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (15100/30000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzer. Ápr. 16, 2014 9:52 am

Szemem elkerekedett, ahogy a fiú, mint egy rongybabát a sarokba vágott engem, s Minát. Tudtam, mindig is tudtam, hogy nem én vagyok a világok legerősebbike, de azt nem hittem volna, hogy ez lehetséges. ~Erősödnöm kell!~ Jött az elhatározás, hiszen egy családért felelek, vagyis egy egész klánért. Bár még kevesen vagyunk, de mégis én vagyok a legidősebb, szóval Airisu-kun és Mae-chan életét nekem kell megvédenem! Sakura-ról nem is beszélve, főleg, hogy életemmel tartozom neki, hiszen fivérbarátomat, az ő bátyját ÉN öltem meg, de Sakura mégis megbocsátott.
A vérből, mi számomra, valamiért oly közömbös, mint a víz, felkelek, s az ifjúnak is segítő jobbot nyújtok. Közelebb megyek, de ekkorra már a fogva tartónk útilaput köt a talpunkra, mire legnagyobb megdöbbenésemre Hadnagyom kitörte a nő nyakát. Csak reméltem, hogy igaza volt.
- Nem esett bajunk, kapitány! - Válaszoltam a kérdésére.
Ahogy visszaértem osztagunk társalgójába, a könyvet elégettem, nem volt rá szükségem, feledni kívántam, bár mielőtt elmenekültem volna kerestem lámpást és íróeszközt, hogy amíg friss az emlékem jelentést írjak a történtekről. Ezt a jelentést a hadnagyi szoba ajtaja alatt becsúsztattam, s első utam Kenpachi ivójába vezetett... volna, de valami, talán a fiú által említett szám, 970, megrémített, így előbb tőlem telő legnagyobb óvatossággal ellenőriztem, hogy családom tagjai biztonságban vannak-e, csak azután, hogy megbizonyosodtam, hogy ők még az igazak álmát alusszák, indultam el a feledés útján.

______________

Pontozás:
 
Vissza az elejére Go down
Raimaru Minashaku
6. Osztag
6. Osztag
Raimaru Minashaku

Male
Virgo Cat
Hozzászólások száma : 201
Age : 20
Tartózkodási hely : Pont itt
Registration date : 2012. May. 30.
Hírnév : 5

Karakterinformáció
Rang: 6. tiszt (érdemen alul)
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te18700/30000Vérvonat - Page 5 29y5sib  (18700/30000)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptySzer. Ápr. 16, 2014 11:17 pm

- Remek... Mi vagyok én, céltábla?
Mondtam méltatlankodva, mikor hozzám vágták Urufu~sant. Legalább a kardja nem döfött át, és el se tört semmim. Viszont amikor felsegített, megdöbbenve láttam, hogy megadja magát a fiú.
- Kilencszázhetvenet... Állat!
Mondtam félhangosan, és mikor a kidou pajzsnak feszült a lény, oda akartam menni, hogy megleckéztessem, de nem volt hozzá különösebb késztetésem, miután feladta. A többiekre hagytam, hadd csináljanak azt, amit akarnak. Én a magam részéről elköszöntem, de mielőtt hazamentem, odaszóltam kedvesen a kislánynak:
- Biztosan kitalálnak valamit rá, ne aggódj. Ami pedig az iskolát illeti, abban valószínűleg nem igazán tudnak segíteni, szóval sok sikert, hogy ébren maradj bent, otthon meg mihamarabb aludj el!
Ezután ténylegesen beléptem az ajtómon, és elégettem a könyvet, majd lefeküdtem aludni, habár egy ideig nem sikerült.

______________

Vérvonat - Page 5 11414360Untitled-1_copy_www.kepfeltoltes.hu_
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 51
Registration date : 2012. Nov. 17.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Ex-kapitány, gyereksztár
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Vérvonat - Page 5 Cl0te0/0Vérvonat - Page 5 29y5sib  (0/0)

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyCsüt. Ápr. 17, 2014 2:43 am

A nő halálát egy természetellenesen magas, hangos sikoly kíséri, ami megremegtet mindent körülöttetek. A nő teste lélekszemcsékre bomlik, azután pedig csend lesz. A nyomasztó érzés körülöttetek kicsit alábbhagy, már nem érzitek magatok veszélyben, de érezhetitek a korábban látott lény gyűlöletét, ami azonban, úgy tűnik, már tehetetlen gyűlölet, mintha a nő halálával elveszítette volna az erejét.
A tizenkettedik osztag kutatói másnap megvizsgálják a könyvet, amit Anao megőrzött, és megállapítják, hogy erős reiatsu lenyomatokat tartalmaz, az írója valószínű magas reiatsujú ember lehetett, és tudtán kívül ő hozta létre a könyv megírásával a dimenziót, ami a halála után már összeomlóban volt. Az ő lelke, és a 970-ből 967 még előző este megérkezett Soul Societyba, a maradék három nagy valószínűséggel a Pokolba került. Richi lelkét is megtalálják a kutatók, már évek óta a Lelkek világában van, egy rövid vizsgálattal pedig kiderítik, nincsenek emlékei az előző életéről, és semmiben nem üt el egy átlagos lélektől.
Valószínű mindenkinek lesznek rossz emlékei az átéltekkel kapcsolatban, de már nem áll fenn többé annak a veszélye, hogy visszakerültök ebbe a dimenzióba.

Mesélői értékelés:
Szerettem ezt a küldetést, köszönöm minden résztvevőnek, hogy itt volt. Sajnálom, hogy elhúzódott, ez talán az egyetlen negatívum az egészben, ami számomra megmaradt, a következő villámküldijeimben gyorsabban próbálok majd írni. Tetszett, hogy a végén egészen más típusú megoldást találtatok a kijutásra, mint amit én terveztem (tehát annak kiderítése, hogy micsoda ez a lény, és ennek tudatása a nővel). Nekem biztos nem jutott volna eszembe ez a zsarolósdi.

Anao: Te voltál a vezető figura ebben a küldiben, és jól csináltad a dolgod, te voltál az egyik legfontosabb játékos szociális szempontból is, ráadásul te oldottad meg a küldetés utáni IC problémákat. A karaktered pedig még mindig cuki.
Shizuka: Azt hiszem, hogy itt játszottunk először, örülök neki, hogy részt vettél a küldiben. Te is nagyon fontos voltál szociális szempontból, és te voltál a fő humorforrás is, ami egy ilyen sötét hangulatú küldiben nem jön rosszul. A nő kinyírása a végén kicsit rizikós vállalkozás volt, de az általam előre kitalált koncepció szerint ez kinyírta a szörnyet. Az Anaos beszélgetések meg pricelessek voltak.
Yashuhiro: Talán te vetted a legkomolyabban a horror hangulatot, igaz, kicsit sokat utalgattál a küldetéshez nem tartozó dolgokra, de összességében véve hasznos tagja voltál a csapatnak. A piával meg mértékkel, mert megint ki találsz nyírni valami családtagot a végén. Razz
Mina: Az első köreid nagyon tetszettek, olyan hangulatot adtak a karinak, mintha napi huszonnégy órában készültségben lenne, és ha bármi szokatlan történne, rögtön úgy veszi, hogy küldetésen van, és viszi a nyomokat, meg amit hasznosnak ítél. Kicsit mint Tackleberry (a fegyvermán fickó, remélem így írják) a rendőr akadémiából. Megmondom őszintén, a mozis részeknél fogtam a fejem, mert ilyet én még nem láttam, de még ezzel együtt is pozitív összkép alakult ki rólad a küldi alatt, és a csapatnak is hasznos tagja voltál.
Rei: Nem ismertem ezt a karit a küldi előttről, de azt hiszem, azért jól sikerült IC kijátszani közben, te voltál a harmadik játékos a szociálisabb vonalról. A küldetés megoldása a végén ezzel a zsarolással teljesen váratlanul ért, de nagyon jó ötlet volt, és talán sokkal gyorsabban lezárta a küldetést, mint azok az utak, amiket én kitaláltam (igaz, a csapat kicsit sokat ácsorgott egy helyben). Ha a matekdogád nem is lesz jó, ez így ötös.

Összességében elégedett voltam az egész csapattal, örülök, hogy ilyen jót sikerült összehozn a küldihez. Remélem, a következő villámküldijeimre is hasonlóan jó csapatokat sikerül összedobni.
Vissza az elejére Go down
Ichimaru Gin
Globális moderátor
Globális moderátor
Ichimaru Gin

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 156
Age : 25
Tartózkodási hely : .^v^.=.~
Registration date : 2011. Jul. 11.
Hírnév : 13

Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 EmptyCsüt. Ápr. 17, 2014 3:11 am

Üdvözlet! ^ v ^

Jöttem lezárni a küldetést, jutalmatok: 400 ryou. További jó játékot!

______________

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ キツネ 歌 の 市丸 ギン ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
Vérvonat - Page 5 24xnpcj
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Vérvonat - Page 5 _
TémanyitásTárgy: Re: Vérvonat   Vérvonat - Page 5 Empty

Vissza az elejére Go down
 

Vérvonat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Küldetések az Emberek Világában :: Lezárt küldetések-